KAMPEN ER LANGT FRA OVER...

Happy Sunday, Superstars ♥

Har dere hatt en fin søndag så langt? Og en fin helg? 

Jeg sitter her i såffan, og skal straks gå i gang med litt rydding og klesvask. Dennis er i Manchester, og jeg kjenner at søndagen uten kjæresten er ganske så stusselig. Heldigvis har jeg dere som gjør denne søndagen litt mer sosial og hyggelig, og det er på tide å oppsummere uken som gikk! 

DENNE UKENS...

TEGNESERIE: 

Tegnehanne er søren meg helt rå, og i dag kom jeg over noen fantastiske illustrasjoner i Aftenposten, som passer suverent i kombinasjon med videoen jeg publiserte tidligere i uken. Her treffer hun spikern rett på hodet, og klarer ved hjelp av disse tegningene å vise det sjuke som skjer i samfunnet, når plastiske operasjoner normaliseres. 

MEST LESTE INNLEGG:

Er uten tvil innlegget hvor jeg raser fra meg på video... Nå var det kommet til et punkt hvor noen var nødt til å si i fra at dette IKKE var ok, og jeg er så møkka lei av at toppbloggere ikke tar ansvar. De normaliserer plastiske operasjoner på bloggene sine, og har påvirket tusenvis av jenter helt ned i 12-års alderen til å ønske seg både botox, silikon og lip fillers. Noen også rumpeløft!!

Denne videoen er sett over 86.000 ganger, innlegget er delt over 12.000 ganger på Facebook, og tilbakemeldingene har mer eller mindre vært utelukkende positive! De aller, aller fleste er uendelig glad for at jeg tok tak i dette. Unge jenter har sendt mailer hvor de takker for hjelpen... Hvor de skriver at de nå innser at det å legge seg under kniven, ikke nødvendigvis er så enkelt og rosenrødt som bloggere ofte fremstiller det på bloggene sine. 

VG laget også et intervju som dere kan se HER. Dette er sett av over 140.000 mennesker, så det er ingen tvil om at budskapet har nådd ut til mange. 

Denne kampen er langt fra over, og jeg gir meg ikke før jeg ser at bloggerne faktisk tar ansvar. Foreløpig ser det mørk ut når det gjelder enkelte. De fortsetter å fraskrive seg ansvaret, og det sier jo sitt. I morgen kommer en ny oppfølger på video, som jeg håper enda en gang vil booste selvtillitten til dere fantastiske jenter og gutter dere ute. 

Nok er faen meg nok! 

HALLELUJA-ØYEBLIKK:

Det har faktisk vært en del slike øyeblikk denne uken, spesielt med tanke på all den fantatsiske tilbakemeldingen fra dere, omkring den viktige debatten vi nå har gang i.

Et annet halleluja-øyeblikk som inntraff i dag, var da jeg var på visning på noen ypperlige lokaler her på Løkka. Og vet dere hva som skjedde? Jeg klarte å stikke av med herligheten som nå skal bli en blanding av butikk, showroom og kontor. Steike ta og arrriiiiibaaaaaa! Dette blir så forbanna BRA!

INSTAGRAM:

Ja, JA og atter JAAAA!

@mattcrump leverer en solid samling deilig og fargerik happiness på profilen sin, og jeg digger alt som publiseres. Definitivt en must-follow!

LÅT:

Selvom Faded av Alan Walker har blitt spilt ihjel i forbindelse med X Games, er det likevel nesten umulig å gå lei av denne låten. Absolutt en 

NEW IN:

Jeg elsker fete sneakers, og dette er ikke det første paret fra Nike som jeg har lagt mitt elsk på. Disse er definitivt ukens beste new in, og det beste av alt er at asfalten er tørr og klar for sneakers. Hurraaa for vårfølelsen!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg i New York med Payen min, og i følge bloggen hygget vi med yummy lunsj på The Butchers Daughter. På denne dagen i fjor smakte jeg også på grønnkålchips for første gang, og hvis jeg ikke husker helt feil var dette mye mer smakfullt enn hva man skulle tro, haha. New York beandlet oss så vanvittig bra, og jeg har så sjukt lyst til å reise tilbake til våren. New York er definitivt ukens wanderlust!WANDERLUST:

New York, New York!

Det er virkelig på høy tid at vi sees igjen... Kanskje når det blir litt varmere i luften? NYYYT det som er igjen av søndagen, fininger. Dere rocker big time!

Love ya ♥

37 kommentarer

28.02.2016 kl.16:05

Heia på dæ!

Synes det er veldig merkelig at slike blogger får kontrakter med side 2.

Vil påstå å si at side 2 er litt medansvarlig i at slikt pryder bloggene som er under dem.

Skremmende utvikling.

Takk for at du får dette frem.

God søndagskveld 💕

Amalie

28.02.2016 kl.16:36

Ååååh så gøy at du fikk lokalet. Gleder meg til flere videoer, og stå på med dine meninger! Du forklarer så sinnsykt bra, Kristin❤️ Ha en fin dag!

Marion Opstad

28.02.2016 kl.16:43

Hei, vakre Kristin. Håper du setter av litt tid til å lese denne kommentaren.

Jeg kommenterer aldri bloggere, fordi de sikkert ikke orker å lese ALLE hundrevis av kommentarene, men nå må jeg.

Det er selvfølgelig angående den fantastiske videobloggen din om plastiske operasjoner. Fordi: jeg er en jente på 19 år med stram rumpe, små faste pupper, fint hår og lange vipper. Stor nese og småe lepper. Jeg liker meg. For den jeg er og alt det der. Jeg er fornøyd med meg selv.

Men. Etter å ha sett 10 sesonger av kuwtk, lest blogger siden 2009, studert markedsføring og vært i militæret, så har jeg mange ganger følt på dette "presset". Eller jeg har ikke følt meg presset til å gjøre det, men jeg ser hvor enkelt det har blitt å fikse på seg selv. Dette har blitt noe jeg daglig tenker litt over, hvor utrolig lett det er å "legge seg under kniven" eller sprøyten eller hva faen. Og derfor er jeg så utrolig glad for at du bruker stemmen din slik du gjør. Fordi dette - dette er viktig. Jeg føler at restylane har blitt normalt. Du sier dette ikke er nornalt,men i 2020 tror jeg det er normalt. I 2030 kan man nok få kjøpt en sprøyte restylane på Vita.

Lillestra mi er 4 år yngre enn meg. Hun begynner snart på videregående. I hennes klasse og klassen under henne er dette et vanlig samtaleemne, dette med botox osv. Jeg kjenner 9ende klassinger som tar solarium, selvom foreldrene sier at de får fortere rynker. Fordi de vet at det er lett å fjerne disse rynkene når de kommer.

Jeg er som sagt veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut og jeg har en kjæreste som elsker meg for slik jeg ser ut og for hvordan jeg er. Jeg ligner også på mamma. Mamma døde for noen år siden, og når hennes gamle venner møter meg, så sier de hele tiden at jeg ligner på henne. Og det er vel for de små leppene mine og den spisse nesen min at jeg gjør det.

Tusen takk for denne videoen, Kristin. Håper den hjelper flere enn bare meg! Du er et ekte forbilde du. Ved å kun være deg SELV! Tenk på det!

Mari A

28.02.2016 kl.16:46

Så gøy at du fikk lokalet! Gratulerer! Nike sneakersene var dødskule😍 Håper du Jar en fin søndag❤️ Klem

VILDE

28.02.2016 kl.16:51

Ååååå, gratulerer med lokalet! Gladnyhet til tusen. Så kjekt for deg. Det er veldig fortjent. Nå ble jeg skikkelig glad. Klem til deg

Agathe

28.02.2016 kl.16:56

Hei Kristin! Faen, du er rå! Elsker at du er så spot on ærlig og sier akkurat det folk flest (forhåpentligvis) tenker! Heldigvis er jeg en av de heldige som har hode i behold og er fornøyd med meg selv! Kjør på, du er ekte og faen meg fab!

Cecilie

28.02.2016 kl.16:59

Gratulerer med nytt kontor! :) Så gøy! Blir spennende å følge med :)

Jeg håper du holder dette temaet med plastiske operasjoner varmt litt enda. Jeg tror det enda er mye som er usagt når det gjelder dette temaet, så stå på! Jeg blir så irritert når "offentlige" personer forsøker å fraskrive seg ansvar. Bloggere er, som andre offentlige personer, forbilder og rollemodeller. Bloggere når ut til unge både i eget lokalmiljø samt rundt forbi i landet. Jeg tror ikke alle bloggere helt enda har skjønt rekkevidden av den påvirkningskraften de har i forhold til sine fans/følgere. Det er faktisk leserne bloggere lever av. Når jeg da leser i et blogginnlegg at bloggeren mener at de "eldre generasjonene" har et for gammeldags syn på plastiske operasjoner, de henger litt etter samt at plastiske operasjoner har blitt mer "vanlig" blant den yngre generasjonen. Nei, nei, nei. Dette stemmer bare ikke på noen som helst måte !!

Nettopp på grunn av uttalelser som blant annet dette, håper jeg virkelig at du fortsetter å sette fokus på dette.

Som jeg har sagt flere ganger før; jeg heier på deg Kristin! :)

28.02.2016 kl.17:12

Kjempebra Kristin!!!

Det er hinsides idioti å operere så og si hele kroppen før fylte 22 år!! Silikon, lepper, botox, fillers, you name it. Og nå rumpen!! Kroppen er ikke engang ferdig utviklet i så ung alder. Nei, ærlig talt, begyn å tren, spis sunt og vær fornøyd med den kroppen du har. Selvtillit kommer innenfra og er ikke noe man kan operere seg til. Flott at du tar tak i dette!!!

Lykke til videre og ha en fortsatt fin søndag :)

siljepia

28.02.2016 kl.17:22

Gratulerer med nytt kontor :) <3

Hadde på følelsen at denne gangen var det du som skulle få drømmekontoret :) Ser frem til oppfølger av videoen i morgen :)

Hvor lenge blir du hjemme alene før du får hjem mannen da ? Og forresten skal det være deres kontor eller ?

Har forstått det slik at D- boy , har sagt opp sin jobb for at dere skal drive ting sammen ?

Håper du får en fin søndag :) klem :)

Mia

28.02.2016 kl.17:23

Siden du er kles designer(?) så er du med på å stoppe kroppspress. Jeg tror at det har mye med mote butikkene og gjøre. Eller ta fks BikBok, dem selger mange topper uten stripper og korte i livet. Da må man ha store pupper og flat mage for å se bra ut i disse toppene. Nå som det snart er vår er jeg litt sjokkert hvor "lite" man skal ha på seg. Jeg tror at dere som designer klær har MYE og gjøre med dette! Eller (?)

Ingvild F. Falck-Ytter

28.02.2016 kl.17:27

Herlig - virker som en veldig bra uke for din del! Gratulerer så mye med lokale på Løkka, gleder meg til å følge med videre :) Ha en nydelig søndag!

Toril

28.02.2016 kl.17:32

Den jobben du gjør for å få frem budskapet angående den kroppsfikseringen og hysteri rundt jaget etter det "perfekte" er beundringsverdig, og jeg støtter deg!

Jeg synes det er og blir ren idioti å legge seg under kniven for å operere nese, rumpe, ta botox, restylane og silikon! Alt sitter i hodene deres!

Det verste er når voksne bloggere i alderen 40+ står frem på sine blogger og forsvarer disse toppbloggernes bruk av restylane, botox og skjønnhetsoperasjoner! Da skjemems jeg, for voksne bloggere burde så absolutt være et forbilde for de yngre bloggere. Jeg blir så forbanna og provosert at du aner ikke, og de bloggerne burde fått forbud mot å blogge om disse temaene skjønnhetsoperasjon, at de skal ta silikon, at de skal ta restylane og botox!

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Hilsen Toril

Linn L.

28.02.2016 kl.17:45

HURRA for nye lokaler, gratulerer! Gleder meg til å lese mer om planene dine der framover :) Selv gleder jeg meg også vanvittig til våren kommer, men kjenner at jeg ikke tør å håpe helt før vi har kommet oss gjennom mars ihvertfall... Bildene dine fra NY gjør at jeg virkelig lengter tilbake dit selv <3

Miriam

28.02.2016 kl.17:47

Haha, jeg digger den illustrasjonen. Den er så spot on!

Gratulerer så mye med nytt kontorlokale! Nå ble jeg veldig glad på dine vegne! Skal bli gøy å se på innredningen og hvilken interiør du bruker. Det er alltid noe jeg gleder meg til, og som alltid gir meg masse inspo! Hurra!

Jeg har hatt en veldig fin helg, med venninner og annet kos. Nå skal jeg bare slappe av og lade meg opp til en altfor lang skoledag i morgen. Ha en fin søndag videre, fine Kristin!

Stor klem til deg <3

Tuva

28.02.2016 kl.17:54

Hei, lurte på hvilken modell nike skoene er??

Lise Lotte

28.02.2016 kl.17:54

Håper du har hatt en fin uke! Du har nådd ut til så mange mennesker, det er virkelig fantastisk og jeg vil klappe i hendene i evighet. Dette er så rått! Det blir en spennende fremtid, det er det ingen tvil om. Gleder meg til å se hvordan det blir i ditt nye lokale, og dessuten blir det kult med første episode av talkshowet :D

Frøya B

28.02.2016 kl.18:20

Butikk??? HÆ!?? Åpner du seriøst en liten butikk, liksom whaaat. Hahah helt gira nå. Håper styleconnection tar helt av og sprer seg til hele Norge jeg! Det hadde søren meg vært noe :-D

Har vært rundt og sjekket toppbloggere i det siste for å se hva de har og si til debatten som nå suser rundt på sosiale medier.. Å gud for et par hjernedøde plastikkdukker. Virkelig ingen som skjønner hva som faktisk skjer med ungdommen her... Stå på, snakk, rop, folket trenger å høre deg!

Emma Julie

28.02.2016 kl.19:04

Jeg er så stolt av deg Kristin! Gratulerer så mye med kontor! Gleder meg til den oppfølgende videoen om presset. Ønsker deg en toppers kveld :)

28.02.2016 kl.19:24

Jeg har kommentert tidligere og er nødt til å kommentere en gang til! Jeg så videoen din og jeg er enig i absolutt alt du sier.

Jeg var selv "ung, dum og usikker" da jeg var 17-22 år. Men så tok jeg utdannelse, vokste opp og lærte å like meg som den jeg er. Jeg trener hver dag, har ikke en perfekt kropp, men jeg er FORNØYD! Kjæresten min er fornøyd, vennene mine, familien, alle som betyr noe for meg er fornøyde med den jeg er. Hvis ikke hadde de sikkert ikke giddet å være sammen men meg, men det gjør de, uansett hvordan jeg ser ut. De er glade i meg fordi jeg er meg!!! Det er så utrolig viktig det du sier, og jeg er veldig glad for at du tar opp et viktig tema. Utviklingen er svært urovekkende. Da jeg var 12 visste jeg ikke engang at det var noe som het botox/ silikon/ fillers osv.

Jeg håper inderlig at vi vil se en forandring. Det er som du sier: den utviklingen som skjer i dag er IKKE GREIT!

Stå på!!! Jeg støtter deg fullt ut!! :)

Sara Josefine

28.02.2016 kl.19:38

Hei Kristin

Sendte deg mail i desember angående kjøp i nettbutikken, har enda ikke fått svar. Sendte deg nettopp mail på nytt merket med: Purring.

Håper på svar snarest : )

StyleConnection

28.02.2016 kl.19:51

Sara Josefine: Tar tak i det ASAP :)

Isa

28.02.2016 kl.21:06

Jeg kommenterer så å si aldri på blogger, men idag måtte jeg. For en fantastisk video! Endelig noen som får ut budskapet om at nei det er IKKE normalt å operere seg i starten av 20 årene. Takk for en nyydelig video! Hilsen ei 29 års gammel jente som er meget fornøyd med smilerynker og pupper et par hakk lengre ned enn da man var 19😊.

Lene

28.02.2016 kl.21:17

Blir så jævlig forbanna av dette kroppshysteriet!! Så fantastisk bra at du setter ned foten og sier fra! :)

28.02.2016 kl.22:18

Kristin, det er helt sjukt! Jeg leste på VG at 8 av de (på det tidspunktet) som sto på topp 10 blogglista hadde endret på utseende, men det sto at Anna Rasmussen var en av de to som ikke hadde lagt seg under kniven, men det er jo feil! Hun har tatt silikon i puppene! Det betyr at 9 av 10 på lista har endret på utseende:O

StyleConnection

28.02.2016 kl.22:23

Anonym: Helt korrekt. 9 av 10!!!!!!!!!!!! Jeg har ikke ord...

28.02.2016 kl.22:28

Åh så utrolig bra at du fikk kontoret! Blir der seriøst BUTIKK inni liksom? Styleconnection butikk? I oslo?:D amg jeg må bare hyle. Så utrolig rått😍 Ellers..min dag i dag har vært superslapp. Vaffler til frokost var nam, men jeg hadde ikke matlyst. Det er så typisk. Vinterferien er over så nå skal jeg ligge i fosterstilling å grine. Meh. Ha en super kveld!;*

hanne

28.02.2016 kl.22:41

det er faen ikke rart at du er favoritt bloggeren min ass! shit du er rå, gratulerer med så mange visninger på videoen din, du har hjulpet så mange at du aner ikke. og ikke minst gratulerer med lokale!! herregud så gøøy<3 gleder meg på dine vegne, Kristin. du er så god

28.02.2016 kl.22:58

Kirkurgiske inngrep for å endre utseende er risikofylt og unødvendig er nok mange enige i. Når det er sagt må må jeg si det nesten er komisk at du har tatt på deg rollen som moralens vokter med din fortid fra Paradise Hotel med seksuell umoral, nakenhet og ubegrenset fyll og i tillegg til tider mobbing deltakerne i mellom. Botox og restylane forsvinner ut av kroppen etter noen mnd. De svære tatoveringene du har gjort, er permanent endring av kroppen, jeg antar det var for å se bedre ut? Er du et flott forbilde for unge med alle innlegg om hangover fra fylla har skylda og ikke minst titt og ofte fotos av alkohol -corona er jo gjengangeren. Hvem av dere bloggere har rett til å kaste den første stenen? Synes ingen av dere er feilfrie nok til å kaste skitt på de andre!

Mia 24

28.02.2016 kl.23:04

Irriterende at ikke du ligger på 1 plassen. Du fortjener det virkelig :) jeg har sett videoen på VG og er helt enig med deg. Uten tvil. Morsomt at frøken Sraad ikke ville kommentere det ;) tydelig hun er redd for å måtte forsvare seg og få kritiske spørsmål.

Emma

28.02.2016 kl.23:33

Ok idk egentlig, jeg er enig med deg men samtidig litt ikke. Jeg bruker sophie elise som litt eksempel fordi hun er den eneste jeg leser og faktisk veit noe om. Hun sier at hun valgte å operere fordi hun hadde kompleks, men at hun ikke fikk det bra med seg selv før hun jobbet med seg selv på innsiden. For meg virker det veldig som å ta ansvar? Eller, ok jeg veit faktisk ikke, men hvis hun ikke hadde sagt noe om operasjonene så hadde det jo blitt enda verre, for da hadde man trodd at noen faktisk så sånn ut uten å operere, og det hadde blitt enda verre å leve opp til. Som som det er nå så tenker man heller "Ok, hun ser fantastisk ut men hun har operert seg sånn så da er det greit". Og man kan faktisk ikke alltid skylde på alle andre istedenfor å se på seg selv, fordi det er ikke noen andre enn foreldrene sin oppgave å oppdra barna sine. Lær ungene at plastiske operasjoner er ekstremtiltak og noe som ikke skal sees på som normalt. Det er vel heller ikke Sophie Elise sin feil at 7 andre av toppbloggerne også har valgt å operere seg. Kommer bare på så dårlige eksempler så skal la være, men toppbloggerne er også enkeltindivider som tar valg for seg selv. Så vidt jeg veit er de ikke utdannet til å være forbilde og det er urimelige å forvente at de skal være feilfrie. Poenget er anyways at oppdragelsesansvaret ligger hos foreldrene, og hvis ungen din tar en plastisk operasjon fordi sophie elise også gjorde det, så er det du som har feila som forelder.

Megasinnsyktrotete kommentar med sikkert 100 skrivefeil men det får gååå. Forresten skal du ha cred for at du tar opp temaet på en så drastisk måte fordi det skaper diskusjon, og det trengs faktisk diskusjon uansett om man er enig med den ene siden eller den andre. Det er viktig å ta en oppvask innimellom, og jeg syntes det er drittøft av deg å bare hoppe i det med begge beina.

Aurora

29.02.2016 kl.00:13

Hei Kristin! Skal starte med å være helt ærlig. Jeg har ikke lest bloggen din tidligere, fordi jeg har vært en av de dumme jentene som dømmer. Jeg har blitt påvirket, lett, og sett på deg som ei som var med i Paradise Hotel, likte klær og reiste rundt i verden fordi du ikke hadde mye mer å finne på. Jeg beklager. Jeg beklager så inderlig. Takk gud for at vi vokser i hodet, ikke sant? Jeg har nå innsett at blogg handler om så utrolig mye mer. Du handler om så utrolig mye mer enn rosa lipgloss og nye vesker. Jeg så videoen du laget om reisen for å hjelpe flyktningene. Flyktningene. For et stygt ord. Menneskene som trenger hjelp. Menneskene som ikke blir sett, ikke blir hørt. Menneskene som av en eller annen syk grunn blir kalt terrorister, fordi noen ekstremister fra et helt annet land og en helt annen kultur har bombet oss velstående. Og en ting vi glemmer. De har aldri tatt oss engang. De vi bør være redde er menn som sitter hjemme og spiller skytespill og lager bomber av gjødsel fordi det ikke skjer noe annet fornuftig i livet deres. De får til og med penger for å sitte innelåst i en kjeller og drepe folk på data. Ser vi ikke at kirkegården for redningsvester minner oss om noe ekstremt ekkelt? Så ekkelt at jeg nå sitter på badegulvet, redd for å kaste opp. De som bør se det best er besteforeldrene våre som sitter på Facebook og skriver så umenneskelige innlegg om at vi må ta vare på vår egen nasjon, vårt eget "norske folk". 2. verdenskrig har vært i mange år, og er enda en stor del av pensum. De fleste elever reiser på klasseturer til Berlin. Hva ser de der? Hauger av klær. Kirkegårder for briller, kirkegårder for sko, kirkegårder for brente bøker og dagbøker. Jødene ble kalt rotter. Flyktningene blir kalt rotter. Jødene ble uønsket i alle europeiske land. De fikk egne pass som skilte dem fra oss. Hårfargen sa noe om hvem du var. Hadde du blå øyne og blondt hår, var du akkurat slik du skulle være. Hva har endret seg? Hva faen har endret seg? Har vi ikke historie for å lære? Hva er vits med å lære om våre tidligere feil, dersom alt man fortsetter å gjøre er den samme feilen? Her sitter vi og sier at slik vi oppførte oss under 2. verdenskrig må vi aldri gjenta. Har vi egentlig noengang stoppet? Takk for at du reiste Kristin. Takk for at noen bryr seg. Jeg har selv spurt om å få reise ned. Jeg er 17 år. Var ikke på tale. "Vet du hvor mange farlige mennesker du møter på?". Om 17 dager er jeg 18 år. Fri til å hjelpe. Og fy faen. Jeg skal gjøre alt i min makt for å hjelpe. Om det så bare er en mann. En dame. Et barn. En hund. Er vi ikke alle like mye verdt?

linelaa

29.02.2016 kl.10:55

Du er fantastisk!

Karoline E.N

29.02.2016 kl.12:34

Ååh, gratulerer med nye lokaler :D jeg er såå glad på dine vegne! Hurra hurra hurra :D dette er såå fortjent! Ønsker deg en super fin mandag <3 klem klem

krist.in

29.02.2016 kl.13:23

åh, så gøy med butikk/kontor! Spennende tider :D

29.02.2016 kl.16:26

Kommer del 2 av videoen i dag??

Kristiane

29.02.2016 kl.21:07

Jævli bra video! Endelig noen som bare sier det som det er. Denne syke trangen på å være den beste utgaven av seg selv utseendemessig koste hva det koste vil har jo gått helt bananas. Tenk hvis folk hadde brukt like mye tid, penger, ressurser og ikke minst fokus på å ha det bra med seg selv og andre rundt seg. Stå på Kristin og fortsett å være en motmakt i "bloggnorge". Bloggere har fått helt sykt mye makt og når de bruker det på den måten blir det som å velge Donald Trump til President av USA..

01.03.2016 kl.01:30

Jeg har alltid vært fornøyd med meg selv men etter alt dette styret må jeg si meg ærlig at jeg griner meg selv til søvne ofte fordi jeg får så dårlig selvtillit av og se disse bloggerne. Ja det er Sæ utrolig trost at det er blitt sånn og jeg som bare er 14 år og har ett helt liv foran meg, og dette dr hva jeg fokuserer på.. Skammelig

Skriv en ny kommentar

hits