10 KG LETTERE...

Ah!

Dere vet følelsen av å få gjort noe som har stått på to do-listen i en evighet, sant?

Det er få ting som kan måle seg med nettopp den følelsen, og i dag fikk jeg omsider sendt av sted alt av bilag til regnskapsfører, fra de siste månedene. Det er ikke bare en lek å drive butikk, og det er heller ikke lite papirer som skal printes, organiseres, settes i mapper, kommenteres, og sendes. Og siden jeg er så rotete som jeg er, gjør jeg ikke akkurat jobben enkel for meg selv. Dette punktet på listen har vært så viktig, men også så omfattende, og nå kan jeg omsider senke skuldrene bittelitt... Jeg føler meg 10 kg lettere!

Etter en runde på Posten kjørte Dennis og jeg for å hente med oss litt sushi og thaimat, fra nettopp Sushi og Thaimat på St. Hanshaugen, så nå sitter vi her og koser oss med deilig mat og en kald Corona. BH-en er tatt av for lengst, joggisen har kommet på, håret er satt opp i en dult, og akkurat nå kjenner jeg meg mer avslappet enn på lenge... For en deilig følelse. Dennis reiser til Stavanger i morgen, og deretter videre til Manchester med sin bror og far. De skal på fotballtur, og det betyr loner-weekend for meg. Noe så stusselig, haha. Jeg får kjøre det opp med en hjemme-alene-fest eller noe sånn, og når jeg tenker meg om, så er det faktisk altfor lenge siden jeg var ute blant folk og danset meg ihjel.

Det skjer visst noe når man blir mer voksen, ass... Den elleville festingen back in the days, har uten problemer blitt erstattet med kosekvelder med beina på bordet, og jeg kan ikke akkurat si at jeg savner den grusomme hangoveren og den vonde fylleangsten. Litt god gammaldags fyllesjuke er likevel på sin plass innimellom all kosen...

Jeg vil helt på tampen takke dere igjen for fantastiske tilbakemeldinger. De fortsetter å strømme inn, og det gjør meg så lykkelig at såpass mange deler sine historier og meninger om denne viktige debatten. Dere rocker! Aldri glem det, ok? Jeg har så lyst til å svare på alle kommentarer, men jeg har dessverre ikke tid. Dere skal likevel vite at jeg leser absolutt alt dere skriver, så det er ingen grunn til å tvile på at det dere skriver ikke blir lest ♥

Hva gjør dere på i kveld, vakre venner?

33 kommentarer

krist.in

24.02.2016 kl.20:11

Så digg å få unnagjort litt ting! Jeg håper på å være der til helgen, men akkurat nå bare hoper det seg opp med en haug med ting som jeg egentlig skal gjøre innen i morgen.. det blir en lang kveld kjenner jeg !

anonym

24.02.2016 kl.20:25

Hei!

Dette er mye å be om med tanke på deg og Dennis, men jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om åssen du visste at du burde slå opp med eksen. Har slitt litt i det siste, fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre - og jeg venter også på den "følelsen" som du har skrevet om tidligere. Du kunne ikke skrevet om hva som var galt, og hva du og Dennis har som du og eksen ikke hadde? Jeg er veldig usikker, og du er et stort forbilde. Jeg har vært sammen med kjæresten min i to år, så er redd for å bare være med han på grunn av tryggheten. Sorry for noe usaklig kommentar til innlegget du skrev! Jeg slapper av i kveld, til informasjon :)

StyleConnection

24.02.2016 kl.20:35

anonym: Viktig tema og viktig kommentar! Dette skal jeg laget et innlegg om i løpet av helgen <3 Stor klem til deg

Marianne M

24.02.2016 kl.20:25

Fredan med beina på bordet er som oftest det beste. Kos deg I helgen. Ta sikkelig hjemmespa og plei deg selv!

Stine S

24.02.2016 kl.20:27

Skjønner godt at du føler deg 10kg lettere ja. Bra jobba :)

VILDE

24.02.2016 kl.20:29

Kosekveld med beina på bordet er planen min for helgen også og jeg er ti år yngre enn deg. Det er alltid deilig! Er selvfølgelig kanongøy å dra ut å feste, så lenge det ikke blir for ofte, haha. I kveld gjør jeg forsåvidt omtrent det samme. Slapper av på sofaen med film! Deilig!

Ingrid

24.02.2016 kl.20:40

tusen, tusen takk, kjære deg, for videoen du la ut hvor du ga din personlige mening om plastisk operasjon. Er såret, og redd for unge jenters utvikling og holdninger. For forbildene og idealene som finnes på spesielt blogger idag, gir et totalt urealistisk og overfladisk bilde av kropp, utseende og ikke minst verdier. Tusen takk for at du er en motpol, og at du er en påvirkningskanal som sier at dette er ikke greit og dette er ikke normalt. Takk for at du minner oss på sannheten. Rart at dette skal være nødvendig og si, men du bør være stolt over, at du er stolt over ditt naturlige deg.

Gunn Beate

24.02.2016 kl.20:42

Jeg leverer permene mine i morgen, og jeg vet hvordan du har det nå! Den følelsen skal jeg ha i morgen! Den er DIGG. Og ja, jeg har også bestemt meg for sushibelønning etterpå. Haha! Great minds... ;)

Vil også berømme deg for siste dagers DEILIGE kamp mot hysteriet. TAKK.

Leila

24.02.2016 kl.20:47

Godt å få unna store oppgaver :) Digger Sushi og Thaimat på St.Haugen, veldig god mat der! Her er det Champions leauge, og bena på bordet resten av kvelden :) Kos dere masse. Godt å vite at du leser alt vi deler :)

sofienyg

24.02.2016 kl.20:48

Deilig å få unnagjort litt ting, ja :) Den to do listen tar jo aldri slutt.. haha. Nå fikk jeg super lyst på sushi etter de bildene, yummi.

Marte

24.02.2016 kl.20:55

Jeg synes du er vanvittig bra, fargerik og gir meg mye inspirasjon med din sprudlende personlighet Kristin- men kan du vææær så snill å droppe de skeive bildene? :) Haha, sorry, men det irriterer meg så sinnssykt når folk måå ta bilder på skeiva.

Luisa Fernanda del Mar

24.02.2016 kl.20:59

Så flink! Det er deilig å få unnagjort slike store viktige ting. Nå får du ta det kuli, det er velfortjent :) I helgen skal jeg faktisk til Bergen, kom gjerne med forslag :) Ha en fin kveld, søta!

anonym

24.02.2016 kl.21:00

Åh herlig, nå ble jeg glad! <3

Siri

24.02.2016 kl.21:06

Begynte å tenke på denne sangen oppi alt dette operasjonshysteriet som foregår nå.

Haha, P!nk er så rå :)

https://m.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM

Mari A

24.02.2016 kl.21:43

Åh for en deilig følelse! Merker selv at det blir ganske slitsomt når agendaen er full hver eneste dag.. Men da rekker jeg hvertfall ikke å kjede meg ;)

Tusen tusen takk for at du har tatt opp det viktige temaet om å legge seg under kniven. Ble så utrolig glad når jeg satt å så på den videoen og hører at det endelig er noen som prøver å gjøre noe med dette kroppspresset. Er så ufattelig trist at unge jenter helt ned i 12-årsalderen har dårlig selvbilde og ønsker å bruke konfirmasjonspengene på operasjoner..

Nyt kvelden og slapp godt av kjære Kristin, det trenger du! Stor klem❤️

Ida Margrethe Fause

24.02.2016 kl.21:55

Så herlig! Merker selv hvor deilig det er å koble helt av etter at man er ferdig med gjøremålene sine. Her går kvelden til bloggarbeid, har nylig startet å blogge, så er i en periode hvor jeg prøver og feiler litt ;) Ha en fin kveld og helg Kristin♥

Linn L.

24.02.2016 kl.22:50

Flink pike som fikk unna papirene :) Jeg synes en alenehelg innimellom er deilig jeg altså! Det er jo ikke verre enn å invitere pikene med på noe moro - samme om det involverer alkohol eller beina på bordet? :)

Hege Kristin

24.02.2016 kl.22:51

så koselig <3

i kveld bare slapper jeg av foran pcen :)

Miriam

24.02.2016 kl.23:13

Phew! Endelig har jeg funnet senga etter en kaotisk dag med alt for mye på agendaen. Kikket fort innom bloggen din tidligere idag, og har gledet meg til å lese helt siden da. Likte veldig godt outiftet du hadde på i forrige innlegg, du ser jo smashing ut i det meste. Fine Kristin♡

Synes du har fortjent alle godord du har fått i det siste. Flinkere blogger enn deg skal man lete leeenge etter - og det er helt sant.

Stor klem

Anna

24.02.2016 kl.23:20

Hei, jeg vil bare si tusen takk for at du minte meg på mine meninger og ståsted når det gjelder utseende og kropp. Jeg mener akkurat det samme som deg, jeg har bare ikke tenkt over det på en stund. Det var så godt med en påminnelse. For det er jo helt sykt hva som skjer med verden..!! Jeg har lest innleggene dine om kropp tidligere, og likt dem veldig godt, men da jeg så hvor opprørt du var i videoen kom det faktisk et par tårer. For jeg ser hvor inderlig du mener det, og jeg kunne ikke vært mer enig!

Du er rå!

Karoline E.N

24.02.2016 kl.23:51

God kveld, Kristin <3

Her har jeg hvert på reisefot i omt hele dag + en avtal når jeg kom til Oslo :) j har nettopp fått lagt meg i senga, hjemme hos mammaen min og det var utrolig godt å se henne igjen!

Det er godt med alt som er gjort, og kjenner igjen følelsen når man blir 10 kg lettere! Sushi og corana var en velfortjent premie :) smaker godt gjør det også. Du er 6 år eldre en meg, men du skal vite at du ikke er alene om og velge kose kvelder med bena på bordet i helgene. Jeg orker faktisk ikke byen hvere eneste helg lenger, så det var ikke som da jeg var 18-19 år lenger, for da kunne det bli både fredag og lørdag. Ja til hjemme kvelder <3 men en fest i ny og ne trengs helt klart! 👌🏼

Jeg kom på noe du skrev som gjør meg litt trist, og som jeg har tenkt litt på i det siste. Det er helt forferdelig at jenter i 12 års alderen faktisk gleder seg til å bli konfirmert og myndige, så de kan bruke konf pengene sine på silikon osv, fordi selvbildet dems er dårlig. Hvilken verden er det vi lever i?? Da jeg var 12 år, viste jeg knapt hva silikon var og det j gledet meg mest til med konf pengene mine, var at j skulle få kjøpe meg en iPod... En jente på 12 skal ikke glede seg til og fylle 18, så hun kan endre på puppene, leppene, rumpa osv. Hun skal være et barn!! J kjenner faktisk at j gruer meg til og bli mamma selv, for Gud vet hva som skjer når min tid er inne for å få barn og når dem vokser opp.. En på 12 år skal heller ikke tenke på sånn! Kjenner j blir litt sint :( jeg håper virkelig at ditt innlegg om dette temaet kan hjelpe mange unge jenter der ute!

Masse klemmer <3

Lise Lotte

24.02.2016 kl.23:53

Jeg har runna YouTube i kveld! Håper dere koste dere med deilig mat, og at du får en fin helg selv om Dennis skal reise fra deg. Klem

Caroline

25.02.2016 kl.00:09

Hei igjen! Bor selv i Manchester og er selv fotballinteressert, så du får si ifra om Dennis trenger noen tips til hva man kan finne på her!

25.02.2016 kl.00:43

Liten kommentar til videoen din angående plastiskkirurgi: TAKK! !!

Jeg føler selv veldig på presset, men prøver å ta meg sammen. Jeg er dessverre en av de som er helt uten bryster, men det er ikke noe som opptar meg så veldig mye. Jeg kommer til å ta silikon på sikt, men er veldig glad for at jeg ikke gjorde det i en alder av 18. Jeg har jobbet så mye med meg selv, og både jeg og andre liker meg bedre. Man kan ikke unngå det, godt selvbilde er sexy!!

Ingvild F. Falck-Ytter

25.02.2016 kl.08:09

Kjenner veldig til den følelsen! :) Håper du hadde en fin kveld i går, Kristin!

Malin

25.02.2016 kl.09:06

Hei Kristin! Digga videoen din om plastikk kirurgi. Men hva mente Isabel med at de to bloggerne som hetsa henne for operasjoner selv hadde silikon, botox osv. Har du brukt botox selv?

StyleConnection

25.02.2016 kl.10:02

Malin: Aner ikke.... Har aldri rørt noen av delene, så skjønte ikke hvem hun siktet til. Klem

LisaLDN

25.02.2016 kl.09:54

Det er godt å høyre at slike kosekveldar naturlig er å foretrekke etterkvart som man blir eldre :) Har alltid hatt eit bilde av at 'plutselig' er man voksen, og for kjedelig til å dra på fylla, haha! Godt å vite at det ikkje er sånn, og at alt er organisk :)

Sjølv skal eg på HYTTETUR med familien i helga <3 Gleder meg heilt sinnsjukt, då me er spredd for alle vinder, og eg ikkje har sett alle siden før jul :)

Malin

25.02.2016 kl.10:23

Var det jeg tenkte. Klem til deg også!

Sunniva

25.02.2016 kl.10:47

Få ting er så deilig som en avslappingshelg med en god serie og et glass vin på bordet! Tragisk, men sant! En fyllekule i ny og ne er virkelig på sin plass, men den fyllesyken blir bare verre og verre, og definitivt mindre attraktiv med tiden.

Jeg lurer litt på hvordan størrelsene på den oversized T-skjorten i butikken er? Hvis man er en L, vil L være litt oversized eller bør man gå opp en størrelse?

Andrea

25.02.2016 kl.12:08

Hei hå! Lurer på hvilken Mail man kan kontakte deg på?

Emma Julie

25.02.2016 kl.12:27

Det så koselig ut! Haha, ja du får dra ut og danse løs. Ønsker deg en super dag :)

Linnea

28.02.2016 kl.03:40

så fine bilder Kristin!! du er flink! ;-) jeg digger deg og bloggen din og bare slik at du vet det så synes jeg det du sa om at du snart gikk ut på dato snart pga alderen er fullstendig feil!! jeg er selv 30 år og nei,vi har ikke gått ut på datoen! you go girl! ;-) synes forresten du er mer vakker enn blogg toppen på både utsiden og innsiden! <3

klem fra en fan <3

Skriv en ny kommentar

hits