DETTE GIR MEG ENERGI!

God morgen, mine deilige venner!

For et døgn det har vært, hæ? Jeg kjenner pulsen stiger i takt med mitt eget og deres engasjement, og jeg vet at vi i fellesskap har satt et ekstremt viktig tema på dagsorden. Vi har kicket i gang en viktig debatt - en debatt som jeg håper aldri dør ut. Dette gir meg energi!

Det som også gir meg energi er møter! Jeg sitter altfor mye inne på plassen min ved spisebordet, og det er ingen hemmelighet at man ikke blir inspirert av å sitte inne hele dagen. Det å komme seg ut for å møte folk er viktig og ikke minst inspirerende, og denne onsdagen startet med et møte så tidlig som klokken 8.00. For en gangs skyld måtte jeg bytte ut pysjbuksen med noe litt mer anstendig, og det var rett og slett veldig godt.

Da jeg kom hjem for litt siden fikk jeg mannen på krykker til å sette seg på en benk utenfor, og knipse et par-tre bilder. Da han er krøpling er det ikke akkurat innafor å dra han med seg rundt til kulere locations, så da får man bruke det man har tilgang på. Til sommeren skal jeg søren meg få laget en grafittivegg i hagen, sånn at jeg alltid har en outfitlokasjon innen umiddelbar rekkevidde, haha. Hoodie fra Carhartt HER // Bomber fra Junkyard HER // Snapback fra Junkyard // Sneakers fra Nike // Skjørt fra StyleConnection HER // Ryggsekk fra H&M 

Jeg vet forresten at veldig mange av dere savner outfitinnlegg, og jeg lover å by på flere outfits fremover. Hvor ofte ønsker dere slike innlegg? To ganger i uken, kanskje? Er det noe mer dere savner her, så hyl ut. Jeg vet at jeg har vært litt lite kreativ den siste tiden, men skal gjøre alt jeg kan for å gi dere akkurat det dere vil ha ♥

Klem i fleng

34 kommentarer

Renate Østreng

24.02.2016 kl.11:40

Hei! du er så fantastisk jente, som tør og stå for det du mener. Jeg er helt enig med deg om det med silikon og slikt. Håper virkelig denne diskusjonen aldri dør ut, for det er et så sinnsykt viktig tema <3

stå på videre Kristin, og hvis verden det fantastiske menneske du er :)

Marianne M :)

24.02.2016 kl.11:43

Synes to ganger i uken er passende! Digger stilen din! 😁

Lise Lotte

24.02.2016 kl.11:43

Jeg er stolt av deg jeg Kristin! Helt klart at du gjør en forandring for mange. Gleder meg til tiden fremover!

Marte

24.02.2016 kl.11:53

Jeg er 41 år og gruer meg til den dagen min ni år gamle datter oppdager blogger! Enn så lenge er hun ekstremt lydhør og flink, slik at vi kan styre hva hun får se på, Google, bruke nettet til.

Den dagen konfirmasjonen kommer, kan jeg med hånda på hjertet si at det aldri, aldri vil bli aktuelt å bruke konfirmasjonspengene til operasjoner, fillers osv. Men selv om vi sier nei og nekter henne tilgang til pengene, vil vi jo ikke at hun skal ØNSKE å forandre utseendet sitt. Hun er en nydelig jente, jeg er jo ikke objektiv, men hun er virkelig vakker. Men hvilken tenåring er ikke usikker på seg selv? Det er slik tenårene er... dessverre. Slik er det å vokse opp. Noen er selvfølgelig mer usikre enn andre.

Debatten må tas kontinuerlig. Vi vil ikke at våre barn skal vokse opp med en ide om at operasjoner, endringer på utseendet er normalt!!

Hvordan kan det være forbudt å reklamere for kosmetiske inngrep, men lovlig å fortelle alle de mindreårige i Norge hvordan det gjøres, hvor man gjør det og gjerne hva det koster. Er ikke dette også markedsføring? Uavhengig om de får det sponset eller ikke.

Talin

24.02.2016 kl.11:58

Digger stilen din se på talin.blogg.no vi skal ha challences på søndager og Minst 3 nye innlegget Kløpt av dagen den som følger med hele måneden får en premie i posten

Saritha

24.02.2016 kl.12:15

To eller flere <3

VILDE

24.02.2016 kl.12:31

To ganger i uken høres helt supert ut! Gleder meg masse til talkshowet deres nå, så jeg har troen på at bloggingen framover blir helt konge.

Leste saken om deg på Side2. Du har all grunn til å være superstolt over å ha satt et så viktig tema på dagsorden. Håper virkelig at det er noe som blir glemt bort med det første.

Ha en superfin dag ♥

LisaLDN

24.02.2016 kl.12:41

Eg er (kanskje) ein av dei få som ikkje har so masse til overs for outfit-innlegg.. Foretrekker å *lese* blogger, ikkje berre glo på bilder :) Men for all del, du mister ingen leser her av å poste bilder av klærne du går med - då gleder eg meg berre ekstra masse til dei andre innlegga :)

Leila

24.02.2016 kl.13:38

Minst to ganger i uken ihvertfall! Digger outfit innlegg fra deg :)

krist.in

24.02.2016 kl.13:39

Du er så kul!

Og jeg digger litt outfitinnlegg en gang i blant - nå som det blir vår, lysere dager (og ikke minst at det er lengre lyst) blir det jo lettere å få tatt litt bilder ute :)

:)

24.02.2016 kl.14:33

Hei:)

Hvilken str har du i jakken?

Ingvild F. Falck-Ytter

24.02.2016 kl.14:40

Du er så flott! Mer outfit, ja takk :)

Stine S

24.02.2016 kl.14:46

Ah, de skoene der <3

Siri

24.02.2016 kl.15:16

Ja til mer outfit-innlegg :) Du er så inspirerende :)

24.02.2016 kl.15:34

er det pr stunt fra deg og isabell ?

StyleConnection

24.02.2016 kl.15:38

Anonym: Nå håper jeg seriøst at du kødder...

Charlie

24.02.2016 kl.15:42

Anonym: pr stunt?! Really? Dette er en Stor og viktig sak og et engasjement på denne fronten er virkelig et rett spor å sette seg inn på.

Digget antrekket Kristin, skoene var superfine! Elsker outfit postene dine og blir veldig gla om de kommer to ganger i uken! 😍

Linn L.

24.02.2016 kl.16:28

Outfitposter to ganger i uken er veldig bra :) Elsker stilen din, man blir jo glad av å se på deg :D

Gry Sæther

24.02.2016 kl.16:37

Hei, friskus.

Du, den skjorten du hadde på deg på God morgen Norge her om dagen ( fargerik og med hvitt nederst på ermene) synes du at en "gammel dame på 59" kan gå med den? Jeg ble i så godt humør når jeg så den. Og hvordan er den i str? STÅ PÅ I "PLASTIKK DEBATTEN"

Linnea

24.02.2016 kl.17:02

Så morsomt med tilhengere i alle aldre!! ^denne kommentaren fra Gry var så sykt fin å lese, selv om den var helt normal.

Det jeg egentlig skulle si, var at det er ganske lenge siden du har hatt en sex-talk, synes alltid disse er så interessante å lese :-) savner også snikksnakk med Belinda, men du og Dennis fyller den jobben ganske så bra!!! Lykke til med premiere i morgen!

Og helt på tampen, what the actually fuck? PR-stunt?!!?! really??? bullshit, det er bare dårlig gjort å spre rundt seg med sånne ekkelheter. Skjerpings.

beate

24.02.2016 kl.17:39

Flere videoer der du snakker om ting som bryr deg kanskje? Sånn usensurert liksom, bare få letta litt på trykket. det kan ofte være mer gøy å se en video om sånne ting enn å lese et langt innlegg med mye tekst :D Ellers digger jeg bloggen din, du gjør og mener så mye bra! Stå på! :*

Anita

24.02.2016 kl.18:32

Er så utrolig glad for at noen kan ta tak i dette problemet med plastisk kirurgi og få budskapet ut i verden. Jeg liker virkelig ikke at jeg, som er i starten av 20-åra, føler meg unormal som ikke har operert eller tatt restylane/botox osv. Jeg heier på deg, Kristin!

Vil veldig gjerne at du skal starte med sex talk-spaltene dine igjen, elsker bloggere som tar opp ting som er tabu eller kleint i dagens samfunn. Du skiller deg virkelig ut, på en positiv måte! Fortsett sånn!

Iselin HL

24.02.2016 kl.18:49

For en kul outfit! Jeg skulle så ønske at jeg selv hadde evnen til å sette sammen slike antrekk, men jeg har en tendens til at "alt skal matche" å da blir antrekket svart. Hahah! 2 gang i uka høres bra ut! Istedet for sånne morgenkaffe/magasin/med dubiditter rundt kan du kanskje manne deg litt opp (som sikkert ingen av oss gjør med mindre vi må) å ordne deg på morgenen! Haha? Hæ? Ikke? Jooh:* ha en super kveld videre <3

Vilde

24.02.2016 kl.19:00

Nå er jeg litt sleip og kommenterer her ang innlegget du skrev om normalisering av plastikk kirurgi, men det er fordi jeg virkelig håper du leser denne kommentaren!

Jeg modnet fort og ble sikker på meg selv og hvem jeg var som person tidlig i livet, det gjaldt også utseende. Jeg hadde mine små perioder som ung (typ 13-14 år), men det gikk over. Jeg har alltid vært den jenta i jentegjengen som ikke klagde over meg selv, og himla litt med øynene når de andre gjorde det, men var der for dem fordet. Jeg var den selvsikre. Ikke skyhøy selvtillit, men jeg var rett og slett fornøyd. Hver eneste gang jeg ser meg i speilet, tenker jeg ''Hva er fint på meg i dag? I dag naila jeg sminken, rumpa ser dritbra ut i jeansa jeg har på meg, håret ser bra ut osv osv'' og det tror jeg er grunnen til at jeg sjeldent tenker over mine såkalte ''komplekser''. Mine venninner klagde som regel på litt rumpe, stor rumpe, små pupper, store pupper, hengepupper, små lepper, stor nese, rynker osv osv.. det var jo normalt. Men jeg tenkte jeg var fornøyd, og mer tenkte jeg ikke på den saken.

Når da JEG begynte å tvile på meg selv for noen dager siden, og helt seriøst sa til kjæresten min at jeg ville ta restylane i leppene fordi.. vel hvorfor ikke, det var jo så normalt.. alle gjør det jo? DA er det noe galt, DA har denne trenden fått mye makt. Det er sykelig hvor ille det har blitt. Jeg bor i Oslo, og det går ikke en dag der jeg ikke ser minst 3-4 jenter med operert et elr annet.

TAKK for en liten oppvekker. TAKK for at du minnet meg på at.. hey jeg har jo verdier! Jeg står jo for det å være sikker på seg selv, kropp, utseende, personlig, ALT! Man skal være grisefornøyd med seg selv, fordi jeg er meg, og jeg er unik. Hvorfor skal dette med utseende ha så jævla mye oppmerksomhet? Er det ikke vi som personer som er viktige? Er det ikke ett fett om jeg har liten eller stor rumpe, pupper, lepper osv..?

24.02.2016 kl.19:57

Du og Isabel blogger begge for Side2. Er denne "debatten" planlagt fra deres side for å få mer oppmerksomhet rundt deres blogger og side2/nettavisen? Virker så gjennomført, og at du og Isabel samarbeider om dette for å få klikk. "Clickbait" innlegg :/

StyleConnection

24.02.2016 kl.20:15

Anonym: Nei, selvfølgelig er det ikke det...

Om du har lest bloggen min, vet du at jeg ikke driver med clickbaits, og jeg ville ALDRI i mitt liv brukt en såpass viktig debatt som en faktor for å få flere klikk. Isabel kjenner jeg heller ikke, og når det gjelder kontrakten med Side2, kan jeg si så mye som at jeg slutter å blogge for Side2 1. mars, sånn om det skulle gjøre deg mer trygg på at dette ikke er et samarbeid mellom Isabel og meg. At media fanger opp debatten og innlegget mitt er helt fantastisk, sånn at budskapet blir spredd til så mange som mulig!

Klem

Cecilie

24.02.2016 kl.20:02

Stå på Kristin!

Alltid gøy med variasjon bloggen din. Så, ja takk, gjerne mer outfit innlegg. Jeg synes det er så kult å få inspirasjon fra din stil og kombinere med min egen :)

Jeg heier på deg Kristin!

Mari

24.02.2016 kl.21:40

Du er best 💖 Har så utrolig respekt for deg!

siljepia

24.02.2016 kl.22:51

Takk igjen for at du skrev dette :) Jeg er født med litt tykk overleppe som gjør at det ser ut som jeg bruker snus,som jeg absolutt ikke gjør eller aldri har gjort.. Det startet på ungdomsolen at jeg fikk kommentarer på det og det hjalp ikke akkurat på selvbildet eller selvtilliten ..

Har i ettertid også ikke følt at det er noe særlig pent.

Jeg har til å med nå nylig vurdert noe behandling, men etter videoen du delte ,har jeg nå bestemt meg for å ikke gjøre noe og gir blaffen..

Håper folk kan heller ta meg som jeg er , og ikke etter perfekte utseende.

Håper dere har /hatt en fin onsdag med sushi og hygge :)

Klem til deg/ dere :)

Karoline E.N

24.02.2016 kl.23:31

Jeg er så stolt av det du gjør, Kristin! Fytti rakkarn. Flere skulle virkelig hvert som deg! Takker deg enda en gang, for at du brukte din stemme via bloggen til og skrive om akuratt dette temaet, som går langt over stokk og Stein. You rock the world! <3

Anonym: nei vettu hva!! Nå får du roe ned hormona dine litte grann..

Antrekks bilder 2-3 ganger i uken hadde hvert toppers altså! Det er noe som inspirerer så sinnsykt, og jeg hyler nesten av glede hver gang du deler awesome bilder av hva du har på deg! Du er rå i klesveien og jeg digger det. Jeg syns faktisk at bakgrunnen i Hagen passet ganske bra til det antrekket jeg :D graffiti vegg i Hagen hadde faktisk hvert ganske rått, om man fikk noen som er sikkelig flink til og tegne, til å gjøre det! Awesome :D hihi. Masse kjærlighet <33

Emma Julie

25.02.2016 kl.12:25

Utrolig kul outfit! To ganger i uken er helmaks :)

Ingrid

25.02.2016 kl.17:27

Hvor har du kjøpt de skoene? De var døds fine!

Inka

25.02.2016 kl.18:41

Hei, når kommer innlegg om tatoveringene dine?(hvis du ikke har skrevet om det allerede) Syns jeg husker for en stund siden at vi skulle få vite hva de betydde osv. Hadde vært interressant å lese om!❤️

M

29.02.2016 kl.23:15

Du er så utrolig pen! Og du virker som en helt fantastisk person med egenskaper man sjelden finner hos andre, kunne ønske jeg kjente deg Kristin!! :-)

Skriv en ny kommentar

hits