DENNE UKENS...

Hallaisen, lovelies ♥

Har dere en fin-fin søndag? 

Vi er på vei ut døren for å hente en saftig søndagspizza, men før vi setter oss i bilen, er det på tide å dele noen høydepunkter fra uken som snart er over...

CRAVING:

Norske, friske, og søte jordbær... Nam! Dette har jeg hatt sjuke cravings på hele uken!GLADMELDING:

Nå har jeg omsider fylt opp butikken min med råkule styles, og disse produktene vet jeg at dere har ventet på. Kvalitetene er om mulig enda bedre enn tidligere, størrelsene er spot on, og fasongene på de ulike stylesene er perfeksjon. Jeg har virkelig jobbet iherdig for å lage en sprudlende kolleksjon denne gangen, med innslag av fantastisk basic, og jeg tør banne på at dere kommer til å bli fornøyd!

LÅT:

Haha, jeg føler meg som en liten fjortis når jeg hører på musikk som dette, og Suite 16 får meg til å lengte tilbake til tenårene. Who I Wanna Be er en superfin låt, men "Rykkinnfella Remixen" gir den et ekstra løft, om man kan si det sånn. Denne går på repeat om dagen!

KJIPING:

Da jeg var på date med Stine på fredag, brakk jeg av en del av tannen. En bit av en tann jeg allerede har rotfylt, og nå er det bare et slags krater på den ene siden av tannen, som føles veldig ubehagelig. Dette betyr at jeg må til tannlegen så fort som mulig, og er det noe jeg ikke liker, så er det nettopp disse turene. Jeg gruer meg noe så vanvittig - både til å ligge der og bli tuklet med i munnen, men også til å skulle dra kortet etterpå. Finnes det noe mer irriterende å bruke penger på, enn en tur til tannlegen? 

WANDERLUST:

Okei... Dennis og jeg har et seriøst problem, for vi savner Las Vegas så mye hver eneste dag, at vi faktisk blir litt trist, haha. Det er ikke første gangen jeg inkluderer Vegas i disse ukesoppsummeringene mine, men denne gangen ønsker jeg å legge vekt på det fantastiske Neon Museumet, som vi enda ikke har besøkt. At vi ikke har vært der tidligere er jo helt på trynet, for ut i fra bildene å dømme, er dette et helt rått sted som blir like kult å oppleve, som det blir å fotografere! Museumet huser en haug av ikoniske Las Vegas signs, og er definitivt et sted vi skal innom på vår neste tur til Sin City. 

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor dere blir enda bedre kjent med meg! Tidligere i uken delte jeg altså litt juicy stuff med dere, som dere kanskje ikke visste fra før, og slike innlegg faller visst i god smak hos. GØY! 

INSTAGRAM:

@joehida leverer varene! Dette her blir jeg inspirert av ♥

BURSDAGSBARN: 

I dag har selveste Kong Harald bursdag, og siden han tross alt er Konge, og siden han er såpass festlig, herlig og jovial, så blir det liksom så feil å ikke gratulere han her på bloggen. Gratulerer med dagen, Harald. Du er den tøffeste jeg vet om!


//Foto: Dagbladet

NEW IN:

Det er lenge siden jeg faktisk har unnet meg noe nytt til garderoben, og for noen uker siden klarte jeg omsider å spore opp de råkule hælene, som jeg la ut som "wantie" i en ukesoppdatering. Det dukket opp litt flere ting enn disse skoene i denne nettbutikken, og jeg ble litt revet med et lite øyeblikk. Da jeg i tillegg så at de hadde unicorn-kostyme til hunder gikk jeg fullstendig amok, men jeg tror nok at jeg ble litt mer begeistrett enn Fokus, haha. 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Skinte solen, og jeg hadde gleden av å vise dere min dag - time for time. Jeg ser at jeg var iført strikkegenser og caps... Vil det si at det var litt vårsteming på denne tiden i fjor? SOM jeg lengter etter våren...PLANER FOR NESTE UKE:

I morgen skal jeg være med i Wenches kjøkken på God Morgen Norge, så det kan jo ikke bli annet enn helt hysterisk funny. Dette gleder jeg meg veldig mye til, så tune inn på God Morgen Norge i morgen tidlig, for å se meg bidra på kjøkkenet, og for å høre meg skravle om "Bloggerne", samt min tur til Lesvos. 

Nyt kvelden og det siste som er igjen av helgen, så sees vi snart ♥ 

LOVE YA'LL!

23 kommentarer

krist.in

21.02.2016 kl.18:09

Åh, jeg har også såå lyst på skikkelig gode jordbær! Og jeg har også knukket en bit av tannen, såå ekkelt - men det gjør ikke vondt, så jeg har ikke somlet meg til tannlegetur.. Selv om jeg virkelig burde !

VILDE

21.02.2016 kl.19:17

Nei, stakkar! Tannlege er faktisk det verste å bruke penger på. Det er jo så forbanna dyrt. Der var du skikkelig uheldig...

LOVE YOU2

Ida

21.02.2016 kl.19:57

Nå fikk jeg sykt lyst på jordbær. ❤

Stine S

21.02.2016 kl.19:58

Åh, jordbær! JA TAKK <3

Miriam

21.02.2016 kl.20:03

Jeg føler med deg! Jeg er faktisk nødt til å kontakte tannlegen selv, og det er ikke akkurat noe jeg gleder meg til. Tannhelse er så forbanna dyrt!

Så koselig at du skal være med på God Morgen Norge! Kommer til å sjekke ut en evt reprise, om det finnes :)

Stor klem til deg!

Iselin HL

21.02.2016 kl.20:30

Off tannlegen. Jeg må ærlig innrømme at jeg ELSKER å gå til tannlegen. Bare fordi jeg aldri har hatt hull, jeg får alltid skryt og fordi det er et yrke jeg drømmer om å bli (hehe). Men men. Det får karakterene vise. Akkurat nå har jeg sikret meg en jobb på Bunnpris eller noe ._. Las Vegas er en by jeg bare MÅ besøke, og jordbær høres godt ut. Hærregud som jeg roter når jeg skriver, men det må bare til! Jeg får aldri sakt det jeg ønsker uten at alt skal rase ut på en gang. Hihi :* I dag har vi vært hjemme til mamma og fått ut en gammel sofa, deretter en "koselig" tur på grava til "Svigermor". Jeg fikk aldri møtt henne før hun gikk bort, det er så trist... Ha en fin kveld videre <3

Martine S

21.02.2016 kl.20:35

Åh nå fikk jeg sjuukt lyst på jordbær også!! Må vel få kjøpt meg det i morgen :D

Aff så uheldig med tanna di.. Får håpe du får tannlegetime fort så du får orden på det <3 apropo tann.. Dette er så latterlig at man bare ler av det, og tilogmed jeg klarer og le av det og nå! Men da det skjedde hadde jeg såå dårlig samvittighet atte hjelp! Jeg og typen lå og spilte ett spill på tlf hans.. Og som den dårlige taperen jeg er så tar jeg tlf ut av hånda hans, hvorpå han drar i hånda mi tilbake og da holdt ikke jeg tlf hans godt nok, så den bare detter rett ned på fortanna hans!! Huuff! Han fikk heldigvis ikke vondt da! Men assåå, er det virkelig mulig ;p vi ER klønete! Han fikk heldigvis fikset den da, så nå bare kødder vi med hele greia haahha!

Taa meg med til Vegas når dere skal dit a, åh!! Hadde gledelig sniket meg med i kofferten :* håper dere har hatt en strålende helg, vakre deg! Smask :*

Ingelin Kolltveit

21.02.2016 kl.20:55

Off så kjipt å høre om tanna di :/ Håper tannlegetimen går fint, og at det blir et bra resultat <3

Så kjekt å høre at du skal være med på god morgen norge! Gleder meg allerede til å se episoden :D

Ønsker deg en fin uke med mange oppturer! Klem <3

21.02.2016 kl.22:01

Hva har skjedd med foten til Dennis ?

Emma Julie

21.02.2016 kl.22:08

Flott! Jeg måtte selvfølgelig klikke hjem den nye korte hettegenseren og gleder meg til å se hvordan den blir på. Lykke til på God morgen Norge :)

Leila

21.02.2016 kl.22:53

Vææ, hakke vært innom bloggen din på en stund grunnet null nett hjemme, å en oldschool fliflop låne tlf :p Så det var litt allright å lese seg opp her :) Tannlegen føler jeg så med deg, alltid like kjipt.. Museumet ser jo ut som passer midt i blinken for deg, så håper dere får opplevd det :) Ha en fin kveld videre :)

Nora

22.02.2016 kl.09:21

Får du inn større størrelser av bikini igjen?

Jeg har sjekket siden før jul, men den er bare i XS.

Marthe G

22.02.2016 kl.11:18

Hei Kristin :-D

Hvor har du kjøpt 'my little pony' tskjorta?? MÅ HA! :-D

Klem fra en som elsker unicorns minst like mye som deg, haha!

Linn L.

22.02.2016 kl.14:53

Hmm, er det rart av meg å ikke ha hørt den sangen før..? Forøvrig fikk jeg skikkelig lyst på jordbær av det bildet ditt, åh! Sommeren med alle dens gleder kan virkelig ikke komme fort nok nå!!

Ingebjørg

22.02.2016 kl.15:19

Hei Kristin. Jeg kommenterer aldri på blogger, for det blir sjeldent tid til det, men jeg må bare gi deg en kommentar! Såå deilig at det finnes et motpol til alle overfladiske og falske bloggere. Jeg blir dårlig av å tenke på operasjoner, botox, fylle inn i "sinnarynker" når man er 20 år, klokker til sikkert 100 000,- i morgengave, dyre sko i lange baner, vesker til mange mange tusen. Og at de viser fram dette, gjør at de tjener bare mer penger så de kan gjøre/kjøpe med av dette. DU er den eneste som har funnet en fin balanse, du gjør en forskjell, er annerledes og våger å skille deg ut. Du er kul og byr på deg sjøl, og det at du reiste ned for å hjelpe flyktningene - det står det respekt av. Pluss at du fronter et normalt forhold til ting, du MÅ ikke handle det dyreste og du har ikke overflod av alt mulig. Jeg har 4 barn, deriblant ei datter og jeg håper jeg kan oppdra henne slik at hun ender opp med å lese en blogg som din, ikke de andre:) Jeg digger deg og respekterer deg og håper alt godt går din vei! Det fortjener du! Ha en flott dag:) Klem fra meg.

Frøya B

22.02.2016 kl.15:21

Godt jeg har en blogg som denne når jeg er sofaliggende. Søndagen ble ikke så chill som jeg planla. Endte opp på sykehuset etter et sykt kræsj på ATV. Så en sprudlende blogg er godt å ha på en ellers smertefull dag. Gleder meg til å se på gårsdagens youtube snutt! :-)

EKEN

22.02.2016 kl.17:40

Hvilken nettside fant du hælene på? :D må jo ha!

Karoline E.N

22.02.2016 kl.21:34

<UKENS3 roper alltid høyt av ukens! Digger disse innlegende. Har hatt lyst på jordbær selv i det siste, så når j var på butikken i dag, ble deg med en kurv med jordbær hjem, men det smakte langt ifra hva det skal gjøre. Jeg er itiligg allergisk, men allikevel skal jeg ha det i meg! Haha. om tid og penger skulle strekke til om ikke så lenge, syns jeg dere skal tur :D man må leve mens man kan. Men kun om tid og penger strekker til :D masse klemmer!

Frida

22.02.2016 kl.22:31

Hei!

Hvor fant du de skoene?

Siden du la ut bildet av de har jeg lett og lett men de er "out of stock" overalt.

Thea

22.02.2016 kl.22:48

Hvilket program bruker du for å redigere bildene dine? De er så sykt fine farger og toner!!

Sissel

23.02.2016 kl.11:29

Hei Kristin!! Digger bloggen din, og du er en stor inspirasjon og virker som en herlig person!

Du står høyt på min liste med tanke på hvor god person du er som tok motet til deg og reiste til Lesvos for å hjelpe og støtte.

Men ja.. :) Fra ros til det jeg skulle spørre :p

Hvor er My little pony t skjorten fra??

Eeeelsker my littlepony og unicorns !!

Ida

23.02.2016 kl.21:15

Haha, man kan også ha gode erfaringer med tannlege!! Jeg har alltid hatt lett for å få hull, og sist gang betalte jeg vel 3000kr for å borre 2 hull. Var sikker på at jeg hadde hull denne gangen også, så satt jo av 3000kr da, og jubelen var høy når tannlegen sa "null hull" og "850kr"! Aldri vært så glad... Følte nesten at jeg hadde spart 2150kr på tannlegeturen 😂

Jeanette

24.02.2016 kl.10:48

Kan du være ¨så snill å dele hvor du fant det fra my little pony? :) Såå lyst på :)

Skriv en ny kommentar

hits