TIME FOR TIME...

God morgen, superstjerner ♥

Siden flere av dere er så begeistret for disse time-for-time-innleggene, dokumenterte jeg i går hva jeg drev på med til enhver, for å gi dere en real oppsummering i dag.

Leggo...

KLOKKEN 07.00

Jeg har kommet meg opp, og sitter klar iført pysjen ved kjøkkenbordet. Kaffen har kommet i koppen sammen med en god dose dårlig samvittighet for at jeg blogger så dårlig om dagen. Jeg mangler inspirasjon, og sliter med å være kreativ. Jeg får enda en bekreftelse på at hjemmekontor suger ut all livsgnist og arbeidslyst, og krysser fingrene for at kontoret som hadde visning på søndag, ender opp med å bli mitt. Jeg MÅ ha det kontoret!!!!

KLOKKEN 09.00

DER kom frokosten på bordet... Toast! En skikkelig 90-talls toast, haha!

KLOKKEN 11.00

Jeg har gått igjennom noen mails, og vært på Posten for å hente en pakke jeg har ventet spent på. I denne pakken ligger alle prøvene fra den splitter nye kolleksjonen, som straks skal leveres til foto. De nye varene har kommet på lageret, og jeg hopper og danser av begeistring! ENDELIG er verdens kuleste kolleksjon på plass, og jeg hopper i bilen for å suse opp til fotografen som skal ta produktbilder til nettbutikken.

KLOKKEN 12.30

Det er på tide å få ut et blogginnlegg, hvor jeg takker dere nydelige venner for at dere alltid er her. Jeg er uten tvil den heldigste bloggeren i Norge, og setter så innmari stor pris på dere alle sammen!

KLOKKEN 13.00

Etter en tur hos fotografen, samt en god frokost med Dennis, har vi kommet oss til Nordic Screens for å rigge til talk show-studioet. Vi har hentet en sofa som skal brukes, og klarer å få den på plass med god hjelp av vår partner in crime hos nettopp Nordic Screens. Dennis er krøpling på krykker, og kan ikke akkurat bidra med bærehjelp. Jeg med min dårlige kondis hjelper til å bære og skubbe, og svetten renner etter såffan har kommet på plass. Jeg MÅ seriøst få en bedre kondis og form på plass, ass!

KLOKKEN 14.00

Vi befinner oss i studioet vårt, og begynner å gjøre oss klare til morgendagens innspilling. Nå er vi snart i gang med et splitter nytt talk show, og vi krysser fingrene for at dere er like giret som oss. Nå mangler vi bare litt fargerike puter i sofaen, samt noen blomster på bordet, og så er vi klar! Dette blir sjukt spennende!

KLOKKEN 15.00

Jeg har kjørt Dennis hjem, og hentet min fine Morten. Vi skulle egentlig ta en skitur, men siden jeg hadde så sjukt mye å gjøre, tar vi en deilig lunsj i stedet. Vi hygger, snakker, og spiser på Rust, og jeg nyter noen timer uten teknologi. Slike avbrekk som dette gjør så sinnsykt godt, og vi snakker om alt fra gamledager til bryllup. Morten ble nemlig fridd til på 30-års dagen, og dere kan jo tro hvor magisk det var å være vitne til en slik hendelse! HALLELUJA!

KLOKKEN 17.30

Jeg har kommet meg hjem, og på planen står rydding. Leiligheten ser ikke ut, og jeg er så ivrig etter å få det fint at jeg nesten tar fyr. Kjøkkenbenken er fylt til randen av skitne kopper, fat og gryter, papirer og rot flyter over alt, gangen er så rotete at det ikke er fremkommelig, for ikke å snakke om 2. etg. Rotet flyter, jeg blir direkte kvalm av egen leilighet, og jeg går i gang med en real opprydning. Klær skal vaskes, gulv skal støvsuges, og selv om jeg ikke blir ferdig, har jeg i hvert fall kommet et godt stykke på vei. 

KLOKKEN 20.00

Vi bestiller en pizza til middag. Sånn går det når man er giddalaus og opptatt med noe helt annet enn å lage mat. Pizzaen går ned på høykant, mens vi ser en episode av Dexter, som forøvrig er en av de beste seriene EVER! Dennis får besøk av en kompis, og jeg fortsetter på prosjektene mine i noen timer til. I 23-tiden blir jeg så trøtt at jeg tar kvelden, og gleder meg over alt som er gjort, samtidig som pulsen stiger da jeg faktisk innser hvor mye jeg har igjen. At det går an å rote SÅ mye... Hvordan er det mulig? Haha!

Nå må vi hive oss i dusjen og gjøre oss klar... I dag står talk show-innspilling for tur, og nå satser vi på at dette blir like bra som vi håper på!

Hva står på planen deres i dag da, fininger? Snart helg!

22 kommentarer

Sofie

18.02.2016 kl.09:23

Lykke til på innspillingsa!💕

Anneilen

18.02.2016 kl.09:26

Har dere fått leid studio? Å så ser du på å leie kontor?:) tipse til blogging; skriv om ting vi ikke vet om dere som par. Skriv om planer fremover.

Ingelin Kolltveit

18.02.2016 kl.09:30

Lykke til med innspilling :)

Karoline E.N

18.02.2016 kl.09:37

Kjempe morro å lese hva du har gjort på en dag. Får litt innblikk i hvordan en hverdag for deg ser ut :D kan du ha et innlegg med litt interiør inspo snart? Elsker når du lager collage med forskjellig interiør. Så spennende med kontor, skal krysse det som krysses kan for at det blir ditt. Blir noe annet når man faktisk må stå opp, kle på seg for å dra på jobb. Ha en fast rutine på ting :) jeg var våken 04.30, da jeg skulle være med ned til Hamar, da en venninne skulle på sjukehuset og her sitter jeg enda. Litt trøtt, men inntatt en kafe kopp, så da får vi håpe at j snart våkner! Så har ingen spennende planer i dag :) ønsker deg en deilig torsdag, flotte kristin. I morgen er det fredag og helg :D klemmer!

xplor

18.02.2016 kl.09:47

Å, så gøy å lese! Må bare si at ingenting slår en skikkelig 90- talls toast! Hehe. Jeg håper dagen din blir fin <3

Frida

18.02.2016 kl.10:01

Så morsomt å lese om dagen din på denne måten! Virker som du har hektiske dager, men også kanske koselige :) Gleder meg til å høre mer om dette talk showet! Kos og klem

Iselin HL

18.02.2016 kl.10:11

ENDELIG kommer det nye produkter i butikken. Jeg har vært innom nesten hver eneste dag å sett om det er kommet noen oppdateringer så dette blir supert! Gleder meg så. Gårsdagen min besto av å øve på prøve, mamma lage biffsnadder, og hærlighet det smakte. Til og med mannen som er så kresen ble stappmett. Haha! Nå sitter jeg på skolen og gjør meg høvelig klar til en prøve som vi skal ha om ytterligere to timer. Jeg gruer meg så... eg er så lei av skole men jeg må bite tennene sammen til etter Mai. Men men. Kos deg videre i dag!

LisaLDN

18.02.2016 kl.10:50

Det er skikkelig morro å lese slike innlegg, er glad for at du fortsetter med deg! :) Er alltid interessant å lese om korleis det 'funker' å ha blogg som jobb :) Forstår at det er mykje arbeid!

So rotete er eg også, hvis det hjelper :) Er alltid rydding i skippertak, her.

Charlotte Tunes

18.02.2016 kl.11:13

Så gøy! Shit, jeg fikk så syyykt lyst på toast nå. Og den toasten der er jo den beste... YUM. Håper du får en superfin dag <3

18.02.2016 kl.12:14

På tide med en ny sextalk?

Miriam

18.02.2016 kl.14:17

Wohooo! Jeg gleder meg innmari til talkshow, det skal bli SÅ artig å høre på dere prate på ulike temaer.

Men du Kristin. Jeg sendte deg mail 25.januar, og har fremdeles ikke fått svar. Har full forståelse for at det tar litt tid, men tenkte jeg bare skulle si ifra i tilfelle den har blitt glemt/borte elns. Fikk dog svar ang at du var på vei til Lesvos 1.feb. Håper på svar snart :-)

Stor klem til deg

Emma Julie

18.02.2016 kl.14:36

Herlig innlegg! Virket som du hadde en slitsom, men fin dag. Gleder meg til talk showet :)

VILDE

18.02.2016 kl.15:37

GLEDER MEG SÅNN TIL TALKSHOWET!!!!!!!!!

Jeg kom akkurat inn døren, så nå er planen å ta en lang og varm dusj og deretter slenge meg rett på sengen og bare slappe av resten av dagen. Det skal bli så deilig! Ønsker deg en superfin dag videre!

Alexandra Flaa

18.02.2016 kl.17:06

Jeg gleder meg til ny video fra studioet! Dette blir knallbra :D

Mari A

18.02.2016 kl.17:19

Digger innlegg som dette, innlegg som handler om hverdagen:D Gleder meg til talkshow! Tror det kommer til å bli rått!!

Håper du har en fin torsdag <3 klem

Linn L.

18.02.2016 kl.17:19

Åhh, må si jeg er spent på dette talkshowet altså :D Gleder meg til å se hvordan det blir! Litt av en effektiv dag du hadde i går forøvrig, blir jo svett bare av å lese om det :p Kjenner dog det rykker litt i OCD-en min av å se bildene av rotet i leiligheten din, for jeg er totalt motsatt!! Skal jeg komme og rydde litt hos deg??? Hahaha :D

StyleConnection

19.02.2016 kl.07:48

Linn L.: Ja vil du???? Kom kom ;) haha!

Mita

18.02.2016 kl.20:37

Håper du rekker å senke skuldrene litt innimellom. Pizza og serier med mannen høres jo ikke dumt ut! 💖

Frøya B

18.02.2016 kl.21:15

Digger disse innleggene! Synes du en dag skal ta og filme en dag istedefor å skrive, lage en youtube vlog rett og slett :D

Men hver dag forundrer jeg meg over menneskers interesse i andres liv, hahah meget spesielt egentlig?

Har selv hatt skikkelig ryddesjau for noen dager siden. Både ute og inne! Skikkelig vårrengjøring. Eneste jeg ikke fikk gjort var å støvsuge og skifte sengetøy. Har nå fått skiftet sengetøy, men støvsugingen får vente til jeg ikke er så lemster at jeg ikke kan bevege meg...

18.02.2016 kl.22:20

Gjør dennis noe som helst form for husarbeid?? Sånn utenom brukket fot tilstand

StyleConnection

19.02.2016 kl.07:42

Anonym: Hehe, jada :) Men han er ikke akkurat den flinkeste til å rydde og vaske. Det er liksom noe med det at menn ikke ser rotet på samme måte som oss kvinner ;)

Sara S

19.02.2016 kl.07:33

Jeg elsker disse innleggene. Sånne "time for time". Er spennende og morsomt å kunne følge dagen din sånn.

Skriv en ny kommentar

hits