DEN HELDIGSTE BLOGGEREN I NORGE!

There are a few absolute gems in this world. They are the people who make a tremendous difference in other people's lives... With the smiles they give, the blessings they share, and the way they warm the hearts of everyone around them.

These rare and remarkable people are so deserving og every hope and happiness. They are the people who are incredibly unique, enormously thanked, and endlessly appreciated for everything they do. 

And one of those wonderful, deserving, and one-of-a-kind people is most definitely... You!

I dag er en ekstra fin dag, for da jeg hentet posten i sted, kunne jeg til min store glede, finne noe veldig koselig blant de kjipe regningene. Den nydelige teksten over her var skrevet i et kort, og sammen med kortet lå en lang og hyggelig hilsen fra en boggleser, samt en liten oppmerksomhet som passer perfekt her i heimen. Det lå så mange som fire skjønne brev fra herlige blogglesere i alle aldre, og jeg ble så rørt at jeg måtte felle et par tårer...

Teksten som er skrevet innledningsvis ønsker jeg å dedikere til alle dere, vakre venner. Og selvom jeg nå gjentar meg selv, blir jeg nødt til å fortelle dere for tusende gang, hvor innmari stor pris jeg setter på dere. Når jeg sier at jeg har kapret de beste bloggleserne en blogger kan ønske seg, så mener jeg virkelig det, og jeg må faktisk være den heldigste bloggeren i Norge, som får lov til å skrive til nettopp DERE!

Det høres kanskje teit ut, men jeg føler liksom at vi connecter på en helt spesiell måte, og jeg ser på dere som mine venner. Dere er der alltid for meg, dere støtter meg i det jeg gjør. Dere backer meg om det trengs, og trøster meg om jeg ikke har en god dag. Dere tar dere tid til å skrive, til å dele, og til å lese, og det føles så innmari godt at dere faktisk klikker dere inn her fordi dere har lyst, og ikke fordi dere har blitt fristet av en eller annen hysterisk overskrift. Dere er trofaste, og dere betyr så innmari mye for meg!

Dere er min største inspirasjon og motivasjon, og dere gir meg alltid en grunn til å smile. Jeg håper dere virkelig vet hvor vanvittig mye dere betyr, og hvor stor forskjell dere faktisk gjør i hverdagen... 

Takk, fine venner. You rock my world!

Sees om ikke lenge - vi er på vei i møte, men skrives med det samme vi er hjemme igjen!

LOVE 

20 kommentarer

krist.in

17.02.2016 kl.12:58

så herlig! må være utrolig koselig å få slike tilbakemeldinger! Og jeg er helt enig med deg , føler vi er en liten gjeng her inne !

Charlotte Tunes

17.02.2016 kl.13:15

Så herlig!! Dette var utrolig fint gjort, men også veldig fortjent <3

17.02.2016 kl.13:30

Det er sååå fortjent Kristin, du fortjener all mulig støtte for den jobben du gjør :)

Gry Sæther

17.02.2016 kl.13:38

Hei Kristin.

Så fint at du ble glad for kortet. Til og med jeg (gammel dame på 59) føler meg connected.Ha en flott dag, gledesspreder☺☺

Miriam

17.02.2016 kl.13:39

Så koselig at du får sånne brev i posten! Det er ikke akkurat ufortjent - Du er jo super♡

Må si meg enig med det du sier ang at du føler deg tilknyttet leserne dine. Jeg føler meg tilknyttet deg også! Dette er vel fordi jeg har lest om hverdagen din og deg så lenge jeg kan huske, og er noe jeg liker veldig godt.

Bloggen din er fantastisk, og det samme er du. Du er unik!

Stor klem

Iselin HL

17.02.2016 kl.14:19

Åh så utrolig godt å lese! Vi setter pris på deg også kjære <3 i dag er jeg så trett, umotivert og så bekymra for alt å ingenting, at det er nifst. Tror jeg skal powernappe en stund. Haha! Håper du koser deg videre, snækkæst;*

Anonym

17.02.2016 kl.14:36

Så koselig! Og så fortjent! Håper dagen din blir fantastisk :)

Stine

17.02.2016 kl.14:43

Du har virkelig en av de få bloggene jeg gleder meg til å lese. En del andre blogger leser jeg kun fordi jeg føler jeg må følge med på hva som skje i livene deres, men din leser jeg fordi det er gøy, og fordi det gir meg noe :)

Så koselig at du fikk så fine brev, det er virkelig fortjent fantastiske deg :)

Linn L.

17.02.2016 kl.14:57

Neimen - åh! Kjente jeg nesten ble litt rørt selv, jeg! Så utrolig koselig at noen har tatt seg tid til å sende deg så fin post :) Det fortjener du VIRKELIG, Kristin!! :)

Emma Julie

17.02.2016 kl.17:28

Å, så himla koselig! Både for oss og for deg. Gode lesere har du så absolutt, men det er en grunn til det! Du er en god person som skriver veldig bra stoff. Kos deg i møte :)

Nancy Elin

17.02.2016 kl.17:46

Så koselig og vel fortjent! Når sant skal sies har vel vi lesere kapret den beste bloggeren også da! <3 Du er så god og fortjener all ros du kan få <3 Er enig i det du skriver at vi er som venner, for vi er jo virkelig det! Haha, rart det der.

Ha en fin dag videre Kristin! Klem til deg, Dennis og Fokus <3

Karoline E.N

17.02.2016 kl.20:54

God onsdags kveld, Kristin :))

Posten, kommentarene, leserne og rosen du får er så fortjent! Du fortjene det beste :) jeg føler meg heldig som får være din faste leser. Jeg føler at vi er en liten gjeng her inne, som holder sammen! Du vil alltid være min favoritt <3 masse klemmer!

silje

17.02.2016 kl.22:07

God kveld :) Det høres da hyggelig ut da og velfortjent :) Å så hyggelig å høre at du føler det slikt :) Vi har da blitt en liten gjeng her inne :) hehe.

Det kunne vært gøy om vi på et eller annet tidspunkt , hadde kunnet arrangert noe og møttes denne lille gjengen her og hadde hatt en liten hyggekveld ? hehe

Hadde ikke det vært gøy da kjære deg ? :) <3

stor klem :)

Lise Lotte

17.02.2016 kl.22:35

Det at vi blir lagt merke til er jo for meg, og sikkert flere lesere, det som faktisk gjør det gøy å skrive til deg. Det føles ikke som enveiskommunikasjon, noe som jeg egentlig ser på som viktig hvis man skal skrive en blogg. Jeg syns det bare er koselig å lese det du skriver, og kommentaren blir jo en slags bekreftelse på at jeg har forstått det du faktisk har skrevet. Forstått det du vil formidle. Det er jo en ganske fin ting.

Mari A

17.02.2016 kl.23:28

Det er virkelig fortjent! Du legger så enormt mye arbeid og kjærlighet ned i bloggen, og det gjenspeiles virkelig i alle dine innlegg. Setter så stor pris på at du setter pris på dine lesere - tror det er dette som gjør at vi connecter på en måte. Det er liksom litt kjekkere å kommentere og gi tilbakemeldinger til deg når vi vet at det leses.

Håper du har hatt en nydelig onsdag <3 klem

Julie

17.02.2016 kl.23:31

Så koselig!

Noe helt annet, så på trinny og Susanna for en uke siden og så at du satt i sofaen! Har episoden med deg allerede vert vist på tv? Eller kommer den senere? Vet du eventuelt når?:)) hadde vert gøy å fått det med seg!:)

Jenny

18.02.2016 kl.01:00

KRISTIN!! Du MÅ sjekke ut society6.com, de har så siiiinnsykt mye kult der! Tror det er andre som også har tipsa deg om den siden, men vet at det er skikkelig din smak, og MYE der du digger!

Stor klem, du er fantastisk! :)

Jenny A

18.02.2016 kl.12:43

Denne bloggen inspirerer meg så utrolig mye. Både i tips til klær og sex til innleggene dine fra når du hjalp til med flyktinger!

Du er virkelig en sann inspirasjon!!

:)

VILDE

18.02.2016 kl.15:36

Så utrolig herlig! Du er best du!

Leila

20.02.2016 kl.07:33

Utrolig flott gjort. Du fortjener det, så takk deg selv også litt <3

Skriv en ny kommentar

hits