WELL SPENT MONEY

Mine skjønneste venner, hallaisen!

Har dere det bra der hjemme?

Her går det i ett banka kjør, og nå mobilblogges det for fulle mugger. Vi sitter jo en del i bil fra lokasjon til lokasjon, og det er her jeg får tid og mulighet til å stikke innom dere. Jeg vet at det er litt spesielle og få innlegg i disse dager, men jeg vet at dere har full forståelse for at det blir litt annerledes blogging under slike omstendigheter, noe jeg setter ekstremt stor pris på! Dere er så gode...

Jeg må enda en gang få takke tusen ganger for alle bidrag. Dere vippser som bare det, og alle bidrag kommer så ekstremt godt med. Vi fikk shoppet som gale på butikken i dag, og tok med oss en haug av tåteflasker, bleier og bind, samt ingefær som brukes i suppen de lager på campen.

Som nevnt tidligere er ingen beløp for små... Kjærlighetene koster 1 kr per stykke, og en kjærelighet er nok til å glede et barn. De lyser opp og smiler bredt hver gang de får litt søtsaker, så dere skal vite at absolutt alt dere har bidratt med, har gjort livet til flyktningene bittelitt bedre. Det skal så lite til for å glede dem - de er så inderlig takknemlig.

Vi skrives litt senere, fininger! Jeg har så mye mer jeg ønsker å dele med dere...

Love you

30 kommentarer

Karoline E.N

08.02.2016 kl.11:54

God mandag, gode Kristin <3

Her hjemme går det bra :) ingenting å klage på! Helgen har hvert super, og jeg er fortsatt støl etter helgens festligheter. Som du har sagt tidligere: det er trening og danse en hel kveld! Svetten renner. Haha!

Dere gjør et herlig arbeid, kristin! Tar av meg hatten for dere. Som du sier, ingen beløp er for små! For 50 kr her og 10 kr der, blir fort til litt mer om flere sender sånne beløp. Det er bare en glede å kunne hjelpe til! Skulle gjort mye for å hvert der nede, å bidratt. Fortsett å stå på, hjerte deres er laget av gull! Igjen Kristin, takk for at vi får være med på reisen vi av bloggen din. Gi litt ekstra kjærlighet og klemmer til disse flyktningene fra meg! <3

Charlotte Tunes

08.02.2016 kl.11:58

Hatten av for dere!! Nå skal jeg laste ned Vipps og sende over de få slantene jeg har til overs. Skulle ønske jeg hadde overflod av penger å gi til dere, men sånn er det dessverre ikke for studenter, haha. Men tusen takk for oppdateringer på snap og her, det er helt fantastisk å se innsatsen dere gjør.. Dessuten er det flott å se hva pengene faktisk blir brukt til - det er jo sjeldent man får se det så godt som dette her! Takk for at du er du <3

Lise Lotte

08.02.2016 kl.12:05

Det er godt å se at det kommer noe bra ut av pengene. Håper det går bra med dere som hjelper til og ikke bare flyktningene. Det er nok like hardt for begge parter, på hver sin måte. Flinke er dere. Gi så mange du kan en klem fra meg!

Silje

08.02.2016 kl.12:07

Dere gjør en fantastisk jobb :)

08.02.2016 kl.12:16

Flinke dere er!

Ville kanskje anbefalt å kjøpe bleier fra rema eller coop. Dobbelt så mange(om ikke mer) bleier enn i liberopakkene for dobbelt så billig:)

Marte

08.02.2016 kl.12:24

Jeg synes du har klart å blogge veldig bra mens du er der nede! Jeg føler at jeg får vært med deg på en måte som er veldig fin, og alle innleggende du poster treffer meg. Du er så nær alle flykningene og viser hvordan det virkelig er. Stå på! Du gjor en stor forskjell og for det er du et viktig og utrolig bra forbilde! Jeg har ikke kommentert på bloggen de noe særlig mye før, men jeg får mer og mer sansen for deg og har lyst til å kunne gi deg en liten hilsen i ny og ned. Tror jeg har lest bloggen din allerede i over to år. Jeg heier på deg og bloggen din!

Sender tanker og en varm klem til deg og alle barna og flykningene der nede!

Iselin HL

08.02.2016 kl.13:12

God mandag du! <3 så utrolig at dere får kjøpt alt dere trenger... Jeg er sikker på at alle sammen trenger alt sammen og enda litt mer, som for eksempel en kjærlighet🙊 I dag begynte jeg sent på skolen. Det er så godt å sove noen timer ekstra... Så i dag er jeg skikkelig utkvilt. Ellers håper jeg det går bra der nede. Lite blogging er helt ok. Jeg regner med at vi får hørt alt sammen og vel så det så snart du er hjemme! Nårtid var det igjen? Ha en fin dag videre så håper jeg å høre mer fra deg. Følger med på snappene. Alle de søtw ungene..åh <3 du er fantastisk!

Christine

08.02.2016 kl.13:56

Da jeg tok tattovering sist fikk jeg beskjed om å gå meg en runde også spise sukker - gjerne en kjærlighet for å få ned adrenalinet. Med alt adrenalinet som kommer av en tattovering, kan jeg ikke tenke med adrenalinet som kommer av en slik tur og gleden av å komme frem i live. Så tomlene opp for kjærlighet på pinne :-) Godt å følge med på at pengene går til det de skal gå til. Jeg støtter gjerne slike ting, fremfor de som ikke forteller alt de gjør med kronene. Fortsatt god tur, med mange gode opplevelser for deg og de som møter deg :-)

Miriam

08.02.2016 kl.13:58

Kjære Kristin♡ Jeg har full forståelse for at du ikke får blogget mer enn du gjør. For å være helt ærlig, blogger du mer enn jeg hadde forventet! 1-2 innlegg om dagen er neimen ikke verst, når du er der nede og hjelper flyktninger.

Jeg prøvde Vipps igjen idag, men jeg får fortsatt en teknisk feil som tilbakemelding.... Dumme Vipps!

Håper dagen din blir fin, så godt det lar seg gjøre.

Stor klem fra meg til deg

Silje

08.02.2016 kl.14:38

Dere gjør en fantastisk innsats og en utrolig viktig jobb! <3

Celine

08.02.2016 kl.15:17

Jeg bøyer meg i støvet for deg Kristin!! Alt dere gjør for flyktningene er helt fantastisk og veldig viktig. Tusen tusen takk for at du deler dine blogginnlegg. Det treffer meg virkelig og jeg skal sende de usle pengene jeg har på vipps! Stå på videre, dere gjør en suveren innsats <3 Masse klemmer

Kristina

08.02.2016 kl.15:30

Hei.

Hvor lang leveringstid er det på klær fra nettbutikker din? Bestilte og betalte for diverse varer for ca 2 uker siden og har forsatt ikke fått noe i posten.

Mvh Kristina

Ingrid

08.02.2016 kl.15:34

Tusen takk for at du gir oss innblikk i en viktig og vanskelig situasjon, Kristin! All ære til deg for at du er der og bidrar! Det er så godt å kunne se hva pengene man bidrar med går til! Tusen takk <3

SEXANDALL

08.02.2016 kl.15:38

Elsker den fargerike bloggen din! Følger den fast. Husker du meg kanskje? Følg meg gjerne tilbake på sexandall.blogg.no.

;)

Linn L.

08.02.2016 kl.15:42

Det skulle vel nesten bare mangle at du ikke får blogget som normalt der du er! Fokuset ligger selvfølgelig på andre, viktigere oppgaver. Det er fantastisk å se at pengene går til ting som bidrar til å gjøre livet til menneskene på flukt litt bedre <3

julie

08.02.2016 kl.15:47

Fineste Kristin. For en fantastisk dame du er. Rollemodell og en blogger å se opp til. Ikke søren om du kommer til å gå ut på dato. Følger deg på snap og siger til meg alt fra reisen din. Du gjør en fantastisk jobb. Vi skulle hatt fler som deg. Ta vare på deg selv. Klem Julie/Ting

Ida

08.02.2016 kl.16:16

Dere gjør en så utrolig bra jobb der nede. Det er så fint å se mennesker som hjelper de som trenger det ❤❤❤ du er virkelig mitt forbilde

Amalie

08.02.2016 kl.16:41

Dere gjør en utrolig bra jobb. Følger deg på snapchat også, og jeg smelter. Alle de søte glade barna ❤️❤️❤️ Så nydelige, herregud! 😍 Du er et utrolig bra menneske Kristin, flere skulle gjort som deg(dere)!

Ha en fin dag videre!

Leila

08.02.2016 kl.17:10

God mandag fra en stk sluspete hovedstad :) Her er det trist og elendig vær. Godt at dere har fint vær i dag :) Mye bedre for de på vannet også. Lurer på en ting, kan godt hende jeg har lest det på tidligere blogg innlegg. Men har du kjøpt enveis billett ned til Lesvos? Vet du hvor lenge du skal være der nede?

Ha en kjærlighetsreik dag videre, fine du <3

Veronica H

08.02.2016 kl.17:32

Her hjemme er det vel ikke så mye nytt! Har selv hatt en fin helg i Stavanger for å feire min tante's 50års dag :-)

Ja har definitivt en enorm forståelse for at det blir mindre blogging! Syns det er så imponerende og beundringsverdig at selv så travelt du har det og så fantastisk mye godt du gjør, så har du likevel til jobb og å stikke innom bloggen for å si hei! Du er bare så BRA!!

Så noen andre lurte på det samme, så tenkte jeg skulle spørre jeg også om det er mulighet for å sende en donasjon til et kontonr, da jeg ikke har vipps. Vil så veldig gjerne bidra med det jeg kan.

Uendelig masse klemmer til vakre, gode du <3

Padmé Sophie

08.02.2016 kl.17:39

Så utrolige flinke og snille dere er, Kristin! Dere er fantastiske, rett og slett :) Håper det går bra for dere også, for det er sikkert ikke bare-bare det dere ser hver dag.. Mange gode klemmer <3

Emma Julie

08.02.2016 kl.17:56

Utrolig flott! Ønsker deg en fin dag Kristin :)

Lene Skjærvold

08.02.2016 kl.18:23

Følger deg på snapchat og blir mer og mer inspirert av deg for hverdag! Så utrolig flott alt du og dere der nede gjør <3 Håper alt går bra! Digger deg!

Hedda

08.02.2016 kl.20:13

Går det an å gjøre slik som deg, for hvem som helst? Har fått så mye inspirasjon fra deg som gjør dette og vil gjerne gjøre noe lignende!! Men aner ikke hvordan jeg skal gå frem ://

StyleConnection

09.02.2016 kl.07:47

Hedda: Jeg skal lage et eget innlegg på dette når jeg kommer hjem <3

Mari A

08.02.2016 kl.20:30

Det er så fint å se at pengene blir brukt på noe nyttig, og enda finere å få vite at vi kan være med å hjelpe, selv om vi ikke drar ned selv. Blir så rørt av mystory-updatesene og sterke, fine bilder på bloggen. Du gjør virkelig en bra jobb Kristin. Du er råbra!! Gi de herlige barna en ekstra klem fra oss lesere som så gjerne skulle vert nede å gitt dem massevis av klemmer selv❤️

Nikita <3

08.02.2016 kl.20:52

Et fantastisk tiltak! :D

VILDE

08.02.2016 kl.22:00

Dere er så gode!!!

Ble ekstremt rørt av mystoryene du har lagt ut i dag. For noen herlige små mennesker du har fått møte. Og de er heldig som har fått møte deg.

Thea

08.02.2016 kl.22:21

Dere gjør en fantastisk jobb!Har sendt over litt med vipps, men man har ikke alltid så mye når man er student.. Men litt er bedre enn ingenting! Igjen, fantastisk jobb dere gjør! Vær stolte :)

Jonas

09.02.2016 kl.00:09

Du gjør en fantastisk jobb,har selvfølelig også forståelse får mindre blogging nå,skal se on jeg ikke får sendt over noe på vips,ha en forsatt fin dag! :-)

Skriv en ny kommentar

hits