JEG DRITER I PR!

God morgen, skjønnaser!

Håper det går bra med dere der hjemme, og at livet smiler.

Klokken nærmer seg fem på morgenkvisten, og vi har klart å komme oss opp av sengen. Dagene er lange og krevende, men herregud så givende. Før jeg fortsetter på mitt lille referat fra dagen i går, så må jeg bare si en liten ting, og denne beskjeden går til alle dere som mener at jeg har reist ned her for klikk og PR!

Jeg er så møkka lei av å høre at jeg har reist ned hit for å få noen ekstra klikk på bloggen, at jeg er en Sophie Elise-wannabe, eller at jeg prøver å kopiere henne med det samme jeg engasjerer meg i samfunnsdebatten. Hun kan da for pokker ikke ha enerett på å skrive om samfunnsrelaterte saker, vel!? Heldigvis er det ikke mange som ser seg nødt til å lire av seg slike kommentarer, men det er likevel noen, og jeg blir så forbanna provosert. Er det virkelig bare Sophie Elise som skal få lov til å engasjere seg, eller mene noe i dagens samfunn? Dere burde vite by know at jeg ikke streber etter en førsteplass på topplisten eller klikk, og hva som funker for Sophie Elise, ser ikke jeg på som en oppskrift på hvordan jeg skal legge opp mine blogginnlegg. Hun har sine interesser og hjertesaker, jeg har mine, men hva så om vi deler de samme hjertesakene!? Er ikke det egentlig bare postivt? Er det ikke positivt at enda flere setter søkelys mot viktige debatter og temaer?

Tilbake til dette med Lesvos = PR-stunt! Lesvos og PR-stunt i samme setning gjør meg kvalm. Tror dere helt seriøst at jeg har reist ned her for å se og bli sett? For å bli omtalt i media, eller for å generere klikk? Tror dere virkelig at jeg er et så hjerteløst menneske, at jeg bruker andres tragedihet til min "fordel"? Om dere virkelig tror dette, har dere ikke peiling på hvem jeg er eller hva jeg står for, og det gjør rett og slett vondt at noen kan ha såpass lave tanker om meg. Som jeg svarte i kommentarfeltet tidligere, så hadde jeg handlet helt annerledes om klikk stod i fokus, og var så forbanna viktig for meg. Jeg skal love dere at media bryr seg mer om botox, nye pupper eller et kjerlighetsbrudd, enn det de bryr seg om flyktninger, og jeg hadde klatret rett til topps om jeg hadde gått til innkjøp av f.eks. nye pupper. Sad but true! Hadde jeg lagt meg under kniven eller gjort det slutt med Dennis, skal jeg love dere fronting i alle nettaviser.. 

Jeg hadde lagt ut på denne turen uansett. Blogg eller ikke, jeg hadde uansett oppholdt meg her på Lesvos akkurat nå, men det som er så flott med at jeg har en blogg, er at jeg takket være den har fått inn viktige pengedonasjoner samt klær fra dere fantastiske mennesker! Selvsagt kunne jeg dratt ned i all stillhet, men hvordan skulle jeg da få samlet inn både penger og ull i forkant? Jeg ønsker jo også å formidle viktige og sterke historier, og det kan jeg gjøre gjennom denne bloggen! Dette burde ikke blitt sett på som noe annet enn givende og positivt! Vi må få øynene opp for det som skjer i verden!

Sånn.. Nå vil jeg ikke bruke mer tid på å forklare noe som egentlig burde være helt unødvendig å forklare.

Dagen i går begynte med en tur innom Eric og Philippa. Dette er et fantastisk ektepar fra England, som har bodd her på Lesvos i flere år, og som gjennom denne tøffe tiden har gjort en helt ubeskrivelig fin innsats. De har bygget ut huset sitt, og laget lager i hagen - et lager med plass til flere hundre esker med klær, sko og div. som leveres til flyktningene som kommer i land her. De tar i mot pakker fra mennesker fra hele verden, som ønsker å bidra i form av viktig utstyr, og jobben de gjør er formidabel. De samarbeider med de ulike hjelpeorgansisasjonene, og de har alle lov til å komme og gå når som helst, for å fylle opp bilene sine med klær som gis videre til flyktingene. Fantastisk!

Etter påfyll av bil, dro vi direkte til posten vår hvor vi var satt opp på vakt, og her var det bare til å vente på neste båt. Jeg var så vanvittig spent og nervøs.. Jeg ante jo ikke hva som ventet meg, eller om vi kom til å ta i mot en båt i det hele tatt, og plutselig så vi en gummibåt på vei inn. En stappfull gummibåt!

Jeg fikk fullstendig hjertebank. Nå skulle det skje! Nå skulle jeg møte flyktningene sånn på ekte. Jeg skulle smile til dem, hjelpe dem, og ta dem i mot med åpne armer - herregud så overveldende. Tårene presset på, og alle på post gjorde seg klare. Greske Røde Kors var beredt, livvaktene stod klare i vannet til å ta kontroll over båten, og jo nærmere den kom, dess mer ubeskrivelig var følelsen. Flyktningene på båten vinket. Og jublet! Herregud de var så glad! De var sekunder fra å komme seg trygt over, og den gleden i øynene deres va så genuin. Jeg har aldri sett mennesker så lykkelig.. Lykkelig og uviten! Lite visste de om den krevende veien som venter videre.

Før jeg visste ordet av det stod jeg på stranden med en baby i armene. Kjeledressen var våt, men heldigvis var ikke den lille kald. Jeg fikk tatt av den latterlig dårlige redningsvesten, og ble stående og dulle med den lille prinsessen. Pappaen, mammaen, og de to andre barna kom i land og ble tatt hånd om, og de kunne ikke få takket nok. Gledestårene trillet nedover pappaens kinn, han var så vanvittig takknemlig, og da familien hans ble kjørt opp til campen hvor de skulle få mat og klesskift, ble han stående igjen på stranden for å la de siste timene i båt, synke innover seg. Han måtte ta noen minutter til å bare være. Puste. Føle! Det var fantastisk å være vitne til dette. «Thank you. I'm so grateful. Thank you!» Det er søren meg jeg som skal være takknemlig.. Som får lov til å ta i mot en så vidunderlig familie.

Klemmer ble utvekslet, barna slengte seg rundt halsen vår, og det hele var ubeskrivelig. Det er vanskelig å sette ord på hvordan jeg følte det på innsiden i går, da alt dette skjedde.

Bare i går kom der 860 mennesker over havet i gummibåt. De fleste av dem ble hentet opp av Kystvakten, og selvom det er ferre båter som kommer direkte på stranden akkurat for øyeblikket, vet vi av erfaring at dette fort kan snu.

Det blåser friskt ute med kuling i kastene, og det ser ut til at vinden kan øke på. Jeg håper for guds skyld at ingen flyktninger setter utpå nå, for sjansene er små for å overleve turen over, når været er slik som nå. Dessverre er nok dette en typisk dag hvor billettprisene er lavere, da risikoen er høyere. Tenk det, dere.. Skal vi tro på det vi har hørt, så koster én billett et sted mellom 1200 til 2500 euro. Kan dere tenke dere? Det er helt forbanna forkastelig. En full gummibåt kan fort bety opptil en halv million kroner i inntjening til disse smuglerne, og det river meg opp innvendig at noen kan tjene såpass mye penger på andre menneskers tragedie.Nå må vi løpe. Et nytt skift venter...

Vi sees senere, vakringer!

97 kommentarer

:)

04.02.2016 kl.07:10

Folk ass.. At noen kan mistenke dette som PR stunt er kvalmt. Og at de konfronterer deg med at de tror det er bare idiotisk..

For å være ærlig, så kunne dette like så godt vært et PR stint for min del, og jeg hadde vært like stolt over deg.. Altså.. Om noen får PR for å gjøre Moe bra, så er vel det bare bra?

Du hjelper mennesker som trenger det, og det er det eneste som betyr noe her 😊

Jeg unner deg ekstra PR for det du gjør jeg 😊

Emilie

04.02.2016 kl.07:29

Wow! for en fin historie. Sitter med tårer i øynene. Du er flink! All ære til deg som bruker din posisjon og stemme til dette fremfor sminketips og så videre..

GOGOGO!!

Alexandra Flaa

04.02.2016 kl.07:31

Noen folk er bare dumme.. Og misunnelige på deg! Stå på og ikke la de rive deg ned <3 Du gjør ek fantastisk stor innsats og burde være stolt av deg selv! Klem <3

Best of You

04.02.2016 kl.07:32

What an amazing and important thing your doing! Thank you for using the voice you have to spread this <3

LisaLDN

04.02.2016 kl.07:43

Åh, leser med tårer i augene! Det er so fantastisk det du og alle som er der nede gjer. Blir kvalm av å tenke på kor godt eg har det i Norge satt i sammenligning, og er stolt over at det finnes folk som deg og Eric og Philippa!

<3 <3 <3

Eva

04.02.2016 kl.08:11

Noen folk er virkelig drøye, jeg har ikke ord! Jeg har alltid syntes at du er en av de bloggerne som holder det 'ekte' og det ser det ut til at du fortsetter med! Masse lykke til på Lesvos, jeg gleder meg til å lese og lære mer.

Vanja

04.02.2016 kl.08:13

Trur dei aller fleste (i alle fall dei med litt innhold i skallen) setter pris på at du skriver om viktigare tema.

Den innsatsen du gjer der nede no er veldig inspirerande, skulle gjerne ønske å gjere noko liknande sjølv.

Hege B

04.02.2016 kl.08:13

For en fantastisk fin lesing. Tårene kommer når jeg leser den fine teksten og ser på de rørende bildene! Skulle gjerne ønske jeg kunne vært der selv og hjulpet! Stå på! Du gjør en fantastisk jobb!! ❤️❤️

Maria

04.02.2016 kl.08:16

Sitter her med tårer i øynene og klump i halsen. Takk for at du gjør noe <3

Birgitte

04.02.2016 kl.08:23

Er desverre bestandig noen som alltid skal spre usannheter og lage kvalme av en allerede trist situasjon. Det er ikke noe å bry seg om!

Dere gjør en helt fantastisk jobb og se dere hjelpe disse menneskene som ofrer livene sine for å komme unna krig og elendighet er veldig rørende <3 Flott å se omsorg for medmennesker. Det er virkelig ikke mye medmenneskelighet som florerer på sosiale medier og i Norge generelt. Disse menneskene er bare en byrde,de er ikke verdt noe,de er bare onde mennesker som kommer til Norge kun for å drive kriminalitet og voldta "våre kvinner". Det er så mye grusomt mennesker klarer å lirr av seg og det gjør meg så frustrert. Folk har fått så ensidig syn på dette at det er skummelt. Så takk Kristin for at du bruker den makten du har på noe utrolig viktig!

Cecilie

04.02.2016 kl.08:42

For en fantastisk opplevelse å være der nede, både på godt og vondt. Ubegripelig at du mistenkes for å clickbaite, men sånn er det dessverre blitt- noen kan ikke tro at vi kan bry oss uten at vi skal ha masse igjen for det. Jeg samlet inn klær til voksne og barn for noen mnd siden og sendte ned et helt lass med ting. Valgte å gjøre det ganske under radaren, mye på grunn av stygge og umenneskelige kommentarer om flyktningene som kom og "idiotene" som hjalp de. Har mistet respekten for mange mennesker de siste månedene, og rensket Facebook-vennelisten min.

Innlegget ditt fikk meg til å gråte, som medmenneske og som mamma revner jeg når jeg tenker på hvilket helvete de rømmer fra, og hvor desperate de er, og hvor kynisk deres nød blir utnyttet av mennesker som ikke bryr seg om de overlever overfarten.

Du er et fantastisk medmenneske, Kristin. Jeg er så glad for at du er en motvekt i bloggverdenen hvor silikon, liksom-engasjement og en glansfri hverdag fremmes som normalen. Gleder meg til å lese mer om turen din, og takk for at du minnet meg på å ta nok en runde i skaper og kroker for å lete etter ull, fleece og annet som kan leveres til en veldedig organsisasjon som hjelper barn og voksne både i verden og i vårt eget lokalmiljø.

Tina

04.02.2016 kl.08:50

Jeg er så lei hatere ass.. Folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å rakke ned på andre som faktisk gjør en innsats og prøver å gjøre en forskjell. Om du så hadde gjort dette som et PR stunt, so what? Du setter fokus på en av de viktigste krisene i disse dager. Om det resulterer i at flere mennesker åpner øynene sine og faktisk forstår hva som foregår, ville ikke det vært fantastisk? Er det ikke helt utrolig at hun som har en stemme faktisk kan bruke den til noe som er så viktig? Istedefor å blogge om den nyeste LV vesken eller de nye fake ettellerannet, så velger du å skrive om viktige ting som betyr noe!

Nei, hatere gå å ta dere en bolle! Finn noe bedre å gjøre enn å spre negativitet og dårlig stemning.

Jeg heier på deg Kristin!! Jeg syntes du gjør en fantastisk jobb og jeg håper du aldri slutter å være den du er!

Prinsesse Karo 👑

04.02.2016 kl.09:03

Så stolt over å få være din leser Kristin! Du er så fantastisk fint et menneske. Følger deg på snap, og får riktig vondt i magen av å se realiteten der nede! Fortsett med det du gjør, du er fantastisk blogger, fantastisk menneske, og jeg er så stolt over alt du gjør for menneskeheten! ❤🍭👏🎊

Live

04.02.2016 kl.09:09

Tårene triller.. Så fælt at det er sånn som det er, nå. Men fyfader så flott at dere hjelper til! Kjempe stolt over dere!

Alexandra Lillebø

04.02.2016 kl.09:13

Ååå, Kristin! Nå er jeg våt i øynene! Det er så fantastisk det du gjør, og jeg er stolt over at vi har en norsk blogger som bryr seg så mye!

Je er litt "misunnelig" på deg, jeg har så ekstremt lyst til å reise ned selv! Jeg skal leve ut den drømmen gjennom bloggen din!

Du er så rå og fantastisk på mange måter, og nå kan dette adferd til listen over ting jeg digger med deg!!

Håper du får en super tid med mange minner og inntrykk!

Klem fra meg!! <3

Lise Lotte

04.02.2016 kl.09:18

Ååh du skal ikke bry deg med dem som mener det. Stå på Kristin! Gjør din egen greie. Det er dritbra. Sterkt å lese.

Tone

04.02.2016 kl.09:29

Hei , gjør en fantastisk jobb og det er kjempe fint. Fint at mennesker slik som deg bidrar på denne måten. Jeg stiller meg litt kritisk til at du tar bildet av barn og familier i sårbare situasjon. Det e fine bildet du legger ut som viser realiteten og det er bra. Tenk gjerne over hvilke bilder du legger ut med tanker på sensitivtet ovenfor disse mennesken. De er i en sårbar situasjon og ikke sikkert deres ønske er at alle skal se de i denne situasjonen. Et tips kan være å legge ut bilder hvor ikke så mye av fjesene vises ! Du gjør en god jobb og vi skulle hatt flere som deg :)

Rebecca

04.02.2016 kl.09:32

Synes det er helt fantastisk det du gjør, får bare mer og mer respekt for deg, du er virkelig et bra forbilde for alle som leser bloggen din og alle andre rundt deg!!!

for en fantastisk søt og fin historie, bare tanken på hva alle dere der nede gjør for de menneskene er overveldende, dere er bare noen helt fanatiske mennesker alle sammen!!!

håper du får en fin dag og at alt går bra der nede!!!!<3

04.02.2016 kl.09:34

Selvfølgelig gjør du dette for PR. Hvor mye penger fikk du for å legge ut bilder av deg selv med de flyktningene?

Carina

04.02.2016 kl.09:34

Det at andre personer mener at du har en baktanke med reisen din, sier vel litt for mye om hvilket samfunn vi lever i om dagen. Det at vi må ha en "hidden agenda" uansett hva vi skal gjøre. Det er til å bli kvalm av. Vi må få lov til å hjelpe dem som trenger hjelp, punktum. Er helt fantastisk å høre om hvordan du har det der nede, og hva du bidrar med. Får lyst til å booke billetter selv. Bildene dine er helt fantastiske! Stå på :)

Ingrid

04.02.2016 kl.09:41

WOW! Det er sykt at Sophie Elise faktisk nesten har "ødelagt" for alle andre som vil være samfunnsengasjert.

Det er veldig synd for da kommer faktisk folk til å engasjere seg mindre fordi de er redd for å bli anklaget for å kopiere henne.

Synes også det var litt usmakelig av henne og gjøre narr av alle som plutselig er samfunnsengasjert i et innlegg rett etter Vixen.

Hun er veldig samfunnsengasjert på tastaturet og i intervjuer men hun mistet dessverre troverdighet hos meg etter et innlegg i oktober 2014 hvor hun forklarer hvordan bloggbusiness fungerer. At hun skriver provoserende innlegg for så å skrive noe engasjerende for å vinne leserne tilbake. Virker som alle har glemt dette innlegget.

Hev deg over det her og fortsett som du gjør :) Du reiser jo faktisk ned og GJØR noe.

Emma Julie

04.02.2016 kl.09:48

Å, det er helt fantastisk! Først og fremst blir jeg kvalm av de som sier du gjør dette for PR. Bildene og historiene rører meg! Jeg har ikke peiling rundt dette temaet så det er lærerikt å kunne få vite litt mer. Du gjør en kjempe innsats Kristin! Stå på :)

Wenchis

04.02.2016 kl.09:52

Stå på! Haters gonna hate. Greit å sitte på rompa i sofaen sin hjemme i Norge og kritisere deg, er det ikke? Typisk norsk.

Det er så viktig at du gjør dette og setter fokus på en verden som er i brann!!

Heier på deg, og beundrer alt du gjør for mennesker i krise!

Iselin HL

04.02.2016 kl.09:53

Eh..hva i? Hvordan kan folk i det hele tatt finne på å si noe sånt?! Jeg skjønner faktisk ikke hva i fanken de tenker med. Du har snakket om denne turen lenge nå, og sakt at bloggen får bare ligge til sides om det må. Og det er tydelig at du hjelper og brenner for dette! Noen mennesker er lagd for å spre kvalme, og de må jo ha blitt produsert av de mest sjalue, kvalmende og ekle personer. Og hva du skriver om, er (for meg) mye bedre formulert enn Sophie Elises innlegg, og ja. Hva pokker gjør det! Nå er jeg så lei.. Alt er feil hele tia. Jeg ber for disse folka. Fader ass.. ANYWAYS

Det må ha vært helt fantastisk å møte alle disse menneskene. Jeg er egentlig en ganske kald person når det kommer til lesing og filmer, men dette var (faktisk) rørende for meg <3 jeg er så glad på dine vegne og ikke minst alle de vakre folkenes. Jeg kan aldri klare å forestille meg deres glede. Aldri :o du er en sann engel! Så hvit og nydelig. Stå på! Klem til alle sammen <3

Mita

04.02.2016 kl.09:57

En kollega av meg var på Lesvos i fjor. Filmen hun viste under et foredrag om turen, har for alltid satt et spor i meg. Øyne fylt med forventninger. Små barnehender som strekker seg imot trygghet. Gledestårer. Fortvilelse. Venting. Usikkerhet. Takknemlighet.

Ønsker deg masse lykke til videre, kjære du. Det du gjør er så ufattelig viktig! Mange gode klemmer til deg 💜

Miriam

04.02.2016 kl.09:58

Jeg blir så kvalm og provosert av dem som alltid må se det negative i enhver positive situasjon. Gjør man noe uegoistisk for noen andre enn seg selv, blir man alltid mistenkt for å være oppmerksomhetssyk, PR-kåt, you name it. Er det virkelig slik samfunnet er blitt? Tragisk.

Jeg blir veldig rørt av bildene, og det du forteller. Herregud for en flott jobb dere gjør! Det er så utrolig FANTASTISK!! Hva skulle vi gjort uten dere? Selv om du ikke gjør det for PR, burde det jammen meg bli litt PR ut av det likevel;-)

Stor klem

Siv Karlsen

04.02.2016 kl.09:59

Kjære gode Kristin! Hver eneste dag så bekymrer jeg meg for at mine barn vokser opp i ett samfunn der det er greit å trakke andre ned i driten,mobbe og at idealet er å måtte være perfekt HELE tiden! Men så har vi heldigvis sånne som deg <3 Som viser ekte vare,som ikke bare snakker men handler,som tørr å være ærlig! Takk for at du bruker din stemme til å hjelpe de som virkelig trenger det,takk for at du ikke fronter ett ideal om å være SYKT PERFEKT! Jeg bekymrer meg for utviklingen,men håper bare at flere enn deg tørr å være ekte og ærlig! Noen vil alltid dømme og være bedrevitere,men ikke gi opp! Det er sånne som deg fremtiden trenger <3 God klem fra meg!

Mia

04.02.2016 kl.10:03

For en fantastisk bra jobb du gjør, Kristin! Jeg kommenterer aldri, men nå måtte jeg bare. At folk tror du gjør dette for PR er bare for å skape kvalme, at mennsker ikke kan engasjere seg i samfunnet uten at resten skal tro de gjør det for å få noe tilbake!

Flere skulle vært som deg, virkelig! Ikke bry deg om hva andre sier, det viktigste er at du selv føler du gjør noe bra, og det gjør du ved å hjelpe disse menneskene!

Veronica H

04.02.2016 kl.10:16

Øynene er tårevåte og kroppen er rørt til frysninger av dette sterke innlegget! Kjente en enorm glede langt inn i sjelen da jeg leste hvor takknemlig og lykkelig menneskene var for å endelig ha kommet frem, og ikke minst overlevd denne tunge turen! Vi kan jo faktisk ikke forestille oss hvor ille det er for disse menneskene! Og det er takket være deg og de andre at de nå får videre hjelp! Dere som gjør alt i deres makt for å gjøre det bedre for dem som nettopp har lagt ut på en livsfarlig ferd! Du Kristin, du slutter aldri å beundre meg! Jeg setter så grådig pris på deg og bloggen din, og jeg sier det så utallige mange ganger men føler aldri det er nok: TUSEN TAKK!!! Du har et hjerte av gull <3

Mie

04.02.2016 kl.10:30

Fantastisk å lese. De må da tro de kommer til himmelen når du står med åpne armer og gode varme klemmer for å ta imot dem. Stå på Kristin. Drit i alle som skriver dritt. Vi er mange som heier på deg😘😘👏👏👍👍😄😄

Ane

04.02.2016 kl.10:34

Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men lest den hver dag i en lang tid. Du får lett følelsene mine til å bobble over, på godt og vondt. Men fyfaen for en dame du er!! Jeg har selv vært på en tur som fikk øynene mine opp for resten av verden og ikke kun se den norske boblen vi nordmenn har en tendens til å aldri forlate.

Takk for at du skriver dette innlegget og takk for at du dro. Jeg synes personlig at alle burde dra på en slik type tur for å få øynene opp. Her sitter jeg i min galaxy genser fra styleconnection og er nok en av de heldigste selvom jeg har det vondt i livet mitt.

Jeg ville bare si tusen takk! Vi trenger flere som deg i bloggverden men også i den virkelige verden!

Jeg forstetter å lese bloggen din, som blir litt min pause i hverdagen når jeg scroller meg nedover her.

Håper du klarer å ta vare på inntrykkene du får og ta de med deg hjem til Norge!

04.02.2016 kl.10:57

http://www.aftenposten.no/meninger/Hvem-er-det-egentlig-vi-hjelper-Er-det-oss-selv-og-vart-image_-eller-er-det-flyktninger--Louise-Krger-8343544.html

Juul

04.02.2016 kl.10:57

Veldig enig med Tone lenger oppe, fin innsats du gjør men tenker på sikkerheten til disse flyktningene. Jeg jobber selv med redd barna, og da skal alle bildene av flyktningene være anonymiserte. Disse barna og familiene er ofte i sårbare situasjoner, og disse bildene kan gjøre det enkelt for folk å finne ut av hvor mennesker er. Noe å tenke over. Ellers er jeg kjempeimponert over din innsats, du er god.

Emma

04.02.2016 kl.11:27

Herregud tårene slutter ikke trille! Kjempeflott handling av deg Kristin å reise ned for å hjelpe de ❤️

Sarah Andersen

04.02.2016 kl.11:29

Wooow du er helt amazing!! Respekt til deg! Ikke ofte jeg kommenterer på blogger men denne ble jeg veldig rørt av. Sitter her å gråter. Stå på!

tara

04.02.2016 kl.11:38

Sophie Elise vurderte jo å bli med deg til Lesvos, men samtidig gjør hun narr av at andre bloggere samfunns engasjerer seg. Føler du deg truffet av dette, og var ditt innlegg mot de som fremmer botox et motsvar til sophie?

04.02.2016 kl.11:42

Beundringsverdig det du gjør! Fantastisk.

VILDE

04.02.2016 kl.11:43

Dette var et sterkt innlegg! Dere flotte mennesker som reiser ned for å hjelpe er helt fantastiske, jeg får ikke sagt det nok ganger.

Etter å ha lest bloggen din i flere år, vil jeg trygt si at jeg kjenner deg mer enn godt nok til å vite at dette på ingen måte er noe du gjør for PR. At noen i det hele tatt får seg til å skrive slike ting synes jeg er helt sinnsykt. Jeg tenker som så at om du hadde gjort det for PR, så hadde det alikevel vært en fantastisk handling av deg å reise ned dit for å hjelpe og for å formidle historier videre til oss lesere. Jeg synes du bruker stemmen din på en utrolig god måte. Du deler opplevelsene dine der nede med oss lesere og gir oss mer opplysninger om hva som faktisk skjer der nede. Jeg synes det er kjempeflott! Såklart er dette ikke noe du gjør for å få god PR, det er ikke noe mer å snakke om.

Stå på, Kristin! Du er virkelig et godt menneske. Masse klemmer til alle sammen!

Anniken

04.02.2016 kl.11:45

Helt fantastisk, Kristin! Sitter med tårer øynene!

Line

04.02.2016 kl.11:48

Hærregud Kristin! <3 jeg sitter her med tårer i øynene når jeg leser dette! Og det værste er at jeg sitter i lunsjen på jobb! Jeg blir rørt av jobben dere gjør der nede! Stå på! Jeg kan slett ikke skjønne at noen mener du går etter PR med å gjøre dette! Umenneskelig! Jeg heier på deg! Fy flate for en bra jobb! (Selv hadde jeg ikke kunnet gjort sånn sikkert, fordi jeg er så lettpåvirkelig og gråter med engang :')) stå på! :D

04.02.2016 kl.12:03

❤️❤️❤️❤️

Tina

04.02.2016 kl.12:39

Det er ALLTID noen som har noe negativt å si, om alt! ikke tenk på det, se heller på alle de fine kommentarene du får og alle som ser deg som det gode, fine mennesket du er.

Fy søren for en god jobb du gjør!! heier på deg

Rebekka

04.02.2016 kl.13:04

Du vakkre vakkre menneske! jeg blir helt rørt av det du gjør! Ikke bry seg om hva noen sier. jeg heier på deg helt fra bergen. Skulle mer enn gjerne gjort det du gjør, men med 3 små barn i hus er det ikke like enkelt!

Du er god du!

klem!

Martine

04.02.2016 kl.13:09

Moren min jobber på asylmottak og jeg er ofte med å hjelper til med det jeg kan. Jeg er også verge for enslig mindreårige som kommer til Norge og jeg har hørt mange hjerteskjærende historier. Det er så utrolig bra det du gjør, Kristin! Det skulle virkelig ha vært flere som deg i denne verden. Stå på, flotte snille deg!

Sandra

04.02.2016 kl.13:15

Det er dessverre blitt sånn at hvis du har et kjent navn, så kan du ikke hjelpe andre mennesker. Da er det kun for å få pr. Helst skal du være så anonym som mulig, med så lite nettverk rundt deg som mulig for at det ikke er for egen vinning. DA er det flott gjort. Husk også at man ikke skal skrive om det på facebook eller fortelle om det til andre, for da er det kun skryt.

Elise

04.02.2016 kl.13:20

De som har fulgt bloggen din en stund vet at du ikke skriver etter klikk, så stå på!

Vil gjerne høre flere sånne historier, de varmer hjertet! Har ikke mulighet til å dra ned selv da jeg er elev enda, men all lykke til dere som kan!

Anonym

04.02.2016 kl.13:24

Å kjære deg! Jeg blir så provosert over at du i det hele tatt må poste et slikt innlegg fordi noen få stakkars sjeler sto bakerst i køen da vettet ble delt ut. Jeg håper du ikke tar det innover deg og at du innser hvilken fantastisk gjerning du gjør ved å hjelpe til der nede. At du bruker din synlighet og din stemme til å kunne bidra ENDA mer ved å samle inn og ta med klær o.l. nedover, er jo bare positivt! Så kjære Kristin, ikke ta deg nær av de som ikke har peiling. Vi er så mange som heier på deg! Det vil alltid være noen som har behov for å tråkke på andre for å hevde seg selv, dessverre. Jeg blir så forbanna... Men jeg får ta og se gjennom Mystory på Snap igjen, så blir jeg nok rørt til tårer nok en gang! Ta vare på deg selv! Stor klem

Josefine Magnussen

04.02.2016 kl.13:34

Herregud for en fantastisk ting du gjøre. Begynte og gråte når jeg leste osen den første vakta de var. Det og stå og vente på en båt og ikke vite om den kommer eller ikke. Er helt forferdelig at noen kan utnytte sluke mennesker. Men du gjør en fantastisk ting.

Jeg trur at det er bra at en blogger er der nede og setter lys på situasjonen.

04.02.2016 kl.14:07

Jeg må bare kommentere her.. Både på blogginnlegget om blogg-Norge som går til helvete og om den fantastiske jobben du gjør nå!

Jeg er HELT enig i deg om hvordan bloggnorge har utviklet seg. Jeg syns det er helt grusomt at det har utviklet seg i den retningen det har. At silikonpupper, vippeexstensions, botox, restylane og tannbleking har blitt så normalt. At klær, hår og sminke er det som står på dagsordenen hos de fleste bloggerne. At det å ha en jakke eller veske til mange tusen har blitt normalt. At de "anbefaler" og "tipser" om det ene og det andre, som bare fører til et mer og mer materialistisk og kvalmt Norge. Jeg spyr!!! Og det verste av alt er at JEG som i en alder av 21 år har vært innom tanken på både tannbleking, Restylane og silikon. Jeg som i utgangspunktet var ganske okei med slik jeg så ut, har blitt mer og mer påvirket av hvor mye alle andre fikser seg og ser ut, som i utgangspunktet hadde både større pupper og lepper enn meg. Og da kan jeg bare tenke meg hvordan jenter ned i 14-årsalderen føler det...

Hva skjedde med å bry seg om miljøet? Om dyr, pels, urettferdighet, flyktninger, verdenssituasjonen, krig og politikk? Jeg sier ikke at alle bloggere kun bør skrive om det heller, for jeg vet at det selger så klart ikke. Men jeg blir kvalm av halve bloggnorge og alle leserne som ikke bryr seg om annet enn utseende og status. Takk GUD for bloggere som deg Kristin! Vær så snill og ikke gi opp, snille, søte, jordnære deg! For du er fantastisk og et av de få håpene bloggnorge har!!

Turen til Lesvos og arbeidet ditt der topper alt. Du er uten tvil det beste, varmeste og hjertegode mennesket jeg kjenner til. Jeg klarer ikke sette ord på hvor mye jeg verdsetter deg som blogger som klarer ta med deg blogglesere på en ferd utenfor trangsynte lille kapitalistiske Norge. Som oppriktig bryr deg. Fortsett det gode arbeidet, du er fantastisk!!

maria

04.02.2016 kl.14:18

tårene begynte å renne nå ja. man kan liksom ikke forestille seg hva de kommer fra. det er så mange på den lille gummibåten... er så sterkt. er så bra at du er der nede.

Christina L.

04.02.2016 kl.14:31

Stå på Kristin, du har ett hjerte av gull!

Du er og vil bli et stort forbilde for mange mennesker, hadde flere vært som deg hadde det vært mye godhet, latter og kjærlighet :-)

Silje Wold

04.02.2016 kl.15:12

Hei Kristin, Ikke bry deg om hva andre sier. For alt vi vet, så er kommentarene de legger igjen et PR stunt! Jeg liker at du ikke bare skriver om sminke, fashion og reise, men også engasjerer deg! Jeg liker ikke å lese i aviser eller se på nyheter, men jeg setter meg gjerne ned foran Macén og leser bloggen din, og når du engasjerer deg, engasjerer det meg.

Det du gjør på Lesvos er helt fantastisk, jeg synes du er tøff som drar ned dit å hjelper andre, uansett PR stunt eller ikke, du er hvertfall der å hjelper mennesker i nød, det er mer enn mange andre nordmenn kan si! Lykke til og kos deg masse, Klemmeklem ;)

04.02.2016 kl.15:15

PR stunt eller ei, du gjør en fantastisk jobb for å hjelpe andre mennesker <3 Tror absolutt ikke du gjør det for PR, men det er da uansett ikke det viktige her.

Rørende å lese og fint at folk får innblikk i hva disse menneskene må gjennom.

Stå på Kristin, du gjør en veldig god jobb, imponert over dere alle som reiser ned dit <3

Karoline E.N

04.02.2016 kl.15:52

God torsdag kjære, gode Kristin <3

Først må jeg bare få si hvor utrolig stolt jeg er av dette arbeidet du og de andre frivillige gjør! Det er virkelig rørende og lese historien du har delt med oss her. Jeg sitter med våte øyne, sammtidig som jeg syns det er spennende og lærerikt og lese om! Det må være en opplevelse og få oppleve dette, og jeg skulle gjort mye for og være der nede med dere. Det gjør så mye med en, og hjelpe andre som er i en vannskelig situasjon! Jeg beundrer deres stå på vilje og engasjemang! Du er et godt menneske Kristin, og dette er en av grunnene til at jeg DIGGER deg <3

Til anonym lenger opp i kommentarfeltet: skjerp deg!! At du snur dette mot noe negativt er rett og slett kvalmt! Kan ikke du bare forstå at andre mennesker har et hjerte av gull og ikke er ute etter noe ekstra klikk.. At du kan skrive noe sånt, skjønner jeg ikke!

At non mener at dette er PR støtt er faktisk helt bak mål, og jeg begriper ikke at dem kan få seg til og tenke sånne tanker om andre som prøver og gjøre noe bra! Personen kan umulig være fast leser, for vi andre som har fulgt deg en god stund, vet at du har et hjerte av gull Kristin og at du setter mange forran deg selv. Fortsett med det fantastiske arbeidet ditt, Kristin. Flere skulle hvert som deg <3 syns også det er fantastisk at du tar oss med på denne reisen og at vi blogg lesere kunne være med og bidra.

Godt jobba til dere alle - flere skulle hvert som dere! Jeg skal fortsette og følge med videre på denne reisen! Mange varme klemmer <3

Camilla.

04.02.2016 kl.16:04

(Orker ikke kommentere noe særlig det med PR-anklagende. Utrolig lavmål å påstå at folk bare gjør det for PR..!!)

Synes det er så utrolig bra at du får blogget og snapchatten mens du er der nede nå. Det er veldig opplysende å høre historiene du opplever 'innenfra'. I tillegg at jeg kjenner det hittil bare gjør veldig godt for mine tanker rundt alt som skjer der nede. Ikke fordi jeg føler det går så bra (det er jo en grusom situasjon!), men fordi jeg blir opplyst og får se noe annet enn det media formidlet når Lesvos osv var i fokus.

Det er utrolig fælt at folk bare har slike utveier som dette og at folk utnytter dem for alt det er verdt for å tjene penger :( Samtidig er det bra du får formidlet menneskene i massene, det er jo dem vi må hjelpe opp og frem <3

Astrid

04.02.2016 kl.16:24

Du er virkelig et fantastisk menneske! Keep it up!!

Jeg er så vanvittig enig i det du skriver, forbilder som deg trenger vi fler av.

<3

Nikita <3

04.02.2016 kl.16:27

Så spennende! Du er et godt menneske du :)

En inspirert sjel

04.02.2016 kl.17:05

Jeg kommenterer aldri på blogger. Jeg opplever at jeg ikke har noe med det å gjøre, eller at jeg ikke har noen rett til å si noe. Men nå tar mitt barnevernpedagog-hjerte totalt overhånd, og jeg MÅ si takk. Takk for at du redder barn, voksne og eldre mennesker på flukt. Jeg skulle så mer enn gjerne stått der å tatt dem i mot på den måten du gjør, men har dessverre på grunn av helseutfordringer ikke mulighet til annet enn å utdanne meg som barnevernpedagog inntil videre.

Du må være så snill å riste av deg kritikk og vite at det du gjør er viktig og riktig. Jeg har ikke satt meg inn i detaljene rundt det, men klem de forbaska nydelige menneskene HARDT for meg også. Si dem er trygge og representer medmenneskeligheten vi alle burde ha hatt.

Takk!

Malene V

04.02.2016 kl.17:21

Jeg sitter her med tårer i øynene! Det du gjør der nede er så bra og du fortjener all den ros du kan få! Stå på videre, Kristin! ❤️

Samtidig sitter jeg med et enormt sinne, fordi noen mennesker er så hjerteløse og skal klage på alt mulig! I bunn og grunn er de nok sjalu på deg, for alt du får til og alt du gjør, og at de ikke klarer det samme! Det du gjør nå, handler mye om empati. Noe disse menneskene som kommenterer slik, mest sannsynlig ikke har som en personlig egenskap!

Frøya B

04.02.2016 kl.18:39

Ta PR til et nytt nivå, jobbe på som pokker for innsamling av penger, ull og nødvendigheter. For så å måtte booke tur og gjøre alt klart, for så å hive seg ut på en tung reise hvor du på toppen av det hele forsover deg så det holder. Da gjør man pokker meg mye for PR altså, herregud for noe tull. Hvem er disse hjernedøde menneskene egentlig? Som ikke klarer og se personen bak bloggen, som det den faktisk er. Nei, blir irritert jeg, uff...

Utrolig spennende og rørende å høre om det du får oppleve. Jeg kan tenke meg det er godt for dem å komme til trygge mennesker som deg, det er bare så utrolig bra!

Jeg må bare fnise litt også, du har jo noen beundringsverdige fotoskills. De er ikke noe mindre freshe der du befinner deg nå enn når du er hjemme. Du klarer liksom snappe farger i ethvert bilde du tar, er jo helt utrolig haha!

Leila

04.02.2016 kl.18:51

Hei Kristin! Først og fremst, de som har følgt bloggen din lenge, å kjenner deg utifra den, vet med 100% at du ikke reiste ned for PR, du har et godt hjerte. Drit i hva som blir sagt!

Fikk tårer i øyna av å lese dette. Veldig spennende å følge bloggen din i tiden du er der nede, utrolig sterkt. Skulle ønske jeg var der selv. Fortsatt masse lykke til dere nede. Dere er fantastisk <3

Mina

04.02.2016 kl.19:25

Å herregud, jeg så my story'n på snappen din nå akkurat, der du kysser på de små barna, og tårene bare renner, dette ble for mye for mammahjertet mitt!! RESPEKT altså Kristin, RESPEKT så til de grader!!! Det du gjør er bare helt utrolig!!!

Mari A

04.02.2016 kl.19:42

Leste kommentaren om PR stunter i går, og ble nesten sint! Hvem pokker hadde gjort så mye for PR? Og den personen som kommenterte det, kan ikke ha lest bloggen din før. Du er virkelig ei dame med hjerte av gull, med stå på vilje, engasjement og omtenksomhet! Du gjør en fantastisk bra jobb! <3

Følger med på snapchat, og når jeg så videoene der du kysset på de små barna ble jeg så utrolig glad, men samtidig veldig trist. Ungene ser så innmari glade ut, og det ser ut som de har det bra, men det er trist at man ikke aner hvordan reisen videre blir..

Lykke til videre! Stå på <3 Klem

-

04.02.2016 kl.20:05

Hjertet ditt er så stort, godt og varmt!

Ragnhild

04.02.2016 kl.20:27

At du reiser for å hjelpe er veldig bra, tommel opp.

Men at du legger ut bilder av flyktningene og poserer med en ung jente skurrer litt, blir helt feil. Og nei jeg hater ingen, og sitter ikke på ræva i sofan og later meg.

StyleConnection

04.02.2016 kl.21:03

Ragnhild: Alle bilder er publisert med tillatelse, og du skulle bare visst hvor gøy barna synes det er å bli tatt bilde av. De elsker å se seg selv smile på bilder, og blir kjempebegeistret om et kamera blir tatt frem :)

Carina Doksrød

04.02.2016 kl.21:57

Herregud! Alle vet at de som leser bloggen din fast at du ikke gjør dette for PR. Det er det dummeste jeg har hørt i dag! Du har hjerte på rett plass og du reiste av helt riktige grunner. Drit i de som tror du annet, du vet hva som er sant!!

Stå på!

Heidi

04.02.2016 kl.22:07

Kjenner jeg blir skikkelig forbannet over at folk i det hele tatt kan komme med slike kommentarer! Det krever sitt å reise ned å hjelpe til i slike situasjoner, nå får folk rulle'n inn altså! Fy søren.

Stå på Kristin, jeg syns du gjør en kjempe jobb, skikkelig tøft gjort av deg å gjøre det mange bare har i kjeften!👌🏻👏🏻

Mari

04.02.2016 kl.22:12

For et flott menneske du er,Kristin <3

Siv Solheim

04.02.2016 kl.22:19

Jeg er vanligvis ikke personen til å kommentere blogger, men her kunne jeg ikke la være! Jeg blir så rørt av å se arbeidet du gjør for disse flyktningene, som har det så alt forferdelig. Jeg blir glad over å se at du utnytter den makten du har, på en positiv måte. Du er en superhelt for de flyktningene som blir tatt i mot av deg. Jeg er 15 år, og du er mitt forbilde. Videoene av deg og den lille jenta fikk meg til å smile, smile over båndet og kjærligheten man kunne se gjennom en liten videosnutt. Det var så fint å se. Jeg heier på deg, jeg Kristin! Se bort fra all kritikken du får, fokuser på arbeidet du gjør ned i Lesvos og tenk på gleden du gir til de du hjelper der nede!

Jeg gleder meg til å få flere oppdateringer fra Lesvos, jeg:)

Ragnhild

04.02.2016 kl.22:31

Godt å høre at barna har det gøy med å bli tatt bilder av. At di kanskje får en lite øyeblikk der di glemmer det vonde. Jeg syns det er flott at du og alle andre som står på for disse menneskene, ingen tvil at vi må hjelpe der vi kan. Men føler det er litt vondt at bildene av dem blir vist frem slik.

Ønsker deg alt godt. :)

Ingebjørg

04.02.2016 kl.22:49

Du er god<3

Marte

04.02.2016 kl.22:51

Fy flate, for et flott menneske du er! Skulle ønske verden hadde flere som deg <3

Veronica M. Pedersen

04.02.2016 kl.22:51

Vet du hva, Kristin.. Jeg sitter her med tårer i øynene. Jeg er så glad for det du, og alle de andre gjør der nede. Det er helt fantastisk! Dere er noen engler, hele gjengen!

Stå på videre, dere gjør en super innsats!

Linn L.

05.02.2016 kl.00:06

Den PR-kommentaren var bare kvalm, så den gidder jeg ikke kommentere engang. Dog tenker jeg at om folk vil tenke slik, så får de bare gjøre det. Arbeidet du gjør der nede blir like fullt gjort, PR eller ikke, og det er tross alt det viktigste. Det er så mange mennesker der som GARANTERT setter stor pris på å bli møtt av en så herlig jente som deg når de endelig kommer i land på et helt ukjent territorie :)

Martine

05.02.2016 kl.00:41

Jeg blir så rørt og overveldet over jobben du gjør med å hjelpe disse flyktningene. Det varmer hjertet mitt. Og tenk på alle som får møte det fantastiske mennesket du er, som frivillig reiser ned, for å hjelpe. Jeg er så stolt av deg, selvom jeg ikke kjenner deg. Jeg skulle gjerne reist ned selv, men uten jobb eller stabil inntekt er det dessverre ikke mulig for meg. Men en dag skal jeg dra å hjelpe selv. Jeg blir så inspirert av det du gjør, og du er i tillegg et nydelig menneske som tar seg tid til å hjelpe disse stakkars menneskene, som flykter fra en verden vi ikke kan forestille oss engang. Sender gode tanker og masse hjertevarme til de du hjelper.

Siren

05.02.2016 kl.01:27

Hei! Jeg må si at jeg er virkelig rørt over innsatsen du gjør og engasjementet du viser i denne situasjonen! Å følge deg på bloggen og på snapchat har satt et veldig sterkt inntrykk på meg og det får meg til å tenke over situasjonen fra et annet og mer ekte perspektiv, hvertfall når jeg ser det gjennom dine øyne gjennom innleggene og bildene og filmene dine! Man får virkelig en skikkelig reality check! Dette er ikke PR, det er medmenneskelighet, og de som tror noe annet burde tenke seg om et par ganger til!

Tusen takk for at du deler denne reisen med oss Kristin, du er virkelig en inspirasjon! <3

Janne

05.02.2016 kl.02:04

Blir helt overasket over at noen i det hele tatt kan tenke det. Du er tvers igjennom god Kristin! Det er en fantastisk flott og modig tøff ting det du gjør for disse menneskene. Jeg vet det, du vet det, de andre trofaste leserne dine vet det, og de som ikke gjør det kan du bare drite i! :)

S

05.02.2016 kl.03:20

Du er flott og 100% deg selv! Stå på, jeg heier på deg :) Stor varm klem til deg!

ani

05.02.2016 kl.06:37

fina! :)

Marte

05.02.2016 kl.09:57

Det er kjempebra at du gjør dette!!! For å være ærlig så driter jeg vel egentlig i om du gjør det for PR eller ikke, det viktigste er jo at du faktisk gjør noe! Men som du sier så er det jo helt opplagt at du IKKE bruker andres tragedihet til din "fordel", det er jo helt latterlig å påstå noe sånt. Folk skal jo ikke være i tvil om hvorfor du gjør noe slikt. Stå på videre, som jeg har sagt før! Du gjør en super jobb!

En god hilsen fra meg og masse kjærlighet til alle barna og menneskene der nede!

Kari

05.02.2016 kl.10:52

Du er virkelig et helt fantastisk menneske! Jeg håper at jeg møter deg på Grünerløkka en dag så jeg kan gi deg en stor klem! <3

Martine S

05.02.2016 kl.13:25

Tårene bare triller.. Jeg har knapt ord!! Det er så ufattelig trist og se hvilke forhold som er der, og hva de går gjennom. Heelt helt ubegripelig.. Derimot er det så utrolig fantastisk og rørende det du og hjelpemannskapet gjør der nede! Fy søren altså.. Verdens snilleste mennesker!

Angående det med at du skal bli anklaget for et PR stunt, hva faen? Kan ikke folk bare få åpnet øynene sine og se hvordan verden faktisk er i dag.. Er det virkelig så forbanna vanskelig og forstå? Jeg kjenner jeg blir irritert på slike hjerteløse og umenneskelige mennesker at jeg blir kvalm.. De som har VETT og en medmenneskelighet forstår at du ikke gjør dette for og få likes.. Dritt folk som klarer å lire av seg slike kommentarer.. Slike mennesker ... Åh! De burde se hva du og alle andre som reiser ned gjør for noe.. Dere gjør virkelig en forskjell, en positiv forskjell! Dere bidrar med å glede folk som kommer fra krig og elendighet. jeg vil bare rose dere ALLE sammen for den utroolig støtten og hjelpen dere gir.

Det er så spennende å følge med på denne reisen, Kristin. Og jeg setter utrolig stor pris på at du vil dele slikt med oss. Se realiteten.. Du er så bra, Kristin! Jeg vil gi deg og dere en kjempe stor klem! Takk! <3

Kristin

05.02.2016 kl.13:57

PR-stunt eller ikke, det er det bare du som vet! La alle andre tro hva de vil.

Helt ærlig så synes jeg dette med å reise ned dit virker som et selvrealiserende opplegg for å få kred fra samfunnet. Hjelper dere virkelig noen ved å ta bilder av dem mens dere viser fredstegn? Du sa selv at Greske Røde Kors hadde god kontroll. Hvorfor ikke dra i flyktningemottak her hjemme, hjelpe dem der de er og kanskje blir? De trenger mye de og! Dessverre er det de færreste som tenker så kort, man må jo reise til Levsos. Vipps over noen penger til foreldre som må sende barna i barnehagen og ikke har ytterklær som er varme nok...

Men for all del! det er ingen dårlig gjerning du gjør, skulle bare ønske man snudde nesa litt nærmere hjem. Hjalp litt mer til i nærområdet.

Hilde

05.02.2016 kl.16:50

Kjære Kristin - du gjør en fantastisk flott jobb, og gjennom bloggen din ser man mye lettere hvordan det faktisk er der nede. Jeg VET at du ikke gjør dette for PR eller for klikk, og jeg VET du er så mye bedre enn som så. Jeg synes det er fint at du faktisk forsvarer deg og viser folk hva du står for og så videre, og jeg kjenner faktisk jeg blir provosert på dine vegne over folk som påstår slike ting.

Ja, det finnes andre steder det trengs hjelp også. Men tydeligvis trengs det hjelp på Lesvos også, og jeg synes du er et tvers igjennom godt menneske, Kristin. Ikke bry deg om de som påstår noe annet.

Lykke til videre, og stå på! :)

annielistic

05.02.2016 kl.17:23

Jeg har ikke ord, bare tårer. Du er helt rå Kristin, helt rå! <3

05.02.2016 kl.21:34

Wow! Du er utrolig inspirerende, beundrer virkelig det du gjør ❤️❤️

Andrea

05.02.2016 kl.23:33

Jeg er stum, jeg gråter, og jeg smiler. Tusen takk for at du er du og at du har styrke til å gjøre dette. All ære din vei.

Jeg feller noen tårer i kveld.

Marte

06.02.2016 kl.16:57

Helt utrolig at du må deale med sånne kommentarer akkurat nå. Dere som kommenterer dritt må virkelig ta en runde med dere selv!

Thea

06.02.2016 kl.20:56

Verden trenger flere som deg <3 Du er et sunt og kjemepebra forbilde som faktisk setter det som er viktig i verden først. keep up the good work!

Stine

06.02.2016 kl.21:29

Herregud! For en fantastisk god jobb du gjør! Blir helt rørt av å lese dette. Og takk for at du deler det. Jeg har fått et litt annet syn på alt dette med flyktninger etter at jeg har sett og nå lest HVA det egentlig vil si å være flyktning. Jeg har fått en helt annen mening om flyktninger og har blitt så mye mer positiv til det. Jeg har aldri sett det på den måten som du viser det fram. Og det er så viktig å få det framstilt på en virkerlig måte. Det betyr faktisk litt mye for meg at det du gjør, har endret tankegangen min på en positiv måte. jeg får også selv veldig lyst til å hjelpe disse menneskene, så takk igjen for at du får meg til å ville gjøre en forskjell :)

Stå på videre. Og fortsett å dele. Jeg følger godt med både her og på Snapchat😉

07.02.2016 kl.00:28

det er nok fler om tror det da du sjeldent, kan jeg si aldri? - har skrevet eller vist leserene dine noe om samfunnsengasjement her på bloggen. du har ikke vist at dette er en side av deg, eller noe du brenner for. du har valgt å blogge om stiler, reiser osv. men en blogg er en blogg og det er klart du har flere sider enn det du viser her. jeg synes det er bra du handler og hjelper!!

StyleConnection

07.02.2016 kl.06:47

Anonym: Aldri? Da burde du ta en titt i arkivet ;) Blir for dumt om jeg skal bli nødt til å linke til alle de titalls innleggene jeg har skrevet om samfunnsrelaterte emner, men de som vet, vet! Klem

Amalie

07.02.2016 kl.10:50

Så utrolig tragiskt at noen sier slikt. Du er et bra menneske Kristin og masse lykke til. Hadde jeg hatt vipps skulle jeg gjerne vippset over litt penger. Men jeg får ikke laget det :-(

Veldig fine bilder!

Anette

07.02.2016 kl.14:35

Hei Kristin. Synet mitt på flyktninger har endret seg etter jeg har lest og sett alt på snapchat. Utrolig trist og rørende. Du gjør en fantasitisk jobb. Stå på. Men en ting jeg lurer på. Det koster jo så mye penger for en pers. Går det ikke an for de som hjelper å sende over båter? Eller er det kanskje ulovlig.

Tenker og på båtene som synker. Hva om dere hadde hatt båter som i det minste kunne kjørt og prøvd å redde dem?

Meget mulig det er for dyrt da.

Nora L.

09.02.2016 kl.12:40

Det er grusomt og helt forferdelig tragisk at folk kan mene at du kun gjør dette for PR. Noen har faktisk mer empati enn andre og vil hjelpe til for å gi andre et bedre liv. Stå på der nede Kristin, du er helt super!!

Camilla

13.02.2016 kl.00:13

Hvor kommer ytterjakken din i fra??????????????? DØDZ ZTILIGGE!

Skriv en ny kommentar

hits