BLOGG BURDE BLI FORBUDT!

Blogg burde bli forbudt!

Eller... Man burde måtte ta en opptaksprøve for å i det hele tatt bli godkjent som blogger. Man burde altså bestå opptaksprøven, for å bli en sertifisert blogger. Sertifisert blogger, dere... Det hadde jaggu vært noe!

Hei, fininger ♥

Vi har kommet oss Athen, og har nå fem timer å slå ihjel før siste flight. Jeg kjenner at jeg er sliten og trøtt, men samtidig veldig spent. Nå nærmer vi oss virkelig med stormskritt, og jeg er er så giret på å bidra. Jeg klarer nesten ikke vente! 

En fin ting rundt dette med blogg, er at man som blogger alltid har et hyggelig tidsfordriv. Man har liksom alltid noen å skrive til, og det er ofte når man er på reisefot, at de dype tankene blir overført til tastaturet. Jeg kjenner at jeg bare må få et par tanker ut av systemet, for disse tankene spiser meg opp innvendig, og fører til uro og ubehag. Jeg tror jaggu bloggnorge kommer til å gi meg hjerteflimmer, for pokker, for det skjer så mye som jeg reagerer så sterkt på at jeg får vondt. Bloggnorge suger ut all energi!

 

Ja, enkelte bloggere setter viktige temaer på dagsorden, men så har man dem som bruker sin posisjon til alt annet enn positivt! Pelsdyrnæringen fremmes i takt med hyllesten rund fillers og botox, og det de sunne forbildene har bygget opp, brytes sakte men sikkert ned. Det hele raser sammen. To skritt frem ett tilbake. Men det er jo ikke rart. De sunne forbildene fremmes aldri i media, for hvilke klikk kan vel de generere? Det blir for kjedelig. Det blir for lite klikkvennlig. Å ta avstand fra plastic og pels er er vel ikke noe spennende vel!?

Det virker nesten som en ny trend, dette her! Å fremme disse temaene i positiv forstand. "Siden man liksom ikke bør like pels skal i hvert fall jeg bruke pels, sånn siden jeg er så tøff og siden jeg gir så blanke faen. SE på meg! Ingen kan stoppe meg, ingen kan bryte meg ned, jeg bare FØKK ALLE HATERS!", eller "fillers og botox er naturlig i 2016, det må vi snart akseptere". Ikke faen! Ikke pokker... Jeg nekter at dette er fremtiden!

Bah!!!!Jeg kjenner meg maktesløs og fortvilet. Skal vi virkelig bare sitte her å akseptere den skremmende utviklingen? Skal vi virkelig bare sitte her å se at media fremmer uekte idealer på daglig basis, og igjen akseptere at unge jenter sitter igjen med tidenes kroppspress? Det er mange som mener mye bra om veldig mye, men de provoserer ikke nok til at budskapet spres til dagens unge! De er ikke interessant nok, langt i fra. De er middelmådig, og slike mennesker får ikke plass i media. Gud bedre som jeg hadde håpet på at flere mennesker med sunne og gode verdier kunne gå i bresjen! 

Jeg synger på siste verset. Jeg begynner å bli eldre. Voksen. Jeg har ikke lange tiden på meg igjen til å kunne påvirke og inspirere, for snart er jeg gått ut på dato. Snart er jeg hun ukule bergenseren som ingen gidder å se opp til, og jeg håper så inderlig at en eller annen superkul ung jente, kan være det naturlige forbildet med gode og sunne verdier. Som ikke reklamerer for botox på bloggen sin, og som samtidig engasjerer seg i samfunnsdebatten. Som ikke oppfordrer unge jenter til å legge seg under kniven, men som heller oppfordrer dem til å like seg selv og se det unike ved deres utseende.

Jeg får altså hjerteflimmer av blogg! Av sosiale medier! I går holdt jeg på å dø, og jeg kødder ikke... Jeg trodde faen meg at jeg skulle dø! Det er så mange bloggere som ikke burde få lov til å blogge. Det er så altfor mange som ikke er sitt enorme ansvar bevisst, og det er så ufattelig vondt å være vitne til. Som jeg nevnte innledningsvis, burde blogg vært forbudt. Eller for å ikke gå så innmari drastisk til verks, så burde man i hvert fall tatt denne opptaksprøven, for så å bli godkjent eller ikke. Blogg ødelegger unge jenter. Sosiale medier ødelegger dagens ungdom. Jeg takler det ikke!

I tillegg skal alle overgå hverandre. Det er om å gjøre å få klikk og tjene mest. Det handler om å være freshest, se best ut, og være den med det livet som Kari Nordman bare kan drømme om. Er det egentlig noen som i det hele tatt tenker over leserne sine? For meg virker det dessverre som de ikke betyr en damn shit. Hvem bryr seg vel om trofaste leserne - de virkelig unike, så lenge statistikkene peker i retning av raske penger og mange likes!?

Jeg blir helt dårlig. Jeg føler meg så alene i kampen, og jeg lurer ofte på hvorfor jeg orker. Men så sier jeg til meg selv; ikke faen om samfunnet skal miste meg! I hvert fall ikke riktig enda... Ikke faen at det bare skal være pelsbærende botoxberter igjen, som ungdommen skal ha som sine forbilder! Jeg skal ikke gi opp, og jeg skal presse de sunne verdiene og viktige meningene på dere, på daglig basis, og prøve så hardt jeg bare kan å bli hørt! I hvert fall frem til jeg går ut på dato, haha. 

At blogging i Norge beveger seg i helt feil retning, er det absolutt ingen tvil om. En gang i tiden kunne man nemlig bruke blogg som en plattform hvor man kunne kommunisere, og formidle følelser, tanker, idéer og meninger, men nå? Nå streber de fleste bloggere etter flest mulig lesere og penger, og dette gjøres ved å provosere så mye som overhodet mulig for å få mest mulig oppmerksomhet og klikk. Klikk, klikk, klikk, klikk! All that matters! 

 

 

Jeg blir helt matt... Blir ikke dere? Nå spør jeg dere, kjære lesere. Blir dere ikke matt? Orker dere virkelig denne utviklingen? JA, variasjon er pokker så viktig, og JA, det er viktig med et interessant mangfold i bloggverdenen, men ikke for enhver pris. 

Enda en gang ønsker jeg å linke til innlegget "Unormal som normal", som jeg mener er ekstremt viktig! Vi må si stopp, dette kan ikke lenger fortsette...

Phew!

Dette var så sjukt godt å få ut av hodet. Det var som at flere kilo lettet fra mine skuldre, og nå har jeg klargjort plass til nye tanker, nye meninger og nye inntrykk. Jeg gleder meg til å dele alt med dere underveis...

99 kommentarer

02.02.2016 kl.16:28

JAAAAAAAA herregud jaa! Det er så viktig det du sier her Kristin og jeg kunne ikke vært mer enig. Det er så kjedelig når alt alle bloggere tenker på er klikk og penger, blogger som brukte å være spennende å lese men som nå gir fullstendig blaffen i leserne sine og bare skal tjene penger. Så glad for at du fortsatt er her og inspirerer og gir riktig perspektiv på ting, du kommer aldri til å bli ukul Kristin <3<3<3<3<3 Og dette kommer fra en 17-åring ikke en middelaldrende dame hahaha

Ida Elvira

02.02.2016 kl.16:29

SÅÅÅ ENIG!! fortsett å stå på ditt, så de andre bloggerne og leserne innser hva de er i ferd med å gå inn i....

du er helt fantastisk, Kristin! <3

Bridezilla

02.02.2016 kl.16:38

Jeg er også lei av mye med bloggnorge, og det at du alltid skal fremme deg og dine synspunkter som så mye bedre enn alle andre er en av tingene jeg er lei av!

Leila

02.02.2016 kl.16:39

Sååå enig! Kuttet ut to blogger pga uinteressant å tåpelig innhold! Det er uvurderlig, de tenker ikke på tenåringsjenter som "ser opp til de"' Godt skrevet Kristin. Hvem skal helst skulle ikke hatt lov til å ha blogg, å påvirke andre mennesker med deres maktkamp. Have a good one, peace :)

Eva Veronika

02.02.2016 kl.16:40

Så fullstendig enig med deg. Du er en av noen få blogger jeg følger. Dere er flinke og skriver gode innlegg. Andre er mer opptatt til å style en kopp te, "se hva jeg har kjøpt", kritisere fitnessjenter, osv osv. Mens du Kristin skriver mere rett fra hjertet.

Jeg digger deg og du skal fortsette å blogge i maaaaaaaaaaaaaaaaaaaange år ennå.

Padmé Sophie

02.02.2016 kl.16:41

ÅÅh, så glad jeg ble for dette innlegget! Du er 100% fantastisk, Kristin, og DU er en av de som går foran med et godt eksempel. Alt du har fått til, bare ved å være deg er superkult, rett og slett! Takk for et slikt innlegg av en stor, sunn blogger, ei som ikke blir bombadert med påstander om at "du er bare sjalu" fordi du får frem det du mener. Du er herlig!

LisaLDN

02.02.2016 kl.16:42

Er so altfor einig! Blogg i Norge begynner å gå altfor langt, og det er frustrerende når det ikkje trenger å vera slik!

Eg er medlem i nokre internasjonale Facebook-grupper for bloggere, og alle er med på å støtte kvarandre, bygge kvarandre opp og å dele informative, samfunnsengasjerende artikler! Kvifor skal det vera so vanskeleg i verdens 'beste' land?

Tyra

02.02.2016 kl.16:44

Du mister ikke status i mine øyne de neste årene ihvertfall! Elsker bloggen din. Sitter faktisk å klikker meg i 2012 nå:p begynte ikke å følge blogg før 2013.

Stå på kristin!

annielistic

02.02.2016 kl.16:46

Du, Idawulff og Sophie Elise er de tre store som holder det ekte. Så har vi bloggere som Kristina Andersen, voeblogg og Speiltvillingene som også bidrar til at det holder en viss balanse :) Men, du har et veldig godt poeng! Topplisten har minnet mer om et ukeblad og silikonvalley de siste månedene, de som skriker høyest har fylt den opp liksom... Vi får bare håpe på at dagens ungdom er smarte nok til å ikke bli for påvirket av de som velger å fremme opperasjoner og pels.. Men, du skal vite at det du gjør er bra, og din påvirkning er veldig stor (heldigvis) vi trenger mange som deg!! Lykke til nå, og ta vare på deg selv. Ser frem til å følge deg på denne utrolige reisen! Stor klem <3

Carina Doksrød

02.02.2016 kl.16:48

Jeg er så enig! Det er noen går så langt over grensen at det er til å spy av! Noen bloggere burde heller lagt ned hele dritten og gjort noe annet istede. Men så er det noen da, noen som kan å stikke seg ut, de som faktisk er normale og har normale verdier, som ønsker å gjøre en forskjell, men som også har hjertet på rett plass! Slike som deg Kristin! Du er en fargerik sjel! Fortsett å kjemp! Lykke til videre på reise. ;)

charlotte o.

02.02.2016 kl.16:49

Kjære Kristin! Jeg er så enig i deg. Når man har en kjent blogg, som gjerne har flere lesere enn mange store aviser, så har bloggen en stor påvirkningskraft. Det er da viktig å tenke på hvem som sitter å leser bloggen.

Skjønnhetspresset er så stort i dagens samfunn, mye takket være media. Folk blir jo hjernevasket. I stedet for å se seg selv i speilet og si "I dag var jeg fin. Smilende øyne og et fint smil" blir det heller sagt "Nesen min er alt for stor og tennene er skjeve".. Folk må lære seg at det du kanskje ikke liker med deg selv, så er det noen andre som liker det med deg!

Noe av det jeg liker med deg Kristin, er at du akseptere deg selv. Det som du gjerne syns ikke er perfekt tar du med en latter. Du lar deg ikke skremme og du legger deg ikke under kniven og forteller hele bloggnorge hvor fælt det er.

La oss f.eks ta for seg pupper. Både du og Dennis har snakket om at puppene dine har to forskjellige størrelser og tar det med et smil. Og det tenker jeg er veldig sunt for leserne dine å se, for du er nok ikke alene om det. Hadde du klaget mye over dette og lagt deg under kniven hadde kanskje disse leserne blitt usikker på seg selv, noe de kanskje ikke var før.

Mange andre toppbloggere tar silikon for å få de store eller mer faste, men hvilke signaler sender det de menneskene som sitter foran en skjerm og leser din usikkerhet og desperate behov for å se en smule bedre ut. Det er ikke nødvendigvis bedre heller!

Jeg er så glad for at vi har en jordnær blogger som deg! En som ikke har gått seg vill i bloggverden!

Headsupp

02.02.2016 kl.16:51

vil heller mindre klikk enn å ha en katt rundt halsen

Emma Julie

02.02.2016 kl.16:54

Veldig enig! Jeg er heldigvis så fornuftig at jeg leser blogger som deg som har mye sunt i hodet. Håper du får en god start på oppholdet :)

02.02.2016 kl.16:56

Utrolig bra skrevet! <3

Thea

02.02.2016 kl.16:57

Der sa du det. Gå til valg og jeg stemmer på deg!!

Men en ting som jeg syns du burde legge til. Jeg er helt enig med deg, og det som er verst er når bloggere som man har tiltro til gjør disse tingene. En ting er den bloggeren du følger fordi det er mange rabattkoder, og ikke for at denne bloggeren har en utrolig fascinerende mening eller noe, disse bloggerne blir jeg ikke påvirket av (mener jeg da). Det er verre når en blogger jeg ser opp til og liker veldig godt tar resylane eller silikon. Respekten og troverdigheten går fra 100 til 0 på to sekunder. Jeg er så glad for at du er naturlig, Kristin. Du er faktisk den eneste igjen.

Jeg stemmer på deg

Daniel Miller

02.02.2016 kl.17:03

WORD!

Nina Sprell Levende

02.02.2016 kl.17:05

Du har en fin balanse mellom det lekne og alvorlige. Ikke rart jeg har blitt så glad i deg <3

Blir spennende å følge deg de nærmeste dagene, samtidig om det er fremmed og derfor også veldig skummelt. Er spent på hvem "Kristin" er når hun kommer hjem. Take care <3

Charlie

02.02.2016 kl.17:08

åh, halleluja! du får virkelig sagt det Kristin og dette er en av de mange grunnene til at jeg digger deg og digger bloggen din! Du er EKTE, du har sunne og gode verdier og jeg er såå gla for at det hvertfall fins en av dere som ligger på topplisten med disse verdiene.

Blir helt sliten av å lese mange av dagens "store" blogger... det er liksom ikke verdighet lengre.. det er bare klikkjag og pengesug!

Jeg tenker sånn at jeg har lyst å kunne gå i arkivet og være stolt over alt som er blitt publisert i min blogg, ikke sitte og tenke "ånei hva tenkte jeg med når jeg sa det der?!"

det er tross alt Internett.. og det blir værende der, for hvem som helst å se- vil jeg virkelig at folk skal se på meg og huske meg for noe dramatisk bare fordi det den ene gangen ga meg litt ekstra klikk?! nei ikke faen!

på den måten hvor du står opp for dyrene mot pels, står jeg opp for dyrene med å ikke fronte produkter Sm har blitt testet på dyr eller av selskap som tester på dyr. det er min hjertesak og jeg har takket nei til flere store merker som vil at jeg skal reklamere for dem, fordi at det går imot mine verdier. ja, jeg "taper" penger på det, men jeg vinner i kampen mot dyretesting og ikke faen om jeg har lyst å selge ræven min for et par ekstra kroner!

det er viktig å stå imot, stå imot presset og jaget etter klikk og penger. fronte det som er sunne og gode verdier så de unge og påvirkelige kan lære og forhåpentligvis ta gode valg!

og der syns jeg du gjør en helt formidabel jobb! tusen takk for at du er du, fortalt det flotte du gjør og for at du bruker din stemme til å snakke om de viktige tingene - i tillegg til de morsomme, inspirerende og fargerike tingene! stå på Kristin, you rock! 😆👌💖

02.02.2016 kl.17:19

JEG ER SÅ ENIG!!!!!! Aldri gi opp Kristin, du er best og jeg heier så sykt på deg! HVER DAG

Gry Sæther

02.02.2016 kl.17:20

Som "gammel dame"er jeg bekymret. Dypt bekymret. Ikke for meg selv og heller ikke for mine to voksne døtre. Men jeg har barnebarn deriblant en 11åring som nå så vidt har begynt å bli opptatt av klær, utseende, gutter og hvordan de andre jentene er og der ut.Hun har de beste forutsetninger for å klare seg fint med kloke foreldre ( og så mormor da😉😉) men presset er stort og mektig og jeg vil så gjerne at hun skal være fornøyd med seg selv på godt og vondt.

Å være blogger er et enormt ansvar med all den påvirkningen de har og jeg skulle ønske at alle bloggere ble filtrert sånn at tanketomme innlegg ble endret eller fjernet.

Flott at unge bloggere tjener gode penger men når det medfører utseendefiksering så melder jeg pass.

Forfriskende med en blogger som deg som tydelig engasjerer deg i ikke overfladiske saker og i tillegg sprer masse glede og latter med fargerike klær og interiør. Ikke mye minimalisme der i går nei.

Du står foran en utfordrende uke nå Kristin og jeg er helt sikker på at det vil skape endringer i livet ditt som du vil dele med oss lesere som bryr seg om det du nå er i ferd med å oppleve.

Lykke til og varme tanker

VILDE

02.02.2016 kl.17:28

Jeg er enig i veldig mye av det du skriver! Akkurat hva man kan gjøre med "problemet" er faen ikke godt å si... Jeg leser ikke disse bloggene rett og slett fordi jeg synes det er uinteressant.

Jeg har aldri vært noe person som blir påvirket av verken andre eller sosiale medier. Takk gud for det! I følge de "perfekte" bloggerne og generelt det meste av sosiale medier burde jeg vært noen kilo lettere, noen centimeter høyere, hatt en smalere nese, større lepper, nyfarget hår til en hver tid, spist mindre, trent mere... You name it. Men vet du hva? Det gir jeg en god faen i. Jeg tenker faktisk ofte over det, hvor heldig jeg faktisk er som klarer å ikke la meg påvirke av andre, noe takket være de få sunne forbildene vi faktisk har. Alder er bare et nummer. Kan skrive under på at jeg skal være like stor fan etter du tipper 30. Du er rå! Bloggnorge trenger deg ♥

krist.in

02.02.2016 kl.17:32

Jeg elsker at du er en skikkelig motvekt til alt dette "hysteriet" om man kan si det sånn! Bruk stemmen din - aldri gi deg <3

GL

02.02.2016 kl.17:38

Enig i det her. Fortsatt stikker jeg innom her iblant siden du virker real og ærlig, men har kuttet ut mange andre blogger - hvorfor skal folk tjene penger og leve av å være arrogante egoister som planter helt feil ideer i hodet på folk? Det er så feil. Men jeg tror/håper at etter hvert lærer folk å se mer på det som er viktig i verden, samt å være kritisk til mediene. Bare synd at leserne i sårbare aldre ofte er de som leser blogger ivrigst.

Miriam

02.02.2016 kl.17:50

SPOT ON KRISTIN! Jeg blir matt, jeg også. Jeg blir matt av presset fra ulike hold. Det er direkte tragisk hvordan enkelte bloggere bruker stemmen sin til å fronte kontroversielle ting på den måten. Jeg husker når jeg først begynte å snuse på ulike blogger. Fokuset var ikke i nærheten av like "fucked up" som det er den dag i dag. For det er jo det det er? Fucked! Hadde fokuset på fillers, botox og silikon vært i like stort fokus når jeg var 11 år gammel, hadde selvtilliten min sannsynligvis vært på bånn. Når man er i ungdomsårene, som er en tid full av usikkerhet, selvidentifisering og kaos av følelser, er dette presset det siste man trenger. Som du sier, det unormale begynner å bli det normale.

Det er en skremmende tanke. At jeg, som har et stort ønske om å bli mamma en dag, skal bringe et eller fler barn til dette samfunnet her? For når utviklingen er som den er, tviler jeg på at det blir noe særlig bedre. Jeg vet ikke jeg... Jeg blir faktisk lei meg av at det er sånn.

Fantastisk skrevet, Kristin! Igjen så blir jeg helt målløs over hvor bra du klarer å sette ord på ting. En av mange grunner til at jeg leser bloggen din. Tusen takk for at du bruker din påvirkningskraft og stemme på og få frem det som virkelig er viktig i hverdagen. Tusen takk.

Ha en trygg reise videre.

Stor klem til deg

Leah

02.02.2016 kl.17:50

Kommenterer aldri på bloggen din, men i dag måtte jeg bare gjøre det. Så enig med det du sier. Du er en av de få bloggerne som alltid virker så ærlig og ekte, og jeg blir alltid i godt humør av å lese bloggen din.

Håper du fortsetter å blogge i mange år fremover, for du og bloggen din er virkelig helt fantastisk :))

Kaja S

02.02.2016 kl.17:57

Kjære gode Kristin. Tusen takk.

Tusen takk for de ordene du har skrevet nå, kunne faktisk ikke vært mer enig! Har lest bloggen din lenge, men aldri tatt meg tid til å kommentere før nå. Dette innlegget fortjener virkelig skryt, heder og ære. GID om vi hadde flere mennesker som deg, Kristin! Det er sånne som deg jeg ser opp til. De som tørr å være seg selv, og ikke pynte på alt. Har virkelig sett opp til deg siden du var med på paradise. Jeg kan faktisk ikke si annet enn takk til deg. Ingen er som deg, Kristin. Du er one of a kind. Skulle ønske jeg var som deg.

Det er sinnsykt hvor mye press det er i sosiale medier nå til dags, i en alder av snart 20 blir jeg overrasket over min kusine på 10 som snakker om å ta fillers i leppa og sminke. Hun snakker så utfyllende om det og forteller at alt dette har hun les på blogger.

Når jeg var 10 var drømmen min å få en nintendo DS eller en dukke jeg kunne sminke selv, men den typen sminke som ble klint alle andre steder enn på sminkedokka.

Uansett, tusen takk Kristin!

juliafrika

02.02.2016 kl.18:03

Du er en av få bloggere som skriver ekte og engasjerende, Kristin, og jeg er forbanna glad for at du finnes.

Jeg opplever at enkelte bloggere etterhvert blir nærmest apatiske til alt annet enn klikk og likes, noe som jeg vil tro er skadelig i seg selv for lettpåvirkelig ungdom som allerede tror at likes er livet. Jeg hedrer ytringsfriheten i huet og ræva, men jeg setter spørsmålstegn ved noens virkemidler for å skape debatt.

Jeg setter stor pris på at du tør å stå for det du tror på, at du snakker åpent om ting som ellers er tabu, og at du lærer bort selvironi til meg og de andre leserne dine. Jeg tror det er key til et happy lyf!

Jeg har jobbet litt som frivillig med flyktninger her i Norge, og har hørt en del historier om reisene deres hit. Jeg hyller deg til månen og tilbake for at du drar ned for å hjelpe, og jeg vet hvor utrolig viktig akkurat du kommer til å bli for veldig, veldig mange. Du redder liv, og Norge som nasjon burde klappe seg selv på skuldra for å ha oppfostret ei dame som deg!

Takk for dette innlegget!! :)

Martine

02.02.2016 kl.18:05

Veldig bra skrevet. Det er for mange av dem som tenker på pengene ja. Digger alt du skriver så du må holde ut noen år til ❤️

B

02.02.2016 kl.18:11

Er så glad vi har sånne bloggere som deg også!! Hva skulle bloggnorge gjort uten? Takket være deg Kristin og ditt engasjement rundt bruken av pels, fikk jeg endelig fingen ut og kvittet meg med min kjære parajumpers jakke. Jeg klarer meg så fint uten og det er deilig å gå rundt med en vinterjakke som ingen dyr har måttet lide for! Tusen takk Kristin, du inspirerer meg hver eneste dag <3 Lykke til på reisen din, du er uendelig tøff. Stor klem <3

Alexandra Flaa

02.02.2016 kl.18:19

Du er den bloggeren jeg føler er mest ærlig. Ja, andre bloggere deler om livet sitt og skriver om tunge ting.. Men ikke på samme måte som deg. Umulig. Du er herlig tvers igjennom, noe som ikke er vanskelig å se. Du står opp for alt og alle som er verdt å stå opp for. Du bryr deg om oss, oss ungdommer. Selv om du mest sannsynlig aldri kommer til å møte noen av oss. Jeg heier på deg. Jeg heier på deg og Dennis for at dere er så ekte. Ja, Dennis også. Dere to- dere er virkelig bra for Norge. Du lærer oss ungdommer å kle oss som vi vil og ikke kle oss fordi vi føler vi må passe inn. Det er så godt å vite at vi har noen som støtter oss.

Du kommer aldri til å gå ut på dato, i alle fall ikke for meg. Du er mitt største forbilde (rett etter mamma), og det kommer til å vare evig. Alle trenger en som Kristin i livet sitt. Jeg trenger deg og din blogg.

Masse lykke til på turen og prøv å nyt det <3

Mange klemmer <3 <3

Lykkemamma

02.02.2016 kl.18:29

Fantastisk skrevet, Kristin! Jeg er så hjertens enig..

Nora L

02.02.2016 kl.18:32

Helt enig i det du skriver! Flere av norges "toppbloggere" er så klikkåte, om det er innafor å kalle det det. Vet du har skrevet om det temaet før at bloggere skriver overskrifter kun for klikk, og det blir for dumt for min del! God variasjon og inspirasjon i bloggen sin er det som funker. Pluss en god dose selvironi og vis at livet ikke alltid viser seg ved sin beste side. Det er du ekstremt flink til. Stå på!

karo

02.02.2016 kl.18:41

Så enig!!!!! It's you and only you som er bra nokk blogger for.meg! Med Sophie Elise på slep rett bak deg, og Ariel litt bak der igjen, men ingen tvil om hvem som er norges beste blogger! Jeg er dritlei av klikkhorer som paradise Isabell, at jeg spyyyr. Blir så usæriøst og flaut for resten av bloggnorge. Greit at jenta er jo søt, sikkert hyggelig oså, men hun som blogger er ingenting annet enn full krise!

Christine S

02.02.2016 kl.18:49

Du får sakt det du Kristin. Jeg er helt enig! Det er mange bloggere der ute som absolutt IKKE er noe bra forbilde. Men jeg syns du er en av de beste forbildene blogg norge har per dags dato. Ikke for å skryte deg opp i skyene, men jeg mener det seriøst. Du har bein i nesa og skriver åpent om ALT. Jeg liker deg veldig godt og du er vertfall mitt forbilde <3 Stå på, si din mening. Da blir du hørt :) Lykke til <3

Linn L.

02.02.2016 kl.19:12

Jeg er bekymret sjæl ass. Takk for alt det du har skrevet her, du snakker for veldig, veldig mange.

Edel

02.02.2016 kl.19:15

ALDRI GI OPP! Vi trenger en som deg, bloggNorge trenger absolutt en som deg. Som tørr å være seg selv, er stolt av å være seg selv og viser at man kommer mer enn langt nok med å være seg selv, men som også viser hvor viktig det er å tenke på andre enn seg selv. Er helt enig med deg! Det burde være strenge retningslinjer på hva som er lov å blogge om og hva som er strengt forbudt å blogge om! Forkastelig at noen tjener penger på om gjøre andre usikker på seg selv. De sier at de ikke har et ansvar, men visst søren har de det. Utviklingen provoserer meg så jeg nesten rister av sinne her, hehe, men HELDIGVIS har vi deg, Tusen hjertelig takk for at vi har deg:-) Håper du aldri gir opp kampen:-) Lykke til på turen, du er utrolig tøff og det viser for et fantastisk menneske du er som reiser for å hjelpe. Stor klem!

C

02.02.2016 kl.19:37

Wow Kristin!

Takk! For et flott innlegg med mening og at du fremmer de gode verdiene!

Jeg har 2 døtre, de er små nå, men en dag kommer de nok til å lese blogg. Jeg blir skremt av tanken.. Likevel viser du at det er ytterst få igjen av de med sunne verdier!

Igjen, takk!

Kristin/Sparing

02.02.2016 kl.19:46

Applauderer. Si fra hvis du ikke hører det der nede, så skal jeg klappe høyere. Fortsett å være den lekne, fargerike jenta du er. Forfriskende at noen tar tak og bråbremser karusellen for å heve øyenbrynene opp i hårfestet av "det nye naturlige". Kjempeinnlegg!

Inger

02.02.2016 kl.20:06

Du må ikke gi deg Kristin! Med deg som leder kan vi unge komme iss gjennom denne kampen som er vår hverdag! Vi er så utrolig slitne og jeg ser hvertfall ikke hvordan jeg skal få et godt voksent liv. Det er nesten så jeg ikke vil ha barn rett og slett fordi jeg ikke vil de skal vokse opp i denne verdenen. Vi trenger de ekte, så jeg heier på deg!!

Ella

02.02.2016 kl.20:20

Men jeg har flere ganger lest her på bloggen om at du ofte går på strippeklubber. Er dette så bra for unge jenter å lese, da? Når kanskje små 11-åringer vil på strippeklubb fordi "hun kule bloggeren gjør det jo" og snakket så positivt om det. Er dette "sunne verdier?" Hvordan hadde barna blitt påvirket hvis de hadde dratt? Jeg tror ikke det ville vært god påvirkning, i en så ung alder. (Det er UNGE jenter jeg snakker om nå, typ. 10-13 år.) Jeg vet du ikke direkte oppfordrer andre til å gå dit, men jeg har ikke lest noen blogger der de direkte oppfordrer til botox heller, bare at de snakker om det på en positiv måte. Jeg tror alle har noe de tenker ikke er sunne verdier og dette må vi bare akseptere. Din mening om hva som er eller ikke er sunne verdier er ikke den eneste riktige. Det var her jeg begynte å stusse litt, for du fremstiller det på en slik måte i dette innlegget, slik jeg ser det.

Jeg blåser i om andre har botox. Jeg blåser i om folk går på strippeklubb. Dette er deres egne valg de selv har tatt, og hvem er jeg til å dømme andre? Livet mitt påvirkes ikke av at noen har tatt botox liksom, selv om jeg er imot det. Når det gjelder pels kan jeg fortelle dem om hvor vondt dyrene har det og opplyse dem litt om den forferdelige industrien, men hvis de velger å ikke bry seg, da blåser jeg i det også. Det er ikke noe jeg kan gjøre, jeg har ingen rett til å tvinge dem til å kaste pelskåpa. De har all rett til å gjøre som de vil. Men det jeg KAN gjøre, er å holde meg unna pels selv, og boikotte pelsindustrien. For jeg bestemmer over meg selv, INGEN andre. Det tror jeg flere må tenke over.

Dette er ikke ment vondt mot deg Kristin, men jeg ville bare forklare litt hva jeg tenker rundt saken.

Frida Pedersen

02.02.2016 kl.20:43

Strålende innlegg som alltid Gjelsvik. Du er uten tvil en sertifisert blogger i mine og mange andres øyne. Jeg er så enig med deg og det som irriterer meg mest for tiden er disse klikkhorene som er ute på bloggmarkedet, så lenge du har vist trynet ditt litt på skjermen i forbindelse med ett eller annet kan du mer eller mindre starte en blogg i morra og bli rich and famous uten å skrive om en dritt fornuftig eller givende/inspirerende poster. Irrrrrriterende!!!!

Lise Lotte

02.02.2016 kl.20:44

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg. Dessverre er jeg en av de som leser mye blogg, blant annet din, og jeg må innrømme at alle bloggene jeg leser skiller seg ut på sin egen måte.

Selv om bloggerne som regel skiller seg ut på sin egen måte, føler jeg likevel at man kan sette bloggerne inn under flere kategorier, og da tenker jeg ikke på kategorier som "moteblogg" eller "treningsblogg". Det jeg tenker på er om du er en blogger ute etter klikk, eller en blogger med en plattform for å dele tanker og inspirasjon uavhengig treff på siden per dag.

Hvis man blar seg igjennom blogglisten er det som regel veldig mange gode bloggere på toppen. Som leser ser man også dessverre veldig mange bloggere som egentlig ikke har noe der å gjøre. Jeg har rett og slett lært meg og ikke la meg lure. Med det mener jeg at jeg ikke lenger gidder å klikke meg inn på blogg-lenkene på facebook, hvor det står: "finn ut hvor vi er på vei!!". Går du inn på bloggen står det for eksempel, "nå skal vi ut å reise, klarer du å gjette hvor? Følg med på neste innlegg...". Hvem er det som vil lese det? Er det virkelig spennende? Ikke for meg.. Det eneste jeg får inntrykket av etter å ha lest noe sånt er at bloggeren egentlig er ute etter klikk. Slike innlegg er bare laget for å få folk til å klikke seg inn på bloggen. Det blir feil, det ikke virker som at bloggeren virkelig legger sjelen sin i arbeidet og innleggene på bloggen.

Jeg begynte å lese blogg i takt med at det ble populært. Det har utviklet seg noe enormt. Aldri har jeg prøvd å lage en blogg selv, for jeg vet virkelig ikke om livet mitt hadde vært spennende nok for sosiale medier. Det eneste jeg kunne ha delt på en blogg er skole- og jobberfaringer. Noe folk i dag virker å ikke interessere seg for i det hele tatt.

Så ja, jeg skjønner at det virkelig er vanskelig å blogge i en verden hvor det er om å gjøre å overgå den ene etter den andre. Men så skal det sies- jeg leser kun blogger som inspirerer meg og som jeg kan kjenne meg igjen i. Derfor er det veldig godt å lese bloggen din Kristin! Jeg kjenner meg så igjen i mange av dine tanker. Det er det som gjør meg litt glad, for da vet jeg at jeg ikke er alene. Jeg vil bare nyte livet, men det er ganske vanskelig uten å bli påvirket av verdenen rundt oss, spesielt av sosiale medier.

Jeg håper så inderlig at du vil fortsette med å inspirere oss på din egne unike måte. Bloggen din gir meg virkelig så mye. Etter å ha lest bloggen din føler jeg ikke at jeg må ta en tur på treningssenteret og deretter på beautyhuset for å fylle på her og der. Jeg kan føle meg som meg selv. Takk! Lykke til på reisen. Håper virkelig at det blir en opplevelse på både godt og vondt, men mest godt.

hanne

02.02.2016 kl.20:45

dette delte jeg med glede på facebook. du setter ord på noe jeg har tenkt på såå lenge. ALT handler om penger og klikk. mange lurer leserne med dumme overskrifter som ikke har noe med innlegget å gjøre. jeg blir så oppgitt. også er det dette med forbilder da. tynnest mulig, størst mulig pupper, lengst mulig vipper, størst mulig lepper. listen er så jævlig lang.

jeg er 16 år. i januar gikk jeg ned fem kg. fem kg på rundt tre uker. jeg spiste nesten ikke, og løp mange ganger i uka. heldigvis har jeg en fantastisk familie og gode venner som tok tak i dette, og jeg har klart å snu før det gikk for langt. for jeg trengte ikke gå ned i vekt. tvert i mot, jeg ble tilbudt av doktoren å bli sendt til BUP for å snakke med psykolog. det var pga selvbildet mitt. jeg trodde jeg var tjukk. fordi alle lever vel på egg, knekkebrød og avokado? ingen spiser vel brød, og ihvertfall ikke sjokolade? for det er sånn det virker av og til.

men du er ikke sånn kristin. jeg er så takknemlig for at du fins i denne bloggverdenen. jeg vil tørre å påstå at du har hjulpet meg og min selvtillit. jeg drømmer om samme utstråling, selvironi og livsglede som du viser her på bloggen. du er den råeste dama jeg vet om! takk for at du skrev dette innlegget, og takk for at du er du<3 ønsker deg alt det beste på reisen du er på nå. for et fantastisk varmt og godt menneske du er. hundrevis av klemmer til deg, fine

Mita

02.02.2016 kl.20:58

Du er så BRA, Kristin! 😘 Masse lykke til på ferden. Dette blir nok en tur som setter dype spor. Mange gode klemmer til deg 💓

Maren

02.02.2016 kl.21:06

Helt enig, fantastisk at du tør å si det!!!!

Sanne

02.02.2016 kl.21:15

Du er helt rå!! Er selv 17(soon 18) og synes du er et meget godt forbilde!! Du må bare stå på!! Du e rå

Anna

02.02.2016 kl.21:19

Du er tøff, kul, morsom, reflektert og smart Kristin og jeg digger deg! Så enig med deg. Denne utviklingen hvor restylan, botox, silikon osv er rett og slett normalt er skremmende. Jeg synest at man ikke skal kjempe mot kroppens utvikling og prosess fra ung til gammel. Det er naturlig og fullstendig greit. Alle er fine på hver sin måte. Spill på lag med kroppen og ikke ødelegg den.

Anette

02.02.2016 kl.21:24

HELT ENIG! Du må aldri slutte å blogge, blogg-Norge trenger deg! Botox, silikon og horrible fantasi historier blir folk snart trøtte av. De ekte, inspirerende bloggene kommer til å leve videre :-)

Helene Alvestad

02.02.2016 kl.21:33

helt enig!! Du må aldri slutte å blogge, og så herlig, engasjert og kreativ du er så kommer du neppe til å gå ut på dato - isåfall er det noe galt med folkene rundt!

<3 Masse god tur, gleder meg til å følge deg på den spennende reisen og hjelpeprosessen!

Mari A

02.02.2016 kl.21:34

AMEN!! Er så utrolig mange dårlige, falske bloggere der ute at jeg blir nesten lei meg.. Og nei, du går ikke ut på dato! BloggNorge tåler ikke at du skal slutte å blogge!

Lykke til på Lesvos! Gleder meg til å høre om reisen ❤️ Stor klem

Marthe

02.02.2016 kl.21:35

Takk! Det er så fantastisk å se at du tar opp slike temaer, og jeg støtter deg fult og helt i denne saken. Bloggverden slik vi kjenner den i dag vil til slutt kvele seg selv om det forsetter slik. Hvor skal det ende? En stor "thumbs up" til deg og denne bloggen, som etter mine øyne inspirerer mer enn noen andre!

Stina

02.02.2016 kl.22:00

Korleis kan du meina at du e eit bedre forbilde enn foreksempel dei som bruka botox?

Du er nesten uten på byen kvar helg,du eige ikkje struktur her i livet og det er tydlegvis greit og sove til 11 kvar dag. Eg veit ikkje om nokon andre bloggara som leve så langt fra verkelegheiten som du gjer!!!!

Skremmande og sjå at så mange ser opp til deg.

siljepia

02.02.2016 kl.22:07

Det var godt skrevet. Takk for at du deler dine tanker og meninger.. Du er eneste bloggeren i mine øyne som kommer til å nå langt til de unge der ute..

Du må aldri slutte å blogge helt,vil bli et stort tap for bloggnorge og samfunnet..

Glad i deg :) <3 Fortsatt lykke til med denne reisen og opplevelsene du kommer til å oppleve..

Husk også å ta godt vare på deg selv også oppi alt i det her :)

Linda K.

02.02.2016 kl.22:22

Kristin, dette ble skivebom for min del. Jeg synest det utrolig naivt og tro at unge jenter kun har forbilder i bloggere. Det virker som om du trenger å få utvidet perspektivet og tre ut av blogg-boblen. Det finnest heldigvis flere dimensjoner enn blogging, og jeg tror og mener bestemt at flere unge jenter tilbringer like mye (helst mer) tid på skole, fritidsaktiviter og hobbyer som fremmer sunne og "normale" verdier enn på å lese blogger.

Jeg tror for eksempel at mange norske jenter ser like mye opp til langrennsjentene, håndballjentene, ungdomspolitikere og andre solide forbilder, med sunne verdier og egne meninger - som forøvrig også generer mye overskrifter.

Hva med en god lærer, en storesøster, en venn? Har ikke disse en påvirkningskraft og en viktig rolle, til tross for fullstendig manko på klikk og medieomtale?

Forøvrig så tror jeg ikke du holdt på å DØ av frustrasjon over norske bloggere i dag. Husk på at de menneskene du er på vei for å hjelpe, faktisk har kjempet for livet. Kan være lurt å begynne å vise litt ydmykhet og respekt ovenfor dette allerede nå.

Siri V. Myre

02.02.2016 kl.22:22

Wow kristin! No fikk du virkelig satt ord på mine egene tanka også.. Ka skjedde med det ekte?? Koffor skal man alltid hige etter å vere best og kulast på alle område og prøve å få mest klikk/penga??

Håpe du blogga i mangemange år fremocer Kristin!! Bloggen din e bare så ekte, inspirerande og morsom å lese!! You rock.

Mia

02.02.2016 kl.22:29

Jeg må innrømme jeg er en av de som klikker meg inn på disse drittbloggene og er med på å holde de oppe, fordi jeg er nysgjerrig, fordi jeg synes de er white-trash og er spent på hva det neste de har liret ut av seg. Jeg synes dessverre ikke det er like gøy å sitte å lese om noen som er relativt lik meg og fører et relativt likt liv som meg. Og samtidig får jeg dårlig samvittighet ovenfor yngre jenter, som ikke klarer å skille the bad seeds ut og le av de, men heller lar seg inspirere.

Men du er en av de normale bloggerne som har klart å holde deg oppe, og får ikke i nærheten av så mye creds som du fortjener. Det er godt gjort å være så oppegående, lite provoserende og ikke minst; påkledd som du er, og fortsatt holde deg stabilt oppe på listen, så aldri slutt!

02.02.2016 kl.22:42

Når kommer det ny sextalk? Haha

ELSKER BLOGGEN DIN

Kristin.

02.02.2016 kl.23:09

Jaa Kristin! Jeg er så skremmende klar over samfunnets grusomme utvikling og jeg kan si deg at du blir aldri irrelevant!! Mang en gang har du vært internettets jævlige motsats..når jeg har forvillet meg inn i kroppspresset så er det så forbamma deilig å klikke inn hos deg og bli minnet på hva som egentlig betyr noe og se dine morsomme innlegg og filmer og bare kjenne på hvor mye mer det faktisk appellerer til meg så Tusen takk for at du er du :))

02.02.2016 kl.23:14

HELT ENIG! Folk skal være så jævelig opptatt av å være så sunne og "naturlige". Spise økologisk og kortreist, kutte ned på kjøtt, trene hele tiden.. Men å sprøyte i seg botox, klipse på seg løshår, tatovere bryn, sette på vipper og ta silikon - er det sunt og naturlig?! Håpløst, spør du meg! Glad jeg ikke er i begynnelsen av 20-årene, men i slutten.. Så er det litt lettere å forstå at dette verken er sunt eller normalt.

Marte

02.02.2016 kl.23:15

TAKK! Tusen takk for dette innlegget!! Hurra, ENDELIG noen som sier noe! Dette har jeg også tenkt mye på og blitt bekymret over.

Pappahjerte

02.02.2016 kl.23:23

WORD!!!!

Godt sagt, din gamle merr.

Du vet jeg elsker deg :-*

/highfive

Iselin HL

02.02.2016 kl.23:26

Jeg er helt enig... Litt dobbeltmoralsk men ja, apsolutt enig. Har ikke så mye mer å si om akkurat det egentlig. Jeg kan ikke tro at det nesten er vanlig å se folk med botox og ikke minst silikon. Jeg så et innlegg om de aller hotteste instagram-chiksa elns. ALLE har tatt ansiktsoperasjon og silikon. ALLE. Det er faktisk helt sykt, at det er "hottest". Fy fader.

Jeg så på snæp at du er framme? Deilig?? Åh jeg kan ikke vente til å få høre mer om morradagen osv. Kos deg så mye og få i deg søvn <3 kos og klem til besteste du!

Astrid

02.02.2016 kl.23:37

I'm in!

utfordrendehverdag

02.02.2016 kl.23:57

jeg leser kun mine faste blogger. Før var det 5-6, men nå har helt ærlig den ene skuffet meg. Har en lillesøster som bare er 4 år yngre enn meg og gud så sjokkert jeg alltid blir av henne. 15 åringer har jakker til flere 1000 og springer rundt som dem selv vil. Penger er aldri et problem. I følge henne er jeg helt håpløste. Har netsen ingen merkerklær for jeg ikke bryr meg. Føler bloggverden kun dreier seg om å ha mest penger, dyrest klær og se best mulig ut. Hva med å bare være seg selv? Er da ingen så trenger en parajumper med ekte pels til flere 1000? Hva med å finne klær ingen andre har?

Digger deg for at du ikke liker dyre ting. Kjør på og kjøp annerledes og billige ting. Vis jenter der ute at det er bedre å være seg selv enn å se lik ut som alle andre.

Tonje

03.02.2016 kl.00:28

Heia deg👏🏼👏🏼👏🏼😊

Sigrid Elise

03.02.2016 kl.00:29

Jeg er så glad vi har deg som den unormale normale. Du er per dags dato den eneste bloggen jeg leser jevnlig (og det pleide å være MANGE). Stå på og press deg frem om det er det som må til. Slike meninger trengs det flere av:) Jeg tenker også på hvilket sykt samfunn vi lever i som gjør at man kan leve av blogging. No offence, men det er så sykt mange som tjener hinsides mye, og på hva? På å spille på ungdommens usikkerheter. Nei, godt det er bloggere som deg. Som faktisk fortjener det de tjener på dette. Stå på! Lykke til på reisen:)

Veronica

03.02.2016 kl.01:13

Er så enig!

Jeg legger mye arbeid i bloggen og elsker å skrive tekster som jeg håper kan inspirere andre. Det er så godt å få ut ting og samtidig kunne gjøre noe bra for andre. Så ser jeg kanskje at det er noen helt syke overskrifter som blir delt rundt omkring, og eg klarer ikke å skjønne at folk synes det er interessant? Mye er jo så helt på trynet! Men så får jeg kanskje en kommentar på at noen syntes der hjalp å lese innlegget mitt, og det er verdt mer enn femti tusen klikk fordi de poserer med en diger pelskåpe.

Heia deg!<3

03.02.2016 kl.01:23

Stå på! Ber for deg og for din iver etter å nå ut med et så bra budskap til dagens generasjon: Du og alle andre er gode nok, og elska akkurat som de er!

Malin

03.02.2016 kl.01:38

Kunne ikke vært mer enig med deg. Håper du blogger i minst 40 år til <3 haha

Janne

03.02.2016 kl.02:17

utrolig enig! Aldri slutt!!

Ikke helt enig

03.02.2016 kl.07:07

Jeg er et barn. Jeg har ikke tatt opptaksprøven. Og jeg blogger om og stoppe mobbing. Så jeg syntes også de som ikke har tatt opptaksprøven kan få blogge. Det er liksom ikke riktig at man ikke skal få lov!

Jeg blogger med flere barn også!

Vi har fulgt bloggen din!

Ingvild

03.02.2016 kl.07:50

Jeg ser poenget ditt, og er enig. Jeg skulle bare ønske at du hadde tatt et steg bort fra deg som person, noe som hadde fremmet poenget ditt bedre og gjort dette til et av disse delt av tv2-innleggene. Her virker det som at dine sunne verdier er "ikke ta botox" og "ikke gå med pels". Dette er vel mer standpunkt enn verdier. Gode standpunkt, aboslutt! Jeg vet ikke. Jeg synes bare at poenget ditt er såpass godt at det fortjener en bedre innpakking, som igjen hadde gitt et større publikum! Håper du leser dette som positiv tilbakemelding og ikke kritikk. Jeg heier jo tross alt mest på deg!

Oda

03.02.2016 kl.09:38

Må si meg enig med flere av de over her, blant annet Ella - og litt uenig med deg her, Kristin.

En av de tingene jeg liker best ved meg selv er at jeg prøver å være så tolerant som mulig. Ville jeg tatt Botox? Mest sannsynlig ikke. Men hvis noen ønsker det - føler seg bedre etter å ha gjort det - hvem er jeg til å si dem imot? Skal jeg sitte på min høye hest og dømme alle dem som ikke lever slik jeg syns er best? NEI! Okei, så fins det folk som bruker pels. Ja, det fins så utrolig delte meninger rundt dette temaet. Men jeg kjefter da ikke på naboen om jeg en dag ser hun kommer med en pelskåpe?

Kanskje botox og pelskåpe gjør én person like glad som det lekne farger på klærne gjør for deg? Jeg går mest kledd i ensfargede klær, for det er det JEG TRIVES BEST MED. Og hvordan vi ønsker å leve livene våre, hvordan vi ønsker å gå kledd, hva vi gjør for å føle oss vel - det varierer fra person til person.

Det jeg prøver å si, er at DET FINS INGEN FASIT NÅR DET KOMMER TIL Å LEVE LIVET SITT. Hva som er sunt og riktig for deg, er ikke nødvendigvis sunt og riktig for andre.

Man kan endre seg selv, og prøve å være en god innflytelse ovenfor andre, men jeg kan ikke på død og liv endre de rundt meg. Du har så absolutt rett til å komme med dine synspunkter, Kristin - det er jo nettopp det denne bloggen er til for - men av og til (deriblant i dette innlegget) syns jeg du blir litt vel formanende.

P.S - for meg gav også overskriften "blogg burde bli forbudt!" noen heftige clickbait-vibber.

P.P.S - fast leser av bloggen din hver dag, og elsker (som regel ;) alt ved den! Bare litt uenig med deg her.

Nikita <3

03.02.2016 kl.09:46

Herlig! :D

Monica

03.02.2016 kl.10:29

Kristin for president!

Synne

03.02.2016 kl.11:43

Kristin - du er helt fantastisk! Du må ALDRI slutte å blogge, jeg lover å lese til og med når du er 70 år skriver strikkeoppskrifter.

Frøya B

03.02.2016 kl.14:40

Strever tydeligvis med å kommentere lange kommentarer for tiden.. 2. Gang det blir slettet og jeg klikker vinkel hahah!

100% enig i det du sier, bloggverden i dag er skammelig og totalt uinteressang.. Og jeg sitter igjen med kun denne bloggen som lesestoff. Stikker stadig innom topplisten og leter men blir bare kvalm av innholdet der..

Jeg tror nok ikke at en blogger som deg er på vei ut, snart 30 eller ei. Du er nok heller på vei inn! Tar nok ikke mye lengre tid før folk har gått lei av kroppshysteri, og ja vi er allerede lei, men ikke lei nok til at det stopper. Men hvem vil ikke følge en så ekte, jordnær og sprudlene person som deg, hvor alt kommer rett fra hjerterota! Stå på Kristin, og vis Norge hvordan en skikkelig blogger gjør det!

Anne-Marthe

03.02.2016 kl.15:09

Både enig og uenig med deg her. Litt sånn små irriterende at du er nesten så du legger fram at det KUN er du som har en bra blogg som ikke bidrar til press både her og der. Mulig du ikke mener det sånn men er sånn jeg føler det. Du gjør mye bra, har en bra blogg og det meste er veldig bra, misforstå meg rett, men er også mange andre bra bloggere og selv om de snakker om kanskje Botox og sånne ting så er det noen som liker det også. Synes det er bra at vi har både og så kan man velge selv hva man vil lese. Og det er ikke bare blogger man får inspirasjon fra, for å si det sånn.

Malin

03.02.2016 kl.15:55

Det skulle vært flere bloggere som deg Kristin! Ærlig, oppriktig, og ikke bare fokus på de klikkene! Det er ærlighet og engansjement en blogg burde handle om. Du er et fantastisk menneske.

Vanja Karine

03.02.2016 kl.16:39

Er så alt for einig! Vi treng verkeleg fleire bloggarar som deg. Setjer pris på at du skriv om viktigare temaer også, dessutan skriv du veldig godt :)

Louise A. R

03.02.2016 kl.17:21

Tror jeg skjønner at du snakker om Maria høili blant annet. og jeg er veldig enig i alt. Skummel fremtid

Martina

03.02.2016 kl.18:58

Veldig bra skrevet og jeg er enig i mye. Jeg syntes likevel du "henger" ut et par, og leser Sophie Elise mellom linjene "reklamerer for botox men engasjerer seg i samfunnsdebatten". Du er for god for sånt :) det er mulig å få frem dine poeng, uten å tråkke ned andre på veien.

Utrolig flott det du gjør for flyktningene, følger med på snap! Bloggen din er alltid en morsom, positiv input i hverdagen!

Karoline E.N

03.02.2016 kl.21:07

JAAA! ENDELIG ER DET SOM SKRIVER DETTE OG JEG ER SÅ SINNSYKT ENIG! Jeg ble glad i hjerte mitt av og lese at j ikke er den eneste som river meg i håret av dette. AMEN! Får meg går du aldri ut på dato, Kristin, for uten deg hadde jeg ikke hatt noen blogg å lese. Jeg leser kunn din blogg og bare dine, og det nettopp fordi du ikke legger deg under kniven, dytter ting i leppene, puppene og Gud vet hvor de sprøyter inn ting. Du reklamerer ikke for dyre designer vesker, pels jakker osv osv. Du er en ærlig person og har interessante innleg! Sagt det 100 ganger før og sier det igjen: TAKK GUD FOR AT DU FINNES! <3 jeg skjønner at du kanskje en dag pensjonerer deg, men håper det er LENGE TIL! Mange klemmer til deg

Juliane

03.02.2016 kl.21:55

GOD BLESS YOU KRISTIN

Aisha

03.02.2016 kl.22:52

Kunne ikke ha sagt det bedre selv :-) HEIA KRISTIN <3

Silje

04.02.2016 kl.02:36

Jeg må si at jeg ble rimelig sjokkert da jeg så at Ariel ikke bare promoterer leppe fillers på bloggen som om det skulle være det mest normale i verden, men i tillegg deler ut 1 gratis innsprøytning til en leser..noe som betyr at hun kan risikere å få enda en jente avhengig av det her som ikke enda har gått det lange stege fra vurdering til tiltak. Det burde rett og slett ikke være lov!

StyleConnection

04.02.2016 kl.07:55

Silje: Jeg leste det nå, og ble så forbanna lei meg! Det verste var at så mange som 400 kommentarer var utelukkende positive, hvor altså 400 jenter deltar i konkurransen om å forandre på eget utseende! Jeg blir fysisk dårlig av det her...

Vic

04.02.2016 kl.14:05

Ella, Oda og alle dere andre som sier dere uenig i det Kristin skriver med tanke på verdier og egne valg mtp. pelsbruk og botox: Jeg tror ikke Kristin prøver å si at INGEN skal få lov til å bruke pels eller ta botox, men at utrolig mange er svært stolte av det. De utnytter muligheten til å være arrogante nok til å vise stolthet av å (praktisk talt) bruke et dødt dyr rundt halsen. Det er også totalt unødvendig og bidrar til et enormt kropps-press når bloggere eller generelt mediafolk REKLAMERER og nesten OPPFORDRER folk til å benytte seg av botox, som er en måte å fikse på utseende sitt på. Jeg personlig mener at det er hver og en sitt eget valg, det gjør Kristin også, men det er måten folk utnytter disse "valgene" sine på til å promotere og være arrogant, akkurat som at det ikke er et problem. Såklart er det et problem!

Mia

04.02.2016 kl.15:51

Jeg er så evig glad for dette innlegget!!! Kan folk finne andre verdier snart, vær så snill?

Vilde

04.02.2016 kl.18:56

AMEN! Du er så bra!

Caroline Elida

06.02.2016 kl.10:29

JA! Jeg blir så provosert at jeg blir helt øm i kroppen. Jeg vil engasjere meg og gjøre en forskjell, men hva lille jeg gjort, liksom? Jeg føler jeg ikke får gjort noe. Men hvor kommer vi da? Vi må seriøst finne en måte å opprettholde positive holdninger og riktige verdier!!

Malin

07.02.2016 kl.01:17

Jeg er 100% enig.

Dette er veldig skremmende. Jeg er selv 27 år og kjenner på presset veldig godt. Er tennene mine hvite nok? Nesen liten nok? Har bryna mine perfekt form? NEI. øøh når begynte vi å henge oss opp i slike detaljer? Det er ikke lenge siden. Husker fra barndommen at de fleste hadde hus hvor interiøret ikke machet helt, og det var litt rot her og der. En venninne i klassen hadde så fint hus, alt var hvit, stort og machet. Det så ut som tatt rett i fra en reklame. Slik hus ville jeg også ha. I dag er dette normalen. Poenget mitt her er at dette er veien vi tydeligvis går. Fordi vi vil jo ha det som er fint? Vi får det ikke fint nok, vi blir ikke fine nok. Det har gått så langt at drømmen er falskt utseende, matrielle gleder og millioner av følgere. Og det utviklies i en rekordfart!!

Stakkars stakkars kommende generasjoner. Jeg er oppriktig lei meg med tanke på datteren min som ikke om alt for mange år, vil få kjenne på hva som forventes av henne der ute. Hun vil tro at hun ikke er fin nok. Og det mye tidligere enn jeg begynte å tenke på sånt. Jeg har faktisk dårlig samvittighet for at hun ufrivillig må være med på dette. Det eneste jeg kan gjøre er å lære henne mine verdier og håpe på at jeg skal klare å få henne til å "skjønne det" som jeg pleier å si. Og med det mener jeg å se hele bildet. Forstå hva som betyr noe. Du har skjønt det Kristin.

Heldigvis vins det mennesker som deg også. Vi trenger slike som deg. Fortsett å frem verdiene dine og viktgheten av de! Du er rå :)

Syns vi må stå samlet!! La oss prøve å gjøre noe med det. Dette er et enormt viktig tema.

Er det denne veien vi vil gå?

Jenny

07.02.2016 kl.23:34

Amen!

Malene

12.02.2016 kl.15:54

Du får det virkelig sagt Kristin, tusen takk! Norge trenger flere bloggere som deg!

Leste faktisk akkurat et innlegg fra en (vent, to) blogger der vedkommende skrev at hun "elsket dyr spesielt mye, men elsket pels også" og at hun ikke visste spesielt mye om pelsindustrien, så dermed ville hun stolt fortsette å bære og kjøpe pels.

Etter å ha lest dette mistet jeg fullstendig troen på bloggnorge og menneskeheten generelt. Jeg blir så utrolig lei meg når mennesker som har så uendelig stor påvirkningskraft på unge mennesker, velger å bruke den på helt feil måte.

Så, tusen takk Kristin! Du gir meg troen tilbake!

23.02.2016 kl.17:18

Det burde vel bli slutt på reklame og toppscoring, så man fant det som interreserte en

Stine

06.03.2016 kl.23:01

Nå er hun kanskje ikke like stor (eller ung, haha) lengre som hun en gang var, men jeg syns faktisk kanskje VOE er den unge bloggeren du etterlyser. Hun har hvertfall imponert meg. Hun er definitivt vakker, men så godt jeg vet helt unaturlig. Sunn og sporty, opptatt av mat og dans.

Vil ellers applaudere ditt innlegg også, jeg er glad du finnes i bloggverdenen! Enda jeg også begynner å gå ut på dato :P

Hanna

07.03.2016 kl.09:01

Det er SÅ bra Kristin!!! Du er helt nydelig. Bruk "siste" bloggåra dine på å provosere, provoser så mye du orker! Jeg blir gjerne med og hjelper til. Bloggnorge er sykelig.. Jeg ønsker ikke å få barn på grunn av utviklingen på nett, eller i det hele tatt bare tilgangen på det! Skremmende..

Cathrine / ~SerendipityCat~

27.03.2016 kl.19:31

Jeg er SÅ enig med deg, og skremt over den utviklingen som jeg ser. Som sosiolog er jeg opptatt av trender, mønstre og prosesser i samfunnet. Det du beskriver her er et utviklingstrekk som går i helt gal retning.

Var det dette våre formødre kjempet for, retten til silikonpupper på 18-årsdagen???

Har delt og skrevet om videoen din - dette budskapet MÅ spres.

Skriv en ny kommentar

hits