UKENS...

Mandag...

Blir dere behandlet bra av ukens første dag? 

Jeg er stresset og støl, haha. Jeg danset så masse på lørdag at jeg nesten ikke klarer å bevege meg, og det verker verst i ryggen. Det er nok fordi jeg på et tidspunkt trodde jeg var like flink til å danse som damene i musikkvideoen til "Sorry" av JB, og når man går og kryper langs gulvet og vrikker og humper stumpen opp og ned, skjer det visst noe med rygg og hofter. La oss kalle lørdagen en eneste lang treningsøkt, haha!

Det er på tide å oppsummere uken som gikk... 

INSTAGRAM:

@wildisles har en av de nydeligste profilene jeg har sett på Instagram, og jeg elsker alt som publiseres her. Deilige farger, deilige bilder! De fleste jeg inspireres av på Instagram, er dem som får meg til å ville bestille en flybillett, og bare komme meg ut i verden. Det er så mye jeg vil se... Det er så mye jeg vil oppleve, og jeg gleder så ubeskrivelig mye meg til neste tur!

 

HAPPINESS IS...:

MEST LESTE INNLEGG:

Innlegget hvor jeg viser dere antrekkene jeg var iført for seks år siden, slo visst virkelig godt an hos dere, haha. Godt å se at jeg kunne bidra til en god latter og et smil om munnen! Det er så villt å se hvordan stilen har forandret seg med årene, og dere skal vite at jeg ikke mente å disse noen som går kledd sånn som dette, i innlegget mitt. Jeg mente bare at jeg ikke kunne vært fresh i disse antrekkene i dag, og at klær og fargevalg ikke gjenspeiler min personlighet. 

CRAVING:

Hele uken har jeg cravet fastelavensboller, og selvom det ble relativt kvalmt sist jeg fikk (bokstavelig talt) trøkket dem inn i kjeften, har jeg likevel ikke gått lei. Jeg kunne spist fastelavensboller i en hel måned, for pokker, haha! Herregud så skremmende yummy!

QUOTE:

WANDERLUST:

Jeg har hatt Cuba på listen tidligere, men må inkludere denne destinasjonen i denne ukens oppsummering. Å oppleve Cuba slik det er idag, et land hvor tiden kan se ut som den har stått stille i over et halvt århundre, må gjøres før det er for sent, og at Cuba er i endring er det ingen tvil om.

En rundreise i Karibien ville vært helt magisk, så nå skal vi faktisk prøve å legge opp til en måneds lang reise i disse idylliske omgivelsene, hvor steder som Cuba, Jamaica, Curaçao og Trinidad & Tobago står på planen. Nå er jo det store spørsmålet når på året man bør legge ut på en sånn tur, og hvor lang tid man trenger på de ulike destinasjonene. Tips taes i mot med stor takk og et slengkyss ♥


//Foto: Pinterest

WANTIE:

OMG! 

Disse hælene MÅ Jeg ha. Jeg har faktisk aldri sett noen freshere heels i hele verden, DAMN!


LÅT:

Åh! Denne gamle, festlige låten her har gått rett inn på party-spillelisten. Denne ble blant annet spilt på full guffe på festen til Morten i helgen, og sangen bringer frem deilige minner fra russetiden i 2005, haha. Jeg husker så godt at vi suste rundt i bilen vår med denne sangen på max, med vinduene nede sånn at alle kunne legge merke til hvor kule vi var, haha! Deilig tid - deilig låt!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var det søndag, og da lå jeg like strak ut på sofaen som jeg gjorde i går. Med pizza, smågodt og cola innenfor umiddelbar rekkevidde, haha. Slappe junk-søndager, ass... Det er faktisk noe av det aller beste!

Nå må jeg få gang på alle de tusen tingene som står på to do-listen, så da snakkes vi litt senere ♥

SMASK

26 kommentarer

Karoline E.N

01.02.2016 kl.10:57

God mandag :D ny uke, nye muligheter! Ukens er like awesome. Ukens låt var min favoritt sang noen år tilbake, og det var virkelig morsomt og høre den igjen! Den ble lagt rett i spille listen! Juhu. Måtte du få en fantastisk fin mandag, deilige Kristin <3 mange klemmer

krist.in

01.02.2016 kl.11:00

ååh, er det ikke fastelavnssøndag på søndag som kommer? jeg eelsker boller med krem! elsker disse ukesoppdateringene :) og takk for at du alltid tipser om freshe instagramkontoer !

Julie

01.02.2016 kl.11:06

Hei! Vil anbefale Cuba i februar:-) det er nok den beste mnd der :-)

Da er det mindre vind og mindre bølger :-) har vært der i januar også, men da var det sykt mye vind, og rødt flagg på stranda stort sett hver dag ;-)

Et land som absolutt bør oppleves før de store endringene! Ha en fin dag :-)

Alexandra

01.02.2016 kl.11:07

Fy søren Kristin. Du er et stort fargesprakende lysglimt i en mørk og grå verden. Hver dag gir du inspirasjon og glede til mitt liv.

Iselin HL

01.02.2016 kl.11:14

Jeg vil også bare tømme kortet og dra av gårde, i et helt år... ta en pause fra hele Norge å bare stikke av! Haha.. jeg er så lei vinter nå at det er nyss før hårføneren kobles til og jeg blåser frem gresset x) men de skoene da, var jo bare helt rå... se for deg de og Bloced silver sweat, eller noe liknende.. RÅTT. Nårtid reiser du forresseten? Er det allerede i morgen? :0

Får håpe du oppnår alt på listen, kos deg videre i dag! <3

Frøya B

01.02.2016 kl.11:43

GOD MANDAG, HERREGUD JEG ER SÅ GLAD! Ja, uken har behandlet meg veldig bra til nå, da jeg våknet for 15 min siden. Iløpet av de 15 minuttene har jeg vært inne og sett at min siste eksamenskarakter har kommet ut. En eksamen jeg hadde veldig mange grunner til å stryke på, altså større grunner enn å bestå. Men ikke bare bestod jeg, jeg fikk B! Herregud for en Mandag, beste mandagen 2016 har servert meg til nå!! Dette hjalp hvertfall himla mye på motivasjonen for dagens studieplaner :-D

Hahahah, du spurte hvordan mandagen var sååå, måtte bare få det ut!

Og du må virkelig ha danset fra deg på lørdag, hvis du ennå er støl, åhåy!

Og tror jaggu meg jeg og skal gå og få tak på noen fastelavensboller, nam!

Nikita <3

01.02.2016 kl.12:27

Så herlig! Ha en fin dag :D

C

01.02.2016 kl.12:33

Altså, du MÅ inkludere den Dominikanske Republikk i den rundreisen din i Karibien!

Ellers vil du seriøst gå glipp av ekte karibisk stil med hus malt i opp til 4 ulike pastellfarger, fallende kokosnøtter som hyppigste dødsårsak blant turister, voodoo grotter med bading i krystallklart vann 25 meter under bakken med utsikt til ufarlige skorpioner krypende på fjellveggene, rosa korallstrender i sørøst og verdenskjente kiting strender i nord.

Vær så snill, gå ikke glipp av det undervurderte landet! Det er bare å kontakte meg hvis du lurer på noe som helst, så skal jeg guide deg så godt jeg kan :)

C

01.02.2016 kl.12:35

PS

Vil anbefale karibien fra februar - mai. Dog kan påsketider være en veldig dum tid å reise på ettersom alle de lokale også har sin hovedferie da og vil okkupere alt som er av attraksjoner, strender, hoteller osv osv.

charlotte o.

01.02.2016 kl.13:30

Stilen du hadde for et del år tilbake var jo fin, men jeg skjønner godt hva du mener med at den ikke gjenspeiler din personlighet like mye som stilen du har i dag :) Jeg liker at du er glad i farge og motiv! Man blir litt glad av å se på antrekkene du mekker sammen :D

Skoene var døds fete, og håper du finner ut hvor du får kjøpt dem, for de var virkelig et must.

Og Cuba, virker jo som en by du kunne hatt mange fete outfit bilder i. Kanskje det er der du skal ta en fotoshoot en gang :D Det hadde vært rått as :)

Linn L.

01.02.2016 kl.14:29

Å shit, den sangen hadde jeg glemt at eksisterte! Men fikk skikkelig godstemning når jeg hørte på den nå, så tror den må legges inn på Spotifylista altså :) Forøvrig er jeg så klar for sol og sommer nå at jeg fikk helt hjertebank av de bildene fra Cuba, åhhh <3
Vet du hva? Det var så utrolig godt å komme inn på bloggen din nå. Etter å ha brukt litt tid på å surfe meg gjennom en del blogger imens lunsjen ble inntatt, følte jeg meg plutselig helt...Utilstrekkelig? Så kommer jeg inn på bloggen din og du er jo også kjempedyktig. MEN du er så mye mer jordnær likevel. Takk for at du er deg, bloggnorge trenger damer som deg. Som er seg selv og lar andre være seg selv, rett og slett!

Ønsker deg en fin start på den nye uka :)

Emma Julie

01.02.2016 kl.14:48

Toppen! De hælene var kule a :)

Mari

01.02.2016 kl.15:33

Din hverdag lyser opp min hverdags med freshe bildet å nydelig inspirasjon:) jeg skal kanskje te Spania i påsken, om Thomas min får fri reise me av gårde te 1 uga, me sol å varme:)) eg e ekstremt lei av snø å det å ikje finna på ude aktiviteter som volleyball, soling å bading:) å ikje minst sidda i parken med gode mat å øl:) glede meg te sommeren eg!!:)

Miriam

01.02.2016 kl.16:00

Så mange deilige sommerbilder i ett og samme innlegg! Fikk meg virkelig til å lengte etter varme og bølgesus. Haha, de høyhælte skoene MÅ du bare skaffe deg! Tror ingen kan rocke de skoene like mye som deg.

Jeg har også sykt craving på fastelavensboller for tiden! For å slukke "suget" litt, skal jeg bake noen lyse muffins, bare for å ha noe digg i huset. Yummy in my tummy.

Kos deg med to-do-listen din!

Stor klem

VILDE

01.02.2016 kl.16:21

Åååå, du må ikke friste meg mer med de der fastelavensbollene... Hahaha, jeg har så lyst på! Disse så litt bedre ut da, haha.

Cuba er absolutt et sted jeg har lyst å besøke. Det virker så spennende. Elsker litt annerledese ferier, om man kan si det sånn? Virker som et utrolig spennende land. Der skal jeg også en gang i løpet av livet.

Virker som om uken har vært bra. Det er alltid godt å se! Stor klem fra meg

Silje ML

01.02.2016 kl.17:14

Har vert i karibbien å vil anbefale å reise i vinterhalvåret, da er det best vær der borte og minst orkaner (det er det ofte i sommerhalvåret). Kan virkelig anbefale og leie en katemaran med skipper som kan seile dere innom et par øyer i karibbien så dere får oppleve mye forskjelligt! Er fantastisk god drikke (masse rom;) ) fine, pastellfarget byggninger og en avslappet stemning over alt. Kan anbefale http://caribbeansailingclub.com som er norske folk som driver med seiling der nede, vi hadde null erfaring meg seiling, men hadde 3 fantastiske uker der nede, imens vi fikk oppleve mange forskjellige øyer og steder i karibbien:) Utgangspunkt fra øyen tortola!

KristineV

01.02.2016 kl.17:40

Har hat lyst på fastelaven boller hele januar, men fikk beskjed om at det var for tidlig å lage nå. Fastelaven er i år på 7.februar så det nærmer seg. Godt og se det er flere som gleder seg til fastelavnsboller 😍 Ha en fin kveld videre Kristin!

Happy fastelavn

01.02.2016 kl.17:55

Haha får faktisk hvert øyeblikk dagens andre hjemmelagde fastelavnsbolle servert, det er herlig! Skal til Cuba i mars, men har aldri vært der før så har ikke så mye tips å komme med. Men, kanskje jeg finner tips i kommentarfeltet ditt nå! Eller selvfølgelig fra deg om du blir å dra før meg :D

Mari A

01.02.2016 kl.18:13

Nå som regnet begynner å dette ned, kjenner jeg at en tur til varmere strøk hadde vært innafor. Og det at du legger ut så herlige bilder, gjør ikke akkurat reiselysten mindre😍

Fant forresten kontonummeret ditt i kommentarfeltet i innlegget hvor du skrev om at du sko reise nedover til Lesvos, så da blir det satt inn penger ila. kvelden!

Håper du har en fin mandag, og at du nærmer deg klar til avreise ❤️ Klem

Ida

01.02.2016 kl.20:34

Hei!

Cuba er absolutt et land jeg vil anbefale å reise til! Var der 14.-30. desember, og temperaturen kunne ikke vært mer perfekt! Vil besøkte Havana, Trinidad og Varadero som alle falt i smak.

Alexandra Flaa

02.02.2016 kl.13:24

Du inspirerer meg til å starte med denne "ukens" :D

xoxo

02.02.2016 kl.23:34

Cuba er absolutt å anbefale!! Var der i tre uker for to år siden, og siden du ønsker å dra dit bør du dra så fort som mulig før moderne biler og alt blir oppgradert!!! En fantastisk opplevelse å kjøre rundt i en vakker bil fra 60tallet rundt i gatene i Havanas gamleby...I havana og trinidad (sted på Cuba) bodde jeg hos cubanske familier, det vil jeg virkelig anbefale hvis du vil ha ordentlig kulturell følelse. Flinke og gode mennesker

MariaM

03.02.2016 kl.14:39

Har vært både på Cuba og Jamaica. Anbefaler Cuba på det sterkeste, er min favoritt destinasjon av alle stedene jeg har vært (og det er mange, backpacking er livet) jeg hadde 10 dager på Cuba, spørs jo hva du skal gjøre, men da rakk vi noen dager i "storbyen" Havanna, ett par dager i trinidad (den byen må du dra til om du først er på Cuba, helt fantastisk!!!) og noen dager i varadero, dit anbefaler jeg ikke å dra da det er veldig tilrettelagt for turister. Så Cuba kommer ikke så godt frem der, men fantastiske strender da! Jeg anbefaler å bo hos cubanske familier som leier ut ett eller flere soverom i huset deres, fantastisk å komme så tett på lokalbefolkningen, ingen prater engelsk så alt foregår med kroppsspråk. Cuba er virkelig AMAZING!! Jamaica er noe annet, er glad for at jeg har vært der men vil nok ikke dra tilbake. Var der i to uker, å det var altfor lenge. Øya er kjempe liten så går ikke så mye tid til å reise fra sted til sted. Så det er deilig. Øya har helt fantastisk natur og mye flott og by på. Var desverre lokalbefolkningen som ødela for meg. De var utrolig ekle og fikk oss til å konstant føle oss utrygge. De var alltid på deg, sa seksuelle ting, tilbydde oss dop, fulgte etter oss på gata osv. Er nok litt lettere om du reiser med dennis, men vi var to blonde norske jenter. Vi følte ikke for å være ute etter det ble mørkt, og det var rundt 18-19 tiden.

03.02.2016 kl.16:36

Cuba <3 <3 Var der i desember, og vurderer å dra tilbake i mars allerede.... Som ca. alle andre anbefaler jeg Havanna (levende og spennende by) og Trinidad (utrolig vakker by). Var også i Varadero, men det var kun for å slappe totalt av på all-inclusive hotell. Strendene (nydelige strender) ligger rett ved alle hotellene, så kjeempedeilig hvis dere vil koble av litt. Det "dumme" med Havanna er at man må ta taxi i 20 min for å komme til strendene (skal også gå busser), dette visste ikke vi før vi dro, så hadde jo håpet på litt mer strandliv, men det ble det altså ikke så mye av (vi var 2 uker i Havanna). Ta også gjerne noen salsaklasser før dere drar! Jeg skulle ønske jeg gjorde det. Salsa danses overalt!

Lise

04.02.2016 kl.23:29

Hei :) Ser at mange allerede har gitt mange tips om Cuba, men et sted kan jeg ikke se har blitt nevnt - Vinales. Denne dalen er så idyllisk og fin og er hovedsetet for sigarproduksjon på øya. Vi vandret i underjordiske grotter, red på hest omkring på landsbygda og hver kveld samlet alle seg til mojitos og dans på Centro Cultural (y) Vi reiste i begynnelsen av april, det var høy nok temperatur til strandliv, men ikke for varmt. Det var heller ikke fullt av folk på strendene da påsken og ferien for de lokale var overstått.

Kjære Kristin - du er et godt forbilde i alt du gjør og jeg ønsker deg lykke til nede på Lesvos <3

Skriv en ny kommentar

hits