VAR DET VIRKELIG SLIK JEG GIKK KLEDD?

Åhåj!

En av dere spurte så pent i forrige innlegg, om jeg kunne være så snill å vise dere noen bilder av mine outfits back in tha dayz... Og når dere spør så pent, og når det faktisk er mulig å oppdrive bilder som egentlig aldri burde se dagens lys igjen, er det bare én ting å gjøre, nemlig å publisere herlighetene her på bloggen, haha.

Jeg er jo ikke akkurat redd for å by på meg selv, og siden jeg ikke tar meg selv høytidelig, skal jeg heller vise noe som på mange måter sitter langt inne å vise. Jeg har gitt dere en liten smakebit tidligere, men nå får dere se alt. Og da mener jeg absolutt alt! Her har dere altså motebloggeren Kristin Gjelsvik, som sånn dønn seriøst trodde hun var fashionista no. 1, og som mente hun hadde masse positivt å tilby på sin blogg i 2009/2010! 

Nå ler jeg forresten skikkelig høyt...

Jeg hentet inspirasjon fra catwalken (vanskelig å se, I know), og mitt største idol var Elin Kling. Jeg var overbevist over at jeg var like stilig og kul som henne de gangene jeg prøvde å kopiere stilen hennes, men resultatet ble liksom så langt fra likt som overhodet mulig, haha. Det var ikke i nærheten en gang, og jeg husker fortsatt hvor innmari slitsomt det var å prøve å etterligne henne på en prikk. Stil kan ikke kopieres, det må liksom skapes ut i fra den inspirasjonen du henter fra ulike mennesker og antrekk. Det handler om å skape sin egen vri på det hele. 

Men okei... La oss le litt nå, folkens!

Oj oj oj!

Jeg regner med samtlige har lagt merke til den BEIGE trenchcoaten i midten der!!? Ja? Dere fant den, ja? Tenkte meg det... Og så må vi ikke glemme blazerne, og de enorme skuldrende. Det var visst kult for seks år siden. Og det var helt innafor med sjukt dårlige bilder tatt innendørs foran en vegg. Inspirerende? Hell yeah!

Og så skjedde det noe... Fuskepelsvester ble superhot, og denne trenden slengte jeg meg selvsagt på. Pelsvest utenpå skinnjakke var det hotteste EVER. Pelsvest utenpå hva som helst, var også det hotteste ever. Aller helst i kombinasjon med noe BEIGE.

Se på meg... Jeg gikk i beige. Fargen jeg hater mer enn noe annet! Jeg kombinerte faktisk beige, blonder og lyserosa sammen. Ja, jeg gjorde faktisk det. Tenk at jeg gikk kledd sånn som det her! Det er vanskelig å akseptere at dette er meg, haha. 

Antrekket nederst i midten må være det schtøggeste jeg noen sinne har sett... Hva skjer med vesten? Kan noen seriøst fortelle meg hva som SKJER MED DEN VESTEN???? 

Å herregud...

Legger dere merke til de lyserosa ballerinaskoene med sløyfe på? Fy faen! Jeg hadde de faktisk i hvit også, om noen skulle lure... Jeg vet ikke hva mer jeg skal tilføye, for å være helt ærlig. Jeg er helt satt ut, haha...

Det er mye som har endret seg på disse seks årene - spesielt når det kommer til klesstilen.  Mange vil nok si at jeg har gått fra å være voksen og sofistikert (sånn i mangel på et bedre ord), til å bli mer fjortis og barnslig i stilen. Det er nok kanskje riktig, men jeg vil beskrive stilen min som leken, noe som gjenspeiler min personlighet.

Det gøyeste med klær og stil, er at vi gjennom ulike antrekk kan uttrykke hvem vi er som personer. Man kan faktisk bruke klær til å skape seg en viss identitet. De fleste av oss går gjennom en god del forandringer gjennom livet... Man vokser, man finner seg selv, man får andre interesser og andre meninger, og for min del kom stilskiftet da jeg virkelig fant meg selv, og ble sikker på hvem jeg var.

Mye endret seg da jeg bikket 25. Jeg var ikke lenger hun beige, fargeløse jenten. Jeg var så mye mer. Jeg var så sprudlende, spontan og kreativ, og dette ble jeg liksom helt nødt til å uttrykke gjennom ulike antrekk. Med det samme jeg erstattet beige med knallrosa, var det som om en ny verden åpnet seg. Jeg ble en annen person, eller... Jeg var fortsatt meg selv, men bare en bedre versjon! Jeg ble gladere, enda mer positiv, og mer sikker på meg selv. Selvtilliten økte i takt med antall farger som ble implementert i garderoben, og det gjorde så innmari godt. 

Nå synes jeg vi skal gjøre noe gøy, og det er å plukke ut det minst flatterende antrekket, samt det som faktisk funker av dem over her. Jeg synes det er vanskelig å bare velge ett antrekk som det verste, men jeg tror jeg må si at antrekket nederst i midten er det verste, og at antrekket nederst til høyre er det beste. Den kjolen der var jo ikke så altfor ille, haha. 

Dette innlegget må jo forresten egne seg perfekt for alle haters, eller for folk som har en dårlig dag og som har behov for å slenge litt dritt. Her kan dere nemlig disse meg så mye dere vil, hahahahahaa!

Nyt kvelden! Det er ferdag, og jeg skal rydde. Tjohei! Men først - hjemmelaget 90' pizza.

SMASK ♥

50 kommentarer

Tiril Roma

29.01.2016 kl.17:38

Hahhaah! Morsomt å se tilbake på ka man gikk i før 😂😂 Fant harddisken til min gamle pc, dær gjæmte det sæ altførr masse æ ikke tør å tænke tilbake til..😳

krist.in

29.01.2016 kl.17:39

haha så gøy å se på tilbakeblikk! Jeg leste jo faktisk bloggen din på den tiden også! Haha så morsomt! Husker jeg også hadde en haug med blazere, det var jo bare såå kult

Line

29.01.2016 kl.17:39

Haha litt morsomt å se tilbake!:)

Birgitte

29.01.2016 kl.17:46

Hehe,veldig uvant å se deg i basic farger ^^, Men jeg synes du var fin da også :DJeg er litt nærmere stilen du hadde da enn nå,men så tørr ikke jeg å bruke så sterke farger ^^, Men klesstilen din før er ikke helt deg nei ^^,

Maria C

29.01.2016 kl.17:52

Morsomt med tilbakeblikk! Jeg må si at det første jeg la merke til var at håre ditt ser nyvasket ut på hvert bilde.. Haha 😅🙊 jeg må også si at du var søt i disse antrekkene, men stilen du har nå er helt rå! Jeg sier bare takk gud for at du inspirerer folk til å kle seg freshere enn dette! Fikk senest en pakke fra SC igår som jeg digger! Ha en fin helg! 😘

Hilde

29.01.2016 kl.17:52

Synes da ikke dette var gale. Stilen din er endret helt da, men ellers var det ikke gale. Jeg var 12 for 6 årsidne så jeg aner ikke om dette var på mote eller ikke. Har uansett opplevd mye verre tilbakeblikk. Kunne ikke helt ha gjettet at du faktisk gikk i dette da når man ser på deg i dag.

Sara

29.01.2016 kl.17:54

Jeg syns faktisk stilen din før var kjempekult! Den litt lekne siden av sofistikert, vil jeg si 💋

Josefine Fevang

29.01.2016 kl.17:54

Var litt av en stilforandring. Oftest tar det noen år før man finner ut hva klær man liker.

Emma Julie

29.01.2016 kl.17:55

Haha, dette var gøy! Men jeg må faktisk si at stilen din ikke var så gal og at mye av det er fint. Men jeg synes den nye versjon av din klesstil er mer sprudelende og inspirerende! Kos deg med pizza :)

Lise Lotte

29.01.2016 kl.17:56

Denne posten likte jeg! :D Helt enig i at du har endret stilen veldig mye! Men så er det egentlig veldig rart å tenke på deg uten fargene! God helg, kos deg masse!!!

Amalie

29.01.2016 kl.17:58

Hahaha, er så gøy å se tilbake på!

Hilde

29.01.2016 kl.18:05

Haha, det er så gøy å se!! Men jeg må si at det var egentlig ikke såå ille - er bare det at det at du er så mye freshere, kulere og fargerik i klesveien i dag :D

Leila

29.01.2016 kl.18:30

Hehe, litt av forandring ja :p Men syns ikke stilen var så ille før jeg. Mye freshere, og mer Kristin nå, men ikke aller værst likevel! :)

Margrethe

29.01.2016 kl.18:31

Jeg syntes ikke stilen din var så ille. Definitivt mindre fargesprakende enn det vi er vandt til, men ikke stygt. Helt klart at stilen din nå, står bedre i stil til personligheten din! Du er jo absolutt den råeste bloggeren jeg vet om! Snakker rett fra levra! Slik som bergensere skal være!

Når det kommer til minst flatterende antrekk vil jeg kanskje si i midten rad nr 2, i nederste bildecollagen. Og peneste antrekket er jeg enig med deg, nederste til høyre. Du så skikkelig babe ut der, og håret var skikkelig fint sånn ned litt fall og krøller.

Stå på Kristin, og ha en kjempe fin helg!

Klem fra en gjennomvåt Bergenser

Stine Grønås

29.01.2016 kl.18:36

Haha det var veldig annerledes ja!!! Men var ikke såååå stygt da 😄 Men liker mye bedre den stilen du har nå, virker så mye mer DEG 😍🍹

Linn

29.01.2016 kl.18:39

Jeg syns faktisk mange av disse antrekkene var superlekre!😅 Du kler den fargerike stilen uendelig godt! Jeg er litt mer pysete og kan nok heller finne på å kle meg i liknende klær som de over her 😅🙋🏼

Miriam

29.01.2016 kl.18:47

Hahahaha! Dette var veldig morsomt å se! Jeg synes ikke alle antrekkene var så verst, men jeg må være ærlig å si at jeg ble direkte sjokkert over BEIGE-bruken din! Du HATER beige, og her er det så mye beige at jeg blir nesten beige i øynene. Tror alle har en periode i livet der trend er viktigere enn velvære. Haha! Men! Den stilen du har i dag, den representerer den ultrafine personligheten og fine deg, og passer deg perfekt. Elsker den, og ja, du burde så absolutt legge ut litt outfit-bilder oftere.

Stor klem til deg

Ingelin Kolltveit

29.01.2016 kl.18:53

Hahah morsomt å se tilbake på gamle antrekk 😂 Skal si du har forandret en del på klesfronten, men det er bare positivt 😄 Likevel så er det ikke såå stor forskjell, og jeg synst du kler alt. Jeg synst du har en fin, inspirerende, leken, og stilig klesstil! Du kler godt den fargerike og lekne stilen.

Ønsker deg en fin kveld! Stor klem <3

Iselin HL

29.01.2016 kl.19:18

Ja jeg vil gjerne si at du gikk fra det ene til det andre, og jeg synes helt ærlig at stilen din var FIN (da). MEN som du sa er det liksom vanskelig å akseptere at dette er/var deg.. hahah! Ordentlig stil men samtidig så likt "alle andre".. men men, forandring fryder eller hva? (no shit!)

Stilen din, den dag i dag, er unik <3 Jeg elsker den! Du får den så godt frem i væremåte (av det lille jeg har lært å kjenne deg) og måten du snakker på, i hjemmet osv. Anyways.. jeg sulter i hjel, og pizza høres ut som noe jeg bare kan drømme om. Magen romler og en skål med mye korn (for å så finne ut at det var ca. 1 dl melk igjen) og veeldig lite melk er så sjukt lite innafor. Bleh.. Kos deg videre vakreste du!

Kristine

29.01.2016 kl.19:26

Hei Kristin!

Nå er det lenge siden jeg har klikket meg innom bloggen din, på grunn av mye stress og ting i hverdagen, men det skal ikke bli lenge til neste gang! Du er en så herlig person og jeg kjenner jeg blir så glad inni meg av å lese bloggen din. Du er vakker - både inni og utenpå :) Det er så forfriskende at du ikke tar deg selv så høytidelig, men at du samtidig kan skryte av deg selv. I love it :)

29.01.2016 kl.19:36

På den tiden ville man nesten kalt deg ei berte? Eller er jeg helt på bærtur? Man sier vel ikke berte lenger, Haha. Veldig gøy å se tilbake på dine tidligere stiler:) Har sett verre (f.eks meg selv som faktisk gikk ut på byen med en grusom sateng kjole, så mer ut som jeg var klar for å legge meg, haha, hjelp) Bra man endrer stil med årene. Stilen din nå er unik, gjennomført, stilig og ikke minst inspirende:-) Ha en strålende helg Skjønne deg:-)

Renate

29.01.2016 kl.19:38

haha, synst du var veldig sjarmerende jeg! Men liker den stilen du har nå myye bedre! jeg har veldig kjedelig og fargeløs stil nå, og synst det er vanskelig og plutselig gå rundt med mye farger! Farger gjenspeiler nok litt mer min personlighet, så jeg tror jeg skal prøve helt stilforandring jeg også! Du er vertfall veldig inspirerende når det gjelder din stil! 😘

29.01.2016 kl.19:40

Ikke frekt ment, Kristin! Jeg digger deg, men jeg synes du var penere kledd da enn nå.

Mari A

29.01.2016 kl.19:52

Hahah, morsomt å se deg i så kjedelige farger. Var ikke alle som var like ille da, selv om stilen din er myyyyye finere nå, haha. Tror jeg må si at det mest flatterende er outfitten i midten til høyre, i den øverste collagen. Enig med deg i at det nederst til høyre var det fineste, og faktisk ikke så verst ;)

Kos deg med pizza, og deretter rydding <3 Stor klem

Nancy Elin

29.01.2016 kl.19:55

Hahaha, noe så morsomt! Du er så fantastisk som tør å by på deg selv, stor tommel opp 👍🏼 Må si meg enig i dine meninger angående verst og best, for på bildet nederst til høyre synes jeg du var rett nydelig! Det var riktignok ikke så sprudlende og lekent som det du har nå, men likevel var det noe ved det jeg virkelig likte!

Ønsker deg, Dennis og Fokus en fin kveld videre, klemmer til dere❤️

Malin Seglem

29.01.2016 kl.19:58

Hahahah morsomt og se på den prikkete tightsen du sikkert var veldig glad i å ALLE de veskene !! syns du var skikkelig søt på bildet nederst til høyre, det verste var kanskje nederst i midten på den øverste collagen, haha den sammensetningen!! men uansett, du brukte kanskje endel plagg over hverandre med mye "foller" men ellers var stilen din søt! Men selvfølgelig myyyye mer happy og crazy nå da, noe som gjenspeiler personligheten din perfekt ut ifra hva vi ser gjennom bloggen! <3

tilsutt - morsomt med sååå mye beige, som antageligivs har fått deg til å hate det nå! HAHAHA ha en fin kveld kristin! <3

annelicharlott

29.01.2016 kl.19:58

Nr 3,4 og 5 i den første ruta fra venstre syns jeg ikke var så ille ;) Tider og trender forandrer seg jo og :) Du er smukk uansett! Men den stilen du har nå virker mer deg, uten at jeg kjenner deg personlig :)

God helg!

Sara Josefine

29.01.2016 kl.20:50

Vet du, jeg likte flere av disse antrekkene. MEN, hadde nok trodd det hadde vært noe alvorlig galt med deg om du hadde postet et slikt antrekk i deg, det er jo ikke Kristin i det heltatt! Haha!

Men du, jeg var inne på en toppblogger i dag som uttalte seg om dette med skatt. Jeg syntes hennes uttalelser var en smule provoserende, men kom til å tenke på at jeg gjerne skulle hørt ditt syn om skatting og skatteprosent? Håper det kommer et innlegg om dette : )

Klem <3

VILDE

29.01.2016 kl.21:22

Vet du hva? For kanskje en-to uker siden satt jeg å bladde litt igjennom arkivet ditt og så en god samling på Jeffery Campbell sko og da fikk jeg meg en god latter. Du har alltid vært en nydelig dame, men jeg fikk helt sjokk! Kan huske at stilen din var ganske annerledes da jeg begynte å lese bloggen din, men dette her var jo helt sjukt! Utrolig hvor mye man kan forandre seg stilmessig.

Jeg har alltid vært glad i farger og det er jeg fortsatt. Så klesskapet mitt er også fult av farger. For noen år siden gikk jeg en del med skjorter og pikéer haha, aldri nå lenger.

Du var flott før og like flott nå, bare bedre kledd! Haha. Klem

Lisa

29.01.2016 kl.21:39

haha drtibra innlegg!

Måtte bare legge igjen en hilsen, har av en eller annen grunn ikke gjort det tidligere, men aldir for sent å begynne med noe bra? (noe som kanskje oppsummerte dette innlegget også, haha!!)

Anyways, hovedgrunnen til at jeg skriver, foruten å si at dette er en superherlig blogg, er at i dag kom det endelig en pakkelapp til meg. Ivrig løp jeg ned på posten, hentet pakken, og løp hjem igjen. Så åpner jeg en fargeklatt av en jakke (palm sweat) og verdens chilleste skjørt (svart sweat shirt). my gaaad så digge klær og fine klær! de var bittelitt større i størrelsen enn jeg tenkte, pluss at jeg fikk en størrelse feil i skjørtet, men tror ikke jeg klarer å vente på det, så jeg får heller vokse meg inni de. Når det er sagt har de jo også så super passform at man får det til å funke. Sååå fornøyd! Du rocker! Gleder meg til den nye kolleksjonen :) <3

Stine

29.01.2016 kl.22:30

Må faktisk si at de var ganske så fine antrekk!

Ingvild

29.01.2016 kl.23:01

Jeg syns du så kjempe bra ut da også!!😃

Marte F.

29.01.2016 kl.23:37

Alt kler den smukke <3

Frøya B

29.01.2016 kl.23:38

Hahaha! Dette var morro å se, fy søren altså! Herregud så brun du er på alle bildene? Kan se at stilen har endret seg drastisk ja, og må si jeg liker 2016 Kristin litt bedre når det gjelder klesvalg! Men å velge ut det verste, må jeg nok si nederst til venstre... litt av en kombo, og skoene? Hahah!

Det beste antrekket vil jeg si er den hvite sommerkjolen, da det er noe jeg kunne hivd på meg selv en varm sommerdag. Veldig enkel og grei, og dessuten ser man jo ganske brun ut i hvitt O:-)

photoroad

30.01.2016 kl.00:00

Synes stilen var fin jeg, men nå er jeg mye mer fan av denne nye fargerike stilen, da!

Digger det!

Kine

30.01.2016 kl.01:31

De der antrekkene kalles klassisk stil. Synd du mener det er sååå forferdelig stygt. Ikke alle kan like å kle seg i tusen farger og hettegenser.

Lenge leve tidløst og klassisk synes jeg, og ikke minst rolige avbalanserte farger. Men det er meg.

Ingerlise

30.01.2016 kl.02:57

Hahaha! Så rart å se deg med den type stilen. Jeg liker den stilen du har nå i forhold til den du har der!

Forresten... Her er en video som du la ut for en god stund tilbake (ja, har stalket youtube-kanalen din litt!)

Men ihvertfall. Hva syntes du om innkjøpet ditt her?? 😀😝

http://youtu.be/DM2oKrvdOS4

A.S

30.01.2016 kl.03:07

Veldig kult at du har endret stil! Og jeg beundrer deg herifra til månen for å kjøre en stil som er egen, leken og personlig, samt at du viser at det er kult å skille deg ut😍 Personlig så liker jeg veldig godt stilen i de bildene du har lagt ut i dette innlegget. Det er nemlig mange av disse klærne jeg gjerne ville brukt selv😊

Jeg vet at du vil så gjerne at folk skal tenke at det er ok og skille seg ut med en personlig og leken stil.

Men vær så snill å ikke snakk ned om de bildene du legger ut nå - det er nemlig mange av oss som liker den stilen som du legger ut bilder av i dette innlegget😊😊 Jeg kunne veldig godt tenkt meg den vesten som du snakkes så nedlatende om! Huser du hvor den er kjøpt? 😊

A.S

30.01.2016 kl.03:11

Det er ikke meningen å virke spydig i min kommentar ovenfor. Skjønner at du legger ut bilder av deg selv fra "gamle dager" og ler av den (du har jo endret stilen din ganske radikalt). Men mange av disse outfitene er veldig pene synes jeg😃😃

Sunniva

30.01.2016 kl.10:03

Må jo si at jeg begynte å lese bloggen back in those days og jeg var, og er fremdeles, skamsjalu på den/ hvite blusen/-e du hadde på fenne tiden :-) jeg er jo relativt beige, mørkegrønn, blazer og jeans-plain i stilen, men henter likevel nye inspirasjon fra deg. Å hente momenter fra bla dine crazye antrekk og legge til en egen vri har blitt viktig i min stilutvikling, selv om jeg har endt opp på en ganske plain middelvei stilmessig ;-)

Jeg er kanskje ikke veldig fan av rosa ballerina med rosa tanktopp, men elsker lag på lag stilen i den nederste collagen og særlig øverst til høyre :-) Alt kler den smukke Kristin!

Linn L.

30.01.2016 kl.14:12

Vet du, jeg har lest bloggen din siden du hadde den stilen der. Og jeg husker at jeg syntes du var superfin og inspirerende allerede da, "kjedelige" klær eller ei :) Det er jo DEG uansett hva slags klær du bruker, selv om jeg ser at alle fargene og crazyheten nok gjenspeiler personligheten din bedre! Du har alltid skilt deg ut, Kristin, men jeg er glad på dine vegne for at du føler deg bedre nå :)

liaa.blogg.no

30.01.2016 kl.14:30

Haha, alltid morsom å se tilbake på gode minner! :)

30.01.2016 kl.18:24

Vet ikke hvorfor jeg syns den stilen du har på bloggen nå er mye kulere på deg og passe deg bedre enn de bildene som vises her uansett det var ganske anminellig klær men ser ganske kjedelig ut på deg av en eller annen grunn

Men hvordan gikk du fra det der til veldig knasj farget klær?

Siri V. Myre

30.01.2016 kl.19:45

Synst antrekket nederst i midten var det styggaste, mens det til høgre for det ikkje var så aller verst!! De e rart korleis stilen kan forandre seg så mykje på noken år. Og eg e heilt eni med deg, stilen din i dag passa veldig godt til personligheta di!! Det digga eg. Elska og at du ikkje bryr deg om at noken synst den e fjortis. Man må finne sin egen stil :D

Mari

31.01.2016 kl.07:44

Haha, gøy! Det var uvandt å se deg uten farger. Men du skal ha for at du hadde god peiling selv på den stilen der! Du så bra ut, men det nydeligste er å se deg i alle fargene dine 😍 Du har en smashing kropp som kler alt!

Vilde S

31.01.2016 kl.12:21

Amen til deg og den NYE klesstilen din, for den gamle er jo helt forferdelig! Hahaha! Ja takk, til fargerike og lekne klær og personligheter :)

Emilie Andreassen

31.01.2016 kl.14:16

HAHA, jeg synes dette er litt fantastisk jeg da. Men ja, for å være ærlig ser du både mer voksen ut, og veldig liten ut. Både en 40 åring og 14 åring liksom, på stilen da!! Ikke noe annet haha. Men ja, ikke for å være frekk ofc, men jeg må nok si meg enig at den fargerike, rocka og chille stilen din er 20 ganger bedre, og får frem DEG. Skulderputer er ikke helt din greie, og det er jo bare bra du fant ut av det! Av og til må man drite litt på draget for å finne ut av ting, og det er det absolutt ingen skam i! Jeg digget deg da og jeg digger deg nå! Lenge leve farger <3

Karoline E.N

31.01.2016 kl.14:30

Hahaha! Jeg ler. Må jo bare si at du var innmari søt da :) den kjolen med de krøllene på det nederste bildene til høyre var du jo super søt! Pels vesten ja, HAHAHA. Må bare få si i at stilen du har nå er mer deg og mer awesome. Så fortsett sånn! Tør ikke tenke på hvordan jeg så ut, og dessverre har j noen bilder i hodet av hvordan jeg så ut. Hvit norway t-skjorte kjøpt på en jalla sjappe i byen til 100 kr, svart thaits fra Bikbok og J.lindeberg genser. Håret stå rett ut som om jeg hadde eksplodert i en sikringsboks! Altså. Hallllooo! Jeg dæver. Gikk mye i samme stilen som deg da jeg ble litt eldre, men nå er det heldigvis litt mer farger! Juhu. Mange klemmer

Vanja

31.01.2016 kl.16:55

Haha, trur eg lyte sjå igjennom mine eigne bilde frå noken år tebake. Barnslig eller ikkje, må sei eg lika best stilen du no har ;)

Alexandra Flaa

31.01.2016 kl.21:14

Haha- helt fantastisk! Du kler så mye bedre dagens stil :D Men jeg må være ærlig!!! Noen av antrekkene er søte :D Altså jeg tenker sånn skikkelig god jente :*

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits