43 SPØRSMÅL

Heia, skjønnheter ♥

Jeg så på bloggen til Kristina Andersen at hun kjørte i gang 43 spørsmål, og dette var så gøy at jeg ble nødt til å gjøre det samme. Det er jo ikke første gang jeg publiserer fakta som det her, men da jeg vet at dere liker slike innlegg, og siden spørsmålene var annerledes, klinker vi til...

1. Hva har du på deg? 

Det kommer vel ikke akkurat som et sjokk at jeg sitter her i joggis, eller? MEN, nå er snøen nesten borte, og temperaturene har steget med over ti grader, juuhuuu! Slikt fortjener jo en outfitpost, så jeg skal faktisk etterhvert få på meg noe litt freshere, haha. 

2. Har du noen gang vært forelsket?

Hehe, ja! Lite overraskende, eller hva? Det som derimot var ganske interessant, var at jeg ikke opplevde ekte forelskelse før jeg begynte å date Dennis... Jeg ble riktignok fort betatt tidligere, men da jeg virkelig falt for Dennis, skjønte jeg at det å være forelsket back in the days, faktisk var langt fra det å være skikkelig forelsket. Sånn på ekte, liksom!

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?

Når man gjør det slutt med noen etter så mange som 7 år (5 av dem som samboere), så blir det fryktelig, trist og grusomt på én og samme gang. Selvom jeg var klar for å gå videre, var det likevel forferdelig vondt, og tiden etter bruddet var veldig tøff. Vi skulle selge leiligheten, gå gjennom og fordele alle ting, gå gjennom bilder og minner, selge bil og fordele gjeld, og alt var fryktelig kaotisk, men med det samme jeg flyttet fra Bergen falt bitene på plass... Jeg kunne endelig begynne å leve mitt liv, og det er det beste som har hendt meg!

4. Hvor høy er du?

Haha, i fjor var jentene på vaffelkveld hos Pay, og like før vi skulle gå, var det en av oss som fikk en fiks idé om at vi skulle måle høyde slik som i barndommen, hvor vi stilte oss opp inntil en vegg, fikk en bok på hodet, og en blyantstrek på veggen. Hvis jeg ikke har krympet ytterligere to centimeter, siden denne hysterisk morsomme målingen, skal jeg være 167 cm høy. Eller lav...

5. Hva var det siste du spiste?

Det siste jeg spiste var indisk take away i går kveld. Tikka, tiiiikkaaaa, tiiiikkaaaaaaa!

6. Hva var det siste du drakk?

Det siste jeg drakk, og som jeg fremdeles sitter og slurper i meg, er lunken nesquik fra kaffemaskinen... Jeg er tom for kaffe og måtte ta en kopp med det skvitpet her i stedet, og det smaker ikke godt. Med det samme du tar en slurk, smaker det bare søtt og godt, men ettersmaken er så jævlig at jeg blir kvalm.

7. Er det noen du savner?

Jeg savner morfar. Min fine, fine morfar som var som en far for meg. En fantastisk person jeg var så heldig å ha rundt meg gjennom hele oppveksten, og helt til jeg flyttet ut som 18-åring. Jeg kunne virkelig ønske at dere hadde blitt "kjent" med han... Han var helt magisk!

8. Svart eller hvit?

Det kommer helt an på sammenhengen... Kanskje hvit?

9. Favoritt tv-show?

Jeg har ingen favorittshow... Jeg ser svært lite på TV!

10. Favoritt band? 

Kan vi heller si artist? I så fall må det bli... HOLD FAST... Justin Bieber! Hahahahahahah. Wtf happened?!?

11. Har du piercing?

Ikke nå lenger, men jeg hadde piercing i tungen i tenårene... Og i navlen! Eller... I magen, for å være helt korrekt. Note to self: Ikke ta piercing i SYDEN, haha! 

12. Hva er din favorittsang?

Sangen som gjør meg aller lykkeligst og glad er Escapade av Janet Jackson. Ingen låt i hele verden slår denne!

13. Hvor gammel er du?

Jeg er 29 år, og nærmer meg de skumle 30 i rekordfart. Var ikke jeg nettopp 25? Jeg skjønner bare ikke hvor tiden blir av...14. Stjernetegn?

Mitt stjernetegn er Løven, og det er en del kjennetegn som er ganske så spot on, om man skal tro på det man leser om stjernetegn på internett, haha. Jeg kan i hvert fall skrive under på at stikkord som leken og spontan passer meg perfekt.

Løven symboliserer glede og lek, stolthet og generøsitet. Stjernetegnet kombinerer ildens kreativitet, den faste egenskapens utholdenhet og den maskuline pågåenhet, med Solens utstråling og egosentrisitet. Løven elsker oppmerksomhet og vil gjerne være verdensmester. Når en Løve er i sentrum for alles oppmerksomhet, har en Løve det bra.

Løven lever og ånder for oppmerksomhet. Den symboliserer det lekende, generøse og spontane. Stjernetegnet er kreativt, barnlig og oppfinnsomt. Latteren ligger alltid på lur, øynene glitrer og smilet er aldri langt unna. Løven er en solstråle, som blomstrer når alles øyne er rettet mot den.

15. Hva ser du etter i en livspartner?

Det viktigste i en livspartner er lekenhet og humor, og at han har ambisjoner. Det er viktig at han er lidenskapelig og genuin, med gode verdier og et varmt smil. Han må kunne få meg til å le, han må være trygg, og det er viktig at vi kan ha det gøy sammen, oppleve verden sammen, og at vi kan være bestevenner så vel som kjærester. 

16. Favoritt quote?

"If you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely!"

17. Favoritt skuespiller?

Jessica Phyllis Lange må være den beste kvinnelige skuespilleren EVER. Fy fader for en dame!

18. Favorittfarge?

To freshe farger deler førsteplassen, og det er knæsj rosa og sitrongul.

19. Høy eller lav musikk?

Det kommer helt an på setting og hvilken type musikk, men jeg blir jo alltid litt ekstra giret og glad om deilig musikk spilles på full guffe, juhu!

20. Hvor drar du når du er trist?

Det lengste jeg drar når jeg er skikkelig, skikkelig trist, er inn i armkroken til Dennis. Det skal mye til for at jeg forlater huset, på dager hvor jeg er langt nede... Ikke at det er så ofte da, heldigvis, men innimellom går jeg på en smell, og da vil jeg bare være hjemme...

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen?

Jeg bruker vanligvis veldig kort tid, da jeg aldri gidder å vaske håret. Det må være noe av det kjedeligste som finnes, haha.

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?

Det kommer an på hvor mye jeg legger i det, men vansligvis bruker jeg ikke noe tid i det hele tatt, da jeg verken kler meg fresht eller sminker meg, før jeg entrer hjemmekontoret. Det er liksom ikke så mange som bryr seg om jeg ser bra ut på jobb eller ikke, lol! Skal jeg i møter, bruker jeg litt lenger tid, men sminke, hår og påkledning tar ikke lenger tid enn ca. 20 minutter.

23. Hva gjør deg sint?

Pelsindustrien og urettferdighet. Det er det som gjør meg aller mest forbanna, sint og lei meg!

24. Turn on?

Selvsikkerhet! 

25. Turn off?

Klikkhorer i bloggverden.. Typ "Klikk deg inn her for å se meg ha sex", eller "Jeg er GRAVID..... Kødda"!! Det finnes ikke noe mer desperat og lite attraktivt!

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?

Jeg blir bare mer og mer følsom med årene, og jeg gråter faktisk litt hver eneste dag. Jeg vet ikke helt om det er et tegn på at noe er alvorlig i veien, men jeg velger å tro at det er en fin ting. Jeg gråt senest i går, da jeg enda en gang så dette klippet. 

27. Når sa du at du var glad i noen sist?

Det sa jeg i går kveld da jeg snakket med mamma på telefonen. Jeg sier alltid at jeg er glad i henne opptil flere ganger i hver telefonsamtale!

28. Hvilken bok var den siste du leste?

Det er så lenge siden jeg leste noe, at jeg ikke husker hva jeg leste... Kanskje jeg bør bytte ut Candy Crush ved leggetid med en god bok? Har dere noen forslag til en som er veldig lite bevandret i bokverden?

29. Hvilken bok leser du nå?

Ingen...

30. Hvilken tv-serie så du sist?

 Broen! OMG for en bra serie... Har dere sett den? Saga Norén må være den råeste damen on this planet!

31. Hvem snakket du med sist?

Dennis, da vi våknet sammen i sted. Han ligger fortsatt og slækker i sengen, og jeg maser på at vi skal komme oss ut av dørene, hehe. 

32. Favorittmat?

Jeg finnes ikke kresen, og liker så og si alt. Alt er yummy, og favorittmat varierer etter dagsform og humør. Indisk slår aldri feil... Det gjør heller ikke deilig tapas, sushi, eller pølsegrateng. Gi meg hva som helst, og jeg hiver det i meg!

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? 

Jeg vil oppleve så mye mer av vår fantastiske verden, men nå er jeg veldig giret på å dra tilbake til USA, og kjøre Route 66. Det er en stor drøm. I tillegg SKAL jeg besøke både Tokyo, Jamaica, Cuba, og Karibien generelt. Jeg må bare finne tid... Og penger, haha!Roue 66 sign in road by a Diner in the desert

34. Hvor var du sist på reise?

Sist jeg var på reise, var jeg på weekendtur i København for å feire en bursdag. Satser på at neste tur går til en litt mer solfylt destinasjon, hvor man ser palmer all over the place, hihi.

35. Har du et crush?

Jeg krusher jo litt på Dennis, da! Haha..

36. Når kysset du noen sist?

Jeg kysset mannen for akkurat 5 minutter siden... Da kom han omsider ned trappen her, og kysset meg god morgen. 

37. Når ble du sist fornærmet?

Hmmm... 

Jeg har jo kommet over dette for lenge siden, men jeg ble jo litt fornærmet da jeg ikke stakk av med en eneste pris på Vixen Blog Awards. Eller... Skuffet er vel mer riktig ord å bruke. Det er jo surt når man er finalist i så mange som fire kategorier, og visste dere at bloggeren som stakk av med fotoprisen, hvor jeg også var finalist, hadde blogget totalt fire ganger de siste fem månedene? Haha, da var det bare ikke meningen at jeg skulle vinne noe som helst, hahahah... 

38. Hva er favoritt godteriet ditt?

Smågodt er og blir en favoritt, men jeg digger de der Trolli Burgerne, samt Banana Skids. Nam, naaam, naaaaaam!39. Spiller du instrumenter?

Nei, dessverre. Jeg kunne virkelig ønske at jeg hadde fortsatt å spille gitar, som jeg syntes var så gøy i tenårene. Herregud så mye jeg spilte back in the days... RIkitgnok med jukse-G, haha!

40. Hva er favoritt smykket ditt?

Jeg arvet et gullur som henger på en kjede, etter mormor og morfar, og det er nok det vakreste jeg eier.

41. Hvilken sport gjorde du sist?

Hahahahahaha... Er det lov til å si dansing på byen? Det er jo litt sport i dansing, haha!

42. Når var du med noen sist?

Nå må jeg igjen trekke inn min fine mann, for han er jeg jo med hele tiden. Sist jeg var sosial med flere, var på tirsdag da Morten hadde bursdag. Hurra!

43. Har du en frykt?

Nei... Jeg frykter svært få ting, men jeg er jo selvsagt redd for at den fantastiske mammaen min skal bli dårligere. Sykdom skremmer meg!

Ønsker dere alle en fantastisk torsdag så lenge... Sees om ikke lenge ♥ 

LOVE YOU ALL!

34 kommentarer

Camilla.

28.01.2016 kl.11:15

Haha, veldig enig i at dansing på byen kan telles som sport! ;-) Dét er søren meg nok til å gjøre enhver giret og andpusten!

ha en fin torsdag <3

Frøya B

28.01.2016 kl.11:16

Åh så gøy med litt facts! Fullt lov å si at dansing på byen et trening, har selv våknet opp støl og stiv noen ganger av litt for mye bevegelse kvelden før haha!

Ha en super dag videre, gleder meg til outfitpost!

Nikita <3

28.01.2016 kl.11:25

Herlige svar :D

Leila

28.01.2016 kl.11:27

God lesing til morgen kaffen :) Fine svar, fra en god person!

Ha en finfin dag :)

Miriam

28.01.2016 kl.11:46

Kult innlegg! Haha, jeg synes det er så morsomt at du har begynt å digge JB😂 Akkurat som om man jinxer seg selv!

Ha en fin dag. Stor klem til deg

Emma Julie

28.01.2016 kl.12:01

Flotte svar på spørsmålene! Ha en fin dag :)

Karoline E.N

28.01.2016 kl.12:07

Gøy, gøy, GØY! Dette var et morsomt innlegg, Kristin :D jeg er helt enig at dansing på byen er en sport, for og til renner svetten så innmari at noen kunne speilet seg i ansiktet mitt! HAHA. Trening er det hvertfall! Ønsker deg en deilig torsdag - Masse kjærlighet til deg <3

Iselin HL

28.01.2016 kl.12:17

Det er så gøy med slike facts om deg. Jeg er så enig i det med hårvasken og joggeboksene... haha! Jeg er også en sån tikka-masala person. Jeg ELSKER sterk mat. Liksom så sterkt at det skal svi i innvollene i det jeg svelger (hahah). Jeg er født i stjernetegnet tvilling! Best ever.

Ha en fin dag videre. Jeg har en del lekser å ta igjen. Klem til deg <3

VILDE

28.01.2016 kl.12:39

Disse innleggene elsker jeg! Herlig at du er blitt Bieber-fan. Ser jeg deg på konserten 23. september eller?

Ha en strålende dag, fine deg <3 Tommelen opp for disse innleggene!

Benedicte Haugaard

28.01.2016 kl.12:52

SPOT ON det med løven! Er det fuckings mulig.

Hilsen en løve som var så jævlig dritings på Vixen at hun våknet med hundre selfies med blant annet deg og Dennis.

Lov å si LOL, eller er det litt for 2004?

Elina

28.01.2016 kl.12:54

Jeg tar meg selv i å undre: HVOR I ALL VERDEN oppbevarer du alle disse effektene du har brukt oppimellom årene?! Vi snakker alt fra store kosebamser, oppblåsbare smultringer, rulleskøyter i leopardmønster, post-it-lapper nok for resten av livet AND SO ON?!

Ser for meg at du har den sykeste boden/kottet man kan tenke seg, HAHA!

YOU ROCK!!

Margit DF

28.01.2016 kl.13:13

Artig å bli enda litt bedre kjent med deg:-D hvis du er gla i krim, anbefaler jeg Jo Nesbø, da særlig Harry Hole-serien! Disse bøkene fikk til og med min kjæreste til å lese bøker (det vil si jeg har høytlesing til han) hver kveld:-D

28.01.2016 kl.13:55

Badboy av Jørn Lier Horst! Dødsbra bok.

pulebloggen

28.01.2016 kl.14:06

Morsom lesing :D

Bare lurer på en ting, når trekker du vinnerene av goodiebagene fra kondomeriet?

bridezillasdiaries

28.01.2016 kl.14:22

Morsomt innlegg! Kanskje jeg stjeler ideen, håper det er greit :)

Linn L.

28.01.2016 kl.15:10

Ja, disse spørsmålsgreiene er moro - ganske unyttige fakta sånn sett, men veldig gøy ;)

Veronica H

28.01.2016 kl.15:23

Herregud for et flott og gøyalt innlegg!! Dette liker vi :-D føler at vi får bli enda mer kjent med deg, og det gjør meg så glad!! Alt ved deg gjør meg så glad!

Nå er ikke jeg en som pleier å dedikere fritiden min til bøker heller, men har hørt at Jo Nesbø sine er ufattelig bra, om du liker den slags :-)

Også må jeg få sagt hvor enig jeg er angående pelsindustrien! Det er helt grusomt og jeg drømmer om en tid der det blir slutt på å sette forfengelighet foran dyrs lidelser!

You rock, Kristin! :-D

Silje

28.01.2016 kl.16:13

Åååå dette innlegget var hærlig Kristin! Jeg elsker slike spørsmål og svar, og bildene så klart, farger og atter farger. Jeg drømmer meg bort i dem, og blir like trist hver gang jeg klikker meg ut av bloggen din og ser ut vinduet. Grått og trist...

Menmen jeg lurte på når du skulle skrive et innlegg om hva du synes om hvordan bloggverdenen er nå? Jeg vet du har skrevet noen små kommentarer på bloggen her og der, men jeg ville virkelig likt hvis du skrev det. Har lest f.eks. litt hos Kristina og Ida, men synes personlig ingen greier å formidle på en mer spennende måte enn deg.. hehe ;)

Amalie

28.01.2016 kl.17:20

Hahaha, ja man kan si at dansing på byn er en sport!

Bra svart ❤️ Ha en fin dag

Lene H

28.01.2016 kl.18:09

Hvis du har lyst til å prøve å lese litt bøker burde du prøve John Green. De er ikke så altfor tykke og lange, noe jeg synes er veldig behagelig. Alle bøkene er bare så ekstremt fantastiske, har selv ledd høyt for meg selv og hyl grint av bøkene hans.(leste i Faen ta skjebnen på flyet til Tyrkia og begynte å hyl grine så mamma måtte nesten trøste meg hahah). Faen ta skjebnen, Papirbyer og Hvem er du, Alaska? er helt klart mine favoritter. Bare ett tips. Morsomt innlegg foresten <3 <3

Mari A

28.01.2016 kl.19:33

Gøy å lese slike innlegg! Selv om jeg føler jeg "kjenner" deg ganske godt fra før, er det gøy å bli enda bedre kjent meg deg 😃

Dina

29.01.2016 kl.04:33

Left to tell er en dødsbra bok, det er også if i stay og etterfølgeren where she went!! btw route 66 er helt fantastisk, kjørte der på road trip i sommer.

siljepia

29.01.2016 kl.11:16

Dette var morsomme spørsmål og svar ,selv om jeg visste en god del fra før av :) Føler jeg kjenner deg nå vettug :) <3 hehe

Gjerne ha slike typer innlegg oftere , og det samme med slike tids innlegg som viser fra hver tid :)

Håper dere hadde en fin Torsdag :)

Linda

29.01.2016 kl.13:17

HVOR har du kjøpt den genseren på bilde der du har på rullesko?!!!1 Jævlig kul

Astrid

29.01.2016 kl.14:26

dårlig gjort å vise bilde av smågodt :( Ellers veldig fint innlegg ;)

Frida

29.01.2016 kl.17:56

Artig innlegg!

Jeg har nettopp lest Amber Rose sin bok, How to be a bad bitch. Det er en kul selvhjelp bok om hvordan du kan bli det beste versjonen av deg selv! Utrolig inspirerende! Anbefales :)

Elisabeth

29.01.2016 kl.20:01

Er ikke Dennis på jobb for tiden?

StyleConnection

29.01.2016 kl.20:03

Elisabeth: Nei.. Vet du? Han har sluttet, og følger nå drømmene sine. Det er så tøft! Nå storsatser vi nemlig på YouTube, og det krever så mye at en 100% stilling ikke funker i kombinasjon. YOLO! Haha ;) Stor klem til deg

Elisabeth

29.01.2016 kl.22:06

Så kult da Kristin! Alle lykkeønskninger om stor suksess sendes deres vei😘

Linnea

29.01.2016 kl.23:03

Du burde lese Millennium-triologien av Stig Larsson! Den er kjempegod, ,akkurat lest ferdig bok 2, selv om man leser sakte så griper historien deg så sykt at du bare må lese mer!

Anna

31.01.2016 kl.14:54

Du burde lese Arto Paasilinna sine bøker, de er korte, lettleste og kjempemorsomme! Spesielt Harens år og De hengte revers skog.

Du er en helt rå dame! Keep up the good work.

Tonje Bredin

31.01.2016 kl.19:00

Ååååhh! Du burde virkelig dra til cuba snarest mulig! topp 2 på de fineste landene jeg har vært i (andre er thailand).. Cuba er så utrolig fint, fargerikt, koselig og veldig fascinerende.. Var der selv i 2013 og guiden fortalte at man burde dra før 2017 for da har nyere biler, klær osv ankommet landet... Litt av sjarmen er jo de gamle bilene, bygningene og menneskene generelt.. Anbefales på det høyesete! <3

Charlotte O.

31.01.2016 kl.21:13

det er nesten litt farlig å gå inn på bloggen din. Blir man ikke fristet av mat og snop, så får man virkelig lyst å dra på andre siden av kloden på en ferie. Du legger ut så masse fine bilder, som gir meg en skikkelig goodfeeling!

Elise

08.02.2016 kl.12:48

Anbefaler å gi Caitlin Moran "How to be a woman" et forsøk, den er helt utrolig, rett og slett!

Skriv en ny kommentar

hits