KORT OPPSUMMERT...

Snork!

Jeg er helt skutt etter en lang dag, og ligger nå i såffan mens Family Guy snurrer på Tv'n. Dennis er på stand up med en kompis, og jeg har faktisk ikke tenkt å flytte meg herfra før han kommer hjem igjen. Kanskje jeg til og med skal ta meg en lur, haha. Hva er vel deiligere enn å sovne på sofaen, hæ?

På tross av at jeg var altfor trøtt i morges, ble dagen likevel veldig, veldig fin. Det var som nevnt duket for en festlig fotoshoot, og resultatet kommer om ikke så altfor lenge på trykk i både Det Nye og Shape Up. Jeg hater jo egentlig å stå foran kamera på denne måten, men når hele teamet er så jordnær og happy, klarer jeg å finne roen, og bare kose meg. Latter ble det i hvert fall nok av i dag, og latter er nøkkelen til alt godt, inkludert gode resultater... Eller, la oss håpe og krysse fingrene for at det ble bra!Freshe farger, store smil og vennskap oppsummerer shooten i korte trekk, og rosafargen på leppene sitter forstatt. Det er jo faktisk litt stas å bli sminket en gang i ny og ne, av flinke folk som faktisk vet hva de driver med. Jeg kan jo ikke en gang legge verken øyenskygge eller foundation, og nå føler jeg meg som en ungdom, haha. En skikkelig youngster!

Fortell litt om dagen da, fine venner... Har onsdagen behandlet dere bra?

Much love ♥

26 kommentarer

krist.in

27.01.2016 kl.20:22

så gøy ! gleder meg til å se resultatet :)

Charlotte T

27.01.2016 kl.20:24

Ååå! Gleder meg til å sd resultatet! 😃

Du e topp!!

Klem i fleng!

Nikita <3

27.01.2016 kl.20:26

Så gøy :D

Alison

27.01.2016 kl.20:27

Du har så kule og fargerike bilder!Digger det:) Gleder meg kjempe til å se de kule bildene:)

Ha en magisk og fargerik dag videre!

Iselin HL

27.01.2016 kl.20:33

Wææt! HVOR er den gensern fra? Fresht med farger, latter og sminke. Haha. Jeg stod akkurat opp fra senga etter å ta en "powernap" som resulterte med en times tid på Candy Crush og drømme i Instagram profiler i hytt å pine. Hær ble det ikke mye søvn!

Onsdagen har vært helt perfekt. Både i går og i dag kunne vi dra tidlig hjem fra skolen, å det er så digg siden vi egentlig hadde skole til 4 (men stakk kl 2) :D ellers har jeg rydda rommet (igjen), spist middag og litt sånt... However..

Jeg gleder meg så inderlig mye at det skjærer i pengene, til Styleconnetion-shoppen blir oppdatert med godsaker igjen. Jeg savner å klikke meg inn på alt småtteriet og se på alt som fantes...70% ass. Alt er nesten borte!

Hoff...nyt kvelden, klem <3

Karoline E.N

27.01.2016 kl.21:00

God onsdag, kjære Kristin :D Ååh, GLEDER meg til og se ressultatet! Blir spennende. Hihi! Kan jeg spørre deg hvor den grønne jakka du har på deg, på det bilde er fra? Gud sååå awesome! Onsdagen har behandlet meg bra, og godt er det. Håper dagen din har hvert super også <3 mange klemmer

Stine

27.01.2016 kl.21:07

haha åå, så gøy. du er så kjempefin 😄 gleder meg til å se resultatet!

synes forresten det er et helt fantastisk tilltak at du reiser nedover til Lesvos. Ønsker deg tusen ganger lykke til, og i harde tider, hold fast til det at du gjør en fantastisk innsats for de mennesker dernede!

Jeg vil gjerne bidra, og sette over noen penger. Jeg bor i Danmark og har en dansk konto, så har du opplysninger for utenlands innbetaling?

Klem :)

Susanne Moen Øy

27.01.2016 kl.21:29

Alltid så fresh og strålande du fine Kristin <3 Har hatt ein super onsdag, mens eg har sett veldig fram til i morgo. Reiser til Bergen og skal vere der over helga :-) Har du forresten tips til plassar å ete lunsj? Du som eigentleg er bergensar! Hehe :-)

Amalie

27.01.2016 kl.21:31

Så gøy. Gleder meg veldig til resultatet. Tipper det blir ganske bra.

Kos deg masse på sofaen!

Min dag har gått som følgende

- skole

- etter skolen var jeg barnevakt til klokken 8

- hjem, legge meg i sengen å slappe av

Elise

27.01.2016 kl.21:32

Hei! Det er ikke meningen å mase altså, men rundt 20 des sendte jeg en mail om retur på styleconnection-klær da jeg fikk feil varer osv. Så spurte jeg deg om dette for litt siden, og du sa jeg skulle sende en ny mail så du skulle få ordnet opp i det. Det har jeg gjort for kanskje 2 uker siden, og har enda ikke fått svar. Har du mulighet til å svare før du reiser? Det hadde vært kjekt. :) Skjønner at du har mye å gjøre altså, men syns på en måte at det er innafor å få et svar snart da jeg er litt redd jeg aldri kommer til å få tilbake pengene eller den slags.

Mari A

27.01.2016 kl.22:04

Åå så gøy! Gleder meg til å se resultatet! Du må gi oss et hint når du vet når bladene komme ut i butikk😃

Ingeborg

27.01.2016 kl.22:25

Ååh, gleder meg masse til å se resultatene. Du har alltid så kule og inspirerende fotoshoots :)

Miriam

27.01.2016 kl.22:52

Høres ut som dagen din ble fin likevel! Er alltid morsomt å se bilder fra fotoshoots som du er med på. Glade farger og happiness.

Dagen min har bestått i skole og jobb. Ikkenoe spennende der altså. Stor klem

Ingelin Kolltveit

27.01.2016 kl.23:14

Gleder meg veldig til å se resultatet! <3 Håper du gir en lyd når bladene kommer ut, slik jeg får mulighet til å kjøpe!

Dagen min har bestått av skole, og baking. Var igjen på skolen etter skoletid for å bake til kantinen, og kom ikke hjem før klokken 7. Kvelden ble brukt til å se på serie - Akuratt slik jeg liker det <3

Ønsker deg en strålende dag i morgen! Stor klem <3

VILDE

27.01.2016 kl.23:15

Dette så helt herlig ut! Gleder meg masse, masse til å se resultatene. Du ser smashing ut, så jeg er sikker på at det ble fantastiske bilder.

Dagen min har vært ganske rolig. Den startet med trening og fortsatte med at jeg spiste alt for mye taco til middag, haha. Ikke så spennende, men det har vært en fin dag!

Klem fra meg

Frøya B

27.01.2016 kl.23:18

Blir bare så happy av bildene dine! Sikler litt etter klærne på stativet der kan man si.. Ellers fikk jeg mld fra posten, så i morgen får jeg nok klærne mine fra januarsalget ditt! Om det er tilfellet, stor applaus for kjapp sending fra deg altså!

Dagen i dag har gått til to ting:

1. Gjøre mest mulig for å unngå å sitte ned og studere

2. Være irritert på meg selv for at jeg ikke setter meg ned og studerer

Så.. tidlig buss inn i morgen for å prøve å ta igjen mest mulig lesestoff.. motivasjonen fant fort veien ut av hodet..

Ellers er jeg noen skritt nærmere blondine nå, gjenstår bare å få ut litt gulfarge. Så et par timer i dag gikk jo da til hårfarging.

Har egentlig hatt en veldig produktiv dag.. bare ikke på det jeg egentlig skulle heheh..

Linn L.

27.01.2016 kl.23:34

Åh, så fin du ser ut på bildene (som alltid forsåvidt)! :) Gleder meg til å se hele reportasjen :)

Hanne B

28.01.2016 kl.00:45

Freshe farger, gleder meg til å se bildene! :)

Dagen idag har gått til jobb, venninneprat, og en skuffende nyhet.. Skulle besøke ei barndomsvenninne i Bergen i helga, men pga det dårlige været blir turen avlyst :( Men skal prøve å få ei fin helg alikevell :)

Silje ML

28.01.2016 kl.02:01

Så kjekt me alle fargene, skal bli gøy å se det ferdige resultatet:D Gøy å følge deg gjennom dagen på snap :D

annielistic

28.01.2016 kl.09:32

Gleder meg til å se resultatet også :D Det er det diggeste i verden å sovne på sofaen.. Gjorde det ved et uhell igår,og gikk glipp av et møte. Men, det var SÅ verdt det!

God (snart) helg <3

Sara

28.01.2016 kl.09:55

Gjett hvem som fikk pakke fra Styleconnection i går?! Ble så glad, var redd for at lageret skulle bli tomt men neida:) de var så fine i virkligheten og jeg ble kjempefornøyd! Du er så rå!

Veronica H

28.01.2016 kl.10:06

Gleder meg til å se resultatet av den flotte fotoshooten du har hatt!! Det blir nok like rålekkert som det du er!!

Igår bestemte jeg meg for å stelle i stand en date night for meg og samboeren, takket være deg og dine vidunderlige gode tips for noen innlegg tilbake!! Da jeg leste det kom jeg på hvor lenge det faktisk var siden vi hadde en skikkelig middagsdate og bare snakke, kun meg og han! Og det gjorde så utrolig godt, man trenger virkelig det i en hektisk hverdag! Så i helgen tar vi nok for oss et annet lurt tips på listen din :-D

Forresten, sove en liten lur på sofaen etter en lang dag er amazing!! Hehe godt det er flere som syns det :-)

Masse gode klemmer til deg <3

Benedicte skudde

28.01.2016 kl.10:07

Nå ble jeg litt nyskjerrig her.. Er de tingene på det stativet ting som evt kommer i butikken din? Isåfall ser det ut som lommeboken ligger tynt ann.. Hahah. Igår hadde jeg min første dag tilbake i hverdagen! Etter å ha vært syk i 6 mnd så var jeg så heldig å få tilbake jobben på SFO! Ingenting er som å komme tilbake på jobb og få 100 klemmer fra overlykkelige barn som har savnet deg! Ha en fin dag!! klem <3

Emma Julie

28.01.2016 kl.11:53

Oi, så spennende! Dette var kult. Bildene ble nok helt supre!

Alexandra Flaa

29.01.2016 kl.07:58

Gleder meg utrolig mye til resultatet! Du er stunning babe much

xoxo

Lotte Løvaas

29.01.2016 kl.10:08

Hei Kristin! Jeg vil bare si at du har den aller beste

Bloggen i Norge ❤️ den enneste jeg går inn på

Nesten hver enneste dag😊.. Kunne ønske du var på toppen av

Blogg.no lista 😘 for det fortjener du..

Skriv en ny kommentar

hits