DET ALLER FØRSTE JEG POSTET PÅ FACEBOOK

God morgen, superstjerner ♥

Er dere fit for fight, denne mandags formiddagen? 

Jeg er fremdeles helt zombie her jeg sitter, men dagens første innlegg har i hvert fall fått sving på humøret. Jeg ler meg skakk av det jeg nettopp har vært vitne til, for i dag tenkte jeg nemlig å vise dere hva som først ble publisert på Facebook. 

I 2007, for så mange som 9 år siden, opprettet jeg en bruker på Facebook, og man ser klart og tydelig store forskjeller mellom hvordan man brukte Facebook på den tiden, sammenlignet med i dag. Det var ikke snakk om å jakte etter likes eller kommentarer, og man skrev meldinger direkte på veggene til hverandre, fremfor å sende en privat melding. Messenger var jo ikke et tilfelle i 2007, og gruppechats var ikke et tema. Den første meldingen som havnet på veggen min var "Velkommen til Facebook, vennen", skrevet av en av mine venninner, så jeg var tydeligvis litt treigere på avtrekkeren enn resten av gjengen, haha. 

Det tok ikke lang tid før jeg ble litt varmere i trøyen, og den varme trøyen førte til diverse statusoppdateringer, og vi snakker ikke av den morsomme, inspirerende eller nødvendige sorten... Neida, disse statusoppdateringene var så undøvendig og teit, at jeg blir helt flau. 

"Going to dance..." - Jasså du!? Skal du ut å danse du da, Kristin? Her var det ikke mange likes å oppdrive...

"Hva skal jeg gjøre?" - Nei, hva pokker skal du gjøre, haha?? Hvem skriver noe sånt? Jeg husker ikke om jeg hadde et problem eller hva som var greien, men jeg fikk i hvert fall ikke svar på spørsmålet mitt. 

"Hjemme, og er fornøyd etter å ha fått en fisk" - LOL!

"Ser på TV" - Nice to know, Kristin. Dette var sikkert interessant for folk...

"Reiser til Ålesund i morgen", etterfulgt av "reiser til Ålesund i dag", var nok det mest unødvendige jeg har skrevet. Jeg tror de vennene jeg hadde på Facebook på den tiden, hadde fått med seg at Ålesund stod for tur, etter første statusoppdatering, hahaa!

Videre kunne jeg se at det ikke var viktig å oppdatere Facebook mens man var på ferie. I 2007 dro vi nemlig på vennetur til Bulgaria, og på den uken hadde jeg to statusoppdateringer. Den første var "in Bulgaria" med en liten smiley bak, og den andre var "hjemme igjen etter en kjempe morsom ferie". Orddeling var visst ikke min sterke side i 2007, haha, og vi brukte mer tid på å nyte ferien og leve i nuet, fremfor å dokumentere på Face.

De aller første bildene som ble publisert var de under her...

Et tilbakeblikk fra barneskolen var ett av dem, og resten bestod av fest og moro. Jeg likte å shotte, og jeg likte lugg. Lugg og ekstremt oppklippet hår var tøft i 2007, og det var sånne skjørt med seler på også, haha. Jeg gikk med det skjørtet hver gang jeg skulle ut på byen, og herregud så fin jeg følte meg! 

Dessverre var det ikke mange bilder som florerte med det samme jeg ble kjent med Facebook, men i 2010 derimot, da ble Facebook en viktig faktor i hverdagen.

Som nysingel var det viktig å bruke Facebook for å stalke mannfolk, og i tillegg publisere så mange bilder som mulig, som viste at man alltid hadde det gøy, at man alltid var på fest, og at man var en real festløve, haha. Man måtte jo fremstå som festlig og morsom, og det var ikke vanskelig siden det faktisk var veldig mye fest og moro på den tiden. 

Bildene var selvfølgelig i crappy kvalitet, men det kom tydelig frem at man var en livsnyter, hahahaha! 

Herregud for et pinlig tilbakeblikk... Pinlig, men likevel deilig og hyggelig. Alle disse minnene i form av teite statusoppdateringer og bilder, ass... 

Nå utfordrer jeg dere til å gå tilbake i arkivet på Facebook, og legge igjen den aller første statusen her i kommentarfeltet. Hjelpes så morsomt dette kommentarfeltet kommer til å bli da, haha. Kanskje det var flere av dere som skrev "going to dance" i statusfeltet? Hahahaha, jeg ler!

Nyt dagen så lenge, så sees vi etterpå ♥

64 kommentarer

Hanne lisa

25.01.2016 kl.10:27

Haha! Så herlig 😂

Nina

25.01.2016 kl.10:28

"Is skal spise is" himmel, d var min første statusoppdatering😁😁😝 FLAUT!!!!!

Lise Lotte

25.01.2016 kl.10:28

Jeg har faktisk slettet alt på profilen, gjorde det for noen år siden. Men husker at jeg var like gira på å oppdatere på facebook! haha.. Var mye sånn "skal på trening med jentene, juhuuuu ;DDDDD" hahahaah, du skjønner greia. Ha en fin uke Kristin!!

Johanne Underdal

25.01.2016 kl.10:36

Den første meldingen på veggen min var fra en venninne " jeg var den første som tegga wallen din! :D" og min første post var "FERIE <3". Jeg har slettet mye etterhvert som Facebook minner meg på at jeg har diverse minner. Daglig påminnelse om alt det kleine som har blitt postet på veggen... også forsvinner det litt etter litt, haha.

Marianne

25.01.2016 kl.10:50

Min første statusoppdatering var: "is at school -.-" Tydeligvis ikke så fornøyd med det, haha. Og det var visst en ting å skrive statusene på engelsk på den tida ;)

siljepia

25.01.2016 kl.10:57

Hehe, Min første status var Nyttårsaften i dag , skulle vel være sikker på at alle hadde fått det med seg HAHA, flaut :P

Karoline E.N

25.01.2016 kl.10:59

Hahahaha! Nå lo jeg godt. Herlighet for et morsomt innlegg :D min første status "besøk" hadde også statuser som: "rydder" "sommer<3" "sliten" "sove" "sovner snart" "skal snart ut" "skal til byen" HAHAHAHA! Var ikke mye smilefjes her i gården nei! Heldigvis er det ikke sånn lenger 😂 Nei, nå fikk jeg en god latter! Ha en super fin mandag, fine Kristin <3

Ida

25.01.2016 kl.11:00

HAHA, det er ikke mulig å lese innlegga dine i skoletida! Helt rolig i klasseromme, men så begynner jeg å le da! blæææ xP

Leila

25.01.2016 kl.11:01

Haha, det var morro å gå tilbake å se. Min første status var "helg sa du? Andre som er like klar som meg". Hah. Idag poster jeg aldriiii noe på face :p

Christina

25.01.2016 kl.11:03

Hahaha😂😂 Det der e bare SÅ kjent!!

Æ va like træg som dæ, og ordna facebook i 2007, med følgende oppdateringa;

-kjede mæ (0 likes)

-ut en tur imårra(2 likes)

-kveldsvakt (2 kommentara - såå flink som jobba liksom)

-ferdig på kveldsvakt, godt (0 likes)

-ka skjer i hælga? (0 likes -populær sikkert)

LOL

Emma Julie

25.01.2016 kl.11:13

Haha, så artig å se! Jeg fikk meg Facebook i 2007 jeg også og der var det mange rare statuser. Jeg fortalte blant annet at jeg hadde fått meg nye klær, skulle dusje, hvor jeg skulle på ferie og sånn gikk regla. Nå finnes det aldri en statusoppdatering hos meg altså, haha. Ha en fin dag :)

Hanne Martine F. Andersen

25.01.2016 kl.11:23

Første status: "Ny PC!" etterfulgt av: "I stallen..." og "bored at home"..!"

Viktig å dokumentere slikt!

Den gang da, heldigvis! haha x)

LisaLDN

25.01.2016 kl.11:26

Hahaha, fantastisk! Bra det ikkje berre er meg :P

Har TimeHop, som dagleg forteller meg kva eg skreiv og publiserte for noken år siden, og det var SJUKT masse teit! "Going out tonight" var ein slager, tydeligvis! Haha :)

Guro

25.01.2016 kl.11:52

Haha, min første status var "happy :D", jeg var tydligvis veldig glad.. Haha, aner ikke hva som gjorde meg så glad! Haha.. Ser at det var veldig vanlig å skrive hva man følte, uten å gi noen forklaring på hvorfor :p heldigvis har facebookbruken min endret seg en god del siden 2007 :p hahaha

krist.in

25.01.2016 kl.12:14

haha, såå gøy ! Vet ikke om jeg tør å begynne å bla bakover i arkivet !

Iselin HL

25.01.2016 kl.12:15

Hhahaha, jeg LER-MEG-IHJEL. Jeg husker en av mine første statusoppdateringer "Er det noen som vet om spotify er gratis!?!?!??!?!?!?!????!!???? <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3" Spam sa du? Hahaha, flauuuut.

Jeg så dere har fårr over 10.000 subscribers på youtube? Det gleder meg så :D Kos deg så mye videre i dag. Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker mandager. Jeg har liksom bare 4 timer på skolen.. haha. Smask:*

ida

25.01.2016 kl.12:15

HAHA så morsomt! Jeg har sett på mine egne også.. huffamei! Skjønte lite på den tiden! Hvertfall fint å se at jeg ikke er alene om å ha slike tullete statusoppdateringer!

Charlie

25.01.2016 kl.12:20

Hahaha, jeg dauer!!

Nå måtte jeg ta meg et dypdykk i arkivet på facebook- kom over en hel HAUG av gamle og utgåtte bilder, dette tror jeg må bli et innlegg - type "veldig glad tider og moter forandrer seg" hahaha

Min første status, var i mai 2007 - "Dritnervøs for oppkjøringen på fredag!"

Ikkje snakk om å holde det hemmelig så det ble mindre flaut hvis jeg strøk liksom.. men besto heldigvis =P

Jajaja, facebook back in the day altså- NO FILTER for å si det sånn!

Karina

25.01.2016 kl.12:23

Hahah, jeg har faktisk en som er værre enn din med Ålesund:

Hytta på onsdag. Hytta i morgen. Hytta etterpå. Er på hytta.

Jepp, tror alle på face skjønte at jeg skulle på hytta :p

Maria Blindheim

25.01.2016 kl.12:32

Maria Blindheim

29. januar 2009 ·

er syk x')

Huff da.. Og den smilyen

VILDE

25.01.2016 kl.13:08

Haha, dette er god underholdning! Jeg slettet det som kunne slettes for to-tre år siden. Var nemlig noen venner av meg som hadde det veldig kjekt med å like og kommentere de gamle statusene mine. Så jeg kvittet meg med det meste, haha. Men jeg skal love deg jeg hadde mye rart. Det var mye: "Skal på fotballtrening", "har vært på fotballtrening", "det var gøy på fotballtrening"... Hahaha

Ha en fin dag, fine deg ♥

Marthe

25.01.2016 kl.13:11

Min fyste va: at home.. Så kom at school, så va eg visst at home igjen 😂

Kristine

25.01.2016 kl.13:20

"sitter på skolen, kjedelig powerpointfremføring" hahaha

Stephansen

25.01.2016 kl.13:31

Hahaha! Elsker det!:D Satt og lo høyt her! Status oppdateringer før var jo helt magisk! Kan vi ikke gå tilbake til sånne? Lol

Monica

25.01.2016 kl.15:00

Hei. Jeg sendte deg melding på facebook :) setter pris på om du leser den.

Linn L.

25.01.2016 kl.15:13

Hahaha, fantastisk! Jeg ELSKER gamle bilder og dine/mine egne teite utsagn :p Jeg hadde tydeligvis en engelsk fase i begynnelsen av min FB-karriere, for min første status var så elegant som: "FRIGGIN TIRED of posted links!!!No one gives a €-§&%§ about how much you know about alcohol or which character you are in Friends!!!! Grr.." Hvaaaaa faen liksom? Ler meg ihjel :D

Julie Storlien

25.01.2016 kl.15:15

Hahahhaha!! Ler meg ihjel :D

LOL

25.01.2016 kl.15:25

Ikke noe jag etter likes nei, like's kom ikke før et par år etter facebook ble landsert! =)

Sukhi

25.01.2016 kl.15:34

Haha så utrolig morsomt!! :-) Elsker slike tilbakeblikk, det er jo sååå stas!

Miriam

25.01.2016 kl.15:40

Hahahahaha! Dette var morsom lesning. ÅHH GUD så litt kleint det er å se på "ny-forelsket"-fasen med kjæresten, som tydeligvis fikk sitt utløp gjennom facebook. Jeg kan virkelig ikke huske å ha skrevet så mye kliss! Sånn som jeg den dag i dag "dømmer" andre for å gjøre. FLAUT!

Ha en fin dag!

Ingvild

25.01.2016 kl.15:46

Hahah, jeg dør!

Takk for inspirasjon til en tur ned memorylane ;)

Min første status var "Tråkket på en spiker i går :("

Riktig nok etter en test som viste hva ungen min burde hete, haha!

Ha en strålende uke, fine Kristin!

Stine S

25.01.2016 kl.15:55

Hahaha! Så morsomt!! Jeg dør selv av mine statuser og bilder fra 2007. Det er vittig å se hvordan man brukte Facebook den tiden - som du sier så skrev vi på veggene til hverandre og det er hysterisk morsomt å se alt det meningsløse man skrev. Og alle testene som jeg delte, herregud.

"Hvilken snus er du"

"Hvilken drink er du"

osv osv.

Godt tidene foradrer seg, eller hva? ;)

Anniken

25.01.2016 kl.16:05

"hva?"

Haha, det var min første status!

Amalie

25.01.2016 kl.16:21

Hahaha jeg ler meg ihjel. Jeg fikk også Facebook i ung alder, jeg er 17 snart 18. Tror jeg fikk det i 2008, bare for å spille 😂😂 Men mine statuser så slik ut også. Har gått gjennom en del og slettet, for herregud kor mye unødvendig som ble lagt ut!! Hahahh men det er litt vittig også.

Også istedenfor å sende en privat melding, så skrev jeg den på veggen. Hvorfor i alle dager gjorde jeg det? 😂 Det er så teit å se tilbake på.

"Wops jeg sovnet", "er du innpå?" , "hva skjer?"

Ha en fin dag, kos deg masse! ❤️

25.01.2016 kl.16:53

Haha😂Herlige Kristin💛💛

Irene

25.01.2016 kl.17:17

Jeg er vel en av di få som ikke har facebook.

Burde kanskje opprette en så har jo noe artig å se tilbake til om ca 7 år 😅 .... eller ikke!!!

Artig å lese om andres flauser da hoho.

Hanne B

25.01.2016 kl.17:25

Har slettet det første jeg har skrevet, men fant jo noe morsomt som ikke har blitt sletta enda.

"Klar for hyttetur med jentene<3"

"Fikk penger til mat av verdens beste lærer<3"

Charlotte O.

25.01.2016 kl.18:28

Jeg gikk gjennom profilen min for litt siden, og herlighet for noen kjedelige statuser jeg skrev. "skolefri" "lekser" "med verdens beste.... " osv. haha og bildene ler jeg bare av, og tenker "forandring fryder". Fant bilder av meg selv med syltynne øyebryn og merkligste klær, haha :)

Ha en fabelaktig dag videre :)

Charlotte T

25.01.2016 kl.19:17

Hahahah! Føler så med deg!! 😂😂

Gro

25.01.2016 kl.19:32

Haha, jeg kjenner meg igjen! Veldig kjedelige statuser her også gitt! Jeg registrerte meg på facebook i mai 2007, men skrev ikke første status før i desember 2008. Det var noe så heftig som "venter på sin kjære".

Ha en fin kveld!

Mari A

25.01.2016 kl.20:05

Hahah, så morsomt. Både dine statuser, og kommentarene her! Har slettet de fleste statusene mine, men det gikk i: "1 uke til ferie", "endelig ferie", "Reiser til Italia i morgen" og "endelig snø" når den meldte sin ankomst, haha. Viktig å melde i fra om været :P

Håper du har en fin kveld! Klem

Sara

25.01.2016 kl.20:10

"Går tur i fin være :) " var den først! Ikke helt med på orddeling jeg heller tydeligvis :p status nr 2: "bortevækk" tja... kan da ikke ha vært så alt for langt borte siden jeg klart skrive på pc'n! hahaha!!!

Vanja

25.01.2016 kl.20:11

Ingenting er så deilig som å klø seg inni gipsen med ein blyant♥

Sidan den gong har eg funne eit par deiligare ting

Hilde

25.01.2016 kl.20:18

Jeg har slettet det dumme på facebooken min. Var populært en periode å like hva andre skrev så jeg slettet det. Gikk mye i fotballstatuser da. Viktig å skrive at du skulle spille kamp eller gå på trening. Også måtte en jo skrive ny om at laget mitt vant... Savner egentlig en del at folk faktisk skrev noe. Skjer så lite på facebook nå

Laila

25.01.2016 kl.20:36

Hadde sånne supre statuser som: skole, jobbe, skole ja, chille, slacke an på sofaen. Selvfølgelig med 0 likes og 0 kommentarer.

Det va tider ass:p

Silje

25.01.2016 kl.21:42

"sleeping" var min første status... Veldig rart å "sove" når man samtidig oppdaterer sin første status på facebook da. Haha, dauer..

Veronica

25.01.2016 kl.22:32

Hahahaha, tidslinja anno 2007 har stor underholdningsverdi.

"Har bursdag idag!" var min førte status, LOL! Hadde fått krampe om noen postet dette idag

Alexandra Lillebø

25.01.2016 kl.22:39

Hei Kristin!

Kan du skrive ett innlegg med tips til å bli en god og "spesiell" blogger slik som deg? Tips, triks, hvordan utvikle seg som blogger og hva som gjør en god blogger god o.l.??

YOU ARE AMAZING!!!

Frøya B

25.01.2016 kl.22:56

Haha!! Herre.. facebook i gamle dager ass.. Pannelugg eller ei, du har visst alltid sett smashing ut!

For et par år siden lagde jeg meg ny facebook, nettopp så folk ikke kan lete fram kleine ting, som jeg sikkert ikke vil se igjen haha! Så har deesverre ikke mye morro å dele her, annet enn at jeg tror de fleste av oss var ganske like når det gjaldt å være ny facebookbruker

25.01.2016 kl.23:08

Hahah, flirt bra godt nu 😂

Første statusoppdateringa e skreiv va i 2009 å der sto dæ "nei, nu ska e gå å dusj, så ska e ut ilamme Aili og kanskje Sara trur e 😀" hahah 🙈 står masse rart på Facebooken min

Christina

26.01.2016 kl.01:42

Første status 14.april 2007: "At home"

Haha, utrolig mye rart og uinteressant man skrev på Facebook på den tiden. Gøy med et dykk i arkivet:-)

Tina

26.01.2016 kl.02:39

Ååå Gud.. Er det bare jeg som får vondt inni meg hver gang jeg sjekker den 'på denne dagen' greia? Fyfader så mye teit jeg la ut :p Særlig kleint er det når jeg finner disse 'er så betatt' statusene. Herregud hva ville jeg ?? Har skjult alt jeg finner av kleine oppdateringer.

Alexandra Flaa

26.01.2016 kl.07:58

Når jeg først fikk facebook brukte vi det som oftest til å skrive dersom vi var på besøk hos noen og spamme ned alt med bilder fra en helt fantastisk photoshoot i stua liksom!

xoxo

Siri V. Myre

26.01.2016 kl.11:24

"Klikk liker hvis jeg har noen gang fått deg til å smile.. Vær ærlig!♥:*" ahah ditta var min første status på facebook! Hadde mange sånne "klikk liker hvist.." statusa. Det var visst kult i 2010 her eg bur :)

Ingrid

26.01.2016 kl.12:30

Haha! Min første status var "forbre" og kun det! Hva nå enn det betyr! Haha :)

Kathrine

26.01.2016 kl.15:29

Hoho, så gøy! :D Det er alltid morsomt å gå tilbake på facebook og sjekke alt det idiotiske man har postet!

Jeg hadde facebook i et halvt år før jeg skreiv noe som helst, men ei venninne skreiv

"hei pusen!

tenkte du trengte noe på veggen:-)" Og den har jeg ikke svart på! Dette var i november 2007

Mai 2008 skreiv jeg endekig noe "Driver å skriver hva jeg gjorde i jobbuka" som om alle syns det var veldig gøy å lese dette på facebook. Videre går det i "Hører på musikk" "Den sangen er digg" "Spiser" Haha! 13 åring og Facebook ass! :D

Caroline

26.01.2016 kl.20:03

Jeg må bare dele dette med noen, tør jo ikke legge det ut på face igjen.

Haha, men det gikk stort sett i "er bittelitt sulten", "er på skolen"

Men den beste kom i dag. Tydeligvis oppdaget jeg i 2013, at lavkarbo var for komplisert for meg med denne; "Skulle prøve meg på lavkarboglasur, men den ble så vandig at jeg fylte på med melis. Lavkarbo<3"

Lenge leve god mat! Haha!

Anne

26.01.2016 kl.21:04

Ingen som slår min nedtelling på 120 dager, HVER dag på sydentur! ^^

Tuva

27.01.2016 kl.00:19

Første innlegg på wallen min "Hei søs :) Pass på hva du skriver og legger ut her da.. skumle greier vettu.. hehe"

Første statusoppdatering 05.05.07 "bare hjemme;D." etterfulgt av "at home" 05.05, "Sleeping / school <3." 06.05, "hos Silje / trening <3." 07.05, "Hjemme <3." -og sånn fortsetter det i evigheten!!

27.01.2016 kl.00:29

Hahaha :)

"på skolen" etterfulgt av "hjemme", "at home" og "sad"- LOL

birgitte

27.01.2016 kl.09:54

Hamar denne uken, fulgt av skal til Hamar denne uken, Hamar på fredag, Hamar imorgen, er på Hamar. TROR folk hadde fått med seg at jeg skulle til Hamar :-)

27.01.2016 kl.12:53

Jeg hadde en som var ganske tidi, det var en venninne som skrev på veggen min, kan du sjekke mobilen din, har sendt melding. Og jeg svarte åh? Jeg har ikke fått noen melding. Så kommenterte jeg en gang til åjaa jeg måtte slette noen meldinger fra inboxen siden den var full. Var derfor jeg ikke hadde fått meldingen din. Så ja, det var en tid vi måtte slette meldinger for å få mye hahaha

27.01.2016 kl.18:45

De fleste er sletta, siden visse venner har tendens til å få gamle, kleine kommentarer opp igjen på nyhetsoppdateringa ved å kommentere på de/like de.

Innlegg som "******* <3 <3<3" og hvor jeg skulle på ferie osv..

Helene

30.01.2016 kl.00:13

Jeg fikk meg også FB i 2007, og den vinteren skulle jeg til Australia på ferie. Oppdaterte HVER dag om dette i over hundre dager; "idag er det 104 dager til jeg drar til Australia", "103 dager til jeg er DownUnder", "89dager igjen til jeg skal sette meg på flyet", og slik gikk det. Hun jeg skulle besøke kommentere også HVER dag noe i denne duren "gledet meg masse til at du kommer". Hun kjørte også samme status-streak også btw. At jeg hadde venner etterpå er helt sykt, haha.

Skriv en ny kommentar

hits