UKENS...

Hei igjen, mine fine ♥

Jeg sitter her i sofakroken og blogger for harde livet, mens Dennis sitter og hyler og skriker til fotballen som snurrer på TV'n. Det er Arsenal VS. Chelsea, og det koker, skal jeg fortelle dere. Arsenal ligger nemlig under med ett mål, og mannen er ikke blid, haha. 

La oss ta en titt på uken som snart er over...

CRAVING:

Jeg har sååå lyst på sommer, sol, og watermelon sangria! Yum!

WATERMELON-­STRAWBERRY SANGRIA, Bobby Flay, Barbecue Addiction: Bobbyâ??s
Basics/Bobbyâ??s Basics: Simply Skewers, Food Network, Watermelon, Strawberries, Rose
Wine, Vodka, Orange Juice, Orange Liqueur, Orange, Lime
//Foto: Tumblr

WANDERLUST: 

Jeg er alltid klar for å komme meg ut på tur, og denne uken er det nok en gang USA som står høyt på listen. Både Dennis og jeg har lenge drømt om å kjøre Route 66, og jeg tviler ikke på at de aller fleste av oss har ført opp denne ruten på bucketlisten.

Er det noen av dere som har kjørt denne strekningen før, og som har noen tips til hvilke steder man absolutt må få med seg på denne turen?Roue 66 sign in road by a Diner in the desert


HØYDEPUNKT:

Kvelden i går, ass... 

De beste kveldene er de man deler med dem man er så innmari glad i, og det hele toppes om hyggelig samvær kombineres med deilig mat. I går var det altså duket for tropisk tapasaften med jentene her i cribben, og det ble både latter, dansing og skåling, før vi tok en tur ut på byen. Jeg kjenner det godt i dag - hjelmen er ganske trang, men det spiller ingen rolle, når man sitter igjen med så mange fine minner. FAVORITTPRODUKT:

Jeg får ikke nok av de deilige produktene fra CLEAN! På badet har jeg både duftlys og duftpinner i denne serien, og den friske og rene duften er rett og slett vidunderlig. Parfymen er også et must i samlingen, og denne er en av mine absolutte favorittet. Love it!INSTAGRAM:

@beacysummerlife samler sammen en haug av herlige og sommerlige bilder, som får det til å krible i reisefoten. Man får umiddelbart reiselyst av å scrolle seg gjennom feeden, og det går ikke an å ikke like bildene som publiseres her. Jeg kjenner at jeg blir helt nødt til å komme meg ut på reise... Jeg bare må!

BLOGGER:

Det er ikke mange blogger jeg leser fast, men et par-tre stykker må jeg titte innom hver dag. Grunnen for at jeg tiltrekkes, er den vanvittige kvaliteten og en fantastisk helhet, og en blogger som er ekstremt gjennomført er Cath in the City. Bildene er uimotståelige, tekstene er velformulert, og den totale pakken er rett og slett rålekker. Vi har helt forskjellig stil, men selv om hennes antrekk og interiør ikke appellerer til meg, blir jeg likevel svært inspirert av bloggen i sin helhet. Kvalitet er alfa omega, og det finner man i bøtter og lass på Cathrine sin blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LÅT: 

Herregud så lyst jeg har til å danse når jeg hører denne låten.

"I Don't Like it, I Love it" er og blir en favoritt på spillelisten min, som er perfekt å høre på når man tusler rundt, når man er på fest, eller når man skal svinge seg rundt med mopp og støvsuger. Hurra!

LÆTTIS:

HHahahahhahaha, jeg dævver av det her. Dere vet disse "Be Like Me-testene"? Vel, be like me, sier jeg bare, haha. I følge denne testen sjekker jeg altså ikke inn på Facebook når jeg er på sykehus, siden jeg ikke er en attention seeking person, og her traff de jaggu spikern på hodet. Det er nemlig det dummeste jeg ser... At folk sjekker inn på sykehus, UTEN å ville fortelle hva som er galt, når noen spør i kommentarfeltet. Herregud så dumt!

TANKE:

Jeg tenker så altfor mye på at blogglisten florerer med så ekstremt mange dårlige forbilder for unge jenter, og det gjør meg så vanvittig bekymret. Falske idealer, plastikk herfra til Hollywood og tilbake, og meninger og oppfatninger som ikke burde nå ut til så mange mennesker. Det skremmer meg, og jeg aner ikke hvordan jeg best mulig kan gjøre noe med dette som jeg ser på som et stort problem, uten å tråkke noen på tærene... *tenke tenke*!

MEST LESTE INNLEGG:

Innlegget hvor jeg tipser om hva dere kan gjøre for at forholdet blir litt mer spenstig, falt visst i god smak hos dere. Det gleder meg! Håper disse tipsene kommer godt med i tiden fremover, og at forholdet blir tatt til et helt nytt nivå, haha. 

ROMANTIKK I KOMMENDE UKE: 

Dennis og jeg har bestemt oss for at vi skal sette av en dag hver uke, hvor vi skal fokusere på oss, og hvor vi virkelig skal pleie kjærligheten. I morgen skal vi på date! Vi skal ut opp fra sofaen og ut av huset, og la telefoner ligge igjen hjemme. Først blir det middag på en av våre favorittrestauranter, og etter mat og vin skal vi på stand up. Kevin Hart er i Oslo for pokker, og i morgen er det altså duket for et ellevillt show med denne fantastiske fyren. Han er så sjukt funny!

GLADMELDING: 

Jeg kjører et ellevillt salg i nettbutikken, og nå kan dere sikre deres favoritter til hele 70% rabatt. ALLE varer er satt ned i pris, så go crazy bananas med TIDENES januarsalg! WUUUHUUUUUU ♥

 

Har dere hatt en fin helg, skjønninger? 

 ♥

36 kommentarer

Iselin HL

24.01.2016 kl.18:22

ÅH KEVIN HART <3 Nå ble jeg misunnelig... Han er jo bare best, og jeg håper dere begge ler dere fram til tidenes six-pack. Haha. Jeg fikk endelig kjøpt den gensern jeg har siklet etter helt siden du la ut en video med den, for eeeevigheter siden. Jeg er så fornøyd og klarer nesten ikke å vente! Jeg tok samme facebook-test, jeg fikk noe sån som "Iselin likes football" osv, og det stemte ikke :c men men.. blir liksom teit om man trykker "try again". Ha en nydelig kveld videre, og kos dere så mye på date imorgen. (om du får sjangsen hils Kevin fra meg, høhø) Klem <3

Henriette S.

24.01.2016 kl.18:25

Jeg ville bare titte innom og gi deg litt creds jeg. Jeg har nettopp bladd meg gjennom bildene av vinnerne fra Costume Awards, og jeg reagerte sånn på at typ alle som betyr noe i moteverden gikk med klær i enten sort, grått, beige eller hvitt. Altså de kjedeligste fargene man finner på denne jord. Og det fikk meg til å tenke på hvorfor jeg liker bloggen din så godt - fordi det alltid(!) er en regnbue av farger her inne! Og det gjør meg så glad! Du inspirerer virkelig med din fargerike hverdag, både i klær, interiør og bilder - og det har virkelig utrolig mye å si! Derfor har jeg gitt meg selv ett mål her i livet, og det er å ha et like fargerikt liv som deg! Farger er LIVET som du ville sagt! Haha! Det var det jeg hadde på hjertet - håper du får en fortsatt fin søndag :-)

Leila

24.01.2016 kl.18:37

Godkveld! Heheh, jeg har også en Arsenal supporter som skriker å banner her :p tar helt av.. Mye spennende i ukens denne gangen. Såå hypp på Route 66 sjæl. Godt at dere setter av tid til å pleie dere selv, viktig det :) Ha en fin kveld videre!

Mari A

24.01.2016 kl.18:46

Mange nye "ukens" denne gangen, det var gøy! Det blir USA-tur i år, men ikke Route 66. Det får bli neste gang :D

Nyt søndagskvelden <3 klem

Hedda

24.01.2016 kl.18:47

Da jeg var på ferie i California våren 2015 så kjørte vi Route 66, og det var helt fantastisk! Det var en opplevelse for livet:) Dere burde ta den kjøreturen! Mens vi kjørte så var det plutselig utrolig mange esler midt i veien, og da tok vi ned rutene for å ta bilde av de og da var det et esel som stakk hele hodet inn i bilen:D Jeg fikk heldigvis filmet da de sto og prøvde og dytte hodet inn i bilen:) Ellers på Route 66 så var det veldig øde der, men plutselig så kom vi til en slags bensinstasjon, det lå helt øde! Det var ikke et hus å se i nærheten, og den bensinstasjonen var et gammelt bygg og utenpå så var det veldig "slitt", men da vi kom inn så var det utrolig kult! Den bensinstasjonen kommer du til å elske!:) Ha en flott kveld videre Kristin:) Elsker bloggen din! Du virker som en helt fantastisk person:)

VILDE

24.01.2016 kl.18:48

Kevin Hart!!! Så fett! I dag har jeg faktisk sett Get Hard hvor Kevin Hart spiller. Har du sett den? Haha, den er funny. Han er herlig da, kan tenke meg det blir et bra show.

Jeg føler jeg har hatt en litt stressende helg. Føler ikke jeg har klart å slappe helt av selvom det nesten er det eneste jeg har gjort, haha. Føler meg veldig klar for en ny uke nå. Klem ♥

Miriam

24.01.2016 kl.18:57

Skal dere se på Kevin Hart?!! Rått! Har alltid hatt sansen for han! Michael McIntyre skal også komme til Oslo, han burde dere også definitivt sjekke ut, hvis det ikke allerede er blitt utsolgt!

Ååå, nå ser jeg frem til et innlegg der du snakker om forbilder og bloggere! Like your thinking, Kristin, og du er ikke alene! Skumleste faktisk gjennom blogglista her om dagen, og jeg tenkte nøyaktig det samme som deg. Samtidig synes jeg det var så mye likt, hvis du skjønner hva jeg mener.

Klem til deg

Amalie

24.01.2016 kl.19:14

Kan du være så snill å skrive et innlegg om hvordan lage en bra bursdag eller fest eller noe i den duren? Jeg fyller snart 18 og trenger et par tips til hvordan jeg skal gjøre ting. Du er jo så super flink til å stelle i stand sånne eventer med familie og venner, og det ser så sinnsykt koselig ut! Ellers ha en fin kveld videre vakre Kristin ❤️❤️

24.01.2016 kl.19:32

Du ligner sykt på Jane fra Jane the virgin

Hedda

24.01.2016 kl.19:41

Hei! Hvor har du kjøpt de tropiske effektene dine?

24.01.2016 kl.19:44

Route 66, DET vil jeg også! :D det er et mål! Det hadde hvert sååå awesome det. Du er ikke den eneste som vil ha sol og varme, for meg kunne den kommet i går. Savner ute pils, lite klær og bar asfalt. Ja til sommer NÅ!! Jeg er såå missunnelig, vil også på show med kevin hart <3 wææ. Så koselig at dere skal finne på noe en gang i uken, ingenting er jo bedre en det! Hihi. Koselig å sette litt tid til hverandre :) viktig det! Håper du får en fin kveld, kjære Kristin :) klem klem

Nadya celine

24.01.2016 kl.20:20

Hei, har prøvd å sende melding på styleconnection på Facebook og på e-post, men når ikke frem. Å jeg har spm om gavekort.

Fikk ett gavekort til jul for 500kr,

Jeg bestilte klær istad men da kom det ikke opp noe sted for hvor jeg kunne legge inn gavekort koden.

'Tar du ikke gavekort lenger?

Er litt bekymra for hva jeg skal gjøre, har allerede "kjøpt" klærene på eFaktura.

500kr er en del penger...

Hjelp

Amalie

24.01.2016 kl.20:29

Hahaha jeg ler meg ihjel, føler meg som den stalkeren som ikke har noe liv. Men på søndager bruker jeg å sitte å se på youtubere, og i dag har jeg sett resten av videoene deres som jeg ikke har sett før. Og nå har jeg sett ABSOLUTT ALT som er inne på YouTube kontoen deres, med unntak av 4 videoer som ikke er tilgjengelig som det står (Stemningsvideoene fra Praha, Pizzafest og New York). Hahah jeg har sett absolutt alt, og det er kjempe gøy. Fortsett med månedens leser, ukefjas, challenges og alt du gjør. Du/dere underholder så masse og det er super gøy å følge med på dere ❤️ Herregud, du er super flink med bloggen din Kristin. Alt du gjør for leserne dine, det er så koselig når du kårer månedens leser for da skjønner vi hvor godt du setter pris på oss lesere. Du er best!!

Stå på og fortsett med det gode arbeidet. Ha en super kveld videre❤️❤️

Miriam

24.01.2016 kl.20:32

!!!! Jeg tittet innom youtube-kanalen deres litt på random akkurat nå, og der var nummeret som flashet mot meg: 10 000!!!! Woop, nå blir det bonusepisode i morgen. Ha en fin kveld! Klem

Amalie

24.01.2016 kl.20:54

Hei igjen!

Ville bare si gratulerer med 10000 abonnenter(?), haha! Gleder meg masse til flere videoer framover 💗

CarinaD

24.01.2016 kl.21:09

Hoho! Digger disse innleggene. Spesielt reise delene😄 Hvor lenge varer salget? Eller er det kun for i kveld? 😄 Ha super søndag kveld videre 😄

Camilla.

24.01.2016 kl.21:51

For en god idé med tropisk aften. Du er så utrolig inspirerende på partyplanning, temaer og dekorasjon! Digger at du legger ut bilder fra slike hendelser, både av bordet før og stemningen etter :-D

Btw, sykt misunnelig på at dere skal se Kevin Hart; han er fantastisk. Jeg har sett to av showene hans som ligger på Netflix og jeg lo meg skakk. Spesielt når han snakker om forhold!

Ingelin Kolltveit

24.01.2016 kl.22:25

Ååå jeg virkelig elsker disse innleggene.. Synst det er så bra at du har et sånt oppsummerende innlegg på slutten av hver uke <3 Likte at du hadde med et par nye "tema" denne gangen :D

Ønsker deg en forsatt fin søndagskveld! Stor klem fra meg til den råeste bergenseren ever <33

Emma Julie

24.01.2016 kl.22:26

Topp! Det blir nok en fin date i morgen. Ser ut som dere hadde det herlig i går! Stor klem :)

Amalie

24.01.2016 kl.22:41

Film gjennom dagen imorgen :-) ta masse bilder!

Johanna

24.01.2016 kl.22:53

Hei! Kunne du lagd et innlegg om hvilke utesteder du/dere pleier å dra ut på? Eller hvilke steder du anbefaler og som er bra en lørdagskveld? :D Digger deg og bloggen din!

Hanna

24.01.2016 kl.22:56

Skal på Kevin Hart imorra med kjæresten jeg også! Gleder meg!

Guro

24.01.2016 kl.23:09

Hei, hvor er blomstekronen du har på hode når dere hadde tropiskaften fra?

Linn L.

24.01.2016 kl.23:30

Jadu, jeg bor selv sammen med en slik fotballelskende fyr og det er passe livat i stua under kamp! Jeg skygger helst banen hvis mulig :p Kos dere masse på Kevin Hart i morgen! Vi skal se Michael McIntyre om et par uker, gleder meg bare bittelitt til det da!!

Marja

25.01.2016 kl.00:22

Håper du har en fin date imorgen ❤️ Unner deg alt godt, det fortjener du.

Så energisk og positiv, morsom og god jente er det ikke lett å finne, elsker bloggen din og måten du klarer og formidle teksten i innleggene dine på!

Råeste bloggeren 🎉

Rebekka

25.01.2016 kl.07:52

God morgen ! :)

Altså, jeg følger deg på instagram, blogg, facebook, youtube og snapchat. Jeg føler jeg til tider stalker deg (ja jeg tror jeg gjør det litt), men likevel glemmer jeg å legge igjen noen ord på bloggen.

Jeg og min kjære sitter å ser på filmene deres på youtube, og må i tillegg ærlig innrømme at jeg omtrent tisser på meg av noen av de. Det gjør vertfall noe med humøret, og jeg gleder meg allerede til neste ! :)

Til poenget: Jeg digger deg! :)

Veldig kjekt og inspirerende med mennesker som deg! :)

Ha en god mandag ! :)

LisaLDN

25.01.2016 kl.08:41

ÆÆh, har IKKJE fått med meg at Kevin Hart er i Oslo! Blir sikkert kjempemorro! :D

Karoline E.N

25.01.2016 kl.08:52

Ser nå at j glemte navnet mitt på den kommentaren jeg skrev lenger opp her 🙈

Annelin

25.01.2016 kl.09:29

Hei Kristin!

Har sendt deg Mail ang ordre i nettbutikken:)

La inn en på lørdag, fikk mail med en gang :)

La inn en ny på søndag, men fikk ikke Mail . La derfor inn en ny lik bestilling , men har enda ikke fått noe Mail på at bestillingen er gått igjennom :/ skal jeg prøve på ny? Vil ikke ende opp med 3 like ordre://

25.01.2016 kl.11:35

Hei Kristin!

Hvilket show skal du på ikveld, kanskje vi ses :P blir rått i hvertfall! Kos dere!

ELSKER bloggen din!!!

Malin Stuerød

25.01.2016 kl.16:29

Ååå, jeg skal også på Kevin Hart! Kanskje vi sees?☺️

Charlotte O.

25.01.2016 kl.18:23

Kos dere på en date! De er virkelig nødvendig i et forhold i blant. Om det så bare en time sammen!

Men hallo i luken, jeg blir så reisesyk av å se på alle de herlige bildene av både mat bildene dine, de gøyale fargene og bildene generelt! Merker jeg nesten ikke klarer å vente til ferien :)

Jeg vet at dette spørsmålet er å spore litt av, men jeg så en annen spurte om du kunne skrive et innlegg om resturanter du ville anbefale. Kunne du kanskje ha skrapt sammen noen fra Bergen? Jeg er ikke så flink å finne nye plasser, og kunne veldig gjerne kommet meg vekk fra egon, peppes, zupperia og kina resturantene :) Ha en fin uke videre, og nyt all tiden dere får i lag

Emilie Andreassen

26.01.2016 kl.10:52

Haha, "Be like me" er sykt morsomt, og ganske SANT ikke minst! Så skjønt at du og Dennis tilfører forholdet enda mer kosetid og romantikk! Relationship goals? Haha <3 Tar en tur innom nettbutikken din i alle fall, håper jeg har mer en et par hundrelapper på kortet! Ikke bare DIGGER jeg klærne du lager, men den innsatsen du har lagt i dette, jeg har lust til å kjøpe hele nettbutikken bare for å vise at jeg støtter deg og beundrer pågangsmotet og stilen din! Men, jeg har nok bare råd til noen som kupp denne gangen, men jeg kommer tilbake for å si det fint, gleder meg til nytt påfyll!!

mari

26.01.2016 kl.13:28

Hei hei☺ prøve å bruga rabatt koden i handle korga,men går ikje.. Någe eg gjør feil?☺ handla på nettbutikker eindel ganger før! Har sykt lyst på ein hoodie å t skjorter😊 klem

Lene H

26.01.2016 kl.17:54

Har kjørt deler av route 66 men det var noen ekstremt kjedelig deler haha. Så jeg er også på jakt etter å finne noen litt mere spennende del av den .....

Elin

26.01.2016 kl.19:51

Jeg kjørte deler av Route 66 i sommer, og du må absolutt innom Cadillac Ranch og spraye biler! Du hadde elsket det! :D

Skriv en ny kommentar

hits