TOPP 10 MED KJÆRESTEN!

Hei igjen, deilige venner! Og hei til deg, deilige fredag ♥

Nå er det snart på tide å innta sofakroken, slenge beina på bordet, og kaste seg inn i koseklærene. En fredag i såffan er faktisk noe av det aller beste som finnes, spesielt om man har noen å dele sofakroken med! Neida, man må ikke ha kjæreste for at det skal bli koselig, en god kompis, venninne eller et familiemedlem gjør fredagskvelden like hyggelig ♥

I dag er det riktignok en del av dere som gjerne ønsker noen tips og forslag, til hva kjærestepar kan gjøre for å ha det litt ekstra gøy sammen. Noen er nysgjerrig på hva Dennis og jeg gjør når vi skal hygge litt ekstra, og selvom det blir altfor mye sofa, er vi likevel veldig flinke på å ha det gøy sammen, når vi først engasjerer oss litt, haha. 

Under her kommer mine 10 beste tips til hvordan man kan gjøre forholdet litt gøyere!

1. TRAVEL: Det er ingen hemmelighet at det er godt å komme seg litt bort, og det å reise på en etterlengtet ferie med kjæresten kan gjøre underverker for forholdet. De faste rutinene bidrar ikke akkurat til mye spenning i hverdagen, og litt spenning innimellom er helt nødvendig. Derfor... Kom dere ut på tur. Opplev verden, om det så bare er for en helg, eller om destinasjonen er en annen by her i Norge. Man trenger ikke reise så langt for å bryte opp i de hverdagslige rutinene, og for å tilføre litt ekstra gnist til forholdet.

2. PUB CRAWL: Det er faktisk viktig at man kan nyte alkohol sammen, uten at verken den ene eller den andre slår seg fullstendig vrang, og blir helt utilregnelig. Å dra ut med kjæresten kan være ekstremt moro, og noen av de gøyeste kveldene jeg har hatt ute på byen, er de kveldene jeg har tilbragt sammen med mannen. Bli enige om en dag dere legger ut på en pub crawl. Ta en øl eller en drink på hvert sted dere havner, og dans dere videre fra bar til bar. Dans dere ihjel på siste stopp, og gå hånd i hånd hjem mens dere ler dere fordervet. 

3. SHOPPING: Om man faktisk går inn for å dra på shopping sammen, kan man få det veldig gøy, men man må som sagt være innstilt på shopping, og i tillegg klar for å traske rundt. Det blir garantert dårlig stemning om kvinnfolket skal dra mannen med seg ooooveeeeraaaaalt, så legg en liten plan på forhånd. Så mye penger skal brukes, disse butikkene skal besøkes, og så skal det legges inn noen gode pauser underveis, hvor dere kan hygge med en matbit og noe godt i glasset. 

4. KINO/FILM: En kinodate, film, eller seriemaraton er og blir en klisjé, men det må med på listen! En film hjemme utrolig hyggelig, og jeg anbefaler virkelig å se dokumentarer sammen. Da kommer man liksom enda tettere hverandre, om det er en historie som virkelig fenger, og i tillegg blir man enda bedre kjent. Har man ulike synspunkter innenfor diverse felt, kommer det godt frem når man ser en dokumentar, og det kan bli spennende og interessant med en liten diskusjon, om man skulle være uenig.

5. AKTIVITETER: Ta en tur på Oslo Gladiators, Megazone, eller en skytebane for å gjøre noe helt utenom det vanlige. Evt. kan dere prøve en klatretime sammen, eller rett og slett en runde squash. Det er ikke feil å sumobryte med kjæresten iført svære sumodrakter, eller være helt apekatt i klatreveggen. Fysisk aktivitet sammen, som ikke nødvendigvis er en gørrkjedelig time på treningsstudio, kan fort bli veldig morsomt! Latter garanteres!

6. DATE NIGHT: Innimellom MÅ man faktisk sette av en kveld til en real date. Enten en date hjemme, hvor dere setter dere ved bordet, skrur av TV'n, og faktisk kommuniserer over et hyggelig måltid, eller en kveld hvor dere stikker ut på favorittrestauranten, for å nyte en bedre middag. Det betyr så mye å opprettholde den gode dialogen i forholdet, og den opprettholdes best når man prater med øyekontakt.

7. TURIST I EGEN BY: Om dere ikke er hungover på en solfylt søndag, kan det være veldig koselig å leke litt turist i egen by. Kle dere godt om det er kaldt ute, og gå ut for å utforske enten nabolag, eller typiske turistattraksjoner dere enda ikke har besøkt. Det er kjempegøy og interessant på enkelte museum, så hvorfor ikke tilbringe søndagen her, etterfulgt av en tur på café? 

8. UNDERHOLDNING: Utforsk Bilettservice. Plutselig kommer man over festlig stand up, en rå artist som skal spille, et fett show, eller billetter til ett eller annet gøy innen sport. Gjør en greie ut av det hele, og stikk ut på middag før eller etter showet for en dag fylt med moro.

9. KOS PÅ HJEMMEBANE: Litt musikk, et brettspill eller kort, samt noe godt i glasset eller noe godt i skålen, er oppskriften på en hyggelig kveld som ikke koster skjorten. Det er så viktig å ta i bruk alt det hyggelige som faktisk befinner seg i skuffer eller skap, for litt variasjon i hverdagen. Det er også viktig å sette av tid til intim hygge. En deilig massasje, litt sengehygge, eller en lang dusj sammen, betyr mer enn man aner. Kroppskontakt er alfa omega!

10. HUSARBEID: Haha, ja! Dere leste riktig... Det å gjøre husarbeid alene kan være noe dritt, men med det samme man faktisk svinger seg rundt med mopp og støvsuger, sammen med kjærleiken, og musikken på full guffe, kan faktisk husarbeid bli litt vittig. Det er viktig å dele på ansvaret om å holde cribben fresh, og når man er to går det så mye raskere. Og når det omsider er ryddet og nyvasket, er det ekstra koselig å hygge sammen på hjemmebane.Håper disse tipsens faller i god jord, og hvis dere har noe å tilføye, må dere mer enn gjerne dele noen tips i kommentarfeltet. Slike forslag får man faktisk ikke nok av, eller hva? 

Talk later, fininger!

LOVE LOVE

24 kommentarer

Eva Mortensen

22.01.2016 kl.20:07

ÅÅÅ æ skal klippe hår i helga, det kan man å gjøre ;) Bestandig like spennende siden æ e talentløs, men det blir i alle fall veldig artig å en fin ting å gjøre som par, utfordre hverande, he he.

Eva fra prosjektavslappet.blogg.no

Karoline E.N

22.01.2016 kl.20:44

God fredags kveld :D dette var noen flotte tips, Kristin. Tusen takk for at du deler sånne innlegg med oss. Du og dennis virker som har det helt supert, og dere er et flott par! Heier på dere. Klem klem

Lise Lotte

22.01.2016 kl.21:02

Dere er jo så kreative!! Herreguri, jeg skulle ønske jeg var flink til å finne på så mye gøy!

Helene

22.01.2016 kl.21:02

Veldig bra tips!!

Dere er supersøte sammen! <3

Miriam

22.01.2016 kl.21:02

Åååå, så fine bilder av dere♡

Kos deg i sofakroken, er sjeldent noe som er bedre enn det om man har noen man er glad i ved siden av.

Stor klem

Charlotte O

22.01.2016 kl.21:12

Herlig blanding av gode forslag :) disse skal jeg ta med meg videre! :D håper dere får en fabelaktig fredag videre :)

Padmé Sophie

22.01.2016 kl.21:14

Superfine tips, og herlighet dere er så fine sammen!! ♡ Her hjemme er vi også veldig flinke til å bruke sofakroken hehe, men det finnes jo ingenting som er bedre? Vi ser mye på film og serier sammen når vi har laget god mat og skal virkelig slappe av, og det er noe av det beste som finnes :)

Camilla F

22.01.2016 kl.21:41

åå så fine bilder . Kos dere masse <3 <3

Ida Jeanett

22.01.2016 kl.21:52

Dokker e heilt fantastisk fin ilag!! <3

VILDE

22.01.2016 kl.22:02

FOR noen herlige bilder! Jeg har vært singel i et halvt år nå og deilig er det. Men jeg må innrømme at jeg ble litt kjærestesyk av dette innlegget, haha. Dere er så fine sammen!

Emma Julie

22.01.2016 kl.22:05

Flotte tips! Skulle ønske jeg hadde noen å dele dette med. Dere får kose dere resten av kvelden :)

Mita

22.01.2016 kl.22:07

Jeg er veldig fan av turer ut i det fri! Hva er vel bedre enn en overnattingstur ved vannkanten, eller litt i høyden? Bare dere to, en vinflaske og et enkelt måltid i skumringen. R o m a n t i s k !

Mari A

22.01.2016 kl.22:12

Herlige tips, Kristin! Gleder meg til å finne noen å dele disse tipsene med <3

Håper dere har en fin, romantisk kveld <3 klem

Iselin HL

22.01.2016 kl.23:18

Jeg er så enig i ALLE punktene! Vi bruker å ta lange dursjer sammen, litt sengekos også (selvfølgelig, hihi) og faktisk vaske kopper sammen. Det er koselig og mer overkommelig når man er to c: I mitt forhold er vi flinke til å finne på ting her i hjemmet. Jeg vil virkelig ut å utforske så det må vi få til snart. Ellers...jeg sitter i såffan å ser på "Naken blant ulver". Sett den? Handler om en liten gutt som blir smuglet inn i en konsentrasjonsleir. Veldig bra film, og anbefales om du vil se noe sterkt og kanskje litt skremmende-sant?

Ha en super kveld videre besteste du<3

Maria C

22.01.2016 kl.23:26

Takk for gode tips! Vi er inn i en litt kjedelig periode med vinterdepresjon på høyt nivå! Dette resulterer i å ligge på sofaen å se tv imens typen "gamer". Huff, haha. Her er det bare å hive seg rundt å begynne å gjøre noe ut av dagene sammen ☺️ Har snakket litt om å ta oss en tur på gocart så mulig vi må slutte å snakke å bare gjøre imorgen! Det er forresten utrolig moro å det burde dere gjøre 👍 Så har vi også bestilt tur til krakow i april å kreta i august så vi har noen reiser i boks iallfall! HOD helg ❤️

Ingelin Kolltveit

22.01.2016 kl.23:47

Dette var noen flotte tips :D Skulle ønske jeg hadde noen å dele dem med, men ser virkelig frem til den dagen jeg møter den rette :) Fine bilder, dere passer så bra i lag <3

Håper du har hatt en fin dag i dag, og jeg ønsker deg en like fin dag i morgen! Stor klem <3

Linn L.

22.01.2016 kl.23:56

Alt dette er jo veldig morsomme/koselige ting å gjøre sammen med kjæresten, men nå som det er så jævlig mørkt og kaldt så frister det liksom mer å oppholde seg innendørs :p Dog er det jo så gøy når man først har kommet seg til valgt destinasjon for moro da, så man burde helt klart gjøre det oftere :)

Patrick

23.01.2016 kl.00:30

Takker for gode dating-tips Kristin👌🏼

Carina Doksrød

23.01.2016 kl.01:20

Mange gode tips her altså ;) Travel stemmer jeg veldig for!!:) Drømmer om en herlig varm og romantisk ferie! ;)

Marte

23.01.2016 kl.01:22

Anbefaler brettspillet Pandemic. Kan virke veldig innviklet i starten, men se en snutt på YouTube og dere skjønner mye mer. Her spiller dere på lag mot spillet, så dere må snakke taktikk, planlegge neste steg osv. Utrolig morro! Jeg og samboeren kan sitte i flere timer! Trenger en hjerne som må tenke på en ny måte:)

Vibeke Hermansen

23.01.2016 kl.09:49

Du er så søt =) Elsker personligheten din :)

Frøya B

23.01.2016 kl.21:24

Litt sen kommentar her, leste innlegget i går kveld men ble avbrutt i kommenteringen.. Men måtte stikke innom og gi positiv tilbakemelding om innlegget. Flere slike, ja! :-D

Christina

25.01.2016 kl.11:24

Tusen takk for masse gode tips! Ska prøv å finn mæ en mann og sett dæm ut i liv, lol. Som æ har skreve t dæ tidligere, det e så nydelig å sje korr fint du å Dennis passe sammen! Æ e HELT sikker på at dokker kjæm t å var livet ut. Definisjonen av ment to be lizzom.

Og tusen tusen takk for at dokker dele så my fra den skøye hverdagen dokkers med oss!

Ønske dæ en strålende dag videre! Stor klæm

Emilie Andreassen

26.01.2016 kl.11:02

Som sagt, dere er sååå søte <3 Mange av mine favorittting å gjøre med kjæresten! Et lite gøyalt tips kan være å ta husarbeid iført adams og evas drakt? Haha, kan være ganske morsomt og hyggelig!! Men anbefaler å trekke for gardiner og låse dørene først, så det ikke oppstår noe overraskelser, hahah! Kos dere, søtinger <3

Skriv en ny kommentar

hits