DU TRODDE KANSKJE IKKE...

God morgen, kjære venner. 

Mandag, og greier... 

I dag tenkte jeg å klinke i gang en ny uke med litt festlig info om meg sjæl, som dere mest sannsynlig ikke visste fra før, haha. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir skikkelig flau av et par punkter, men det er jo litt av det som gjør slike lister litt ekstra gøy for dere å lese, eller? 

Så,

Dere trodde kanskje ikke...

1. At jeg som 15-åring gikk på noe som het modellskolen...

Åhåj! Jada, det stemmer... Som 15-åring drømte jeg tydeligvis om å bli modell eller noe i den duren, og dette modellkurset fikk ikke akkurat fart på modellkarrieren, haha. Jeg var på ingen måte fotogen, og vekren høyde eller fasong var stod i stil til modellkriteriene. Stakkars mamma som punget ut et altfor høyt beløp for dette kurset, som ikke førte til noe annet enn dårlig selvtillitt og schtøgge bilder, haha. 

Inkludert i prisen var fotoshoot med fotograf, catwalk-kurs, samt et moteshow på Hotell Norge, hvor vi kursdeltakerne var modeller. Dette er noe av det flaueste i historien, og det verste er at jeg har en VHS liggende i en eller annen eske, som viser hvor sjukt dårlig dette opplegget var. Om jeg finner den, skal jeg søren meg vise dere hvor ille denne motevisningen var, haha. Dere kommer til å dævve!

2. At jeg gjorde det slutt med eksen på en særdeles føkka måte...

Jepp, måten jeg gjorde det slutt på var kanskje litt i overkant ufin og brå. Som jeg har nevnt i flere sammenhenger vedr. mitt tidligere forhold og bruddet generelt, så ventet jeg lenge på denne såkalte "følelsen"... Følelsen som beviste at jeg var klar for å gå videre, og denne følelsen veltet liksom innover meg da jeg satt i flyet på vei hjem fra en jobbreise. Plutselig følte jeg meg klar. Jeg ble putselig så inderlig klar for å gå videre, og jeg klarte ikke holde tilbake. Eksen hentet meg på flyplassen, og det føltes så unaturlig å vente med å gjøre det slutt til vi kom hjem. Helt ut av det blå kom følgende setning ut at munnen min, med det samme jeg åpnet døren til bilen; "Du? Jeg tror dette forholdet har kommet til veis ende..."

Altså... Hvem gjør det slutt på denne måten, hæ? Etter 7 år!!! Disse ordene presset seg ukontrollert ut av kjeften min, og det er selvsagt ikke rart at min daværende kjæreste satt igjen som et eneste stort spørsmålstegn. Damn!

3. At jeg har en hel bod med rekvisita, haha!

Eller... Dette punktet kom vel kanskje ikke helt overraskende på dere, eller? Flere av dere har jo ofte lurt på hvor jeg lagrer alt stasjet som brukes som dekorasjoner, eller som rekvisita i diverse blogginnlegg. Sannheten er at hele boden under trappen er forbeholdt rekvisita, og her er alt av stasj organisert i skuffer og skap fra gulv til tak. Her finner man alt fra bursdagskort, innpakningspapir og konfetti, til ballonger, hawaiikranser, kostymer, flagg, stearinlys, og oppblåsbare pool floats, bare for å nevne noe, haha. 

4. At jeg hadde rastafletter som 13-åring...

Og vi snakker selvsagt de lengste rastaflettene i historien. På denne tiden var håret mitt ganske kort, så rastaflettene gjorde jaggu susen når jeg cravet langt hår. I 10 (!!!) timer satt jeg i stolen, og til slutt hadde jeg ikke følelser igjen i hodebunnen. Helsiken så vondt det gjorde, men hjelpes så fornøyd jeg var med resultatet. Flettene rakk til midten av låret, og var tunge som bly, haha. Det tok ikke lange tiden før de ble klippet av, for å si det sånn... 

5. At jeg ikke aner hva "On Fleek" betyr...

Hva pokker er greien med "On Fleek" egentlig?? Alle motebloggere snakker hele tiden om alt som er "On Fleek", og jeg bare, "eh?? Javel!??"! Alt kan visst være "On Fleek" i 2016... "Brows On Fleek", "Legs On Fleek", "Hair On Fleek", "Pizza on Fleek"... Eller, kanskje ikke pizza? Haha! Please tell me hva pokker "On Fleek" betyr... 

6. At jeg spiste babymat i ungdommen!

Dette burde kanskje gjøre gårsdagens YouTube-Challenge litt lettere, men jeg garanterer at smaken var hundre ganger bedre back in the days, haha. Jeg hadde så sjuke cravings på babymat i en periode da jeg gikk på ungdomsskolen, og favoritten var mangodesserten og biff stroganof, haha. Jeg saltet den derre stroganofen ganske så heftig, riktig nok, men babymat var virkelig noe av det aller beste... For ikke å snakke om grøten! YUMMY!!!

7. At jeg deltok i programmet 1. klasse på NRK...

Haha, er det noen som husker dette barneprogrammet som ble sent på NRK på starten av 90-tallet? Jeg ler meg ihjel... Dette var altså et program hvor Gustav Lorentzen var programleder, og opplegget gikk ut på å samle et 1.klasse-trinn i studio, hvor Gustav tøyset og tullet, og spilte musikk og sang. Vår klasse fikk være med i en av episodene, og på slutten av hvert program kunne de barna som ønsket, få lov til å fortelle en vits. Jeg var en av dem som rakte hånden i været, og som faktisk fikk lov til å fortelle en vits. Vitsen var dritdårlig, i tillegg til at jeg glemte hva jeg skulle si da jeg var kommet midtveis, så dette ble en veldig pinlig affære, haha. Jeg blir fortsatt flau når jeg ser dette klippet, skal jeg fortelle dere... Og det sier jo litt, haha!

Slenger med et Bloggerne-bilde av Dennis og meg, i mangel av noe mer passende til teksten, haha. Nå skal jeg jakte gjennom alle esker ute hos mamsen, for å se om jeg finner noen bilder av meg med rastafletter, lol! Det er mulig jeg finner noen bilder fra modellskolen også, haha!

Sånn... Da har dere blitt enda bedre kjent med meg på denne mandagsmorgenen, og nå blir jeg nødt til å få på meg noen filler, og gjøre meg klar til et møte klokken ti. 

Ønsker dere alle en vidunderlig dag så lenge, og dere? Feel free til å dele et par ting om dere i kommentarfeltet, som ingen andre visste, haha!

SMASK

29 kommentarer

Marianne

15.02.2016 kl.09:14

On fleek er det samme som på plass såvidt jeg har skjønt 😄

Tonje

15.02.2016 kl.09:18

Jeg ler meg ihjel! Husker flettene på en del jenter Va jo før extentions. On fleek gjør meg gaaaaaaal hva er dette????

Og modellskole og deg! Da hadde jo moten og kroppsbilde vært en del bedre

Leila

15.02.2016 kl.09:22

Alltid like artig å lese slike facts :) Mye som har forandret seg ja. Spiser babymat den dag i dag jeg, i en alder av 26 år ;)Veninna mi kjøper alltid med et glass ekstra når jeg skal være barnevakt, haha. Ha en finfin start på uken :D

Lise Lotte

15.02.2016 kl.09:43

Haha :D vi har vel alle gjort mange rare ting og har bilder av noe vi ikke ønsker at alle skal se. Så den kan jeg relatere til for å si det sånn. Håper du får en fin uke!!

Stine S

15.02.2016 kl.09:46

Haha! så gøy! Elsker slike innlegg :) Håper du finner bilder av rastafletten og modellskolen!

Ingrid Kristiansen

15.02.2016 kl.10:21

For et morsomt innlegg!

Ønsker deg en riktig god Mandag <3

Mona

15.02.2016 kl.10:41

"On fleek" startet med en vine video, og den ble fort populær å parodiere av kjente vinere. Etter hvert spredde det seg til andre sosiale medier og flere begynte å bruke det i andre sammenhenger. http://youtu.be/_DjlHGFs2Hg Her er videosnutten som startet det hele ;-)

Morsomt innlegg! Er så deilig at du klarer å dele slike fun facts og bilder av deg selv til underholdning for andre :-D

Noe jeg synes er flaut i etterkant er at på russebilen vår hadde vi skrevet "det er lov å prøve seg" i den mening at vi så absolutt ikke hadde en skikkelig russebil men en hvit bil vi pyntet rød. Det tok meg noen år før jeg tenkte at det også kunne bety at det var lov å prøve seg på oss... Når vi tre som hadde russebil sammen hadde kjærester under russetiden..! Haha

Veronica H

15.02.2016 kl.10:49

Hahaa, dette innlegget elsket jeg :-D helt fantastisk!! Syns ikke dette var så gale pinlig, tipper vi alle har en del ting vi har gjort i vår fortid som vi er flau over, hehe! Men det var det vi ville der og da, og er jo det som teller :-D haha og må si meg enig med at jeg heller ikke har en anelse om hva: "on fleek" betyr!

Forresten ville jeg også bare kommentere noe fra ukens innlegget, og jeg syns det er helt awesome at dere også ser på Dexter, digger den serien :-)

DU ER RÅ, Kristin!!

Karoline E.N

15.02.2016 kl.10:55

God mandag :)) om du finner ut hva on fleek betyr, så del gjerne med meg hva dey betyr, for det har jeg aldri skjønt meg på! Den videon fra modell skolen skulle jeg likt å sett. Hahaha! jeg også likte baby grøt i ungdommen :D hahaha. Jeg hadde det helt likt når det kom til å slå opp med xen etter nesten 5 år. Jeg brukte lang tid på å finne ut av om det var det riktige å gjøre. Brukte mange mnd, men en dag fikk jeg bare den følelse om at det var det eneste riktige og gjøre. Jeg trurte til å med å si det høyt! Elsker når du har sånne innlegg som dette!

Noen punkter om meg selv.. Hmm!

* jeg var statist i en barne tv serie.

* jeg ble så sint i en engelsk time på ungdomskolen en gang, at jeg klippet i stykker engelsk oppgaven og feide det på gulvet.

* jeg bruker vanlig 37-38 i sko, men når jeg var mindre sa jeg alltid at dem ikke passet før jeg fikk 40 i sko 😂 Så gikk alltid med for store sko.

* det første jeg gjør når jeg våkner er å ta meg snus!

Ønsker deg en super herlig mandag, gode Kristin <3 jeg vet ikke om du har fått mailen jeg skulle sende, etter at jeg ble årets leser, for venter fortsatt på svar!

Miriam

15.02.2016 kl.11:00

Haha, morsomt innlegg! Håper virkelig du finner bilde av deg med rastafletter. Det hadde vært kjempekult å se!

Ha en fin dag! Stor klem

Iselin HL

15.02.2016 kl.11:03

Hahaha, alle disse tingene.. Jeg skal fortelle deg noe så JÆVLIG flaut, kanskje mest for mamma siden jeg ikke helt husker hendelsen: Da jeg var lita, hadde mamma vunnet et års abbonement på "Cupido" - noe slags pornoblad, og jeg vettu, da jeg fant dem..hadde aldri sett noe så interessant før. Jeg tok med et par stykker til besteveninna, og hun syntes det samme som meg. OG GJETT HVA? Faren hennes var prest. Av ALLE jeg kunne ta de med til, var det selveste prestejenta... HAHAHA, både han og moren dukket opp på døra men magasinene i en pose. Jeg DØR. Ofh.. jeg rødmer bare av å tenke på det. "On fleek" tror jeg skal bety "on point" eller noe sånt btw.

Ha en strålende dag <3

Lise

15.02.2016 kl.11:11

On fleek betyr egentlig det samme som on point, altså om brynene er on fleek betyr det at man ble fornøyd med de :)

Mia

15.02.2016 kl.11:15

"On fleek" betyr at ting er på stell :)

Amanda karoline

15.02.2016 kl.11:21

Haha eg må sei at eg fekk meg ein god latter når jeg leste dette! Flott blogginnlegg slike vill vi ha flere av ;-)

Din blogger e barra elsk!!

Tina Marie

15.02.2016 kl.11:57

Haha, så morsomt :D :D

Maria

15.02.2016 kl.11:58

"On Fleek" tror jeg er noe av det samme som "on point" elns 😅😅😅

15.02.2016 kl.16:18

haha alltid like gøy å lese funfacts! Hadde faktisk tenkt å kommentere her om dere kunne ha en funfacts video sammen? Trenger ikke være kjempestore hendelser eller ting som har skjedd, men mere smårare hverdagslige ting som du og Dennis kommer på. i tillegg kunne dere i slutten av videoen gjort slik at du nevner morsomme ting med dennis, og han motsatt. men at dere selv kommer på ting om dere først, så om den andre etterpå. ting man kanskje ikke tenker over! kan være som å fks ha banan på taco, bruker bare en bestemt tannpasta osvosv. litt hverdagslige ting som andre KANSKJE kan relatere seg til! haha elsker dere

VILDE

15.02.2016 kl.17:03

Modellskolen??? Det hadde jeg ikke sett for meg! Nydelig bilde av deg og Dennis. Dere må være verdens fineste par.

Ha en fin dag videre, fine deg!

Emma Julie

15.02.2016 kl.17:25

Det her likte jeg veldig godt! Skulle gjerne sett både video fra modellskolen og når du var med på 1. klasse programmet. Neinei, dette vil jeg ha mer av! Ha en flotters dag :)

krist.in

15.02.2016 kl.17:42

haha jeg ELSKER at du har en bod med rekvesita! Det burde jeg også ha startet med snart, too much stuff som "kanskje ser fint ut på et bloggbilde" !

Svarte på kameraspørsmålet på bloggen min btw - bruker canon 6d med sigma art 50mm 1.4 linse ;)

Sara S

15.02.2016 kl.18:08

Jeg elsker disse kule morsomme faktaene om deg :'D

<3 Ha en god mandag Kristin!

Ingelin Kolltveit

15.02.2016 kl.20:46

Hehe dette var litt av kvart som jeg ikke visste :P Såg virkelig ikke for meg at du har gått på modellskole! Skulle gjerne sett noen bilder eller noen videoklipp fra den tiden :D

Ønsker deg en forsatt fin kveld! Klem <3

Veronica S

15.02.2016 kl.21:47

I og med at jeg var på samme 1 klasse program som deg så husker jeg..husker til og med vitsen du fortalte.. Om jeg husker riktig var den om en mus, en elefant og en badebukse? Er nemlig ikke så lenge siden jeg så dette programmet faktisk.

Modellskolen har jeg vagt i minne at du snakket om på ungdomsskolen, men husker både rastaflettene og babymat perioden.

Linn L.

15.02.2016 kl.22:49

Hahaha, føler dette er et innlegg som VIRKELIG mangler passende bilder ;) Det hadde vært enda morsommere hvis vi så hva du faktisk snakket om utseendemessig, så håper du finner noen bilder hos moren din :D Ser forresten over her at du har fått forklart "on fleek" (som jeg forøvrig synes er en allerede overbrukt og ganske klein frase :p Hilsen Linn 74 år)

Vilde

16.02.2016 kl.01:37

Haha, babymat er jo digg da. Jeg liker den med lyseblått lokk. Den er sånn oransjaktig. Noe sånn kalkungryte eller noe? Litt salt så er den helt strålende. Bør prøves!

Inga

16.02.2016 kl.18:38

Så morsomt innlegg! Digger deg, Kristin :-)

Linda

16.02.2016 kl.19:13

Digger bloggen som alltid ! :)

Men synes du avslutter setningene i overkant mye med å skrive haha !

Det trenger du ikke fordi innleggende ER morsomme og får oss leserne til å smile uansett.

God klem

Frøya B

18.02.2016 kl.21:03

Nok en gang en beklagelse fra en bloggleser med dårlig samvittighet. Er sååå dårlig på å kommentere for tiden. Er inne og leser innleggene når jeg har tid, men føler det alltid dukker opp noe som tar tanken bort fra kommentarfeltet?? Skal prøve å bli bedre, vet jo hvor godt du setter pris på at vi legger fra oss livstegn :D

Men anyways! Slå opp- delen måtte jeg le høyt av. Kjenner igjen den følelsen som sier at nok er nok, og at du rett og slett bare er helt klar for å forlate forholdet. Jeg har alltid vært dårlig på å slå opp, enten om det er en flørt eller et seriøst forhold. Jeg klarer aldri finne ordene som passer... Om de idet heletatt eksisterer? Husker tilbake for noen gode år siden, hadde jeg en som jeg kaller en sommerflørt, vi ble ganske spontant sammen og var det gjennom sommerferien. La oss bare si at dette ikke var gutten for meg... En dag ville jeg fortsette planen jeg satt meg før sommeren, nemlig nyte singellivet. Jeg var på kjøretur med bestekompisen min, og fikk vite at flørten min var på vei hjem fra noen venner. Jeg fikk kameraten min til å stoppe bilen langs veien, så hoppet jeg ut, sa det beste jeg kunne, og hoppet inn i bilen igjen som kjørte avsted. Og vipps var man singel. Føltes digg der og da, men tenker i dag at jeg kunne gjort det på en litt penere måte kanskje haha!

Rebekka

22.02.2016 kl.08:55

On fleek/on point betyr perfekt. Hvis det er noen slang ord du ikke forstår, kan du søke de opp på urban dictionary 😉

Skriv en ny kommentar

hits