UKENS...

God morgen, fininger! Happy Sunday ♥

Først og fremst så må jeg bare si tusen takk for utrolig mange fine tilbakemeldinger det siste døgnet. Dere er de skjønneste jeg vet om, om min aller største inspirasjon og motivasjon. Trenger ingen pris jeg, vett... Som jeg skrev i går, så har jeg vunnet de beste bloggleserne i verden, og det er dette som faktisk betyr noe ♥

Hva sier dere? Skal vi oppsummere uken som snart er over, eller? 

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg på den faste plassen min ved kjøkkenbordet. Morgenkaffen har kommet i koppen, og jeg skal snart gå i gang med å lage litt frokost. Jeg titter ut vinduet for å nyte synet av solskinn og snø, og tror dere ikke at det plutselig kommer en haug av politi i "Swat-stil" med skuddsikre vester og hele pakken inn i bakgården her? Altså... Hva i alle dager er det som skjer her? 

WANDERLUST:

Det begynner å krible godt i reisefoten, og alle destinasjoner i Karibien står øverst på listen. Et av stedene som virker helt fantastisk er Curaçao! Bare SE på det her... Fantastisk, ikke sant? Jeg kunne virkelig kost meg gløgg bak kamera i hovedstaden Willemstad - noe så fargerikt og deilig skal man lete lenge etter! Er det noen av dere som har vært i Curaçao?

INSTAGRAM:

@__ehunter leverer bilder som får deg til å drømme deg bort til hvite strender, sommer og palmesus. Hele kontoen har en herlig harmoni, og bildene er av ypperste kvalitet. Denne kontoen anbefales på det aller sterkeste!LÅT:

Fra å være en som absolutt ikke digger Justin Bieber, til å bli en JB-lover! Hva skjedde med det, egentlig? 

"Sorry" har vært inkludert i en tidligere ukesoppsummering, men den må faktisk bare bli med enda en gang, da jeg aldri, aldri, aaaaaldriiiii får nok av denne låten. Jeg kan høre på den om og om igjen, uten å bli lei. 

HAPPINESS IS...:

Åh!

Nå lengter jeg etter sommeren... Til tørr asfalt og duften av nyklippet gress. Det må være den deiligste duften ever!

OUTFIT:

Jeg burde jo klart å ta noen bilder av det noe spitzy antrekket jeg gikk for på Vixen Blog Awards, men siden kameraet ble liggende hjemme, må jeg lånde bilder fra Minmote.no og Vixen.no.

Flere av dere har spurt hvor toppen er fra, og jeg kan med glede si at dette er en body/badedrakt fra StyleConnection som kommer i februar/mars. Juuuuhuuuu! Bare til å glede seg! Jeg fikk mange komplimenter for både sko og hår, haha, og det er liksom noe med Buffalo som vekker gode minner blant dem på min alder. Noen mener selvsagt at jeg så ut som en fjortis, og det er helt innafor. Et slikt antrekk er det ikke alle som liker like godt, haha.MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor jeg skriver om mine bekymringer for den skremmende utviklingen i dagens samfunn. Utviklingen innenfor normaliseringen av plastisk kirurgi, og jeg er så glad for at denne teksten var mest lest i uken som snart er over. Håper den fortsetter å spre seg i sosiale medier, slik at budskapet når ut til enda flere jenter. 

Er det virkelig riktig at jenter på 18 år skal være full i botox, restylane og what not? Er det virkelig riktig at man skal føle seg unormal som normal i dagens samfunn?CRAVING:

Altså, haha... Vi har gått til innkjøp av toastjern, og slike 90-talls toast er så skremmende godt. Jeg kommer til å gå så mye opp i vekt fremover, for slike toast får jeg bare ikke nok av... Lyst brød, masse ost og masse krydder. YUUUUMMYYYYYY!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Kunne jeg by på en outfitpost. Valget av jakke tyder på at det var litt mildere på denne dagen i fjor enn i år, for skinnjakke i 12 minusgrader er fysisk umulig, haha. Hva tenker dere om slike innlegg? Er antrekksbilder unødvendig, eller liker dere slike innlegg innimellom? 

Sees senere, lovelies!

Nå må vi følge med på hva som faktisk skjer i bakgården her... Dette er jo litt skummelt, wææææææ!

SMASK

49 kommentarer

Victoria J

17.01.2016 kl.11:34

!!! Kommer badedrakten i butikken din? Den er jo RÅKUL (lik som du), herregud som jeg gleder meg nå!

Joyce

17.01.2016 kl.11:36

Først må jeg si jeg likte antrekkbildet ditt. Og syntes det var flott at du forsetter å dele slike innlegg. Syntes det var bra post. ØnskerØnskerdeg flott sønďag. Mhh dette tøstjernet må jeg også kjøpe

Ellen kristin

17.01.2016 kl.11:40

Åhh digger også slike toast får ikke nok uansett hvor mye jeg spiser. Syns slike outfit poster er kjempe gøy får litt mer inspirasjon til hva man kan bruke til forskjellige styles. Kos deg videre å spis mye toast siden det er så digg

Sara Josefine

17.01.2016 kl.11:49

Vi digger antrekksbilder!! JaTakk sier jeg!
Først må jeg bare si; du leverer så fargesprakende og inspirerende innlegg hver dag! Jeg fatter ikke hvordan du får det til!! :D

Jeg gleder meg til den badedrakten kommer i butikk, for den skal jeg ha! SÅ kul! Og jeg stemmer for antrekksposter innimellom! Synes vanligvis at antrekksbilder er skikkelig kjedelig, men i og med at du har den fargerike og kule stilen du har, skiller du deg helt ut fra de kjedelige antrekksbildene som ligger rundt omkring ellers. :)

Ønsker deg en deilig søndag!

Anneilen

17.01.2016 kl.11:58

Håper det ikke er noe alvårlig som skjer rundt huset?

http://www.tv2.no/2016/01/17/nyheter/oslo/skutt/7939637 ?

Veronica H

17.01.2016 kl.11:58

Knall gøy med ukens!! Og nei antrekksbilder er så absolutt IKKE unødvendig :-D dine outfits er en inspirasjon og alltid like kjekke å se, fortsett med det :-) også må det bare sies hvor mye jeg også elsker slike toast, haha kunne levd på de hver eneste dag!! Ha en strålende fin dag!

Iselin HL

17.01.2016 kl.11:59

Høres spennende ut med slikt i bakgården.. Her er man "heldig" om man ser en elg! Jeg savner outfit-innleggene <3 "på denne dagen i fjord" outfiten er en av de kuleste du har lakt ut! 🌹😍 håper du koser deg videre i dag..her er det ingenting å gjøre på en søndag :s smask💋

Miriam

17.01.2016 kl.12:06

Hva?! Politi i "swat-stil"?! Hadde freaket loddrett ut om det hadde skjedd rundt huset mitt, haha! Jeg liker antrekksbilder svært godt! Så yes please, keep it coming.

Jeg er glad for at du synes det var motiverende å få kommentarer av oss i går! Jeg tenkte en del på deg, og fulgte dermed en del på kommentarene du fikk i går, hehe. Jeg må si du fikk litt unødvendig lite credit ved noen anledninger, noen av dem totalt ubegrunnet. Jeg vil si det er lettere å tjene på og bli kjent for et produkt, når du designer noe innenfor et merke som allerede er svært kjent, enn når du danner et merke fra grunnen av, slik som du. Du fortjener all credit du kan få! I den anledning vil jeg bare si hvor rått jeg synes det du har fått til er! Jeg er så glad på dine vegne, og jeg gleder meg veldig til din nye kolleksjon kommer ut for oss kjøpende, for da skal jeg svi av litt pæng, if you know what I mean.

Ha en fin dag. Stor klem!

krist.in

17.01.2016 kl.12:09

åh, den badedrakten var syykt kul - love it ! Og jeg eelsker toast, haha, man kan vel ikke få nok av det! Og ja jeg digger litt antrekksbilder innimellom <3

Du burde søke etter bilder fra Burano som ligger rett utenfor Venezia! Liten øy med bare fargerike hus - utrolig fint !

Maria

17.01.2016 kl.12:15

Outfit postene må til, begynner å savne de!! de inspirerer meg og sannsynligvis mange andre! :D

Stine

17.01.2016 kl.12:34

Haha, kjenner min ikke eksisterende ad/hd sniker innpå hver gang jeg leser bloggen din! :D Ikke bare har du utrolig fine bilder, men sannelig er du også såpass gira at jeg får litt makk i ræva sammen med deg!

StyleConnection

17.01.2016 kl.12:35

Anneilen: Tydeligvis ganske alvorlig! Naboen vår ble skutt i egen leilighet!!! WTF????

StyleConnection

17.01.2016 kl.12:36

Victoria J: Jepp :) Så deilig å høre at du digger den! Jeg håper dere digger dette designet like mye som meg :D WUUUHUUU

Linn❤️

17.01.2016 kl.12:43

hei skjønne Kristin😄jeg synes vixen antrekket ditt var veldig kult og buffalo skoene var kronen på verket👍🏻👍🏻jeg ønsker sterkt flere outfits bilder siden jeg elsker stilen din og hvordan du setter sammen forskjellige mønstre/farger😄 du er bare helt fantastisk😘 SORRY er min favorittlåt for tida og den blir nok det en gooood stund fremover😁ha en riktig fin søndag Kristin😊

Leila

17.01.2016 kl.12:51

Antrekksbilder er sååå innafor! :)

Emma Julie

17.01.2016 kl.12:51

Synes du var kult kledd på Vixen jeg! Flott oppsummering. Får håpe de får tatt han som har skutt. Ønsker deg en fin søndag :)

Madelen

17.01.2016 kl.12:52

Ja til flere antrekksposter! Gleder meg til å se hva som kommer i nettbutikken din framover! Håper badedrakten blir tilgjengelig før april, så den kan bli med til Thailand :) syns antrekket ditt ble litt to much på vixen, men digger at du tør! Viktig å gå i akkurat det man føler for! Sykt spennende hva som skjer i bakgården din! Oppdater oss :) og ha en nydelig slutt på uken Kristin! Klem i fleng <3

Line

17.01.2016 kl.12:55

Jeg savner outfit-innleggene dine jeg! Bare fordi det er deg, og din stil, og din stil er bare helt rå! :D <3

Jeg er helt enig med deg med JB! Jeg har hatt et skikkelig hat-forhold til han, men nå, så finnes det ikke hat lenger! :D

Ha en fin dag! :D

Nikita <3

17.01.2016 kl.13:00

Herlig :D

Savner masse outfit bilder! Digger stilen din :D

Katinka <3 <3 <3

17.01.2016 kl.13:10

FORTSETT MED ANTREKKBILDENE, DIN DUST! ;) De er jo fantastiske, og til evig inspirasjon for dine venninner og fans! :D

Mari A

17.01.2016 kl.13:23

Tror ikke det går an å ikke like outfit-postene dine? Fortsett med dem! Shit, leste faktisk om det på VG, og når jeg så at det var i Heimdalsgata tenkte jeg på deg!

Håper du har en fin søndag! <3 Klem

Live

17.01.2016 kl.13:59

Hei. Lurer på om du svarer alle som har sendt deg mld på Facebook angående ull?

Ha en fin dag :-)

Linn L.

17.01.2016 kl.14:19

Ehhh, selvfølgelig ønsker jeg flere outfitposter!!!! Du ser jo smashing ut :) Forstår godt at flere nok ikke "setter pris på" antrekket ditt på Vixen, men sånn seriøst, who cares. Du har din egen stil, og tommel opp for det!

Emma Djupevåg

17.01.2016 kl.14:38

Vette aldri fø møkje outfitposta🙌🏼

Gler meg te nye design sjøl om eg endå ikkje har klart å bestemma meg fø ka eg ve ha, du har kanskje ikkje so masse kle i butikken atm men da e allikavel fø masse!!😂

E so fint da du designe😍Elsk på søndagsoppdateringa og søndagsfun👏🏽👏🏽

Henriette S.

17.01.2016 kl.14:44

Fortsett med antrekksbilder! Jeg vil ha mer! Du har en så utrolig morsom og kreativ måte å sette sammen klær på at det er vel verdt noen ekstra blogginnlegg. :)

Gro

17.01.2016 kl.16:35

Toast er livet! :D Ja takk til antrekksinnlegg, god inspirasjon, du har så rå stil!

Siri

17.01.2016 kl.16:52

Ahh elsker slike innlegg! Fikk forresten såå lyst til å dra til Karibien nå, fyy så herlig det så ut der!! Har skikkelig reiselyst også, but where`s the money?

Sofie

17.01.2016 kl.17:06

Jeg har hvert i Curaçao to ganger, og det er helt fantastisk der! Jeg har ikke en negativ ting å si om den øyen, du burde prøve å få til en tur til Curaçao, du hadde aldri angret. Det er hvert hver eneste krone.

Vilde S

17.01.2016 kl.17:39

Antrekket ditt fra Vixen må være det beste! Buffalo er det styggkuleste som finnes. Drømte i natt at jeg møtte en på gata som hadde Buffalosko, haha, måtte selvfølgelig stoppe å gi hun komplimenter for det. Synd det bare var en drøm... Haha! Digger outfitbildene dine! Digger outfitene og digger bildene. Det er så mye mer enn bare et outfitbilde. Fortsett med det! Gjerne oftere :) God søndag, Kristin!

Siri V. Myre

17.01.2016 kl.18:21

Lika antrekksinnlegg siden du har en litt spesiell stil som eg virkelig digga!! Ååh vi trenge fleire persona som deg som tørr å være seg sjølv, både i klesveien, men også å stå på sine meninga om viktige samfunnsdebatta :)

Silje Marie A

17.01.2016 kl.18:22

Her er min instagraminspo:

https://www.instagram.com/mirrorsme/

Absolutt ikke meg, det der! Men syntes bildene hennes er latterlig morsomme og søte :)

Sunniva

17.01.2016 kl.18:55

Jeg elsker antrekksbilder! Selvom stilen din er litt mer fargerik enn min, henter jeg mye inspirasjon i type klær, former og fargebruk.

Synes forresten det er helt bak mål at ikke du vant årets bloggbusiness! Stå på, du er flink!

Christine

17.01.2016 kl.19:05

Hei!

Har du funnet en god oppskrift på cucumber mojito?

Elsker mojito, og har hatt lyst til å prøve den med agurk helt siden du nevnte hvor godt det var her på bloggen :)

Anna

17.01.2016 kl.20:20

Jeg savner de mange antrekksbildene dine, så gjerne mer av det! Elsker stilen din <3

Veronica M. Pedersen

17.01.2016 kl.21:15

Alltid gøy med outfitposter, for jeg ELSKER stilen din! Du er inspirasjon til tusen :)

StyleConnection

17.01.2016 kl.21:30

Christine: Working on it! Legger ut oppskrift når jeg har funnet den beste oppskriften :) Klem

Pernille

17.01.2016 kl.22:00

Outfit poster er awesome! elsker inspirasjonen :D

Karoline E.N

17.01.2016 kl.22:38

Jeg elsker ukens (trur jeg sier det hver søndag) haha. Ukens er topp og veldig morsomt å lese :D tommel opp for ukens. Toast ja, det kunne j spise hver dag når j gikk på VGs. Spiste omt bare det! Haha. Det er såå godt det! Jeg vil gjerne ha antrekks innlegg. Elsker stilen din! Antrekket fra helgen var awesome!!! :D den bodyen som kommer i nettbutikken var døds stilig. Juhu' gleder meg til å se alt nye som kommer inn. Masse kjærlighet til deg! Gikk det forresten bra med politi episoden? Hahaha. Klem <3

Silje

17.01.2016 kl.22:42

Digger antrekksbilder!

Regine

17.01.2016 kl.23:24

Jeg var innom Curaçao i julen, ganske fint der! Generelt er jo alt i Karibien en drøm da:)

Kristine

18.01.2016 kl.01:01

Hei!

Når skal du trekke vinneren av siste luke i adventskalenderen, og vinnerene av goodiebagsene med leketøy? Er så spent, håper på å vinne goodiebagen :D

Ingrid-E

18.01.2016 kl.02:40

Liker outfit posts! Digger stilen din! Kul skjorte du har på deg på siste bildene :) Kanskje du kunne fått inn en skjorte eller to til kolleksjonen din! Love it :D

StyleConnection

18.01.2016 kl.09:05

Kristine: Alle vinnere er annonsert på Facebooksiden min <3 Klem klem

Alexandra Flaa

18.01.2016 kl.09:58

Åå, jeg elsker virkelig dette antrekket! Husker det fra i fjor.. Da søkte jeg rundt på hele bloggen din for å finne antrekk, for så å legge dem ut på we heart it. Dette var virkelig starten på min stil nå. Dette var akkurat en sånn stil jeg ville ha og lette etter et sånt antrekk- og da kom jo du med det!

JEG TRENGER FLERE ANTREKK FRA DEG!!!

XOXO

Izzy

18.01.2016 kl.10:59

Vanligvis er jeg ikke så opptatt av "dagens outfit"-poster, men på denne bloggen blir selv jeg inspirert :) Det går jo an å kombinere med litt annet innhold. Trenger ikke 20 like bilder ala fotballfrue, men et par helantrekk og detaljbilder, og selvsagt hvor man kan kjøpe herlighetene! Synes forresten antrekket på bildet er et av dine tøffeste. Tror jeg faktisk har pinna det (kremt)!

Frøya B

18.01.2016 kl.11:19

Tror jeg må legge av litt penger til den nye kolleksjonen ass! Og JA til outfitbilder, men med et litt realistisk ønske. Er så ofte jeg ser folk poste outfitbilder, gjerne sånn høst/vinter outfits hvor de kjører på med både skjørt og kjoler, blandet med en litt tykk genser. Altså.. vi er i Norge, så hvertfall jeg klarer ikke noe skjørt med en tynn liten strømpebukse til...

Når det kommer til innlegget ditt om kroppspress, noe jeg synes var veldig kult og viktig. Så lurte jeg rett og slett på om du ville snakke litt om Sophie Elises "puppestunt" og i hvilken grad du ser virkningen av det. Bare som et lite innleggsønske fra en engasjert "jeg gir faen i kropp" person haha!

Ellers er vell politi i hagen om morgenen daglig kaffeutsikt? Uff, håper det gikk greit med den uheldige naboen..

Kristine

18.01.2016 kl.19:00

Wuups, bare jeg som følger dårlig med. Takk for svar, heldige de jentene som vant :D

Anne

19.01.2016 kl.10:20

Elske outfit innlegg!

Skriv en ny kommentar

hits