MIXED FEELINGS

Heia, fininger ♥

Det er en litt trist og skuffet bergenser som titter innom dere i dag... I går gikk jeg nemlig tomhendt hjem fra Vixen Blog Awards, og jeg tror det gjør ekstra vondt siden jeg var så inderlig sikker på at prisen for Årets Bloggbusiness skulle gå til meg. Jeg følte mitt navn stod all over denne prisen, men det gjorde visst ikke juryen.

Jeg tror helt ærlig ikke at de kan ha satt seg godt nok inn i hva som faktisk ligger bak... Hvor inn i satans vanskelig og ikke minst kostbart det er å starte egen produksjon og et helt nytt klesmerke på egenhånd, hvor mye det faktiksk krever, og hvor stor risiko jeg faktisk har tatt for å prøve å få dette til. Det er dessverre veldig vanskelig å få folk generelt til å forstå at dette er noe jeg har skapt helt alene, og at det ikke står verken investor, PR-byrå, samarbeidspartner eller et management bak StyleConnection. Jeg fronter ikke en kampanje for et eksisterende klesmerke... Jeg gjør ikke dette i samarbeid med en klesgigant... Jeg gjør det sjæl! 

At jeg ikke stakk av med prisene i de andre kategoriene jeg var nominert i, var selvsagt kjedelig, men likevel forståelig. Det var en haug av flotte finalister i absolutt alle kategorier, samt en haug av verdige vinnere, og jeg er så inderlig glad på vinnernes vegne. Noen bloggere vant omsider sin første pris, og det var så fortjent! Jeg vet jo hvor vanvittig godt det føles å stå der oppe på scenen og ta i mot en pris, og jeg unner alle bloggere å oppleve dette. Denne prisutdelingen er som en Oscar-utdeling for bloggere... Det er liksom her vi virkelig får anerkjennelse for det vi gjør, og et realt klapp på skulderen, noe som betyr svært mye når man legger ned så ekstremt mye tid i blogg.

Å vinne en slik pris er helt fantastisk, så nå får jeg heller bruke denne dagen til å komme meg over skuffelsen, og heller gjøre en enda bedre jobb i år, slik at jeg kanskje klarer å komme meg tilbake på "pallen" til neste år. Det viktigste er uansett at jeg har de beste leserne, og at det er dere som stemte meg frem til finalen. Bare det å være finalist betyr ekstremt mye, og det er takket være dere. Pris eller ikke pris, jeg har i hvert fall vunnet de aller beste bloggleserne en blogger kan ønske seg!//Foto: Vixen

At jeg ikke vant noe gjorde ikke kvelden mindre hyggelig, og jeg koste meg gløgg ihjel med en gjeng flotte mennesker. Etter utdelingen svippet Katinka og jeg hjemom for å plukke opp Dennis, og så stakk vi rett på afterparty for å skåle, danse og le, og for å feire de flotte vinnerne. Jeg og mine 15 cm høye Buffalo danset oss ihjel, og før jeg visste ordet av det, var det tid for strippeklubb, haha. Strippeklubb, ass... Jeg er altfor ofte på strippeklubb!

Vakt i døren: Neimen hallo, der har vi deg igjen ja, haha.
Kristin: Ja, hallo. Her er jeg igjen! Hvordan er det i dag? Kan jeg få lov til å danse i dag? Vær så snill?
Vakt i døren: Nei, Kristin. Du kan ikke ta oppmerksomheten bort fra jentene her. 
Kristin: Det skjønner jeg. Hva hvis jeg danser i pausene? 
Vakt i døren: Nja... Nei, det er egentlig ikke ok. 
Kristin: Okei... Men hva om jeg danser i en mørk krok hvor ingen ser meg? 
Vakt i døren: Hmmm... Ok, kanksje i en mørk krok hvor ingen ser deg. 

Hahaha, jeg ler så høyt! Nå blir det lenge til neste tur på Blaze, for å si det sånn, hehe. 

Har dere en fin dag, vakre venner? ♥

Veldig glad i dere!

55 kommentarer

16.01.2016 kl.15:46

Du hadde fortjent å vinne! Blei sjokkert når jeg så du ikke fikk noen priser. Men tenk på nominasjonen, det er bloggleserne som har stemt deg frem til det. Det burde bety mer enn en jury!

Tomine

16.01.2016 kl.15:49

Du hadde virkelig fortjent prisen for årets bloggbusiness! Men slik er det! Du får bare tenke på hvor mye du har oppnådd💃🏽

Hahahah! Ler av samtalen med vakten, herre😂😂

VILDE

16.01.2016 kl.15:53

Hei, fine deg!

Jeg ble også veldig skuffet og overrasket da jeg så at du ikke stakk av med noen av prisene... Hadde regnet med Sophie Elise som årets blogger ettersom at hun har blitt så "stor" det siste året, i tillegg til at hun er veldig dyktig da. Men jeg hadde absolutt troen på at du skulle stikke av med resten av kategoriene du var finalist i. Årets Businessblogg var jo som skapt for deg. Må ærlig talt si at jeg er veldig skuffet. Ikke over deg, men over juryen. Som du sier, de har ikke peiling på hva du faktisk har klart å oppnå helt alene. Du er i hvert fall ekstremt dyktig! Aldri gi opp. Fuck Vixen Blog Awards, haha. Stå på og gjør din egen greie, akkurat som du gjør nå. Du har klart å oppnå utrolig mye imponerende og jeg har troen på at vi har enda mer i vente. Du er fantastisk!

Ekstra stor klem!

VILDE

16.01.2016 kl.15:54

HALLO!!! Glemte å nevne hvor fantastisk du så ut! Jeg elsket det rosa håret! Du så helt smashing ut! Du får i hvert fall kåringen "Kveldens feteste antrekk" av meg ♥

Saramammadalt

16.01.2016 kl.15:55

Hei!

Må si meg strengt ENIG i det du sier.

Jeg leser mange blogger og følger med så at du ikke

vant er meg helt uforståelig..

Pris eller ei, du er skikkelig rå å

god å jobbe, så bare stå på!

Digger foresten nettbutikken din! Og stilen din :)

Klem fra nord :))

Stine S

16.01.2016 kl.16:03

Skjønner godt du er skuffet, fine Kristin. Denne prisen skulle så absolutt ha gått til deg. Du er en utrolig dyktig og herlig person og jeg elsker nettbutikker din. Eier flere plagg og er så fornøyd! Stå på videre, jeg heier på deg! Klem i fleng <3

Miriam

16.01.2016 kl.16:06

KRISTIN DU ER HOT!! HOT!! HOT!! Du så helt FANTASTISK ut i går! Jeg elsker hvordan du skiller deg ut i mengden! OG det in a good way. Hørtes ut som dere hadde det gøy i går kveld/natt. Dagen i dag er så langt veldig fin, gleder meg til å virkelig nyte lørdagen og å slappe av:-)

Jeg er lei meg for at du ikke vant noen av de du var nominert i. Jeg var også helt sikker på at du kom til å vinne Årets Bloggbusiness! Jeg ble oppriktig lei meg når jeg så du ikke hadde vunnet den, fordi den hadde du fortjent så inn i "granskøvven" mye. Jeg er så sykt imponert over det du har oppnådd, jeg ser veldig opp til deg.

Stå på videre, neste gang er den din <3

KJEMPESTOR klem til deg

Helene

16.01.2016 kl.16:06

Selvsagt var den prisen ment for deg! Det sier seg selv at juryen ikke er mye å ta seriøst når ikke en gang fotballfrua har vunnet en eneste pris før nå. Merkelig nok i seg selv at det ikke er leserne som bestemmer utfallet, da ville du ikke gått tomhendt hjem igår! :)

Ikke gi deg <3

Madelen

16.01.2016 kl.16:06

Syns virkelig du fortjente den prisen! Dette har du gjort helt selv og ikke i samarbeid med en klesgigant! Skjønner godt at du er skuffet... Ble veldig skuffet da jeg så hvem som stakk av med den prisen. Syns ikke det er rettferdig :/ men ja, nå er det jo sånn det ble. Håper du kommer deg over skuffelsen og har en nydelig helg videre. God klem fra meg <3

Sara

16.01.2016 kl.16:07

Ikke misforstå meg nå, men jeg forstår veldig godt at du ikke vant den prisen :/

Du skal ha ros for å satse, og det du sier om hvor mye arbeid som ligger bak det du gjør er helt riktig, det vet jeg selv! Men i det selskapet der så holder det ikke å bare starte opp et eget merke og lansere butikk, du må lykkes med det det også. I følge regnskapet for 2014 gikk du nesten én million i minus! Omsetningen var på litt over én million, og da mistenker jeg at det også omfatter inntekter fra bloggen din... Du har tvungen pant etter krav fra Oslo Kemnerkontor og en ganske så negativ egenkapital.

Det er godt mulig at du i løpet av 2015 har snudd dette til noe positivt og at det faktisk har blitt en suksess, men det er det kun du og dine nærmeste som vet i så fall :/ Jeg håper du har gjort det, for det hadde vært kult om du lykkes med noe som ikke er main stream.

Juryen må uansett ta utgangspunkt i det de vet, og både Camille Pihl og Caroline Berg Eriksen ligger et godt stykke foran deg hva gjelder blogg + business pdd.

16.01.2016 kl.16:08

Åååå fulgte med på snapp av andre bloggere og eg må sei det kokte i haude på meg fordi du ikkje fikk pris !!!! :( du fortjener alle prisane !! Digger deg Kristin !:)

Iselin HL

16.01.2016 kl.16:18

Åh kjære deg.. Jeg er også skuffet for at du ikke fikk noen priser. Sjokka faktisk! Men men... Er jo ikke noe man kan gjøre med det annet enn å fortsette å rose deg, for DU fortjener det mest synes jeg ❤️ Du er så ekte💍💞 i kveld skal vi ha kalkun! Gleder megtil å stappe hele dyret inn å kose meg gløgg! Di er svær da :o off.. Kos deg videre i kveld <3

Cathrine

16.01.2016 kl.16:18

Hei.

Kan du sjekke mail ?

Jeg har sendt deg mail om en pakke som jeg bestilte fra deg som er gale med og jeg mangler 2 ting .

Ragnhild

16.01.2016 kl.16:38

Du e RÅ uansett :) <3

Carina

16.01.2016 kl.16:56

Du hadde virkelig fortjent alle prisene💐

Lise Lotte

16.01.2016 kl.16:56

Kjære Kristin!! Håper du ikke fortviler for mye <3 vi vet jo alle at du er en verdig vinner uansett pris eller ikke. Har stemt så mye jeg kan, men det var visst ikke nok! Uansett er du en vinner i mine øyne. Håper du ikke lar deg knekke, men at du fortsetter å inspirere og glede andre gjennom bloggen! Utrolig synd, men det er flere sjanser, heldigvis. Stå på Kristin, ikke gi opp!! Håper du hadde det fint i går og at du pleier kjærligheten med Dennis i dag. Klem.

Kacharin

16.01.2016 kl.17:22

Det må nok være litt kjipt ja. Uff. Men stå på, neste år er det din tur! :)

Ann Sissel

16.01.2016 kl.17:38

Du hadde SÅÅÅ fortjent en pris!! Fyflate... OG DAMN IT GIRL - du var helt RÅTT kledd !! ♡ Elsker at du er deg selv og skiller deg ut. Unike vesen ♡

Leila

16.01.2016 kl.17:45

Helt enig! Var ganske sikker på at du kom til å stikke av med den prisen! Vi ser, og vet hvertfall hvor godt arbeid du gjør <3 Du skiller deg jo ut fra de andre bloggerne. Godt du koste deg likevel :)

Maria C

16.01.2016 kl.17:45

Hei fine deg! Jeg ble litt skuffet selv egentlig, jeg har stemt og stemt og stemt hver dag til siste slutt å hadde virkelig håpet på at du skulle vinne en pris. Sånn ble det desverre ikke, men jeg synes du virkelig hadde fortjent spesielt årets bloggbusiness! Men samtidig burde du ikke være skuffet, du har jo tross alt klart å skape ditt eget klesmerke å det er ikke bare bare. Det er jo å vinne i seg selv mener nå jeg. Du har klart det å du er på god vei opp! Jeg har så innmari tro på deg og styleconnection at du må ikke gi opp pga en pris. Denne prisen vill du nokk garantert få engang å det kommer til å være så innmari fortjent. Du er for dine blogglesere en absolutt favoritt å businessen vet vi godt at du kan å har jobber hardt for! Jeg ser på deg som en vinner uansett, for du er min favoritt av alle. Uansett hvordan kategori så er det kun deg jeg synes er best i alt for ingen andre inspirerer meg like mye som deg! Stå på hilsen fast blogglesere ❤️

Martine S

16.01.2016 kl.18:14

Kjære vakre deg! Synd du ikke kom hjem med noen pris, men likevel er du en vinner i alle blogglesernes øyne ihvertfall <3 syns samtidig det kan virke negativt med slik pris, nettopp fordi det skal liksom være med på å bestemme hvor god og flink man er. DU er uansett en fantastisk blogger som alltid står på, og gjør ditt beste uansett når det gjelder nettbutikk OG blogg! En pris er bare en pris, værsåsnill og ikke bli så skuffet vennen <3 synd at det skal være med å "vise" at man er en flink blogger. Vi er MANGE lesere som mener du er Norges beste blogger, og det mener jeg! Driit i priser!!

Vi setter så enormt stor pris på deg. Du er verdifull, honey!

Smask :*

Emma Julie

16.01.2016 kl.18:17

Åå, den var lei! Det du skal vite er at du er den beste bloggeren med så mye innhold som gir til så mange. Vi blogglesere digger deg og synes du er en helt rå dame! Rå dame minte meg på at jeg var på konsert med Gabrielle i går, haha. Siden du digger henne. Dere er begge helt rå damer! Neste år står du på pallen igjen! Haha, kanskje vært på strippeklubben litt ofte når vakta kjenner deg igjen ja. Men det er vel egentlig bare litt artig? Stor klem til deg flotte Kristin :)

Kamilla Haaland

16.01.2016 kl.18:17

Du fortjente absolutt prisen! Skjønner godt at det er surt å ikke vinne den... Jeg synes også du burde fått folkets favoritt igjen!

Emilie Andreassen

16.01.2016 kl.19:03

At ditt navn stod all over den prisen, trodde jeg helt ærlig alle mennesker i dette land mente! Og om juryen så ikke ser det, Kristin... I våre øyner er den prisen din. Den pokalen gjør det jo bare offisielt. Det forandrer ikke hvor FORBANNA RÅÅÅÅ du og styleconnection er! Du er SKAMFLINK, og jeg vet utrolig godt at det er helt sinnsyk med arbeid! Jeg håper det som betyr mest for deg er at vi lesere (og de som stemte deg til finalen) mener du fortjener prisen, uansett hva en jury sier! Stå på, Kristin. Pris eller ikke, du er helt awesome i det du driver med!!

Mari A

16.01.2016 kl.19:34

Kjære, fine Kristin <3

At du ikke stakk av med årets bloggbuisness overrasket meg faktisk ganske mye! Men selv om du ikke hadde med deg en pris hjem i går, så er du forstatt en vinner i oss leseres øyne. Du er en vannvittig bra blogger og en RÅ dame:D Og outfiten din i går var awesome. Digget det! Jeg håper du vet hvor stor pris jeg (og mange andre lesere) setter på deg og ditt arbeid! Du er fantastisk <3 Håper du har en fin lørdag! Klem <3

karolinees

16.01.2016 kl.19:37

Åhhh så trist å lese Kristin! Du hadde fortjent den prisen forran alle de andre bloggerne, men om det hjeøper på, så hadde du fått 100 sånne priser om jeg kunne fått bestemme! Du er gullegod, og ser helt magisk ut, OG lyser opp hver eneste dag! Loveu Kristinsnuppis, ha en fin dag og spis noe junk i den superkule, GULE genseren din!! 😘😘

Margrethe

16.01.2016 kl.20:20

Det er trist at du føler det sånn, du hadde fortjent den uten tvil!

Men har du tenkt over at det du sier om hardt arbeid og alt bak, også gjelder de andre finalistene? De har jo også jobbet for å fortjene nominasjonen og ikke minst prisen!

Så du vant ikke denne gangen, du vant flere i fjor! Det betyr ikke at du ikke er en vinner, du er super, du er tøff og utrolig dykig :-D

Din buisness er kjempe vellykket uansett pokal eller ikke ;-) <3

Camilla

16.01.2016 kl.20:32

Jeg stemte masse på deg, hver eneste dag lå eg inn ein stemme på deg innenfor alle kategoriene du var oppmeldt i både på mobil, data og nettbrett. Synes du virkelig fortjener en pris da du er den du er, sier ting slik du tenker de og ligger ikkje skjul på noe:) digger din oppførsel og hvordan du er altså, får håpe du vinner til neste år:) stå på, elsker bloggen din😊

aud olsen

16.01.2016 kl.20:36

Kansje di var redd for at du var for full slik du var sist du vant,Men du er unik i den jobben du gjør som blogger. Skjønne deg du vinner nok neste gang,så stå på.

16.01.2016 kl.20:38

Hvor er toppen fra?

Johanna

16.01.2016 kl.20:53

Du fortjente ikkje å vinne, og godt du ikkje gjorde det, da du er ganske uprofesjonell med klesmerket ditt?

Og really, antrekket? Du e snart 30 og ikkje 13.

StyleConnection

16.01.2016 kl.21:15

Anonym: Det er faktisk en body/badedrakt fra StyleConnection :) Kommer i butikk i februar :) Klem

StyleConnection

16.01.2016 kl.21:16

aud olsen: Tror nok det ligger mer bak enn som så ;) Klem

StyleConnection

16.01.2016 kl.21:18

Margrethe: Selvfølgelig har jeg tenkt på det :) Jeg sier absolutt ikke at jeg er den eneste som har jobbet hardt for dette. De som vant er verdige vinnere, ikke tro at jeg mener noe annet :) Stor klem

Veronica H

16.01.2016 kl.21:32

Kjære gode, vakre Kristin! Huffda, dette var trist og ekstremt overraskende :-( kan ikke fatte og begripe at den prisen ikke gikk til deg, for det syns jeg den ABSOLUTT burde gjort!! Du har virkelig gjort deg høyst fortjent til både den og alle de andre prisene du var nominert i! Men dont worry, du tar de neste år :-D og husk at for oss lesere er du en VINNER uansett, alltid <3 du trenger ingen pris for det!! Du vinner hver eneste dag med inspirerende, glade og nydelige innlegg til alle som ser så ufattelig mye opp til deg! Du er et forbilde!

Gro

16.01.2016 kl.22:05

Hei på deg! Skjønner du syns det var litt kjipt å ikke vinne noe, men så bra at du unner de andre prisene fordet :) Og se fremover, 2016 blir ditt og klesmerket ditt sitt år! Jeg blir bare mer og mer fan, og det tror jeg ikke jeg er alene om! :D

Charlotte O

16.01.2016 kl.22:12

De tenkte vel de måtte slippe frem andre bloggere :) men du er super flink og hardtarbeidende blogger som fortjener en slik pris, ikke tvil på det :) og ikke for å snakke om hvor tøft antrekk du hadde på deg :) du er som månen på himmelen, du skiller deg ut på himmelen, som et vakker menneske!

Mimi

16.01.2016 kl.23:25

Ååhh, nå ble jeg også lei meg... Jeg ville så gjerne at du skulle vinne pris. Du er sååååå flink til å lage blogg og klær. Klem

Jonas

17.01.2016 kl.00:30

Fuck hele den greia der, det er bare noe oppskrytte greier, hva er de til og og dømme?, jeg har følgt bloggen din lenge nå og du er absolutt en som fortjenete hvertfall business prisen, ha en forsatt fin dag flotte fantastiske kristin!!

Vilde S

17.01.2016 kl.02:01

Skjønner at du er skuffet, Kristin. Ble skuffet selv.. Men du er jo flink selv om du ikke vant! Fortsett å stå på, kjære deg. Du er god nok både med og uten pris :) Og fy søren, så rå du var da! Det feteste håret ever, og det feteste antrekket. Du er så gjennomført bra, Kristin! Digger deg, og heier på deg herfra og til månen. Og tilbake. Tre ganger! Minst :) <3

Kari

17.01.2016 kl.07:12

Som den veldig atypiske bloggleser jeg er, hadde jeg virkelig håpet å se deg " på pallen". Fram til nå har blogging vært noe som vi "gamliser" har holdt oss unna, men vi kommer etter, og da er det slike blogger som din vi faller for. Blogger med en unik stil og et helt eget uttrykk! Det er mange flinke bloggere i Norge, og du Kristin er en av de beste!

-klem-

17.01.2016 kl.09:26

Helt utrolig at du ikke vant den prisen, det er jo du som faktisk er grunnleggeren av en buisness og ikke bare får lov til å lage en liten kolleksjon gratis for et allerede eksisterende merke. Hva tenker juryen med egentlig? Pris eller ikke, det er faktisk DU som er den bloggeren som fortjener det mest og altså det er jo helt tydelig at du har en større buisness enn Camilla phil? Det er jo bare å lese seg opp på fakta holdt jeg på å si. Du hadde virkelig fortjent den prisen. Men altså den juryen, hvem er de til å kunne vurdere det egentlig? Vil ikke si det er en spesielt begavet jury der meningene dems burde vektlegges mer enn Ola Nordmann. Føler ikke de har noen spesiell kompetanse for å sitte i den juryen heller. Så husk på

at det er kun de 4/5(?) som sitter i den juryen som mener at Camilla er mer verdig enn deg! Jeg mener IKKE det og av meg får du en pris :-) bare synd min mening ikke kan gi deg en ordentlig pris, ene og alene fordi jeg ikke har en plass i den "ærverdige og betydningsfulle" juryen. Husk fine du, at selvom de menneskene der ikke ga deg prisen, så betyr ikke det at du ikke fortjener den!! :)

17.01.2016 kl.10:43

kan godt forstå at du ble skuffet da du ikke vandt. jeg trodde du kom til å vinne en pris, det hadde du fortjent. men komikerfrue og lene orvik vant heller ikke denne prisen eller en annen, så du er ikke den eneste som er skuffet. de hadde også fortjent å vinne

Ina

17.01.2016 kl.11:04

Jeg ble lei meg og veldig skuffet når jeg hørte at du ikke fikk noen pris. For det fortjener du virkelig. Jeg har lest bloggen din i mange år. Og jeg digger rett å slett bloggen din. Din blogg får meg alltid i godt humør. Jeg blir glad hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din. Du virker som en snill og herlig dame. Du er ærlig mot dine lesere. Noe som er med på å gjøre deg til en fantastisk blogger. Dine fargerike og inspererende innlegg kan få envær til å lyse opp av glede når man går inn på bloggen din. De ukentlige søndagsvideoene er morsomme og det er noe eg gleder meg til hver eneste søndag. Du og dennis er noen herlige skapninger som kan lage god, spennende og ikke minst morsomme underholdning som får leseren dine til å le.

Eg er virkelig stolt over deg og det du har oppnådd. Både når det kommer til blogg, youtube og nettbutikken du har lansert. Eg berundrer deg virkelig. Kleskolleksjonen er unik og fargerik. Noe jeg virkelig digger. Jeg har kjøpt mange av klærnene du har laget.

Det at du tørr å være deg selv og at du tørr å være 100% ærlig mot oss lesere. Det setter jeg utrolig stor pris på. Du tar oss lesere med inn i ditt univers og deler med oss om dine tanker. Du er ikke en sånn blogger så må framstille alt som perfekt. Du deler både positive og negative ting. Selv om du ikke kjenner alle leserene og ikke har truffet oss. Så behandler du oss som dine venner. Om du har gått i en gul genser i flere dager i strekk, så er du modig å velger å dele det med oss lesere.

Jeg har fått en så godt inntrykk av deg som person på bloggen og vet med sikkehet at du er like snill og fantastisk person i virkeligheten. Så om du ikke har fått noen pris. Så vil du alltid være en vinner for meg og sikket alle de andre leserene dine. Jeg håper at det at du ikke fikk en pris, ikke stopper deg med å være en like god blogger som du alltid har vært. Jeg håper at du forsetter og gi oss lesere gode og inspirerende innlegg og morsom underholding på youtube. Jeg gleder meg til å følge bloggen og youtube kanalen din videre. Glad i deg <3

17.01.2016 kl.11:50

Liker det at det står at DEnnis er ektemannen din, står på minmote hvor bilder av hva alle går med :)

17.01.2016 kl.12:43

Åå, du er herlig, digget antrekket! Må si jeg ble skikkelig lei meg på dine vegne, faktisk, da jeg så du ikke hadde stukket av med denne prisen.. Du fortjente den virkelig!! Håper det er en trøst at alle bloggleserene dine ihvertfall heier masse på deg <3 Stå på!

Nikita <3

17.01.2016 kl.13:02

Du er ett så sinnsykt herlig menneske :D

Linn L.

17.01.2016 kl.14:12

Jeg har særdeles lite peiling på disse bloggprisene og hva juryen legger i begrunnelsen for hvem som vinner og ikke. Uansett kan jeg godt forstå og kjenne til den skuffelsefølelsen man får når man ikke vinner noe man selv føler seg fortjent til, og det er ikke noe særlig. Uansett vet du at du har mange, mange lesere som følger deg og støtter deg der ute, så håper det kan hjelpe litt på følelsene du sitter med <3

Siri V. Myre

17.01.2016 kl.18:29

Så synd att du ikkje vant noken prisa Kristin! :( eg synst virkelig du fortente prisen for beste bloggbuisiness!! Du har virkelig stått på! Og som du seie, du har trufadte lesera som støtta deg, trur på deg og heia deg fram og opp i lyset. Vi får krysde fingrame for st du vinner en pris neste år! :) klem

Kristin S

17.01.2016 kl.21:14

Det hjelper kanskje ingenting, men ville bare si at din blogg er den eneste bloggen i Norge hvertfall jeg gidder å klikke meg inn på. Er alltid nysgjerrig på hva du har på hjertet, så jeg håper du fortsetter å skrive, Kristin!

StyleConnection

17.01.2016 kl.21:20

Kristin S: Det hjelper så mye, fine deg <3 Tusen takk!

Karoline E.N

17.01.2016 kl.22:32

Kjære kjære Kristin! <3

Jeg skjønner så sinnsykt godt at du er skuffet. Er så skuffet på dine vegne :/ du jobber så hardt hele tiden! Det krever såå sinnsykt mye av en person! Jeg ble kjempe trist inni meg på dine vegne. Du skal hvertfall vite at du hadde fått alle pariser i verden av meg for den innsatsen du gjør! Jeg er såå glad for at du er du. Styleconnection er helt perfekt, og jeg vet at du jobber hardt med det, så den prisen skulle hvert din! Som hun over her sier: du er den eneste bloggeren j gidder å lese hver eneste dag. <3 mange varme klemmer fra meg

Alexandra Flaa

18.01.2016 kl.09:49

Håper vi virkelig får enda flere bilder av dette helt ubeskrivelige rå antrekket du hadde! Altså, wow! Her snakker vi babe-faktor til leven tusen. Elsker stilen din :D

xoxo

Frøya B

18.01.2016 kl.11:09

Var skråsikker på at du skulle komme hjem med en pris.. du har gjort deg så fortjent til det! Vi får prøve igjen til neste gang. Skjønner hvor mye du står på for å få businessen til å gå rundt. Har selv en fremtidsplan om å starte egen butikk, spill da vell og merke. Men er ganske blandede følelser om den drømmen, kommer til å bli megaskummelt(Og forhåpentligvis litt gøy)

Ellers digget jeg stilen din, fy søren så fresht og kult!

Mette

19.01.2016 kl.23:09

Synes det er interessant å se at så mange mener at du fortjente den bloggprisen :O Du har startet et merke, ja, men det er jo langt i fra noen suksess ennå. Jobb noen år til med det og få det til å gå i pluss, for akkurat nå så er det vel et tapsprosjekt enn så lenge?

Skriv en ny kommentar

hits