UKENS...

Hei igjen, fininger ♥

Har mandagen behandlet dere bra? 

Vi er jo snart ferdig med ukens første dag, og jeg tenkte det var på tide å oppsummere uken som gikk. Dette var ukens ditt og datt...

 

GLADMELDING:

Dennis og jeg klinker i gang med et helt eget talkshow i slutten av januar, og vi er overveldet over responsen. Det er helt rått å se at dere er like giret som oss, og vi gleder oss gløgg ihjel til å komme i gang.

Vi kommer til å ta opp en haug av både aktuelle, interessante, morsomme og ikke minst viktige temaer, og alle ønsker dere har sendt inn så langt bli tatt i betraktning. Her skal vi snakke om alt fra stalking og kjærlighetssorg, til intimbarbering og verdenskatastrofer, så vi både tror og håper at vi kan inspirere og underholde mange der ute. HURRA!

Talkshowet kommer til å sendes på vår YouTube-kanal hver onsdag klokken 18.00, så det er bare til å glede seg! Dette blir jo nesten SnikkSnakk all over again, dessverre uten min deilige Belinda, da hun har valgt å flytte laaaangt bort (BUUHUUU), men jeg tror det kan bli gøy med ulike synspunkter fre begge kjønn, yay!

MIDDAGSTIPS:

Er en superdigg wok/gryte med en haug av digge grønnsaker, masse chili og hvitløk, marinert svinekjøtt i strimler, kokosmelk, hermetiske tomater og risnudler. Vi har akkurat spist nettopp dette, og herlighet så yummy det var. 

Du trenger følgende ingredienser:

Minimais // Rødløk // Vårløk // Hvitløk // Paprika // Sukkererter // Gulrøtter // Brokkoli // Kokosmelk // Hakkede tomater // Chili // Risnudler // Strimlet svinekjøtt

Dette gjør du:

Kutt opp 1 stk. chili og 2 fedd hvitløk i tynne skiver. La det surre i litt olje i wokpannen, før du tilsetter strimlet svinekjøtt, salt og pepper. La det steke og surre i noen gode minutter før du tilsetter resten av grønnsakene som du har hakket opp på den måten du måtte ønske. Tilsett deretter en halv boks kokosmelk og en hel boks med hakkede tomater, og la det koke i ca. 10 minutter. Serveres på en seng av risnudler!

NAM!INSTAGRAM:

Jeg har inkludert @styudiodiy i en tidligere ukensoppsummering, men jeg blir så happy av det hun legger ut, at jeg bare blir nødt til å dele denne Instagramkontoen enda en gang. Se på den fargefesten under her da... Konfeeeettiiiiiiiiiiii!

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor jeg forteller litt om jeg ikke lenger klarer å sitte her å se på hva som skjer i Hellas, uten å dra nedover for å bidra. Som dere kan lese i innlegget, ønsker jeg nå å bruke min stemme til noe jeg ser på som svært viktig, og formidle en historie som for håpentligvis vil engasjere enda fler. 

Jeg håper dere vil bidra, enten økonomisk eller ved å sende ull til meg som jeg kan ta med nedover. Mer info finner dere HER. Jeg ser at mange av dere allerede har sendt mail/melding til meg, og jeg svarer dere alle fortløpende. Tusen takk for deres engasjement!

A terrified child clings to a rock on the shore as a group of Syrian refugees arrive on the island after travelling by inflatable raft from Turkey. The Eastern Mediterranean route from Turkey to Greece has overtaken the central Mediterranean route, from North Africa to Italy, as the primary one for arrivals by sea. From January to June this year, 68,000 people arrived in Greece, compared with 67,500 in Italy, accounting for nearly all the arrivals in the period.

HØYDEPUNKT:

Er uten tvil turen til København, hvor vi feiret min vakre venninne, Tonje! 

Herregud så gøy vi hadde det, og jeg er søren meg fortsatt støl etter all dansingen natt til lørdag. Herregud for en bra fest og feiring - helt RÅTT! 

SNAPCHATS:

Hehehe!

Jeg har like så greit samlet de siste snapsene i en liten video til dere, og for de av dere som gikk glipp av bukseproblematikken, kan dere få gleden av å se dette her i denne lille snutten. Det burde søren meg ikke være mulig, ass, haha! 

WANDERLUST:

Åhåj som jeg lengter etter sol og varme!

Ta meg til kritthvite strender og svaiende palmer, sier jeg bare... Og aller helst til Fillippinene ♥ Har noen av dere vært der? Dette er en destinasjon som står høyt oppe på listen over steder jeg ønsker å besøke. 
Foto: Roadlessandy

Er det forresten noe dere savner i disse ukesoppsummeringene? I så fall er det bare til å gi en liten lyd, så skal jeg inkludere de punktene dere savner i neste runde.

Nyt kvelden, fininger!

Klem i fleng ♥

 

27 kommentarer

Mari A

11.01.2016 kl.21:27

Tror jeg skriver det hver uke, men jeg liker disse innleggene:D Den woken så digg ut, så den må nok prøves ut om ikke så lenge.

Har forresten sendt deg melding for en stund siden ang bidrag med ull, men har enda ikke fått noe svar :)

Nyt kvelden vakre <3 klem

krist.in

11.01.2016 kl.21:28

Gøy med ukesoppsummeringer :D Håper denne uken blir bra !

VILDE

11.01.2016 kl.21:36

Disse innleggene er så herlige! Skal rope ut hvis jeg føler at det er noe som mangler.

Håper du har fått en fin start på uken! Stor klem ♥

Iselin HL

11.01.2016 kl.21:48

Jeg digger disse innleggene! Ingenting som mangler synes jeg. Det er så godt å lese disse forsi man får liksom en slags oversikt og påminnelse på hva du har skrevet og snakket om den siste tiden, herlig❤️ Ha en fortsatt fin kveld!... Det skal i allefall jeg. Lillesøster kommer hjem nå hvert øyeblikk og det skal bli så godt! Smask:*

Miriam

11.01.2016 kl.22:04

Liker veldig godt disse ukesoppsummeringene!🎀 Jeg føler du har med det meste og jeg rett koser meg med å lese disse ulike punktene. Men, syntes alltid det er EKSTRA morsomt når du får med ukens lættis, større eller mindre latterligheter, kjempemorsomt uansett💜

Klem💕

Miriam

11.01.2016 kl.22:42

Åååååååå jeg er fremdeles sykt gira ang talkshowet deres. Det skal bli SÅ gøy!! Og vet du hva? Siden jeg så snappen din av Wok-middagen deres tidligere i dag, har jeg hatt lyst til å spørre om oppskriften! Og her er den. Du er en tankeleser! "Miriam vil nok ha denne oppskriften" tenkte du nok. O'yes. Fo'sho she does. Elsker disse innleggene. Du er superb

Og en ting! Har du blitt Harry Potter geek enda eller? Kom plutselig til å tenke på det. Please si ja.

Stor klem

Emma Djupevåg

11.01.2016 kl.22:43

Digga vekesoppsumeringa! ukas beste treningsøkt hadde vå funny, enten du faktisk har trent eller bore posa opp trappene eller støvsugd :) hadde vååå komisk! :p Stor klem <3<3

11.01.2016 kl.23:29

Gøy med vekesoppdateringer! :D Disse innleggene er så herlige, og jeg liker de veldig godt :) Kunne óg tenkt meg å lese om ukens innkjøp, ukens sang, og ukens latter i disse innleggene! :D Hadde vert spesielt morsomt med ukens latter. Er alltid like morsomt å høre de morsome historiene dine fra hverdagen.. Hehe <3 Stor klem til både deg og Dennis! <33

charlotte o.

11.01.2016 kl.23:35

Det er kjekt å se at du blander litt på hva du tar med i ukens oppsummering, at det ikke er alltid det samme :)

Så du kan blande mellom ukens låter, matrett, craving, wonderlust, høydepunkt, nedtur eller en meningsfull quotes osv. :)

Alltid kjekt med en ukeoppsummering :)

Astrid

11.01.2016 kl.23:59

Hei! Digger bloggen! Filippinene er et helt nydelig land som jeg selv har vært i 3 ganger. Anbefaler virkelig boracay, som er helt nydelig og med en strand som er blitt kåret til en av verdens fineste strender! Det er veldig mye fattigdom i dette landet, men på boracay blir du litt skjermet for det, og folkene der er så utrolig hyggelige og elskverdige. Virkelig en øy jeg anbefaler å dra til!

Maren

12.01.2016 kl.00:18

Filippinene er fantastisk! Jeg var der i 10 dager og fikk opplevd alt fra å bli kjent med gatebarn, til sinnsyk luksus med blått hav og deilig mat! Virkelig ett land å anbefale, uansett hva målet er :)

Marie

12.01.2016 kl.01:11

Haha, leser bloggen din hver kveld, leser den faktisk så ofte at når jeg leser så leser jeg på din dialekt med din stemme i hode! Haha morsomt :)

Stå på Kristin!! Elsker bloggen og bildene du tar!

Lovise

12.01.2016 kl.08:34

Jeg skal til Filippinene I påsken

12.01.2016 kl.08:43

Ukens flause/kjipe?

Karina O

12.01.2016 kl.09:58

Hei hei, kanskje et dumt spørsmål, men skitt au. Hvordan lager du ris nudler? Samme som vanlige nudler?

Gleder meg myee til talkshowet deres altså.

Ps. Leser bloggen ofte, men er veldig dårlig på å huske å kommentere.

StyleConnection

12.01.2016 kl.11:28

Karina O: Heia :) Ikke dumt spørsmål i det hele tatt <3 Det er rett og slett bare en pakke som heter risnudler, haha. Hvis du skjønner? Ikke noe hokus pokus, altså :) Klem klem

Andrea

12.01.2016 kl.14:30

Var på Filippinene i 2011. Fikk anbefalt av en innfødt å reise til Boracay, en øy som tilhører Filippinene. Dit burde du absolutt reise, fineste plassen jeg har vært! Er en liten øy, men er nok av ting å finne på.

Karoline E.N

12.01.2016 kl.15:25

Jeg elsker ukens :D wææ! Den thai maten du lagde der så virkelig nammis ut! Skal helt klart prøves ut med det samme jeg kommer hjem. Namm! Ukens antrekk hadde hvert litt kult å hatt med, eller ukens kommentar :) klem klem

Linn L.

12.01.2016 kl.16:06

Ahahahahaha snappene dine er er seriøst så høydepunkt :D Jeg lo greit av den buksefadesen, og ler like godt ved å se reprisen her ;) Dennis SÅ sur da, hahaha..

Håper virkelig du reiser til Filippinene, for det er et av mine drømmereisemål :)

Emma Julie

12.01.2016 kl.17:24

Her var det mye spennende! Snapchaten din er vel best av alt, haha. Klem :)

Susanne Madonna Aanesland

12.01.2016 kl.17:50

Heisann!

Jeg var på Filippinene i 2014 og vi var i Manila, Bohol og Boracay. Boracay er nok den fineste plassen, alle snakker jo om the white beach som ja er veldig veldig fint! Hvis du virkelig vil oppleve farger og hvordan Boracay virkelig er så anbefaler jeg på det sterkeste å dra til Puka Beach, der er det en liten lokal restaurant med stranden sammen med en eller to små butikker med masse fargerike klær! Det er nesten ingen på stranda og det er ikke langgrunt som er veldig deilig, vannet er helt turkis og bak stranden er det en jungel/skog. En utrolig fin plass å ta masse bilder og jeg anbefaler Boracay på det varmeste, alle er så hyggelige der og det er virkelig en plass å få med seg!

Manila er kanskje ikke den fineste byen på lista, men mens du først er der nede så er det en veldig interessant by med en realitet som ikke kan sammenlignes med Norge, det er et stort shoppingsenter der samtidig så er det er realitet om hvordan mange har det.

Alt i alt så er Filippinene en helt super plass å dra, alle folkene der er så sinnsykt hyggelige og det er en plass hvor du kan både få luksus men samtidig en realitet om hvordan folk lever, jeg vil definitivt tilbake!

Klemmer Susanne Madonna <3

AKA TheBaldGal

12.01.2016 kl.19:16

Du kunne ha tatt med ukens flause! Det hadde vært morsomt! :) Digger bloggen din btw!

supermarie

13.01.2016 kl.12:10

ÅH Filippinene er MAGISK, du må dra til Borocay! Paradis på jord, virkelig. Dra, dra, dra.

Liara Abigail

16.01.2016 kl.00:02

først og fremst vil jeg bare si at du er FAB.

jeg er fra Filippinene, og har bodd der fram til jeg var 8 år (19 år atm) og har så langt bare dratt "hjem" til hjemlandet mitt 2 ganger, men og reiser da bare til familier og steder jeg har vært/bodd på de 6 årene jeg bodde på Filippinene som liten.

MEN, anbefaler likevel å dra dit for Filippinene er fantastisk! ihvertfall de stedene jeg har vært på.

du møter nok mye fattigdom, og mye trafikk (spesielt i Manila). men alt i alt, menneskene der er bare så utrolig snille og hyggelige (selvfølgelig vil ikke absolutt alle være det, men mange er det ihvertfall) :)

jeg var kanskje ikke så flink til å forklare, og jeg kan dessverre ikke fortelle så mye om Filippinene siden jeg ikke har fått sett alt, men jeg håper du og Dennis og flere av dine får tatt en tur :)

maytorill

17.01.2016 kl.18:54

Så artig youtube-kanal dere har Kristin og Dennis. Den skal jeg forsøke å følge med på. Dere er gledesspredere begge to :)

fie'

17.01.2016 kl.19:27

kan du lage en house tour video?? <33

StyleConnection

17.01.2016 kl.19:49

fie': Seff :) Klem

Skriv en ny kommentar

hits