5 MÅL FOR 2016!

//Punkt nummer to inneholder annonse

God morgen, fine venner. 

Ny uke - nye muligheter, HAH!

Hvordan får det med disse blanke arkene og nyttårsforsettene? Er det noen av dere som føler de har kommet godt i gang med det nye året, og som kanskje har begynt å bryte dårlige vaner som henger igjen fra 2015?

Jeg har aldri vært noe særlig begeistret for nyttårsforsetter. Mest på grunn av at jeg forbinner dem med en milelang liste som går ut på hvor mange kilo man skal ta av, hvor mye sukker man skal kutte ut, hvor mye man skal trene, og hvor fit man skal bli. Jeg har null tro på at en slik liste kan gjøre deg topptrent, og har nok større tro på en jevn og sunn balanse, fremfor å skulle brenne kruttet i januar. Er det virkelig mulig å opprettholde interessen og motivasjonen gjennom hele året, om man legger opp til et altfor heftig race like over nyttår?

Det positive med nyttårsforsetter, er at man gjerne finner en helt egen motvasjon og drive i punktene som står skrevet sort på hvitt. Det er noe effektfullt med slike lister, og i år har jeg tenkt at jeg kanskje vil gjøre meg selv en tjeneste, ved å ha fem punkter jeg skal jobbe mot og med i det nye året. Jeg er jo som dere vet, verdens mest ustruktutrerte menneske, og det blir nødt til å skje en endring på dette om jeg skal kunne holde stø kurs både på jobb og på privaten. 

Jeg ønsker å kalle dette nyttårsmål i stedet for nyttårsforsetter... Det er vel samme sak, men ordet "mål" gi meg litt mer motivasjon!1. ULIKE ARBEIDSOPPGAVER PÅ ULIKE DAGER

Slik jeg jobber nå, så gjør jeg tusen ting hver dag. Dette er absolutt ikke optimalt, da alle oppgaver blir gjort halvveis. Jeg begynner veldig ofte på flere ting samtidig, noe som gjør det nesten umulig å samle de løse trådene, og dette må jeg få en slutt på i 2016 for å bli et mer strukturert menneske. Jeg skal derfor begynne å dele inn dagene, og legge dem opp helt annerledes og mer organsiert, og jeg skal prøve så godt jeg kan å legge alle andre arbeidsoppgaver til siden, som ikke står oppført på dagens agenda. 

Mandag: Mailboks/Blogg
Tirsdag: YouTube/Blogg
Onsdag: Mailboks/Blogg
Torsdag: StyleConnection Webshop/Blogg
Fredag: StyleConnection Webshop/Blogg
Lørdag: YouTube/Blogg
Søndag: Blogg

2. BRYTE VANER

Dette med å bryte vaner er vanskelig og i noen tilfeller på grensen til ubehagelig. Spesielt når det kommer til å gå fra å bruke egen bil til å reise kollektivt, eller når det gjelder teknologi. Hvor vanskelig er det vel ikke å f.eks. gå fra PC til Mac, eller å gå fra iPhone til en annen smarttelefon? 

Jeg har alltid sverget til Apple siden iPhonen ble lansert i Norge, men i år har jeg inngått et spennende samarbeid med Samsung, hvor jeg rett og slett skal prøve å bryte disse teknologiske vanene, og teste ut Samsung Galaxy Edge. Jeg fikk en fin innføring i telefonen før jul, og jeg gleder meg til å fortelle dere om mine opplevelser på godt og vondt. Jeg har allerede testet ut kameraet, da jeg har hørt så mye bra om den vanvittige kvaliteten, og halleluja, sier jeg bare. Dette kameraet er jo nesten like bra som et systemkamera, og for min del ville det være helt gull om jeg i noen tilfeller kunne slippe å drasse med meg speilrefleksen, og heller sverge til telefonen som får plass overalt. Den får jo til og med plass i BH-en, haha! Perfekt når man skal ut på byn, og når man ikke gidder å ta med seg vesken. 

3. TILEGNE MEG VIKTIG KUNNSKAP

Det er mye jeg ønsker å lære, og viktig kunnskap jeg ønsker å tilegne meg... Slik som kunnskap om den grusomme kjøttindustrien f.eks. Jeg har så smått begynt å samle opp lenker til ulike saker jeg skal lese, og til ulike dokumentarer jeg skal se, og heldigvis har jeg Belinda som kan sette meg inn i det grunnleggende. Hun har virkelig satt seg inn i dette, og hjelpes så mye hun har lært på kort tid.

Det mest interessante hun har fortalt til meg så langt, er at hun har lest om flere som lider av sykdommen MS, som faktisk har blitt helt frisk ved å kutte ut dyreprotein!! Mitt største ønske i denne verden er at mamma skal bli frisk, og hvis dette her kan være svaret er det ingenting som vil være mer fantastisk! For å få en person til å gjøre såpass store endringer i kostholdet, trenger jeg å vite 100% hva jeg snakker om, og være i stand til å besvare de sikkert hundre spørsmålene hun måtte ha. Jeg er klar til å ta opp kampen!

4. SOSIALT SAMVÆR

Jeg skal bli flinkere til å legge jobb til side, og bruke mer energi på dem rundt meg. Jeg tenker altfor mye og altfor ofte på jobb, noe som gjør meg såpass sliten at jeg foretrekker sofaen anyday, fremfor å være sosial med venner og familie. Dette er ikke meg! Jeg kjenner ikke meg selv igjen, og merker jo hvor inderlig deilig det faktisk er å være sosial, når jeg først klarer å dra stumpen opp av såffan og ut av huset!

Jeg kommer aldri til å tilgi meg selv når jeg blir eldre, om jeg brukte de beste årene av mitt liv på å sitte bak en dataskjerm. Livet er det som skjer mens du sitter og planlegger noe annet, og jeg nekter å la det gli forbi uten at jeg har tatt en del i det!

Dennis og jeg har også blitt enige om at vi en gang i uken skal ha en date. Enten ute på en hyggelig restaurant eller bar, eller her hjemme. Og da skal daten foregå ved kjøkkenbordet, hvor vi faktisk kan sitte ovenfor hverandre, se på hverandre, og faktisk snakke sammen, uten at en serie eller film tar bort fokus fra oss og den viktige kommunikasjonen.

5. HELSE 

Selvom jeg melder meg ut av SATS etter enda et år som støttemedlem, tenker jeg at det er på tide å tenke litt på helsen. Jeg blir ikke yngre, og litt fysisk aktivitet har vi alle godt av. Dennis og jeg skal prøve å klinke til med en dag i uken på squash, i tillegg til en litt lenger kveldstur et par ganger i uken eller når vi får lyst. Dette tror jeg er en god og overkommelig start, og så vil det nok også skje en del ting med kostholdet, etterhvert som kunnskapen om kjøttindustrien setter sine spor. Det skal bli både deilig og interessant å kjenne på en bedre kondis og økt energi.

Nå kommer TV2 snart på besøk for å filme litt til Bloggerne, så da får jeg vel komme meg ut av den gule genseren (HA HA), og få på meg noe mer decent... 

Del gjerne deres mål for det nye året her i kommentarfeltet... Det er alltid spennende å se hva dere håper å oppnå eller ønsker å fokusere på. 

LOVE YA'LL ♥

31 kommentarer

11.01.2016 kl.10:52

Ta med: ikke henge ut folk på snapchat for deres valg i Livet.

Så du sletta snappen, bra er det. Men hadde du hengt ut meg fordi jeg har pels på jakka mi hadde jeg klikka

StyleConnection

11.01.2016 kl.10:58

Anonym: Det er notert! Har ikke jo ikke akkurat vane for å gjøre dette, noe du er fullstendig klar over, men SATAN steike så sint jeg ble! Følelsene tok fullstendig overhånd! Skjønner bare ikke hvordan folk er i stand til å gå kledd i pels! Klem til deg

Emilie Andrea

11.01.2016 kl.11:00

Jeg har heller aldri vært en fan av nyttårsforsetter, men i år valgte jeg å sette noen. Siden jeg flyttet fra foreldrene mine og inn med min fantastiske samboer har jeg blitt veldig lat. Jeg slutta å trene og begynte å se på serier og å spise mer junkfood enn nødvendig, men nå må det stoppe! Jeg jobber som servitør og på undertøysbutikk og kan jo ikke da velge å la kroppen forfalle når jobbene mine krever at jeg i det minste kan gå og stå i minimum 5 timer, og opp til 10 timer! Så dette er det jeg skal prøve på:

-Trene mandag til fredag(begynne å se på det som jobb istedenfor å trene for gøy).

- Spise junkfood maks 2 ganger i måneden.

- Slutte å snuse fullstendig.(snuser nå nikitonfri snus så vi satser på at jeg er på riktig spor☺️)

Nå har jeg skrevet mye føler jeg så jeg tror jeg stopper her! Men du får ha lykke til med dine mål! Håper du klarer de ut hele året👍🏻❤️ Keep up the good work!

Ann Sissel

11.01.2016 kl.11:04

Har allerde begynt et kjøttfritt-liv, men går mye i smoothie når eg faen ikkje kan ein drit om matlaging, og jaffal ikkje mat så ikkje inneholde kjøtt.. haha. Kutta ut melk og, har lest masse om da og altså, da e ekkelt å tenka på at me får i oss næringstoff så e lagt for kalva... Merke at da ligge i ondebevisstheten min så eg tenke veldig øve ka eg får i meg - håpe da holde ut heila året! Haha😂 God mandag Kristin 😁

Charlotte O

11.01.2016 kl.11:11

Det hørtes mye bedre ut med mål. Kanskje jeg skal sette meg ned og skrive noen selv. Jeg vet at enkelte ting er jeg nødt å ta meg sammen på, så det trengs virkelig :) lykke til med mobilskift :) må bytte ut min iphone snart, så du får holde oss oppdatert på hva du syns om Samsung :)

Karoline E.N

11.01.2016 kl.11:17

God mandag, gode Kristin <3 håper mandagen har behandlet deg fint så langt! Bloggerne på besøk ja, så spennende. Gleder meg til å se deg på skjermen igjen :D

Jeg har heller aldri hvert den personen som lager meg nyttårsforsett. Men har jo alltid noen mål i hodet mitt, som jeg prøver å fullføre! Er ikke mange mål, for da klarer jeg ikke fullføre! Haha. Skal selv bli flinkere til å holde meg i form, fortsette å spise sunt som jeg var så flink til i 2015. Skal være mer sosial! Målet for 2016 er også å finne et sted å bo :D yeii. Har også et mål om å være mer i stallen en j var i 2015, og j kjenner savnet så mye! La 2016 bli et fantastisk år!

Ønsker deg en deilig mandag! Måtte den bli fantastisk. Mange klemmer til deg, Kristin <3 smask

Kristin

11.01.2016 kl.11:47

Jeg har ett nyttårsØnske: å bli myk: som i mer bevegelig. Men fy søren hvor kjedelig det er å tøye... Og vondt!!!!! Hjelpes...

Emma Julie

11.01.2016 kl.12:00

Virker som bra mål dette! Have fun med TV2! Gleder meg til å se resultatet :)

krist.in

11.01.2016 kl.12:24

gøy å sette seg noen mål! Gleder meg til å følge deg i 2016 skjønnas <3

Iselin HL

11.01.2016 kl.12:31

Jeg er heller ikke noe nyttårsforsettperson. Jeg tar ting som di kommer :) himler egentlig bare med øynene, men men. Jeg tror ikke jeg har noen andre mål enn å få bedre karakterer på skolen. Jeg synes du har fine mål for i år og jeg håper du klarer detdu ønsker! Alt er mulig <3 jeg personlig synes det hele med kjøtt osv er litt...overdrevent? Feil ord? Hm. Pels er jeg enig i da! Men jeg mener at kjøtt er viktig for oss, og jeg kommer (kanskje) aldri til å slutte med det :0 jeg mener heller ikke at det å være i mot pels og spise kjøtt klaffer stygt :) jeg synes alle plutselig har blitt så alt for fokusert på kjøtt, alle er plutselig vegetarer og alt skal være så... plettfritt? Hver ting som kan gjøres til et problem og noe ekstremt blir overdrevent. Meh, nå er jeg i selveste "tenkebobla"🙍🏼

Kos deg videre! Suss&Klem🌹

Camilla.

11.01.2016 kl.12:56

Fint innlegg! Gøy å ha noe å jobbe mot, som forhåpentligvis gjør hverdagen bedre. Jeg har også lyst til å bli flinkere til å 'leve livet' og være tilstede der jeg er.

Synes det er skikkelig bra at du skal bli mer aktiv for helsens skyld. Jeg er helt overbevist om at dersom dere får til litt squash og gøy vil du få mye bedre overskudd. Du er fantastisk sprudlende og herlig, men det er jo greit å ha et ekstra gir med overskudd likevel! :-D

Stor klem.

VILDE

11.01.2016 kl.13:14

Høres ut som om du har en god plan!

Jeg skal slutte å snuse, haha. Det har jeg sagt alt for mange ganger, men denne gangen har jeg troen på at jeg skal klare det!

juffe

11.01.2016 kl.13:28

Så kult at du bytter til Samsung! Jeg byttet for 6 år siden, og nå blir jeg gal hvis jeg må bruke kjærestens iPhone. Kjøpte edge i sommer jeg også, og jeg elsker, elsker, ELSKER den telefonen! Gled deg til å oppleve den! <3

Tone

11.01.2016 kl.14:34

Har lagt merke til at du har en del Arabia (Mummi) kopper, kunne du laget ett innlegg om di du har? :) Finnes en del Mummi entusiaster som syns det hadde vært gøy :p

StyleConnection

11.01.2016 kl.14:36

Tone: Selvfølgelg kan jeg det :) Klem klem

Malin

11.01.2016 kl.15:12

Liker at flere går over til nyttårsmål, og ikke nyttårsforsetter!

Jeg har også satt meg mål i år. Med ting jeg skal gjennomføre i løpet av året! :)

- Fortsette og trene å spise sunnere

- Tenke mer på meg selv, lære meg at det faktisk er lov til og si "Nei", når en egentlig ikke orker

- Finne meg en ny jobb, og komme meg nærmere byen, akkurat nå bort jeg langt ute på landet, med 2 timer til nærmeste by...

- Være mer sammen med familien min, som jeg er så glad i! <3

- Skal prøve å slutte å røyke, men akkurat det tar jeg som det kommer! :p Må bare få det litt bedre med meg selv, slik at jeg har energi til å gjennomføre det! :p (Sluttet og snuse i 2015, da jeg både snuste å røykte før) :p

Jeg er også enig med Tone, vi vil ha Mummi kopp innlegg! :D Elsker de! Har 11 selv :p

Stor klem fra meg! :)

Heidi

11.01.2016 kl.15:13

Hvor ble det av det at du skulle legge ut fargen for hver dag, og sitatet for dagen. Du kjøpte en bok med det i New Yrok, og sa du skulle legge det ut frem til 5. mars 2016. :D

Inger

11.01.2016 kl.15:48

Jeg ville gjort grundige undersøkelser før jeg kuttet ut kjøtt som kronisk syk. Jeg har en sykdom beslektet med MS og det ble vesentlig verre når jeg kuttet ut kjøtt. Jeg ble derimot bedre av å kutte ut gris. Jeg vet jeg ikke er det eneste som har blitt syk av et animalsk kosthold. Det er fullt mulig å spise kjøtt og fisk uten å støtte den kjøttindustrien som finnes i dag. Mange dyr i Norge har det allerede bedre enn i mange land, men kyllingindustrien f.eks. er helt forferdelig. Her kan du finne en guide til de som selger økologisk kjøtt: http://www.renmat.no/okoguide/okoguide-for-oslo-omraadet Det er dyrere men mye bedre for dyrene. Jeg spiser fortsatt kjøtt, men mindre, og prøver alltid og kjøpe økologisk eller vilt. Alle har godt av noen kjøttfrie dager i uken. Ville bare nevne dette siden jeg opplevde å bli syk av å kutte ut kjøtt. Det er så klart ikke det vanligste, men det er heller ikke helt uvanlig. Det er ikke alle som kan det og det er greit å bare ha i bakhodet. Håper uansett hva du velger at du blir fornøyd med valget!

Når det gjelder trening hva med å prøve yoga: http://www.eighttreasuresyoga.com Hos eight treasures er det donasjonsbasert. Dvs. du velger selv hva du vil betale og du kan velge å kun betale når du deltar. Jeg har aldri prøvd å trene hos de, men har hørt gode ting om dem. Trener yoga selv og det har virkelig gått fra være slapp og dvask til å få definerte muskler.

sofie pontecorvo

11.01.2016 kl.16:10

HEEEI!

Digge deg, det er bra mål du har det. Eller "nyttforsjett" (aner ikke om jeg skrev det riktig) som man kaller det!

Stå på, jeg heier på deg.

Klem Sofie<3

Leila

11.01.2016 kl.16:54

Gode mål! :)

"Du slutter ikke og leke fordi du blir gammel, du blir gammel fordi du slutter og leke"

Lotte J.

11.01.2016 kl.16:59

Tenkte med en gang på deg når jeg var innom denne nettbutikken: http://www.dollskill.com/

Ellers ønsker jeg deg en strålende dag videre, herligste Kristin!

Linn L.

11.01.2016 kl.17:03

Å sette mål for seg selv er aldri en dum ting! Dog har jeg ingen nyttårsforsetter selv, men prøver å gjøre mitt beste på å realisere de tingene jeg tror kan gjøre meg lykkeligst :) I fjor f.eks. sluttet jeg i min jobb gjennom 8 år for å studere, 2016 kan bare bli bra faktisk :D

Miriam

11.01.2016 kl.17:34

Jeg har alltid sverget til Android, og ikke Apple, men jeg har ingenting i mot Apple av den grunn. Kanskje du blir en liten droid du også? HAHA! Det ordtaket har jeg aldri hørt før, om det i det heletatt er et da!

Mine mål for 2016 er:

- Trene mer

- Være en bedre kjæreste og venninne (fjoråret var et tungt år)

- Sette enda mer pris på dem rundt meg, enn det jeg allerede gjør

Synes du hadde noen veldig fine mål! Og for å gjøre en liten tvist ut av ordtaket "goalgetter", tror jeg at du kommer til å oppnå dem alle sammen. #Goalgetter

Stor klem til deg

Siri V. Myre

11.01.2016 kl.18:02

Så gode nyttårsforesett du har! Vel, eg har egentlig tenkt litt sånn som deg. Har heller ikkje vært interessert i nyttårsforesett før siden eg bare forbinde det med mykje trening og det å spise riktig..

Mari A

11.01.2016 kl.18:58

Jeg er heller ikke så veldig glad i nyttårsforsetter. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det et mål, men jeg skal tenke ekstra mye på å bli en bedre person. Jeg skal prøve å fokusere på det positive, og ikke henge meg opp i alt som er galt. Så ønsker jeg å være mer sosial både med venner og familie.

Håper du har en fin mandag❤️ Klem

Nikita <3

11.01.2016 kl.20:23

Herlig! :D

Heidi

11.01.2016 kl.20:26

Du må se 101 reasons to go vegan på youtube, og alt du gidder av foredragene til Gary Yourofsky. Sykt mye å lære fra han mannen der om du vil sette deg inn i alt med kjøttindustri å gjøre =)

StyleConnection

11.01.2016 kl.20:53

Heidi: Tusen takk for tips, fine deg! <3

Mari

11.01.2016 kl.22:55

Hei Kristin! Lurte bare på om alle de bildene du legger ut på blogger, tar du bilde med kameraet ditt?

Lise Lotte

11.01.2016 kl.23:28

Gleder meg masse til å følge deg fremover Kristin!!

Eline

12.01.2016 kl.00:06

Kan jeg spørre hvor almanakken på bildene er fra?☺️

Bloggen din er så inspirerende - sprer glede!!

Klem

Skriv en ny kommentar

hits