FJORÅRETS DÅRLIGSTE INVESTERING!

God kveld, vakre mennesker ♥

Åh! 

Det er så mye godhet og positivitet her inne i dag, og det gjør meg så hinsides glad. Takk igjen for at dere er så sjukt bra!

Jeg sitter her og scroller meg litt tilbake i arkivet, og der kommer jeg jaggu over et innlegg jeg skrev på denne tiden i fjor. Et innlegg hvor jeg kunne skryte på meg et nysignert medlemskap på SATS, etterfulgt av en kjapp oppsummering av årets første treningsøkt. Ha ha! Hjelpes som jeg ler, her jeg sitter usminket og jævlig i sofaen...

La meg bare si det sånn at dette medlemskapet var fjorårets dårligste investering, og at jeg i dag kan forbanne meg over å ha svidd vekk 7.500 kroner i løpet av året vi nå har vinket farvel. 

Noen som ønsker å gjette hvor mange ganger jeg var på trening i 2015? 

La meg bare si det sånn at antallet treningsøkter kan telles på én hånd, og det irriterer meg så til de grader at jeg har kastet 7.500 kroner rett ut av vinduet... Det er pokker ta ikke greit. Dette er penger som kunne gått til noe langt mer viktigere! Som flykningene f.eks... 

Neste ute drar jeg tilbake til SATS - men denne gangen med en helt annen agenda. Jeg skal avslutte medlemskapet én gang for alle, og aldri, aldri, aaaaaldri melde meg inn igjen. Det er bare til å se sannheten i øynene - jeg kommer jo ikke til å komme meg på gymmen i løpet av 2016 heller, og totalt 5 år som støttemedlem fordelt utover tyveårene, er bare ikke innafor. 

Men så var det jo den biten med at det er viktig å ta vare på helsen og holde seg i aktivitet... Er det noen som har noen gode og enkle tips, til hva en litt kvapsete bergenser kan finne på for å holde seg i ok form, som ikke innebærer et treningsstudio? Noe som er skikkelig gøy, og gjennomførbart for folk med dårlig kondis? Nå fikk jeg jo langrennski til jul, så det er vel en flott aktivitet nå på vintersid, haha... Jeg skal bli en racer på ski, ass, hahaha!

Måtte dere få en vidunderlig kveld ♥

56 kommentarer

Silje

07.01.2016 kl.20:11

Gå tur! :)

krist.in

07.01.2016 kl.20:13

hehe jeg har aldri meldt meg inn i noe treningsstudio - enkelt og greit fordi jeg VET at jeg aldri hadde gått likevel, haha! Jeg hater å 'bare' trene - mye kjekkere å få trent samtidig som man gjør noe gøy - spille volleyball eller noe.. Jeg liker egentlig best å gå tur, litt opp og ned langs sjøen her i stavanger, det er herlig det! Kom deg ut på langrenn, det er jo bra trening, eller finn deg en fjelltopp og gå opp på den - sykt digg! (kanskje ikke så mange fjell i oslo..?)

sofie pontecorvo

07.01.2016 kl.20:14

Helt enig! Trening er ikke veldig gøy for og si det mildt... haha!

Ett tips er og finne en aktivitet du liker, da er det mye letter, jeg er jo fortsatt på leting da...

Lykke til!

Klem Sofie<3

charlotte o.

07.01.2016 kl.20:15

Forslaget mitt kommer sikket til å hres kjedelig ut, men det er å gå på tur. Dra med deg en venn eller familiemedlem på en koselig tur. Da blir det også koselig og ikke minst sosialt. Det kan jo også avsluttes med en kaffe enten hjemme eller på Café.

Ellers kan jo du teste ut svømming, men det er noe som jeg aldri hadde klart selv tror jeg. Sikkert tungt å svømme i en times tid, frem og tilbake i et basseng. Men det kan jo prøves ut :)

Kanskje også sport kunne vært noe? Håndball eller volleyball f.eks? Det finnes sikkert et damelag i Oslo som spiller for gøy :) Da er jo det faste treninger i uken, og når det er til faste tider, så er det mye lettere å faktisk komme seg ut av heimen, enn når du skal finne tid selv.

Jeg var også støttemedlem som 18 åring hos sats, og de få treningsøktene ble dyre ass! Meldte meg fort ut når 12 måneder var gått, for å si det sånn.

Kamilla Haaland

07.01.2016 kl.20:17

shit, glad trening ikke er like dyrt her jeg bor.

Marit Å.

07.01.2016 kl.20:21

Hva med geocaching? Er litt som skattejakt ute i det fri (i alt fra skogen til midt i byen), altså at du går til et punkt på et kart. På målstedet finner du en beholder av varierende størrelse, med loggbok og noen ganger små bytteting (ta en valgfri ting og legg en egen, ny ting tilbake) oppi. Du skriver navnet ditt i loggboka, registrerer funnet ditt på nettsiden (geocaching.com) - og blir hekta! Dette er jo en aktivitet der du velger tempo helt selv, og kan velge om du drar alene eller med flere :)

Det finnes helt garantert tusenvis av geocacher (gjemte beholdere) i nærområdet ditt! :D

Marit E

07.01.2016 kl.20:26

Anbefaler virkelig dansing. Sett på noe god musikk på ørene og dans så teit du bare vil, bra du vil eller så dårlig du vil til du ikke orker mer. Det får virkelig bort mye bitter energi, forbrenner endel og det er GØY! Hjelper selvsagt også at du kan gjøre det i eget selvskap absolutt når du vil!

Mona

07.01.2016 kl.20:29

YOGA!!!!!!!!

Enten praktisere det hjemme på stuegulvet,(finnes masse på nettet og bøker ) eller melde deg inn i et eget yogastudio. .. atmosfære er IKKE som på et treningssenter.... jeg har prøvd begge deler og sverger til yoga, og å kombinere det med en tur i ny og ne så har du et perfekt trening/holde seg i form opplegg 😀😀😀

Namaste 😆😆

May

07.01.2016 kl.20:29

Gå 30 min hver dag. Du vil merke forskjell etter en uke. Så kan du øke til 1 time etterhvert. Forutsetningen er at du ikke går rundt å rusler, men får opp pulsen litt.

Men seriøst, ski er helt fantastisk trening. Når jeg skulle kvitte meg med 10 "slutte å røyke" kilo bregynte jeg å gå på ski. Det tok 3 mnd og jeg hadde gått ned 12.

Nå elsker jeg å gå på ski, jeg har blitt en jævel på skigåing. Men igjen, du må få opp litt puls. 3 skiturer pr uke og 3 gåturer og jeg tror nok den kvapsete Bergenseren blir fit og fin i kroppen. Lykke til, jeg skal heie på deg😄👏👍

Vilde

07.01.2016 kl.20:29

Kickboksing, gåturer(men det gjør du allerede med fokus da, haha creepy at jeg veit slike ting.) En hund skal ha 45 min gåtur tre ganger daglig, det er klart at de færreste har tid til det, men en god idé er jo å ha som mål å gå minst en lang tur hver dag? Gåturer er veldig trivelig syns jeg hvert fall! Eller så har du yoga og sykling! Om sommeren er det veldig digg å sykle noen få mil i solnedgang!

Mari A

07.01.2016 kl.20:30

Hahah! Jeg gidder ikke å betale for treningsstudio, fordi jeg vet jeg ikke kommer til å dra. Kan heller trene styrke hjemme en gang i blant - gratis.

Håper du har en fin (og lat) kveld❤️

Guro

07.01.2016 kl.20:34

Haha, jeg er akkurat lik! Treningsstudio passer ikke helt for meg, derfor burde jeg bodd et sted det er varmt året rundt! Det frister ikke akkurat å knyte på seg joggesko og dra ut på løpetur i -12 ... Brrrr!! Men en ting som funker er å avtale med en venninne at dere skal gå/jogge en tur, da får man tilbragt tid med noen man er glad i, og tiden flyr mens man faktisk gjør en innsats for helsen uten å tenke over det ;) Og lange skiturer med kakao og kvikklunsj i helgene, det er jo så morsomt :D

Rebecca

07.01.2016 kl.20:50

Turgåing ute i frisk luft er så undervurdert! Bevegelse, frisk luft og mulighet til å nyte naturen er herlig!

Hva med en runde rundt Sognsvann? Eller ta med deg skiene dine opp i marka? Er visstnok kjempe flotte forhold nå! :)

Ellers har jeg invistert i pakke fra G-sport som inneholder en tykk treningsmatte, strikk og ball. Jeg har brukt disse aktivt hjemme i stuen etter gåtur utendørs (gjerne i kuperte områder). Når varmen kommer og asfalten er bar anbefaler jeg morsome ting som rollerblades, sykkeltur, trappetrening i Holmenkollen og gåtur i Maridalen. ENJOY! :D

Nicole

07.01.2016 kl.20:59

Gåtur er alltid en klassiker. Du kan prøve å gå i stedenfor å ta trikk/buss de tre stasjonene, eller prøve å ta deg en gåtur enten i nordmarka, østmarka eller sognsvann? Kan bli en sånn kul greie der du blir kjent med nye steder hver uke for eksempel? Evt. kan du prøve deg på forskjellige typer kurs en gang i blant. I Oslo er vi så heldige at vi har mye å velge mellom. Selv har jeg gått på salsakurs, og har har venninner som går på magedans, poledancing også videre :) plutselig finner noe man virkelig liker som ikke føles som trening :D

Lykke til! Skal prøve å bli bedre på det selv :)

Birgitte

07.01.2016 kl.21:04

Hehe,jeg har også gitt opp treningsstudio:P

Det jeg bruker å gjøre er å gå ca 30 min til 1 time om dagen. Har også treningsdvder jeg bruker ett par ganger i uka. Zumba er også veldig morsomt! Da kan man danse som gal i sin egen stue uten å bekymre seg for hvordan man ser ut ^^,

Kristin

07.01.2016 kl.21:05

Hva med squash? Det er kjempe gøy og bra trening 👍🏼 som man kan gjøre sammen med en venninne eller kjæreste! Det burde du absolutt teste 😊

Ylva

07.01.2016 kl.21:11

Hvis du går tur i litt raskere tempo forbrenner du omtrent like mye som når du jogger, det tar bare lenger tid 😉

Frøya B

07.01.2016 kl.21:17

Drit i treningen og fokuser heller på hva du putter i munnen av mat, da det er hovedproblemet hos mange... Inkludert meg HAH! Men nå har ikke jeg planer om å være en dansende dame som 80 åring, jeg trives best i godstolen med playstation rett og slett. Og jeg har planer om å trives i den stolen noen gode år til!

Men ja, husker da du hadde meldt deg inn på treningssenteret.. Husker også hvor mye du pratet om at du hatet trening hahah.. Men koster det virkelig så mye?? Fy søren ass.. Var ganske mye høyere pris enn her i byen, og absoludt ikke verdt det om du trener eller ei...

Men den gøyeste treningen er den som du ikke ser på som trening. Dans litt på morgenen, eller gå og gjør en gøy sport fast i uken med venner. Ta Fokus med på en fast skogstur hver søndag. Plutselig er ikke trening det vi tenker er trening lengre!

Og nå ser jeg at kommentaren min nærmer seg å bli en novelle så tror jeg avslutter her, HAH!

Carina

07.01.2016 kl.21:44

Haha, husker innlegget du skrev når du meldte deg inn! Og det her tok kaka :P Er ikke akkurat så glad i aktivitet, men bare det å gå en tur er bedre en ingenting :P Eller så kan du kjøpe deg eyetoy eller dansespill til ps4, hvis det er det Dennis har. Er fantastisk morsomt, og fy søren du blir sliten av det.

Husker før når det var dansematter til PS2, var en heftig treningsøkt å drive med det :)

Håper du har hatt en fantastisk torsdag :)

Ingrid S

07.01.2016 kl.21:45

Vil aller helst forslå Zumba, det er kjempegøy, men da tror jeg nesten du må på et treningssenter :/ Kan hende det finnes dvder å få kjøpt eller youtubevideoer du kan se da. Eller så kan du prøve noen annen form for dansing! Dans er såå moro, og man tenker ikke en gang over at det er trening :D

VILDE

07.01.2016 kl.21:46

Treningssenter er skremmende dyrt! Er egentlig veldig glad for at dette ikke er noe som interesserer meg, haha... Men jeg er veldig glad i å bevege meg, selv om treningssenter ikke helt er min greie. Jeg er veldig glad i å jogge, men det høres ikke helt ut som den treningen du er ute etter. Å gå en god tur kan være vell så godt. Personlig liker jeg faktisk best å gå på tur alene med huden. Da fyrer jeg på en kul spilleliste på Spotify og kobler helt ut fra den virkelige verden. Da kan jeg gå i timesvis...

Heldigvis går det an å få den daglige mosjonen man trenger uten å anstrenge seg for mye. Lange turer funker jo alltid. Du trenger jo nødvendigvis ikke å gå i et slitsomt terreng. Ellers kan du jo alltid prøve deg på å få med deg mannen på pardans, haha. Man tenker nødvendigvis ikke på det som trening, men god trening er det absolutt!

Klem fra meg

Jenny

07.01.2016 kl.21:47

Jeg elsker å danse! Enten å sånn dansespill på Wii ( veldig undervurdert trening skal jeg si deg) eller og danse hel haug på byen ( og kanskje ikke drikke like mye hveeeer gang) :)

Leila

07.01.2016 kl.21:48

Boksing eller yoga! (Eller begge deler).

Hot bykram yoga er fantastisk for kropp og sjel, å føles fantastisk godt. Prøv deg frem og finn din greie :) Lykke til!

Ingelin Kolltveit

07.01.2016 kl.22:17

Kanskje du kan prøve boksing eller dansing? Har ikke prøvd det selv, men har hørt fra andre at der er veldig kjekt. :D Et annet alternativ er å gå. Du kan for eksempel gå en halvtime hver dag. Du vil nok merke resultater etter en stund viss du går hver dag, og passer på å få opp pulsen. Et annet alternativ kan være å gå av trikken osv et par stopp tidligere en der du egentlig skal gå av :) Stor klem <3

Mita

07.01.2016 kl.22:21

Hva med å sette deg et mål om å fullføre 10 toppturer i løpet av sommerhalvåret? 👏 På ut.no ligger det masse forslag til turer, og du kan søke etter område. Det er verdens beste følelse å nå målet, og du får masse gratis mosjon! 😊

Så må jeg si at det er gøy å se ditt engasjement om dagen. Du er god som gull! 😘 Stor klem 💖

Stine S

07.01.2016 kl.22:23

Haha! Jeg var også støttemedlem i 3 år før jeg faktisk begynte å interessere meg i trening. Nå har det blitt en vane og jeg liker det!

Ting du kan gjør istedet for treningssenter er å gå tur med noen, danse, jogge ute med musikk på ørene, ellers fins det noen gode YouTube filmer med aktiviteter du kan gjøre i stua. Eks zumba eller fat burn filmer hvor du er i konstant aktivitet en halvtimes tid :)

Miriam

07.01.2016 kl.22:24

Så sure penger! Om du har lyst, kan du få spleise meg isteden. Hehe. Det ironiske er at jeg faktisk sponset selv på slutten, men at jeg nå driver og vurderer å melde meg inn igjen. Kastet vel bort omlag 1000 kr jeg også. Ikke like mye, men like surt.

Metoden jeg liker å bruke, men som jeg dessverre anvender alt for sjeldent, er å ta på bra og funky musikk, gå meg en tur og bare danse til omgivelsene. Haha, høres teit ut, men man går liksom inn i sin egen verden. Og det er faktisk slitsomt! Si ifra hvis du knekker koden og finner ut at trening er gøy. Da vil jeg gjerne vite det, så jeg kan begynne med det samme 😀

Klem💕

Laura

07.01.2016 kl.22:32

Kan hoppe hoppetau! Kan gjøre det hjemme mens du ser på serie, TV eller hører på gøy musikk :)) Funker bra for kondisen og får blodsirkulasjonen godt i gang :)) kan gjøres flere ganger om dagen, hehe. Funket bra for meg, så bare et forslag ;)) <3

Benedikte

07.01.2016 kl.22:38

Mix it up!

Jeg drar med meg samboeren eller venninner på det som virker mest forlokkende fra uke til uke. Svømming, turer, squash, motbakkeløp (effektivt, 20-30 min eks oppvarming og du er ferdig!), korte og lange turer. Bare fantasien setter grenser for hva man kan finne på for å røre litt ekstra på seg i løpet av uken :D Nå har jeg pinadøtte meldt oss på svingkurs også!😂 La det svinge! Hilsen B -90 (28) år.

Valborg

07.01.2016 kl.22:41

Squash er dritgøy!! du må nok betale litt for leie av bane og racketter (60kr elns), men det er dritgøy og supereffektivt, du blir skikkelig sliten. Dra med deg kjærsten eller en god veninne på det er mitt tips😉

Regine

07.01.2016 kl.22:47

På Kirkenær Ballettskole har de jazz for voksne. Går dit selv og er 23 år. Veldig kul lærer og kjempegøy! Anbefales!

Christine :)

07.01.2016 kl.23:11

Squash! Jeg har prøvd meg på løping, styrketrening og Zumba, men squash er den eneste treningen jeg virkelig synes er gøy. Du får ut masse temperament og frustrasjon, og jeg merker at jeg fort blir bedre.

07.01.2016 kl.23:52

Det er et veldig bra Zumba program på Wii - det som er så flott er at du kan gjøre det hjemme foran tven, hahah

Ida Marie

07.01.2016 kl.23:53

Haha! Uff.. jeg må si opp mitt også, på tide å innse at jeg aldri kommer til å ta meg sammen, jeg syns jo det er dritkjipt å trene på senter.

Elise

07.01.2016 kl.23:53

Prøv deg på svømming. koster ikke så mye (6-klipp klippekort. 351kr). du trener hele kroppen og det er gøy!

Cess

08.01.2016 kl.00:07

Som mange andre sier; Gåtur! Det er veldig god helsegevinst i det. Går du som du skal med Fokus allerede, så er nok kroppen din frisk og fornøyd. Og hvis det er slanking du er ute etter, så er det nok kaloriene du må passe på.

Line

08.01.2016 kl.00:30

Hei:)

Ble stressa på vegne av deg.

Syntes du skal snakke med daglig leder om

om du kan få pengene refundert når du ikke har brukt tjenesten deres.

Skader ikke.

Martine M

08.01.2016 kl.00:46

Sykt typisk!!! De burde du få tilbake... Så kan pengene gå til bedre ting❤️

CarolineSofiee

08.01.2016 kl.01:52

Oh my, samme greia skjedde til meg. Var tilbake på treningen i dag, haha..

cassandralysgard

08.01.2016 kl.03:44

Haha, å trene på treningsstudio ga jeg opp for et par år siden. :P Men skal prøve å bli litt flinkere til hjemme trening for det går faktisk bra siden jeg kan gjøre de øvelsene jeg liker best og jeg kan ta treningen absolutt når som helst uten å måtte gå ut! :D

Malin

08.01.2016 kl.08:16

Jeg trener selv ikke på treningsstudio med tanke på at det er så dyrt, så det jeg gjør for å holde meg i form er å ha egentrening hjemme!:)

Da kan du trene mageøvelser med egenvekt, planke, du kan f.eks ta squats imens du venter på at pizzaen i ovnen skal bli ferdig, du kan gjøre støvsuging og vasking i leiligheten til trening, gå rundt å danse til høy musikk, kjøre litt vaskings cardio hehe :P

I hverdagen kan du f.eks tenke på å ta trappen istedetfor heisen, du kan gå istedetfor å ta buss eller kjøre bil! Man kan ta seg en tur på fjellet eller ut i frisk natur i helga eller på fritiden når du vill ha litt "timeout" :)

Lise

08.01.2016 kl.09:37

Kjøp deg en kettlebell, det er både god styrke- og utholdenhetstrening :) Kan fint utføres hjemme på stuegulvet;)

08.01.2016 kl.10:12

Innebandy er gøy da!!

Iselin HL

08.01.2016 kl.11:11

HAHHA jeg er så enig... Kjæresten vil at vi skal begynne å trene sammen i år, pga han vil ha kondisen og sånt opp. Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg er helt sikker på at jeg kommer aldri i livet til å trene mer enn kanskje 3 gang, MAX. Jeg liker basket (i gymmen, haha) ikke treningssenter med folk som tar selfies på 3D mølla (?) men men vi får se :s

Du finner nok noe for deg <3 Klem!

Emma Julie

08.01.2016 kl.11:46

Litt dumt det der. Gå turer er jo en grei ting å gjøre. Det å gå på ski på vinteren er jo også veldig flott!

Karoline E.N

08.01.2016 kl.11:55

Hahaha, du er ikke alene om og ha hvert støttemedlem! Nå er det 4 år siden jeg sluttet og være støttemedlem da! Det er så unødvendige penger at hjelpes meg. Hva med en form for dans, tennis, svømming eller klatring? Sikkelig dårlig på sånt! Men selv syns j det er terapi for sjela når jeg har musikk på øra og går en deilig å lang tur i skogen :) hvis ikke drev vel du med hest, om j ikke husker helt feil. Gjør det samme selv, og det er jo litt trening! Hihi. Klem klem

Silje

08.01.2016 kl.12:01

Tabata hjemme i stugo :D http://fitnessbloggen.no/4-minutter-tabata-30-minutter-loping/

Oda KK

08.01.2016 kl.14:19

haha, er det mulig. Det er så kanonbra! støttemedlem 4 ever

Sanne

08.01.2016 kl.14:33

Jeg har trent håndball i mange år, men ble rett og slett treningslei og sluttet. Var litt kjedelig å ikke holde på med noe, så etter et par år startet jeg på innebandy. Jeg spiller på et damelag som består av jenter og damer fra 15-40/50 år. Vi trener en gang i uka og spiller kamp i helgene. Det er ikke noe krav om god kondis eller noe, vi gjør det rett og slett bare fordi vi syntes det er morsomt :) Kunne virkelig anbefalt deg å finne en sånn type lagaktivitet, for det er gøy assa!

Hilde

08.01.2016 kl.14:59

Å stå på ski er jo en god start! Jeg er ikke flink til å trene i det hele tatt - men altså, du som danser skikkelig når du er ute, det er da vel god trening? Det er jo gøy i tillegg! :D Ellers så er jo ikke lange gåturer, dansing, husvask og sånt dumt :)

siljepia

08.01.2016 kl.21:36

Har selv vært støttemedlem i små perioder.. Er nå bestemt meg for å virkelig å starte for fullt på med trening..

Har vurdert selv å ikke bare avslutte greia ,men trenger virkelig å trene for å kunne gå ned i de kiloene ned i vekt. Som du selv sier så går heller ikke årene noe mindre fort .

Det gjelder å kunne holde seg litt i form ihvertfall haha ;)

Men du er jo heldig som har hund som da får gratis trim :)

Skitur håper jeg også at det blir løpet av vinteren ,er jo litt gøy og stå på ski nedover bakkene :)

Miriam

09.01.2016 kl.00:25

VG + har en sak ala "fra slappfisk til veltrent på 7 uker"(søk på NTNU i søkefeltet, det er nemlig de som har utarbeidet det) det er 3 treningsøkter som varer maks 30 min 3 dager i uka. Jeg ble ferdig med uke 1 nå og synes det er veldig gjennomførbart, 30 min liksom, det ekke så gæli. Jeg bruker forøvrig 10 miutter etterpå på å tøye da jeg har ekstremt store smerter i leggene etter å ha jogget gjentatte ganger 2-4 mil på asfalt i 2014 uten å tøye.... Treningsprogrammet innebærer jogging/ gåing, og en og annen gang bittelitt styrke (typ 10 armhevinger, spensthopp). Som sagt, det er veldig gjennomførbart, man er ferdig kjapt, samtidig som man øker kondisen. I dag var jeg full av taco før jeg skulle trene, og hadde virkelig ikke lyst, men tenkte som så at 29 minutter er veldig lite av en dag, og det var bare 8 minutter (fordelt på 4 minutter x 2) hvor jeg måtte få høyere puls så det gikk greit. Lastet ned god musikk på mobilen, også koste jeg meg den tiden det varte :)

09.01.2016 kl.16:00

hahaha, jeg melder meg aldri inn med binding av den grunn! Også sørger jeg for å trene så mange ganger i mnd (når jeg mest er støttemedlem) at jeg hvert fall har betalt 100kr pr gang om ikke annet, så jeg slepper den følelsen der :p

Finnes billigere studioer da, til 149 kr mnd og sånn :))

Johanna

09.01.2016 kl.19:29

Gå tur. Samle en gruppe venner en eller flere ganger i uka og ha basket, eller innebandy, fotball, volleyball, kanonball dller hva som helst

Tone

10.01.2016 kl.10:19

Viktig å ha det GØY når man trener for å kunne opprettholde motivasjonen over lengre tid :D For trening er er ferskvare og vi er derfor avhengig av å kunne holde oppe aktivitetsnivået!

så mitt tips til deg er egentlig bare at du gjør noe som du selv synes er gøy - som for eksempel det å gå på ski og helst med en venn eller to :D

Cel

10.01.2016 kl.14:42

YouTube! Du trenger faktisk ikke noe medlemskap når du kan finne alt du trenger av hjelp på internett. Alt du trenger er noenlunde god plass, men det er bare å skubbe unna sofaen litt. På YouTube finner man mange enkle styrkeøkter (uten utstyr) fra 10 minutter til 60 minutter, pilates, cardio, yoga, dans, kickboxing - you name it. Det er merkelig hvordan motivasjonen og viljestyrken blir så mye bedre med litt hjelp fra en stemme fra dataen ;)

Skriv en ny kommentar

hits