MITT ALLER BESTE KJØP I 2015!

Hahahah, jeg ler meg ihjel før jeg i det hele tatt har kommet meg til bunns i første avsnitt, for dette innlegget er nok det rareste jeg har skrevet. Eller det vil si - anbefalingen er nok blant den rareste ever. 

Dere kjenner meg godt nok til å vite at jeg kjøper mye ræl, og alt dette rælet blir jeg så innmari glad i. Innimellom rælet går jeg også til innkjøp av ekstremt smarte og fantastiske ting, og jeg kan med hånden på hjertet si at det aller mest fantastiske jeg gikk til innkjøp av i 2015, er "Istad" fra IKEA.

Vi snakker plastposer for pokker, haha. Plastposer med klips som gjør de superenkel å anvende til alt fra mat og ingredienser, til accessories, sminke og juletrepynt, og dette produktet er så fantastisk at jeg MÅ dedikere et helt blogginnlegg til nettopp disse posene. Jeg vil gå så langt som å tørre å påstå at disse posene gjør livet bedre! De er liksom redningen på absolutt alt, og dere aner ikke hvor godt de gjorde seg litt tidligere i dag, da jeg omsider fikk plukket julepynten fra juletreet.

Posene gjør faktisk enhver uorganisert rotekopp til tidenes mest organiserte person, og heretter skal jeg steike ta fordele hele livet mitt i de ulike posene som selvsagt finnes i mange ulike størrelser.

HALLELUJA for et produkt, haha. De som har opplevd disse deler nok samme begeistring, eller er det bare jeg som kan bli såpass begeistret for plastposer med lukking?  

Bare sånn at vi har alt på det rene, så er ikke dette et sponset innlegg... Jeg tror faktisk ikke IKEA sponser under noen som helst omstendighet, så her har dere virkelig bare en helsikens HOT tips fra en sjukt begeistret kunde. Posene kan heldigvis kjøpes på nett for alle dere som ikke har IKEA innen rekkevidde, og jeg anbefaler alle som trenger litt system i rotet til å gå til innkjøp av disse, haha. Jeg legger like så greit med en link, jeg, haha! Posene finner dere HER!

Nå er det altså bittelitt mer ordning og reda her hjemme enn det var i dag morges, men hjelpes så godt det var å lese at vi er flere i samme båt. Jeg digger at vi er så himla like ♥

Har dere en sær anbefaling av et teit men samtidig smart produkt, dere ikke kan leve uten? 

Jeg ler!

29 kommentarer

Guro

04.01.2016 kl.20:16

Jeg hamstrer sånne poser hver gang jeg er på ikea!! Jeg trodde jeg var alene :o haha.. De er rett og slett geniale, og kan brukes til alt :D jeg pleier for eksempel å bruke sånne poser når jeg skal ut å reise, så slipper jeg å stå på flyplassen og flytte ting fra toalettmappen over i pose før sikkerhetskontrollen ;) også er de geniale å legge shampo, balsam og solkrem i, så du slipper at det blir lekasje i kofferten! Hurra for ikea og deres geniale hjerner :D

charlotte o.

04.01.2016 kl.20:17

haha, liker at du skriver et helt blogginnlegg om plastposer :) men du har et godt poeng, de er utmerket til forskjellig bruk :) også er prisen innafor :D ha en super mandag videre :)

Frøya B

04.01.2016 kl.20:21

Men Kristin da, er ikke du overbegeistret for alt som finnes på IKEA? Haha, neida! Dette var smart, selv om jeg er en større fan av oppbevaringsbokser istendefor poser. Føler bokser og kasser er litt lettere å legge vekk. Men kanskje jeg må kjøpe inn noen poser til å putte i boksene?

Må også få si at jeg tror ingen klarer å "reklamere" for plastikkposer på en mer moro og fargerik måte enn deg... Plastikkposer faktisk

Camilla.

04.01.2016 kl.20:35

Haha, kan se for meg at du som har så mye dill og dall i pynt har godt bruk for sånne poser :-)

Maja L

04.01.2016 kl.20:38

Dagen jeg flyttet inn i leiligheten her ble en hel skuff fylt opp med disse posene. I alle farger og størrelser, nøye sortert. Nå har jeg dessverre vært tom for disse et par uker og IKEA er et stykke unna, men bestille på nett er jo genialt! At jeg ikke tenkte på dette tidligere haha.. Takk! Du er forresten den eneste bloggeren som kan få plastposer til å virke interessant og morsomt. *klapp på skuldra*

Petra R

04.01.2016 kl.20:42

Jeg er så enig! De er supre, jeg trodde også jeg var den eneste som brukte sånne til alt fra sminke til klementiner! Dette inlegget var morsomt:D

Mari A

04.01.2016 kl.20:45

De posene er geniale! Her brukes de også til alt de kan brukes til. Og dyre er de jo heller ikke 👍🏼

Ha en fin kveld ❤️ klem

sofie pontecorvo

04.01.2016 kl.20:57

Jeg bruker posene som toalett mappe, faren min bruker det som matpakke når familien skal fort ut av døra. Slenger bare et par brødskiver oppi også er det matpakke, FANTASTISK! Og dyre er de heller ikke.

Ha en fin uke videre <3 klem

Maria

04.01.2016 kl.21:03

Bruker sånne poser til alt! De er fantastiske poser in my Hart<3;) digger bloggen din foresten alltid en eksplosjon av farger når jeg klikker meg inn her <3

Tone

04.01.2016 kl.21:14

Fantastisk! Det er bare du som kan lage et helt innlegg om plastposer😊 Og ja jeg er like begeistret for disse som deg. Må ha en av hver farge hver gang jeg er på IKEA(og kjæresten blir like frustrert hver gang) Jeg har nok ikke et produkt som er så genialt som jeg kommer på. Men butikker som TGR og søstrene grener er også slike butikker man ikke kommer tomhendt ut fra😁 Kjøpte den søteste råeste minihandlevognen på TGR i dag. Den skal få være handlevognen til apen jeg har fra kaj bojesen😉

Sier det hver gang jeg skriver til deg, men må bare skrøyte av deg nå også. Du inspirerer og gjør hverdagen min mer fargerik og glad!

Christina

04.01.2016 kl.21:40

Jeg har en hel kjøkkenskuff dedikert til disse fantastiske posene, så jeg er helt enig med deg i at disse posene kan man ikke leve uten rett og slett!

Renate

04.01.2016 kl.22:39

hahahah eeelsker disse posene! De er jo super geniale! Og jeg digger at du dedikerer ett helt innlegg om de, hahaha

love you, du gjør hverdagen mye morsommere og fargerik! Stor klem fra meg❤

Emma Julie

04.01.2016 kl.22:58

Haha, gud dette var bra! Var ikke akkurat det jeg forventet å lese om. Et smil om munnen og humring for meg selv ble det. Posene er jo geniale så hvorfor ikke. Nyt kvelden :)

Mona

04.01.2016 kl.23:14

HELT ENIG! Samboeren trodde jeg var gal når vi var på IKEA og alt jeg snakket om var at "jeg MÅ huske å kjøpe lukkeposer!!!", han er fornøyd med de fra rema 1000. Så jeg har to pakker av hver størrelse i skuffen og han har en pakke med rema 1000 lukkeposer, haha!

Tonje

04.01.2016 kl.23:15

Takk Gud gor du skriver om disse posen! Bare vent til du skal pakke neste gang. Organisere alle tryser og dokker og smykker og neglelakker i ulike poser og legge dem i kofferten. Ha fargekoder på dem og legg skitten ting i en annen farge så er du klar til hjemreise. Og bare tenk mulighetene om å organisere alle små nips, det er så deilig og kunne legge ting. I de ulike posene og ha system. Jeg bruker dem til og med til regninger blå for betalt grønn for ubetalt. Kun fordi grønn får meg til å bli glad fordiom regningen ikke er hyggelig. Å ikke minst telys ååååh glede over dette. Bursdagskort du vil ta vare på.... Åh Jah ikke minst ha servitettene i så slipper du krøll! Å farge blyantene mine er oppi en slik og alle malingstubene!!! Ååååh jeg skal til IKEA og kjøpe mer! ❤️❤️❤️

M ting

04.01.2016 kl.23:23

Helt genialt å bruke slike poser <3 At jeg ikke har tenkt på det før! Takk Kristin :D

VILDE

05.01.2016 kl.01:28

Disse her er helt fantastiske! Jeg er helt enig med deg. Disse posene forjener absolutt et eget innlegg på bloggen.

Jeg har en hel verden av lister og post it-lapper i alle mulige farger og fasonger. Disse bruker jeg til alt mulig. Jeg har superfreshe to do-lister, handlelister, huskelister, you name it. Jeg er forferdelig dårlig på å planlegge ting, så jeg er nok ikke den typiske personen som bruker lister til alt mulig. De blir ikke tatt i bruk så ofte som de burde, men det finnes så utrolig mange kule varianter, haha. Må bare kjøpe det når jeg finner noen. Har funnet utrolig mange freshe greier på Søstrene Grene, haha. Men de er veldig god å ha når jeg virkelig skal få ting gjort. Er så gøy å kunne krysse av ting når jeg har fullført det. Haha, veldig spesielt kanskje, men veldig artig!

Håper du har hatt en strålende dag, fine deg!

Marianne

05.01.2016 kl.08:32

Haha, vi elsker disse i vår husholdning. Blir brukt til alt! Matpakker, toalettmapper, julepynt - you name it :)

Orker dog ikke dra på Ikea hver gang jeg trenger påfyll, så lykken var stor da Rema 1000 begynte å produsere sine egne i en riktig så kjekk størrelse (ikke så store som de lilla fra Ikea, men da sparer vi på de til de større prosjektene) :)

Elise

05.01.2016 kl.09:39

Disse posene er geniale, sieden man slipper å knyte opp den klassiske plastposen og ødelegge den hver gang man skal ta seg ei brødskive!

Linda

05.01.2016 kl.09:56

JA!!! De er fantastiske! Har i alle størrelser selv :-) Og en smart ting med de er de kan fungere som en slags vakuumpose, det er bare å presse ut all lufta før man lukker helt.

Hjemme hos oss brukes de til alt fra mat til garn ;-)

Miriam

05.01.2016 kl.10:37

Wohooo, endelig er jeg tilbake til et funksjonelt internett og bloggen din! Synes alltid det er like stas å komme hjem for å lese blogginnleggene du har lagt ut. Mye morsomt og bra!

Det der var faktisk et veldig nyttig og smart tips! Det der skal jeg jammen meg prøve ut. Også må jeg bare få kommentere den smoothie'videoen, haha. Herregud så mange usmakelige kombinasjoner, jeg begynte å brekke meg bare av å se på! Kan ikke se for meg hvor jævlig det der var.

Håper du har og har hatt en fin start på det nye året! Stor klem

Karoline E.N

05.01.2016 kl.11:22

Jeg elsker disse posene :D andbefaler dem til alle jeg kjenner! Dem er jo geniale. Geniale til å ha i stellebaggen har jeg også sett! Hurra. Når man først har begynt å bruke disse, hamstrer man hver gang man er på IKEA, så man aldri blir tom. Det er også så sinnsykt kjekt at dem kommer i forskjellige str! Jeg syns i hvertfall en sånn klype til å slokke stearinlys med er genial, hvertfall for meg som ikke orker å legge meg ned på gulvet for å blåse ut dem som står i lykt på gulvet når jeg er så trøtt. Latskap lang vei 😂 HAHA.

Du har helt sikkert sett den i butikken eller fått Mail om den, men den nye awesome korken på carmexen har blitt i leopard mønster! Altså, hallo :D det er så awesome. Når jeg så den tenkte jeg på deg med en gang. Hihi!

Ønsker deg en fin fin tirsdag! Måtte den behandle deg pent :) klem klem

Susanne Moen Øy

05.01.2016 kl.12:35

Desse er fantastiske! Desverre bur eg i ei lita bygd langt borte fra både Oslo og Bergen, så blir ikkje handla inn så ofte. Men når eg er på ikea hamstrar eg!! Er så geniale til å sortere ting, samtidig som dei også er fine til å ha nista i. Rett og slett geniale!! Kjem til å handle mange slike når eg flyttar til Bergen over sommaren <3

Oda KK

05.01.2016 kl.13:35

Hahha, herlighet Kristin. Alt du finner på!! Genialt.

Ingerid

05.01.2016 kl.16:54

Zip-lock poser fra Rema1000 gjør samme nytta til hele 9kr for 20 stykk. For de som ikke har IKEA som nærmeste nabo. De er nå blitt oppdatert med dobbel lås så de sitter bedre👌🏻

Martine M

05.01.2016 kl.19:09

Haha artig!! Smart pose, det er jeg enig i😅 knall bra blogg, elsker hvordan du får en grå dag til å se SÅ fargerik ut. Elsker virkelig bildene dine, hvor redigerer du! Steik, du inspirerer❤️🙌🏼

Asalia

05.01.2016 kl.23:11

Haha, kjekke de da :) Bedre enn de brødposene jeg bruker til veldig mye oppbevaring, lol. :D

Alexandra Flaa

07.01.2016 kl.11:04

Kristin i et nøtteskall!

Xoxo

siljepia

08.01.2016 kl.22:11

De er absolutt greie å ha .. Bruker de til å oppbevare mat og diverse :)

Skriv en ny kommentar

hits