ALT SOM SKULLE VÆRT GJORT!

Juleferien har pokker ta gjort meg jetlagged, haha, og når man er jetlagged fungerer man ikke... Og det er så lite innafor å ikke fungere på den første arbeidsdagen i det nye året - i hvert fall siden man liksom skulle være så giret og klar. Når jeg tenker meg om var det nok The Sims som var skylden, men nå skal jeg holde kjeft om The Sims for en liten periode, haha. Jeg har jo fått dere hektet, og skal jeg være helt ærlig, synes jeg det er fantastisk å se så mange Sims-snapchats som jeg har sett de siste dagene. 

Jeg er ikke i nærheten av så forberedt og klar for det nye året, som jeg først så for meg at jeg skulle være. Huset skulle vært strøkent, garderoben skulle vært ryddig, gulvene skulle vært vasket, kjøleskapet tømt for gammel mat, og sengen skulle vært redd opp med nyvasket og herlig sengetøy. Juletreet skulle vært ute av huset, skuffer og skap skulle vært organisert og ryddig, kontoret mitt skulle faktisk vært et kontor, og ikke et roterom, alle regninger skulle vært betalt, og mailboksen skulle vært tom.

De visne blomstene skulle vært erstattet med nye, friske blomster, og det skulle vært en helt ny start med disse forbanna blanke arkene! Det ustrukturerte 2015 henger fortsatt over meg, og den splitter nye starten kan jeg se langt etter. 

Konfettien fra nyttårsaften har satt sine fargerike spor på det hvite guvet, og senest i sted fant jeg to håndfuller med fargerik og glitrende konfetti mellom sofaputene. Det er den nye starten sin det, haha... Her starter vi altså 2016 med konfetti all over the place, mens mailboksen inneholder 153 uleste mails! Phew... 

I situasjoner som dette blir jeg så sur på alle som er så strukturert og ordentlig, haha. På alle disse som viser bilder av et nytt år i ryddige omgivelser, gøade nyttårs-quotes og selvfølgelig en endelang liste med nyttårsforsetter.

Kanskje er jeg mest misunnelig, og samtidig mistenksom på at alt dette bare er oppskryt og tull. Er det virkelig mulig å starte et helt nytt år med helt kritthvite ark? Sånn seriøst? Jeg har alltid gledet meg sånn til denne nye starten, men hvert år biter fjoråret meg så hardt i rassen, som et resultat av manglende struktur og altfor dårlig planlegging. 

Nå er jeg veldig spent, rockeboller... Hvor hvite er arkene deres i dag, og hvor splitter ny er den nye starten på 2016?

I LOOOOOVE YOOOOOUUUUU AAAAAALL!

40 kommentarer

Amanda Sophie

04.01.2016 kl.10:03

Hei!

Siden du først nevner sims, så skal jeg

bare tipse om en annen type sims,

Sims City, der du lager din egen by! Ikke

like avhengighetsskapende som sims freeplay

men et spill verdt og sjekke!!!

XXX Amanda Sophie

Edel

04.01.2016 kl.10:26

Good mandag:-) Hehe, godt å lese at det ikke bare er meg, som ikke har helt blanke ark, hehe. Jula er ryddet ut, men alle disse fridagene gjorde meg rastløs og jeg startet med litt oppussing, og i kjent stil har jeg nå mange halvferdige prosjekter nå, fader at det skal være så vanskelig å være strukturert. Alt skolearbeidet jeg skulle gjøre i jula, ligger ugjort. Eksamen nærmer seg, så nå er det bare å sette i gang, så man ikke sitter som et spørsmålstegn på eksamen. Å få gjort ferdig prosjektene her hjemme, så ikke sinnasnekkern kommer på besøk. Skal baaaaare ta en kaffekopp først, hehe. Håper du får en fantastisk uke:-)

Hege B

04.01.2016 kl.10:59

Vel bak meg flyter det med klær i hele sofaen.. Det står poser rundt på gulvet med åpnede julegaver... Kjøkkenet.. dont get me started. Juletre og pynt er fortsatt her.. and the list goes on. Så blanke ark er det så ABSOLUTT ikke her.. :P

Live

04.01.2016 kl.11:07

Vært hjemme hos foreldre i jula, så var heldigvis så lur at jeg ryddet og vasket leilighet før jeg og sambo kom hjem igjen. Men klesskap er mer rotete enn noensinne, og "new year, new me" kan jeg bare glemme. Går ikke ut i denne kulden frivillig bare for å trene bort juleflesket! Da er en god serie og kaffekoppen mer fristende.. Klær burde vaskes fra ferie, og det burde handles inn noe annen mat enn knekkebrød .. Men jeg tenker at den første uka i januar så skal ting være litt ustrukturert, og så bruke den uka til å prøve å få litt struktur :D

God mandag!

Charlotte O

04.01.2016 kl.11:14

Haha, du er ikke alene! Istedet for å for eksempel rydde i skapet, vaske klær og støsuge så ligger jeg heller i sofaen å gjør alt annet. Nyttårsforsett har jeg ikke, for jeg klarer aldri å gjennomføre de slik jeg bør! Haha. Jeg tenkte å holde meg unna sukker etter nyåret, men jeg har ikke gjort noe annet enn å spise digg og drikke søte saker. Uff! Bør vel kanskje begynne å få orden på kosthold og mosjon slik at jeg kan få en litt slankere kropp til sommeren 😂

Silje

04.01.2016 kl.11:19

Man kan bare ikke bli et helt nytt menneske fra en dag til en annen :-p Den kjøper ikke jeg! mitt liv fortsetter i samme tralten med samme mat, samme rot, samme fine mann og samme alt. og det er heeelt fint :)

Tone

04.01.2016 kl.11:42

Det er så herlig og se virkeligheten! Ikke noe kliss klass og skryt, men hvordan det egentlig er😊

Hos meg er det ikke noe blanke rene ark og nyttårsforsetter. Dette holder man med til slutten av januar så er det vel tilbake til det gode gamle😂 Hverdagen er tøff og komme tilbake til, så tro meg du er ikke alene.😙 suss og klem til fine deg!

Caroline

04.01.2016 kl.12:08

Haha, mitt nyttårsforsett var å ta meg sammen. Få kontroll over skuffer og skap, rydde, vaske og ha det lott koselig rundt meg. Men her ligger jeg fortsatt i sengen. Leiligheten ser bombet ut, det eneste jeg har gjort er å lufte hunden som måtte på do, men som egentlig fortjener en lenger tur😳

En dag, en dag i fremtiden skal jeg klare det, men ikke i dag 😂👍🏻

Rebecca

04.01.2016 kl.12:15

Heldigvis har jeg bare et nyttårforsett og det er og ha facetime med min kjære venninne minst en gang i månden, noe som er overkommelig ;P jeg har heller ikke pakket ut av kofferten som ligger mitt på gulvet på rommet mitt, tror heller det ikke kommer til og skje så fort. den blir heller litt fyllere enn tommere, hehe xD Så du kan nok trøste deg med at du ikke er den eneste som henger igjen i 2015!!!

Du må ha en kjempe fin dag Kristin!!!!<3<3

04.01.2016 kl.12:24

Jeg er 26 og spiller the sims (4). Håper du aldri kjøper sims 4 iallefall. Hjelp!!!

Mari

04.01.2016 kl.12:31

Alt kan ikje gå på skinner, sånn e det bare:) vi hadde skikkelig rengjøring av leiligheten i går, da hadde vi ikke vaska på 2 uker.. skiftet sengetøy, jeg vaska håndklær, truser, sokker og sengetøy og fikk med meg mannen min:):) jeg har endelig fått det som jeg vil, han er med på kles vasken:D:D men vi har jo etter skjema.. håper bare vi kan være like flinke begge to:) hverdagen for meg alltid mye vasking og slik( utenom sommeren) og eg får panikk om ikkje regningene ikke blir betalt. anbefaler å legge inn asvtale giro på det du kan:D hehe=) lykke til:)

Benedicte

04.01.2016 kl.12:42

Godt me e fleire som har det sånn. Nå e eg i gong med min andre Red Bull (sånne små), så då blir det bånn gass med husarbeid ittepå. ;)

Stine G

04.01.2016 kl.12:59

Vel! Dagen skulle starte tidlig, leiligheten skulle vaskes, nytt sengetøy skulle kjøpes og vaskes og legges på senga, planlegge mat for hele uka og handle alt som trengtes, trening skulle også bli gjort.. Hvordan ligger det an? Jo jeg sitter i senga i pysjen, usminket og ser på Ellen show. Det eneste nyttårsforsettet jeg har holdt i dag er å spise sunt - tre usle knekkebrød med skinkeost og jeg er allerede sulten på noe godt! Og når du nevner sims; jeg venter på penger som skal komme inn på konto i dag også skal jeg løpe ned til sentrum og kjøpe inn the sims og ligge resten av dagen i sofaen 🙏🏼 julepynten er fortsatt ikke tatt vekk heller forresten.

Satser på at i morgen blir den store dagen! 😂

Ann Sissel

04.01.2016 kl.13:05

Hehhe, trakk godt oå smilebåndet når eg såg kontoret ditt som e blitt roterom - har et klesrom som ser ut som det er sluppet en konteiner bombe med klær på. Leiligheten skulle vært vasket her og. Skittentøy skulle vært rent. Bytte på sengen er vel det eneste jeg fikk gjort, men den pokkers kaffikoppen klarte å velte på det beste sengetøyet vi har(?!?!) Så nå må det i maskinen og mannen i dusjen stakkars. Tenk å våkne opp til en kjerring som prøver å vær romantisk, så starter han dagen med en varm kaffikopp over hode .. wræææl.. herregud for en start på dagen. Haha. Ønsker deg en god uke og ikkje stress med alt som skulle vært gjort - INGEN har det perfekt rundt seg... og viss di har det så å si plettfritt rundt seg så kan det være mange andre faktorer som ikke er like bra ijen.. hehe. Du er unik Kristin. ELSKER at du viser di samne sidene i livet.

Emma Julie

04.01.2016 kl.13:08

Skal ikke alltid være lett å starte uten rot, haha. Du får sette en innsats og belønne deg med noe godt! Tenk så deilig det er når du først er ferdig. Håper dagen din blir bra Kristin :)

Margrethe

04.01.2016 kl.13:23

Du er helt fantastisk Kristin! Så ærlig som du er om rot og kaos..jeg bøyer meg i støvet! Utrolig forfriskende!!

Jeg sitter forresten i skrivende stund hos frisøren, rommet er første gang på leeenge veldig ryddig (og det har det vært hele forrige uke, så dette går veien. Så langt), så kanskje, kanskje blir det litt bra og ryddig start på året ;)

Victoria J

04.01.2016 kl.13:30

Skal jeg være helt ærlig så tror jeg det kun er tilfeldigheter som bestemmer om det nye året starter bra eller ei. Kanskje planlegger man noe spesielt som slår feil, kanskje blir det bra? Hvem vet... Jeg har ihvertfall ikke vært syk siden 31. desember, så året mitt har startet MYE bedre enn forventet! Synd det ikke er det samme for deg, du som fortjener alt godt i verden.. Jeg skulle gjerne tilbudt med å rydde/organisere/vaske i heimen din, for let's face it - jeg elsker det! HAHA, går det an? Huff.. Håper du får motivasjonen til å fikse litt, slik at du føler deg bedre snarest <3 Loveyou

Maria

04.01.2016 kl.13:32

Jeg starter den første mandagen i det nye året med høy feber, og har med andre ord en veldig god grunn til at hyttebaggen ennå ikke er pakket ut av og at huset generelt er i relativt dårlig stand, hehe. Jaja, jeg tenker jeg kan starte med blanke ark når det passer, jeg har troen på at det nye året blir fantastisk selv om det ikke har fått den beste starten. Syns det er veldig bra at du er så ærlig og deler av det som ligger bak fasaden, det er så deilig å lese at ikke alt er like rosenrødt som det kanskje virker utenfra, fortsett med det!

Charlie

04.01.2016 kl.14:16

Vel- på sminkerommet/kontoret mitt ser ut som om en bombe har gått av, sminkekostene har ikke blitt vasket, jeg har bare tatt nye etter et par dager (fordelen/ulempen med å ha ca 200 koster) skittentøyskorgen er det så stor haug på at du ikke ser korgen, for ikke å snakke om de klærne som henger tørre på stativet, der de har hengt i 1 uke nå...

All julepynt og juletreet står forsatt i all sin prakt og gulvene er ikke vasket...

MEN jeg har fått gjort noe viktig fordet om, haha! Jeg har flyttet alle klærne mine inn i nytt walk in skap og innredet mitt eget lille chille og yoga paradis! såe..

og jeg har akkurat tømt kjøleskapet for gammel mat og vært ute og handlet ny, så et lite stykke på vei- men langt ifra i mål! haha =P

Birgitte

04.01.2016 kl.14:41

Så fantastisk å se at det ikke er bare jeg som ikke er helt klar for der nye året:P Digger at du er så ærlig og viser hvordan de fleste har det. Tror VELDIG mange pynter på og overdriver hvor fantastisk det skal være med ett nytt år og blanke ark. Spesielt det som man leser mye av i dag er at det er årets første mandag og da er det fult kjør med trening og alt. Nei,jeg utsetter det en liten stund til ^^,

Rebecca

04.01.2016 kl.14:41

Nei, her i går'n er det meste på halv tolv, men synes egentlig at det er helt ok. Etter alt det jula innebærer, med det gale og gode kaoset, skulle det bare mangle at ikke alt er på stell. Snakk om mas! Min mening er at man får ta det i sin egen fart og prøve å ikke tenke på at "alle andre" har det "sånn og sånn" og at da må jeg også ha det perfekt. Kristin, gi deg en velfortjent klapp på skuldra og tenk på at de stundene hvor du kunne rydda og organisert, der har du brukt dem på venner, julehygge, kjærlighet, morsomheter og kosa deg med Sims; det høres ut som kanonbra bruk av tid og energi! Fortsett å ha en strålende start på det nye året, i ditt tempo :)

Jorunn

04.01.2016 kl.14:55

Takk for dine morsomme og fine blogginnlegg, Kristin:-)

Vi har hatt flere besøk og selskaper i jula. Og da må hurtigrydding til. Så nå er kontoret mitt overfylt, og gulvet ser man ikke... Men ryddig i stua, kjøkkenet og gangen ;-)

Gunn Beate

04.01.2016 kl.15:18

Jeg har jo lovet å hjelpe deg! :)

Bare si fra, så tar vi en kaffe :D

VILDE

04.01.2016 kl.15:33

Jeg har i grunnen gitt en god faen i alt som heter nyttårsforsetter og blanke ark for lenge siden. Om du vil, så kan hver eneste dag være en ny start. I går kveld gikk det opp for meg at jeg levde i et eneste stort rot, at jeg hadde spist så mye snop at jeg hadde vondt i magen og at døgnrytmen var et eneste stort kaos. Bestemte meg der og da for å få orden på rotet, legge snopekarrieren på hyllen for noen dager i hvert fall og deretter gå å legge meg. Følte meg som et nytt menneske når jeg våknet i dag, haha. Man trenger nødvendigvis ikke et nytt år for å få orden på livet, for å sette det litt på spissen. Skriv en liste over alt du skal gjøre og få det gjort steg for steg. Føles fantastisk etterpå!

Ha en strålende dag, fine deg. Husk at kreative mennesker er mer rotete. Klem til deg

Benedicte skudde

04.01.2016 kl.15:35

I wish.. Skulle gjort mye for blanke ark og ny start nå. Etter å ha ligget på sofaen i 6 mnd så er jeg relativt lei... Men sånn er det å være syk. Så her står det fortsatt juletre og litt julerot. Men det får nesten bare stå til jeg orker å ta det. Jeg er syk så jeg nekter å stresse mer enn nødvendig. Jula varer jo helt til påske så jeg har enda god tid! Ha en super dag! Klem <3

Martine M

04.01.2016 kl.16:32

Faktisk gått veldig bra💥🎉skulle ikke trodd det faktisk men skolen var ok idag, lo mye ilag med vennene mine. Håpe du får en fin og ryddig snart du å😂ps: Sims eie!!

Karoline E.N

04.01.2016 kl.16:56

God første mandag i 2016! J sliter selv med å sovne til riktig tid å stå opp til en normal tid en langt uttpå dagen. Hva juleferie gjør med en! I dag hadde jeg altså ikke noe valg, da jeg skulle sitte modell for en venninne innen negletekniker. Så da håper jeg at j får sove til normal tid i dag. Juhu! Du er altså ikke alene med å ha 2015 hengende over deg. I morgen skal jeg prøve å ta fatt på ting som skulle hvert gjort for en del uker siden, så får vi jo se hvor langt vi kommer. I mål kommer man jo, men da kommer det som regel enda mer! Ahh. Blit stressa bare av tanken! Håper at ting kommer på plass for deg også :) ønsker deg en deilig mandags kveld <3 klem klem

Emilie Andreassen

04.01.2016 kl.17:58

Vi ønsker vel alle at året skal begynne best mulig, men du bør virkelig ikke skamme deg! Du viser jo faktisk bare hvordan vi fleste har det på sånne dager som denne :) Og ja, første dag på skolen og jeg har lyst til å dra før jeg er kommet, og folk snakker om hvor motiverte, gira og klare de er for et siste halvår.. Men slike irriterende mennesker...? Og tenk om du hadde hatt alt på stell i dag, så hadde du vært en av dem... Steikje, så irriterende dette innlegget hadde vært da!! HAHHA... litt tull, men bare litt..

annelicharlott

04.01.2016 kl.18:07

Det er ikke bare bare å hilse på hverdagen igjen!

http://annelicharlott.blogg.no/1451897213_klar_for_hverdagen.html

Camilla.

04.01.2016 kl.18:42

Åh, Kristin da! <3 Jeg får seriøst litt vondt i hjertet av at du ikke klarer å ligge litt mer frempå til tider. Vil ikke at du skal kjenne på for mye stress og tull. <3

Om jeg var religiøs, så skulle jeg bedt til en Gud om litt mer struktur til deg ;-) <3

Iselin HL

04.01.2016 kl.18:43

Hahahha, jeg e så enig. I morgen reiser jeg og søster hjem til våre. Mamma kommer hjem fra skolen på fredag, og jeg skal gjøre mitt beste for at hun i det minste skal få en fresh start på året med ryddig og (kanskje) nyvaska hus (om jeg gidder) hehe. Her er i allefall alt pakket og klart! Blir jo baaare rot når man kommer hjem fra reise, men jeg skal faktisk prøve mitt beste siden jeg også må på skolen med en gang.. Blæh.

Du er ikke alene! Klem <3

Mari A

04.01.2016 kl.18:45

Haha søvn trenger man vel ikke? I går, eller i natt, la jeg meg klokka 3, og måtte opp igjen klokka 6😴 Føler vel egentlig ikke at året har startet med blanke ark nei.. Rydding og vasking har stått på planen siden nyttår, men så langt er vi ikke kommet. Jaja, er egentlig litt deilig å være tilbake til rutinene, uten å tilbringe hele dagene plantet i sofaen.

Håper du har en fin mandag! <3 Klem

Frøya B

04.01.2016 kl.20:02

Jeg må le, kjenner meg så igjen her.. Ferier kan faktisk være noe dritt.. Har så og si hatt ferie siden en gang i November, sett bort ifra eksamenslesning og 3 turer tilsammen til skolen for å fullføre dem. Så nå har jeg hatt fri lenge, uten jobb eller forpliktelser. Hatt goood tid til å lade opp og få energi, men ferier gir ikke energi de.. Nei jeg blir rett og slett bare sliten av for mye fri.. Jo mindre jeg gjør jo latere blir jeg haha, og bare en oppvask i ny og ned føles som å bestige mount everest.. Nei vettu hva, gleder meg til å komme tilbake til gamle rutiner.

Det er bare å begynne et sted snuppa, så går det seg til med alt som skal gjøres :-D

Maja L

04.01.2016 kl.20:32

Rockebolle🙋🏼 Arkene mine er søren meg klype kritt hvite!! Og da mener jeg KRITT liksom, de skinner! Jeg og en venninne facetimet i 2,5 timer i går mens vi ryddet og vasket hver vår leilighet. Tok oss til og med et par kaffepauser innimellom slagene. Høres patetisk ut, men fyttirakkern - det funka! Når vi la på ble jeg stående midt i stua og var i sjokk over hvor mye jeg hadde gjort uten engang å tenke på at jeg gjorde husarbeid, FAB😃 Kjøleskapet ble dessuten tømt i dag og er nå fylt med grønnsaker og kalkunskinke. Så nå gjenstår det bare å se hvor lenge det varer....HE HE HE

Ønsket deg en super kveld Kristin, lykke til med rydding!

Petra R

04.01.2016 kl.20:54

Når du sier sims må jeg bare si en ting: Prøv Sims City! Du lager din egen by! Lykke til videre i 2016:)

sofie pontecorvo

04.01.2016 kl.21:08

Ikke vær red, jeg har ikke rørt redd opp sengen min siden i fjord. Og klesskapet... ikke min meg på det engang.

Lykke til med ryddingen, jeg heier på deg! Klem Sofie.

Maria M.

04.01.2016 kl.21:09

Jeg skulle ta ti sit-UPS hver dag i 2016 og jeg glemte det første dagen, sommer kroppen tar jeg i 2017. godt nytt år!

silje ML

04.01.2016 kl.21:59

Sånn annet en at jeg har startet i ny jobb, så er det masse drit som følger meg fra 2015 og inn i 2016!! haha timesvis med skolearbeid, rydding, trening osv. Håpet om et nytt år med blanke ark er det jo alltid, men sjeldent det blir som vi tenker:p haha"

Miriam ting

04.01.2016 kl.23:29

ER JO HELT UMULIG Å STARTE MED KRITTHVITE ARK! Her er de hvertfall alltid noe som henger igjen som ikke går å viske vekk :p Kunne kanskje klart det mentalt om ferien varte litt lenger.. Men i utgangspunktet.. Nei.. :(

Hilde

05.01.2016 kl.00:49

Om man skal starte med kritthvite ark med en gang 2016 melder sin ankomst, må man jo avslutte nyttårsfeiringen før midnatt og rydde og forberede alt. Og det funker jo ikke! Mine ark er langt ifra hvite, men jeg tror 2016 blir et bra år likevel. Lykke til med alt du måtte ha på agendaen, Kristin! :)

Skriv en ny kommentar

hits