SEX TALK #7

SEXLEKETØY

Happy godt nytt år, verdens beste lesere ♥

Hvordan hadde dere det i går? Ble det en knall feiring? 

Her i heimen ble det full fest, og et øyeblikk var det så sjarmerende røpete, at jeg følte vi var gjenopplevde den typiske hjemme-alene-festen i ungdommen. FOR en fest, haha. Det regnet konfetti mens vi danset i bobler, og ingen av oss var et snev av tilregnelig da vi avsluttet festen i fem-draget, haha. Heretter blir det elleville fester i Heimdalsgata fremfor mensingsløse turer på byen, haha. Hurra for en fantastisk kveld med en gjeng fantastiske mennesker... Dette var uten tvil en av de bedre nyttårsfeiringene gjennom tidene. 

Jeg ligger i fosterstilling på såffan ved siden av Dennis... Vi er like ødelagt begge to, men siden det tross alt er den første dagen i det splitter nye året, ble jeg nødt til å ta meg sammen for å stikke innom bloggen og si hei til dere. Jeg kan jo ikke begynne et forhåpentligvis KNALLBRA bloggår uten å være litt engasjert på dag 1, og i dag tenkte jeg faktisk av vi skulle bli litt småcrazy, og børste støv av disse sex talksene fra i fjor.

Målet i 2015 var en fast, månedlig sexspalte som jeg dessverre ikke klarte å finne tid til. Det ble likevel totalt seks sex talks, som alle falt i god smak hos de aller fleste av dere. I år er målet hele 12 runder med dampende het tekst, som publiseres den 1. hver måned. Jeg mener jo at det er altfor få som snakker åpent om sex, og sex er et tema som ikke burde være tabubelagt i samfunnet.

Som jeg har nevnt tidligere, så ønsker jeg å sette ord på det veldig mange tenker, bare på en litt morsom og ufarlig måte, som igjen kan engasjere og inspirere dere herlige lesere, til å dele erfaringer og gode historier i kommentarfeltet. Jeg tror også at fordelen med den måten jeg snakker om temaet på, ligger nettopp i at jeg verken er sexolog eller utdannet innenfor feltet.. Når en sexolog uttaler seg, kan teksten fort bli for klinisk og innviklet, og meningen med disse innleggene er at man skulle kunne kjenne seg igjen i teksten, bli inpsirert, og i tillegg ønske å dele gode erfaringer.

Så...

Hva sier dere? Er dere klare for mer sex? 

I dag tenkte jeg nemlig at vi skulle snakke litt om sexleketøy, og hvordan vi jenter kan gjøre fredagskvelden alene, litt ekstra hyggelig. 

Det er ikke en selvfølge at man oppnår orgasme under samleie... Det er heller ingen selvfølge at man oppnår orgasme når man tar på seg selv. Noen får orgasme lettere enn andre, men de aller fleste, og faktisk så mange som 75 prosent av kvinner, trenger stimulering av klitoris for å oppnå den magiske orgasmen. Jeg har tidligere snakket om viktigheten med god kommunikasjon med partneren, for å kunne få max nytelse i sengehalmen. Det er viktig at man tør å være åpen og ærlig, og at man kan fortelle partneren hva som føles best, og hva som faktisk funker.

Er man ikke en av dem få som kommer bare av å se på en penis, kan sexleketøy også gjøre susen. Mange tenker umiddelbart på sexleketøy som noe litt skummelt - som f.eks svære dildoer og annet utstyr som rett og slett kan virke litt skremmende. Det som er så fint er at det finnes et hav av ulike produkter, både de litt skumle og massive, men også de små, sjarmerende vibratorene som passer like perfekt under akten, som den gjør når du skal hygge på egenhånd. 

Er man alene, kan det også være moro å leve seg ekstra godt inn i denne lille hyggestunden. Selve orgasmen er jo over på et øyeblikk, men det er jo selve oppbyggingen og det som skjer før det smeller, som virkelig er noe man bør ta seg tid til å nyte.

Hvorfor ikke sette av god tid til deg selv etter en lang dag på jobb, f.eks... Det er altfor lett å glemme egen nytelse i en travel hverdag, og jeg tror det er altfor få som faktisk prioriterer denne egentiden...

Tenn noen stearinlys, sett på litt avslappende musikk, og dra frem pornoen om du er en av dem som har sansen for den slags... Legg deg godt tilrette i sengen, slapp helt av, og lev deg inn i en deilig fantasiverden, mens du finner frem sexleketøy som f.eks en liten hyggelig vibrator, eller en dildo som fyller deg helt opp. Vannbasert glidemiddel er selvsagt et must, og noe som vil gjøre hele opplevelsen hundre ganger bedre.

Bruk god tid mens du leker med deg selv, og mens du virkelig finner ut hva som skal til for å ta deg til syvende himmel. Ikke stress med tiden, og ikke stress for å komme i mål på 1-2-3. Noen kommer på et øyeblikk, andre trenger lenger tid, og ved å ha slike stunder for seg selv på denne måten, vil du bli mer bevisst på hva som funker for akkurat deg, som igjen vil bidra til bedre sex - både med partneren, men også om du skulle ende opp på et one night stand. Kjenner ikke du deg selv, eller vet hva som skal til, er det også relativt vanskelig for din sexpartner å vite hvordan han/henne skal få deg til å få en herlig orgasme.Når det kommer til de ulike leketøyene, er jeg av dem som foretrekker de små vibratorene, fremfor de svære dildoene. Vibrator er uansett nøkkelen her, og jeg kan virkelig anbefale klitorisvibratorene med hendig form, som ligger godt i hånden. Slik som f.eks. denne. Slike vibratorer som dette er veldig enkel å bruke, både alene og under selve akten, og passer perfekt for alle - både nybegynnere og de som er litt mer dreven. 

Jeg var jo så heldig å få sponset noen deilige og frekke goodiebags fra Kondomeriet til jentenes julebord i desember, men siden to av gjestene ble forhindret fra å komme, har jeg to goodiebags til overs, som jeg så indelig ønsker å dele ut til to av dere herlige lesere, som trenger litt påfyll i nattbordsskuffen, hehe. Ganske så fin start på det nye året, ikke sant? Og en ganske så fin avslutning på dette innlegget også...

Goodiebagen inneholder bl.a «kjærestepakken» som består av en klitorisvibrator og en massasjeglid. I tillegg får dere en rabbitvibrator, penisring med vibrasjon, massasjeolje og glidemiddel, samt småprøver på orgasmekrem og glidemiddel. 

Fantastisk, ikke sant? Juuuuuhuuuuu! Nå skal det bli mye lek, moro og orgasmer der ute, tenker jeg, hehe. Et livstegn i kommentarfeltet er alt som skal til for å bli med i trekningen ♥

Vinnerne er annonsert HER!

Hvor ofte pleier dere å sette av tid til litt kos på egnhånd, fininger? Og blir leketøyet da dratt ut av skuffen? 

SMASK

 

 

664 kommentarer

Oda Kristine

01.01.2016 kl.17:32

haha åå jeg elsker disse "spaltene" dine, du er så flink til å sette ord på de tingene som er litt vanskelige å snakke om!

Rikke

01.01.2016 kl.17:32

Så kult, dette hadde vært perfekt å piffe opp sexlivet med typen! ;)

Vanja-18

01.01.2016 kl.17:34

Det er godt du som blogger gjør dette til et tema man kan snakke om og ikke skamme seg for.

Hadde blitt glad for den pakken for ender man opp på en ONS og har feks glidemiddel og orgasmenrem har man jo god forutsetning + prevensjon såklart :)

Katarina

01.01.2016 kl.17:36

Ikke så ofte.. Mye travle dager men skulle gjerne hatt mer egen tid!!:(

Iben

01.01.2016 kl.17:36

:D jeg vil vinne.

Katrine

01.01.2016 kl.17:37

Hurraa!!! Digger disse spaltene! Du er rå!!

Anna22

01.01.2016 kl.17:37

kryssa fingrane (ikkje beina hihi)!!

Marte

01.01.2016 kl.17:38

Så spennende! Er litt for feig til å kjøpe sånt selv (dumt og teit, men sant), så dette hadde vært midt i blinken :-)

Linn

01.01.2016 kl.17:38

Ohh hell yeah😀 Sier ikke nei takk til slikt også veldig glad det finnes konkurranser hvor man ikke må ha facebook. Kan man hive inn ett ønske på noe juicy blow og wank triks? Føler de meste triksene er så like. Må vel finnes noen hemmeligheter der ute som fyrer av raketten ekstra fort. Hihi

Karoline

01.01.2016 kl.17:39

Endelig! Digger disse spaltene dine :D Setter alt for sjeldent av tid, men når man nå først har tid, så tørkes det vell litt støv av nattbordskuffen - haha.

Ida Johanne

01.01.2016 kl.17:39

Kan være flink å sette av tid til meg selv, men sexleketøy har jeg aldri hatt. Nå er det på tide og denne goodiebaggen hadde vært perfekt!

Takk for herlig innlegg forresten! 😋

Sunniva

01.01.2016 kl.17:39

Dette er så herlig direkte og (litt) pinlig lesing. Love it!

helene

01.01.2016 kl.17:43

åå det hadde vert supert å fått en goodiebag, da nattbordskuffen min er tom..

Silje ML

01.01.2016 kl.17:43

Flott at du skriver så åpent om sex, jeg sjønner faktisk ikke hvorfor det blir sett sånn ned på enda,det er jo 100% naturlig:) Gleder meg til de fremtidige sexspaltene=)

Ingvild

01.01.2016 kl.17:43

Haha Jeg måtte kaste alt av leketøy da jeg skulle flytte i frykt for at noen skulle se det, og har rett og slett ikke fått kjøpt nytt enda, så hadde vært kjempe kult og fått det! Gleder meg masse til alt på bloggen din framover,godt nyttår!

Helene

01.01.2016 kl.17:44

Du er amazing som snakker så åpent om slike ting, elsker deg for det 😍

Hadde vert en helt perfekt gave til meg og kjæresten dette her, så jeg ønsker å delta 👌 Krysser fingrene! ❤️

Mari A

01.01.2016 kl.17:44

Digger at du skriver om dette temaet, som for mange kan være litt pinlig og flaut å snakke om. Så får vi se om vinnerlykken er på min side da.. :)

Håper dere får en fin 1. nyttårsdag til tross for hangover! Klem <3

Dina

01.01.2016 kl.17:44

Godt nyttår og hurra for ny sex talk! Haha, det er jo så gøy å lese om noe nytt og spennende som ikke alle andre har guts til å skrive om! Skål for deg, du er virkelig en one of a kind blogger, digger din stå-på vilje. Uu, hadde ikke vært feil å fått prøvd litt forskjellig i den goodiebagen ;)

Johanne

01.01.2016 kl.17:45

Nåke nytt i skuffen hadde ikkje vært feil! 🎉

Godt nyttår! 🎊🍾

Johanne

01.01.2016 kl.17:45

Haha, du er så HERLIG Kristin!!! Elsker bloggen din!

Kine

01.01.2016 kl.17:45

Aå kjekt at disse innleggene er tilbake! :-D

Jeg er dessverre ikke så flink til å sette av tid til meg selv, men de gangene det skjer pleier leketøyene å komme frem ja :-)

Maria B

01.01.2016 kl.17:45

Hadde vært dødskult å vinne dette her !!

Ellen

01.01.2016 kl.17:46

Du er rå! Håper jeg vinner :)

Tiril Roma Rannem Kristiansen

01.01.2016 kl.17:46

Åhjaa!😍 Digge dissan spaltan 😃

Ingvild

01.01.2016 kl.17:47

Det hadde gjort susen, det!

Ida

01.01.2016 kl.17:47

Den pakken hadde vært perfekt for meg og samboeren som glemmer oss selv litt med en ettåring i hus! Hadde vært veldig gøy å sett ansiktet hans hvis dette hadde vært pakken som ventet på ham på bursdagen hans om ikke lenge :D

Alina

01.01.2016 kl.17:47

Meg å typen elske å utforske så å få vunnet dette hadde ikke vært gale.

Ingrid

01.01.2016 kl.17:47

Hurra og godt nyttår!

Julia johansen

01.01.2016 kl.17:47

Digger spaltene dine Kristin

Sandra

01.01.2016 kl.17:48

Hadde vært moro med en sånn pakke! Kjæresten og jeg har i disse dager vært sammen i ett år, så å utforske med nye leketøy ville absolutt vært herlig.

Godt nyttår til deg og dine 😘

Henriette

01.01.2016 kl.17:48

For en pangstart på det nye året- i love it! Gleder meg til å følge deg i 2016 🌟

Frøken Dings

01.01.2016 kl.17:48

Du er fantastisk å sitte ord på ting :-) Jeg bøyer meg i støvet! Dette hadde vært gøy å prøve ;-) Hilsen gamlemor på 38 ;-)

Connie

01.01.2016 kl.17:48

Så gøy! Dette hadde passet godt for nysingle meg 😂 Det man må

Være to for kan jo spares👌🏼

Hedda

01.01.2016 kl.17:49

Gjerne! I fare for å "overshare" sliter jeg veldig med å få orgasme (har faktisk aldri kommet), og kunne trengt å prøve ut litt sexleketøy :D

Maria

01.01.2016 kl.17:50

Dette hadde vært supert for meg! :-) kjæresten min er borte fire (snart fem) uker om gangen på grunn av jobb, og da er det vel lov å bli litt frustrert når han ikke er hjemme, eller? Haha! Jeg har ingen hell i å vinne slike konkurranser, men denne hadde vært perfekt! :-) godt nyttår Kristin!

Majlen

01.01.2016 kl.17:50

Hørres fantaStisk ut! Jatakk! :-D

Ylva

01.01.2016 kl.17:50

Disse spaltene er helt konge!

Dette hadde vært morsomt å få fatt i 🙂

Victoria

01.01.2016 kl.17:51

Let me Get the goodies

Jenny

01.01.2016 kl.17:51

🙊👌🏼

Kimberly

01.01.2016 kl.17:52

ååh, da jeg kom over "kjærestepakken" for noen dager siden, har jeg hatt så innmari lyst til å klikke den hjem. Hadde vært fantastisk å få denne :D krysser fingrene :) klem!

Katrine E

01.01.2016 kl.17:52

Bare digger disse sex talk spaltene dine!! Du skriver på en slik åpen måte som får det til å høres så "normalt" ut. 😄 God nytt år og håper du od dine får et fantastisk år ❤️🎉

Jill

01.01.2016 kl.17:52

Åy åy åy! Kunne absolutt tenkt meg denne, for å friske opp nattbordskuffen og singellivet. Ingenting å legge under en stol, at det er både deilig å gøy å kose seg med seg selv - og noe som kan forsterke en opplevelse med en fremtidig partner.

Håper virkelig denne finne veien hjem i postkassa mi ❤️

Frederikke

01.01.2016 kl.17:54

Liker bloggen din! 😊

Godt nytt år til deg og Dennis 😊

Kristne PJS

01.01.2016 kl.17:54

Elsker disse spaltene dine, er så morsomt og så mye sant i dem!

Aurora

01.01.2016 kl.17:54

Nesten så jeg synes det er litt kleint å legge igjen en kommentar her, rett og slett fordi jeg er en av de som synes det er litt kleint med sex... Men jeg ønsker så veldig gjerne å vinne denne så jeg og partneren min kunne fått tilbake litt av gnisten..

Digger at du er deg selv, helt usensurert.

Klem på deg <3

Anna

01.01.2016 kl.17:54

😄👏🏻 Topp spalte! Gøy at du tar frem det de fleste av oss legger under kategorien flaut å snakke om!

Ann Sissel

01.01.2016 kl.17:55

ÅHÅÅÅ detta hadde vært en knall start på året !! Da jeg har samboer så blir det tid til meg selv når vi er fra hverandre som oftest, men om jeg står i dusjen og mannen ligger og sover kan jeg godt setta av tid til meg selv, da nattbordskuffen er blitt ryddet opp i og skriker etter nytt påfyll. En kjærestepakke hadde virkelig gjort susen - tror jeg har en mann som hadde dradd ekstra på smilebåndet - fikk forresten sexy undertøy til bursdagen (30.12) og mannen spurte om vi kunne sette av tid til en erotisk aften, så jeg krysser fingrer å tær for at jeg kan gi han en super start på det nye året 😀

Godt nyttår fineste 😀

Isabell

01.01.2016 kl.17:55

Hadde vært helt supert å vunnet da det har vært svært lite action med samboeren for tiden da jeg for øyeblikket er høygravid!

Ole

01.01.2016 kl.17:55

Digger disse spaltene!

Veronica

01.01.2016 kl.17:55

Elsker spaletene dine og er enig at dette blir for lite pratet om, men jeg er nok en av de selv som syntes det er alt for flaut og pinlig å gå og kjøpe slikt selv, og det er like mye for at jeg ikke vet nok om ting:)

Så jeg skulle gjerne vunnet en goodiebag 😊

Og godt nytt år til deg og Dennis🎉

Kristine

01.01.2016 kl.17:55

I dag har jeg vært sammen med kjæresten i 5 år. Hadde vært moro med noe nytt og friskt 🎉🎉🎉😊😊

Kaja s

01.01.2016 kl.17:56

Har aldri hatt noe leketøy så sier ikke neitakk, hehe!

Sofie

01.01.2016 kl.17:56

Sex-leketøy er en morsom oppfinnelse! Fikk en fin, rosa dildo med vibrator i bursdagsgave av bestevenninnen, og nå fikk jeg god motivasjon til å sette i batteriene og prøve ut leketøy for første gang!

01.01.2016 kl.17:56

Pick me ❤️❤️🙏🏼

Sofie Lillenes helland

01.01.2016 kl.17:57

Fin start på nye året, elsker at du er åpen og skriver om slike tema! Goodiebagen høres veldig grei ut😍

Sofie

01.01.2016 kl.17:57

Wihu 😃

Miriam F

01.01.2016 kl.17:57

Blir sjeldent satt av tid til meg selv... Var bedre på det før, men da vibratoren min sluttet å funke, ble det heller ikke prioritert å gå til innskaffelse av noen ny, så dette hadde vært helt supert å vinne!

Liss

01.01.2016 kl.17:57

elska dem spaltan her! gleda me te flere

Kristin

01.01.2016 kl.17:58

Godt nyttår Kristin!

Nok en god sex-spalte fra deg :)

Linn:o

01.01.2016 kl.17:58

Jeg vil vinne leker!! 😄 jeg vil leke!!! ☺️☺️☺️

Renate

01.01.2016 kl.17:58

Godt nyttår!

Ronjae

01.01.2016 kl.17:59

Jeg elsker disse spaltene så var en fin måte å starte det nye året!

Rikke

01.01.2016 kl.18:00

perfekt

Maria C

01.01.2016 kl.18:00

Yes, endelig er spalten tilbake!

Hadde blitt veldig gla for å få fylt opp nattbordskuffa litt da den er ufattelig trist akkurat nå. Typen jobber på sjøen å er borte alt fra 1mnd til 2mnd i slengen så hadde vært greit å fått noe som forstyrrer frustrasjonen litt. Godt nyttår kjære deg! ❤️

veronika

01.01.2016 kl.18:00

jeg digger disse spaltene! Jeg har aldri turt å gå til innkjøp av sexleketøy til meg selv, så blir ikke så mye kos på egenhånd haha

Stine

01.01.2016 kl.18:01

Så gøy med slike spalter da! :-D du er så god til å skrive!

Er ikke så flink til å sette av egentid, hvert fall ikke til å gjøre den spesiell, noe jeg egentlig burde bli flinkere til! Savner å ha en partner, så derfor hadde det vært gøy å prøve noen leketøy, som jeg ikke har unnet meg selv tidligere!

Det hadde vært såååå gøy om jeg hadde vunnet denne goodiebagen 😁

Uansett, gleder meg til å følge bloggen videre i et nytt år 💕

Tonje

01.01.2016 kl.18:01

Dette hadde vært fantastisk å vinne, er glad i å variere. Så en pakke med nye diverse kosemidler hadde vært perfekt!

Prøver å få det til noen kvelder i uken, men vanskelig når man har flere i hus og mye på timeplanen...

Fay

01.01.2016 kl.18:01

Det er så fantastisk at du snakker så lett om temaet sex, for det er det nemmelig ikke alle som klarer! Du er rå!

Ragnhild

01.01.2016 kl.18:01

Elsker disse spaltene dine!! Det er så fantastisk at du er så åpen og jobber mot samfunnets tabu rundt seksualitet :-). Selv har jeg et veldig trist kjærlighetsliv..hadde definitivt hjulpet litt med en slik goodiebag. Stå på videre gode Kristin, og godt nyttår :-)

Hanne

01.01.2016 kl.18:02

Blir gøy å få dette tilbake igjen! Jeg er en av de som synes det er flaut med leketøy i nattbordet og har faktisk ikke en eneste dildo / vibrator ettersom jeg blir så flau noe jeg vil bestille. Jeg har prøvd en helt vanlig dildo for flere år siden, ikke helt min greie. Vibrator og det har jeg aldri prøvd, i en alder av 25😯 FLAUT! Av og til må jeg leke litt end meg selv og bruker fjerne bare fingrene ettersom det er det jeg kjenner til. Jeg er veldig heldig som kan få en orgasme etter bare noen minutter, når jeg er alene.. Når jeg har sex med samboeren min får jeg orgasme ved og ri han, evt leke med meg selv under akten. Det og ri er en stilling jeg anbefaler alle som sliter litt med og komme, med den stillingen stimulere du kliroris i takt med penis. Jeg har flere ganger vært så heldig at jeg har fått orgasme både ved kliroris og innvendig G punkt:) Jeg blir veldig glad kristin om jeg kunne fått prøvd ut det som stimulerer kliroris. Til dere jenter, stå på! En dag kommer orgasme, da er dere i himmelen;)

Kristine

01.01.2016 kl.18:02

Uu! Utrolig kjekke gaver å vinna! 😄 Digge åpenheten og ærligheten din rundt bloggen.

Disse lekene hadde nok fått fyr på soverommet kan eg tenka meg😉hoho! Hadde vert kjekt å vinna for å overraska kjeresten ❤❤ Godt nyttår Kristin!

Sigrid

01.01.2016 kl.18:03

Jeg bare digger at du er så åpen og ærlig rundt dette temaet, Kristin! Hadde vært sykt kult æ vinne en goodiebag med masse fansey stuff! Ønsker deg et godt nytt år :))

Renate

01.01.2016 kl.18:05

Elsker å lese disse spaltene, litt utenom det vanlige. Å digger at du er rett-fram og ærlig!

Tonje

01.01.2016 kl.18:05

Ah elsker at du kan snakke så fritt om alt som faller deg inn! Digger bloggen og digger deg!!

Katarina

01.01.2016 kl.18:06

Det hadde vært en herlig start på året da 🙌🏾😍

Helene Andersen

01.01.2016 kl.18:07

elsker sex spaltene dine, lærer så utrolig mye av de. Bloggen din er kjempe bra!

Olina

01.01.2016 kl.18:07

Du er sykt kul😊Jeg kunne tenkt meg å vinne.

j

01.01.2016 kl.18:08

Digger deg Kristin!

Elena

01.01.2016 kl.18:08

Wiii! Moro! Krysser fingrene😏

Amanda

01.01.2016 kl.18:09

Elsker vibratorer! hadde vært kult å vinne altså

Stine

01.01.2016 kl.18:09

Så fantastisk å lese innleggene dine Kristin! Morsomme, edgy og midt i blinken på nyåret. Hyller deg! Håper 2016 byr på mye spennende for deg og Dennis :)

Marine

01.01.2016 kl.18:09

Jeg har mann og to kule kids, en på 2 år og en på 3 mnd. Livet er flott og vi koser oss som en liten familie.. Problemet er at mannen er så sliten og orker ikke ha sex! DET er tabu det!:-o Så min plan er å friste han med diverse hjelpemidler og ting og tang,sånn at vi får blåst igang sexlivet igjen! En goodiebag fra deg hadde vært sååå kult, for økonomien er ikke akkurat god nå..

Jeg kan sende deg en mail om planen min om forføring (med goodiebaginnhold) funker, så kan du lage et blogginnlegg av det! Var ikke DET en god idé??:-)

Stine jeanette

01.01.2016 kl.18:09

En gladelig overraskelse dette!! Godt nytt år til dere Kristin 😀

Camilla B

01.01.2016 kl.18:11

Juhuuu, for en gave :D Den hadde gjort susen!

Veldig gøy med disse spaltene dine, stå på! :)

Martine S

01.01.2016 kl.18:11

Åh! Disse spaltene har jeg savnet! Såå artig og lese litt om dette igjen ;) syns det er så sykt bra at du snakker så åpent om det, for det kan mest sannsynlig være med på å gjøre slik at alle som følger deg, også blir mer åpne om det. Fatter ikke hvorfor sex skal være så tabubelagt.. derfor er det så fint at du klarer å snakke om det på en humoristisk men samtidig interessant måte! Jeg digger deg, vakre Kristin! <3

Forresten så hadde det vært drit kult om jeg var så heldig og vant! Haha. Man trenger alltids litt nytt og "sprite" opp sexlivet sitt med!

Krysser fingrene :*

Kine

01.01.2016 kl.18:12

Woho! Go Kristin👏🏼

Linn

01.01.2016 kl.18:12

Haha fantastisk tøff spalte!

Marita M

01.01.2016 kl.18:13

Jatakk!😄 Digger bloggen din!❤️

Marie

01.01.2016 kl.18:13

Elsker at du tar grep og faktisk prater åpent om det som mange finner vanskelig!👏

Denne goodiebaggen hadde vært ypperlig i en hektisk hverdag med små barn og en partner som både studerer og jobber på havet👌😁

Maren Elise

01.01.2016 kl.18:14

Liker så godt at du er åpen om sånne ting, det kan gjøre det litt enklere å snakke om det neste gang!

Har egentlig ingen erfaring med sex-leketøy, men har veldig lyst til å prøve ut det! :D

Vilde

01.01.2016 kl.18:15

Dette hadde vært perfekt ettersom jeg er litt for feig til å dra i butikken og kjøpe slikt selv :)

Ida Marie

01.01.2016 kl.18:16

:)

Karoline

01.01.2016 kl.18:17

Fantastisk! 👏🏼 😍

Anita

01.01.2016 kl.18:17

Godt nyttår, Kristin! 😊🎉 Elsker disse spaltene dine! Veldig inspirerende 😏 Ha en flott dag videre - det skal jeg! 😁

Kamilla

01.01.2016 kl.18:18

Herlig!

Rikke

01.01.2016 kl.18:19

Tipp topp tommel opp for et bra innlegg. 👍

tuva

01.01.2016 kl.18:19

Hadde vært kjempe gøy å vinne dette, du er så rå Kristin, digger at du er litt out of the box! :-)

Ida

01.01.2016 kl.18:20

Wiho, fantastisk!

Ragnhild

01.01.2016 kl.18:20

Moro! Haha heldige jenter på det julebordet ;)

01.01.2016 kl.18:20

Jeg vil vinne 😃🙏🏼

Martine M

01.01.2016 kl.18:20

Artig:-D gleder meg

Luise

01.01.2016 kl.18:20

hihi så utrolig spennende spalte! Det trengs. Jeg var veldig flink til å finne ut hva som var riktig for meg før. Men det har virkelig tabbet av i det siste og jeg savner den piffen!! Ser ut som den posen der kan få meg på rett spor igjen :D hoho! :D

sunniva

01.01.2016 kl.18:22

ja!!!

Marie

01.01.2016 kl.18:23

Dette innlegget passet jo helt perfekt til dagens samtaleevne med bestis! Snakket faktisk akkurat om dette og hvilke produkter som vi kunne tenkt oss å prøve... Mandagens to-do; dildo-shopping! Haha :D

Klem

Malin

01.01.2016 kl.18:24

Jeg vil vinne :)

Anne

01.01.2016 kl.18:25

Såå kult at du tar deg tid til å snakke om ting få tør å snakke om! Har aldri brukt tid på meg selv når det kommer til dette, så hadde vært interessant å vinne en slik goodiebag ;-)

Vilde

01.01.2016 kl.18:26

Ja takk!

Mari

01.01.2016 kl.18:26

Herlig innlegh! Supert at noen snakker åpent om slike ting 😊

pulebloggen

01.01.2016 kl.18:26

Ja til sextalk!! Jeg og Mr. Horny skriver jo blogg som kun handler om sex. Selv sliter jeg veldig med å få orgasme sammen med partner, selvom vi har god kommunikasjon, og er trygge på hverandre. Er faktisk avhengig av en eller annen form for sexleketøy. Begynner nå å bli litt lei det leketøyet jeg har, men å kjøpe nytt er dyrt. Så dette hadde vært TOPP å vinne. Om jeg vinner, kan jeg også love at jeg og Mr. Horny kommer til å blogge om disse leketøyene, og med bilder der vi tester de ut :D

Karoline E.N

01.01.2016 kl.18:28

Kunne ikke hvert en bedre start på 2016! Sex talk var helt innafor i dag :D alenetid har det blitt lite av de siste årene, da j har hatt fast partner. Ikke har j vibrator heller, så nå som j har blitt singel skulle j kanskje godt i anskaffelse av en? Viktig å sette av litt tid til seg selv :D om j ikke skulle være så heldig å vinne, skal j helt klart sjekke ut anfbefalingen din! Topp at du har sånne innlegg! Skulle gjerne delt noe erfaring, men har dessverre ingen erfaring å komme med.

Ønsker deg en fin første dag! <3 klem klem

Kathy

01.01.2016 kl.18:30

Hurra! Har aldri fått orgasme selv, så dette kunne nok hjulpet! Har vurdert å kjøpe en stund nå, men aldri faktisk fått fingeren ut og gjort det, så dette passet midt i blinken!

Ingvild

01.01.2016 kl.18:30

Så gøy:)

Veronica

01.01.2016 kl.18:34

Jeg digger spalten og jeg vil gjerne vinne 😅

Ida

01.01.2016 kl.18:35

For en fin start på året! Så bra at noen ikke har problemer med å være åpen om disse temaene!

Gry

01.01.2016 kl.18:36

Godt å se at noen tørr å skrive om dette temaet, du er rå!

Heidi M

01.01.2016 kl.18:37

Elsker disse spaltene dine, og digger at du vil sette disse tingene ut i lyset😍 og en slik goodiebag hadde vært perfekt for både meg alene, og for meg og kjæresten sammen!! Krysser alle fingre og tær🙏🏼

Ingvild H

01.01.2016 kl.18:39

Jeg ble så glad når jeg leste at du har planer om å ta opp et sextema hver måned! Som du skriver er det mye lettere å kjenne seg igjen når det ikke er en sexolog som skriver, men en helt vanlig jente som deg! Godt nyttår vakre deg! :)

Tiril

01.01.2016 kl.18:40

Elsker denne spalten! Har lest alle innleggene flere ganger😁

Marte

01.01.2016 kl.18:41

Om det hadde passet seg med dette for et kjærestepar som trenger litt inspirasjon og nytenkning på sengefronten da!

Elisabeth

01.01.2016 kl.18:42

Ønskes veldig:-)

Fanny

01.01.2016 kl.18:42

En slik pakke hadde vært super!😍 Bra innlegg!

Trine

01.01.2016 kl.18:45

Digger deg Kristin!! :D

Kjenner meg igjen i å ikke sette av nok tid til meg selv, har derfor heller aldri investert i leketøy til meg selv desverre

Martine

01.01.2016 kl.18:45

Hahaha ååå en av disse goodiebagsene hadde jeg og kjæresten trengt for å piffe opp sexlivet litt😂 Vi begge er interessert i det som er litt crazy, men har enda ikke klart og inkludere noe annet enn oss selv i akten dessverre..🙄 Hadde vært utrolig gøy å fått være en av de ekstremt heldige av en slik goodiebag!! Krysser fingrene, og ha en kjempe fin dag videre❤️

Lena

01.01.2016 kl.18:47

Hadde vært i himmelen hadde jeg vunnet ☺️ Super

Spalte 😊

Nina Hoel

01.01.2016 kl.18:47

Elsker disse spaltne! Synes det er så fantastisk bra at noen "tørr" og ta opp dette temaet!

Samboeren min jobber 7 dager i nordnorge og 7 dager hjemme!

Litt leketøy hadde ikke vært dumt når han ikke er hjemme, å også når han er hjemme såklart. Blir jo ekstra kos når han kommer hjem :)

Marianne

01.01.2016 kl.18:47

Digger bloggen din! 😊 hadde ikke gjort noe å piffe opp nattbordsskuffen👍

kristine

01.01.2016 kl.18:49

digger sånne sex spalter! Så dette ser jeg frem til mere av :-D jeg tror de fleste burde sette av mer tid til seg selv! Og hvem skulle vel ikke ha lyst til å vinne denne konkurransen :-D

Idapida

01.01.2016 kl.18:49

Ja takk til goodiebag! Og elsker disse spaltene! Gleder meg til de neste!

Amanda Nilsen Goa

01.01.2016 kl.18:50

Godt nytt år:) må si jeg bare elsker disse spaltene dine. Synest det er så bra at du kan dele ut noe sånt i en konkuranse som ungdom ofte synst er litt flaut å kjøpe selv, men har veldig lyst på:)

Victoria

01.01.2016 kl.18:51

Får inntrykk av at jeg er den eneste av mine jevnaldrende venninner på 18 år som faktisk tar på meg selv noen ganger. Derfor er det så veldig gøy at du tar opp temaer som dette!

Guro

01.01.2016 kl.18:51

Godt nyttår kjære Kristin <3 Endelig en ny sex talk, jeg digger denne spalten :D nå blir den 1. Hver måned et høydepunkt! Gleder meg :D

Otilie

01.01.2016 kl.18:52

Så gøy at disse innleggene er tilbake!! Artig lesning :)

M

01.01.2016 kl.18:53

Tusentakk for et så bra og spennende innlegg!

Jeg er egentlig ikke så flink til å sette av tid til meg selv. Litt nå pg da, men det er rett og slett kjedelig uten leketøy. Jeg synes det er så dyrt så hae ikke kjøpt noe enda. .

Supert at du har en sånn konkurranse nå! Håper jeg vinner :) Så må jeg bare si lykke til til te andre! :*

Vilde

01.01.2016 kl.18:54

Dette hadde vært gøy å vonne, alltid spennende å piffe opp littegrann;))))

Thea Stridshol

01.01.2016 kl.18:54

hadde vært perfekt! har en samboer som vil teste alt, så åmoverraske han med denne hadde vært perfekt ❤️❤️

Line

01.01.2016 kl.18:56

Har dessverre ikke noe nattbord å ha det i, men noe nytt leketøy hadde vært gøy! 😄

Charlotte 👻

01.01.2016 kl.18:56

Hihi. Typen jobber en mnd borte sv gangen så blir nesten nødt å fikse ting pp egenhånd.. Er relativt dårlig på å egentlig kjenne min egen kropp og har aldri hatt en orgasme, selv om vi har vært sammen i fem år! Mye frustrasjon fra hans side, og min side over meg selv. Synes det kan være litt ille å måtte røre seg selv down under når vi har oss, men det er jo faktisk så dumt! Har nok gått glipp av litt , gitt. Ellers takk for en herlig blogg ^^

Cathrine

01.01.2016 kl.18:58

Godt nyttår til deg Kristin🎉

Hadde vært supergøy å vunnet denne pakken, da jeg og samboeren har snakker om å skaffe oss noen godsaker😊 Vi venter en liten en i februar, og i den siste tiden da jeg har blitt større så har sexen blitt en liten utfordring da magen er litt i veien🙈

Merete Karlsen

01.01.2016 kl.18:58

Digger at du er så ærlig med sex og prøver å få det mindre tabulagt! Go Kristin, du er fantastisk!!

Line

01.01.2016 kl.18:59

Faen før et kult innlegg! Digger når folk prater åpent om sex, å føler det er det største samtaleevnet under jentevorsene vi har hjemme! Er jo bare drit gøy å høre morsome/kleine sex historier, inimellom alle seriøse samtaleevner om verden, livet å døden :)

Godt nyttår!

Nelly

01.01.2016 kl.19:02

Du er så bra, Kristin!

Malene V

01.01.2016 kl.19:02

I går satt jeg faktisk og tenkte på hvor mye jeg har savnet denne spalten, så kom den endelig i dag! Ser frem til den 1. i hver måned fremover nå!

Jeg er dessverre også en av de som synes det å kjøpe leketøy til seg selv kan være veldig flaut og har derfor ikke noe leketøy. Så denne goodiebagen ville vært helt perfekt for meg!

Stå på, Kristin ❤️ og godt nyttår! Jeg gleder meg til å følge deg igjennom hele 2016 😊

Nina

01.01.2016 kl.19:04

singel på 5 året nå, så dette her kunne jeg virkelig trengt altså 😁😃

Ingrid

01.01.2016 kl.19:05

Ja til fler slike goodiebags, I'm in! Som tidenes satc fan har jeg alltid hatt lyst til å prøve the rabbit, kanakje tiden er inne nå;)

Stå på <3

Elise

01.01.2016 kl.19:05

Godt nyttår! 🎉

Endelig er sexspaltene tilbake! Kommer til å glede meg til den 1 hver mnd nå 😄

Ida Emilie Larsen

01.01.2016 kl.19:07

Jeg elsker disse "sexprat" innleggene! Jeg syntes det er så bra at du prøver å få oss folk til å bli litt mer åpen og sex, det er abselutt et viktig tema!

Også er jo du helt fantastisk!💕

Stine Thunheim

01.01.2016 kl.19:07

Såå bra at du tar opp disse temaene! You go girl!

Anni

01.01.2016 kl.19:07

Bra med mer åpenhet rundt dette..man burde virkelig lekt litt mer. Kanskje jeg fant nyttårsforsettet der ? hehe..

Marita M

01.01.2016 kl.19:10

Godt nyttår kjære Kristin! Og lykke til i 2016 med alle drømmer og ambisjoner :D Og skal jeg si endelig sex-talk igjen! Blir bra start på hver måned resten av året det :P

Rikke

01.01.2016 kl.19:12

Uuu, lott oppiffing av singeltilværelsen trenger jo alle 🙈

Karoline

01.01.2016 kl.19:13

Krysser fingrene for å vinne ✌🏻️

Siren

01.01.2016 kl.19:15

Dette skulle jeg hatt! Hadde vært kjekt å piffe opp kosestundene litt, da jeg føler jeg er litt slem mot samboeren siden det skjer så sjeldent uten å gå inn på hvorfor. Men litt leker hadde definitivt gjort akten litt mer spennende:)

Karoline l

01.01.2016 kl.19:15

Guud hvor jeg elsker seg Kristin!! Du er så jæævla rå!! Fulgt bliggen din i evigheter, og hvert eneste innlegg faller i smak hos meg :-) hadde vært koseligt å vunnet en av goodiebaggene

;)

Maja

01.01.2016 kl.19:15

Hadde vært helt fantastisk med et tilskudd i nattbordsskuffen for å komme gjennom det siste året med avstandsforhold!

Benedikte Iselin Solheim

01.01.2016 kl.19:16

Digger disse spaltene! Elsker at du har gøds til å prate om disse temaene. Og en goodibag tror jeg både jeg og kjæresten kan nyte godt av

Maylinn

01.01.2016 kl.19:18

Det er så flott å lese spalten din Kristin, for du er en av de få som faktisk setter ord på ting! Godt nyttår til alle deg og dine, måtte du som alle andre få ett fantastisk 2016 med mange flotte sex talks ;D

Maren A

01.01.2016 kl.19:18

Takk for at du er så åpen om slike ting Kristin! Jeg og min partner pleier å bruke litt sexleketøy, men det har vært litt nede det siste året etter han mistet jobben i olja. Det hadde vært urolig kjekt med noe nytt i nattbord skuffen for å friske opp sexlivet kjekt å lese at du hadde en fantastisk feiring med flotte folk, måtte det nye året gi deg like mange opplevelser som i fjor, om ikke enda mer :D god 1 januar til dere!

Elisabet

01.01.2016 kl.19:20

😊😊😊

Tonje

01.01.2016 kl.19:22

Hadde passet perfekt da kjæresten reiser masse på jobb 😋

Marthe

01.01.2016 kl.19:22

Gjerne!

Elisabeth

01.01.2016 kl.19:22

Disse spaltene er helt rå, Kristin! Elsker måten du skriver på som gjør at vi kan kjenne oss igjen! Digger deg! Ønsker deg er godt nytt år <3

Cathrine

01.01.2016 kl.19:25

Ja, krysser fingrene for denne pakken:) har faktisk aldri hatt noe i nattbordskuffen så det hadde vært gøy å endelig få prøvd ut noe "snacks":) godt nyttår

Maren

01.01.2016 kl.19:27

Dette hadde vært någe hvis eg for en gangs skyld vinne - krysse fingrene 👯

Agnethe

01.01.2016 kl.19:27

God nyttår, Kristin! Hahah, herregud som jeg digger deg og disse spaltene! Gleder meg allerede til sen neste. Hadde vært prikken over i'en å fått en sånn goodiebag😏

Stine

01.01.2016 kl.19:27

Godt nyttår 🎉🙆🏽

Susanne

01.01.2016 kl.19:32

Dette hadde vært perfekt å vinne 😊

Godt nyttår 😊

Caroline B

01.01.2016 kl.19:32

Yes please! hadde vært kjekt å få :)

Silje

01.01.2016 kl.19:35

Digger disse spaltene, hadde vært kjekt å vinne <3

Lisa

01.01.2016 kl.19:36

Det hadde vært gjekt å vunne en goodiebag.

Matilde

01.01.2016 kl.19:36

Hadde vært greit med en slik goodiebag når en ikke tåre gå å kjøpe slike ting selv! eller aldri har hatt noe som helst i den sort i nattskuffen🙈

Setter meg ned dessverre for sjelden å har litt alenetid.. så kanskje denne goodiebagen hadde hjelpt😅

Godt nyttår!

Ellen

01.01.2016 kl.19:37

Dette hadde vært råkult å vinne! 😆😏 Har ikke tid til meg selv og laangt ifra å kjøpe slike ting, med en vill liten gutt som skal ha mammas oppmerksomhet helt til han sovne 😊 Så ja takk, kanskje jeg kan slappe av ordentlig om kveldene nå! 😅

Stine M

01.01.2016 kl.19:38

Hadde vært en artig start på året med samboeren;) Krysser fingrene!

Karianne S

01.01.2016 kl.19:40

Åååååh, jeg håper virkelig du får til å få postet alle sex talksene i år! De er utrolig morsomme å lese, og jeg digger at du tør å dele såpass mye som du gjør! Det er virkelig akkurat dette som gjør de så utrolig morsomme og interessante å lese. Jeg digger deg, Kristin. Stå på!

Christina

01.01.2016 kl.19:40

Ja takk!!! 😃

Anniken

01.01.2016 kl.19:40

Ja takk :D Godt nyttår, kjære Kristin <3

Amalie N.

01.01.2016 kl.19:40

Kristin du er helt rå!! Hadde vært så gøy å få denne pakken. Jeg og kjæresten har vært sammen i snart 2 år nå, men får det fremdeles ikke helt til i sengen. Eller, jeg tror han opplever det ganske bra men jeg har liksom aldri helt opplevd den ´´syvende himmel´´, og vet heller ikke helt hva som skal til.. Dette hadde virkelig vært midt i blinken for meg. Jeg digger deg Kristin <3

Drømmelykke

01.01.2016 kl.19:40

Ønsker veldig gjerne å vinne denne :-D Her er det liten egen tid, men jeg klager ikke. Selv om vi snart har vært sammen i ti år så får vi ikke nok av hverandre :-)

Ane K

01.01.2016 kl.19:42

Herlig innlegg! Gleder meg til flere :D

Godt nytt år, fine Kristin! :)

Betina

01.01.2016 kl.19:43

Hadde vært så digg å vinne denne!! :-D

Emma

01.01.2016 kl.19:44

Hurra! Tommel opp for mer av slike talks, digger dem :)!!

Jeg og kjæresten ligger også på hver vår ende av sofaen i dag og skal snart innta dagen derpå taco 👍

Klemklem!

Marie ML

01.01.2016 kl.19:44

Haha, jeg gleder meg til flere av disse innleggene! Du er helt rå!

01.01.2016 kl.19:44

Godt nyttår til deg og dine Kristin! :) Den goodiebaggen hadde piffet opp sexlivet til meg og typen for å si det slik! :) sex is natural, sex is good 😂

Elise K

01.01.2016 kl.19:47

Syes det er utrolig bra at du blogger så lett og naturlig om disse temaene, du er kul! Selv er jeg i et avstandsforhold, vi har det helt fantastisk på alle måter når vi faktisk er sammen, men alt er litt vanskeligere når vi bor i hvert vårt land. Vi håper på å flytte sammen om ett år, men det føles som en evighet. Kunne vært veldig gøy å teste ut dette i mellomtiden!

Eli

01.01.2016 kl.19:49

Dette hadde vært en god start på året! Nå har det seg slik at jeg er i militæret i et år og har et avstandsforhold til min kjæreste, og dette hadde jo vært supert for å få litt mer gnist i hverdagen når jeg først får perm og har tid til å reise hjem til han :D

Marlene Liljebakk Eriksen

01.01.2016 kl.19:51

JA TAKK! :-D

Digge at du tørr å skrive om detta tema som dessverre e veldi tabu..

Emily O

01.01.2016 kl.19:54

Ja takk og godt nyttår 🙈😊

Anja

01.01.2016 kl.19:55

Vil gjerne vinne så jeg får testet dette :D

Marthe

01.01.2016 kl.19:55

Jeg elsker virkelig bloggen din, og dette mye på grunn av din enorme ærlighet og ditt tabu-hat.

Ettersom min kjæreste i 3 år dumpet meg for et par måneder siden har jeg ikke klart å funnet tilbake "sexlysten". Kanskje mye på grunn av at jeg ikke har riktig utstyr ? Uansett så tror jeg dette kunne vært en lettelse i hverdagen!! Skulle gjerne dratt å shoppet meg vill på sexleketøy men er dessverre den typen som synes dette er litt flaut...

Fortsett den supre bloggingen din! Dagene blir ikke det samme uten en daglig dose av deg.

Tilde

01.01.2016 kl.19:55

Dette er perfekt for det nye året, der jeg og partneren har som mål og sette av mer tid til hverandre 💕 Kult at du tar opp igjen denne spalten, viktig og ikke minst morsomt! 🎉

Frk. Fiffig

01.01.2016 kl.19:58

Hurra for ellevill nyttårsfeiring, og hurra for tidenes beste bloggår! :D Heier på deg :)

Marit

01.01.2016 kl.19:59

Jeg liker disse spaltene dine godt, og ekstra gøy, siden du skriver rett fra levra :)

Sigrid

01.01.2016 kl.19:59

Kjæresten jobber 4 uker på og 2 uker av veldig langt unna, så den goodiebagen hadde nok kommet godt med både når han er på jobb, og så vi kan prøve litt nytt når han er hjemme!

Marion

01.01.2016 kl.20:01

Dette hadde vært supert for å piffe opp selxlivet litt! :-)

louisa

01.01.2016 kl.20:01

ja takk!

Tonje H

01.01.2016 kl.20:05

Det hadde vært perfekt for meg (og typen!!)! Elsker at du er så folkeleg og original. Du prøver ikkje å pynte livet/kvardagen til noko perfekt heile tida, men vise korleis realiteten er! Løv u! 💋

Oddny Margrethe

01.01.2016 kl.20:08

Du er så herlig Kristin! Bare at du sier hva som passer deg og ikke gidder å bry deg om folk skriver at du ikke kan gjøre sånn eller sånn. Stå på!

Anita

01.01.2016 kl.20:09

Etter at lille snupp kom til verden for 1,5år siden kan vi vel ikke skryte på oss masse sex. Hadde vært gøy og kunne piffe opp sexlivet litt, og komme inn i en god bølge igjen 😊

Godt nyttår til fine deg! 😊🎉

Cecilie

01.01.2016 kl.20:09

Digger bloggen og åpenheten din 😍 Skulle gjerne hatt litt nytt i nattbordsskuffen!

HenrietteS

01.01.2016 kl.20:10

Åå, dette hadde vært en perfekt gave nå på nyåret!! Ja, takk begge deler.

Lene

01.01.2016 kl.20:11

Ja takk😍😍

Anette

01.01.2016 kl.20:12

Hadde ikke hatt noe i mot en slik pakke! Ja takk! 🙊

Ina Ruud Winther

01.01.2016 kl.20:12

Det hadde vært supert! Har ikke noe leketøy selv fra før av - så hadde vært en super start på året for min del! Glad for at sextalksa dine skal komme litt oftere, har vært en savnet spalte :)

Ida K

01.01.2016 kl.20:12

Hadde vært fint med litt nytt i skuffen👌🏼

Oda

01.01.2016 kl.20:16

Så gøy at du fortsetter med denne spalten! Og at du har som mål og publisere den 1 gang i mnd. Jeg følger spent med!!!

Marty

01.01.2016 kl.20:17

Yes, please :D

Hege

01.01.2016 kl.20:18

Godt nyttår! :-)

Høres absolutt ikke dum ut den pakken der ;-)

Anna

01.01.2016 kl.20:18

Nylig singel... hadde vært perfekt å vinne litt leketøy!;)

Andrea

01.01.2016 kl.20:21

JA til flere slike spalter og JA til å delta i denne konkurransen!

Ingrid E

01.01.2016 kl.20:21

Digger disse spaltene! Gleder meg til 12 nye :D Hadde vært kjempegøy å vinne en goodiebag! Har ingen leketøy fra før, så hadde vært gøy å prøvd :)

E

01.01.2016 kl.20:24

Disse er så gøy å lese!!

Hanne

01.01.2016 kl.20:27

Denne spalten har jeg ventet lenge på :D Kjør på videre Kristin, elsker både deg og bloggen din! Den gir så mye glede i hverdagen :D

Stine

01.01.2016 kl.20:27

Digger disse innleggene!

Mille

01.01.2016 kl.20:31

20 år og(som) singel, trenger jeg si mer? ;)

Sanne pedersen

01.01.2016 kl.20:32

ÅÅÅ!!!! jeg måååå ha dette her!!!

01.01.2016 kl.20:33

Oi så gøy! Håper jeg vinner :-)

Marte

01.01.2016 kl.20:36

Så artig! Du er rå :)

Margit DF

01.01.2016 kl.20:40

For noen herlige spalter dette er! Viktig å sette lys på slike temaer istedet for å holde stilt om det! Hadde jort seg med litt oppspriting på soverommet her hjemme;-)

Ida

01.01.2016 kl.20:40

JATAKK :D

Stine, 18

01.01.2016 kl.20:40

Ja takk😍😍

Sofie B

01.01.2016 kl.20:42

Engentid blir ikke prioritert hos meg, men kanskje en sånn pakke vil kunne sprite opp lysten! Det hadde også vært gøy å prøvd noen av lekene sammen med kjæresten min 😊

Trine

01.01.2016 kl.20:42

Elsker at du snakker rett fra levra!

Denne goodiebagen hadde virkelig gjort susen her hjemme🙊 Sexlivet her i huset må virkelig våkne opp fra dvalen, etter 6 år sammen må vi finne noe for å sprite opp litt! 🙌🏼

Tonje

01.01.2016 kl.20:42

Blir nok alt for sjelden satt av tid til bare meg uten kjæresten, men kanskje det skal bli et mål for 2016 :D da hadde vert helt topp med litt nytt leketøy!

Kanskje jeg også klarer å få orgasme etterhvert :D har desverre aldri klart det, hverken med kjæresten eller alene..

Vanja

01.01.2016 kl.20:43

Elsker disse innleggene! Du er virkelig så rå som tørr å snakke så åpent, det må jeg si! Digger deg!

Thea

01.01.2016 kl.20:44

haha, elsker bloggen din - du skriver helt fantastisk! Håper jeg er heldig å vinner! Riktig godt nyttår til deg og Dennis! :-)

Maria

01.01.2016 kl.20:45

Hurra, nå gleder jeg meg til den første i hver måned! :D

Ønsker deg forresten et fantastisk nytt år! Klem

Lotte

01.01.2016 kl.20:45

Hadde vært digg etter nylig brudd med kjæresten.. ! <3

Renate

01.01.2016 kl.20:48

Digger måten du skriver på!✌️ Kunne trengt denne pakka...har alltid vært litt "sjenert" når det kommer til sex..🙈 typen er litt mer frigjort, mn er nok jeg som holder tilbake... Men med gravidhormoner som herjer i kroppen merker jeg at jeg blir litt mer frigjort! Småkåt hele tida...🙈hadde vært litt av en overraskelse til typen dette da!😬😇

Marte

01.01.2016 kl.20:48

Jaa trenger litt ekstra krydder i hverdagen si

Talita

01.01.2016 kl.20:50

åhh det hadde vært såå gøy å overaske kjæresten med en sånn goodiebag :D

martem

01.01.2016 kl.20:53

Sex blir man vel aldri mettet på! Haha :D Og nattbotdsskuffen kan aldri bli for full :D

Camilla

01.01.2016 kl.20:53

Helt fantastisk at du skal skrive mer om dette:-D En slik goodiebag hadde vært helt perfekt😃👌 Trenger litt påfyll,når alt det andre er brukt opp..hehe🙈

Erika

01.01.2016 kl.21:00

Blir ikke så mye alenekosing når man har kjæreste, har faktisk aldri eid et sånt leketøy.. Men nå når min kjære er i forsvaret, så hadde jo dette vært noen gøyale saker å prøve!

Ragnhild

01.01.2016 kl.21:01

Liker disse innleggene;)

Elise

01.01.2016 kl.21:05

Åh, fantastisk! Elsker disse innleggene :)

Cecilie

01.01.2016 kl.21:05

:) ca010296@hotmail.com

Maria

01.01.2016 kl.21:05

Hurra!! Jeg elsker sexspaltene dine, og en goodiebag av det kaliberet der hadde vært en mildt sagt fantastisk start på 2016! Jeg pleier å være flink til å sette av litt tid til alenetid, men det hadde vært kjekt med en oppgradering av den gamle vibratoren ;);)

Perla

01.01.2016 kl.21:06

Hadde vært veldig greit å vinne denne ettersom jeg gjerne skulle prøvd ut nye ting med typen! Har aldri fått meg til å faktisk kjøpe noen leketøy eller noe selv..men er veldig nysgjerrig på det og skulle gjerne piffet opp sexlivet litt selv når kjæresten er ute å reiser! <3

Inga

01.01.2016 kl.21:15

Oioioi, JA TAKK 😆

Eline

01.01.2016 kl.21:21

Åh! Det hadde vært perfekt for en nybakt mamma som trenger et lite spark i baken for å komme i gang igjen:) hehe. Elsker disse innleggene forresten!:)

C

01.01.2016 kl.21:21

YES PLEASE!

Cecilie Merkesdal

01.01.2016 kl.21:22

Jeg elsker at du tar opp disse temaene som andre ser på som tabu, og at du gjør det på en sånn leken og spenstig måte som gjør at det ikke blir ett gravalvorlig tema! Stå på Kristin, jeg digger deg og den jobben du gjør♥️

Tonje

01.01.2016 kl.21:25

Hei 😊

Kunne gjerne tenk meg denne goodiebag!!👏🏼

Jeg elsler sexspaltene dine

Veronica M. Pedersen

01.01.2016 kl.21:26

Haha, du skriver så bra om temaet!

Hadde vært gøy å vunnet den goodibaggen, ble nysgjerrig på den orgasmekremen!

Godt nyttår, Kristin <3

Natalie

01.01.2016 kl.21:27

Blir egenkos et par ganger i uka, med en gammel og velbrukt vibrator. Litt mer å velge i hadde vært fint :)

Magnhild <3

01.01.2016 kl.21:33

Jeg hadde gjerne tatt imot den goodiebagen :-D Elsker slike innlegg kristin! Digger deg

Sina

01.01.2016 kl.21:35

Har ingen leketøy selv men lenge tenkt å gå til innkjøp - så denne goodiebagen hadde jo passet perfekt! Har forresten savnet denne spalten :)

Godt nytt år, Kristin!

Sandra

01.01.2016 kl.21:37

Godt nyttår og hurra for slike som så fint klarer å sette ord på det litt tabu/skumle temaet 🎉😀🙈

Tvi tvi👊

Silje

01.01.2016 kl.21:38

Litt krydder er aldri feil! Bra at du skal starte opp med å skrive denne spalten igjen- den har vært savnet!

GODT NYTTÅR! :)

Madelen

01.01.2016 kl.21:39

Elsker at du prater om slike ting som ikke burde vært tabu i det hele tatt! Du er rå✌🏻

Aleksandra Berg

01.01.2016 kl.21:40

Så bra at du skriver så åpent om dette, hadde vært supert å vinne :D

Godt nytt år!!!

Sara

01.01.2016 kl.21:42

Satser på noe nytt til nattbordskuffen! :D

Emma Hulleberg

01.01.2016 kl.21:43

Altfor dårlig på det! hvertfall etter den ble ødelagt hahahaha! Er med i konkurransen ;-) Kjæresten min hadde garantert blitt like glad han hihi :D

Mette

01.01.2016 kl.21:43

Så gøy at du starter opp denne spalten igjen!

Hadde vært veldig gøy og vinne:-D

Alexandra

01.01.2016 kl.21:44

Fantastisk innlegg!! Elsker at du belyser dette temaet, som skulle vært mye mindre tabubelagt i samfunnet! Hos meg er det litt for sjeldent alenetid, oftere partnertid, derfor midt i blinken med den frekke goodiebagen ;-)<3

Ida M

01.01.2016 kl.21:45

Å digger,digger bloggen din Kristin. Du må være en av de råeste damene jeg vet om.

Jeg hadde satt så stor pris på å vinne goodiebaggen, kjæresten og jeg har vært sammen i 10 år og at hadde vært gøy å kunne overraske han med noe nytt . *krysser fingrene* smask

Gunhild

01.01.2016 kl.21:47

Hadde vært gøy å vinne den ja! :D

Sandra

01.01.2016 kl.21:49

Yeees please!😍

Anette

01.01.2016 kl.21:50

Ett oppfriskende tilskudd hadde vært supert her i huset! Etter å ha fått to tette, vidunderlige barn, den siste ikke alt for lenge siden. Merker man at innimellom bleieskift, 3 års-trass, leiker over alt og våkennetter, så skal man vedlikeholde ett kjærlighetsforhold også.

Julie

01.01.2016 kl.21:51

Eg vil vinna!! :-D

Anne

01.01.2016 kl.21:52

Kjempe bra innlegg! Håper på å vinne :)

Julie

01.01.2016 kl.21:56

Foretrekker typen, men hadde vært spennende å teste ut nye ting på egenhånd ;)

Marianne

01.01.2016 kl.22:01

Jatakk, hadde vært den beste starter på et nytt år som singel ;)

Silje

01.01.2016 kl.22:02

Den goodiebaggen der hadde passet perfekt for meg og typen! Vi har i det siste snakket om å piffe litt om med saker og ting fra kondomeriet!

Synnøve

01.01.2016 kl.22:03

jatakk!😄 Som singel hadde det ikke skadet akkurat!

Maria

01.01.2016 kl.22:05

Ja takk!

Amalie

01.01.2016 kl.22:15

Hehe! Elsker denne spalten - er helt rå! Blir noen stunder alene når typen jobber mye sent og jeg selv står opp grytidlig for å dra på skole. Vi har for så vidt meget bra sex, men er nå alltid gøy å prøve noe nytt! Har også tenkt på å bestille fra Kondomeriet en stund, men har ikke gitt meg den gaven selv enda ;) vi krysser fingrene for å vinne!

Elsker YT-søndag! Gøy å se, stå på Kristin! Du er topp!

M

01.01.2016 kl.22:18

Godt nyttår fineste Kristin😘 Vi bruker leketøy mest sammen, det er en fin oppbygging slik at vi kan nå toppen samtidig😜 hadde vært kjekt med litt nytt i skuffen i anledning det nye året😁

Terese

01.01.2016 kl.22:19

Jaa takk😁

Marte

01.01.2016 kl.22:20

Elsker disse spaltene!

Helena :)

01.01.2016 kl.22:24

Så utrolig kult ☺️ Hjemmefester på nyttårsaften er det som alltid har vært best 👍 Hadde vært fett å startet året med en sånn pakke ☺️ Godt nytt år 🎉

Karoline

01.01.2016 kl.22:26

Godt nytt år! Dette hadde vært gøy å vinne

Lene

01.01.2016 kl.22:26

Du er rå! Ja takk 😄

Anna

01.01.2016 kl.22:27

Ja takk! ;)

Vivian

01.01.2016 kl.22:27

Herlig spalte, gleder meg allerede til neste måned! GO KRISTIN <3

Marlin

01.01.2016 kl.22:29

Det ønsker jeg å vinne 😃😃

Sara

01.01.2016 kl.22:30

Jippi!! Elsket den spalten så dette blir spennende å følge med på :-) du er rå Kristin!

Skulle gjerne hatt påfyll i samlingen min, så krysser fingrene for at jeg vinner! Stor klem

Maja

01.01.2016 kl.22:31

ÅJÅJÅJ! For en fantastisk start på det nye året. Jeg har utrolig nok aldri hatt et sex-leketøy, men guri så spennende det hadde vært. Jeg tror typen kjenner mitt eget underliv bedre enn meg selv, det kan da umulig være bra. Også er det jo så sabla pinlig å gå inn på Kondomeriet, uansett hvor mange ganger jeg forteller meg selv at det er den mest naturlige tingen i verden. Neidu, Kristin, dette ville gjort meg ellevill glad altså! Krysser alt jeg har, både fingre, tær og kjønnslepper for at denne premien kan bli min!

Marita

01.01.2016 kl.22:32

Herlig! Gleder meg til å lese de neste sex spaltene dine😊 Bra noen tørr å snakke åpent om dette😊

Monika og typen

01.01.2016 kl.22:34

Ja plis! :D

Småbarnsforeldre

01.01.2016 kl.22:35

In desperate need!!

Silje

01.01.2016 kl.22:38

Jatakk :)

Maria H

01.01.2016 kl.22:39

Godt nyttår! Her krysser vi fingrene

Ingvild H

01.01.2016 kl.22:41

krysser fingrene!

Sunniva

01.01.2016 kl.22:43

<3 elske denne spalten, gleder meg til å lese mer

ingrid

01.01.2016 kl.22:43

Hadde vært perfekt ✌

Hanna Sandsdalen

01.01.2016 kl.22:44

GODT NYTTÅR flotte Kristin :D

Det her hadde vært saker å vunnet altså :D HAHA!

Elisabeth M.

01.01.2016 kl.22:46

Godt nytt år Kristin!

Benedicte

01.01.2016 kl.22:48

Kristin! Fy flate for ei rå dame du eel! Syns det e så kult at du tørr å skriv så åpent om et tema alle tenka på men som ingen skriv om. Verden treng flere av sånne som dæ! Videre hadde det jo vært superstas å få en sånn goodiebag i posten som æ kunne ha overaska kjæresten med på toårsadagen om ikke så lenge! E jo artig å piff opp litt, så dette får vi vel bare kryss fingran for! Lykke til videre og fortsett og vær så jævlig kul som du e!! Digga dæ! Xoxo -Benedicte Christensen

Marita

01.01.2016 kl.22:50

Hadde vært kult å vinne dette! GODT NYTTÅR :-D

Sol

01.01.2016 kl.22:52

Dette hadde virkelig gjort susen 😄

Martine L

01.01.2016 kl.22:54

Elsker når du skriver disse "spaltene"☺️

Jeg håper jeg vinner denne goodiebagen siden jeg jobber på hurtigruten og har akkurat funnet meg den perfekte fuckfrienden ombord. Det hadde blitt superkult hvis jeg har tatt dette med på jobb for å overraske han med dette etter lange arbeidsdager😇

Hilde

01.01.2016 kl.22:55

Hadde vert kjekt med en goodiebag ja :)

Ulrikke A

01.01.2016 kl.23:00

Skulle gjerne vunnet dette!

Emilie

01.01.2016 kl.23:02

Har egentid så og si hver kveld, med mindre jeg har fått med meg en kjekkas hjem. Singellivet, vett. Leketøy blir brukt alene og sammen med andre, så det begynner å bli ganske utslitt. På tide med en liten oppfriskning i skuffen, så jeg krysser alt som krysses kan, og holder bena åpne :)

Kaja

01.01.2016 kl.23:03

Jeg ønsker å vinne :)

Kaja

01.01.2016 kl.23:03

det blir dessverre litt for liten egentid, å er alt for pingle til å kjøpe slikt selv :(

amanda

01.01.2016 kl.23:06

Ja takk :D

Rebecca vik

01.01.2016 kl.23:07

Denne pakken hadde komt godt med til meg og samboer, Hehe . Digger deg og bloggen din Kristin <3

Tonje

01.01.2016 kl.23:08

Singel jente og kåt som fy,dette gjør susen når jeg ikke klarer å dy;)Litt sex med exen i ny og ne, dette hadde nok gjort oss mo i kne;) Takk for en super morsom og ærlig blogg!

Emma

01.01.2016 kl.23:10

Elsker disse innleggene :D. Hadde vært veldig gøy å vunnet dette!!!! :D

Kjæresten min har bursdag den 31 januar og hadde vært veldig gøy å overrasket han med denne flotte gaven <3

Vant ikke noe i adventskalenderen din så håper jeg kan vinne denne og overraske meg selv og kjæresten min <3

LH

01.01.2016 kl.23:10

Pleier å ha egentid i hvert fall 2 ganger i uken, under PMS blir det gjerne oftere, merker at jeg får et større behov for orgasme da. ;)

Godt nytt år! :)

Ingrid

01.01.2016 kl.23:19

ja takk!

Kristine

01.01.2016 kl.23:21

setter utrulig stor pris på at du har denne spalta! er nok ein god hjelpar for mange eller berre til inspirasjon for andre :) hadde vore kult å vunne ein goodiebag da, for har ikkje fått opp motet til å gå å kjøpa det sjølv x)

Julie

01.01.2016 kl.23:29

Oh! Hadde vært supert å vinne en sånn goodie bag!!

Line

01.01.2016 kl.23:33

Den beste konkurransen jeg har sett til nå 😄

malin

01.01.2016 kl.23:36

Fy du er rå!! Latterlig god på å skrive du ass!

En slik nyttårspakke hadde gjort susen for et par småbarnsforeldre som trenger å få piffet opp sexen litt;) Godt nyttår til deg, fineste Kristin:-)♡

Marthe

01.01.2016 kl.23:37

Veldig bra innlegg og kjekk konkurranse ☺️

Lene

01.01.2016 kl.23:37

Så kul konkurranse og digger at du skriver om det mest naturlige i verden :D Hadde vært gøy å vunnet, hihi :)

Melissa

01.01.2016 kl.23:37

JATAKK! :D

Sara

01.01.2016 kl.23:38

Hadde vært en deilig opplevelse å vinne denne 😉

Sandra

01.01.2016 kl.23:39

Hurra!

Ina

01.01.2016 kl.23:41

Godt nyttår!! :D

Andrea

01.01.2016 kl.23:44

Elsker disse innleggene! Krysser fingrene for at jeg stikker av med denne premien!

Kaja

01.01.2016 kl.23:48

Ååh, gøy!!! Jeg vil gjeerne vinne :D

Kristin

01.01.2016 kl.23:49

I en alder av 22 har jeg aldri hatt en orgasme...ble dumpa i fjor og som fattig student har jeg ingenting i skuffen jeg kan hygge meg med heller. Hjelp! #sytekjerring93

Frida

01.01.2016 kl.23:50

Er så herlig at noen endelig snakker høyt om sex og dens herligheter! Er rart noe så naturlig er tabu i dagens samfunn..

Men ja, kan ærlig innrømme at jeg har vurdert å investere i noen snasne leker til meg selv, så dette hadde passet perfekt :)

Irmelin

01.01.2016 kl.23:50

Godt nyttår :-)

Elsker disse spaltene dine, og kan ikke si at det hadde vært feil med litt påfyll i nattbordskuffen ;-)

Mariel

01.01.2016 kl.23:56

Kjære Kristin!

Jeg har vært en fast leser av bloggen din i alle disse år, men dette er faktisk første gangen jeg drister meg til å legge igjen en kommentar. For det første vil jeg bare si at du har en døds-stilig blogg, med daglige innlegg som appelerer til de fleste. Jeg personlig kjenner meg alt for godt igjen når det kommer til av-på-forhold med typen. Jeg og "kjæresten" har akkurat begynt på igjen etter ca. 5 måneder fra hverandre. Avstanden skaper rett og slett for store problemer til tider, men kjærligheten for hverandre drar oss alltid tilbake - selv om alle andre i rundt oss mener at dette ikke er det rette. Selv om vi har vært sammen i en god stund nå føler jeg det er noe som mangler i sexlivet, spesielt for min del. I den siste tiden har vi utfordret oss selv på mange vis, men jeg sliter med å oppnå orgasme i selve akten, og føler derfor ikke at jeg får den nytelsen jeg selv mener jeg fortjener.. Takket være deg og dine spalter skal jeg fortelle typen at vi må gjøre noen forandringer, og selv om jeg ikke vinner en slik goodiebag tror jeg faktisk jeg skal dra han med meg innom kondomeriet for artighets skyld. Uansett, godt nyttår til deg og dine, du er rå!

Kristine

01.01.2016 kl.23:58

Hadde godt likt å fått påfyll i nattbordsskuffen ;)

Pleier å sette av tid til litt kos ett par dager i uken, og leketøyet(først vibrator, så dildo) blir då og brukt.

guro

01.01.2016 kl.23:59

ja takk :-D

kristine

02.01.2016 kl.00:01

me me me :)

Amalie

02.01.2016 kl.00:03

Godt nyttår 💥🍾

Jeg er relativt flink til å sette av tid til å prøve meg frem, men får det ikke alltid til.. Det stemmer liksom aldri.

Jeg har tenkt på å skaffe meg sexleketøy ganske lenge, men vet ikke hva som trengs, også syns jeg det er dyrt, da jeg ikke har så god råd. Jaja, øvelse gjør mester. Hadde gjort seg men en goodiebag.

Klem❤️

Hanna D

02.01.2016 kl.00:09

Digger disse sextalksene!! Hadde blitt evig glad for en goodiebag! :-D

Thea

02.01.2016 kl.00:13

Jeg vil vinne! :D

Marta

02.01.2016 kl.00:16

Godt nytt år! Haha, du er gøy. Er også av de som ikke springer å kjøper selv, så hadde vært morsomt å vinne :)

Line

02.01.2016 kl.00:16

Godt nyttår, Kristin!

ida

02.01.2016 kl.00:19

Hurra for slike spalter! Er sykt blakk, og det eneste jeg eier er en ødelagt dildo, så hadde satt sykt stor pris på å vinne!!

02.01.2016 kl.00:20

Hadde vært gøy! Godt nyttår<3

B.H

02.01.2016 kl.00:22

Du er rå! 💎

Emma Julie

02.01.2016 kl.00:23

Herlig! Flott at du snakker om dette for de som synes det måtte være flaut. Toppers! Alle jenter burde ha noe til seg selv. Stor klem :)

Jenny

02.01.2016 kl.00:24

Ønsker denne!!

Lisbet

02.01.2016 kl.00:26

Hadde vært helt awesome å vinne det! Bli fort litt ensformig i senga med typen. Så dette ville ha spicet det opp noe hakk! ;)

Mariell

02.01.2016 kl.00:34

Hadde vært supert for både meg og kjæresten 💕

Amra

02.01.2016 kl.00:37

Godt nyttår :)

Marte

02.01.2016 kl.00:37

Det hadde vært en perfekt start på året å vinne en slik pakke! Trenger virkelig noen flere ting til "samlingen". Det hadde virkelig vært en bra start på å faktisk bli litt bedre kjent med meg selv og min egen kopp!

God nyttår fine du!

henrikke

02.01.2016 kl.00:42

Disse spaltene er så gøye! vil ha mer av de :D

Kristine

02.01.2016 kl.00:43

Åh, det hadde vært fint:-) Jatakk!

Kristine

02.01.2016 kl.00:46

Ja takk!

Cathrine

02.01.2016 kl.00:48

Åh synes det er så gøy med disse spaltene! Og en goodiebag på nyåret hadde ikke vert feil!:-)

Håper du får ett fantastisk 2016😊

Benedicte

02.01.2016 kl.00:48

Ja takk! :D

Amalie G

02.01.2016 kl.00:49

Elsker at du tar opp slike ting. Singel på 4-året no, og ein slik goodiebag passer ganske fint da! <3

monica

02.01.2016 kl.00:51

Elsker disse spaltene dine!! Vil veldig gjerne vinne ddenne goodiebagen 😄😄

Elisabeth N

02.01.2016 kl.00:53

Setter som oftest av tid til meg selv 1 gang i uken. Da er det vibratoren som draes opp fra nattbordskuffen :)

Linda

02.01.2016 kl.00:58

LIVSTEGN! Hadde vært veldig moro å vinne, spesielt nå. Hehe mannen hadde en liten hendelse i går (nyttårsaften) og ble skjært opp på hendene så nå ligger han med bandasjer og gips xD så her tenger vi litt "hjelp" Hehe :) godt nyttår!

Benedikte

02.01.2016 kl.00:59

OKEI, dette er for godt til å være sant. JEEZ WOMEN. Som singel jente på 24 år, og ikke noe særlig fan av one night stand er dette noe som burde havne i nattbordsskuffen min. Er blitt rimelig avhengig av vibratoren, og noen flere leketøy hadde virkelig ikke skadd, dessuten får man jo brukt for kjæreste lekene en vakker dag, sant? ;)

Skulle virkelig likt å vinne denne. SMASK tilbake og et riktig godt nyttår K!

Lisa

02.01.2016 kl.01:00

Hadde vært helt supert!!

Tine

02.01.2016 kl.01:05

Ja, takk, jeg vil gjerne vinne:) Digger bloggen din btw.

VILDE

02.01.2016 kl.01:13

YES, ENDELIG!!!! Er nøyaktig to dager siden jeg satt å lese igjennom de gamle sex-talk-innleggene dine, så det passet meg midt i blinken at det kom enda et nå. Dette har jeg ventet på. Det er utrolig kult at du er så åpen om å snakke om sex. Jeg synes man burde snakke om sex så ofte som mulig, haha. Det er jo tross alt noe av det beste som fins.

Jeg har i flere år vært stolt eier av en rosa vibrator, som nå dessverre har takket for seg. Så en ny vibrator står øverst på ønskelisten for øyeblikket. Er det innafor å bruke pengene jeg fikk i julegave fra familien på en aldri så liten handletur på kondomeriet? Haha. Har vært singel en god stund nå, så har blitt vant med å "ta vare på meg selv". Jeg kan trygt si at jeg har fått erfare at en vibrator har mye høyere orgasmegaranti enn et tilfeldig mannfolk fra byen en sen lørdagskveld. Haha, uff. Krysser fingrene!

Lene Marie

02.01.2016 kl.01:30

Ja!!! Har veldig lyst på😙

Julie

02.01.2016 kl.01:30

Elsker disse spaltene, og en goodiebag hadde heller ikke vært feil!!

Julie

02.01.2016 kl.01:30

:):):):):):):):)

Desiree

02.01.2016 kl.01:32

Du er så rå! Har leeenge vurdert å kjøpe kjærestepakken for å piffe opp, men med studielån og julegaveshopping har dessverre ikke lommeboka strekt til! Hadde vært superB å vinne en av de goodiebagsene🙌🏽

Linda V

02.01.2016 kl.01:33

Jatakk! Det hadde passet supert akkurat nå💖

Julie

02.01.2016 kl.01:35

Vil gjerne snart få min første orgasme, så dette hadde vært perfekt!

Helle

02.01.2016 kl.01:35

Tørr ikke kjøpe selv, haha... har alltid hatt lyst men får meg bare ikke til å gå inn på kondomeriet! Har SÅ lyst til å prøve!!

Ann Elisabeth Angelund

02.01.2016 kl.01:39

Digge åpne og ærlige spalter som disse :-) Prøver lykken om goodiebag!

Caroline

02.01.2016 kl.01:41

Hadde ikkje vært feil å vunnet denne goodiebagen nei! :)

Marthe

02.01.2016 kl.01:43

Ja takk! Både kjæresten min og jeg hadde satt enormt pris på en goodiebag :D

Enya

02.01.2016 kl.01:46

ENDELIG en ny sex-talk! Satt senest i går og tenkte på når neste skulle komme, og fikk den beste overraskelsen da jeg så dette innlegget titte frem på feeden min i dag :)) har ønsket meg leketøy i en god stund nå og tenker hele tiden at jeg skal kjøpe meg noe lurt, men når alt som skal betales er betalt så blir dessverre resten av pengene prioritert til noe annet :/ hadde vært utrolig digg med en goodiebag fult av herligheter! Ha et fantastisk nytt år, Kristin, jeg håper det blir minst like bra som 2015! Klem <3

Karianne

02.01.2016 kl.01:47

Hei og godt nyttår fine Kristin!

Endelig er sexspalten tilbake! :-) Dette har vært et stort savn, for du er så flink til å få oss lesere til å kjenne oss igjen i det du skriver. Du er så forbanna ærlig, og det setter vi ekstremt stor pris på! Hadde vært digg å vinne denne goodiebaggen med alt det herlige innholdet! ;-)

Klem K

Kristin

02.01.2016 kl.01:50

Elsker innleggene dine. Hadde vært utrolig gøy å vinne så blir fredagskvelden litt mer spennende og bedre. :)

Vilde

02.01.2016 kl.01:50

Det her høres ut som en super goodiebag! :)

Lise Lotte

02.01.2016 kl.01:52

Godt nytt år Kristin 😊 I 2015 inspirerte du hver eneste dag, og jeg gleder meg til 2016!! Håper du hadde en super feiring! Syns det er kult at du kjører på med et eget innlegg om dette hver måned. Gleder meg 😄

Michelle

02.01.2016 kl.01:55

Hadde vært fantastisk med litt påfyll!

Sofie

02.01.2016 kl.01:57

Åhhhh, tusen takk for at du skriver slike innlegg Kristin! Det har jeg virkelig savnet! Og vil ellers veldig gjerne melde meg med i trekningen, er student med dårlig råd, og den fantastiske vibratoren min sang nylig på siste verset, så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre for å spice opp kveldene alene.

Heidi

02.01.2016 kl.01:59

Det hadde vært en super gave til ei singel jente! Er som deg, syntes ikke one night stands er noe særlig, så da hadde det vært supert med leketøy jeg kan bruke selv og eventuelt når jeg møter drømmeprinsen🙊🙋🏼

Katharina

02.01.2016 kl.02:03

Jeg gikk inn i 2016 som singel, så denne pakken hadde jo vært kjekk :-)

Sofia

02.01.2016 kl.02:06

ah, det ville vært herlig!

Silje

02.01.2016 kl.02:07

Åå dette hadde vært heelt supert! Tørr ikke å dra å kjøpe dette selv, selvom jeg vet man egentlig ikke skal skammes over det! Trenger å piffe opp sexlivet litt!!:-)

Christina

02.01.2016 kl.02:08

Livstegn!:) Så gøy giveaway, digger bloggen din!!

Ellen-Kristine

02.01.2016 kl.02:12

Høres herligt ut!!

stine

02.01.2016 kl.02:17

Sign me up 👌😀

Kristine

02.01.2016 kl.02:21

Åh digg!!

Hadde vært helt rått å fått en slik goodiebag. Jeg har faktisk aldri hatt en orgasme, og har lenge ønsket med selveste The Rabbit for å se om den kan løse problemet :D

Godt nyttår Kristin, gleder meg til å følge deg inn i det nye året :)

Sara E. A.

02.01.2016 kl.02:27

Elsker måten du skriver på!!<3

MarteB

02.01.2016 kl.02:30

Godt nyttår, Kristin :D

Etter kjæresten kom ut fra kondomeriet med et monster av en dildo, som ble langt ifra en suksess, så ville denne goodiebagen vært helt perfekt! Vi har vært samme en stund, og ble faktisk foreldre i mars 2015!

Da er det jo ekstra viktig å krydre kjærleiken litt ; )

Maaaaliiin T.J

02.01.2016 kl.02:39

Jatakk, hilsen jente som aldri har fått orgasme!

Synneva

02.01.2016 kl.02:39

Ville vært herlig å vinne dette ;) Godt nyttår fine deg Kristin, sender en hilsen til Dennis også og ønsker dere begge et fantastisk år!

Ann

02.01.2016 kl.02:49

Du e rå!!

Hadde vert kjekt å vunnet

Annabelle

02.01.2016 kl.02:54

Elsker denne spalten! Koser meg hver gang jeg leser en ny post :-D Hadde vært veldig gøy med denne goodiebag ettersom jeg ikke har gått til innkjøp av noen sex-leketøy selv!

Marte

02.01.2016 kl.03:14

Du er rå!!

Sigrid

02.01.2016 kl.03:26

Elsker at du har så mange forskjellige innlegg!

Dorthe

02.01.2016 kl.03:40

Jeg hadde blitt veldig glad for å vinne! Elsker å lese bloggen din! Du er et forbilde for mange unge jenter!

Malinstu

02.01.2016 kl.03:43

Jeg digger deg Kristin! Ja takk til flere sex talks! Jeg har aldri eid et sexleketøy, men mange av venninnene mine sier jeg absolutt burde investere i en - og jeg har jo selvfølgelig lyst til å prøve!

Krysser fingrene (og ikke beina😉) for at jeg vinner denne (ekstra gode) goodiebagen!

Mia :)

02.01.2016 kl.03:52

Jeg digger deg! 😊

Karoline

02.01.2016 kl.04:03

Her blir det ikke så mye tid til egentid,men bruker gjerne leketøy sammen med samboern :)

Lene

02.01.2016 kl.04:15

Alt for lite flink til å sette av tid, dessverre! Hadde gjerne vært gøyere å lettere med litt hjelp på veien🙄 Elsker bloggen og åpenheten din!

Celine lee

02.01.2016 kl.04:20

Yoyoyo Kristin! Digger at du skriver så mye om sex og ja takk til mer sex snakk og sex spalter! Jeg selv og kjæresten min er storfan av sex leketøy og å utforske alt med små ting som piffer opp sexen! Vi begge er studenter som trenger ett lite høydepunkt i hverdagen, så ja takk, prøver med glede den goodie baggen! Det hadde gjort susen med noe nytt leketøy i skuffen! Vi hyller deg, stå

På videre med bloggen, hilsen fra Bergen !

Gøril

02.01.2016 kl.04:26

Du har så mange artige innlegg! Hadde vært supert og overasket kjæresten med en goodiebag! Godt nyttår til deg og Dennis :D

Linda

02.01.2016 kl.04:47

😀

Jane

02.01.2016 kl.05:19

Så inspirerende lesing, ikke alle kan sette ord på slikt som dette Kristin!

Håper virkelig på en hyggelig start på nyåret :D

Hege

02.01.2016 kl.05:32

Det er så morsomt at du har slike spalter, og gjør sex til ett normalt samtaleemne, og ikke tabu som det er for mange. Syns også at det er veldig nyttig at du skriver om sexleketøy, for det er mange ulike meninger om dette. Noen syns det er kjempeskummelt, og hvertfall ikke snakke om det til noen. Personlig syns jeg det er veldig spennende, og hadde virkelig hatt bruk for dette! Viktig å ta seg tid til seg selv som du sier! Godt nyttår til både deg og dennis 😃

Isabel H

02.01.2016 kl.05:41

Oh my I NEED IT

Cathrine

02.01.2016 kl.06:15

Det er dette jeg trenger som nylig singel! Yes please!!

Charlotte

02.01.2016 kl.06:19

Digger spalten! Jeg er en litt mer forsiktig type så hadde vært kjempe kult å prøvd ut litt forskjellig av de produktene! Gjerne åpen for å bli kjent med å bruke slike ting!

Janita

02.01.2016 kl.06:43

😁😁

Anna Malene

02.01.2016 kl.07:21

Hadde vært perfekt! Bor hos foreldrene mine nå, uten noen kondomerier i nærheten og tørr ikke å bestille på nettet (ikke digg å måtte hente en diger pakke med stor skrift hvor det står KONDOMERIET på hvis foreldrene dine ser den :)) Merker at jeg har blitt mer og mer stresset i det siste, så kunne virkelig trengt litt avkobling, krysser fingrene :)

Susanne S.E

02.01.2016 kl.10:23

Elsker at du snakker om dette på en uhøytidlig måte!

Kysser fingrene for å få fylt opp nattbordskuffen😊

Godt nytt år🎉

petra r

02.01.2016 kl.10:35

godt nyttår! digger bloggen

Marthe

02.01.2016 kl.10:38

Woooo, så herlig lesestoff! Det er så fantastisk og så deilig at noen endelig tør ta bladet fra munnen og snakke om tema som dette. Sex skal jo liksom være det mest naturlige i hele verden, så hvorfor er det fortsatt så tabu å snakke høyt om det?

Vi trenger slike spalter og innlegg, Kristin. Det du gjør er viktig, glem ikke det!

Når det kommer til spørsmålet ditt så er det ikke altfor ofte at jeg setter av tid til egentid, derimot er jeg flink til å åpne nattbordskuffen sammen med min samboer og la han være med eller la han være publikum ;)

Et GODT NYTTÅR til deg og dine, Kristin!

02.01.2016 kl.10:44

morsomt dette:) alibaba__@hotmail.com

Hanne

02.01.2016 kl.10:44

Haha kult! Eg e med!

Malin s.ø

02.01.2016 kl.10:45

Uff tid til meg selv ja! Det er ikke så alt for ofte nei, kanskje et par ganger i mnd Hvis jeg kjenner at NÅ hadde det vært deilig Med litt alene kos! Jeg syns det er lettere å slippe meg helt løs enn med kjæresten :o

Håper ihvertfall jeg vinner konkurransen slik at den ene simple vibratoren jeg har får litt selskap😂 Klemmm til deg!

Nadia Andresen Stabben

02.01.2016 kl.11:16

Jeg er med!

Cecilie

02.01.2016 kl.11:17

Niice, litt lektøy under akten gjør den enda mer spennende/pirrende 😉 hadde vært helt awesome å vinne denne goodiebagen..

Digger bloggeb din Kristin,stå på u r awesome 😃😃

Marte

02.01.2016 kl.11:29

😄 godt nyttår! Gleder meg til å følge bloggen din i enda et år, og forhåpentligvis mange fler! Du er rå 💕 Så mye bra inspo i denne lille fargerike verden du deler med oss!!

Pernille

02.01.2016 kl.11:46

Hei og god nyttår, Kristin. Digger disse spaltene dine. Selv er jeg veldig åpen om sex sammen med vennene og kjæresten min. Har vært sammen med typen i ett år og jeg klarer kun å gå orgasme sammen med han, men ikke alene. Siden han er ute å reiser endel og er myyye borte fra meg, kunne dette vært tingen for meg.

Ha en super helg:)

Maria

02.01.2016 kl.11:49

Oooh, mange kommentarer her, allikevel satser jeg. Sex er bra, og digger at du deler! En goodiebag hadde krydret tilværelsen vet jeg :D

Kamilla F

02.01.2016 kl.11:51

Ååå ja! Så kult! Det hadde jo vært perfekt.😃

Mim

02.01.2016 kl.11:56

Digger måten du tar opp alle temaer på,og alt blir så naturlig :D juhuuu jg har bursdag i dag :D

Marita

02.01.2016 kl.11:56

Yes please! Treng sårt ein oppgradering, då mitt forrige stæsj ligg att i nattbordsskuffen til eksen!

Christine S

02.01.2016 kl.11:57

Så flott innlegg :) Jeg liker at du snakker så ærlig om sex, du er så tøff. Jeg hadde en dildo en gang i tiden, men den ble borte i flyttingen. Så skulle vel hatt påfyll :) Jeg er i ett forhold så jeg gjør bare den slaks når typen er bortreist som er veldig skjelden.

Andrea

02.01.2016 kl.12:00

Akkurat blitt singel og sprengkåt! Kunne virkelig trengt den pakken <3 <3

Tina

02.01.2016 kl.12:00

Hei Kristin :)

Så kult at du setter i gang med disse innleggene igjen!:)

Er så bra at noen tør og gidder å snakke om dette:)

Hadde ikke gjort noe og fått freshet om utstyret i skuffen litt.

Trenger litt ny inspirasjon der også;D Både med kjæresten og uten👍🏻

Godt nyttår! 🎉 Håper det blir fabulous! 💜

Silje

02.01.2016 kl.12:05

Jeg vil viinnee! gleder meg til flere sex talks og:)

Henriette

02.01.2016 kl.12:09

Digger deg og blogger! !

Mariell

02.01.2016 kl.12:17

Dette er en pakke som hadde vært gøy å vinne :) Tror samboeren min hadde blitt overrasket om jeg hadde kommet med en sånn pakke ;)

Jenny

02.01.2016 kl.12:20

Håper på å vinne goodiebag! Godt nyttår Kristin 😄🎉

Eline

02.01.2016 kl.12:30

Så gøy! Jeg vil gjerne vinne :-)

Kamilla

02.01.2016 kl.12:55

Hadde vært supert med en goodiebag! Har litt leketøy men favoritten ble ødelagt rett før jul. Var som scenen i sex and the city da samantha sin "neck massager" lagde en trist surrende lyd...

Godt nyttår!!:)

Iselin HL

02.01.2016 kl.13:03

Så GØY! Jeg kunne virkelig trengt en av de goodiebagsene. Ofh.. Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg har én fra før, som er på tur i søpla. Hehe. Jeg digger disse innleggene om sex og sånt. Sexleketøy snakker jeg aldri om med noen, bortsett fra kjæresten innimellom🙊

Håper du får en god start på året, d skal inallefall jeg <3 smask💋

Hedda

02.01.2016 kl.13:03

Jeg koser meg i dusjen og alene i sengen i blant, men det har blitt sjeldnere etter at jeg fikk samboer. Jeg har drømt om litt sexleketøy veldig lenge, men får meg bare ikke til å gå på Kondomeriet og kjøpe det :/

Benedicte

02.01.2016 kl.13:05

Så herlig da! ;DD

Camilla

02.01.2016 kl.13:13

Åh, digger disse spaltene Kristin! Jeg er som flere andre over her, en av de som faktisk ikke klarer kjøpe meg noe slikt ettersom jeg syns det er dritkleint å gå til innkjøp av noe sånn i en butikk, eller få eska i posten som tydelig er merket med "KONDOMERIET" over hele eska. Dette hadde vært midt i blinken! :D

June

02.01.2016 kl.13:14

Åh! Dette hadde vert perfekt for meg (og kjæresten) nå! :D vi har vært sammen i 2 år, og jeg har ikke et eneste sex-leketøy i hus. Ikke glidemiddel en gang! Har lenge tenkt på å skaffe en vibrator, så å vinne dette kunne ikke passet meg bedre :D krysser fingrene :D

Linda

02.01.2016 kl.13:28

Godt nytt år Kristin!

er så enig så enig i det du skriver her!

Kunne gjerne tenkt meg en sånn goodiebag, sette av en helaften med partneren å ha det litt gøy, nyforlovet å greier hadde vært gøy å overasske han litt ;) hehe

Kamilla

02.01.2016 kl.13:31

Jeg har aldri prøvd noen sexleketøy, men jeg og kjæresten er i en litt "eksperimentfase" fortiden, så kanskje dette hadde satt fart på saker og ting? ;) Kult med uhøytidelige sextalks!

Silje

02.01.2016 kl.13:32

Jeg ler så godt av dine innlegg og så happy for at du syns dette er så gøy å skravle om, helt supert for oss alle! Blir glad for mer morro med denne goodiebagen jeg!😋☺️

Lotte

02.01.2016 kl.13:38

Elsker disse innleggene! Elsker sextalk. Og hadde ikke blitt lei meg om jeg hadde blitt en av de heldige vinnerne

Ingrid

02.01.2016 kl.13:53

ååh, så gøy! elsker disse spaltene dine og det er aldri feil med litt sex talk i ny og ne. Krysser fingrene for vinnersjanse, det hadde virkelig satt litt fart i det nye året!

Ingrid Siv

02.01.2016 kl.13:58

Ja takk, det hadde vært en supert gave 🎉🎉🎉

Elise

02.01.2016 kl.14:01

Elsker disse innleggene! måten du skriver på får alt til å virke så ufarlig :) en slik goodie bag hadde ikke gjort noe heller

Kristine

02.01.2016 kl.14:11

Definitivt beste giveawayen du har hatt på bloggen din, count me in !!

Eirin

02.01.2016 kl.14:16

Har vært så uheldig å ødelegge vibratoren min, så denne goodiebagen hadde vært midt i blinken!

Martine

02.01.2016 kl.14:21

Jatakk😃😃

Amalie

02.01.2016 kl.14:22

Jeg hadde det veldig bra og gøy i går. Var med en svær vennegjeng og vi hadde det kanon gøy. Mye latter og morro.

Morsomt innlegg, du skriver bra.

Amanda

02.01.2016 kl.14:25

Jatakk :D

Tina N

02.01.2016 kl.14:27

Herlig å lese slike spalter, i tillegg fra deg som skriver så bra! :-)

Hadde vært kjekt å vinne dette for å prøve ut litt.. :)

Hilde

02.01.2016 kl.14:28

Du er så rå Kristin!

Dette må være den beste goodiebagen noen sinne!

Det er midt i blinken for å gjøre kosestundene enda bedre!

Krysser fingrene!

Mariel

02.01.2016 kl.14:29

Hipp hurra for Kristin og hipp hurra for sexspaltene! Leste denne sammen med kjæresten, og vi er begge enig at sexleketøy hadde vert spennende å prøve ut :D Fiiin lørdag til deg, du er såå rå, og vi digger deg!!

Julie

02.01.2016 kl.14:34

Så bra du skriver om dette, alt for mye tabu rundt dette. Sier heller ikke nei til dette☺️

Susanne

02.01.2016 kl.14:38

Så herlig å se at noen tør å snakke åpent om sex! Digger det

Hadde vært artig med en fin goodiebag

Helene

02.01.2016 kl.14:41

Haha, hadde vært gøy å testa ut 🙈

Oda

02.01.2016 kl.14:55

Gøy! Elsker disse spaltene dine.

Hadde ikke vært feil å fått dette i posten, nei.

Vibeke

02.01.2016 kl.15:00

Det hadde passet meg ypperlig med en slik pose da min kjæreste fant ut at det var like greit å gjøre det slutt like før jul. Så da må en ta sakene i egne hender og litt hjelp hadde ikke skadet :P

Anette L

02.01.2016 kl.15:01

Godt nytt år, Kristin!

Her i huset blir det mellom 2-4 ganger i uka med egenpleie, når kjæresten er

bortreist. Har hatt avstandsforhold frem til nå. Men nå er jeg så heldig at vi fra fredag av blir samboere. Har prøvd å hintet frempå at vi skulle kjøpt inn noen godsaker fra Kondomeriet, og han har sagt at vi må se litt på det senere. Det blir alltid utsatt, så dette hadde jo bare vært ypperlig å vinne for å kickstarte dette samboerskapet 😁

Emilie

02.01.2016 kl.15:02

Hadde ikke vært feil nei :)

Elsker bloggen din!

Sofie

02.01.2016 kl.15:03

Herlig spalte^^

Hadde vært perfekt for å piffe opp litt ;))

Du skriver så bra! Nyter hvert innlegg!

Benedicte skudde

02.01.2016 kl.15:08

Oj for et herlig innlegg! Ja, ja og Jaaa! Jeg bare digger leketøy Hahah. Men har faktisk ikke satt av tid til meg selv på minst 1 år.. Mine tidligere leketøy forsvant med eksen og for øyeblikket har jeg ikke økonomi til å spandere på meg slikt! Hahaha, men min kjære gjør en fantastisk jobb med å passe på at jeg ikke blir frustrert haha! Men det hadde helt ærlig ikke gjort noe å ha litt leketøy å kunne kose seg med når han er for trøtt eller han ikke er hjemme!

Ha en fin dag! Og godt nyttår! Klem <3

Kristin

02.01.2016 kl.15:22

Dette hadde passet perfekt! Håper at det er jeg som 'gets lucky' med denne goodiebagen altså!

Jeanette

02.01.2016 kl.15:26

For en kjekk giveaway 😄

Jeg mener at sex alene eller med partner er like viktig for kropp og sjel som trening er. Så her blir det satt av tid til kosing hver uke. Handler om prioriteringer :)

Inga

02.01.2016 kl.15:26

Godt nytt år! Dette hadde vært perfekt for å piffe opp hverdagen litt i det nye året. Så krysser fingrene for hell denne gangen :)

Tiril

02.01.2016 kl.15:31

Hadde ikke vært feil med litt nytt i skuffen, nei!

Cecilie

02.01.2016 kl.15:32

Jeg er singel for femte året på rad nå, noe som er forferdelig deprimerende å tenke på. Denne goodiebag'en hadde garantert piffet opp stemningen litt her hjemme, om det så blir brukt alene :-)

Marte

02.01.2016 kl.15:42

Liker disse sextalks innleggene, og en gang i mnd høres helt perfekt ut! Godt nyttår :)

Victoria

02.01.2016 kl.15:45

Digger disse innleggene! Hadde vært gøy med litt leketøy😏

Marit Helene

02.01.2016 kl.15:46

Du er så flink til å sette ord på hva få klarer å skrive og du tørr å være ærlig! Det er så utrolig gøy å lese!!

Frida Helen Åsdahl

02.01.2016 kl.15:53

Wow du er rå, digger at du er så åpen om ting! Bra noen tørr å snakke om sex!

Elise

02.01.2016 kl.15:54

hahah jeg er forever alone.

Martine

02.01.2016 kl.16:04

æhh, jeg vil ha! så gøy, elsker de spaltene dine👏🏼🎉

Kamilla

02.01.2016 kl.16:09

:-) hadde vært gøy å vinne

Anita E

02.01.2016 kl.16:11

Digger disse spaltene! Ser frem til fler :D

Trine

02.01.2016 kl.16:22

Det hadde vært supergøy å vinne dette!!

Kine

02.01.2016 kl.16:39

Elsker disse spaltene 😄👏🏼 Godt med en blogger som skriver alt rett frem!

Silje

02.01.2016 kl.16:39

vil gjerne vinne det her ;)

Karoline!!

02.01.2016 kl.16:40

:D Ja takk!!

Stine

02.01.2016 kl.16:47

Jeg vil gjerne vinne! :))

synne

02.01.2016 kl.16:52

hadde vert superkult!

Maiken F

02.01.2016 kl.16:57

Superkult at du har disse innleggene!

Hadde blirr superglad om det var jeg som vant :D

Emilie

02.01.2016 kl.17:06

Elsker sextalkene! 😁 Hadde vert så digg å vinne! 😁

Godt nyttår til deg og Dennis! 😊🎉

Emely

02.01.2016 kl.17:18

Ahhh, du er så kul. Liker deg bedre og bedre!

Mathilde

02.01.2016 kl.17:28

Elsker disse spaltene! Du er rå💥 Tror egentlig jeg bare er for feit og pysete til å kjøpe selv, så dette hadde vært supert😋❤️

Godt nyttår🎉❤️

Anniken

02.01.2016 kl.17:29

Haha, for noen artige spalter!

Christine

02.01.2016 kl.17:32

Åh, jeg har hatt lyst til å prøve MR. Rabbit siden jeg så den i Sex og Singelliv! :D jeg vil gjerne være med i konkurransen om en digg goodiebag ;)

Johanne

02.01.2016 kl.17:40

For en super og orginal premie, og ikke minst et herlig innlegg!

Kaja

02.01.2016 kl.17:44

Det jeg liker med bloggen din er nettopp at du snakker om slike ting, ting som ofte er tabubelagt og som kun "eksperter" setter ord på! Håper på flere slike innlegg i 2016 :)

Andy pandy

02.01.2016 kl.17:55

Ja takk!

Susanne S

02.01.2016 kl.18:44

Heihei. Jeg fikk en dildo av samboeren før han dri i forsvaret, designet var noe upassende og dildoen i seg selv var ikke noe enkel å leke med på egenhånd. Heldigvis hadde den j* god vibrator, så det ble gidt brukt! Nå har han vært hjemme i snart 2 år, og da vi kjøpte leilighet sammen og flyttet for oss selv i sommer valgte jeg å ikke ta den med videre. Noenganger angrer jeg på det valget. Hahah. Så hadde vært supert med en liten oppfriskning på dette punktet! Alene tid blir det litt av innimemlim når samboere står tidlig opp for å gå på skole, men jeg har senvakt på jobb. ☺☺

Sunniva

02.01.2016 kl.18:48

haha

julia

02.01.2016 kl.19:06

Det hadde vært sykt godt, hilsen singel student som ofte trenger slik tid med meg selv.... hehe

Lena

02.01.2016 kl.19:10

Hei!

Så kjekt at du åpnet opp for denne "type" spalte igjen Kristin, selv om det kan være vanskelig for mange å si at dette er et interessant tema, tror eg at det er det for de aller fleste. Du gjør en glimrende jobb!

Konkurransen er også helt super. Alenetid er utrolig viktig, uavhengig om du er i et forhold eller ikke:-) Så sier ikke nei takk til en goodiebag.

Stå på med bloggingen!

Malene

02.01.2016 kl.19:10

Elsker disse spaltene dine!! Stå på! :)

Trine

02.01.2016 kl.19:22

Dette hadde vært midt i blinken for en singel jente! 👌

Caroline

02.01.2016 kl.19:36

Dette hadde vært fint, hahahha

Hannah

02.01.2016 kl.19:43

Er så gøy og vittig med sånne innlegg! Ikke så alt for ofte da, men har grådig lyst på den goodie-bagen;)

Guro

02.01.2016 kl.19:44

I en alder av 24 er jeg endelig inne i et stabilt, lykkelig forhold hvor jeg føler meg trygg på å eksprimentere på sexfronten etter mange mislykkede one night stands som aldri har fått meg til å komme. Både kjæresten og jeg er like eventyrlystne og elsker å prøve nye ting i senga! Han er nå i USA i 3 uker, og jeg må underholde meg selv på egenhånd, mens jeg fantaserer om hva vi skal gjøre når han kommer tilbake. Jeg vet han har forberedt en gave til meg fra ferien, men jeg har så lyst til å overraske han også. Dette hadde vært helt perfekt, så jeg krysser alt jeg har for at dette skal gå min vei :D Takk for at du er så åpen og kjører denne type konkurranser, I love it!

Benedicte

02.01.2016 kl.19:47

fattig student som ikke har råd til sexleketøy, så nattbordskuffen er tom, og jeg må bruke hendene, som kan bli tungt til tider:/

Rrnate

02.01.2016 kl.19:54

Yes, please ;-)

Ingrid

02.01.2016 kl.20:19

Bra innlegg! Satser på å vinne ;)

Chanel louise

02.01.2016 kl.20:21

✋✋✋

Renate

02.01.2016 kl.20:37

Åh, disse spaltene er så råååå! Du er så god å sette ord på ting som enkelte andre mener er tabu å snakke om :-D eier ikke et eneste leketøy selv faktisk... men hadde vært sykt digg å få prøve!

Amanda

02.01.2016 kl.21:09

Jeg elsker at du skriver så bra og åpenlyst om sex- det tror jeg nordmenn flest har så godt av å både prate og lese om, det er jo et viktig tema tross alt!

Stå på, Kristin! Du er super:)

Jenny

02.01.2016 kl.21:18

Jeg tenkte bare YEESSS når jeg så man kunne vinne, men så sa jeg høyt ut "fitte" når jeg så hvor mange kommentarer det var her 😑 Det hadde vært midt i blinken å vinne hvertfall, for det kunne trengs litt i forholdet her (hysj...), i tillegg fordi den siste dildoen jeg kjøpte var for stor!! Hahahaha.. 😑

Ingvild

02.01.2016 kl.21:33

Juhuu, beste konkurransen jeg har sett :D

Julie

02.01.2016 kl.22:27

Ja takk 😁🙊

Henriette

02.01.2016 kl.22:28

Fattig student, vibratoren gikk akkurat i stykker, SÅ JATAKK😄

Anette L

02.01.2016 kl.22:28

Elsker disse innleggene dine, har savnet de!!

Hilde

02.01.2016 kl.22:29

Så kult, dette hadde vært perfekt å piffe opp sexlivet;)

Nina

02.01.2016 kl.22:41

Jaaaaaaaaa-dette hadde vært noe for meg (og samboeren) som har vært sammen i en årrekke og trenger å børste støv av de gamle, gode(og litt forutsigbare) rutinene vi har dannet oss over årenes løp 😉😉☺️ Då skal du se det blir fart på greiene igjen 👍👍👍 hehehe

Anette

02.01.2016 kl.23:00

Digga sex-spalta! Nattbordskuffa mi er tom og skrik etter å bli fylt opp!;)

Ida

02.01.2016 kl.23:16

Så kult! Hadde blitt SÅ glad for å vinne! Digger sex-spaltene dine, du får til å snakke om det vi andre tenker;) HERLIG! Hadde vært meeeeeer enn greit, å legge dette i skuffa :);)

ingrid

02.01.2016 kl.23:22

Trenger å sprite opp ! så, ja takk gjerne :D

Nina

02.01.2016 kl.23:26

Jeg digger disse innleggene, og fytti, som jeg digger deg!!

Susanne

02.01.2016 kl.23:33

Woho! Hurra for åpenhet ang sex🙌

Her er det blitt endel mindre tid til egenkos etter jeg fikk kjæreste☺️ Men klarer å sette av litt tid iblant når mannen drar på jobb og jeg er alene. Det er gull verdt det også faktisk 👍 samme gjør han innimellom når han er alene hjemme👍😄

02.01.2016 kl.23:33

Spennende :)

Tiril

02.01.2016 kl.23:50

yes please! <3

Hannah

03.01.2016 kl.00:02

Ja, takk!

Anna M

03.01.2016 kl.00:03

Ååå! Digge disse spaltene dine! Sier veldig veldig jatakk til en liten goodiebag :)

Vanessa

03.01.2016 kl.00:12

To jenter som gjerne prøver

Marita

03.01.2016 kl.00:22

Jaa 🙏🏼😏

Eira

03.01.2016 kl.00:26

Høres bra ut

Rebecca

03.01.2016 kl.00:28

Høres ikke så dumt å vinne det!!;)

Anna

03.01.2016 kl.00:30

Jeg vil 😄😄😄😄

Canilla

03.01.2016 kl.00:40

Jatakk 😊🐶

Oda

03.01.2016 kl.00:42

Å, dette vil jeg vinne!

LM

03.01.2016 kl.00:44

Ja takk!

Hanna Halvorsen

03.01.2016 kl.00:55

Åhh, dette hadde faktisk gjort det en god del mer spennende for meg og typen. Krysser fingrene!

Charlotte H

03.01.2016 kl.01:08

Hadde virkelig vært noe. Alltid fint å få piffet opp sexlivet litt :D <3

A

03.01.2016 kl.01:19

Hurra for hyppigere spalte!! :):)

Håper du får et strålende (blogg-)år :-D

Kathrine

03.01.2016 kl.01:40

Ååå det er alltid spennene med nytt leketøy! Jeg og kjæresten min har sex så ofte vi har mulighet. Da både med og uten leketøy og det er alltid like gøy! :D Men alene kan jeg gjerne kose meg hver dag 😁

Sara

03.01.2016 kl.01:45

ja takk!

Ida Å

03.01.2016 kl.01:47

Elsker sexspaltene :)

Elisabeth

03.01.2016 kl.01:54

Elsker at du skal skrive slike innlegg oftere ! :D har vært sammen med kjæresten i snart 7år, og vi har aldri prøvd sexleketøy😳 Håper derfor på å vinne ! 😂🙌🏻

Hedda

03.01.2016 kl.02:25

Elsker disse spaltene, Kristin! Du er så kul

Ellen

03.01.2016 kl.02:26

Jeg kunne ha gjerne tenkt meg å fylle opp skuffen litt😇 han jeg har sex med fortiden har mer leketøy i enn meg i nattbordskuffen! Så jeg har virkelig lyst til å vise hva jeg har som ikke han har!:'D

Amalie

03.01.2016 kl.03:09

Du er rå! Gleder meg til å følge deg videre i 2016🎉 Godt nyttår😍

Tuva

03.01.2016 kl.03:32

Jeg er med på konkurransen :) Godt nyttår Kristin :D!

Fredrikke

03.01.2016 kl.03:43

For en herlig måte å starte det nye året på 👏🏻🎉 nå gleder jeg meg til den 1. hver måned 👌🏻😁

Mari

03.01.2016 kl.07:15

Jaaa takk til sånn en goodiebag :D siden jeg fyller 30 idag hadde det vært helt konge gave for gammel peppermø ;) hihi.

Mari

03.01.2016 kl.10:15

Ja takk

Lina

03.01.2016 kl.10:19

I et avstandsforhold som har vart i straks 3 år så hadde det vært fint med noe nytt som piffer opp en ellers kjedelig studenthverdag :) :) ja takk :D

Ingvild

03.01.2016 kl.10:23

Åh du store min

den pakken din

den hadde vært fin

da får vi spicet det opp

og det hadde vært topp,

for to nyforelskede på 24 kvadrat.

:D

Silje G

03.01.2016 kl.10:46

Liker at du er så åpen :) Jeg er med!!

Emilie S

03.01.2016 kl.10:58

Driit bra innlegg, godt noen tørr å vær litt åpne ang. sex 👍🏼😊 Im in ✌🏼️🙃

Siri A

03.01.2016 kl.11:07

Litt selvpleie er aldri feil!

Ina

03.01.2016 kl.11:37

Herlig innlegg! Mange som syns leketøy er tabu og skummelt, så godt at flere tar opp tema.

Thea

03.01.2016 kl.11:41

Haha Kristin!! Du er så fet du. Glede meg til neste talk!!

Cassandra

03.01.2016 kl.12:00

Applaus for at du snakker der alle andre tier!

Jeg prøver lykken her. Jeg har aldri eid et sexleketøy i mitt liv. 28 år, og aldri eid (eller prøvd), kan du tenke deg? Hadde vært magisk å fått muligheten til å prøve noen av de sammen med ungdomsflørten min, haha! Ha en deilig søndag!

Isabell

03.01.2016 kl.12:18

Ja takk til goodiebag :D

Marie

03.01.2016 kl.12:30

Digger disse spaltene!!

Charlie

03.01.2016 kl.12:44

Elsker disse spaltene dine! Det er så forfriskende at du skriver om disse tingene som ellers er litt tabu å skrive om, med mindre det er en klinisk artikkel fra en sexolog...

Gleder meg veldig til hver 1. I måneden 😉

Hehe- noe nytt i nattbordskuffen ja, jeg har faktisk INGENTING i nattbordskuffen, og nå som jeg er singel for første gang på 9 år burde jeg kanskje det? 😅 hehe

Marie

03.01.2016 kl.12:52

Elsker disse spaltene!!

"Feiging"

03.01.2016 kl.12:58

OMG, jeg er en sånn person som rødmer bare jeg sitter her på flyplassen og leser dette innlegget..haha. Jeg ville altså aldri turt å gå for å kjøpe noe av dette.. Mannen er mye på reise, så det blir mange frustrerte alene hjemmekvelder om man kan si det sånn 😳 Hadde vært så gøy å være en heldig vinner av dette ass!

Jatakk

03.01.2016 kl.13:30

Hadde ikke vært feil med noen leker :)

Marie

03.01.2016 kl.13:42

Aah, sweet! Gleder meg allerede til neste innlegget om sex! Synes det er bra at det faktisk er noen som tør å snakke helt åpent om sex!

Sofie

03.01.2016 kl.13:51

Wohoo! Jeg er så meeed <3 Sex 4 ever <3

Nora

03.01.2016 kl.14:00

Ja takk!

Johanne

03.01.2016 kl.14:24

Digger denne spalten! Elsker ærligheten din!

Kunne du skrevet litt om dine tanker rundt Friends With Benefits?

Marlene

03.01.2016 kl.14:28

Syntes det er supert du skriver disse spaltene, er så gøy å lese! Pakken du deler ut hadde vært super da jeg og samboeren ser etter en måte å "sprite" opp sexlivet litt. Alle vet jo at det lett kan bli en vane! Krysser fingre og tær!

Malene

03.01.2016 kl.15:13

Jeg vil vinne :D

Mari k

03.01.2016 kl.15:31

jeg vil vinne! 🌟

Malene

03.01.2016 kl.15:44

2.året som singel alenemamma! Haha, begynner og bli LITT frustrert! :p hadde gjort seg med en oppdatering i nattbordskuffen :)

StyleConnection

03.01.2016 kl.15:53

Johanne: Jepp! kjempegod idé!

Rikke

03.01.2016 kl.16:04

Med en kjæreste som er mye ute å reiser er det manko på hyppig sexliv hos meg.. Enda en grunn til å kunne utnytte alene tiden til litt egenkos vell og merke :) Hadde vært supert med en liten oppdatering i nattbordskuffen, for der ligger bare mr rabbit fra ungdomskolen haha!

Frøydis

03.01.2016 kl.16:05

Gøy!

Hilde

03.01.2016 kl.16:15

Ahhhh gåmann denne pakke vil je svæææært gjerne kose meg med :D

Lisa

03.01.2016 kl.16:18

Elsker disse innleggene dine, herlighet! Det er så gøy at du skriver om noe som er litt tabu, enda det er så naturlig. Tommel opp for deg!

Julie

03.01.2016 kl.16:47

Digger disse spaltene! Herlig :-D Og ettersom jeg aldri har eid et sexleketøy og har vært for feig til å klikke det hjem, så hadde det vært fantastisk å vinne og få prøvd det ut <3

Anniken

03.01.2016 kl.17:01

wohooo spalten er tilbake! Ble tipsa av ei venninne for et halvt år siden til å lese bloggen din bare pga denne spalten, du er så bra!

Inga

03.01.2016 kl.17:15

Jeg ønsker meg goodiebagen!

Marte

03.01.2016 kl.17:23

Jatakk!😊👏🏼

Rebecca

03.01.2016 kl.17:24

Hmm.. Detta hadde vært gøy å vinne!

Sara

03.01.2016 kl.17:27

Digger disse spaltene! Jeg vil gjerne vinne :D

Ine

03.01.2016 kl.17:43

:D

Kamilla Løvik

03.01.2016 kl.17:55

Hadde vært greit etter 3 år som singel 😏

Vilde

03.01.2016 kl.18:18

Hadde vært artig å vunnet! Piffet opp en slitsom hverdag :)

Ingvild

03.01.2016 kl.18:49

Digger deg Kristin!

Ada

03.01.2016 kl.18:56

Å, hahaha! Dette hadde vært altfor gøy å overraske typen med. Og ikke minst deilig!!! Krysser fingrene hardt og lenge ;-)

Madeleine

03.01.2016 kl.19:09

Kanskje flaksen snur i 2016? :)

Anine

03.01.2016 kl.19:33

Whopwhop!

Elfrid

03.01.2016 kl.19:39

Ja, gjerne! :-D

Maja

03.01.2016 kl.20:15

Eneste som ligger i skuffen er glidemiddel, så hadde vært artig med noe nytt :D

Håper du klarer målet med ett slikt innlegg hver måned!

Silje

03.01.2016 kl.20:16

Åh, det hadde vært digg med noe nytt stæsj på soverommet (eller på kjøkkenet, bilen eller bakerst i kinosalen for den saks skyld ;))

Michelle

03.01.2016 kl.20:16

Ja takk, gjerne! Det hadde vært fantastisk!

Kristin

03.01.2016 kl.20:19

Du har tidenes blogg!!!! Kunne så sjukt tenkt meg en oppdatering i nattbordsskuffa ;-D

Caroline

03.01.2016 kl.20:20

Ja takk! :D

Marita

03.01.2016 kl.20:28

Åhh digger bloggen din! alltid morsomt å lese :)

Silje

03.01.2016 kl.20:35

Jaa, takk! det hadde vært en super start på dette nyåret :)

Astri

03.01.2016 kl.21:01

Hååper du holder å legge ut et slikt innlegg som dette hver måned :D

Elisabeth

03.01.2016 kl.21:04

Åh, elsker disse innleggene dine! Vil gjerne vinne en slik goodiebag ;)

Anette

03.01.2016 kl.21:23

Selv om jeg og kjæresten kanskje ikke har mye bruk for penisring ettersom at vi begge er jenter, ville det vært knall med en liten oppgradering. Etter fire år sammen er ikke sexlivet hva det en gang var...

Silje

03.01.2016 kl.21:32

Elsker at du er så åpen 🙈

Og ein slik ein goodiebag hadde falt veldig i smak, og tror kjæresten hadde blitt overgjennomsnittet glad hvis jeg hadde dratt frem noe nytt leketøy, haha!

Marte Karlsen

03.01.2016 kl.21:42

Ville vært gøy å vinne! Godt nyttår, Kristin💞

Hanna

03.01.2016 kl.21:43

Har tenkt på å gå innom kondomeriet i evigheter, men studentbudsjettet mitt godtar aldri helt å kunne slå av noen hundrelapper på sexleketøy.. Krysser fingrene for å vinne en av goodiebaggene! Gleder meg til flere sextalks gjennom året :-D

Emma Larsen

03.01.2016 kl.21:48

Åå, beste spalten på jord! Du er herlig Kristin!

Kristin

03.01.2016 kl.22:16

Har hatt lyst til å kjøpe meg forskjellig fra Kondomeriet, men har rett og slett ikke turret :( håper virkelig jeg vinner denne goodiebaggen!

Veronika

03.01.2016 kl.22:27

Æ vil vinn 😁

Karita

03.01.2016 kl.22:29

Sier ikke neitakk!:D godt nyttår!

Kristin

03.01.2016 kl.22:45

Så gøy! Dette kunne eg tenke meg :)

Maren

03.01.2016 kl.22:49

Elsker disse spaltene, og er superspent på de kommende! Dette er innleggene som virkelig slår ann! Godt nyttår, Kristin!

Margrete

03.01.2016 kl.23:17

Ja takk!! Etter to år med typen er ikke spenningen den samme som den pleide å vere for å si det sånn, heh, så litt sexleketøy hadde nok komt godt med!

Merethe

03.01.2016 kl.23:37

Yes please!

Sofie

03.01.2016 kl.23:39

Som nysingel hadde dette vært perfekt! Litt selvkos må til tross omstendighetene :) JEG VIL VINNE!!!

Anna

03.01.2016 kl.23:51

Åååååh jeg vil vinne!

Sophie

04.01.2016 kl.00:03

Dette hadde gjort undrer, både med og uten kjæresten i senga!! :D

ingrid

04.01.2016 kl.00:09

Som en uerfaring 20åring hadde ikke denne vært dum!

Thea

04.01.2016 kl.00:21

Elsker at du er så flink til å uttrykke deg. Hadde ikke vært dumt å overraske typen med en goodiebag neste gang jeg ser han!

Julie

04.01.2016 kl.00:50

Jaaa 😃

Lise

04.01.2016 kl.00:59

Du er rå!! 👌🏻

Vibe

04.01.2016 kl.01:02

Du er fantastisk! Hadde ikke gjort noe å vinne en sånn goodiebag.

ErikaR

04.01.2016 kl.01:46

Yesplease! 😃🙌🏻

04.01.2016 kl.01:57

Jatakk :D

Louise

04.01.2016 kl.02:15

YES! Har savnet sex talksene:D

Og den goodiebagen har jeg veldig veldig lyst på..

Krysser fingrene for at fingrene skal få hvilt seg litt ila aktene alene og med typen dette året, hoho!;)

Ida

04.01.2016 kl.02:25

Jeg digger deg! Så bra du har som mål å ha flere sextalks 😃

Kari

04.01.2016 kl.02:48

Lykke! JA!

Julie

04.01.2016 kl.09:33

Hadde vært supert å vinne denne goodiebagen

Jeanette

04.01.2016 kl.10:23

Hadde vært innafor å vinne en goodiebag, da julen gjorde at jeg sitter igjen som den eneste single i vennegjengen og en tørkeperiode på 4 mnd, haha #evigsingel

Susanne

04.01.2016 kl.11:14

Hadde vært supert :D

Malin lunde

04.01.2016 kl.11:18

Ååå sier ikke nei til en sånn goodiebag😍

Silje

04.01.2016 kl.11:45

Syntes det er så sykt gøy og spennende og lese sånne her innlegg, ihvertfall når det er fra deg som er så spenstig og jordnær! Og den goodiebagen hadde vel egt også vært ganske så kjekk

Marie

04.01.2016 kl.12:24

Dette hadde både jeg og kjæresten min satt stoor pris på😍 krysser fingrene

benedicte pedersen

04.01.2016 kl.13:01

Hadde vært herlig å vinne til meg og typen😍

siri

04.01.2016 kl.13:33

:)

Hanna Moland

04.01.2016 kl.13:36

Sykt kult innlegg!

Malin.

04.01.2016 kl.14:00

Hadde ikke vært så værst det, singel som jeg er, er det viktig og kose seg litt ekstra! ;)

sofie 30

04.01.2016 kl.14:16

Ja takk 😉

Live L

04.01.2016 kl.14:23

Hadde vært kjempe kjekt å vinne :D

Anna

04.01.2016 kl.14:37

Wohoo, dette hørtes bra ut så jeg er selvfølgelig med😎🎉

Selina

04.01.2016 kl.14:46

Hei, jeg vil vinne dette til min venninne og hennes kjæreste. De har snart årsdag, så det hadde vært gøy å få gitt dem noe litt "annerledes"...

Mari

04.01.2016 kl.15:13

hoy! Morsomt at du er åpen om dette og mye annet, vi trenger flere som deg! hadde vært spennende å fått gaven:-)

Eva

04.01.2016 kl.15:15

Hei! Så utrolig gøy, endelig en blogger som tar opp disse tingene! Nattbordkuffen er skuffende tom, så dette hadde vært perfekt! :)

Elisabeth

04.01.2016 kl.15:33

Digger at du er åpen om dette, seksualitet er fortsatt veldig tabubelagt! Du er så rå som bare peiser på. Og ja, jeg takker ikke nei til kjærestepakken jeg heller! :)

Marte

04.01.2016 kl.15:40

Seie ikkje nei takk til litt morsomheta i kvardagen! :D

Maria

04.01.2016 kl.16:02

;))

Mari A

04.01.2016 kl.16:46

:D tommel opp :D

Celine Pedersen

04.01.2016 kl.16:47

En goodiebag hadde vært perfekt! Husker jeg ble sjalu da jeg leste om det og innerst inne håpet at dette er noe mine crazye jenter også vil finne på! Men frem til da hadde denne goodiebagen vært en perfekt oppfriskning etter en tre år gammel liten sak som begynner å takke for seg. Skulle gjerne kjøpt nytt selv, men som student er ikke akkurat det det første man kan prioritere penger for! Krysser fingrene😜

Victoria - 18

04.01.2016 kl.17:31

Åhh så hærlig!! Jeg er med😄😄

Helene

04.01.2016 kl.17:47

Eg er nylig blitt singel, og har mistet min gamle vibrator, så en ny vibrator til å vibrere inn det nye året hadde vert fantastisk 😂🎀🎂🎉🎊🎋

Inger

04.01.2016 kl.17:50

Jeg vil gjerne få spicet opp årningsen med både meg sjæl og typen! :D

Camilla

04.01.2016 kl.18:23

Ja takk :D

Emilie

04.01.2016 kl.19:26

Bare innlegget ditt gjør meg kåt!! Fantastisk at du tar opp slike temaer!

Emil

04.01.2016 kl.20:45

Fin gave!

Miriam

04.01.2016 kl.20:49

Ååå jaa takk! <3

Mine

04.01.2016 kl.21:10

!!

Emma

04.01.2016 kl.21:16

Dette er digg! Yes please !!

Benedicte

04.01.2016 kl.21:35

Så gøy med denne spalten!

Hadde også vært digg å vinne for folk som ikke syntes det er så gøy å gå å kjøpe det i butikken ! haha

Elise

04.01.2016 kl.22:39

Bra innlegg ;D håper på å få en av goodiebagene :)

Therese f

04.01.2016 kl.22:40

Du er råååå!!!💕💕💕💕

Linn

04.01.2016 kl.23:33

Jatakk! Krysse fingran :-)

Tattavkvinnene

05.01.2016 kl.00:31

Det hadde vært spennende! :D

Susann B

05.01.2016 kl.00:58

Bære elska innlegg som detta, du e bære heilt fantastisk! 😄 Å vunne en av goodiebagan hadde jo vært en stor bonus 🙈 Så artig

Frida

05.01.2016 kl.01:49

Hadde ikke vært feil det nei ;)

05.01.2016 kl.02:14

Yes please 👌

Ingeborg

05.01.2016 kl.02:52

Du er så rå! Godt at noen tar opp tema :D Og ja takk!

M

05.01.2016 kl.02:59

Disse blogginnleggene er så bra! :D

Renate

05.01.2016 kl.05:27

Elsker at du tar opp slike temaer 😀 Ja til mer åpenhet rundt sex!

Jatakk til goodiebag. På tide å oppgradere og utforske! :):)

Miriam

05.01.2016 kl.10:28

Hurra! Jeg ble glad så glad når jeg så du har skrevet et innlegg om sexleketøy! Jeg er for dårlig til å sette av tid, burde nesten bli flinkere til det. Er så morsomt at du vil dele to av dine goodiebags med oss blogglesere også.

Klem

Nat

05.01.2016 kl.11:56

du er RÅ! både jeg å typen hadde satt pris på en av goodiebaggene :D

Eva

05.01.2016 kl.14:32

Har faktisk aaldri prøvd noe sånt, i en alder av 22 så syntes jeg sånt er bitte litt smålig kleint og har aldri hatt guts til å prøve noe sånt .. Hadde vært moro å fått litt leketøy for å prøve litt ut + vært moro å å piffe opp sexen med min partner!

ingrid t

05.01.2016 kl.14:46

Veldig lyst til å vinne! :)

Rannveig

05.01.2016 kl.15:32

Du er fantastisk!

Lina

05.01.2016 kl.15:36

Ja takk!

C-19

05.01.2016 kl.15:44

Tanken har alltid vært der, men har aldri skaffet meg noe form for leketøy, litt på grunn av min "strenge" kjæreste som mener at jeg ikke skal få bruke andre "ting" enn hans utstyr, merkelig nok..

Så, jatakk til goodiebag, nå skal det utforskes, hehe :D

Susanne

05.01.2016 kl.16:33

Jaaaa gjerne! Hadde vært gøy å overraske typen :)

Tonje

05.01.2016 kl.16:36

Jeg er med! :D

Vilde

05.01.2016 kl.18:11

Jaa det hadde vært fint! :)

Anne

05.01.2016 kl.19:20

Hahah, digger både deg og disse herlige spaltene! Må være ærlig og innrømme at jeg hadde digga deg enda mer om en slik goodiebag hadde kommet hjem i min postkasse!

Kjør på Kristin! :)

Kristin

05.01.2016 kl.21:50

Jatakk! Jeg er nesten nettopp blitt singel, og "alenemamma" til en husky som tygger på alt han kommer over. Dessverre hadde jeg glemt å legge vekk leiketøya mine en dag han var aleine og når jeg kom hjem, hadde han tygd i stykker og drept alle tre... Jeg er dermed in desperate need for noen nye leiketøy (som må låses inn i skap når bisken er aleine hjemme)!

1

05.01.2016 kl.22:00

.

Line

05.01.2016 kl.22:04

ÅJAA!! Jeg trenger dette!! Hadde blitt superglad om jeg vant!

😁

Du er helt super, Kristin! Keep up the good work!! 🍕

Dina

05.01.2016 kl.23:55

Jatakk hehe <3

Marlene

06.01.2016 kl.01:29

Yes please!! 👌🏼✌🏼️

Iben

06.01.2016 kl.03:22

Jeg/vi ønsker oss veeeeldig denne pakken! Har vært sammen i 3 år, og er ganske nybakte foreldre. Vi har begynt å "miste" både fantasi og spenning i akten, og føler egentlig at vi begge to har sex bare fordi det "må" gjøres.

Anita

06.01.2016 kl.10:21

JATAKK! Jeg har en kjæreste som er ekstremt leken, og vanvittig god i senga! Har aldri opplevd slik kjemi, eller slik deilig sex i hele mitt liv. vi har vært sammen en stund nå, og jeg har ALDRI kjent at jeg ikke har lyst til å ha sex med han, for det er aldri det samme kjedelige. Det er alltid noe nytt, og han vet hva han gjør! Men her kommer problemet da; han jobber på sjøen, og er gjerne vekke halve året. Og da hadde det vært heeeelt over gjennomsnittet innafor med noen leker som jeg kan bruke for å oppfylle mine behov mens han er borte :D

Synne

09.01.2016 kl.21:32

Haha, du er fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits