BEST OF 2015!

Ojsann, babes!

Nå var det litt for lenge siden sist, haha. Vi kom hjem så sent i går, og i dag har jeg hatt en del ting å styre med, i tillegg til å mekke ihop en real årsoppsummering til dere. 

Siden dere er så begeistret for disse ukessammendragene, tenkte jeg at det ville være moro med en helsikens oppsummering av hele året som har gått, og jeg har nå samlet sammen alt fra låten jeg hørte flest ganger og den mest gjentagende cravingen, til årets mest leste innlegg og årets soleklare høydepunkt. 

Here we go... Dette var året 2015!

ÅRETS MEST LESTE INNLEGG:

I mars slo jeg et helsikens slag for kvinnekroppen i dette innlegget, uansett størrelse og fasong, og innlegget nådde ut til så mange som 212.224 mennesker. Dette gjør innlegget til mitt meste leste noen gang i historien, og det gjør så innmari godt at et spåass viktig budskap nådde ut til en haug av lesere. I hvert fall siden kroppspresset er større enn noen gang.

ÅRETS MEST SETTE KRISTIN & DENNIS YOUTUBE-VIDEO:

2015 var året hvor Dennis og jeg opprettet en ny YouTube-konto, og kicket i gang underholdning hver søndag. Den mest sette videoen vi har mekket i hop til dere, er Funny Fun Facts, hvor vi deler litt for mye facts enn vi egentlig burde, haha. 

Vi gleder oss til et nytt år med enda mer galskap, og håper dere er like giret på mer moro som oss. 

ÅRETS BLOGGLESER:

Herregud så mange nydelige lesere jeg har... Dere er helt forbanna unike hele gjengen, og det er grunnen til at jeg hver måned kårer månedens leser. Dere fortjener KUN det beste, og med denne kåringen viser jeg i hvert fall at jeg ser dere, og setter pris på dere. 

I år har jeg lyst til å trekke frem en spesiell leser som har vært aktiv i kommentarfeltet gjennom hele året, og som alltid er der! 

Kjære Karoline E.N!

Tusen takk for at du aldri slutter å klikke deg inn, og for at du legger igjen en kommentar til meg hver eneste dag. Det betyr så mye at du vil ikke ane, og jeg øsnker å gi deg en helt spesiell overraskelse som takk for ditt glimrende engasjement. 

Et gavekort fra StyleConnection til en verdi av hele 2.500 kroner er straks på vei til deg. Send meg en mail, slik at jeg får sendt deg gavekortkoden!


ÅRETS FRESHESTE FRISYRE:

Fletter, fletter, fletter!! Det er så fint, spesielt double french braids..

Dette var frisyren jeg synes var den aller fineste i 2015, og en frisyre jeg håper å se masse av i løpet av 2016. Jeg MÅ få lenger hår, og jeg MÅ lære meg å flette slike fletter. På Vixen Blog Awards får jeg en stylist til å flette meg sånn som dette, og samtidig flette inn milelange, knallrosa extensions, haha! Det tror jeg kommer til å bli helt rått! 

ÅRETS MEST UVENTEDE ØYEBLIKK:

Var uten tvil da jeg Det Nye ønsket å ha meg på coveret. Meg??? På cover??? For real???

Det var helt absurd å se seg selv på forsiden (dessverre i et veldig uflatterende antrekk), men hjelpes så moro og stor stas. Dette var virkelig et stort og ikke minst uventet øyeblikk.


ÅRETS 5 BESTE PÅ INSTAGRAM:

Dette året har jeg hentet masse herlig inspirasjon på Instagram, og disse fem profilene under her 

@candyminimal

@beachysummerlife

@ihavethisthingwithpink

@sweetbeautifulmess 

@aww.sam

ÅRETS MORSOMSTE AKTIVITET:

Var uten tvil surfing. Jeg trodde aldri jeg skulle klare å komme meg opp på brettet da vi var på surfecamp i Marokko, men joda... Jeg klarte det for pokker, selvom jeg ikke ble stående så veldig lenge, haha. En ny surfetur står på planen i 2016, og jeg gleder meg til å prøve meg på nye runder. Dette her var GØY!

ÅRETS BESTE REISE:

Det kommer nok ikke som et sjokk at turen til Cali i september topper listen over beste reiser i 2015. 

Vi kunne virkelig ikke hatt det bedre på vår magiske roadtrip, og jeg smiler bredt av tanken på hvor magisk denne turen var. Vi tilbragte en hel måned i fantastiske i California og Nevada, og kunne glede oss over opplevelser i både Los Angeles, San Diego, Palm Springs og Las Vegas. Jeg lengter tilbake, og en ny tur i 2016 planlegges as we speak.

ÅRETS BESTE KLEM:

Var klemmen jeg fikk av Belinda da vi møttes i California i september. Jeg kommer aldri til å glemme hvor forbanna deilig det var å se henne igjen, og hvor innmari god den klemmen var. Visste dere at Belinda er den som gir de beste klemmene i hele verden? Helt ubeskrivelig magisk!

ÅRETS FAVORITTLÅT SOM BLE SPILT FLEST GANGER:

Nå er låten riktignok en gammel klassiker, men Escapade er låten jeg har likt aller best i 2015, og som jeg har hørt på flest ganger. Denne låten gjør meg glad, den gir meg herlige frysninger, den gir meg reiselyst, og den bringer frem noen fantastiske minner. Dette er virkelig en all time favorite!

ÅRETS MEST LIKTE BILDER PÅ INSTAGRAM:

Gjengangeren er store smil og masse kjærlighet. Det er ingen tvil om hvilke bilder som faller mest i smak hos mine herlige følgere!ÅRETS FINESTE DIY:

I sommer var jeg i mitt kreative hjørnet, og gikk til innkjøp av en haug av nydelige, freshe og fargerike stoffer, slik at jeg kunne sy de fresheste putene til vår nye leilighet. Resultatet ble bedre enn forventet, haha, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med de fargerike herlighetene som pynter opp både sofaen og sengen. 

ÅRETS STERKESTE HISTORIE:

Var historien Martin delte med meg for noen måneder siden. Vi lever i en grusom verden, og jeg klarer ikke holde tårene tilbake når jeg tenker på disse stakkars flyktningene. Hele historien kan dere lese i dette innlegget. Teksten er svært gripende, og det er noe helt spesielt å høre historien til en som faktisk har vært på Lesvos som frivillig. ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om at årets desidert største høydepunkt, var da Dennis og jeg vant budrunden, og gikk til innkjøp av leilighet... Endelig kom vi oss inn på boligmarkedet, og endelig kjøpte vi noe sammen. Forholdet ble virkelig tatt til helt nye høyder, og vi ble samboere på "ekte"!

Det føles så deilig å eie noe sammen, og vi koste oss gløgg med både maling og innredning. Vi har virkelig kapret drømmeleiligheten, og jeg trives så godt her at jeg ikke vil gå ut av døren, haha.

ÅRETS STØRSTE FLAUSE:

Dette skjedde tidligere i år, og hendelsen ble ikke forbigått i stillhet. Jeg sendte nemlig (som dere alle vet) en melding til Katinka som jeg absolutt ikke burde sende.. Nemlig nakenbilder som ikke skulle sendes til Katinka, men til Kjæresten min som Dennis så fint var lagret som på tlf. Det verste var at jeg ikke registrerte at jeg sendte til Katinka og ikke til Dennis før etter tre eller fire MMS'er, og jeg skal love dere at det var en bergenser som fikk hjertet opp i halsen da hun innså hvem som hadde fått bilder av både pupper og gudene vet hva. På den tiden var vennskapet vårt ganske så ferskt i tillegg, så jaddaaaa.. For en hyggelig venninne jeg er.. Sharing is caring, var det ikke sånn? LOL!

ÅRETS BESTE INNKJØP:

Nå var det jo ikke jeg som kjøpte disse fantastiske og etterlengtede platformsene fra Buffalo, men Dennis gikk altså til innkjøp av det som stod aller, aller høyest på ønskelisten i 2015. Jeg gleder meg til å ta dem med meg på nye sprell i 2016, for dette er noen sko jeg aldri kommer til å bli lei av, haha!

 

ÅRETS MEST GJENTAGENDE CRAVING:

Er det noe jeg kunne levd på gjennom året som gikk, så er det edamamebønner, haha. Tenk at man kan være såpass begeistret for noen bønner, liksom... Merkelig? Ja! Men de som har sansen for disse bønnene vet hva jeg snakker om, og jeg håper jeg finner en sjappe på nyåret, som faktisk selger disse, sånn at jeg kan tilbrede dem selv på hjemmebane. YUUMMYYYYYY!

ÅRETS BESTE DAG:

Var den 19. desember. Da var det nemlig duket for årets høydeunkt og jentenes julebord, og herregud som vi koste oss. Timene fløy altfor fort forbi, men hjelpes så gøy vi hadde det sammen denne kvelden. Jeg gleder meg allerede til neste år!

ÅRETS JÆVLIGSTE DAG:

Var dagen hvor jeg fikk vite at Jon hadde havnet på sykehus i Spania med en hovedpulsåre på vei til å sprekke. Da var jeg så redd og bekymret, og på dette tidspunktet var det vanskelig å finne noe glede i noe som helst. Jeg hoppet på første fly til Spania, og den halvannen uken jeg var der med mamma og Christian, var preget av uro og bekymring. Heldigvis gikk det bra!

ÅRETS FINESTE GAVE:

Den mest personlige og villeste gaven under årets juletre, var gaven fra min kjære mann... Min kjære hadde i år fått en superflink artist til å male det råeste bildet EVER! Et bilde som skal symbolisere oss to i en slags pop art/cartoon innpakning som er så fresh at det gjør vondt. Jeg har aldri sett noe råere! Fargene er helt ville, elementene er to die for, og det er virkelig ingen tvil om at Dennis kjenner meg ut og inn. Herregud så kreativt og romantisk... Jeg er faktisk målløs! 

ÅRETS FEM VIKTIGSTE INNLEGG:

Jeg skriver ofte lange tekster om ulike temaer som engasjerer meg, og noe av det viktigste for meg, er å bruke min stemme til noe viktig... Å bruke den til å belyse viktige temaer som vi bør snakke om i plenum, og som vi kan diskutere. Under her er oversikten over de innleggene jeg mener er de viktigste jeg skrev i 2015:

1. "Eksponering av barn på nett"
2. "Forby pels"
3. "Påpeker du andres feil, uten at du selv er feilfri?"
4. "Langt i fra voldtekt!
5. "Nei, det handler ikke om å være heldig"

Pheeew!

Dette ble over 1600 ord det gitt, og en haug av bilder... Makan for et år! For et sinnsykt år det har vært... Er det noe som mangler i oppsummeringen, synes dere? I så fall slenger jeg inn noen flere høydepunkter om dere ønsker dette.

Jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at dere har vært med meg på denne elleville reisen i 2015, og dere skal vite at jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen. Jeg er den heldigste bloggeren i Norge - rett og slett fordi jeg har kapret de aller beste bloggleserne. Jeg er så glad i dere, fininger, og gleder meg MAX til et nytt og spennende år sammen med dere. 

Måtte 2016 bli helt MAGISK, og måtte dere alle få en helt vidunderlig nyttårsfeiring. 

Nyt kvelden og kos dere gløgg, så sees vi i 2016! Og folkens? Hva husker dere best fra året som straks er over?

LOVE YOU ALL

43 kommentarer

Rikke Moxnes

31.12.2015 kl.16:23

FYSØREN Å MYE BRA! Å lese og se alt du setter pris på og husker fra 2015 er fantastisk. Det inspirerer meg til å se tilbake selv og plukke ut de minnene jeg ikke vil glemme! Positiviteten din smitter så sjukt<3

GODT NYTT ÅR FINING!!!!!!

Tina

31.12.2015 kl.16:40

Høres ut som du har hatt både fantastiske oppturer og noen ufortjente nedturer<3 Ser frem til ett nytt år med masse spennende og morsomme ting på bloggen din!:)

Og ikke minst på YouTube kanalen deres, den er rå!;D

Ha en fantastisk feiring ikveld :) Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år!🍾🎉

Fortsett å vær deg selv, for du er så bra, og så inspirerende!:)

Nyttårsklem fra Tina :)

Hege B

31.12.2015 kl.16:43

WOAW, tommel opp for dette dødskjekke innlegget!! Elsker slike tilbakeblikk - er så lett å glemme ting som skjedde for flere måneder siden! HHAHA nakebildeepisoden, JEG DØR! Du er rå, Kristin!

Ha en fantastisk nyttårsaften!!!!!!!!!!!!!!!! Det fortjener duuuu

Mari A

31.12.2015 kl.16:45

Dette innlegget likte jeg virkelig! SÅ gøy å få et tilbakeblikk fra 2015, både i freshe bilder og tekst. Til sommeren skal vi til California, og når du legger ut de herlige bildene, gleder jeg meg enda mer 😍

Det jeg husker best fra i år er hytteturen i sommer, med verdens beste venninner! 2015 har vert et minnerikt år, på både godt og vondt <3

TUSEN TAKK Kristin for at du legger ut nye innlegg hver eneste dag, for at du inspirerer, lærer og motiverer oss lesere! Du er en fantastisk person, med et hjerte av gull💛 Gleder meg til å følge deg videre i 2016! Gleder meg også til å se deg med rosa extesions :) Jeg digger deg!!

Ha en konge kveld 🎉 God klem sendes til deg, fineste Kristin ❤️

Alexandra Flaa

31.12.2015 kl.16:48

Tusen takk for at jeg har fått da en del i livet ditt dette året! Håper dette året blir helt fantastisk! Jeg virkelig beundrer deg og alt du gjør <3

Xoxo

Iselin HL

31.12.2015 kl.16:53

Whææ, jeg skulle så gjerne ønske at mitt år var hvertfall 1/3 så spennende som ditt! Høydepunktet i år må ha vært da jeg feira lillesøster sin aller første bursdag😍 Hun blir to år nå i Februar. Jeg er 17, så en liten attpåklatt er bare koselig <3 det andre høydepunktet må vel være da jeg "fikk" kjæresten. Likt han siden... VELDIG lenge siden🙈 Ellers har det vært mye død i familien :s

Åhh. Livet videre. Håper jeg får et år som deg fullstappet med reiser og slikt når jeg blir voksen (uten mas og fjas og alt det stresset) hihi💋 Nydelig innlegg, som alt annet! Kleeeem <3

Silje ML

31.12.2015 kl.16:54

kjekt med slike innlegg :D Ser ut som du har hat et super år :D Å vi er så heldige at vi har fått vært me deg på reisen gjennom 2015! Måtte 2016 bli minst like bra, om ikke bedre :D Det beste må jo abselutt være når du sendte nakenbilder hahaha! Dør.

GODT NYTT ÅR :D Så snakkest vi neste år, fine deg

Renate

31.12.2015 kl.17:10

Elsker slike innlegg! Og fyyyy søren så sjalu jeg er på livet ditt😍 dream - life

Håper den aller siste dagen i 2015 blir alt du ønsker deg, beste Kristin ❤

hang

31.12.2015 kl.17:10

Så spennende år! Heldig du er som nesten alltid er på reisefot, de bildene der gjorde inntrykk! Digger bloggen din og måten du skriver på! GODT NYTTÅR<3

Katrine

31.12.2015 kl.17:24

Oi, så gøy og spennende og se tilbakeblikk på året ditt, Kristin! :) ser ut som du har hatt en fantastik år, med masse reising!

Håper du og dine får ett godt nyttår, med mange spennede eventyr og reiser! ❤️✨ godt nyttår, Kristin! 🍾✨

VJ

31.12.2015 kl.18:35

Jeg skrev nettopp den lengste kommentaren ever....så klarte jeg pokker å trykke "tilbake"...herlighet :-(

Det ser jo ut som du har hatt et fantastisk fint år! Oppturer og nedturer opplever dessverre alle, men da er det viktig å fokusere på det positive der og da (og gjerne i fremtiden), for det finnes aaaalltid en positiv side uansett hvor liten eller stor den er. Jeg må si dette ser ut som et drømmeår for meg som er syk og hjemmeværende. Bare av å daglig titte innom bloggen din, og faktisk lese innleggene flere ganger, blir jeg inspirert og GLEDER meg til å kunne reise igjen. Reiste jo mye før og det er noe jeg virkelig elsker. Kanskje jeg drar et sted du har anbefalt :-D Uansett ønsker jeg deg og dine en heeeerlig nyttårsaften og et flott 2016. Jeg ser frem til å følge med på bloggen og snapchaten din, du er dritBRA!!

Ann Sissel

31.12.2015 kl.19:25

Kristin du Kristin, du aner ikke hvor inspirerende og hvor mye glede du har gidd meg igjennom bloggen din i år! Det er så ufattelig gøy å lese om alle opplevelsene du opplever - lever di nesten igjennom deg. Du gir meg inspirasjon til å få finge ut å komme meg på reisefoten ( jeg elsker å reise). Ønsker deg et fabelaktig år og gleder meg til videre inspirasjon fra favoritt bloggeren 😀

31.12.2015 kl.20:33

Wow du er bare såå inspirerende, kul, original(!), ekte og flink! Det er beundringsverdig at du lar oss lesere komme helt innpå deg❤️Håper du fortsetter i samme stil inn i evigheten, for noe så sprudlende og lite overfladisk skal man lete lenge etter😃Jeg unner deg virkelig alt godt i 2016 (og egentlig her i livet)❤️Godt nyttår, kjære Kristin<3 takk for at du er deg

Andrea

31.12.2015 kl.20:41

Disse innleggene slår alt!!! Måten du framstiller, oppsummererog forteller oss om livet ditt er bare helt FAB (som du ville sagt det)❤️I tilleg vil jeg bare si at du skriver på en helt unik måte. Det er derfor jeg alltid leser din blogg før noen andre. Jeg leser ALLE innleggene dine og håper selvfølgelig at du drar i land alle prisene❤️ Hilsen stolt leser fra Bergen

Linnea Myrvold Bergqvist

01.01.2016 kl.01:44

Godt nytt år til deg og alle dine kjæreste Kristin! For å begynne med; du er fantastisk. Deretter vil jeg kort få si at jeg virkelig likte dette innlegget, og gratulerer med alt du eller dere har fått til. Superflinke, engasjerte mennesker som virkelig har ambisjoner og drømmer som dere klarer å få levd opp til, helt fantastisk å bevitne dette flotte livet - som desverre også byr på noen nedturer. Det virker som du har vokst dette året, da du har gjennomgått en del harde ting.

Det er helt fantastisk å faktisk tenke ordentlig gjennom hva som har skjedd i løpet av et helt år... Kort fortalt har jeg gjennomlevd russetid, eksamenstid, jeg har begynt på folkehøgskole, og med den folkehøgskolen, på linjen min, dro vi til Ecuador og var der i 30 dager, hvor vi tilbringte 7 på landsbygden og 7 i Amazonas, og på disse to stedene møtte vi helt fantastiske mennesker, og jeg har virkelig fått et nytt syn på ting..

Til lykke med det nye året, måtte det bringe med seg mye glede og ville eventyr!

Synne

01.01.2016 kl.03:49

Kan du legge ut bilde av hva Katinka svarte på meldingen din? Utrolig morsomt!

Marina.K

01.01.2016 kl.07:33

Alltid like artig å spennende å lese bloggen din (leser hver dag, men kommenterer ekstremt sjelden, kanskje nyttårs løfte til mg sjøl å begynne å kommentere mer?)

Men lurer veldi på kor du har kjøpt den hånden som nøklene ligg i??? :D

Christine S

01.01.2016 kl.11:33

Du får oppleve så mye spennende som blogger. Jeg liker og reise selv og oppleve nye ting. Du er heldig som får det meste sponset. Jeg har hatt ett flott år med reise jeg også. Paris,tallin_, berlin og gran canaria 😀 ellers har jeg jobbet mye og vært flink til og spare penger. Jeg tenkte faktisk selv på å dra på en surfetur i år. Har du noen plass og anbefale? Og eventuelt når på året det lønner seg og dra? Håper på svar 👍 Ha ett strålende nyttår. Jeg kommer til å følge med deg i år også 😊❤

Marie Oma

01.01.2016 kl.11:54

Forr et fint år det har vert. La 2016 bli like bra , med mindre bedre!!! GOODT NYTTÅÅÅÅR!!!

Maria

01.01.2016 kl.12:12

Edamamebønner selger de i frysedisken på div innvandrerbutikker, blant annet Sagene Torg :-) Spiser det hele tiden. Prøv å koke opp en chilimarinade og vend dem i dét også - nammis!!!

ANN HELEN

01.01.2016 kl.13:11

Fantastisk Fantastisk Fantastisk

siljepia

01.01.2016 kl.14:04

Heia :) Godt nytt år :) Herlig å se slike innlegg. Elsker disse typer av innlegg :)

Håper dere hadde en flott nyttårsaften med venner i går ,det så slik ut på snapchat hvertfall :)

Kos dere i dag :) <3

Hilde fra Haugesund

01.01.2016 kl.14:41

Det har vært utrolig kjekt og inspirerende å følge deg gjennom 2015! Jeg er sikker på at 2016 blir et minst like fargerikt år! Klem til deg ❤️

01.01.2016 kl.14:51

Kjempegøy innlegg!:) Gleder meg til å følge deg videre i 2016❤️.

Karoline E.N

01.01.2016 kl.14:58

Godt nyttår til deg, dennis, fokus og dine nærmeste! Måtte 2016 bli fantastisk <3 du/dere fortjener alt godt her i livet.

Kjære kjære Kristin! Nå fikk jeg en tåre i øyekroken. Du er bare helt fantastisk! Denne overaskelsen passet virkelig på en dag som denne. Det er ikke bare du som skal takke. Jeg må få takke deg, for at du er den du er og for at j har fått gleden av å følge deg igjennom hele 2015, med både oppturer og nedturer! Det er en glede å kommentere bloggen din, for du fortjener all den skryt å ros du kan få, for jobben du gjør er strålende! Jeg vet at du jobber "ræva" av deg til tider, og jeg må si at alt bonus du får hved siden av er så vell fortjent. Jobben du gjør er også så til de grader gjennomført. Igjen Kristin, takk for at du er du! Jeg har lært så vanvittig mye. Igjen, tusen tusen tusen takk! Dette varmet hjerte mitt.

2015 er nå forbi, og det har hvert en glede å følge deg dette året! Det har hvert et eventyr. Jeg setter så pris på at deler tilbakeblikk med oss! Jeg har jo fått så mange flere jeg følger på insta etter at du deler instakontoer du finner. Mye musikk som har blitt glemt, som har blitt en slager for meg igjen, mye ideer, råd og tips har du også delt. Du har brukt din stemmerett mot nei til pels - noe jeg setter veldig pris på at du gjør. Sånn at flere kan få opp øya sine, å se problemet. At Jon er blitt frisk igjen er helt fantastisk, og jeg må si jeg hadde hjerte i halsen og tårer i øynene på dere vegne. Godt alt gikk bra! Jeg har mange flotte minner fra 2015. Jeg har hvert på bestis tur til Købehavn, Kroatia med familen (en plass jeg helt klart skal reise til igjen neste sommer) lært meg å spise sushi, eller smakt det for første gang og digget det. Mange flotte minner i 2015, så nå ser jeg frem til 2016. Jeg har antagelig funnet leilighet, så kan nå starte 2016 med blanke ark. Ser virkelig frem til det! La 2016 bli det beste året. Må også før jeg runder av her, få si at jeg håper Kristin og dennis vil bli med inn i 2016 :D digger dere!

Jeg håper at deres nyttårsfeiring var super bra, å at dere hadde tidenes feiring! At det var god stemmning, god mat og en håndplukket bukket med godtfolk. Det var det hvertfall her :D så i dag er det sikkelig dagen derpå stemmning. Ønsker deg en fin 1 nyttårsdag <3 mange klemmer! Beklager for en litt lang kommentar, men hadde litt på hjerte.

Anette M.Z

01.01.2016 kl.16:21

Godt nyttår, kjære Kristin!! :)

Marielle

01.01.2016 kl.16:29

Godt nytt år Kristin, gleder meg til å følge deg et nytt år med mye inspirasjon!❤️

ODA KK

01.01.2016 kl.17:24

Å, så utrolig inspirerende bilder du tar Kristin!

Godt nyttår, håper 2016 blir et bra år for deg.

Jeg skal klikke meg innpå bloggen din hver dag ;))))

Klem

Edel

01.01.2016 kl.21:51

Året 2015 var det året jeg (en sliten småbarnsmor) kom over bloggen din. Lite visste jeg at en blogg kunne, gi meg så masse inspirasjon, glede og underholdning;) Å et lite nyttårsforsett jeg har, er å bli flinkere til å legge igjen en kommentar (syntes det har vært litt kleint, haha) Men er det noe du fortjener er det masse positive tilbakemeldinger:-) Ønsker deg et godt nytt år:-)

petra r

01.01.2016 kl.22:04

tipp topp tommel opp! veldig fint og gøy inlegg! ønsker deg lykke til i 2016! klem Petra Renberg

Maja L

01.01.2016 kl.22:43

Håper du vet hvor mye glede du har spredd dette året også, Kristin! Du er en reddende engel i en slitsom og hektisk hverdag - det er alltid godt å klikke seg inn på denne fargeklatten av en blogg etter en lang dag. Du har gitt meg mange smil og masse inspirasjon. Tusen takk for at du har delt hele året med oss, du er FAB!

Emma Julie

02.01.2016 kl.00:14

Helt fantastisk oppsummering! For et år liksom. Du har gjort så mye bra og stopper aldri å levere, imponere og inspirere du Kristin! Godt nytt år :)

VILDE

02.01.2016 kl.00:56

God nyttår, fine deg!

Har inntrykk av at du har hatt et superfint år og det har jeg også. Jeg synes i hvert fall at det har vært et fantastisk bloggår for din del. Jeg storkoser meg med bloggen din hver eneste dag. Det er et av dagens høyepunkt. Spesielt Youtube-søndagene. Det må dere aldri slutte med.

Keep up the good work, du er fantastisk! LOVE YOU

Frida

02.01.2016 kl.13:02

Hei og godt nyttår!

Lurer veldig på hvor den hånden med nøklene og "kartene" med Bergen, Stavanger og Norge er fra?

Du er utrolig inspirerende! Ønsker deg alt godt for det nye året!

Amalie

02.01.2016 kl.14:24

Det er gøyt med sånne tilbakeblikk innlegg! Godt nyttår ❤️🎉

Marianne

02.01.2016 kl.20:17

Hei! Hvor har du kjøpt neglelakk"stativet"?

:)

charlotte o.

02.01.2016 kl.20:56

Så gøy vri dette innlegget var :) Det er jo faktisk også en påminnelse om hvor flink og dyktig du er! At du så lenge har klart å oppdatere oss lesere med interessante innlegg og underholder oss med "snikk-snakk" "sex talk" "youtube-søndag" "ukens" osv. Du tar oss med inn i livet ditt. Det var kjekt å se hva vi faktisk har fått lest tidligere, og kan lese på nytt. Du bringer gode budskap videre med viktige temaer, du legger ut inspirerende bilder av både klær og interiør og du deler oppskrift på grategn og vonde og gode opplevelser du møter på i hverdagen! Takk for at du står på, og deler opplevelser, minner, tanker og interesser med dine lesere. DU ER ET SUPERT MENNESKE! Jeg har stor respekt for deg. Det er super kjekt at du fortsetter slik videre :)

StyleConnection

02.01.2016 kl.22:12

Marianne: Jeg har solgt det i nettbutikken min, og skal definitivt ta inn flere om det er interesse for det :) Klem

Charlie

03.01.2016 kl.12:48

For et flott innlegg! Elsker å drømme meg vekk i de fine bildene dine..

2015 var litt av et år, og et av høydepunktene mine var da du plutselig sto i kassen min på jobben, hehehe!

Du er en utrolig dyktig blogger og jeg gleeeder meg masse til alle innleggene i 2016 =)

Kristiane

03.01.2016 kl.17:35

Jeg har funnet edamamebønner i frysedisken på Joker flere ganger!!! Tenk at bønner kan være så himla digg?! Jeg hamstrer hvertfall x-antall pakker hver gang jeg finner!

Ha en strålende kveld videre - og lykke til med blåmandag i morgen! :

Frøya B

04.01.2016 kl.20:07

Morro å se gjennom alt det gode du har kommet med gjennom året, og jeg har nesten dårlig samvittighet for at jeg ikke kommenterer mer enn jeg gjør..

Jeg må bare peke ut årets hårfrisyre, flettene.. Etter millioner av forsøk på mitt skulderlange hår, tror du ikke jeg i går endelig klarte å få til de freshe flettene!! Gud så stolt og glad jeg ble, HAHA! Gjett hva som blir frisyren min 1. skoledag i år :-D

Maja

17.01.2016 kl.19:55

Hei! Utrolig kule bilder :D hvilket kamera har du brukt på USA turen??? På forhånd tusen takk.

StyleConnection

17.01.2016 kl.21:29

Maja: Heia :) Kjekt å høre <3 Jeg brukte både Canon EOS M3 og Canon 5d mark ll :) Klem

Skriv en ny kommentar

hits