HELDIGE MEG!

Heia, lovebugs ♥

I natt ble jeg vekket av mannen, som var så stolt over at han hadde kommet hjem relativt tidlig fra julebord. Planen var jo egentlig nach og greier, og avtalen var at han kunne være ute så lenge han ville, men da han kom hjem like etter byen stengte, var han altså så begeistret, og dette måtte han selvagt snakke om i evigheter. Han lå oppå meg og fortalte (snøvlet) om kvelden inn i øret mitt, mens han siklet av begeistring, og da var det ikke lett å forbli i den dype, fine søvnen. Folk på en snurr, ass... De er rett og slett umulig å ha med å gjøre, og da Dennis omsider sovnet, var jo jeg så lys våken at jeg ikke fikk sove før nærmere halv seks. 

Når jeg ligger lys våken midt på natten på denne måten, havner jeg alltid i den typiske tenkeboblen, og jo mer jeg tenker og grubler, dess vanskeligere blir det å få sove. Dere kjenner til det, sant? Jeg filosoferer og grubler, og irriteres og forundres, og i slike tilfeller blir jeg alltid nødt til å skrive ned tankene på et papir. Disse tankene blir veldig ofte gode idéer til bl.a meningsfulle blogginnlegg, og jeg har et innlegg på blokken som skal publiseres på nyåret. Dette er et innlegg jeg har tenkt å skrive veldig lenge, som handler om dårlige forbilder og media sin rolle i hvilke mennesker som frontes som gode forbilder, uten at de kanskje er det. Jeg jobber nå med en tekst som er så nøye gjennomtenkt og omfattende, at teksten i seg selv nesten kunne blitt til en hel bok, haha, så nå får vi se hvor godt den slår an blant det norske folk. 

Anywho... Nå datt jeg helt ut her, haha. Plutselig var jeg milevis fra hva dette innelegget faktisk handler om, nemlig gårsdagens hyggelige sammekomst hos svigers ♥

Jeg tror ikke det er så mange som kan skryte på seg å ha en såpass sprek svigermor som meg - med lilla hår og en like crazy hang up på farger som meg sjæl, i tillegg til at hun er så varm, kjærlig, omtenksom og god. Kan man virkelig være så heldig med sin svigermor? Nina har til og med blogg, og det synes jeg er stor stas - så kan jeg følge med på hvordan det går med svigers her i Stavanger.

Noen ganger må jeg må faktisk klype meg selv i armen, for ikke har jeg bare kapret drømmemannen, jeg har også kapret den beste svigerfamilien... Jeg er så heldig!

Min svigerfar er som vi alle vet tøffere enn toget, samtidig som han har et hjerte av gull, og så må vi ikke glemme vår alles kjære mommo som gir de beste klemmene, nydelige Mille med det store smilet, samt luringen Pelle som alltid stiller med glimt i øyet. Det er så vanvittig mye kjærlighet i denne familien, og jeg føler alltid en enorm ro og glede når jeg er på besøk. 

I går var det altså duket for en real romjulsbrunsj, og vi ble sittende og spise og skravle i flere timer, rundt et nydelig dekket bord med så masse godt at man blir mett av tanken.  Søndagen kunne altså ikke vært mer perfekt!

FOR en familie... FOR en dag!

Nå skal jeg prøve å få Dennis opp av sengen her, og få han med meg ut. Solen skinner i Stavanger i dag, og da går det ikke an å ligge inne på et hotellrom, ikke sant? Jeg sov forbi frokosten også, og kjenner at jeg begynner å bli ganske så klar for enda en matbit, haha. Mat, mat, maaaat... Det er det julen handler om!

LOVE YOU ALL ♥

20 kommentarer

VILDE

28.12.2015 kl.12:15

Det der er gull verdt! Er faktisk ikke noe garanti å få et så godt forhold til svigerforeldrene. For meg høres det ut som om du har enda en bekreftelse på at du virkelig har funnet drømmemannen. Dere to altså ♥

Silje L.

28.12.2015 kl.12:24

Årh! Det verste jeg vet er å ligge våken om natten, da er det bare meg og tankene. Blir helt sprø av det jeg. Men greit når du kan få noe ut av det, som bloggmaterialer i kommende innlegg.

Så deilig å ha godt forhold til svigers, ingenting er bedre. Elsker håret til svigermoren din, sånn kunne jeg tenkt meg selv også! Skikkelig stilig.

Håper du får en super uke!

Klem

Mari A

28.12.2015 kl.12:26

Du er virkelig heldig som er omringet av en så god familie, både på din egen side og svigers på Dennis sin side! Jeg setter så enormt stor pris på forholdet jeg har med min familile, og det er ikke vanskelig å se at du gjør det samme <3

Håper dere får en fin dag i Stavanger <3 klem

Iselin HL

28.12.2015 kl.12:57

Så heldig du er... Begge mine "svigers" er døde. Den siste døde i fjord jul😖 Veldig trist å tenke på. Mannen min har bare svigermor, pga mamma og pappa ikke bor sammen lengre. Ikke har jeg så mye kontakt med han heller pga stemor -.- djises... Ellers er alt koselig <3 gleder meg sån til å komme hjem. Enda 8 dager til jeg får se noen igjen😱 Håper tiden flyr avgårde og det FORT 😁

Smask💋

krist.in

28.12.2015 kl.13:08

Utrolig herlig å ha en fin svigerfamilie! Min svigerinne har blitt en av mine beste venninner, og jeg og svigermor kan også skravle i evigheter, og jeg deler nesten mer med henne enn min egen familie - utrolig koselig !

Lise Lotte

28.12.2015 kl.13:17

Fininger ❤️❤️

Malin

28.12.2015 kl.13:28

Hei ! Hvor lenge har du og dennis vært sammen nå 😀?

Camilla.

28.12.2015 kl.13:29

Det er så kjekt når man får seg en kjæreste med flott familie! Da blir det virkelig som å utvide sin egen familie :-)

God romjul videre <3

Linn

28.12.2015 kl.15:23

Herlig med godt forhold til svigers, de så ut som en gøy gjeng!!Og herlighet så vakker svigermor du har!!

Nyt resten av tida i digge Stavanger !

Miriam

28.12.2015 kl.15:39

Åååå, du er så heldig Kristin. Jeg har kapret drømmemannen, men jeg har dessverre ikke kapret drømmesvigers. Det kan til tider være vondt å ikke ha det forholdet man gjerne vil ha til svigers, men når man har prøvd i over lengre tid og ikke får noe tilbake, så er det nok ikke så mye man får gjort med det dessverre... Agh, blir faktisk litt småsur og lei meg bare av å tenke på det. Må si jeg nesten blir litt småmisunnelig på dem som har et supert forhold, men samtidig så blir jeg glad på deres vegne. En familie til, liksom.

Kan jeg spørre om hvorfor dere sover på hotell når svigers bor i Stavanger? Kanskje litt dumt spørsmål, da det kan ha med plass å gjøre o.l., men jeg spør likevel. Hehe.

Klem til deg

Emma Djupevåg

28.12.2015 kl.18:59

Årh så koselug da høyrtes ut❤️ Men eg lurte på ein ting, kati vette eg kontakta??❤️❤️

Emma Julie

28.12.2015 kl.19:10

Haha, artig med folk som har drukket ja. Ser ut som du har en topp svigerfamilie! Nyt kvelden :)

Hanna Andersson

28.12.2015 kl.22:30

Jeg må bare få sakt at du virker som en så utrulig herlig person, med et velig godt hjerte! også er du bere så utrulig kul, haha, digger deg! Herlig persjonlighet! Gud så heldige de er de som har deg i livet sitt, en skikkelig solstråle! God jul og snart godt nyttår! ;-D

Karoline E.N

29.12.2015 kl.11:35

Familie er viktig og ikke minst gull verdt :) godt å se at du har funnet tonen med din svigerfamilie, for det er det dessverre ikke alle som gjør. Jeg har heldigvis aldri opplevd å ikke finne tonen, men har venninner som ikke har det! Må være utrolig trist. Svigerforeldre og familien til dennis virker jo utrolig gode. Nina var døds kul med lilla hår. Awesome! Godt og se at du koser deg i Stavanger :) her har tiden godt i et, siden jeg kom tilbake til Oslo. Så var godt og ha en stille morgen der jeg kan lese blogg innlegende dine, for nå har jeg savnet deg <3 mange klemmer!

mia hansen

29.12.2015 kl.12:14

hei Kristin! du er sååå pen <3 skulle ønske jeg var like pen som deg. ville egentlig bare ønske deg et godt nytt år med mye morsomt. jeg elsker å se på Kristin og Dennis! har sett alle! godt nytt år hilsen Mia <3

Lisa

29.12.2015 kl.13:04

Vel så heldige svigerfamilie som har fine deg sier nå jeg :)

Sara S

29.12.2015 kl.14:24

Kjenner til dette med tankeboble når man ikke får sove. Jeg er den type person som sliter med sosialangst, og jeg sitter ofte å grubler og går igjennom senarioer og lurer på om jeg gjorde det rette, sa de riktige tingene og hva alle andre tenkte.. Derfor blir den tankebobla litt farlig, for jeg sitter å grubler på noe som ikke er noe å tenke på i det hele tatt..

Svigerfamilie er utrolig viktig. Jeg har et godt forhold til mine svigerforeldre. Har vært sammen med min samboer i 3 år, og vi har ikke akkurat kalt hverandres foreldre "svigers" før i det siste. Ble litt stolt når svigermor hadde skrevet en status på facebook om at hun hadde hatt en god bursdagsfeiring med sine barn og svigerdatter! Da ble jeg rørt og stolt :'D haha.

Jeg bor med svigerfar, og vi trives jo i hverandres selskap. Men jeg føler at jeg må flytte ut derifra snart - holder på å gå gal. Jeg føler meg ikke helt "hjemme" når vi bor på samboers barnerom, og jeg er den eneste i huset som faktisk rydder og steller..

Og Kristin, jeg tror du og Dennis er de rette for hverandre. Det er ikke tvil, når man ser på videoene dere legger ut (både sammen og hver for dere), og måten dere snakker om hverandre.. You are ment to be!

Kos deg videre idag! <3

bekkastudio

30.12.2015 kl.01:11

What a cool and sweet christmas tree! Creativity rules! Your blog is very inpiring and creativ! Keep up the good work!

Best Regards,

- BekkaStudio -

charlotte o.

30.12.2015 kl.01:13

Å ha en svigersfamilie som du liker og som liker deg, tror jeg er gull verdt! Tenk om det var motsatt?? det må være forferdelig trist/kjedelig/tøft/irriterende.

Så det er kjekt du er så fornøyd, det tror jeg er en viktig brikke i et forhold :)

Tankeboblen tror jeg de fleste kjenner seg igjen i, de kommer spesielt om julen når jeg endrer døgnrytmen helt, haha! Gleder meg til et resultat av din tankeboble --> blogginnlegget :D

Charlotte

31.12.2015 kl.03:06

For noen øyne, sier nå jeg! Øynene til Dennis gjenspeiler liksom din ville side, føler jeg - haha !

Skriv en ny kommentar

hits