GLEDELIG GJENSYN!

//Sponset opphold

Hurra for en deilig 2. juledag, og hurra for at dere er så fine ♥

Tusen takk for skjønne tilbakemeldinger på mitt klissete innlegg litt tidligere i dag - det er så godt å se at det er både rom og begeistring for litt kliss i disse herlige juletider, haha.

Jeg har kommet meg til Stavanger, og ny ladning julestemning kom snikende da jeg entret Scandic Stavanger Park i formiddag... Det var nok takket være juletreet som stod ved den fine peisen, hvor tre julestrømper hang på rad og rekke. Jeg kjente øyeblikkelig at pulsen senket seg ti hakk. Hotell har virkelig den effekten på en - man får liksom et avbrekk fra en rotete leilighet, dagligdagse plikter, regninger og annet mas, og da min kjære mann kom gjennom døren og inn i resepsjonen, ble jeg så glad at jeg nesten måtte felle en liten tåre, haha... Men bare nesten. 

Nå skal vi nyte noen late dager her i spøkelsesbyen Stavanger, for det er sånn det virker akkurat nå. Da vi tuslet rundt her tidligere i dag var vi mer eller mindre de eneste som var ute på en liten stroll, og vi hadde store problemer med å finne et sted å spise en hyggelig brunch. Det var nummeret før vi endte opp med en baconpølse på 7Eleven, for pokker... Er det virkelig så stille her i romjulen? Takk gud for at Park i hvert fall holder åpent, og at de serverer en deilig og sen frokost, haha. 

Planen i kveld er å komme oss ut på en liten date, men hvis alle restauranter holder lukket blir jo dette et stort problem. Er det noen av dere som har peiling på hvor vi kan gå og få i oss en god matbit? Når jeg tenker meg om, hadde vi akkurat de samme problemene i fjor, haha. Jeg kom ned til Stavanger i romjulen, og vi bodde faktisk her på Park da også... Her snakker vi gode minner, ass - nesten som at vi må gjøre dette til en ny tradisjon! Forskjellen i fjor var at vi dro direkte til Tallin for fjorårets nyttårsfeiring, men i år holder vi oss hjemme i Oslo, hvor vi samler noen fine folk til middag hjemme hos oss. Det skal bli så koselig! God mat og gode venner - det blir ikke bedre enn det!

Hvordan har dere det i romjulen da, fine venner? Nyter dere late dager i heimen? 

LOVE YOU ALL ♥

16 kommentarer

Emma Djupevåg

26.12.2015 kl.19:08

Hoff, so alt fø lat høgtid😅

Hadde heldigvis litt jogging i går og styrketrening dei to dagane før, men i dag hakje da vå meir enn ein liten gåtur..😅

So kosle da såg ut på da hotellet❤️ Har du da kjekt i romjulå Kristin? GOOO JUL, håpa du får ei fortreffeleg julahøgtid❤️❤️😊

Mari

26.12.2015 kl.19:26

Kan alltids spise byens beste rullekebab på Mariero food court ;) oppe til 22.

Katie

26.12.2015 kl.19:33

Inside skal være oppe tror jeg, eller Timbuktu 😊

Kos dere masse 😊 Jeg er et helt annet sted i julen, kjenner jeg savner Stavanger litt når jeg så de fine bildene dine ☺️

Charlotte 0

26.12.2015 kl.19:39

Det er litt kjedelig at mye er stengt. Vanskelig da med en etterlengtet date 😊 Blir jo lange late men deilige dager 🙊🙈 kos deg mye i oljebyen og slapp av med favoritten ☺️☺️

V

26.12.2015 kl.19:46

Hei!

Hvor er den jakken din fra? Var bare SÅ fin 😍 God jul til dere to.

VILDE

26.12.2015 kl.20:29

Jeg er på hytten sammen med familien. Er ingen andre steder i verden hvor jeg slapper like mye av. Det er så deilig! Så nå skal jeg ha noen late dager her og lade opp til nyttårsaften.

Kos dere vi dere, skjønninger

Rebecca

26.12.2015 kl.21:40

høres heilt fantastisk ut!!!! jeg kjenner virkelig at jeg savner å bo i Rogaland akkurat nå(jeg bodde på en plass som heter Figgjo utenfor stavanger nærmere sandes)hvertfall når eg ser det gamle jobb-bygget til pappa!! du må kosa deg kjempe masse!!!

akkurat nå nyter jeg de siste dagene her opp i Brønnøysund med familie, så skal jeg faktisk ned til Stavanger(Figgjo) på tirsdag med mamma og feire nytt år der med min aller bestevenn!!!! gleder meg noe helt sykt!!!

nyt dagene i Stavanger Kristin<3

Iselin HL

26.12.2015 kl.21:46

Åh så koselig! Jeg har så lyst til å dra ned til Stavanger, og egentlig alle Norges fineste byer... Jeg har bare vært i Oslo, men aldri i Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand osv. I dag har vi vært hos min snilleste oldemor. Hun vet virkelig oppskriften på ekstra julekilo, for GUD de småkakene, HJELP. Boksen var full av de. Til og med de kjøpte pepperkakene forsvant i melka, og videre i munnen HEHE <3

Nyt kvelden du! :*

Oda Oline

26.12.2015 kl.22:01

Kan du få til et aldri så lite meetup nå, mens du er i Stavanger?

Har kjempe kjempe lyst til å,møte deg🙃🙂

Sofie

26.12.2015 kl.22:27

Hei! Det var åpent på renaa Xpress i hele dag, her får man nydelig frokost/lunch!! Kos deg masse videre i Stavanger:))

Miriam

26.12.2015 kl.22:56

Stavanger er så koselig!

Her er det veldig late dager, o'yes. Så late at det ikke burde nevnes på offentlige steder. Haha.

Håper dere koser dere masse i hverandres selskap. Ha en fin romjulstid, Kristin <3

Mari A

26.12.2015 kl.23:38

Håper dere fant en plass å spise:)

Kos dere videre i vakre Stavanger❤️ Klem

Silje L.

27.12.2015 kl.00:47

DEILIG DEILIG DEILIGE BILDER! I love it! Så deilig å se litt farger og hvilken annen plass enn på bloggen din finner man noe fargerikt! Du er så god, skikkelig gledesspreder! Sitter faktisk å ser på YouTube vidoene dine (og Dennis sine) og akkurat nå kom månedens leser opp fra juni der du sier at det er 9 grader og HEY! Det har faktisk vært rundt 9 grader i hele desember også (i Bergen seff ) men ka gjør vel det når du lyser opp dagen! Håper du får en kjempe fin romjul!

Emma Julie

27.12.2015 kl.12:11

Så koselig! Flotte bilder. Får håpe dere fant et sted å spise :)

Karoline E.N

27.12.2015 kl.12:57

Åhh, dere er mitt favoritt kjærestepar! Dere er såå fine ilag. Litt klissete innlegg gjør ingen skade, er så koselig atte. Får håpe at det er noen restauranter som er oppe i dag, så dere får dere en date, det er dere vell fortjent :) Håper dere får en super fin dag begge to, og at dere koser dere i Stavanger. Mange klemmer fra meg :)

Silje ML

27.12.2015 kl.19:46

Litt sent, men N.B sørensen var oppe fra kl 16. Håper vertfall dere fant et fint sted tilslutt :D

Skriv en ny kommentar

hits