FÅTALLET TRODDE PÅ OSS...

Det begynner å bli litt teit og i overkant klissete, men det er vanskelig å holde fingrene borte fra tastaturet når jeg tenker på deg... Jeg savner deg! Jeg savner deg nå. Jeg savnet deg i går! Jeg savner deg når vi er langt borte fra hverandre, og jeg savner deg når du bare er 15 minutter unna. Jeg lengter etter deg når du er på jobb, mens jeg sitter i pysjen hjemme med dobbelthaken nedpå brystet.. Når du kommer hjem, fylles jeg til randen av en sånn glede og lykkefølelse at det nesten blir for mye å takle. 

Det er litt teit... Teit at man kan føle så inderlig sterkt for noen, teit at man kan savne noen mens man sitter ved siden av denne personen... Det er sånn jeg har det med deg, jeg får ikke nok av deg, din nærhet, ditt smil og din armkrok... Deg!

Om ca. tre uker er det nøyaktig fire år siden jeg møtte deg for første gang. FIRE! Er det ikke utrolig? Jeg måtte dobbeltsjekke at dette faktisk var riktig, da jeg litt tidligere denne uken innså at vi snart har kjent hverandre i hele fire år. Tiden flyr i godt lag, og på denne tiden har vi rukket å bli kjærester, dumpe herandre x antall ganger, bli sammen igjen, flytte sammen, og til slutt kjøpe leilighet sammen... Vårt hjem!

Vi møttes som vi alle vet på uvanlig vis... Under noen svært spesielle omstendigheter, og det var vel ingen av oss som hadde sett for oss at vi to skulle bli nettopp oss. Jada, så var det turbulent og kaotisk i perioder, og det var fåtallet som trodde på oss - som trodde at du og jeg kunne fungere i et forhold. Innimellom mistet vi troen vi også, men det var noe der som ingen av oss kunne skyve unna for godt. Det ble en slags avhengighet - vi kunne bare ikke leve uten hverandre!

Jeg ser tilbake på disse fire årene med et smil... Jeg tenker på hvor vanvittig mye vi har opplevd, du og jeg... Hvor mange turer vi har vært på, hvor mye vi har ledd, hvor mye vi har grått sammen, hvor mange historier vi har utvekslet, og hvor mange ganger du har holdt rundt meg. Hvor mange ganger vi har holdt hender, hvor mange ganger vi har smilt til hverandre, hvor mange ganger du har kysset meg, og hvor mange ganger du har fått meg til å føle meg så ubeskrivelig lykkelig. DU gjør meg lykkelig. Jeg er trygg hos deg, jeg føler meg vel... Jeg kan være meg selv på alle mulige måter, og du liker meg ikke noe mindre av at jeg går rundt med den gule genseren i to uker i strekk, kombinert med et fuglereir eller en sotrapalme på toppen av hodet.

Jeg tenker opptil flere ganger i uken at jeg må være verdens heldigste jente, og at vårt forhold er unikt. Jeg tenker at vi er de eneste som kan ha det så godt som dette, men sånn tenker vel alle som er i et virkelig godt forhold. Vi har de samme visjonene, drømmene, interessene (utenom FIFA, haha), og fremtidsplanene, og vi trives bare bedre og bedre i hverandres selskap. Det er så spesielt å føle at du har nådd toppen av lykke og forelskelse, men at du likevel føler at du blir mer og mer forelsket for hver dag som går. Det er nesten vondt å føle så sterkt for noen... Godt-vondt, riktignok, og jeg sitter her med sommerfugler i magen over at vi snart skal sees. 

Tenk at du kan gi meg sommerfugler etter fire år... Og det bare etter en uke fra hverandre... Teit? Ja! Det er veldig teit, men teit kan være bra i mange tilfeller, og i dette tilfellet er det veldig bra. Bra, fint og sjarmerende.

Jeg liker oss så innmari godt, Dennis... Jeg liker meg i kombinasjon med deg, og jeg liker den personen jeg blir når jeg er sammen med deg. Vi utfyller hverandre, du gjør livet mitt komplett, og nå skal vi nyte noen romantiske dager på hotell i Stavanger... Dette vil gjøre så uendelig godt. Litt oss-tid, uten kjas og mas... 

Jeg gleder meg ♥

36 kommentarer

Anette

26.12.2015 kl.09:38

Så koselig!

Fire eller fem år? :-)

Miriam

26.12.2015 kl.10:09

Ååå, jeg liker litt klissklass innimellom, det er nesten obligatorisk, hehe. Synes dette var et veldig koselig innlegg å lese, fikk litt urge av å skrive litt "kliss" til kjæresten selv. Det er jo så spennende, og samtidig godt, og plutselig føle en så stor storm av kjærlighet, at man bare må skrive noen ord. Få det ut, liksom. Og jeg synes ikke det er teit det du snakker om. Det er kjærlighet, rett og slett! :-*

Dere er et av de søteste parene jeg vet om! Klem til deg

26.12.2015 kl.10:30

Så utrolig herlig:D

Mita

26.12.2015 kl.11:09

For et ærlig og skjønt innlegg, Kristin. 😊 Det er ikke vanskelig å se at dere er bra for hverandre. 💖

Martine

26.12.2015 kl.11:10

Det er såå hyggelig å lese! :) En god start på dagen min!

Ha en fin dag :)

Helene

26.12.2015 kl.11:11

Nåååååmen!! Fulgt dere hele veien! Liker kliss klasset ditt! Fortsett å ha det sånn så er jeg sikker på at dere holder sammen helt til slutt ❤️

Love Life and Løøøv :-)

-H-

Ann Sissel

26.12.2015 kl.11:23

Åååh dåke to altså 😀♡

M

26.12.2015 kl.11:25

Åh, vet så godt hvordan denne følelsen er. Har vært med min kjære i 5 år, og han gir meg fortsatt sommerfugler i magen. Kjenner så godt igjen den følelsen av å hele tiden savne han. Når han er på jobb, med kompiser, ute på byen, hvor som helst.. Er så godt å fortsatt ha den sterke følelsen på at dette er mannen du vil gifte deg og få barn med (klisje, haha). DET gjør meg lykkelig <3

Jeg har sååå troen på dere to.

Lise Lotte

26.12.2015 kl.11:39

Det er jo ikke teit ihvertfall! ❤️

Maren w

26.12.2015 kl.11:40

Jeg har alltid heia på dere!

Når kommer vinneren av siste kalenderluke? Veldig spent!

Ha en flott andre juledag ❤️

ML

26.12.2015 kl.11:53

Jeg liker deg så godt når du skriver slike innlegg! Det er vanskelig å se for seg hvordan ansikt og følelser du har når du skriver dette, for dette er uvanlige innlegg fra deg :) Jeg håper så inderlig at du skriver flere slike innlegg, det er så søtt <3 Hurra for de 4 årene! Ha en fin dag Kristin <3 og lenge leve kjærligheten!

VILDE

26.12.2015 kl.12:00

Dere er så fine sammen! Herlig innlegg ♥

Ble veldig overrasket når jeg leste at det snart er fire år siden dere møttes. Det føles ikke så lenge siden jeg så dere for første gang på Paradise Hotel. Tiden flyr når man har det morsomt, haha. Godt å se at dere fortsatt holder sammen. Det virker virkelig som om dere er ment for hverandre.

Catarina Kippersund

26.12.2015 kl.12:05

Hei Kristin!

Jeg fikk forskjellige klær fra nettbutikken din til jul men var en bukse som ikke passet og et skjørt.

jeg finner ingenting om bytterett på nettsiden din så lurte på om det er mulig å få byttet det?

Faded Galaxy Chill Out Pant , skulle jeg hatt i XL

Og Galaxy Skater Skirt, skulle jeg hatt i L.

har fått begge to i Medium.

Er det mulig å få byttet det? :D

26.12.2015 kl.12:20

Kan du ikke få Dennis til å skrive et lite innlegg om hvordan han har det å om forholde deres?

Emma Julie

26.12.2015 kl.12:29

Flott å høre hva du føler for Dennis! Kos dere masse i Stavanger sammen :)

Caroline

26.12.2015 kl.12:55

dere er så gode!

kos dere i Stavanger, ta en pause fra mobil og jobb noen dager nå, Kristin. Du fortjener det

Maria Christine

26.12.2015 kl.13:31

Så utrolig ekte og ærlig kliss 🍭 Jeg husker så godt den sesongen dere var med i paradise. Jeg digget deg så innmari fra dag en å heiet på deg til du røk ut .. (Siden da har jeg fulgt dine sosiale medier og er blitt hekta.) Merket fort en gnist imellom deg og dennis.. Dere var så utrolig like på en måte.. Å der gikk du å sa at aldersforskjellen var for mye, haha. Alder spiller ingen rolle å det har vist seg den dag i dag at dere er perfekte for hverandre. Kos dere masse sammen på hotell! God jul 🎅🏼

Vilde S

26.12.2015 kl.13:36

De følelsene er helt fantastiske! Det er så godt å ha det sånn, og det er så godt å ha funnet den rette!

Dere er så herlige sammen! Jeg har alltid hatt troa på dere, helt siden Paradise! Jeg forelsket meg så i DERE inne på det hotellet, dere var så søte! Jeg digga dere sammen og jeg digga dere hver for dere, for begge har så RÅ personlighet. Jeg hadde så lyst til at dere skulle vinne og jeg hadde så lyst til at dere skulle bli kjærester! Fikk nedtur når jeg skjønte at det ikke ble dere i starten, men jeg ble SÅ glad når dere fant tilbake til hverandre for siste gang. Det var omtrent da jeg begynte å lese bloggen din fast, og siden da har jeg fulgt med på både bloggen og forholdet. Jeg heier fortsatt på dere, og jeg har fortsatt troa. Lenge leve kjærligheten!

26.12.2015 kl.13:47

DETTE ga meg sommerfugler i magen av å lese og et digert smil. Fy flate for en rå kvinne du er, Kristin! Det er fantastisk at du er sammen med en som gjør deg så glad, og jeg håper også jeg finner en som det en dag, ha-ha. God jul videre!!

Julie Storlien

26.12.2015 kl.14:07

Åååå <3

Ida

26.12.2015 kl.14:20

Åhhhh dette er så søtt og lese❤ jeg husker når jeg og vennene min satt hjemme og såg på sesong 4 av paradise hotell. Hvor ekstremt lei oss vi ble år Dennis måtte sjekke ut av hotellet og du måtte sitte igjen alene 😢 digger dere ❤❤❤

Iselin HL

26.12.2015 kl.14:33

ååå jeg blir så glad av å lese! Dere er jo bare så altfor perfekte for hverandre. Jeg husker enda den sesongen på paradise (faktisk den beste)... Jeg er så glad dere er sammen 😁 Det gjør både historiene dine og ikke minst youtube morsommere!

Hihi💋 Smask!

silje ML

26.12.2015 kl.14:47

Det er så søtt og koselig å lese om dere😘 måtte lykken og kjærligheten vare for evig tid! Dere er jo tilåmed gift haha😅 hands op for dere👐

Renate

26.12.2015 kl.15:06

åååh dåkke eso sinnsjukt søte 😍😍

Ingrid

26.12.2015 kl.15:19

Dere er så søte!! Glad på deres vegne <3 Mener å huske at Dennis sa du var drømmedama når dere var på paradise? ;) Var hvert fall veldig tydelig at det var noe der fra første stund! For en herlig historie :D Dere er til inspirasjon og dere gjør at man tror på at man selv kan få oppleve samme type kjærlighet en gang :)

Kari-Anne Sekse

26.12.2015 kl.15:39

Åååååå, dere altså!! Jeg unner dere VIRKELIG et langt og lykkelig liv sammen, og selv om dere ikke møttes på et tradisjonelt vis, så var det nok skjebnen at dere begge meldte dere på et nytt eventyr :D Og du vet: Alle eventyr slutter med "...levde lykkelig alle sine dager" <3

Klem i fleng!

Sofie

26.12.2015 kl.16:11

For et fantastisk koselig innlegg! Jeg gleder meg til jeg får den følelsen en gang i framtiden. Ønsker dere en god jul og et godt nyttår! Takk for at du er deg, Kristin <3

Sara

26.12.2015 kl.16:17

Ååå... så fint skrevet! Kjærlighet ❤

Nikita <3

26.12.2015 kl.19:11

Søte dere er :D

Veronica k <3

26.12.2015 kl.19:37

dere er det kuleste paret! Har troen på dere ❤️ har samme følelsen om min kjære å! Så dette er ikke klissete for meg

Mari A

26.12.2015 kl.23:36

Åh, dere to altså😍

K.

27.12.2015 kl.07:41

Ååå dåkker e sååå søt sammen og dåkker e meint før værandre, jippii :-D ♡

Trude

27.12.2015 kl.12:33

Dere er så vanvittig herlige sammen. Husker så godt jeg så og heiet på dere på PH. Kos dere masse på hotelltur :D

Karoline E.N

27.12.2015 kl.12:49

Ååh, liker at du har noen klissete innlegg av og til! Jeg liker kjærligheten dere viser til hverandre. Dere er et super par, og jeg er helt sikker på at kommer til å bli mann og kone resten av livet! Det er så godt og ha noen man er trygge på. Ingenting er bedre en det! Det er godt og se den personen man har savnet igjen, når savnet har hvert så stort. Kjærligheten er virkelig fin altså! Jeg har i hvertfall trua på dere <3

Oda

27.12.2015 kl.13:43

Dere er heldige som har hverandre, dette var herlig å lese <3

Hedda

03.01.2016 kl.03:13

Ah det er så godt å lese, og jeg kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver! Eneste "problemet" jeg har i forholdet mitt er at jeg er like høy som typen. Jeg er nøye når det kommer til skovalget, for å si det sånn.. Føler vi aldri kan bli det perfekte paret på grunn av dette. Men vi har det jo så sinnsykt fantastisk sammen! Jeg er så opptatt av at andre ikke skal se at vi er like høye, at jeg blir så lite feminin i hans selskap. Det er faktisk en ganske big deal for meg, patetisk nok. Har du noen "tips" til meg?

Jeg digger deg, og ikke minst deg og Dennis sammen!

Skriv en ny kommentar

hits