YUMMY JULEGODT PÅ 1-2-3!

Gledelig høytid, skjønne venner ♥

Hvor deilig har dere det i kveld på en skala fra 1-10? Har dere latt julefreden senke seg i heimen? 

Jeg har kommet meg ut til mamsen og Jon, og her sitter vi og lader opp til "Kvelden før kvelden" på NRK. Dette programmet er så koselig, og like over klokken ni begynner Grevinnen og Hovmesteren. Dette er et soleklart must på lille julaften - i kombinasjon med ribbe på flatbrød og noe godt i glasset. 

Tidligere i dag fikk jeg omsider laget disse deilige marsipankulene jeg lager hver jul.. Som regel litt tidligere i desember, men i år har jeg jo ikke hatt tid til noe som helst, haha. Men bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? 

Er du glad i marsipan, er dette godteriet for deg. Disse kulene er altså så yummy atte HJELP, og jeg garanterer en god smaksopplevelse. I tillegg er disse veldig fin å gi bort i gave til noen marsipanelskere - innpakket i en hyggelig glasskrukke eller en cellofanpose med en fin sløyfe.

Du trenger (gir ca. 30 kuler) : 

♥ 1 pk. Marsipan (Jeg burde vel laget den fra bunnen, men ferdigkjøpt smaker faktisk like godt)
♥ 1 pk. Freia Dronning Sjokolade
♥ 1 pose Kokosmasse

Fremgangsmåte:

♥ Skjær opp marsipanblokken i små terninger. Trill terningene til små kuler, og legg dem på en rist med bakepapir. Kok opp vann, brekk sjokoladen i små biter, og smelt sjokoladen i vannbad. Hell kokosmassen i en skål. 

♥ Bruk to skjeer til å dyppe kulene i den flytende sjokoladen, og legg dem direkte i kokosmassen med det samme kulene er heldekket i sjokolade. Trill kulene rundt i massen til de er dekket i kokos. Legg dem deretter tilbake på bakepapiret på rist.

♥ La kulene stå kaldt til sjokoladen stivner. Servér deretter, og NYT noen himmelske marsipankuler laget med kjærlighet. 

Yummy!

Nå skal kvelden nytes med mine fine foreldre.. 

Måtte dere få en magisk lille julaften, fininger ♥

Klem i fleng

9 kommentarer

VILDE

23.12.2015 kl.18:55

Høres ut som om du kommer til å få en superfin kveld! Jeg venter på Hjemme Alene 2 som begynner på tv om en halvtime. Så skal vi spise pizza og spise julegodteri. Da jeg var yngre var jeg helt vill på lille julaften, men nå har jeg helt roen. Det er så deilig. Denne kvelden skal bare nytes.

Kos deg masse, fine deg!

Linn Therese Dagsland

23.12.2015 kl.18:58

Hei fine deg :) Jeg ønsker bare å fortelle deg at jeg elsker bloggen og synes du skriver veldig gode og meningsfylle innlegg, det er nemlig ikke alle som gjør det! Så tommel opp til deg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie, for det fortjener du virkelig! Og helt til slutt vil jeg ønske deg et godt nytt år, så gleder jeg meg til å følge deg gjennom 2016 også <3

Madeleine

23.12.2015 kl.19:13

Jeg ELSKER maskipan, og dette må da være midt i blinken, skal jammen huske det. Men jeg må si at jeg syns hjemmelaget faktisk smaker veeeldig mye bedre, derfor mekka jeg så klart det, men hver vår smak og fint er det:)

Iselin HL

23.12.2015 kl.22:09

Hæjj ❤️ Jeg er ikke så glad i marsipan egentlig, men av en eller annen (rar) grunn får jeg vann i munnen av disse🙊 I dag har jeg og lillesøster pynta pepperkakehus og ellers bare spist grøt med mandel i. JEG fikk den👏🏼 dagen har vært så koselig.. Har nettopp sett gevinnen og hovmesteren, som da er et must. Jeg og bestemor skal pynte bløtkake etter de kommer hjem fra kirkegården. Senere i kveld skal vi legge pakkene under treet og hygge oss max! Jeg har aldri hatt så god julestemning som i år😍 Kos deg videre i kveld!

Mari A

23.12.2015 kl.22:18

Har egentlig ikke hatt noe særlig julestemning i år, men da vi så Grevinnen og hovmesteren hjalp det litt. Kvelden tilbringes foran tven, med julefilmer på skjermen, og julesnop på bordet.

De marsipankulene så veldig gode ut, selv om jeg egentlig ikke er særlig glad i marsipan;)

Kos deg og nyt kvelden før kvelden hos dine kjære mamma og Jon! Klem ❤️

Emma Julie

23.12.2015 kl.23:54

Ser utrolig godt ut! Nyt kvelden masse med dine foreldre :)

Asalia

24.12.2015 kl.00:10

De ser kjempegode ut! Flink du er :)

God jul, Kristin :D

Nikita <3

24.12.2015 kl.03:34

Namm :D

Julie Storlien

25.12.2015 kl.13:37

Mmm, disse må jeg prøve :D

Skriv en ny kommentar

hits