DENNE UKENS...

God kveld i stuggu!

Ingen ny uke uten en real oppsummering av uken vi akkurat har lagt bak oss, eller hva? 

Dette var ukens soleklare høydepunkt... 

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg i pysjen på kjøkkenet, og koser meg med gløgg, levende lys, julemusikk og dere, etter en hektisk ettermiddag og kveld. Det er så koselig å sitte her ved vinduet og titte ut på julelysene i hekken - både her hos oss, men også hos naboene.. Alle har pyntet så fint til jul, og alt jeg mangler nå er et snødekket landskap for å få den optimale julefølelsen. Noen minusgrader hadde også gjort susen!

HØYDEPUNKT:

At ukens høydepunkt var jentenes julebord, kommer kanskje ikke som noe sjokk, haha. Vi koste oss så til de grader, og jeg sitter fortsatt her og smiler av tanken på en fantastisk og minnerik kveld. Nedtellingen til jentenes julebord 2016 er allerede i gang, for å si det sånn, og jeg kjenner at jeg gleder meg noe så inn i granskauen til neste jentefest. 

MEST LESTE INNLEGG: 

Er innlegget med Justin Bieber billettene, hahahah! Jeg dævver av hele opplegget, og at noen plutselig skulle tro at Dennis og jeg hadde gratis tickets, basert på en bildekommentar Dennis delte på Facebook, er fortsatt et eneste stort mysterium. Les den elleville historien HER


//Foto: Tor Gunnar Berland - Berlandfoto.no

LÆTTIS:

Alt dette med JB var så sjukt lættis.. Jeg kommer aldri til å glemme lunsjen Dennis og jeg hadde, da han ble nedringt av smårips som var keen på gratisbilletter til Justin Bieber i Telenor Arena. Hva i alle dager skjedde her, liksom!?!?

INSTAGRAM:

Fy flate! @kaylahadlington må være tidenes mest funky kvinnfolk, og jeg DIGGER det. Makan så weird hun er, egentlig.. Weird og helt forbanna RÅ. Hun lever i et slags rosa og lilla univers, og disse fargene preger hele den herlige instagramkontoen hennes. Dette her er helt i min gate!WANTIE UNDER JULETREET:

I år ønsker jeg meg langrennski, haha.

Langrennski og jeg er egentlig en latterlig dårlig kombo, men jeg elsket jo langrenn i barndommen, og har en liten drøm om å finne tilbake gnisten. Ingenting er jo som en skitur i strålende sol med gode venner, så nå får vi se om det blir noe skihygge på meg fremover, lol. Jeg ser jo også for meg at langrennski kan bidra til god søndagsunderholding på YouTube.. Her snakker vi definitivt "Kristin gjør ting hun ikke kan"..LÅT:

Åh! Jeg har delt denne her et par ganger nå, men deler den igjen siden jeg aldri går lei. Denne nydelige julesangen gir meg en utrolig deilig følelse i hele kroppen.. Jeg tenker, minnes, blir litt rørt, og i tillegg lykkelig over at jeg har så mange fantastiske mennekser i livet mitt.. 

I tillegg er scenen i Sex and the City hvor denne sangen spilles, en av de aller fineste scenene i hele serien.. Love it!

CRAVING:

Noe av det beste med julen er alle julekakene, og de mest yummy kakene er definitivt krumkaker. Jeg har knasket på disse kakene gjennom hele desember, og får rett og lett ikke nok, haha. Krumkaker er LIVET! 


//Foto: Bakemagi.no

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg i vidunderlige Bergen med min vidunderlige mann og hund, og ut i fra bildene var det tydeligvis en hvit jul i Bergen i fjor. Når man er her i julen, er det selvsagt obligatorisk å ta turen innom Pepperkakebyen, og det er ingen tvil om at jeg må innom her neste jul. Alt man skulle gjort i løpet av førjulstiden, ass.. Det går aldri som planlagt, og julen kommer alltid like overraskende fort. Jeg begriper det bare ikke, haha. Nå hopper jeg til køys..  Jeg må grytidlig opp i morgen for å få gang på julehandelen som jeg enda ikke har begynt på, sånn at jeg forhåpentligvis kan få en relativt avslappende og stressfri lille julaften. 

Hva håper dere ligger under juletreet i år, fininger? 

SMASK 

14 kommentarer

charlotte o.

22.12.2015 kl.00:04

Kan jeg bare spørre om noe ang bestilling i din nettbutikk? Hvor lang tid ca. tar det før den nye genseren du har i din kolleksjon blir sendt ut?

Mari A

22.12.2015 kl.00:05

Ukens er like morsomme å lese hver gang. Håper du får langrenn under treet, slik at vi lesere kan få litt underholdning, haha :)

Har du laget krumkakene selv?

I år ønsker jeg meg chunky knit under treet!

Håper det ikke blir alt for kaos på julegavehandel i morgen.. klem <3

Emma Julie

22.12.2015 kl.01:37

Virker som en koselig uke! Kos deg med julehandlingen i morgen :)

VILDE

22.12.2015 kl.02:27

Haha, drit i resten av uken når du har hatt et SÅ fantastisk julebord. Du leverer alltid 100 prosent. Nå som jeg har blitt så godt "kjent" med deg føler jeg det skal mye til for at du overrasker, for jeg vet jo hvor dyktig og kreativ du er, men fy søren... Da jeg så dekorasjonene og "underholdningen" på julebordet ble jeg helt målløs. Haha, helt fantastisk! Høres ut som om du har hatt en knallbra uke og det er herlig.

I år som de fleste andre år har jeg ønsket meg en del par med sko. Man får vel aldri nok av sko, eller hva? Ellers har jeg ønsket meg en ny boblejakke. En litt mer sporty type. Så krysset fingrene for at jeg finner noe av det under juletreet i år.

Stor klem

silje ML

22.12.2015 kl.03:59

Elsket bildene fra juleborde, skulle ønske det var enda mer detaljer fra kvelden og pyntingen :D

Ser ut som du har hat en super uke, det er bra :D Kan tenke meg juleborde var ukens høydepunkt ja :D

Kine

22.12.2015 kl.06:53

Sikker på at ukens nedtur ikke var nyheten om at du er den som mottar flest klager på reklamemerking?

http://m.nettavisen.no/na24/propaganda/nettavisen-beklager-fotballfrue-er-slett-ikke-verst/3423173449.html

Karoline E.N

22.12.2015 kl.07:54

Good morgen <3 håper du har sovet godt!

Ukens er alltid like morsomt. Elsker ukens! Den sangen du har delt i denne uken, ukens er helt fantastisk. Nesten så det kommer en tåre i øyen kroken av den sangen :) kromkaker er så nammis! Ååh. Barndomsminner er det helt klart! Hihi. Langrenn ski ja, det kjøpte j meg i fjord og j ler enda av første turen!! HAHAHA. Det var sikkelig Karoline gjør ting hun ikke kan. I år håper j det ligger noen digge pysjer, for pysj er LIVET! Har også ønsket meg penger, da i må kjøpe meg ny sofa da j og xen bestemte oss for og skille lag! Gavekort på IKEA har j også ønsket meg! Flere mumi kopper :D yeii. Gleder meg mest til maten og stemmningen! Blir koselig.

Ønsker deg en deilig dag med juleshopping! Klem klem <3

StyleConnection

22.12.2015 kl.09:48

Kine: Jeg merker all reklame, jeg. Så dette er ikke nedtur i det hele tatt :) Stor klem til deg

Lise Lotte

22.12.2015 kl.11:21

Du har så fine venninner Kristin!! Lykke til med julehandelen, ikke stress alt for mye da! 😊

22.12.2015 kl.21:17

tips på en instagrammer du burde titte på er fashion_recreation

link her https://www.instagram.com/fashion_recreation/

:-*

Stine Grønås

22.12.2015 kl.21:19

Den sangen er bare så magisk syns jeg!!! Kan høre den om igjen og om igjen og bare tenke på alt og alle jeg er så takknemlig over 💕 Du er den første faktisk som jeg "kjenner" som synes det samme om både sangen og scenen i sex and the city!

Håper du får en fantastisk jul!! 😊🎄💕

Klem

Vigdis

22.12.2015 kl.23:38

Håper du vinner prisen du ønsker deg på vixen. Ønsker dere en riktig god jul🎄🎅🏻🍷✨

Nikita <3

23.12.2015 kl.00:28

Så herlig :D

Alexandra Flaa

25.12.2015 kl.19:35

Like nydelige bilder som alltid!

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits