SEXLEKETØY TIL ALLE!

//Sponset goodiebag

Wuuuuhuuuu!

3 dager igjen til jul.. Kanskje på tide å gå til innkjøp av noen julegaver? HE HE!

Men før jeg går til innkjøp av diverse, må jeg jo selvsagt vise dere litt bilder fra jentenes elleville julebord - er dere ikke enig?

Jeg koste meg sånn, så glemte å ta så mange bilder som jeg hadde tenkt, men under her får dere i hvert fall føle litt på den deilige stemningen og de happy vibbene, haha. Høydepunktet var vel da alle jentene skulle åpne goodiebagsene sine, hvor det gjemte seg en haug av vibrerende sexleketøy. Jeg var nemlig så heldig å gjøre en litt funny greie med Kondomeriet, og de laget altså klar goodiebags til hele jentegjengen. Herregud som vi lo.. Og hygget! Enhver jente bør jo ha litt leketøy i nattbordskuffen, så nå har i hvert fall mine fine venninner tilført noen goodies til samlingen, haha. 

Nå passer det også å komme med en liten gladmelding til dere.. ALLE som bestiller litt yummy hos Kondomeriet, får 20% rabatt på sitt kjøp ved å ta i bruk rabattkoden: Juleshopping2015. HURRAAA!

Til middag serverte jeg selvsagt pinnekjøtt og hjemmelaget kålrabistappe, og til dessert kunne jeg by på min berømte oreokake. Jeg må bare si at den er noe av det mest yummy som finnes! Oppskriften finner dere HER

Som underholdning hadde vi "voksenpoeng" som er en slags quiz, hvor tre vinnere stakk av med enda mer sexleketøy, hehe. Her snakker vi den superdigge womanizer med orgasmegaranti, og jeg skal love dere at denne falt i smak. I tillegg hadde vi pakkeleken på rim, og det gøyeste av alt som aldri blir kjedelig - en hjemmemekka photobooth med en haug av spenstige props. Enhjørningen og indianerfjærene slo like godt an i år som i fjor, og den nye rosa flamingoen ble også en hit. 

Den store overraskelsen var stand up på Latter, og dette var virkelig et av kveldens mange høydepunkt. Makan for et show! Vi lo litt til, skålte og smilte og danset og rocket, og etter Latter dro noen av oss på strippeklubb, haha! Seks jenter på strippeklubb er innafor, og det beste var da vi fikk lap dance av strippeklubbens heiteste kvinnfolk. Det var så mye pupper og godsteming atte HJELP, og en obligatorisk tur på Mc Donalds gjorde kvelden komplett. Halleluja! Jeg gleder meg allerede til neste år!

Åhåj..

Jeg er fortsatt sliten, så nå må jeg bare ta en kjapp dusj, før jeg skal filme med TV2. I dag skal vi gjøre noe skikkelig teit, som jeg tror blir kjempe morsomt når det vises på TV i mars, haha. 

Hvordan går det med dere? Er dere ferdig med julehandelen og klar for noen dager med total avslapping? 

LØØØV ♥

23 kommentarer

vilde

21.12.2015 kl.10:24

hahaha herregud du er RÅ! Ble skikkelig inspirert til å lage noe like crazy om et par år haha. Hadde du kanskje gidda å legge ut oppskrift på kålrabistappe? Sikkert ikke akkurat det som er mest etterspurt... men skal lage det til julaften og sliter med å finne en oppskrift haha :-)

charlotte o.

21.12.2015 kl.10:46

hahha, herlig! Du gir meg virklig gode ideer :D Kjekt å lese! Skal også prøve ut oreokaken din :D Hjemmelaget er så godt, derfor blir jeg alltid skuffet når jeg kjøper det ute :(

Miriam

21.12.2015 kl.11:19

Hahaha! Hørtes ut som et morsomt julebord! Skulle veldig gjerne vært en del av det der. Morsomt at du gav bort sexleketøy i goodie bag, og som premie! Womanizer høres jo kjempespennende ut, men den er dessverre litt dyr for min lommebok.

Når vi først er inne på sexleketøy, kunne ikke du skrevet en "Sex talk" om nettopp dette? Er det noe spesielt du anbefaler o.l. Mener å huske at du ikke har skrevet om det tidligere.

Jeg mangler noe småtteri av juleshopping, men jeg er ikke stresset. Okei, hvem er det jeg lurer? Småtteri eller ikke, jeg er stresset som faen.

Ha en fin dag, kjære Kristin!

Stor klem

Ann Sissel

21.12.2015 kl.11:21

Jeg blir i ekstase av å se hvor fantastisk kreativ og god du er som menneske. Du gir meg håp om at det finnes flere skapninger som deg som kan være med å løfte andre mennesker OPP! Bare det å gå inn å lese bloggen din HVER DAG(flere ganger til dagen) er blitt en terapi for meg. Jeg kommenterer ikke så ofte, noe jeg har bestemt meg for å bli bedre på, men du er virkwlig min STØRSTE inspirasjon og motivasjon i hverdagen. Tusentakk for at du er du ♡

Karoline E.N

21.12.2015 kl.11:24

Halleluja for et julebord! Virkelig gjennomført til den minste detalj :D dette kan du Kristin, så j er sikker på at jentene var storfornøyd med årets julebord. Sexleketøy må jo være en fantastisk julebord gave!! Så TØFT. Inponert altså! Quiz er jo også gøy gøy. Strippeklubb vil j besøke også, så neste gang skal j jaggu foreslå det for jente gjengen, hadde jo bare hvert super artig! Bildene dine er som alltid fantastiske, og j bare elsker hvordan du redigerer dem.

Ønsker deg en super deilig mandag, Kristin! J er ferdig med alle gaver, så er bare avslapning på meg fremover. Digg altså! Klem klem

Charlie

21.12.2015 kl.11:47

Så GØY! =D Du er så flink og kreativ, det der ser jo bare ut som tidenes fest!

Hadde juleverksted her hjemme i går med mine beste jenter, da ble det laging av konfekt til jul og masse tyt og mas om alt mulig og masse god latter =D

Er ferdig med å kjøpe julegaver, men har et par jeg skal lage litt greier til, med bilderammer og sånn =P

Klem i fleng!

Emma Julie

21.12.2015 kl.11:52

Hahaa så artig! Sexleketøy må man alltid ha. Ser ut som dere hadde en topp kveld. Du klarer jo alltid å gjøre disse julebordene fantastiske! Kos deg med julehandel :)

Emma Djupevåg

21.12.2015 kl.12:14

INGEN!! Ska sei at Kristin Gjelsvik ikkje e kreativ😂

Sexleketøy i goodiebags, du e so rå! Såg kjempekjekt ut, du e so flink å stella i stand sånne events!❤️

Stooor klem

Benedicte skudde

21.12.2015 kl.12:16

Åååh! Det så utrolig koselig ut! Leketøy er alltid innafor. Nei vi er sent ute iår vi også. Så skal ut å presse meg fram på Karl Johan, Oslo city og byporten for å handle julegaver nå... Sammen med TO!!! Mannfolk :O Hahah! Ha en fin dag videre! Klem<3

Camilla.

21.12.2015 kl.12:35

Haha, så utrolig tidig og for en kveld! Skal si dere klarer å holde det gående hele natten! :-D Jeg har aldri vært på strippeklubb, men jeg er sikker på at jeg hadde rødmet ihjel.

Lykke til med filmingen :-)

Kathis

21.12.2015 kl.12:56

Ska tru eg vart gla når eg såg rabattkoden! Har sett på ett par ting eg ønska meg inne på Kondomeriet.. Men skuffelsen vart stor når koden ikkje er gyldig!

StyleConnection

21.12.2015 kl.12:59

Kathis: Skal sjekke opp i dette ASAP :) Prøv igjen om et par timer. Klem

Tonje

21.12.2015 kl.13:15

Så typisk.. Skulle visst om rabattkoden litt før.. Bestillte womanizer lørsdagskvelden, menmen gleder meg til å få den i posten :D

Hadde ikkje vert feil å fått en sånn goodiebag, heldige disse jentene dine :D

Julie

21.12.2015 kl.16:27

Fyfader, du er jo julebord-dronninga! Dette er virkelig en inspirasjonskilde ❤️ Kanskje du kunne lagt ut handleliste? Det hadde vært supert!

Mari A

21.12.2015 kl.17:39

Hahah OMG, for et rått julebord, og for en rå dame DU er! Kan nesten ikke vente til neste gang jeg skal stelle i stand fest!

Jeg er ikke helt ferdig med julegavene, og gruer meg til totalt kaos når jeg må ut i morgen eller lille julaften.. Jaja, har heldigvis fått unnagjort det meste, og det med julestemning og kos <3

Gleder meg til å se deg på tv på våren :D

Silje

21.12.2015 kl.20:26

Haha ,høres ut som at det var en flott lørdag 😊. Det hadde garantert vært gøy , å vært der selv Hehe. Håper kåringen av månedens leser for November, blir kåret når du får tid . Gøy konkurranse dette da hehe .

Håper du får en flott kveld 😊💓

21.12.2015 kl.21:12

Jeg er seriøst overbevist om at du må lage de beste julebordene/festene i verden, jente!! SÅ rått:D

Malin Stuerød

21.12.2015 kl.21:50

Vil du legge ut alle spørsmålene på voksenquizen? Hadde vært gøy å spille med jentene😍

Kathis

21.12.2015 kl.22:09

Da va det lagt inn bestilling. :)

Takk for tilbakemelding!

Julie

21.12.2015 kl.22:23

SÅ koselig dette så ut, også så kreativt <33

VILDE

22.12.2015 kl.02:18

JEG ER MÅLLØS!!!!!!!

Iselin HL

22.12.2015 kl.13:54

Haha så gøy! Jeg skulle gjort mye for å ha blitt med på den festen.. Du er så flink og kreativ ❤️ Sexleketøy, strippeklubb og dans er jo helt innafor.

Smæsk💋🙊

Silje

23.12.2015 kl.17:05

Hei :) hvor har du kjøpt kostymehattene?:)

Skriv en ny kommentar

hits