SÅ GJENNOMFØRT AT DET BLIR TEIT!

Jeg er så gjennomført at det noen ganger blir litt teit..

I hvert fall når det er snakk om dekorasjoner til en bestemt begivenhet, eller når det rett og slett kommer til innpakking av gaver.. Det er ikke snakk om å gi bort gaver som er pakket inn med null kjærlighet og en dasj manglende kreativitet, og i min forskrudde verden er det viktig at gavepapir matcher med både bånd og kort. Jeg er verre når det gjelder borddekking og dekorering til festivitas, for da går jeg i gang med planleggingen og innkjøp flere uker i forkant, haha. 

Nå har jeg nevnt sånn ca. hundre ganger at det er duket for jentenes julebord på lørdag, og det kommer vel ikke akkurat som et sjokk at bordet skal dekkes i knallrosa, lilla og metallic - da blir det akkurat så girly det bør være, haha! Nå gjelder det bare å få spikret de siste detaljene, og så er jeg klar for å huse 15 smellvakre kvinnfolk!Hvor awesome er ikke disse mini discokulene? 

Helt rå, eller hva? Disse fant jeg på Søstrene Grene til den nette sum av 6,- per stk. Det er jo virkelig noe å rope hurra for, og discokuler er jo et must på jentefest. Bord og stoler er bestilt fra Den Flyvende tallerken, og alt jeg trenger nå er å få ryddet bort alt rotet, sånn at det faktisk blir litt koselig her. Jeg forstår bare ikke hvordan det alltid kan bli så himla rotete! Nå har vi jo til og med bedre skapplass, så hvor jeg gjorde av rælet før vi flyttet må jo gudene vite - jeg blir helt matt! 

Er det noen som har et knakende bra tips til hvordan man skal få orden på en supereffktiv måte? Hver gang jeg går i gang tar jeg meg selv i å plutselig bare sitte der og stirre tomt ut i luften.. Det er nesten som jeg sovner uten å lukke øynene, haha.. Og det er så forbanna irriterende.. Jeg MÅ bli mer organsiert og ryddig av meg! Det får bli et sånt teit nyttårsforsett, lol!

Musikken må i hvert fall fyres opp femten hakk akkurat nå, hvis jeg i det hele tatt skal få energi til å få gang her i Hemdalsgata. Get shit done, Gjelsvik! Og det ASAP!

Har dere en fin dag? Er det noen av dere som skal på julebord på lørdag? 

SMASK

25 kommentarer

Lise Lotte

15.12.2015 kl.11:04

Skulle akkurat til å nevne musikk før du skrev det😄 Julemusikk er jo alltid safe nå i jula. Forresten kult med alle fargene, gleder meg til å se bilder av bordet! :D

charlotte o.

15.12.2015 kl.11:14

Spennde farger til julebordet, som gir en utradisjonell men leken variant. Gleder meg til å få se resultat, om du poster det da :)

ang. tips? Så er jeg litt tom for det her også. Kanskje finne en inspirasjon til å rydde. Om jeg har mulighet så ommøblerer jeg mens jeg rydder, men det hadde du jo prøvd allerede så jeg på snap. hehe. Kanskje du kan prøve å sortere tingene? Kanskje finne frem en bossekk? Det finnes alltid noe greier man aldri bruker men likevel tar vare på, og det er jo egentlig boss.

Lykke til med ryddingen og pyntingen av cribben :D

Gunn Beate

15.12.2015 kl.11:21

Kjære Kristin!

Når vi skal ha julebord sammen (en gang!) så kan jeg gjerne snakke høl i huet på deg om rydding og organisering, siden jeg er over gjennomsnittet interessert i alt som kan systematiseres og planlegges. Enn så lenge kan du lese om det i nerdebloggen min - det er ett og annet godt triks der om jeg skal si det selv.

Det viktigste - alle har det rotete - men det er lettere og det går raskere å ta en rufs når alle tingene opprinnelig har et eget sted. Et grunnsystem, gjerne med merkede hyller og kasser, slik at også bedre halvdeler og de små desimalene noen har også forstår hvor ting skal ligge ;)

Gleder meg til å se det gjennomført pyntede julebordet! Du har sansen :)

(Og ps - det er normalt å være litt rotete når man er kreativ. Og du vil vel heller være kreativ enn røddig?! ;) )

Marie

15.12.2015 kl.11:34

Tips til effektiv rydding!

Under denne "prosedyren"må du ikke finne på å sette deg ned i 5 minutter! (vet med meg selv at det ALDRI bare blir 5 minutter! )

1.Skriv liste med avkryssningsbokser som du krysser av etterhvert som du gjør dem! (skriv ned hver minste ting, ikke tenk på at det ser mye ut! men bruk den til å se hvor effektiv du er! jo mer småting jo mer effektiv virker du )

2. begynn i et hjørne/innerste rommet/ytterste rommet og jobb deg mot andre enden av leiligheten. enklere sagt: del opp leiligheten slik at du systematisk rydder deg videre.

3. gjør flere ting av gangen( ikke start i flere rom, men eks: finn frem ALT skittentøyet, legg det i hauger og sett på en å en vask fortløpende.) når jeg ser skittentøyshaugen minsker får jeg masse motivasjon til å fortsette.

4. husk å gjør deg helt ferdig med hvert enkelt rom! (jeg pleier og pynte, tenne lys og vaske over alle overflater slik at det føles rent og koselig! Da vil jeg ha det sånn i alle rom mens jeg har mojoen over meg. hihi

5.NÅ ER DU FERDIG!! SETT DEG NED Å NYT DET!

Line B

15.12.2015 kl.11:38

Gleder meg til å se resten 😄 Digger deg, du er så AWSOME med alle farger 😘😘 julemusikk = 🎉🎁😄☺️

15.12.2015 kl.11:48

Det hjelper ofte å la være og kjøpe så mye ræl man ikke bruker ;)

annelicharlott

15.12.2015 kl.12:08

Så morsomme de discokulene var! :D

Nikita <3

15.12.2015 kl.12:39

Sykt søte julekuler, hvor er de fra? :D

VILDE

15.12.2015 kl.13:15

Haha, skremmende hvor lik vi er på så mange områder. I år som i fjor ble det rosa gavepapir på meg også. Og selvfølgelig hvitt gavebånd som matchet til stripene på gavepapiret. I år har jeg til og med vært så flink at jeg har hjemmelagde kort i og med at jeg ikke fant noen julekort som matchet til både bånd og papir, hahaha. Kommer faktisk ikke over at jeg er ferdig med julegavene allerede. I fjor kjøpte jeg alle julegavene en time før Åsane Senter stengte på lille julaften. Det er mer typsik meg, haha.

Når det kommer til ryddingen er jeg ikke så jævlig effektiv av meg... Men når jeg først MÅ få noe unnagjort, skriver jeg en ganske detaljert liste over alt jeg skal ha gjort, og krysser ut underveis. Ganske stress, men er jo verdens beste følelse å krysse ut flere og flere punkter på listen. Hin dagen kjøpte jeg meg en superfresh to-do liste på ARK, så nå er det nesten som jeg har lyst å ha mye å gjøre bare for å få tatt den i bruk, haha.

Fyr på musikk og få det gjort!

Iselin HL

15.12.2015 kl.13:28

Jeg er helt enig med gavepapit og sånt. Det er så stas når det gjøres ordentlig. Jeg hisker enda da mamma bare fikk skikkelig fine gaver innpakket i sin beste kvalitet mens vi unger bare fikk noen halvrevnete gaver.. hehe. Jeg bruker å pakke inn nok så ordentlig. Jeg tar ikke helt av, for det meste hives jo, men så lenge det ser ordentlig ut er det stas :D

Og den ryddingen... Når tar den slutt? Jeg har den berømte "the chair" med masse klær i.Jeg hadde det aldri før, men da hadde jeg ikke en stol på rommet heller. Da var det heller "the floor" x) hahah omg.. ha en finfin dag <3

Camilla.

15.12.2015 kl.14:42

Gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet for julebordet :-) Du har jammen noen heldige venninner.

Jeg er forresten helt enig når det gjelder innpakking av gaver. Jeg elsker å dulle med det og gjøre dem fine!

Hege B

15.12.2015 kl.15:33

https://open.spotify.com/user/hegbr/playlist/1ubpsLiBOjWJafL7Z2Akdo

Anbefaler spillelisten min som inneholder 96 fantastiske julesanger - de som alle har hørt! kan bli KOS på julebordet <3 KOS DEG

Silje ML

15.12.2015 kl.15:44

Gleder meg såååå mye til å se det ferdige resultatet av pyntingen til lørdag, og ikke minst høre hvordan det har vert :D Elsker stilen din, å blir så inspirert til å dekke og pynte når jeg ser hvor fresht du får det :D

Skulle nesten ønske jeg ble invitert på jentenes julebord hos deg, men blir jo på ein måde med på feiringen, vi lesere også :D

15.12.2015 kl.15:59

Anbefaler plastbokser til oppbevaring. Stable dem i høyden i en bod, og skriv hva som er oppi hver boks, feks 'hobby' 'bilder' osv. Ellers har de også helt geniale stålskuffesystem på ikea

Emma Julie

15.12.2015 kl.17:27

Tror det blir veldig bra! Pynten er i alle fall rå. Håper du har fått ryddet slik at det blir flott til lørdagen :)

Mari A

15.12.2015 kl.17:57

Julebord hos deg ser jo helt konge ut!🎉😍 Gleder meg til å se ferdig resultat av pyntingen!

Ha en fin kveld💕 Klem

Jannicke

15.12.2015 kl.19:08

Ville bare skryte av bildene dine. Har lest bloggen din den siste tiden og synes bildene dine er veldig flotte 😃 ha en fin dag

Miriam

15.12.2015 kl.20:13

Åh! Et julebord arrangert av selveste Kristin Gjelsvik aka Styleconnection MÅ jo bare være helt fantastisk! Du legger virkelig heart and soul i det, herregud så gøy det må være å ha deg som vert! Gleder meg til å se hvordan resultatet blir. Blir det noe lignende tidligere sammenkomster du har regissert, blir jeg nok ikke skuffet :-)

Haha, det å sitte å stirre tomt i luften når rotet er på sitt verste, kjenner jeg meg så altfor godt igjen i. Det pleier som regel å funke bra for min del når jeg har på superFUNKY musikk det går ann å DANSE til. Groovy! Det tar som regel mye lengre tid med ryddingen, ettersom de beste sangene kan få en til å gjøre de merkeligste dansemoves... Det verste er når det er et speil i nærheten. HAHA, skjer med å stå foran et speil å danse? Er jeg verdens største freak som synes det er SINNSYKT gøy å stå foran et speil å danse? LOL!!!

Stor klem

Line B

15.12.2015 kl.20:47

Kommenterer bare igjen, siden stakk innom en tur til uten nytt innlegg :D :D Stemte akkurat i alle kategoriene til vixen på deg :* Elsket det rosa og sølve papiret!! Spesielt sølv da <3 Og har et spørsmål: Er ofte roser på de fine bildene dine, kjøper du dem selv eller får du dem av Dennis eller andre?? :) utrolig fint uansett!!

Karoline E.N

15.12.2015 kl.20:54

Hallo <3 du er så flink! Du skulle jobbet med å dekorert for folk som skal ha fester, for du får det virkelig til. Hurra! Gleder meg til å høre om årets julebord! Disko kuler hører med vettu, blir nok knall :D for meg funker blanke plastikk bokser, eller andre litt finere bokser med merkelapper! Hvem fant opp rot, det lager bare dårlig stemmning :/ håper du har hatt en fin dag! Klem klem <3

Gro

15.12.2015 kl.21:20

Heihå! Jeg slår alltid til med høy musikk når jeg skal rydde og gjøre kjedelige ting, og det funker greit.

Men er det mye kjedelig som skal gjøres så er jeg avhengig av å ha liste! Legge en plan på når de forskjellige tingene skal gjøres, eller så bare utsetter jeg helt til de MÅ gjøres.. :p

Blir fresht julebord! Kos dere :D

Kristine

16.12.2015 kl.01:36

Jeg sliter med det samme da jeg har ei passe lita leilighet. Men mitt beste tips er å ha ei skuff i en kommode eller i klesskapet der du har lov til å være rotete, uten noe system. Der du bare kan slenge fra deg ting.

Det gjør jo ingenting at det er rotete en plass så lenge der er gjemt bak ei skapdør eller ei skuff ;)

Emma Djupevåg

16.12.2015 kl.08:59

Haha, så kul pynt! åsso so ordentlig du e på pynting då! Du e så kul og du har liksom dan råaste stil! Digga at du gjer alt så sjukt gjennomført. Såg på da programmet det beste vorspielet, og da USA tema va jo midt i blinken, åsso så godt gjennomført, Du har ein rå stil!<3<3<3 STOR klem

Susanne

16.12.2015 kl.15:58

Pynting og dekorasjon til fest er jo så gøy! Jeg har begynt å tenke på nyttårsaften allerede, og har dannet meg en god del ideer etterhvert. Kanskje du kunne skrevet et innlegg med litt tips til dekorasjon, borddekking, gaver/stæsj på bordet til gjestene, og kanskje noen leker/aktiviteter? :)

Lykke til med rydding, pynting og julebord på lørdag!

Kine

17.12.2015 kl.09:15

Meld deg opp til eksamen, og når du egentlig må lese på eksamen, så er det myyye gøyere å rydde! Til og med doen blir gøy å vaske

Skriv en ny kommentar

hits