IKKE SÆRLIG HØY I PARTYHATTEN!

Hei igjen, rockeboller ♥

På minnebrikken fant jeg noen snaps fra helgen, og de har jeg nettopp pimpet opp i redigeringsprogram, for så å vise dem til dere.. Jeg sitter fortsatt igjen med et smil etter lørdagens festligheter, da det var duket for vårt årlige bergenserjulebord. 

Min fine venninne kledd i grønt, var vertinne for kvelden. Caroline, som hun heter! Og hun er alltid fantastisk når det kommer til å ta på seg vertinnejobben.. Det er ikke bare-bare å invitere inn til årets julebord, og det er alltid stas om vertskapet har engasjert seg litt ekstra i forkant av begivenheten. Da føler man seg jo så velkommen og ivaretatt, og Caroline klinket i gang kalaset med en rørende og feiende flott tale. Sånt kan man like.. I tillegg hadde vi pakkelek og SMS-rulett, og med det samme det er snakk om noen som helst form for konkurranse, er vi en gjeng mennesker som ikke gir opp så lett, haha. 

Det var mye grusomt som skulle sendes ut til tilfeldige på telefonlisten, og jeg kan ikke akkurat si at jeg var særlig høy i partyhatten da jeg måtte sende "Jeg fikk mensen i dag, og blør skikkelig mye. Hva kan du anbefale?", til bankrådgiveren min. HAHA, det går ikke an... "God bedring, Kristin. Tror jeg fikk feilsendt SMS av deg", var svaret jeg fikk i retur.. Makan for en høflig type, haha. Jeg har virkelig en helt rå bankrådgiver.. Jeg dævver av det opplegget der, haha!Se på de fine jentene da.. Og SE på den freshe brunfargen min, haha. 

Jeg ble nemlig invitert til Spraytanhuset dagen før festen, for å få litt sponset partyglød, og skal jeg være ærlig, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle føle meg SÅ fresh som jeg gjorde etter en runde med litt bruning.

Sist gang jeg var på en salong for å bli sprayet til fest, var for 12 år siden på Wah Wah Lagunen, og for 12 år siden var ikke verken produkter eller utstyr av den kvaliteten man finner nå til dags. Jeg har aldri sett jævligere ut enn det jeg gjorde den gangen, og var så skjollete og grusom atte HJELP. Det gjorde ikke saken bedre at jeg på den tiden brukte beige leppestift, sånn for å fremheve den gulbrune ekle fargen litt ekstra godt, haha. 

Det er godt noe endres med årene, og en ting som alltid vil være sikkert, er at litt brunfarge gjør noe med selvfølelse og selvtillit. Makan! Og så er det jo så mye bedre med en runde spraytan enn å ligge i solarium.. Det positive med solarium er dog at ingen trenger å se deg mer eller mindre naken, men hos Spraytanhuset er det heldigvis ingen som ser rart på deg, selvom du viser frem den dvaske, halvnakne, og kritthvite kroppen i flombelysning. Samtalene blir jo i tillegg like morsomme som man ser ut, der man står med en slags badehette og engangstruse..

Kristin etter et lag med spraytan: Valkene blir jo faktisk litt gjemt bak denne deilige brunfargen, haha. 
Spraytanhuset: Ja, ikke sant? Og så føler man jo faktisk at fargen fremhever musklene.. 
Kristin: Eh, muskler? Haha, ja det kan nok stemme, men det er ikke akkurat så mye muskler å finne på denne kroppen for å si det sånn. LOL!

Jeg er like brun og fin fremdeles, og så sjukt begeistret for å føle meg like fresh som jeg gjør midt på sommeren. Halleluja og hurramegrundt!

Etter selve julebordet og god gammeldags dansing på stuegulvet, danset vi videre til byn.. Det er jo kjekt å være ute i Bergen når man først er hjemme, og så var det jo så hurra at Christian også var i Bergen på julebord med gutta. Vi dro han med oss på dansegulvet, og kvelden endte i kjent stil på Mc Donalds. Det er jo obligatorisk! Og der møtte vi så sjukt mange rare og festlige mennesker. Jeg tror vi satt i kroken vår i nesten to timer før vi kræsjet på hotellet, og i løpet av disse to timene tok jeg en god del stygge bilder med en god del mennesker. Kan tenke meg at det var kjekt for folk å våkne opp med bilder av dobbelthaken min dagen derpå. Hahahahh! Huff.. 

Jeg gleder meg sånn til en ny runde på førstkommende lørdag, og ikke minst til å avsløre for jentene hva som blir årets overraskelse. YAY!

Har dere en fin kveld? 

22 kommentarer

Siri Olsen

14.12.2015 kl.20:18

Elsker innleggene dine!

Christine

14.12.2015 kl.20:26

Vi Bergensere vet å feste ;)

Nikita <3

14.12.2015 kl.20:27

Herlige bilder :D

Miriam

14.12.2015 kl.20:58

Haha, sms-rulett = scary shit. Det er det som gjør det så gøy. Hørtes ut som du hadde et kjempemorsomt julebord med jentene dine fra Bergen. Du gløder på bildene! Fine deg.

Stoooor klem

Camilla.

14.12.2015 kl.21:01

Fine bilde; og det ser dritkjekt ut! :-D

Mari A

14.12.2015 kl.21:09

Haha, ser ut som dere har hatt det helt konge, og du ser smashing ut som alltid!

Kvelden her har gått til å pakke julegaver, og det er jo så koselig:)

Ha en fin kveld. Klem❤️

Fanny Potter

14.12.2015 kl.21:36

Har en super kveld, men må sitte her og proppe i meg astmatabletter fordi jeg ble mistet i skogen som liten og fikk astma pga. kulden

MEN HALLO HVEM BRYR SEG HHEEHHEEHEHH neida

soryr jeg har sukkerkick

har egentlig ikke det, bare trøtt

ok ha det ikke hat meg

VILDE

14.12.2015 kl.21:38

For noen fantastiske blinkskudd! Ser ut som om dere hadde en helt herlig kveld. Nå fikk jeg lyst å invitere til skikkelig jentevors, haha.

Hadde tenkt å kommentere så brun og fresh du så ut, etter å ha sett bildene. Hadde aldri gjettet at det var spraytan. Kan spraytan bli så bra!? Imponerende!

Line B

14.12.2015 kl.21:46

Åå du var så sykt pen på disse bildene kristin!! det er du alltid, men syntes det alenebildet av deg var kjempefint! :) Digger deg virkelig, stå pååå!! Likte forresten valkekommentaren :D

Sunniva

14.12.2015 kl.22:44

Hallaisen! Kunne ikke du skrevet et innlegg om alle de festlige tradisjonene du har med jentegjengen? Veldig spent på hva årets overraskelse går ut på for eksempel :D

LisaLDN

14.12.2015 kl.23:21

Hahaha, hadde daua av den SMSruletten! Ligger reglane ein plass, btw? Må hugse det til neste vors! :)

Hilde

14.12.2015 kl.23:24

Hihihi så morsomt innlegg! :D

Jeg skal til Bergen i helgen på julebesøk. Gleder meg sånn! :)

charlotte o.

15.12.2015 kl.00:26

Herlig! Syns det ordet beskriver deg veldig bra.

Du kunne vell ikke oppsummert hva SMSruletten går ut på, og hvordan reglene fungere? Evt andre kjekke "aktivteter" på en fest!

silje ml

15.12.2015 kl.08:14

Så ut som dere hadde det kjempegøy😃 off.. sms rulett kan fort bli pinlig ja😂

Emma Julie

15.12.2015 kl.08:17

Så herlig! God stemning her. Bra dere finner på mye tull! Brunfargen ble også veldig fin. Jeg gleder meg til å se bilder etter lørdagen :)

Alexandra Flaa

15.12.2015 kl.10:50

Du er virkelig vakker Kristin! Har ikke ord <3

Emma Djupevåg

15.12.2015 kl.10:52

Hallao :) så kule bilde, for eit herlig innlegg!❤️

Du e berre så rå! Og gjett kem so nettopp kom ut av klasserommet med ein 6 ar på norsk muntleg prøveeksamen? Jo, this girl👏🏽

Elske bloggen, stå på me dei rå innleggene🙌🏼😍

Lise Lotte

15.12.2015 kl.11:01

Ser ut som du har det gøy på bildene! Fine bilder <3 Ooog den gule genseren er tilbake!!! Haha :D

Kamilla Haaland

15.12.2015 kl.11:04

HAHAHA! Uff, SMS-rulett er noe jeg ikke tørr å være med på, ass. heheh!

Iselin HL

15.12.2015 kl.13:23

Hahaha så morsomt!Alle di bildene du legger ut ser så utrolig morsomme ut! <3 Har du noen gang kjedet deg på en fest? :o hmm.. I dag har der vært fotballturnering på skolen, 8 minutter hver kamp, og jeg har mista kondisen heeelt... etter 5 minutter var jeg helt dæv, hva skjedde? Men men.. Kvelden går til juleball med resten av videregåendeskolen! Blir gøy, selv om jeg er sjukt lite gira akkurat nå. Gidder ikke å dursje en gang (ennå) HAH <3 Kos deg!

Synne

15.12.2015 kl.13:47

Hei Kristin!

Jeg må bare spørre; hvor er mobil-dekslet ditt kjøpt hen?!? Det var bare überkult!! :) :)

Karoline E.N

15.12.2015 kl.20:49

Dette julebordet så jaggu koselig ut :D julebord med jentene faller alltid i smak, og ingenting er bedre. Hurra for julebord! Gleder meg til å se julebordet du skal stelle i stand. <3

Skriv en ny kommentar

hits