DENNE UKENS...

Happy good julemorgen, vakringer ♥

Har dere sovet godt?

Jeg kicker i gang en ny uke med den ukentlige oppsummeringen - dette var ukens lættis, hahhahaha..

 

CRAVING:

Okei.. Finnes der et mer yummy bakverk enn lussekatter? 

Lussekatter er noe av det beste jeg får i desember, men dessverre noe jeg får så altfor lite av, haha. Da jeg var innom Julebakeriet forrige uke, spiste jeg lussekatter til jeg rullet ut av butikken, og jeg kan fortsatt kjenne den gode smaken i munnen. Naaaaam!


//Foto: HER

INSTAGRAM:

En av mine soleklare favoritter på Instagram er @abeautifulmess! Her er det mange bilder å bli glad av, masse farger, og en haug av herlige elementer.. Dette er virkelig en konto man bør følge for litt happy påfyll i hverdagen. 

LÆTTIS:

Det er så fryktelig synd at jeg var alene da dette skjedde, for dette hadde vært så forbanna gøy å ha på film... 

Jeg var ute hos mamsen og Jon på lørdag før jeg dro til Bergen, for å hente en varm jakke jeg kjøpte i Spania.. De måtte selvsagt ta denne med i sin koffert da min var stappfull av julepynt, og da den var hentet og jeg var på vei ut i bilen, skjedde det..

Jeg trynte så inn i satan! Mamma og Jon har nemlig en slags rampe i tre som går fra inngangsdøren og ned på grusen, sånn at det blir litt lettere med rullestol, og denne trerampen var så glatt at det rett og slett var umuilg å holde seg på bena. Jeg sklei, føk opp i luften, og moste ned i plattingen med hele kroppen. Jeg landet helt flatt, så her fikk hele kroppen kjenne på det harde underlaget, og siden jeg falt så hardt, hørte de braket helt inn på kjøkkenet, haha. Jon kom fort ut for å se hva som hadde skjedd, og de r lå jeg på bakken og lo meg fordervet. Det er stygt å si det, men noe av det morsomste ever, er når folk tryner, og når du selv tryner så heftig som dette, kan man ikke gjøre annet enn å le - høyt, haha! Bare så synd ingen så meg... 

WANTIE:

Jeg får aldri nok sneakers, og disse fra Adidas står høøøyt på ønskelisten.

Kanskje de dukker opp under juletreet i år? Fra meg til meg? Haha!

 

LÅT:

Åh!

Det er så deilig med alle disse julesangene, men en sang som virkelig får det til å krible i hele kroppen er "It's The Most Wonderful Time Of The Year!"! Denne låten gjør meg så inn i julegranskogen lykkelig.  

MEST LESTE INNLEGG:

Var innlegget hvor jeg strekker ut en hjelpende hånd nå i julen.. Dette fikk massiv oppmerksomhet, og mailene har tikket inn i mailboksen i rekordfart. Jeg jobber på spreng for å få svart alle sammen, og for å sette sammen noen fine pakker til dere. Har dere enda ikke fått svar, skal dere vite at jeg ikke har glemt dere, men at det tar litt tid å få kommet meg gjennom alt ♥

HØYDEPUNKT:

Det er så mange høydepunkter dra uken som gikk. Bergen og julebord var selvsagt ett av dem, men noe som var ekstra hyggelig forrige uke, var shoppingrunden jeg hadde på Cubus, med den herlige vinneren av konkurransen som jeg hadde på bloggen for noen måneder siden. Det er alltid stas å møte blogglesere, spesielt når vi faktisk får litt tid sammen sånn som dette. Max kos!

HAPPINESS IS..:

Sjekk ut The Happy Page for mer happiness ♥PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var mandagen ekstra blå, for da var jeg rett og slett helt ferdig etter jentenes julebord, haha. Disse julebordene overgår absolutt alt, og jeg gleder meg så sinnsykt til førstkommende lørdag.. Da er det nemlig duket for nok et kalas her hos meg, og jeg er 100% sikker på at vi kommer til å få TIDENES kveld! Tror jeg må finne frem photobooth-rekvisitaene fra i fjor, haha.. Det gjør virkelig susen på julebord!PLANER FOR DENNE UKEN:

Denne uken er så stappet som den kan bli, og nå gjelder det å holde tungen rett i munnen for å ikke glemme noen punkter på agendaen.

I tillegg til lunsjavtaler og møter, blir det juleverksted med jentene på onsdag. Dennis og jeg skal til Jul i Vinterland her i Oslo for å få litt ekstra julesteming, i tillegg til en liten julaften på torsdag. Dennis reiser til Stavanger på lørdag, og da trenger vi en real kveld sammen med julemat og kos. Betty kommer på fredag, jeg skal fikse det siste som gjenstår til jentenes julebord på lørdag, og så bør jeg vel kanskje begynne på julehandelen også, haha. 

Hva var det beste fra uken som gikk, fininger? Og hva står på planen for den nest siste uken i 2015?

Tenk at året snart er omme.. Damn!

17 kommentarer

silje katrine

14.12.2015 kl.09:39

haha måtte le litt når jeg leste når du falt :D

ha en strålende mandag fineste duu<3

Fredrikke L

14.12.2015 kl.10:24

haha, gøy! Kom gjerne innom torsdag etter kl. 15 for da jobber jeg på juleverksted i Jul i Vinterland :D Håper du får en fortsatt strålende dag! :)

Mathilde

14.12.2015 kl.10:41

Ha en strålende fin mandag videre, Kristin :) <3

Silje katrine

14.12.2015 kl.11:10

har forresten skrevet om deg på bloggen min :)

Nikita <3

14.12.2015 kl.12:12

Herlig :D

Emma Julie

14.12.2015 kl.12:48

Her var det mye flott! Hadde likt å sett deg tryne ja, haha. Ser ut som du har en herlig uke i vente også!

Luisa Fernanda del Mar

14.12.2015 kl.13:40

Skoene fra Adidas, wanties!!!

Hedda

14.12.2015 kl.13:50

Kunne du lagt ut oppskrift på asiatiske tilslørte bondepiker? Det ser så godt ut, så jeg tenkte kanskje jeg skulle prøve meg på det til mitt jentejulebord :)

Mari A

14.12.2015 kl.14:25

Hahah, måtte le når jeg leste at du trynte. Jeg gjorde nemlig det samme på lørdag, da det var skikkelig glatt ute 😂

Rebeccca

14.12.2015 kl.15:10

Du har alltid så fin og rosa laibikk på deg! Hvilken farge/merke er det? Jeg vil også ha. :D

14.12.2015 kl.15:59

Hei Kristin!

Jeg lurte på om du har noen morsomme aktiviteter og/eller drikkeleker man kan ha på julebord med venner? Skal arrangere julebord for første gang på lørdag, og vil selvfølgelig at det skal bli best mulig :-D

VILDE

14.12.2015 kl.18:14

Åååå, lussekatter! Jeg var innom bakeriet i går for å kjøpe meg en. Hadde gledet meg sånn. Og gjett hva? Utsolgt! Jeg ble SÅ skuffet, haha. Så ble ikke noe lussekatter på meg. Kjedelig...

Emma Djupevåg

14.12.2015 kl.19:58

Århh, virka herlig å ha tid te sånt😊 No e eg i full sving med eksamen, misunne deg!

Ha ein fin dag vidare Kristin, du e heftig❤️

Iselin HL

14.12.2015 kl.20:09

Denne ukens høydepunkt var å komme på skolen. Ferdig med alt av tentamener og få beskjed om at vi kan gå hjen etter TO timer x) hahha dagen i dag ass😍 Jeg har faktisk ikke falt en eneste gang i år 🙊 Hvem vet. Plutselig faller jeg i dag:o kos deg så mye ressten av kvelden fineste du ❤️

Miriam

14.12.2015 kl.20:10

Ååååå... Lussekatter. Det er godt det. Ingen lussekatter på meg i år... Er det lov å bake litt forsinket? Hoho

Hahaha, jeg ser for meg det "flotte" fallet ditt. Du er heldig som ikke gjorde det med publikum. Jeg har gjort akkurat det samme, men jeg hadde et stort publikum på plass. Selvfølgelig. That's my life.

De Adidas skoene var sykt deg! Haha. De burde du kjøpe.

Klem

Line B

14.12.2015 kl.21:49

Nam lussekattene fristet veldig!! Er nødt til å få med meg kjæresten min på dette en dag i jula <3 Har kommentert det før, men elsker virkelig "Denne ukens" innlegg!! Lurte på om du kunne komme med noen flere innkjøpsvideoer en dag du får tid? Eller en "haul" video som du sier på youtube, hahah jeg ler hver gang jeg ser de videoene :D

Karoline E.N

15.12.2015 kl.20:36

Hallo <3 her har det godt i et siden j kom til Oslo på søndag! Hjelpes meg å tiden flyyr. Et døgn skulle hatt flere timer! Det står høyest på min ønske liste i år. Så kjære julenisse. Jeg ønsker meg flere timer i døgnet, for rekker ikke alt j skal ;o wææ. Nå er jeg ferdig med julegaver 2015, så nå skal j bare lene meg tilbake. Så ikke før nå har jeg hatt tid til og kommentere, men nå er jeg altså tilbake, har ikke forsvunnet! Ukens er som alltid awesome!! :D

Skriv en ny kommentar

hits