ENDELIG "HJEMME"...

Herregud så giret jeg var da flyet var på vei inn mot landing på Flesland.. 

Jeg satt med trynet trøkket inn i vinduet, for å få med meg utsikten, og synet av hvert eneste hus og fjell.. Det er ingen tvil om at jeg har savnet verdens fineste by, og jeg ble så innmari lykkelig med det samme hjulene traff bakken.. Endelig var jeg "hjemme".. I solfylte Bergen, til en forandring, haha! Jeg hoppet på flybussen og satt og gliste da vi kjørte fra flyplassen - det er jo så spennende å se hvilke endreinger som er gjort siden sist, og i dag har Bergen virkelig fascinert meg! Tenk det.. Etter sååå mange år, skulle Bergen gi meg sommerfugler i magen, jeg aldri har kjent maken til.. 

Jeg sjekket inn på det innmari deilige Clarion Collection Hotel Oleana (sponset opphold), og som alltid, tar den herlige gjengen her på hotellet ekstremt godt vare på meg.. Rommet tar pusten fra meg, og jeg blir faktisk nødt til å kurere hangoveren i morgen i det eggeformete badekaret, er dere ikke enig? Kan ikke dra herfra før jeg har slappet godt av oppi der, haha. Nå skulle Dennis virkelig vært her! 

Etter at jeg fikk slengt fra meg bagasjen, gikk jeg ut for å tusle..

Ut for å titte, se, beundre, kjenne duften av Bergen, og lytte til dialekten.. Bergensere overalt - LOVE IT!

Jeg vandret litt til, stakk innom polet, og videre på en liten handlerunde for å få fatt i strømpebukse og tørrshampo til kvelden.. Deretter møtte jeg min kjære halvbror og hans nydelige Unni til sprudlevann og gode samtaler, og vi har nå lagt to fine timer bak oss med latter og hygge. Hjelpes for en perfekt lørdag!! Jeg har akkurat kommet tilbake fra lunsj, og skal straks gå i gang med å freshe meg opp til kveldens festligheter. SOM jeg gleder meg!Måtte dere få en vidunderlig kveld, skjønninger!

Dere er virkelig helt fantastiske, og jeg gleder meg til å titte innom dere i morgen.. Da er det jo klar for YouTube-søndag, og det vet jeg dere venter spent på, hurra!

Hva står på planen i kveld? Sees vi på dansegulvet? 

LØØØØV

20 kommentarer

Kristine Amalie

12.12.2015 kl.17:59

Ingenting slår bergen❤ snakkes på dansegulvet! Det skal rockes i dag💃

Silje

12.12.2015 kl.18:06

Høres ut som en helt perfekt lørdag!! :) har hatt besøk av min samboers bror fra Bergen i dag, og vi har tuslet rundt i Oslo. Spist Churros og pizza til vi trillet! :) kos deg i kveld ❤️

Charlotte O

12.12.2015 kl.18:18

Velkommen tilbake til Norges vakreste by <3 håper du får en fortreffelig lørdag videre!

Miriam

12.12.2015 kl.19:18

Jeg elsker Bergen! Bergen er vakkert. Kos deg masse søte deg

12.12.2015 kl.19:32

bergen er uten tvil verdens beste by å vokse opp i! :-)

Emma Djupevåg

12.12.2015 kl.20:09

Bergen e sooo fint! Iallefall no i julatidå :) va på shopping i dag, ikkje pga handling av presanga, men kun ting te meg sjøl😅 Må gjera da og av å te 😉

Ha ein uforgløymeleg fin kvell og kos deg massssse, stor klem Emma😘😘

Charlotte

12.12.2015 kl.20:20

Åå, Bergen altså! Kommer aldri til å flytte herfra, haha!! :-D Håper du får en suuuper kveld, fine deg! <3

Christina

12.12.2015 kl.21:06

Dette så utrolig koselig ut. Håper du får en veldig fin lørdag:) Skal bare slappe av hjemme. Elsker å lese bloggen din!

Renate

12.12.2015 kl.22:20

åååh elska Bergen!❤ gler mej so inderlig til ej skal flytte dit igjen til neste år! Kos dej masse masse ❤

Mari A

12.12.2015 kl.22:22

Kos deg, og nyt Bergen! ❤️

VILDE

12.12.2015 kl.22:56

Så herlig! Jeg skal hjem til fineste Bergen om en uke. Gleder meg masse masse!

Nyt verdens fineste by!

Emma Julie

12.12.2015 kl.23:05

Blir så glad av å se og lese at du har det flott i hjembyen din. Håper du koser deg masse i kveld :)

Andrea Aamodt

12.12.2015 kl.23:10

åå, var i Bergen å besøkte en venninne for litt siden! Det er så vakkert der, lengter tilbake dit!

Du får kose deg masse Kristin, det er vel fortjent! :)

Camilla

12.12.2015 kl.23:34

Så kjekt å se at du er i Bergen, Bergen er jo Norges flotteste by<3 Du får kose deg idag på dansegulvet, her blir det rolig kveld med film hjemme:)

Filmen heter San Andreas(virkelig til å anbefale):)

Karoline E.N

12.12.2015 kl.23:45

Bergen ser nydelig ut! Skal helt klart besøke Bergen en vakker dag. Hotellet var vakkert, å kanskje er det her j dukker opp den dagen j skal besøke Bergen for første gang. Den følelsen du snakker om er så fantastisk god! Glede seg over noe så mye gjør at det kribler litt ekstra i magen - deilig følelse. Håper at julebordet er vellykket og at dere koser dere masse masse! Stor klem <3

Veronica H

12.12.2015 kl.23:54

Flott at du koser deg i Norges vakreste by! Får håpe du og Dennis flytter hit en dag :-) BERGEN i mitt hjerte <3 fra en glad bergenser til en annen, hihi!

Iselin HL

13.12.2015 kl.00:35

Ingenting er som å komme hjem til hjem-byen eller stedet man har vært knyttet til 😍 I dag sto turen for shopping. Jeg fikk ikke kjøpt noenting... Bare en pakke toro-grøt til tredve kr, for mamma på tilbaketuren x) hahah! Nyt bergen ❤️ Jeg har faktisk aldri vært der selv.. Eller Stavanger, eller Kristiansand :s hm. Det er for dårlig 😧🙈 vel vel! Nyt kvelden 😘

Mathilde

13.12.2015 kl.13:38

Hei Kristin!

Ble bergensboer i høst og har allerede blitt skikkelig forelska i denne fine byen! Er liksom allerede "min" by :-)

Siden du sannsynligvis har litt bedre peiling på Bergen enn meg hadde det vært skikkelig gøy med et innlegg med "must do/see" i bergen! :D For eksempel hvilke restauranter/utesteder/butikker/annet du anbefaler :D

Jeg har visst aldri kommentert bloggen din før, men digger deg!! På min faste bloggerunde sparer jeg alltid det beste til slutt, nemlig din blogg! Da får jeg min daglige dose positivitet og sitter alltid igjen med et smil. :-)

Klem fra Mathilde

Elise

14.12.2015 kl.00:21

Hei! Jeg har aldri vært i Bergen før, men nå har jeg og samboeren fått ut fingeren og skal reise dit på onsdag :D I 2 netter skal vi bo på Clarion Admiral med utsikt til bryggen, så nå håper jeg virkelig anbefalingene innfrir :D Men jeg lurte på om du kan anbefale noen restauranter og barer/utesteder? :) Vi er i samme alder som deg og Dennis, og liker det meste av uteliv, bare ikke sånn rølpe-gæmliss-opplegg. Jeg elsker biff, er det noen gode biffrestauranter der? :D Ellers blir vi skikkelig turister og skal både se pepperkakebyen, akvariet og fløibanen. Lol.

Alexandra Flaa

15.12.2015 kl.10:38

Bergen er virkelig et vakkert sted! Var der en gang når jeg var liten, men husker ikke så mye av det :/

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits