GARANTERT JULESTEMNING!

//Annonse

God morgen, skjønnheter ♥

I går fartet jeg fra sted til sted, lettere stresset, med håret til alle kanter, og krøllete, feilkneppet skjorte. Den derre feilkneppingen registrerte jeg ikke før litt ut på dagen, men det er vel kanskje litt av sjarmen? Haha! Det koseligste som stod på planen i går var turen innom Julebakeriet, som jeg snakket så vidt om da jeg var i Spania. 

Det er nemlig et helt eget julebakeri på Youngstorget her i Oslo, hvor man kan komme innom for en hyggelig samtale i superkoselige omgivelser, og i tillegg nyte deilige julekaker helt gratis.

Man kan også bake litt sammen med de superskjønne bestemødrene som er her hver eneste dag, og jeg ble rett og slett så lykkelig av å stå sånn å lage julebakst sammen med en vaskeekte bestemor. Lykkelig og stresset, haha. Og veldig konsentrert, som dere ser under her, hehehe. Jeg måtte klemme på henne med det samme jeg ankom Julebakeriet, og akkurat i det øyeblikket merket jeg hvor vanvittig mye jeg savner å ha besteforeldre rundt meg. De herlige gamle gjør noe med julestemningen, og jeg kommer aldri til å glemme hvor magisk det var å bake julekaker sammen med mormor og morfar i barndommen. Max savn!

I går var altså en deilig dag, og jeg anbefaler alle å ta turen innom Julebakeriet nå i helgen for å få litt julestemning. Eller for å få en god klem av en nydelig bestemor! Og folkens? Hun som dere ser på bildene under her, er faktisk den personen som "juksa litt" for Ingrid Espelid i sin tid. Det er kanskje ikke alle som kjenner til Ingrid, men de som er på min alder vet garantert hva jeg snakker om.. Liv Kongsten er altså side kicken til Ingrid Espelid, og er det en frøken som kan mye om julebakst, så er det henne. FOR en dame!

Julebakeriet har siste åpningstid på søndag 13. desember, så ta turen innom før det er for sent! Sjekk ut eventet på Facebook HER for mer info. 

Adresse: Pløens Gate 2

Nå skal jeg få i meg en god frokost, før jeg skal ned på Cubus på Oslo City, og shoppe med vinneren av Cubus-konkurransen fra tidligere i år. Dette blir GØY!

Måtte dere få en nydelig dag, vakre venner.. Jeg er så glad i dere!

SMASK ♥

12 kommentarer

Maren

11.12.2015 kl.09:41

Så koselig og fint et innlegg, fikk julestemning nå ja:). Ønsker deg en fin fredag:):)

Charlotte O

11.12.2015 kl.09:42

Det virket som noe man kan få julestemning av. Skulle ønske det fantes i Bergen også, men får vel heller dra i pepperkakebyen :) håper du får en nydelig fredag, og en koselig kveld sammen med Dennis 😊😊

Luisa Fernanda del Mar

11.12.2015 kl.10:40

Så utrolig koselig! Kan vel ikke unngå julestemning etter en tur der :)

Emma Julie

11.12.2015 kl.10:54

Åå så herlig! Så det på snap i går og ble skikkelig misunnelig. Så koselig at det finnes noe slikt! Ha en hyggelig stund med Cubus vinneren :)

Lene

11.12.2015 kl.11:07

Har også bakt med henne! Kjempekoselig dame :)

msjannicke

11.12.2015 kl.12:37

Takk, stakk innom bloggen din midt i øving til spansk muntlig eksamen (onsdag i neste uke). Hyggeligste pausen på lenge :) Ha en fin førjulstid videre.

Emma Djupevåg

11.12.2015 kl.12:38

Høyres soo kosle ut, men e ferdig me julabaksten og bur ikkje akkurat i Oslo..😂 E litt langt å reisa fø å baka med 8-9 tima bil? Hahah❤️ Såg kjemekjekt ut, ha ein fin dag vidare, STOOOOR KLEM😘 Elske deg Kristin, elske ditt hår, din STIL og dan UTRULIGA utstrålingen og inspirasjonskjeldå så e å finna i deg! Elske at du e så fargerik og da faktum at ingen blogginnlegg e like! 😍🙌🏼

VILDE

11.12.2015 kl.13:10

Dette så utrolig koselig ut! Jeg er ikke så glad i å bake, men er veldig interessert i å spise deigen, haha. Julekaker er faktisk noe av det beste jeg vet om. Er egentlig veldig bra at julekaker kun lages rundt juletider, ellers hadde jeg vært trill rund, haha.

Ha en fin dag, skjønne deg!

Mari A

11.12.2015 kl.13:15

Det så koselig ut! Hadde jeg vert i Oslo i helga, hadde jeg garantert tatt turen innom.

Måtte du få en fin dag, vakre Kristin❤️ løøv

Iselin HL

12.12.2015 kl.11:22

Åhh bestemor! 😍 Jeg skal til min bestemor i jula.. Gud så koselig det blir, med både baking og julestemning. Min oldemor lever enda, og det er faktisk vi som baker mest 🙈 Hoho!

Karoline E.N

12.12.2015 kl.11:49

Åh, nå savner jeg mormoren min også! Glad j skal til Oslo i morgen! da skal jaggu dra å besøke henne, for nå kjente jeg at j trengte en mormor klem. Mormor ser jeg på som min bestevenn, og jeg vet virkelig ikke hva j skulle gjort uten henne! Veldig synd at j ikke kommer til Oslo før sent i morgen, hvis ikke skulle jeg med glede besøkt dem!

Nå har det jaggu godt i et her i 2 dager. Jeg skulle egentlig svare på 2 innlegg i går, men da jeg var ferdig med det, fikk j ikke sitte på rumpa lenger. Da ble jeg henta for å gjøre de siste forberedelsene til julebordet. Så kom kvelden, så da var det bare å sette på seg finstasen og komme seg på julebordet. Så nå var det deilig å få lest alle innleggene å legge igjen en kommentar som du fortjener så mye :) stemmer på deg til vixen hver dag, det skal du vite! <3 klem klem

Alexandra Flaa

15.12.2015 kl.10:28

Uff, jeg tror julestemningen min forsvant sammen med bestefar.. Han døde i slutten av november for fire år siden, og det ødela hele den juletiden, og julefølelsen får jeg kun når det snør.. <3

Skriv en ny kommentar

hits