TAKK FOR TILLITEN!

Mine fiiineeee, hallaisen!

Long time, no see.. Her har det gått fullstendig i ett banka kjør siden i går kveld. 

Først og fremst, så må jeg bare takke for nydelige tilbakemeldinger på forrige innlegg.. Herlighet så fine dere er, og jeg er så glad for å kunne bidra til en litt kjekkere jul for enkelte der ute. Like etter at jeg trykket på publiser i går kveld, rant der inn mails fra noen flotte mennesker som ikke har det så lett, og hele morgendagen er satt av til å svare på disse e-postene, og begynne å sende ut pakker.

Kjære dere som har sendt mail til meg - takk for tilliten.. Takk for at dere våger å åpne dere opp, og fortelle meg en historie som er vanskelig å fortelle - det kan ikke bare være enkelt å skrive så åpent til en fremmed, men dere skal vite at jeg bryr meg, at dere kan stole på meg, og at jeg hyller hver og en av dere. Dere er sterke og så forbanna modig, og dere rører meg til tårer. 

I dag har jeg ikke hatt ett minutt ledig til blogg - jeg har hatt så mye å gjøre, og vært på farten fra morgen til nå, og det beste jeg kan tilby dere i dag et er aldri så lite throwback til desember 2013. Dette var julen før Dennis og jeg ble samboere, og jeg husker hvor utrolig hyggelig vi hadde det i Stavanger på denne tiden. Jeg tror jeg blir nødt til å ta en tur tilbake i romjulen.. 

Det var også duket for en herlig Bergenstur og julebord med gjengen på vestlandet, og dette tilbakeblikket får meg til å glede meg ekstra mye til lørdag og årets bergenserjulebord, haha!

I morgen blir det oss-tid.. Dennis og jeg trenger en rolig kveld sammen med en flaske vin og litt romantisk stemning, og i morgen skal vi også pynte juletreet sammen. Herlighet som jeg gleder meg, dette her blir så koselig, og jeg er så spent på hvordan den nye juletrepynten kommer til å ta seg ut på treet, haha. 

Har dere hatt en fin dag i dag, vakre venner? 

LOVE YOU ALL!

17 kommentarer

Mari A

10.12.2015 kl.20:43

Åh, så fint at folk som ikke har det så godt faktisk åpner seg, og forteller deres historie til deg <3 Og hvertfall fint av deg å gjøre noe så fint for dem! Det betyr veldig mye for dem, og det at du gjør en slik forskjell er helt fantastisk <3

Vinteren 2013... Det året hvor vi faktisk hadde snø her i Stavanger. Nå er det mildt og bare regn, og det blir det ikke mye julestemning av.

Ha en fin kveld, gode du <3 Gleder meg til å se bilder av juletreet når det er ferdig. Klem <3

Nikita <3

10.12.2015 kl.20:49

Så herlig :D

Miriam

10.12.2015 kl.20:58

Så flott at folk benytter seg av det fantastiske tilbudet ditt!

Et deilig throwback! Koselig med snø i Stavanger, men nå er det vel sørpe i hele Norge omtrent... Sånt blir det ikke julestemning av. Jeg håper at snøen virkelig gjør en entré rett før jul. Er alltid like koselig med snø :-) Er en stor bonus ift julestemningen.

Håper du og Dennis nyter kvelden og hverandre! Det fortjener dere. Jeg tror nok at jeg gleder meg omtrent like mye som deg når det kommer til pynting av juletreet deres. Skal bli kjempemorsomt å se! Kanskje det blir en søndagsvideo ut av det? ;) "Kristin og Dennis pynter juletreet". Gøy!

Klem

Vilde S

10.12.2015 kl.21:18

Så bra ❤

Dere er så fine sammen :)

Iselin HL

10.12.2015 kl.21:19

Åhh jegså på snapchat at dagen var travel! Haha, skjorta på halv atten og greier! 😆❤️ Pynting av juletre er så koselig.. Håper morgendagen blir dæsatt av til kjærestekos og hygge sammen... Jeg har vært så opptatt med skole og sånt. Det er så godt at du hjelper de som ikke har det så greit, og de setter selvfølgelig sikkert nesten enda mere pris på det! Ha en superdigg kveld, Kristin! 🙌🏼💋

Emma Djupevåg

10.12.2015 kl.21:38

Haha, fusøren, gleeeer meg te sjå når dan pynten faktisk kjem opp på treet 😝

Kjempebra at du klara senda avgårde so fine kle fø å hjelpa, eg e heilt sjokkert øve at ein bloggar e sopass jordnær at du klara hjelpa dei so ikkje har da så bra! Eg e stolt øve deg og eg e stolt øve kor jævli bra forbilde du e!❤️ Ha ein fin desember vidare, stor klem Ei So Gler Seg T YouTubesøndag😍

Veronica H

10.12.2015 kl.21:39

FY for et fantastisk godt menneske du er! Du slutter aldri å overraske med din generøsitet! Beundrer deg så til de grader! Tusen takk for at du er du!

Hedda

10.12.2015 kl.21:53

Du er så utrolig skjønn! Blir så glad av å lese innleggene dine! :-)

Et virkelig godt forbilde :-D

Du har et fantastisk fin hår! Kan du ikke legge ut et innlegg om dine hårrutiner? :-)

Elise Larsen Torp

10.12.2015 kl.23:19

Hei, bare digger bloggen din. Elsker at du er så open på bloggen 😊

Lurer litt på hvor du finner di fine vegene du har i bakrun på bildene dine?

Sarah

10.12.2015 kl.23:48

hvis du er i Bergen imorgen (fredag) må du ta turen innom julemarkedet på sartor senter! 👌🎅🎁

Luisa Fernanda del Mar

11.12.2015 kl.01:28

Ååå, skulle så gjerne hatt snø her i Stavanger nå!

Emma Julie

11.12.2015 kl.10:50

Så flott at mennesker forteller sin historie til deg! Flotte bilder fra 2013. Håper dere koser dere med pynting av treet i dag :)

Asalia

11.12.2015 kl.10:54

Så fine bilder av deg og kjæresten <3 <3 <3

Karoline E.N

11.12.2015 kl.12:08

Så utrolig flott å høre at folk åpner seg å tørr og dele sin historie med deg! Det er også supert at du ønsker å hjelpe dem. Du har et stort hjerte! <3

Det går i ett her også kan du si! Julen er stress.. I dag var jeg oppe kvart på 9, ut døren kl 9, handlet inn maten til julebordet, fikk krampe i magen på butikken, måtte legge meg ned på butikk gulvet (HAHA) leverte maten til der julebordet er i år, kom hjem, begynte å vaske. Det er dagen min så langt, så nå skal jeg straks sette kursen mot bestis, for å fikse noen morsomme detaljer til julebordet! :) ønsker deg en deilig deilig fredag! Sender mange klemmer ❤️

Christina

11.12.2015 kl.21:36

Altså.. Det øverste bildet av deg og Dennis, må være det søteste jeg har sett.

Du er virkelig ei nydelig dame, ut og inn!

12.12.2015 kl.02:55

Så gøy at du har snakket med så mange mennesker på mail! du er virkelig en flott dame tvers gjennom <3

Litt dumt at jeg ikke fikk noe svar.. Men ønsker deg en gledelig jul <3

Alexandra Flaa

15.12.2015 kl.10:24

Det er så lett å åpne seg opp for deg uansett hva det er!

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits