UNDRENDE OG FORBAUSET...

Jeg lurer på veldig mye.. Jeg er en undrer.. Går det an å være en undrer? Er det et ord, egentlig?

Det er nemlig så mye jeg bli forbauset over. Og mye jeg blir sjukt irritert over. Lunten min er kort, selv om jeg er svært tålmodig når det trengs.

Når man lurer på noe eller forbauses, blir man ofte irritert. Det er mulig jeg snakker for meg selv, for jeg er en irritrert person, kombinert med en god dose positivitet, selvironi og humor. Likevel blir jeg ofte irritert.. Og veldig ofte steik forbanna. Og når jeg blir forbanna, kommer det ofte av en undring, og en manglende forståelse for hvorfor ting eller personer er som de er.

For noen timer siden undret jeg, og jeg ble forbanna. Jeg undret over det faktum at alle passasjerene på Norwegians flygning til Rygge hadde med seg en svær koffert i kabinen fremfor å sende den.. I tillegg til sjukt mye håndbagasje.. Var det for å spare de 100 kronene? Ja det var det helt sikkert, og det er jo greit nok det.. Men hva skjer når ca. 200 mennesker skal spare 100 kroner på å ta med seg pakket sitt i en altfor stor in-cabin koffert? Da blir det stappfullt. Såpass stappfullt at alle oss andre som faktisk har betalt for koffert, grunnet muligheten til å oppbevare håndbagasjen i hyllen OVER setet, og ikke UNDER setet foran deg, for å få bedre plass, ikke får denne muligheten.. Alle bagasjehyller er nemlig overlesset med «free rides»-kofferter, og da blir man litt irritert. Man har jo tross alt betalt for å gjøre turen mer comfy - spesielt for våre foreldre som denne uken har gått igjennom mye..

Og siden vi er inne på irriterende passasjerer og flygning generelt, så må jeg også tilføye at jeg aldri slutter å forbause meg over dem som sitter ved vinduet, men som likevel reiser seg først opp med det samme flyet parkerer ved gaten. Disse passasjerene er ivrigst på å komme seg ut, og det ser alltid like ubehagelig ut å stå oppreist med halve kroppen på skakke for å få plass under det lave taket. Dere kommer dere faktisk ikke fortere ut om dere står slik som noen idioter, så det er faktisk bare å sette seg pent ned igjen, og gjøre den siste delen av flygningen litt mer behagelig for dere selv.

Jeg undrer litt mer..

Og det jeg virkelig har undret meg over det siste døgnet, er hun derre journalisten Anki ett eller annet, som tok pennen fatt for å lire av seg noen meget unødvendige gloser om vår alles kjære Sophie Elise.

Det er så mange som har uttalt seg i denne saken, og siden jeg er så inderlig enig i dem som støtter SuperSophie, er det ikke nødvendig med nok en repitisjon. Det som dog forbauser meg aller mest, er at Dagbladet selv valgte å publisere denne artikkelen, for kjære Dagbladet... Tenk hvor mye dere faktisk har valgt å fronte Sophie Elise i løpet av 2015! Dere har til og med nominert henne til deres Årets Navn-kåring.. Dere har nytt godt av alle klikkene hun har generert til deres nettsted, rett og slett fordi hun er den hun er, men likevel lar dere en av deres journalister få spillerom til å komme med slikt oppgulp i beste sendetid. Og i dag er dere tilbake til å fronte Sophie Elise igjen - men denne gangen hvor hun svarer på kritikken. Hva sier dette egentlig om dere? Finnes det egentlig en eneste journalist som faktisk har bittelitt samvittighet og et hjerte av gull? Eller er det sånt som forsvinner med utdannelsen?

Jeg undrer.

Jeg lurer på om vi får en hvit jul eller ikke, og på om jeg noen gang kommer til å benytte meg av medlemskapet på SATS, eller om jeg kommer til å fortsette som trofast støttemedlem. Jeg lurer på mye forskjellig..

Jeg er en undrer...

Lover sjukt mye bilder i morgen, forresten. 

38 kommentarer

Charlotte O.

08.12.2015 kl.21:02

Du har mange gode synspunkter! Det å prøve å skynde seg ut av et fly, gir virkelig ingen mening. Man må jo uansett vente på bagasjen som kommer trillene på bagasjebåndet.

Og media publisert slikt for å få klikk, og jo mer vi henger oss opp i det, jo mer oppmerksomhet får de, noe de bare "tjener" på. Så jeg har valgt å holde meg unna de artiklene :)

Ha en fin mandags kveld videre! Gleder meg til bilde oppdateringen i morgen ☺️

B

08.12.2015 kl.21:11

Mennesker på fly altså. Og heia supersophie og faen ta voksne, grinete mennesker.

Men snapchat?? "Lagde en scene midt i midtgangen her" HÆÆ?? Fortell :D

Mari

08.12.2015 kl.21:20

Jeg liker egentlig å lese bloggen din men må si at jeg blir rimelig irritert at du skal forsvare hun Sophie Elise hver gang. Ja hun journalisten kunne kanskje valgt noen ord bedre men hovedpoenget i artikkelen er det ingenting å si på. Jeg er veldig enig at media løfter hun formye fram i det siste og egentlig eneste hun gjør er å skrive om ting hun får godt betalt for og ikke virkelig brenner for. Hadde hun gjort det hadde hun verken brukt falske vipper eller mesteparten av sminken hun bruker osv. Og jeg blir voldsomt irritert når noen som aldri har opplevd krig osv skriver om flyktningsaker og diverse. Hun har for lite erfaring og peiling til å utale seg så mye om de tingene. Eneste hun kan komme med er at hun ble mobbet bla bla bla. Hvis ikke hun tåler den kritikken burde hun holde seg til det hun kan best eller tåle det som kommer uten å trekke fram mobbing og grining med en gang. Eneste forsvaret hun kan hver gang hun får kritikk. For når du skriver om sånt må du tåle både negative og positive tilbakemeldinger. Hilsen en som har opplevd både krig, mobbing, flytting i tre forskjellige land med forskjellig kultur og språk og litt til....

Lise Lotte

08.12.2015 kl.21:21

Jeg er så enig i det du sier. Blir provosert av artikkelen om Sophie. Hun er nydelig og flink! Noe å se opp til, en person man kan lære av. All skryt til dere bloggere som inspirer og deler mye av det vi ikke-bloggere også må deale med i hverdagen. Stor klem!

Miriam

08.12.2015 kl.21:22

Jeg liker dine undrende tanker! Og jeg er veldig enig. Haha, en ting jeg har undret meg over, er dem som føler den unike (or shitty) trangen til å splæshe en hel haug med parfyme på seg før flyavgang... Parfyme er fint det, men ikke når man skal sitte ganske så tett på andre mennesker, og hvertfall ikke med 10 splæsh istedenfor 1.

Det å stresse av ting og det å være først er et typisk nordmann-syndrom. Det skjer på busser, butikken, flyet, ja over alt. Jeg merker jeg blir veldig provosert noen ganger av sånt. Haha!

Håper du får en fin kveld, fine Kristin. Klem

Kristine

08.12.2015 kl.21:25

Vår alles kjære Sophie Elise er ironisk ment her tenker jeg, pga all kritikken? 😊 uansett. Det er nok en grunn tsiden hun får så mye kritikk for tiden, men ingen fortjener mobbing. Nå skal det sies at jeg holder meg unna alt som har med henne å gjøre, men har fått med meg at det finnes mange overskrifter om henne og jeg har sett henne på brekke-show som tok alt på kornet, men selvfølgelig om noen har gått over streken så skal ikke det skje. Journalister eller ikke, det er IKKE greit. Men så må vi huske at du ikke er fæn av fotballfrue, men har skrevet et helt innlegg av henne. Man fronter selv om man ikke mener det positivt. Dagbladet bruker henne for det hun er verdt, her er det ikke snakk om samvittighet, men penger. Hun er lett å bruke, og de tar de sjanser de får. Hun er årets navn fordi det er så mye å skrive om henne, ikke nødvendigvis fordi de digger henne. Jeg mener ikke noe stygt med dette, men vi har alle forskjellige synspunkter og meninger. Det tåler vi :) ha en fin kveld videre :)

Guro

08.12.2015 kl.21:27

Mennesker på fly, mennesker på flyplasser, mennesker i sikkerhetskontrollen.. Det burde vært obligatorisk med et kurs i vanlig folkeskikk og reiseskikk før folk sendes ut på reisefot. Hva er greia med å begynne å kle på seg sko og belte så fort tingene kommer ut på båndet? Kan du kanskje plukke med deg tingene dine, ta noen skritt også kle på deg et sted hvor du ikke lager kø? Det kan umulig være så veldig vanskelig, jeg får det nemlig til, og har verken høyere utdanning eller uvanlig høy intelligens! Også på flyet da.. Der velger jeg alltid vindussete, nettopp fordi jeg vil slippe å ha en medpassasjer hengende over meg i 10 minutter mens vi venter på å få gå av flyet.. Også trenger du ikke å stå og sperre hele båndet når du skal hente kofferten din, du kan ta et skritt fram når du ser at kofferten din nærmer seg, slik at vi andre også kan få hente kofferten vår uten å bruke øvelser som kun hører hjemme på en brytematte! Haha, nå ble det mye her, men du startet og jeg måtte fortsette :p

Mari A

08.12.2015 kl.21:30

Jeg er også en undrer. Men ofte når jeg undrer over "negative" ting i media, eller ting som blir sagt, undrer jeg alene. Men når jeg leste om Sophie Elise ble jeg så irritert at jeg måtte ringe en av venninnene. Jeg fatter ikke at noen kan skrive noe sånt!

Er så enig i det du sier om flyet! Flyr til Oslo minst 1 gang i måneden, og har gjort det i snart 10 år, og nesten hveeeer eneste gang prøver folk å komme seg av flyet helst før de åpner dørene. Hvis du har det så travelt får du ta et tidligere fly..

Godt å høre at dere har kommet dere hjem ❤️ Nyt kvelden hjemme, sammen med Dennis og Fokus😘 Stor klem

Emma

08.12.2015 kl.21:31

Heluu! Digger deg veldig! Du er glad og fargerik, men jeg syns ikke det er riktig å uttale seg om verdien av penger! For meg og min familie er 100 kroner mye! Jeg kan se gleden og stoltheten i mammas ansikt hver gang hun har klart å fylle kjøleskapet med masse godsaker for eksempel, noe som er helt hverdagslig for andre! Hun jobber nesten hele dagen, hver eneste dag og 100kr har ikke lite verdi for oss! Derfor velger jeg å presse håndbagasjen min over setet, det er jo tross alt inkludert i flybilletten så jeg ser ingen grunn til å ikke utbytte goden! :)

Karina

08.12.2015 kl.21:40

Jeg er så utrolig enig med deg, jeg reiser alltid med fly hjem til jul og da er det helt ekstremt! På vei til har alle med julegaver og på vei hjem har alle julegavene de har fått som om mulig er enda større!

Jeg også pleier å bli sittende til det ikke er kaos i midtgangen, men veldig mange ganger i det siste har jeg blitt tvunget til å være en av gærningene som hopper opp, rett å slett fordi jeg glemmer å tisse og når vi skal lande merker jeg at jeg må på do fort:P kjempeflaut, fordi jeg ikke vil være en av disse, så jeg pleier alltid å snakke litt høyt til samboeren min at jeg må på do:P

Ingrid

08.12.2015 kl.21:42

Hei!

Jeg studerer selv journalistikk. Pressen kan selvfølgelig ikke publisere ting som bare går på akkord med deres egne synspunkter. Pressen skal formidle ulike meninger. Jeg skal ikke kommentere innholdet i kronikken hennes, men ytringsfriheten er utrolig viktig å ta vare på, og da må mange ulike - også de kontroversielle og kanskje negativ ladede - meningene få ta plass. Dette er selve grunnmuren i samfunnet vårt. Uten den får vi ingen diskusjon, og uten diskusjon kommer vi oss ikke videre.

Trude H

08.12.2015 kl.21:48

Er helt enig. Artikkelen var bare sjalusi i forkledning med kritikk. Det var så utrolig tydelig. Nå ser jeg grunnen for at dagbladets journalister ble brukt som skrekk eksempel på medielinja på vgs!

StyleConnection

08.12.2015 kl.22:04

Emma: Du har helt rett! Meget feil formulering fra min side.. Takk for at du poengterer det! Stor klem!

StyleConnection

08.12.2015 kl.22:07

B: Hahaha, ja det glemte jeg å skrive i innlegget.. Nei altså, det var jo pga. at jeg ikke fikk plass til noe som helst, da alle bagasjehyller var stappet.. Og da jeg så vidt fikk plass til mamma i setet, rablet det jo helt for meg, haha! Jeg satt på gulvet i midtgangen og prøvde å pakke om for å gjøre håndbagasjen mindre, mens jeg fikk utløp for min frustrasjon på engelsk til kabinpersonalet, haha. Jeg var så sint at jeg ble rød i trynet!

08.12.2015 kl.22:35

Du må huske at det er lov med så, så stor bagasje på flyet, er ikke alle som gidder å dra med seg en diger koffort hvis dem skal bort i noen få dager. Folk irriterer seg sikkert like mye over deg som du gjør over dem :) klem

StyleConnection

08.12.2015 kl.22:44

Anonym: Haha, helt sikkert..

Iselin HL

08.12.2015 kl.23:19

Jeg er en undrer over akkurat det med pels, kjøtt og dyr x) Jeg har aldri brydd meg sån kjempemye, om verken det ene eller det andre.. for min del er mat, mat. Pels er pels og det er greit (om det er fra omså ku, sau, kanin eller andre mat-dyr) MEN (ekte) skinnjakke skal fanken meg alle ha, om de er vegetarer eller i mot pels osv.. HAHAH. Jeg ler faktisk litt av hele den trekant-greia xD verden ass.. og akkurat det med den vindusplassen. Folk på fly er jo helt desperat? Ingen som vil ta hensyn til noe eller noen :c

God kveld <3

Susanne

08.12.2015 kl.23:47

Stort sett enig med deg Kristin! Men jeg velger selv å ha med en liten koffert ombord på flyet på kortere tider. Den er godt innenfor det som er kravene og jeg har ikke dårlig samvittighet. Dette gjør jeg ikke for å spare penger. Har opplevd litt for mange ganger å miste bagasjen. Det er utrolig kjedelig og krever mye tid og energi på å få den tilbake fra flyselskapet (hvis de i det hele tatt finner den :p )

Martine

09.12.2015 kl.00:30

Enig med deg!! Både med fly og SuperSophie :)

Silje

09.12.2015 kl.01:05

Hahaha janei du er ikke den eneste som irriterer deg over mennesker som er ute å flyr. Makan alt de finner på å gjøre. Men.. Nå snakker jeg bare for meg selv da, men jeg kan ofte sitte med vinduet og være den som reiser meg først. Ikke fordi jeg har dårlig tid eller må ut ASAP, men fordi jeg er drittlei av å sitte. :-) Men, så trenger ikke jeg stå med halve kroppen på skakke for å gjøre det heller da, er så lav at jeg kan stå skikkelig. Hehe, flaut.

09.12.2015 kl.07:01

Du har helt rett. Her må flyselskapene gjøre sin plikt. De som stå ved gaten må sjekke alle som går ombord. Har de noe de altid har for mye hånd bagasje, skla de ta det som er for mye og sende det som bagasje. Det burde ikke være noe problem. Helt enig med deg, jeg reiser meg ikke før det er klart til å forlate flyet uansett hvilket sete jeg sitter på. Hils Dennis og God Jul

Emma Julie

09.12.2015 kl.09:26

Dette undrer jeg også på! Mye rart der ute altså. Gleder meg til bilder :)

Thea

09.12.2015 kl.10:21

"Tenk hvor mye dere faktisk har valgt å fronte Sophie Elise i løpet av 2015! Dere har til og med nominert henne til deres Årets Navn-kåring.. Dere har nytt godt av alle klikkene hun har generert til deres nettsted, rett og slett fordi hun er den hun er, men likevel lar dere en av deres journalister få spillerom til å komme med slikt oppgulp i beste sendetid. Og i dag er dere tilbake til å fronte Sophie Elise igjen - men denne gangen hvor hun svarer på kritikken. Hva sier dette egentlig om dere?"

Du gir ikke inntrykk av å være spesielt oppegående når du skriver dette. Fordi de tidligere har omtalt henne positivt, så skal de ikke publisere kritikk? Media skal da være objektivt og publisere både positivt og negativt etter som det er behov for det. Sophie Elise fortjener absolutt kritikk for måten hun fronter kropp og sex, og spør du meg så var det jaggu på tide, selv om jeg ikke synes den kronikken var spesielt bra.

Jeg lurer egentlig på hva det lille avsnittet sier om deg?

StyleConnection

09.12.2015 kl.11:07

Thea: Selvfølgelig kan man gi henne kritikk i media, men dette var mobbing, og det støtter jeg ikke!

Tanya S. Johnsen

09.12.2015 kl.11:07

Jeg er utrolig enig om det du sier med folk på fly. Skjønner virkelig ikke hvorfor så mange springer springer ut, selv om de sitter på de midterste radene i flyet. Kanskje de tror at de ikke får være på det stedet om de ikke er tidlig nok ute? At det er bare så så mange som får godkjent "oppholdstillatelse"?

Anonym

09.12.2015 kl.11:52

Jeg har ikke samme økonomien som deg da jeg er student, så ja, jeg sparer penger der jeg kan og drar med meg den håndbagasjen det er lov å ta med. Beklager at dette irriterer deg og at alle ikke har like mye penger :)

Karoline E.N

09.12.2015 kl.13:00

Jeg er selv en undrer! Det har jeg hvert siden jeg var liten. Haha :) men helt seriøst, dette med mennesker på flyet er nesten en ting j ikke kan snakke om en gang, fordi det irriterer meg så sinnsykt mye. Folk presser seg ut, som at de første som kommer til taxfreen får 70% på alle varer. Jeg kjenner det bobler inni meg, bare av og snakke om det! Ouff.. Hahaha, syns jeg ser deg sitte der i midtgangen for og pakke om håndbagasjen din! Skjønner frustrasjonen din.. Heia SuperSophie <3 makan til voksene mennesker som mobber!! Blir helt satt ut....

Ønsker deg en super onsdag! Lillelørdag, tiden går fort. Klem klem <3

Karoline E.N

09.12.2015 kl.13:01

Jeg er selv en undrer! Det har jeg hvert siden jeg var liten. Haha :) men helt seriøst, dette med mennesker på flyet er nesten en ting j ikke kan snakke om en gang, fordi det irriterer meg så sinnsykt mye. Folk presser seg ut, som at de første som kommer til taxfreen får 70% på alle varer. Jeg kjenner det bobler inni meg, bare av og snakke om det! Ouff.. Hahaha, syns jeg ser deg sitte der i midtgangen for og pakke om håndbagasjen din! Skjønner frustrasjonen din.. Heia SuperSophie <3 makan til voksene mennesker som mobber!! Blir helt satt ut....

Ønsker deg en super onsdag! Lillelørdag, tiden går fort. Klem klem <3

Karoline E.N

09.12.2015 kl.13:08

Jeg har prøvd og kommentere, men ser ikke kommentaren min her! Så da prøver jeg igjen :)

Det er nesten så jeg ikke kan snakke om disse menneskene som presser seg frem når flyet har landet! Jeg kjenner det bobler i meg.. Er sikker på at en dag, kommer jeg til å si i fra! Haha.. Skulle faen meg tru at dem trur at de første 5 som kommer først til taxfreen får 70% på alle varer! Bobler inni meg av tanken! Jeg skjønner din frustrasjon også. Syns virkelig at jeg ser det for meg, at du setter deg i midtgangen, å begynner å pakke om. HAHAHA! You rock <3

Heia super sophie! Fuck de voksene mobberne som virkelig skulle hatt en omgang med kjeft. Makan til oppførsel! - ønsker deg en deilig onsdag! Klem klem

Emma Djupevåg

09.12.2015 kl.13:43

Hahahah! Undrar! Dritrått!❤️

Eg e ganske enig i da du seie.. Sånn så da på flyet, hailt føkka!! Og samma me bagasjen, da sku vå bedre organisert!!😁😁 håpa du har ein fin dag SuperKristin😏

Stooooooor klem Emma😘😘

Pia

09.12.2015 kl.13:46

Jeg synes at begrepet mobbing bare blir mer og mer løst. Hvorfor mener du at den artikkelen var mobbing? Jeg skal være enig i at hun må tåle mye i kommentarfeltene sine, men å si at den kommentaren var mobbing stemmer vel ikke helt. Det må jo være mulig å kritisere uten å bli beskyldt for å være en mobber.

Sophie Elise er fantastisk for mange av innleggene sine i forhold til dyr, flyktninger osv, men jeg synes ikke man skal ta alt hun sier som sannheten, og hun har også fått utrolig mye spalteplass den siste tiden. For min del synes jeg den Taxi-teksten ødela litt kredibilitet for henne, da dette var oversatt plagiat. Jeg vet at mange mener man kan ha samme opplevelse, men ikke ordrett. Rett og slett. Som sagt, mye av det hun gjør er kjempebra, men ingen er perfekte.

Hva om en politisk figur hadde svart kritikk med å beskylde den uenige parten som mobber og at du fikk han/henne til å gråte. Offerrollen er ikke beundringsverdig, selvom jeg forstår alle er mennesker.

Hun er en rollemodell for unge på mange måter, men på mange måter er hun ikke i det. Og det er lov.

Jeg vet at dere er blitt venner og du vil selvsagt forsvare henne, men det betyr ikke at alle andres meninger er feil.

Desverre er det slik at når man har spilt masse på sex, så vil det være vanskeligere og bli tatt seriøst. Både av kvinner og menn.

Vanskelig og ta noe bloggere skriver for god fisk lenger når man vet alt som ligger bak. Desverre.

Hanna - journalistikk-student

09.12.2015 kl.15:07

Kjenner jeg blir litt provosert når jeg leser dette innlegget. Jeg må si først at jeg er helt enig at journalisten gjorde en dårlig jobb - da det ble nærmere et personangrep. Det er ikke greit. Men samtidig gjør hun også samfunnsoppgaven sin som journalist - og det respekterer jeg (selv om hun selvsagt kunne brukt andre ord og uttalt seg annerledes). Jeg er selv journalistikkstudent, og har lest bloggen din i mange år.

Men når du generaliserer alle som driver med journalistikk på den måten blir jeg bare oppgitt. Dette er snakk om et enkeltindivid, og det gjelder ikke alle som vil drive med dette yrket. De fleste vil gjøre en forskjell og fortelle personers historier - hjelpe folk. Og å være kritisk er en del av dette. Håper du også kan se hvor fantastisk jobb så mange journalister gjør, i stedet for fåtallet som ikke gjør en så god jobb :)

Hanna

Caroline

09.12.2015 kl.15:17

Hei!

Jeg følte jeg måtte gi en kommentar til dette. Kristin, du er super og jeg leser bloggen din ofte! Jeg vil ikke kommentere innholdet i artikkelen til Gerhardsen. Men jeg blir veldig provosert av hvordan mange generaliserer, slik du også gjør i dette innlegget når det gjelder journalister.

"Finnes det egentlig en eneste journalist som faktisk har bittelitt samvittighet og et hjerte av gull?"

Jeg er journalistikkstudent selv, og har jobbet i avis i flere år og de fleste journalister har ikke vonde intensjoner, eller ønske om å skade andre ved krenkende uttalelser. Vi ønsker å oppfylle vår samfunnsrolle. For meg står dette i alle fall veldig sterkt, og jeg har alltid Vær Varsom plakaten i tankene når jeg jobber.

Pressen skal formidle forskjellige meninger og gi rom for debatt, og derfor kommer også slike saker til uttrykk. Kritikken rettet mot Dagbladet kan forklares med vår samfunnsrolle: Vi skal gi utrykk for ulike meninger, både positive og negative.

Jeg synes det er galt å undre seg om journalister ikke har medfølelse og gode hjerter, det er veldig generaliserende. Vi prøver bare å gjøre jobben vår.

VILDE

09.12.2015 kl.16:24

Haha, jeg er så enig med deg. Folk styrer på som de vil uten å ta hensyn til noen andre. "Gjør ikke noe å irritere andre så lenge jeg selv har det bra". Jeg tror veldig mange mennesker har noen regler som gjelden dem selv og andre regler for alle andre. Mange er generelt dårlig til å ta hensyn til andre..

Ha en fin dag, skjønne deg

Alexandra Flaa

11.12.2015 kl.10:20

Jeg er glad du er du!! :*

xoxo

12.12.2015 kl.19:50

Kjære Kristin!

Jeg er en ivrig leser av bloggen din. Vil bare formidle at en seriøs avis som Dagbladet ikke kan sensurere kommentarer og meninger som sendes inn. Ikke en gang av deres egne journalister. En journalist som skriver en kommentar belyser ikke hele avisens mening, men sine egne. Når det er sagt så er dagbladet i like stor grad nødt til å publisere det som er dagsaktuell, noe Sophie Elise er. Jeg er personlig fan av jenta, men som en offentlig person så må hun, som alle andre tåle kritikk. En seriøs avis som Dagbladet er kan heller ikke ha et standpunkt om en person. De dekker saker som er interessante, og vinklingen blir forskjellig fra tid til en annen. Håper mannen i gata forstår at journalister oppgave er å sette saker på dagsorden, og ikke bare er for å kritisere.

M

13.12.2015 kl.11:56

Hei, jeg lot meg også irritere litt over det du skrev om journalister. Samboeren min er tilfeldigvis journalist i et av de store mediehusene, og han er stappfull av både samvittighet og empati, og har ikke minst et hjerte av gull. Nå må du huske på at det er noe som heter tilbud og etterspørsel, og mediene publiserer gjerne det leserne selv klikker seg inn på. De er avhengig av klikk for å overleve. I tillegg kan de ikke, som noen andre nevnte, sensuerere innlegg. Glem ikke at man kaller mediene for den fjerde statsmakt for en grunn.

Blir bare litt opprørt når en av mine absolutte favorittbloggere mener at yrkesgruppen til min kjære samboer er kalde og samvittighetsløse. Han jobber mange lange dager og ofrer mye for jobben sin. Det er så dumt at så mange ikke forstår den utrolig viktige rollen journalister har i et demokratisk samfunn.

Ellers håper jeg du får en kjempefin jul!

StyleConnection

13.12.2015 kl.12:05

M: Hei kjære deg <3 Det var feil av meg å skjære alle over en kam - jeg har bare opplevd så mange som er så usympatiske, men det er selvsagt ikke riktig at alle journalister er kalde og samvittighetsløse. Jeg trekker det tilbake, og ønsker deg en nydelig jul <3 Stor god klem til deg

Skriv en ny kommentar

hits