DENNE UKENS...

Hei igjen, fine venner ♥

Det er litt kjipt at YouTube-søndagene har blitt litt påvirket av alt dette, men jeg skal garantre dere mange festlige videoer med det samme jeg er tilbake i Oslo. Jeg vet jo at dere også setter stor pris på disse ukesoppsummeringene, og her kommer en real oversikt over ditt og datt fra uken som snart er over. 

WANDERLUST:

Når vi kommer oss ut i januar, begynner man å bli ganske så klar for å komme seg lang, laaaaang bort, fra vinter og slaps! Jeg drømmer meg bort til spennende destinasjoner, friske farger og hvite strender, og da passer Mexico perfekt. 

Hmmm.. Nå må jeg inn å se hva en tur til deilige Mexico koster.. Er det noen av dere som anbefaler en bestemt destinasjon? Jeg har hørt at Tulum skal være hinsides vakkert, men regner med det er mange andre nydelige plasser!?

 

MEST LESTE INNLEGG: 

Er dette innlegget hvor jeg deler mine tanker rundt forelde som eksponerer sine barn på nett. Dette er et av de viktigste innleggene jeg har skrevet noen gang, og jeg ble derfor veldig glad da BT Meninger ønsket å dele dette videre. Jeg slutter ikke å la meg sjokkere over hvor mye enkelte foreldre deler i sosiale medier, og denne utviklingen skremmer meg.  

BESTE INNKJØP:

Hehe, det kommer vel ikke som et sjokk at jeg er sjukt happy med den sjuke juletrepynten jeg fant her nede!? Dette er definitivt ukens beste innkjøp, og jeg gleder meg så vanvittig til å komme hjem, og gå i gang med å pynte juletreet. Juuubiiiii!

HAPPINESS: 

Ingen søndag uten litt happiness, eller hva? 

Jeg har jo boken hjemme, med så mange som 500 ting som gjør deg glad, men har du ikke denne boken på lur, kan du glede deg over The Happy Page på Facebook, hvor du kan få en dose happiness akkurat når du vil!


LÅT:

Åh! Er det egentlig noen som ikke liker Whitney Houston? Det er i såfall umulig å forstå, for i mine øyne er dette en av de aller beste kvinnelige artistene gjennom tidene. Herregud så trist at hun ikke er med oss lenger.. 

Musikken varer heldigvis for alltid, og nå i disse juletider går The First Noel på repeat.. Makan for en deilig låt, sunget av en deilig dame!

 

CRAVING:

Selvom det nærmer seg jul, forsvinner ikke lysten på en sommerlig og superhappy sangria - dette har jeg cravet hele uken. Derfor var det et veldig gledelig gjensyn med min soleklare favorittdrikk, da den ble servert da vi i går var ute og spiste middag. 

Sangria er LIVET!

INSTAGRAM:

Skal det være en flamingo om dagen, sarru? 

Haha, jeg blir så glad av @aflamingoaday, og dette er brukeren for alle som er litt over gjennomsnittet begeistret for flamingoer. Her får man se dem i alle ulike settinger, og det er så vanvittig herlig. One to follow for sure!PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Kunne jeg friste med et aldri så lite antrekk, og i tillegg kåret jeg månedens leser på video, mens Dennis satt fyllesyk og jævlig i såffan ved siden av meg, haha. Husker dere dette? Denne videoen minner meg også på at jeg har glemt å kåre månedens leser for november, og det skal jeg gjøre ASAP!Nå skal vi ut på bursdagsmiddag.. Christian fyller år i dag, og det må jo selfølgelig feires, juuhuu! Jeg er sikker på at han blir sjukt glad for en gratulasjon eller to, og det beste hadde jo vært om jeg kunne hooket han opp med en av dere deilige blogglesere.. MOhahahahah! Tenk så stas da? MY GOD!

Nyt resten av søndagen, fininger. Jeg håper dere vet hvor inderlig glad jeg er i dere ♥

Klem i fleng ♥

35 kommentarer

06.12.2015 kl.16:15

gratulerer med dagen! :) måtte den bli fantastisk!

Oda

06.12.2015 kl.16:17

Har bodd i Mexico veldig nær Tulum et halvt år. Hvis du vil ha noen tips til ting som bør oppleves i det området er det bare å sende en mail, har nok av tips til gøyale ting der for å si det sånn!

Kristine

06.12.2015 kl.16:37

Gratulerer så masse med dagen til Christian !

Emma Djupevåg

06.12.2015 kl.17:18

Desse innleggene e berre 👌🏽🙌🏼😍

Digga at du oppsummera vekå i eit innlegg og alle punktene e lika fristande å lesa, eg crave ette å lesa😂

Bloggen din e stappfull i inspirasjon og farga og eg klara kje slutta å lesa😍

Og da ekje berre bloggen så e rå, fø kje å snakka om snappen din og da faktum at du SVARTE på snappen min i går, e fortsatt starstrucked!⭐️

Eg elska da at du e sopass jordnær og ikkje e den typiske rosabloggaren, sjøl om du lika rosa då🌝 Haha, love you😘

Therese

06.12.2015 kl.17:37

Melder meg frivillig til å hooke opp med Christian 😉 Sendte deg en snap med litt julestemning for noen dager siden som du ikke har åpnet enda 😊

Miriam

06.12.2015 kl.17:58

Åh ja, vi er svæææært begeistret for disse innleggene. Det har du helt rett i :-)

AFLAMINGOADAY? SÅ kult! Jeg elsker flamingoer. Takk for at du delte denne haha, så sykt awesome. På søstrene grene har dem flamingo- julekule. Just sayin'! Den skal på juletreet mitt. For sure.

Det går helt fint ang søndagsvideoene. Jeg har full forståelse! Jeg håper på en liten "julespesial" når det nærmer seg jul ;-) Klem til deg

Miriam

06.12.2015 kl.18:01

.... OG GRATULERER MED DAGEN TIL CHRISTIAN!!!! Feir med måte! Juhuuuuuu

Mari A

06.12.2015 kl.18:25

Åh, dødskult antrekk!!

Og gratulerer med dagen til Christian!

Håper dere får en fin feiring. Klem <3

Emma Julie

06.12.2015 kl.18:34

Mye flott! Gratulerer så mye til Christian! Kos dere masse :)

Charlotte

06.12.2015 kl.20:02

Isla holbox!!!!! Fargerikt og unikt sted! Du kommer tilå elske det!! Er svære gammeldagse sykler og kun sand og ingen biler!!

Maria

06.12.2015 kl.20:13

ÅÅ, Mexico er fantastisk, du!! Jeg var der for et par år siden, og kan virkelig anbefale både Tulum (som kanskje er verdens vakreste ferieparadis) og, kanskje min favorittby, Oaxaca. Ganske liten og tradisjonell med utrolige hus og farger, og en fantastisk atmosfære, for ikke å snakke om maten!! Men det gjelder forsåvidt hele Mexico, jeg tror aldri før jeg har spist så mye godt, i Oaxaca er de blant annet kjent for sin mole negro, den må du virkelig smake! Å, som jeg lengter tilbake nå, skulle gjerne hatt meg en tur til Mexico jeg også

Andrea Aamodt

06.12.2015 kl.20:35

Er det en blogg som alltid får meg i godt humør, så er det din Kristin!

Du er virkelig inspirerende!

Marte

06.12.2015 kl.21:11

Tulum er veldig koselig! Men anbefaler også Isla Mujeres! Sinnsykt koselig øy utenfor Cancun med hvite strender og klart vann. <3 Leide sykler og syklet rundt hele øya. Mange fine plasser langs kysten i Mexico, bare å holde seg unna der alle turistene drar for det kan bli litt slitsomt. Spesielt når det er midt i ferier :) (Playa del Carmen f.eks)

VILDE

06.12.2015 kl.21:13

Gleder meg masse til det er på'an igjen med YouTube-videoene. Er jo søndagens høydepunkt! Dere leverer med god underholdning hver eneste gang. Helt herlig!

Mexico høres helt fantastisk ut. Drømmer om en jorden rundt reise i fremtiden hvor Mexico selvfølgelig skal være en av reisemålene. Virker helt fantastisk!

Håper du har hatt en fin uke, selv om ikke så mye har vært som planlagt. Er utrolig glad for å høre at det står bra til med Jon. Stor klem ♥♥

Fanny Potter

06.12.2015 kl.21:21

Herrrreeguuuuud, juletrepynten er jo legendarisk!! Nu blirre fest, si. Skal seriøst konvertere a mor inn i en tradisjon hvor slik julepynt gjelder, for akkurat nå er fammen stuck i den tradisjonelle rødpynten, til tross for at vi har en ginger i familien. Som om ikke det er nok, liksom.

Nasjonalgastro

06.12.2015 kl.21:59

Fine bilder og fin blogg! - Dette er en generisk kommentar, og vil bli sent ut til alle i løpet av kvelden. P. S. Om en du kjenner ikke har fått denne kommentaren kan du nå oss på nasjonalgastro.no for å kreve inn en annens generiske kommentar, som du da kan sende videre.

P.S.S. Denne kommentaren kan muligens ha blitt skrevet av en nigeriansk spammer. Det skulle jeg kanskje ikke ha sagt.

Ha en fortsatt fin kveld.

Karoline E.N

06.12.2015 kl.22:39

Happy søndag, gode Kristin <3 håper søndagen har behandlet deg pent! Ukens er alltid stas! Elsker ukens faktisk. Gratulerer med dagen til Christian! 100 ganger hurra. Har sendt han gratulasjon på snapp også :D håper han har hatt en knall dag! Han er en kjekk mann, og når han stammer fra din familie må han jo ha en fantastisk personlighet også! Ønsker dere en super fin søndags kveld ❤️ Klem klem

06.12.2015 kl.23:05

har bodd i mexico en stund og det er bare et sted jeg vil anbefale! PUERTO ESCONDIDO, finere surfeparadis finner du faktisk ikke!

Iselin HL

06.12.2015 kl.23:10

Happy søndag (igjen)! Godt å lese gjennom disse ukesinnleggene.. Er liksom en god oppsummering <3 Nå er jeg skikkelig giret på kveld. Vil bare sove, LENGE. Men men... mangangen kommer innpå. Jeg har hatt en sån typisk søndag, der man bare føler mandagen snike jeg innpå :s weeh.. Gonatta deilige du <3

Silje ML

06.12.2015 kl.23:13

Tar lett ein date med Christian;) Når han kommer fra en så fin familie, så tror jeg ikke han er noe verre :D Vertfall hipp hipp hurra til Kristian :D

charlotte o.

06.12.2015 kl.23:21

Du er en sann inspirasjon!!

charlotte o.

06.12.2015 kl.23:26

Også må du hilse til Christian fra alle dine blogglesere og gratulere han med dagen :) !

også avslutter jeg kvelden med å stemme på deg i vixen!! Ha en fabelaktig kveld videre

Luisa Fernanda del Mar

06.12.2015 kl.23:38

For en fin oppsummering da, jeg blir alltid så glad av å titte innom her :)

Trina

07.12.2015 kl.01:42

Først: jeg elsker bloggen din!

Om dere vil til Mexico så kan jeg anbefale Mazunte på det sterkeste. Jeg var fem uker i Mexico for noen år siden og lengter tilbake til dette stedet. Det er ett lite sted med nydlige strender, små bungalows, hippier, sjøskildpadder, hvaler, hvalhaier og deeeeilig stemning! Her holder det kanskje å oppholde seg i noen dager, siden det er ett rolig, men nydelig sted. Ellers er Palenque også fantastisk med jungel og mye historie. I Mexico City er det også gøy. Der e det mye å se, de flytende hager, frida kahlo sitt hus, og veldig bra shopping! Kunne anbefalt mange flere byer i Mexico, det er så mye å oppleve!

07.12.2015 kl.11:40

Bo noen netter i Tulum, bad i en Senote og få med deg en tur til Xplor parken som ligger mellom Playa del Carmen og Tulum. Anbefaler å dra på kvelden! Zipline, riverswim og masse kult. Så må dere bo noen netter på Isla Mujeres, paradis på jord! Før dere tar båten over fra Cancun kan dere shoppe og ligge litt på strendene der. Lei golfbil på Isla og kjør rundt på øya!

Karoline

07.12.2015 kl.11:58

Gratulerer så mye med dagen til Christian! Blir gjerne med han ut på en bursdagsmiddag her i Oslo, hehe! Selv er jeg også desemberbarn, det var SÅ kjipt frem til man fyller 20, så er det jo bare hyggelig å ha bursdag i årets flotteste måned for min del! Klem til deg :)

Amalie

07.12.2015 kl.12:49

Var i Tulum i sommer, og det var da så mye sjøgress der at man omtrent ikke kunne bade i sjøen.. Hadde da vært slik i over 6mnd, og alle de fine strendene var dekket av brunt illeluktende sjøgress.. Veldig kjedelig!

andrine

07.12.2015 kl.17:32

Hei, jeg har fått anbefalt å dra til Spania og være der den 1 november. De feirer "dia de los muertos"(de dødes dag) der da. Jeg kom på det siden du slengte med et bilde av de fargerike hodeskallene ovenfor. Jeg tror du hadde kost deg skikkelig der da. Det er hodeskaller over alt med forskjellige farger! De blir også laget av godteri så du kan spise de, helt fantastisk! De maler seg også i ansiktet som en hodeskalle med spreke farger!! og kler seg helt fantastisk den dagen.

Marte

07.12.2015 kl.20:40

Sen bursdagshilsen til "brodern" hurra for han :D du må jo være verdens kuleste søster, Kristin! Legger ut kontaktannonse på bloggen din, haha, min bror hadde drept meg.:P men nå er jo du en helt fantastisk gledesspreder, så han blir vel ikke overrasket. Må gjerne hooke han opp med meg. :D

Og ikke minst, gooood jul søte deg <3

Amanda

07.12.2015 kl.21:45

Hørte også at Tulum i Mexico skulle være fantastisk og ble dermed skuffet når vi dro dit. Vil mye heller anbefale Isla Mujeres

Isabell

08.12.2015 kl.01:37

Hei Kristin!

Eg har budd i playa del carmen i Mexico i 4mnd, og får å seie det sånn - det var dei 4 beste månadane i mitt liv! Så her er noken tips:

- Ja, du må reise til Tulum! Få med deg både stranda med den verdenskjente skeive palmen og alle dei historiske bygningane.

- Besøk verdens finaste øy (!!!!) - Isla Contoy. Her må du bestille båttur sidan det kun er så og så mange som får besøke den per dag sidan den er freda. Virkelig paradis på jord!

- Xcaret er en nydelig fornøyelsespark med alt frå akvarium, strender, undervanngrotter å svømme i, dyrepark etc.

- Xplor er en heilt anna type fornøyelsespark der du køyrer jeep i søyler, underjordsgrotter og trebruer. Zipline, underjordssvømming og masse anna fun - min favoritt!

- Chichen Itza som er 1 av 7 verdens underverk var ett must for meg å sjå! Trur det tok 1-2 timar med buss dit, men absolutt verdt det. Men unødvendig med guide på den turen.

- I tillegg ligge cancun berre 1 time unna, om man har lyst på muligheten til meir shopping eller større festar.

Håpar det var litt hjelp i desse tipsa! Ha en fin dag :)

Klem, isabell <3

Heidi

08.12.2015 kl.17:47

Mexico <3 Bodde der for noen år siden, og fikk til en måneds roadtrip.. Det beste stoppet på turen var garantert Puerto Escondido (som betyr hidden port). Surfekulturen er stor, og de har ingen flyplass som gjør at for å dra dit, må du vite om stedet. DRA DIT

Emilie

08.12.2015 kl.23:10

Mexico er like bra som du ser for deg, Kristin. Anbefaler Mazunte, en gjemt perle, og Oaxaca. Fantastisk fint og menneskene du møter der! De setter spor.

Ragnhild

09.12.2015 kl.08:38

Østkysten av Yucatan-halvøya er generelt veldig fint. Tulum er et rolig sted med fine strender. Bacalar som ligger enda litt lenger sør er nydelig - google "lago de los siete colores bacalar", men veldig(!) rolig. Ellers er Playa del Carmen som ligger en time sør for Cancun kjempefint. Blitt veldig turistisk med årene, men uansett veldig fint sted med fine strender og nattklubber. Hvis man bor i Playa del Carmen kan man komme seg til veldig mange fine steder bare en times kjøring unna (cancun, isla mujeres, tulum osvosv). Anbefales virkelig! :D Mexico er nydelig.

Line B

10.12.2015 kl.11:55

OMG, elsker disse innleggene dine!! Fortsett med dem, du har altid så mange fine fargerike bilder du deler (du gjør det alltid, men elsker spessielt disse innleggene med bilder av natur, og land). Stå på, du er en super blogger som sprer mye possivitet!!

Skriv en ny kommentar

hits