5 TING JEG GLEDER MEG TIL!

Heia, fininger! Happy Friday ♥

Det er allerede en uke siden jeg stresset som en gal for å rekke flyet til Spania, og jeg kan mildt sagt si at denne uken har vært blant de jævligste noen sinne. Usikkerheten har brutt oss fullstendig ned, sammen med redselen for å miste en vi er så innmari glad i. Hovedpulsåren til Jon kunne faktisk sprekke når som helst, men nå kan vi omsider senke skuldrene etter en vellykket operasjon. 

I slike stunder får man virkelig satt ting i perspektiv.. Man glemmer alt som faktisk ikke betyr en dritt, og det eneste som gir livet mening, er dem som står deg nær. Familie!

Dette bildet er tatt i sommer - måtte dette gjenta seg hver sommer i mange, mange år ♥

Siden starten på desember har vært langt i fra så hyggelig som jeg hadde sett for meg, tenkte jeg i dag å dele noen punkter med dere, hvor jeg tar for meg fem ting jeg gleder meg til. Nå kan vi jo endelig se fremover, og alt jeg vil er å komme meg hjem, og tilbake til hverdagen. 

♥ Jeg gleder meg sånn til vi omsider lander på norsk jord, og til vi er på vei hjemover til våre hjem i hovedstaden. Jeg lengter etter både Dennis og Fokus, og det skal bli så innmari fint å se dem begge to, og krype inn i kroken til den fine mannen min. Vi har jo litt godt av å savne hverandre innimellom, men ikke når omstendighetene er som de har vært. Gud bedre så deilig det skal bli å komme hjem. 

♥ Når jeg har kommet på plass i heimen, skal jeg gå i gang med julepyntingen, og det er noe jeg virkelig ser frem til. Det kribler i hele kroppen når jeg tenker på duften av jul, tente stearinlys, og julepynt i alle kriker og kroker. I år er det ekstra spesielt siden vi har flyttet inn i den koseligste leiligheten, og både hus og hage skal være julepyntet nå i desember. 

♥ Noe av det kjekkeste med desember er julebord, og både neste helg samt helgen etter, er det duket for julebord med alle de flotte vennene mine. Førstkommende helg blir det julebord i Bergen, og den 19. desember smeller det med jentenes julebord hjemme hos meg. Jeg gleder meg så vanvittig til hyggelig samvær med gode venner, og kan nesten ikke vente til vi alle sitter og skravler, ler og skåler rundt bordet. Hurra!

♥ Jeg gleder meg til å gå i gang med julegavehandelen, og hvert år tar jeg for meg handlingen sent i desember, sånn at butikkene og gatene er julepyntet, og julemusikk spilles fra høytalerne. Jeg shopper alltid alene, og elsker å bruke langt tid på hver eneste gave. Høydepunktet er selvsagt å pakke inn alt jeg har kjøpt - det er jo noe av det koseligste som finnes.. 

♥ Det er nok ikke bare jeg som som gleder meg til julaften, er det vel? Dette er årets mest magiske dag, og følelsen av å stå tidlig opp, for så å tusle inn i stuen og kose seg med julestrømpe og godteri, er ubeskrivelig! Etter altfor mange timer i pysjen på sofaen, er det på tide å gjøre seg klar til selveste julekvelden, og når Søvguttene synger julen inn, må jeg alltid felle en liten tåre. Dette øyeblikket er så vidunderlig! Jeg ELSKER julen!

Så..

Er det noe spesielt dere gleder dere til i desember? Hva står øverst på listen? 

LOVE YOU ALL ♥

 

 

19 kommentarer

Daniel Miller

04.12.2015 kl.11:22

Så flott liste <3

Her hos meg, så er alt om å bare være med de man elsker! OG noen gaver, herregud! haha

krist.in

04.12.2015 kl.11:24

åh, jeg gleder meg til eksamener og alt styr er ferdig og jeg bare kan senke skuldrene og nyte resten av desember. Familie & venner er det viktigste, som du sier, bare det å nyte kvalitetstid med hverandre og ikke stresse rundt. Jeg skal på tur til London med mamma og lillesøss rett før jul og handle litt julegaver og bare kose oss, og så blir det hjem til haugesund og karmøy for ferie <3

Katrine

04.12.2015 kl.11:32

Jeg gleder meg til jeg fyller 20 til torsdag, feiring av fødselsdagen på fredag og hyttetur med lillesøster og kjærestene våre 18-20 desember, før jeg skal hjem til mamma og pappa for å feire jula der! Julen i år gleder jeg meg veldig til siden jeg har flyttet hjemmefra og gleder meg til å samle familien og være familie igjen, det blir koselig!

På ønskelisten min i år ønsker jeg meg at det skal skje et mirakel og at den ene hunden min blir frisk, slik det er nå ser det dårlig ut og han har allerede fått time til avliving den 14 desember.

Karoline E.N

04.12.2015 kl.11:33

God fredag <3 jeg er så glad for at alt gikk bra med Jon! Famile er det viktigste, for den vil alltid være der. Alt annet kommer å går, men familien er der 100% hele tiden. Familien din er søt familie, og dere viser så mye glede til hverandre!

Det er mye fint du gleder deg til, og det er en fin fremmover. Selv gleder j meg til julebord den 11 desember med jentene, 12 desember er siste jobb vakta og 13 desember reiser jeg til Oslo for juleferie med familien! Glede. Håper du får en fin fredag, Kristin :)) klem klem

VILDE

04.12.2015 kl.11:34

Høres ut som om du har masse kjekt å se fram til. Jeg er utrolig nok ferdig med alle julegavene. Pleier alltid å handle julegaver to-tre dager før jul, men ikke i år!! Er veldig deilig og litt kjedelig å være ferdig, haha.

Ha en nydelig dag! ♥♥

Christine S

04.12.2015 kl.11:53

Jeg gleder meg til julaften selv. Jeg skal hjem til Trondheim og feire julen med mamma, stefar, søsken og samboer. Vi pleier og ha en stor frokost med familien hjemme hos mormor og morfar. Det er så hyggelig, og nå er det flere år siden sist jeg var der. Dette blir en super fin julaften <3 Håper du også får en fin julaften Kristin :)

Malene V

04.12.2015 kl.13:07

Det er så bra at operasjonen til Jon var vellykket. Etter omstendighetene hadde han flaks og var heldig! 😊

I desember gleder jeg meg til å handle siste rest av julegavene, til jentenes julebord 19.desember og julaften hvor jeg skal feire med familien. I og med at jeg skal jobbe hele romjulen, blir det ekstra viktig å nyte julekvelden med familien ❤️

Marte F.

04.12.2015 kl.13:37

Går på folkehøgskole, hvor det ofte er lørdagsundervisning, og da setter man ekstra pris på helgene hvor vi har lørdagsfri og helgen starter tidlig som den gjør akkurat NÅ! Filmkos, pizza, brownies og en sleepover (som egentlig ikke er lov..hihi) med kjæresten blir koz <3

Dessuten er noe av det beste med å ikke bo hjemme (kanskje spesielt når man bor såpass langt unna) at man innser hvor mye man setter pris på familien og de hjemme. Derfor gleder jeg meg så sinnskyt til jul i år fordi jeg får kommet hjem og virkelig bare slappe av og kose meg med familien og la julefreden senke seg og være langt unna skolen og hverdagen <3

Charlotte O.

04.12.2015 kl.14:26

Godt å høre at ting gikk riktig vei og at dere nå kan se frem til en trivelig jul i lag. Ble virkelig glad på deres vegne. Ingenting er som en trist jul uten noen man er glad, den følelsen har jeg opplevd og ønsker ingen andre den smerten på denne årstiden. Nå skal jeg hjem fra jobb og kose meg med julemusikk og pepperkaker <3

Emma Djupevåg

04.12.2015 kl.15:04

Fekk litt julestemning av å lesa da eg 😊

gleda meg te å pynta skikkle i stovå og pynta julatre på vetlajulaftå❤️

Og her i heimen har me tradisjon med toast og pynta tre av ein merkelig grunn😌

Gler meg sjukt te julaball og🙌🏼 stå på, e kjempebra at da gjekk fint med Jon!

Klem Emma❤️

Iselin HL

04.12.2015 kl.15:19

Åhh nå er mattetentamen (!!!) ferdig og jeg kan puste lettet ut.. Akkurat nå er det beste med julen "så langt" å bare spise pepperkaker og melk til jeg sprekker! Haha. Blir godt å få deg hjem så vi får lese om juleting enn sommer x) haha, kos deg videre og god helg❤️

Fromfat2phat

04.12.2015 kl.17:24

Er så utrolig glad for at alt gikk bra med deres kjære Jon <3 Jeg kjenner så godt på den forferdelige redselen og frykten over å miste en av dem man er mest glad i, for pappa var på operasjonsbordet selv igår - et 'enkelt' nok inngrep, men så er det jo narkosen og slikt; det er alltid en risiko med en operasjon og ettersom jeg er verdens aller heldigste med mine fantastiske nærmeste, er det nesten uhørt å være så heldig over lengre tid, så det i seg selv gjorde meg ekstra redd for at noe skulle gå galt. Jeg er verdens rikeste, virkelig, og da alt ikke bare gikk bra, men kjempebra, kan jeg virkelig ikke få sagt hvor ubeskrivelig takknemlig og lykkelig jeg er, så jeg forstår så godt den knugende følelsen og redselen for å miste noen slik og jeg er så glad for at vi på hver vår side ennå har dem vi er så glad i <3 Ønsker meg ikke egentlig noe som helst til jul i år, for jeg føler jeg har vunnet uforskammet mange ganger i lotto allerede:D OG jeg fikk mitt første tantebarn for bare fire dager siden - seriøst, går ikke an å bli rikere!!!

Katrine

04.12.2015 kl.17:35

Så koselig innlegg!! Du har mye og glede deg til framover! 🎀✨👏🏻

Det jeg gleder meg til er og bli ferdig med alle eksamener og styre som følger med! Også gleder jeg meg til og kjøpe julegaver og pakke de inn! Og se på reaksjonene til de som åpner de ulike gavene på julekvelden! Og selvfølgelig gleder jeg meg til julekvelden og de koselige romjulsdagene! 🎅🏻💜

Lina

04.12.2015 kl.19:14

Jeg gleder meg til å komme hjem å ferie jul med familie og venner ❤️

Også gleder jeg meg til å se juletreet deres me all den kule pynten du har kjøpt :D hihi!

Mari A

04.12.2015 kl.22:09

Åh, bare det at vi er i desember syns jeg er en deilig følelse (selv om været ikke er helt på vår side). Har så mye gøy å se frem til i desember. Jeg gleder meg til forestilling, både en jeg skal være med på selv og en jeg skal se på, OG jeg skal på Kurt Nilsen, julekonsert❤️ Jeg gleder meg også til innkjøp av julegaver, og til å pakke dem inn. Ikke minst gleder jeg meg til å slappe av med familien, noe det ikke blir sååå mye tid til i en ellers travel hverdag! Så juleferie skal bli deilig.

Så godt å høre at operasjonen gikk bra! Nå ble jeg lettet ❤️ Håper han kommer seg på beina igjen fort nå, slik at dere alle sammen kan komme hjem og nyte julen sammen! Mange varme tanker og klemmer sendes til dere 😍😘

Emma Julie

05.12.2015 kl.08:31

Det er så godt at alt gikk bra! Jeg skjønner godt at du gleder deg til disse tingene. Julen er så utrolig herlig!

Astrid

05.12.2015 kl.11:27

Jeg gleder meg til å se juletreet ditt!!!! :D

Emma

05.12.2015 kl.16:23

Jeg gleder meg mest til julaften!! Beste dagen som finner. Tilbringe dagen sammen med familie og spise GOD mat!

Jeg lurte på om du kanskje kan lage en video sånn at vi kan se den nye leiligheten deres, jeg er så spent på å se hvordan dere har fått det, elsker stilen din!!! :D <3

Ha en fin dag Kristin. KLEM OG KYSS :*

Veronica H

05.12.2015 kl.19:34

Fikk frysninger av måten du beskriver den deilige julen på! Punkt 4 & 5 er jeg HELT lik som deg og virkelig elsker det!! Ah, christmas is truly the most wonderful time of the year <3

Skriv en ny kommentar

hits