PÅ DESPERAT JAKT...

Happy 1. desember, skjønninger. Tenk da! Nå er det jul.. 

Som dere vet har jeg vært på desperat jakt etter julestemning de siste dagene, for det sier seg selv at det for nordmenn flest, er komplett umulig å få et eneste snev av julestemning i tjue plussgrader og palmesus. Derfor tok jeg saken i egne hender, og dro Christian med meg bort på den lokale blomsterbutikken, hvor jeg hadde spottet et par julestjerner, julelys, nisser og glitter. 

Da vi parkerte bilen og nærmet oss butikken, var jeg så spent.. Skulle julestemningen endelig melde sin deilige ankomst? 

Neida.. Ikke pokker! 

Koselig var det uansett, og dere kan tro jeg ble inspirert og giret da jeg nærmet meg juletreet med fargerik juletrepynt.

Hele treet blinket Kirstin, og pynten var blant den morsomste og merkeligste jeg har sett.. Kanskje den styggeste også, haha, men sånn stygg-kul vet dere... Jeg gikk fullstendig amok. Jeg strippet treet for discofrogs, spitzy stjerner, rosa reinsdyr og glitrende kenguruer, så nå er jeg spent på Dennis sin reaksjon når denne pynten henges opp på juletreet hjemme, haha.

Prisen var like crazy som pynten i seg selv, og jeg skal faktisk innrømme at jeg i går svidde av nesten 2.000 kroner på fargerik juletrepynt.. Men det går bra, sant? Jeg ble jo så glad av denne pynten, og nå har jeg jo funky juletrepynt i flere år fremover, haha. Når jeg kommer hjem skal jeg julepynte til jeg tar fyr av stemning og begeistring, og jeg gleder meg sånn til hjemreise. Nå må fineste Jon bare komme seg trygt igjennom operasjonen i morgen, og så får vi krysse alt vi har for at alt går bra, og at han snart blir skrevet ut. Det er godt å være med familien her nede, men Spania i desember er ikke innafor. 

Hvordan går det med dere der hjemme? Har julepynten kommet på plass i alle kriker og kroker? 

Klem i fleng ♥

20 kommentarer

Lene

01.12.2015 kl.12:34

Masse kul julepynt på Rusta også! Knæsje og kule figurer :-)

Veronica Leirvaag

01.12.2015 kl.12:39

Å hjelpes så godt humør jeg blir av å lese innleggene dine. Det er bare så vittig :-)

Lenge leve julestemningen i Bergen, litt frost på bakken og lys alle veier. Snøen kan være på fjellet :-) God advent og lykke til med operasjon i morgen. Krysser alt! Klemmer i fleng til varmen!

LisaLDN

01.12.2015 kl.12:49

Håper julestemningen din kjem snart :) Sjølv prøver eg å unngå den alt eg kan i år, for eg skal til Australia og feire jul! Er redd eg kjem til å bli skuffa hvis julestemningen er på topp, haha.

Krysser fingrane for Jon i morgon :)

Mari A

01.12.2015 kl.13:24

Her i heimen er det julepynt, julemusikk, klementiner og pepperkaker, men julestemningen er likevel ikke på topp. Været er mildt, med regn og storm. Ikke greit! I desember skal jeg ha snø!

Ønsker Jon masse lykke til i morgen, så krysser jeg alt som kan krysses for at han skal bli frisk ❤️ Stor klem og varme tanker til dere ❤️

Silje Wold

01.12.2015 kl.13:37

Hællæ, Her har samboeren satt streken, så pyntingen begynner i dag, så fort jeg kommer meg ut av sengen da. (Netflix holder meg litt igjen) Men etter i dag kommer nok heimen til å se litt annerledes ut:) Kos og klem fra Tjøme

Karoline E.N

01.12.2015 kl.13:52

Hadde hvert så awesome om du kunne filmet reaksjonen til dennis når du viser han denne awesome julepynten! Men regner kanskje med at han har fått det med seg allerede! Jeg digger det kamerat som du viste på snapp i går! Lyset awesome og Kristine stil :) artig med annerledes julepynt! 2000 på julepynt er innafor, hvertfall om det gjør deg happy. Hihi! Jeg har pyntet til jul, det gjorde jeg i går, mens julemusikken spiltes på full guffe, mens jeg sang så vinduene nesten sprakk! Hahaha. Julen altså, det gjør noe med en

Du må ønske Jon masse lykke til med opperasjon! Jeg ber for han, sender mange varme tanker til dere alle! <3 klem

VILDE

01.12.2015 kl.13:56

Så kameraet på snapchat!!! Sånn vil jeg også ha, haha.

Her er julepyntingen i full gang. Så nå er det koselig i heimen!

Masse lykke til med operasjonen til Jon! Stor klem

Emma Julie

01.12.2015 kl.13:58

Haha, julepynten så jo råkul ut da! Her er hybelen pyntet til jul for fult. Krysser fingrene med deg :)

Charlotte O.

01.12.2015 kl.14:03

Dennis får bare bite tennene sammen og godta litt ny-moderne julepynt. Men regner med at han vet hva han har i vente ❤️

Håper ting går i en retning ang Jon, og det er oppover. Masse god bedring til han, og en god klem til dere rundt ham ❤️

Emma Djupevåg

01.12.2015 kl.14:07

So kjekk og fargerik julepynt! Da går i type sånne julakule her og, med sko og veske og forskjelligt som henge på treet :)

Her e kje julastemningen komme heilt på plass endå, trur eg burde pynta i dag for å prøva å få fram stemningå!

Eg kryssa alt eg har for Jon, sende varme klemma, sjøl om da sikkert ikkje e behov fø meir varme ;) <3 Klem Emma

Pernille

01.12.2015 kl.14:12

Hei, kjære Kristin! Jeg håper alt går i orden med Jon og at dere får senket skuldrene.

Her er litt av julepynten oppe og alt av utelys er tent! Det er fremdeles pluss-grader, så det blir spennende å se om det snur på 24 dager. Krysser fingrene for snø til jul!

Iselin HL

01.12.2015 kl.15:01

Hahah, du å fargerik julepynt... Jeg fikk SKIKKELIG julestemning i dag på skolen (ja på skolen), da jeg hørte radioen i kantina spille alle di klassiske julesangene. også i dag da jeg og bestemor fant sted på café. Røde duker, men stearinlys på bordet. Åhh, som jeg gleder meg. Jeg får enda adventsgaver (!!!) så nå føler jeg virkelig på Desember-måneden. Krysser igjen for at det skal gå bra med Jon, og alle sammen videre.

Men er eng med deg da.. det kan ikke være sååå innafor i syden i Desember. Ha en finfin fargerik dag i palmesus og julekuler <3

01.12.2015 kl.15:03

Det er ikke jul ennå da, det er advent. God tid til å finne julestemningen :)

Miriam

01.12.2015 kl.15:44

Jeg elsker fargerikt julepynt! Jeg er så umoderne når det kommer til julepynt, jeg er nok mer tradisjonell med en liten vri haha! Jeg elsker en rød jul, men på juletreet skal det være alt fra grønt til sølv. Masse farger! :-) Det er jo så gøy og så koselig! Er glad det ikke bare er meg som har slengt meg på all silver/gold xmas. Ikke at det ikke er fint, men heia farger!

Krysser fingrene for at operasjonen til Jon gikk bra. Håper du oppdaterer oss om progresjonen :-) Klem til deg

beautyproducts

01.12.2015 kl.15:48

Har akkurat startet en skjønnhetsblogg som skal bli en nettbutikk! Sjekk ut om du er interresert :-)

Linn Terese

01.12.2015 kl.16:43

Du frøken, du skulle ha kommet deg hjem til Bergen en tur å svippet innom Rusta i Åsane. Der finner du uffattelig mye julepynt både for de fargerike og tradisjonelle i alle varianter, pluss så er peppekakebyen oppe å går:)

Marthe G

01.12.2015 kl.17:08

Pynta til jul idag med herlig julemusikk i bakgrunnen :-D Har noen helt sykt gode chocolate chip cookies jeg lager hvert år som jeg skal lage iløpet av uken <3

Siren

01.12.2015 kl.17:28

nei huff syden i juletiden det er ikke det mest julestemningfrembringene man kan oppleve! Var på filippinene og feiret jul en gang og det var bare skikkelig rart!

Har fått pyntet til jul hjemme og begynner å komme litt i julestemning men ikke helt enda! Håper alt går bra med familien din og at operasjonen blir vellykket! :)

Mia L :)

02.12.2015 kl.16:12

Herregud, så mye kul julepynt! Du er nok sikkert ikke den eneste som hadde brukt mye penger på pynt der!! :D

Mari-Anne

06.12.2015 kl.13:44

Her er ingen julepynt på plass enda, og jeg eier ikke julestemning eller lyst til å pynte til jul, men får vel prøve å få opp litt i løpet av uka :)

Skriv en ny kommentar

hits