DISSE BØR VINNE VIXEN BLOG AWARDS

Hallaisen, fininger ♥

Snapchaten bugner av bilder av jul, juletrær, stearinlys, minusgrader og julebakst, og alt jeg ser er strålene sol og palmer. Det er faktisk UMULIG å få julestemning her nede, og siden denne julebutikken jeg skulle innom i går var stengt, får jeg heller prøve lykken i dag, haha. 

Forrige uke var det duket for en liten meet & greet før Vixen Blog Awards, og jeg ble stående å skravle med vår alles kjære Pappahjerte. Han er jo et fyrverkeri av en mann, og vi ble stående å snakke litt om hvem vi håper stikker av med seieren i de ulike kategoriene. Han sa vel egentlig at han skulle skrive et innlegg om nettopp dette - hvem han håpet skulle vinne de ulike prisene, så nå låner jeg rett og slett den gode idéen fra Peter - den fantastiske mannen bak Norges desidert beste pappablogg. 

ÅRETS BLOGGER

"Årets Blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne - hver dag."

I denne kategorien finner man mange flotte semifinalister, men det er bare én blogger som i mine øyne fortjener denne prisen mer enn noen andre - nemlig Sophie Elise. FOR en frøken.

Stem på SuperSophie HER

ÅRETS MOTEBLOGG

"Årets moteblogg er først ute med det siste, og er signert motebloggeren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender"

Hvor kult hadde det ikke vært om en deilig mann stakk av med denne prisen!?!? Det har aldri skjedd ved en tidligere anledning, og jeg synes faktisk at Espen Hilton danker ut alle damene i denne kategorien. Han har en rå stil og skiller seg ut fra andre menn - Espen bør uten tvil vinne Årets Moteblogg!

Stem på Espen HER

ÅRETS GULLPENN

"Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne kategorien er ny."

Selvom jeg har sjukt lyst til å stikke av med denne prisen sjæl, så er det en blogger som fortjener denne mer enn noen andre - nemlig Pappahjerte. Har dere lest tekstene hans? Makan for en penn denne mannen har - en gullpenn, uten tvil!

Stem på Pappahjerte HER

 

ÅRETS KJENDISBLOGG

"Årets kjendisblogg tilhører en kjendis som blogger, altså en person som er kjent utenfor bloggverden fra tidligere og som har valgt å begynne å blogge. Bloggeren inviterer til en titt i kulissene, og inkluderer på en positiv og engasjerende måte leserne i sin hverdag."

Jeg er nominert i denne kategorien, uten å forstå hvorfor, haha. Jeg? Kjendis? Hmm.. Det er jeg nå litt usikker på, men en person som vi alle vet hvem er, og som i tillegg skriver de morsomste og mest fantastiske tekster, er Ørjan Burøe. Han er virkelig et deilig tilskudd i bloggverden!

Stem på Ørjan Burøe HER

ÅRETS BEAUTYBLOGG

"Årets beautyblogg har hovedfokus på skjønnhet, og gir leserne det siste på makeupfronten i tillegg til tips, triks og inspirasjon. Kreativitet vil veie tungt i denne kategorien."

Jeg leser dessverre altfor få beautyblogger til å kunne uttale meg om hvem som bør vinne denne prisen, men jeg digger Rockstar Charlie, og hennes kule og fargerike stil. Hun er helt rå på make-up, og ser alltid smashing ut med sine kreative looks.

Stem på Rockstar Charlie HERÅRETS STJERNESKUDD

"Årets stjerneskudd er det nye stjerneskuddet på blogghimmelen, og går til bloggeren som med sitt nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et friskt pust i bloggverden. Bloggen bør enten være startet eller først ha blitt oppdaget for alvor under det seneste året."

Jeg har digget Astrid Helen fra første stund, og mener hun er en av de kuleste damene i Norge. Hun er virkelig et soleklart stjerneskudd! 

Stem på Astrid Helen HER

ÅRETS BLOGGBUSINESS

"Årets bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Denne kategorien er ny."

HE HE.. Føkk janteloven - denne prisen SKAL jeg ha! Jeg føler beskrivelsen passer meg perfekt, og selvom jeg kjemper mot mange andre flinke folk, så føler jeg at jeg fortjener denne prisen så inderlig. Jeg har kjempet så forbanna hardt for å komme dit jeg er nå, og får å kunne skape noe eget. Jeg krysser alt jeg har for at jeg stikker av med denne prisen! 

Stem på meg HERÅRETS LIVSSTILSBLOGG

"Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet - på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her."

Det er ingen tvil om hvem av de nominerte i denne kategorien, som faktisk lar leserne komme tettest på livet. Marna er definitivt den av disse bloggerne som har den mest personlige og uformelle tonen, og som ikke er redd for å by på seg selv. Gotta love her!

Stem på Komikerfrue HER

ÅRETS MATBLOGG

"Årets matblogg koker over med kreative, informative og inspirerende blogginnlegg, oppskrifter og bilder som skaper matglede hos leserne. Bloggen må være en ren matblogg eller ha hovedfokus på mat."

Jeg burde begynne å lese matblogger for å kunne bli litt flinkere på kjøkkenet, for herregud så inspirert og sulten man blir av å se på ulike bilder av mat. På Trines Matblogg er bildene lekre og oppskriftene oversiktlige, og så ser jo hun derre Trine så sjukt hyggelig ut! Hun her bør definitivt stikke av med seieren i denne kategorien. 

Stem på Trine HER

ÅRETS TRENINGS- OG HELSEBLOGG

"Årets trenings- og helseblogg inspirerer og engasjerer innen helse, trening og fritid, og gir gjennom sporty tips og friske ideer leseren overskudd i hverdagen."

Jeg er ikke akkurat skryte på meg å bevandret i denne kategorien, og bør vel ikke uttale meg om hvem som bør vinne, haha. At jeg burde engasjere meg litt for helse og trening er det ingen tvil om, så kanskje jeg skal hente litt inspirasjon hos en av semifinalistene? 

Fitliving byr på treningsøvelser og tips til sunt kosthold, men det jeg synes er så bra, er at hun kan unne seg godis og søtsaker uten dårlig samvittighet, og i tillegg dele bilder på bloggen. Det synes jeg er så viktig - at man ikke blir så farlig fokusert, at epler blir det man unner seg på lørdagskvelden. 

Stem på Fitliving HERFOLKETS FAVORITT

Åhåj.. Så var det denne prisen her da, som jeg ser på som den gjeveste prisen av dem alle. Folkets Favoritt.. Bestemt av folket - dere! 

Jeg krysser fingrene for at jeg vinner denne, men det er mange flotte semifinalister i denne kategorien, som fortjener denne prisen.. Espen Hilton, Marna, SuperSohie, Ida Wulff.. Åh.. Listen er lang, og det er nesten helt umulig å velge ku én favoritt. Måtte den beste vinne, sier jeg bare!

Hvem er deres favoritter i de ulike kategoriene? 

 

Nå må vi løpe.. Mamma skal til frisérdamen, og etterpå skal vi besøke Jon på sykehuset..

Måtte dere få en vidunderlig mandag, vakre venner ♥


 

27 kommentarer

Nikita <3

30.11.2015 kl.12:58

Så mange fine blogger :D

Silje katrine

30.11.2015 kl.13:32

kommer det ikke søndagsvideo? :o

Ine Kristine

30.11.2015 kl.13:37

Hallo Kristin! :-) jeg legger så å si aldri igjen en kommentar på bloggen din, men har lest den i mange år! Digger hele deg, og digger selvfølgelig klærne dine fra styleconnection ;-) Har selvfølgelig en del klær derfra, skulle bare mangle. MEN, jeg har heller aldri stemt noe særlig under vixen blog awards, men i år har jeg stemt hver dag!! Hver dag har jeg stemt på deg i alle de 4 kategoriene du er nominert til!!

Ville bare fortelle deg dette og håper det gleder deg, hihih!

Klem :-))

30.11.2015 kl.13:38

Jeg stemmer som bare det på deg i BloggBusiness-prisen! For den fortjener du som bare pokker <3 Til tross for at jeg stemmer som en gal på Sophie Elise under Årets Gullpenn, så holder jeg en liten knapp på Pappahjerte som faktisk bor i hjembyen min!

StyleConnection

30.11.2015 kl.13:38

Silje katrine: Jeg er i Spania da min stefar er på sykehus, så søndagsvideoene utsettes til jeg er tilbake. Håper på forståelse <3

Silje katrine

30.11.2015 kl.13:41

uff.. da skjønner jeg, håper det går bra med han <3

Jonas

30.11.2015 kl.14:37

Jeg er så enig i at du fortjener

Bloggbusiness prisen, du har

virkelig jobbet hardt,jeg stemmer på deg hverdag, ha en fortsatt fin dag, fantastiske Kristin

Emma Julie

30.11.2015 kl.14:49

Mye bra her! Håper jo selvfølgelig at du stikker av med prisene hvor du er nominert :)

Lene

30.11.2015 kl.15:22

Kan æ få lovt til å spør hvor du kjøpte den gule hettegensere din? 😄💛

Hanne

30.11.2015 kl.15:33

E har stemt på deg i alle kategoriane du e nominert i..har stem 1 gang om dagen..:) håpe du stikke av me prisa i alle..:) digga deg!

Tenke masse på deg og familien din no i den triste og usikre tida dåkke går igjennom. Håpe så inderlig at alt ordna seg å at faren din kommer seg på beina igjen..

MANGE gode klemmer sendes din vei..:)

Karoline E.N

30.11.2015 kl.16:01

God mandag :) her surrer julemusikken i bakgrunnen! Julestjerna skal opp, gardiner skal opp og jeg kjenner jule stemmningen sniker seg på meg. Herlig følelse :) jeg syns du fortjener en pris, mer en noen andre faktisk <3 håper det går bra med han! Ønsk han fortsatt god bedring! Klem

Charlie

30.11.2015 kl.16:18

Okey, først og fremst! Whaaat?! =D nå blei jeg så sjukt glad du ANER ikke =D haha, jeg gikk jo bare innpå her som jeg gjør hver dag og så bare under Ørjan Burøe dukker MITT fjes opp?! Tusen tusen tusen takk for fine ord flotte du, ohoii, DETTE made my day altså! =D

Og så- der sitter du, nedi Spania, midt i en gangske dramatisk hendelse og er der for din min og Jon og i tillegg tar deg tid og skriver et så flott innlegg om dine bloggkollegaer! Det står så sykt stor respekt av det du får til og alt du gjør, du er bare helt fantastisk flink!

Såå- er jeg veldig enig i de favorittene du lister opp- inkludert deg selv som årets Blogg buisness- for DER er det steike meg du som fortjener å stikke av med seieren altså!

Må si at jeg stemmer på deg i alle kategoriene du er nominert til- men stemmer også villt på Sophie Elise og Ørjan og Marna, Pappahjerte og Astrid. Gleder meg sinnsykt til selve awardsen, dette blir kjempespennende!!

Emma Djupevåg

30.11.2015 kl.16:25

Hohoho, syns du fortjene meir enn bloggbuisness, syns gullpenn e noke du dette innanfø😊

Gler meg te å sjå om du vinne, stemme ofta!❤️

Miriam

30.11.2015 kl.16:33

Du ER årets bloggbusiness. Er ikke noe å diskutere en gang! Herregud så dyktig du er. Ut i fra hva kriteriene er ift livsstilblogg, synes jeg du oppfyller den med glans også. Er veldig enig i at Komikerfrue er dyktig på det her, men jeg heier aller mest på deg ;-) Folkets favoritt trenger du ikke spørre om en gang. Synes det er veldig enkelt jeg? Er jo deg, det. Hehe.

Håper alt står bra til i Spania <3 Klem

Mari A

30.11.2015 kl.17:07

Enig i mange av disse, MEN stemmer selvfølgelig på deg i de fire kategoriene du er nominert i! Hvis ikke du stikker av med årets bloggbusiness-pris blir jeg nesten sint, haha. Du fortjener den så SJUKT! Du fortjener selvfølgelig de andre også, men spesielt årets bloggbusiness.

Håper det går fint med dere, og med Jon <3 STOR klem <3

Mia

30.11.2015 kl.17:58

Ikke heeelt enig.. Jeg synes Giggles & Dimples bør vinne årets moteblogg, de har en så unorsk bra blogg med freshe bilder! Og Sophie Elise må bli folkets favoritt, og du årets bloggbusiness :) Håper det går fint i Spania :)

30.11.2015 kl.18:48

Visste ikke man kunne stemme flere ganger på vixen!! :O

Iselin HL

30.11.2015 kl.19:30

Åh det blir så spennende å se hvem som faktisk stikker av med prisene. Jeg håper at du stikker av med alle du ønsker❤️ Jeg kan ikke si så mye på hvem som skal vinne... Jeg følger bare din blogg🙈😍 hehe! Men jeg er enig i den at Sophie Elise fortjener den ene dær. Jeg har lest litt av bloggen hennes før. #Stødikvinnfolk

Håper mamman din blir "lækker" som vi sier hær oppe! Kos dere masse videre i varme strøk. Kleem👭

Susanne

30.11.2015 kl.20:36

Så utrolig fint av deg å faktisk løfte opp andre bloggere rundt denne Vixen tingen :D Ti poeng til deg!!

Annalene

30.11.2015 kl.22:36

Titter innom bloggen din vær dag og stemmer på deg i alle de forskjellige kategoriene. Haha. Jeg skjønner jo på en måte at du ikke er med i mote kategorien, for du følger jo ikke så mye trender. Men den fantastiske stilen din er helt fantastisk kreativ og rå. Stilen din er en stor inspirasjon for meg og hvordan jeg selv kler meg<3

Charlotte O.

01.12.2015 kl.00:14

Mange gode synspunkt, men håper likevel du stikker av med mange dem 👏🏼

VILDE

01.12.2015 kl.14:00

Nå leser jeg ikke alle bloggene du har nevnt over, men jeg er veldig enig i at både du, Sophie Elise, Ørjan og Marna fortjener hver sin pris. Nå har jeg no stemt på deg i de fleste kategoerier, ettersom at du er favoritten da. Har troen på at dere alle fire stikker av med en pris hver. Og kanskje to til deg, haha.

LH

01.12.2015 kl.17:41

Jeg syns Caroline Berg Eriksen hadde fortjent Årets Bloggbusiness (no offense). Hun har uten tvil best kvalitet på sine blogginnlegg, mtp bilder, rettskriving og kommunikasjon med lesere i kommentarfelt. Hun har også skapt sitt eget "merkenavn" og er vel den i Norge som tok blogging til et helt annet nivå. Hun banet vei for andre norske bloggere, og nå er det på tide at hun får litt anerkjennelse for jobben hun har gjort :)

Hege B

01.12.2015 kl.21:49

Stemt på dg i minst 2 kategorier!! Damn girl! Folkets favoritt var uten tvil en kategori di passer i! Flinke du! Stå på!❤️❤️ heier på deg!

Fitliving

07.12.2015 kl.15:16

Herligfred!!! Nå ble jeg helt rørt her. Skjønne skjønne Kristin <3 Tusen tusen takk!! Dette betydde mye for meg. Mine stemmer går i år, som i fjor, til deg:-*

Stor god klem til deg

Thea

09.12.2015 kl.10:16

Beklager, men jeg ser ikke helt hvorfor du skal vinne den bloggbussinessen? Greit nok at du har startet ditt eget merke osv., men det er jo langt i fra noen suksess..? Ikke har du levert regnskap for 2014 heller.. Ikke er org.nummeret ditt synlig på hjemmesiden slik som loven krever. Jeg liker å vite at de selskapene jeg handler hos er trygge, og da handler det også om at man kan sjekke opp økonomi osv. Angrerettskjemaet ditt er ikke utfylt, noe som gjør at alle som handler hos deg automatisk har 1 års angrerett...

De andre i den kategorien er jo milevis foran deg.

StyleConnection

09.12.2015 kl.11:11

Thea: Hadde du visst hvor mye jobb som ligger bak, hadde du nok hatt en annen holdning.. Det er rett og slett vont å lese at du mener de andre er milevis foran meg - det viser at du ikke har snøring på hvor mye jeg har kjempet for dette.. Når det gjelder regnskap og tall, så har min regnskapsfører har styr på alt dette - du trenger ikke bekymre deg.. Ut i fra kommentarene dine og holdningen din, kan jeg heller aldri tenke meg at du kunne så mye som vurdere å bestille produkter fra meg, så hvorfor bryr du deg da? Og hvorfor er du så sint og muggen? Har du en dårlig dag eller? I så fall sender jeg deg en god klem, og et ønske om at dagen din blir litt bedre :)

Skriv en ny kommentar

hits