DENNE UKENS...

Heia, happy Sunday ♥

Håper dere nyter ukens siste dag, og første søndag i advent.. I dag starter jeg dagen med en real ukesoppsummering, før jeg skal tusle nedover til sentrum for å få litt julestemning, i en blomsterbutikk som selger uendelige mengder med julepynt, haha!

BESTE INNKJØP:

Jeg har sokkedilla!

Jeg ELSKER digge, fargerike og festlige sokker, og får aldri nok. Jeg er ekstra begeistret for sokkene fra Stance - my god så freshe.. OG digge!

 

LÅT:

Det må jo bli Sandra Lyng sin splitter nye "Night after Night".. Sååå fengende! Denne kan jeg danse til night after night after night, haha!

PROSJEKT:

Før jeg hastet av sted til Spania, var det organisering som stor øverst på To Do- listen.. Noen ganger hoper det seg opp, og i mitt tilfelle var det på et tidspunkt ikke ordning og reda på en dritt. Da var det bare til å finne frem noen kurver, og starte med å organisere og rydde.. OG manne seg opp til å åpne alle regningene som lå slengt i en pose på gulvet... Hallgeir i luksusfellen hadde fått hakeslepp om han hadde sett hvor lite styr jeg har på regningene mine, haha!

WANTIE:

Snø og julesteming! Det har jeg så sjukt lyst på... 

//Bilder fra Tumblr

CRAVING:

Altså..

Peanøttsmør? Hvorfor jeg ikke har kjøpt dette før i starten av uken, er umulig å si. Peanøttsmør må være noe av det mest yummy som finnes, og dette har jeg både cravet og spist hele uken, haha. 

HØYDEPUNKT:

Selvom det er en kjedelig grunn for at jeg er her nede nå, var det likevel et stort høydepunkt å komme inn i stuen her på fredagskvelden, og finne den fine mammaen min i stolen sin med tøfler på bena. Hun er den skjønneste og beste personen jeg vet om, og jeg blir alltid så lykkelig når jeg tilbringer tid med henne. 

GLADMELDING: 

Unnskyld meg, men er det virkelig første søndag i advent? Herlighet så fort tiden går, og i dag har jeg gleden av å ønske den årlige adventskalenderen velkommen. I år som i fjor vil jeg hver søndag i advent dele ut noen helt vidunderlige kalendergaver, så stikk innom litt senere for å se hva som skjuler seg bak den 1. luken - HURRA!

INSTAGRAM:

@nymphostudio facsinerer meg.. Jeg liker minimalismen med innslag av glade elementer og freshe farger!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg hos NRKmP3 for å skravle om den nye sesongen av "Bloggerne", og det er jo litt vittig å tenke på at det nok en gang er duket for en ny sesong. Er det noen som gleder seg til mer action? Sees senere, fininger!

I LOVE YOU ALL ♥

 

14 kommentarer

Eline Nordli -

29.11.2015 kl.13:02

Fin oppsummering. :-)

Gleder meg til julekalenderen din kommer! :-D

Sunniva

29.11.2015 kl.13:05

Blir så glad midt i eksamenslesingen av dine farger Kristin, og din positivitet og hvordan du er så ekte! Tusen takk <3 God søndag i Spania! :D

Christine S

29.11.2015 kl.13:42

Det er virkelig inspirerende og se på dine "ukens". Det er så flotte bilder og masse godbiter. Jeg skal faktisk til varmere strøk om 11 dager. Noe jeg ser veldig frem til. Blir så glad av dine syden bilder. Men også litt trist fordi jeg vet grunnen til hvorfor du er der<3

Emma Djupevåg

29.11.2015 kl.13:59

Desse søndagsinnleggene e ein fin tradisjon åsso so kosle å lesa❤️ Du får nyta varmendaf nere før du kjem heil te gufsne kalde Noreg, gler meg te julakalendar, jaffal viss an e lika awesome so deg, klem Emma, endeli 15 år😌😅

Miriam

29.11.2015 kl.15:48

HAHA!! Jeg har også dilla på sokker. I tillegg til de fargerike, digger jeg sokker med ulike mønster. F.eks. eier jeg sokker med en haug med pinnsvin og stjerner på. Det er jo så GØY!

Håper julestemningen sniker innpå deg, og at du får en fin 1.søndag i advent <3

Emma Julie

29.11.2015 kl.17:29

Håper julestemningen kommer til deg også! Åå, det er så godt å høre at du skal ha adventskalender i år også. Gleder meg! God 1. advent :)

Madelen tujak

29.11.2015 kl.17:29

Gode søte Kristin :) så fin oppsummering av uken.. Må si jeg DIGGET de sokkene, gir det lille ekstra i hverdagen :) håper dere får en fin søndagskveld i varmere strøk og god bedring til Jon :) klemmer i fleng

Mari A

29.11.2015 kl.18:28

Digger disse ukesoppdateringene:) må nok kjøpe meg noen freshe sokker snart, de så jo så digg ut!

Jeg sender fortsatt varme tanker og klemme til dere <3 ta vare på hverandre! 😘

Karoline E.N

29.11.2015 kl.21:08

Hallo <3 ukens, halleluja! Jeg elsker ukens. Høydepunktet på en søndag! Jeg er i sikkelig dagenderpå modus, så ligger på sofaen. Her har j ligget siden den alt for trøtte kroppen min kom seg ut av senga. Nå er endelig klokka litt mer, då da kan få den trøtte kroppen min til senga igjen! Denne uken har j hatt hekta på snøfrisk med salami under, på fersk brød! Nammmis. Jeg håper det går bra med dere alle, og spesielt Jon. Klem klem

Hanne

29.11.2015 kl.21:34

HEEIM Kristin 😁😁😁 haha, bare lure på hvor du har kjøpt den gule/oransje genseren din? .....den som du brukte i 2 uke i strekk hvis det var noe tvil 😂

Kleeeeem❤️

Nikita <3

29.11.2015 kl.22:13

For en herlig uke :D

Annalene

30.11.2015 kl.09:32

HAHA bra vi er to <3 Jeg elsker også sokker og jo mer fargerike jo bedre. Har to par som jeg bytter på hele tida. må få meg noen flere fra Stance.

Iselin HL

30.11.2015 kl.10:59

Åh, jul er LIVET. Snøen har allerede kommet hær oppe i nord, men det er faktisk så glatt enkelte steder at det er skummelt. Og det er så irriterende at dem ikke vil strø på veiene. Jeg bare venter på en annonse i avisen der det står at noen har brukket armen eller noe. Men men... Lykke til videre med Jon og alt, å hils alle sammen <3

charlotte o.

01.12.2015 kl.14:33

Digger sokkene dine! Hahaha. LOVE THEM

Skriv en ny kommentar

hits