EN FORFERDELIG FREDAG!

Fy fader for et døgn.. Et helt føkka døgn hvor ingenting har gått på skinner.

Hvor skal jeg begynne!?

La oss begynne med med dagen i går, hvor jeg ble telefonløs like etter lunsj. Som om jeg ikke har hatt nok trøbbel med den forbanna telefonen allerede.. Denne gangen var det ikke en ubetalt faktura som var grunnen, men et feil på SIM-kortet..

«SIM-kort ikke gyldig», som det stod så flott på øverste linje.. WTF?? Komanigjen..

Jeg fikk jo ikke ringt til noen heller, og måtte inn på chatten til NetCom. Herregud som vi chattet.. Frem og tilbake, uten å få orden på noe. Jeg prøvde alt.. Restarte telefonen, ta ut SIM-kortet, og til slutt ble jeg nødt til å gjenopprette hele driten. Funket det? Hell no!

Til slutt ble jeg bare nødt til å komme meg ut døren, da jeg hadde en avtale med SuperSophie, før vi skulle ta turen til en liten gathering før Vixen Blog Awards. Vi spiste, skravlet, drakk og hygget, og da jeg kom hjem igjen til cribben på Løkka, fikk jeg den telefonen fra mamma som man ikke vil ha, når foreldrene befinner seg på ferie i Spania.

Jon hadde blitt innlagt på sykehus, og det sier seg selv at det verken er kjekt for Jon, eller for min MS-syke mamma, som i forveien ikke klarer seg så altfor godt alene. Akkurat da raste bare hele verden sammen.. De er jo i Spania for pokker - og det gjorde situasjonen helt kaotisk. På dette tidspunktet så jeg slik ut.. Herregud så bekymret jeg var!

Midt i oppdatering av Black Friday-salget i shoppen, fikk jeg heldigvis fatt i noen flybilletter, og har nå omsider kommet meg frem til mamsen. Jon skal opereres, og alt er så usikkert.. Så nå blir det Spania på ubestemt tid. Christian (min kjære stebror og sønnen til Jon) kommer ned i morgen, og det skal bli så godt. Vi aner jo ikke hvordan dette vil utarte seg, så vi får bare krysse fingrene.

Og så har vi den dagen i dag da.. Makan til opplegg..

La meg gå igjennom denne dagen time for time.. Det blir så mye gøyere, og litt gøy trenger vi når alt er bekmørkt sånn som nå!

Klokken 06.00: Vekkerklokken ringer, men jeg er allerede våken. Jeg har sovet ekstremt dårlig, og ligger bare og tenker over situasjonen, og stresser over alt som må gjøres før flyet går fra Gardermoen klokken 12.35. Viktigst av alt er å få fikset telefonen, for det er jo faktisk ikke mulig å reise ut av landet uten en fungerende telefon. I hvert fall ikke når situasjonen er som den er.

Klokken 07.00: Jeg har pakket kofferten og fått oppdatert det siste til Black Friday-salget. Fokus har vært på luftetur, og jeg har fått i meg kaffe. Nå må jeg bare få noen e-poster ut av verden, før jeg går i gang med dagens første blogginnlegg.

Klokken 07.30: Jeg kommer plutselig på at jeg har et innlegg som skal skrives på mandag, for en ny samarbeidsparter - og dette innlegget innebærer bilder av masse freshe produkter til hjemmet, som servise, lyslykter, og andre fine ting. Esken med stasj står foran meg, og jeg hiver meg over den som en gal. Esker blir revet opp, bobleplasten fyker overalt, og jeg får dandert et relativt fresht opplegg på spisebordet, som jeg knipser noen bilder av. Nå krysser jeg fingrene for at bildene er så bra som jeg håper på, og at de faktisk er god nok til innlegget som står for tur på mandag.

Klokken 08:00: Chatten til NetCom åpner, og jeg legger dekorasjoner til side for å få gang på en dialog med en av de ansatte. Han jeg snakker med kan ikke hjelpe meg med denne telefonen.. SIM-kortet er ødelagt, og det er ikke noe annet å gjøre enn å legge inn en svipptur til NetCom på CC Vest i timeplanen. Skal jeg rekke alt, MÅ jeg være der på slaget 10.00, og da bør det ikke være kø.

Klokken 08.30: Dennis gir meg en god og lang klem, før han kysser meg farvel. Han må på jobb, og jeg står igjen med svett lugg og et skyhøyt stressnivå. Hvor pokker er passet mitt?

Klokken 09:00: Jeg har enda ikke funnet passet, og nå begynner jeg å bli fortvilet. Jeg har letet overalt, til og med på de mest usannsynlige stedene, noe som er totalt unødvendig. Jeg har i hvert fall klart å hive på meg dagens antrekk. Og nei.. Det ble ikke den gule genseren, haha. Can you believe it? Kofferten er klar, jeg er nesten klar, men jeg må finne passet. Jeg grubler som bare pokker, og tar en runde til?

Klokken 09:30: YES! Jeg finner passet, og kan omsider komme meg ut døren, men jeg MÅ innom Posten for å sende av sted noe greier før jeg forlater Oslo. Jeg ankommer Posten, og blir stående bak en dame som bruuuuuukeeeeeeer såååååå ekstreeeeeeemt laaaaaaang tiiiiiiiiiiid. Jeg tripper som en tulling, og kjenner at jeg blir rød i trynet. Dette her har jeg ikke tid til, men heldigvis åpner de en ekstra kasse. Jeg får sendt av sted det som skal sendes, og setter kursen mot CC Vest. TENK om jeg ikke hadde hatt bil nå da? MY GOD og LOL.

Klokken 10.00: Jaddaaa.. Jeg er på CC Vest på slaget ti, akkurat slik som planlagt. Jeg løper rundt på jakt etter NetCom, og finner omsider butikken i 1. etg. Det er bare én foran meg i køen, og hun holder på å betale. Dette går veien!

Klokken 10:03: Neida! Heeell nooo. Jeg var visst ikke nummer to i køen - ut fra intet hopper der frem en godt voksen vestkantsnobb med EKTE pels på hetten, og bare: «Eh, bare så du vet det, så var altså jeg foran deg i køen.. Jeg bare stod der nede i hjørnet skjønner du, men jeg har vært her hele tiden».

Javel, du.. Så du har stått der nede i hjørnet og tafset på deg selv, du da? Men du er likevel foran meg i køen? Er ikke poenget med en kø, å faktisk stå i kø? Fy fader så sur jeg blir på dette tidspunktet.. Mest fordi denne damen er iført EKTE pels, men også fordi hun ser på seg selv som guds gave til livet, fordi hun er fra vestkanten, og fordi hun tilsynelatende har masse cash. Jeg er ikke i humør til å begynne å krangle, men uttrykker min frustrasjon for dårlig tid, og at jeg har et fly jeg skal rekke.. Det kunne hun ikke brydd seg mindre om.

Klokken 10.20: Ser dere klokkeslettet???? Nå har hun forbanna snobben brukt TJUE minutter for å høre med han bak kassen om hvilket iPhone cover som blir best til iPhonen sin, og siden hun har fått vite at alt av stasj er på 50% rabatt i tre timer, har hun lagt ut på en føkkings guidet tur gjennom hele butikken, slik at hun kan sikre seg de beste produktene. MAKAN.. Sånne folk som det der? Som ikke har noe som helst respekt for noen andre enn seg selv??? Jeg var sekunder fra å slå!

Klokken 10.30: Jeg har omsider fått hjelp, og er nå på vei ut i bilen. Jeg må kjøre den opp til mamma og Jon, slik at den kan stå der mens jeg er bortreist. Christian kommer og henter meg, for å kjøre meg til Flytoget, men før vi kan dra må jeg bare koble meg på internett, slik at jeg får åpnet telefonen i iTunes. Dette tar selvfølgelig en evighet? Typisk det, når man har dårlig tid.

Klokken 10.45: Vi kjører til Lysaker stasjon, jeg går ut av bilen, får med meg alt stasjet, drar kortet i den derre Flytog-automaten, og går opp til spor 2. «DING! Det er signalfeil på Lillestrøm. Dette kan føre til forsinkelser og innstillinger» God damn.. Skal dette være en spøk?

Klokken 11:00: Jeg ringer til Christian, og ber han kjøre meg til flyplassen. Jeg kan ikke risikere at alt stopper opp i Lillestrøm, da jeg kun har tiden og veien, og Christian som er så snill, kommer tilbake dit han slapp meg av in the first place, og setter kursen mot Gardermoen.

Klokken 11.45: Vi er omsider fremme, og jeg løper bort til innsjekk. Jeg rekker det akkurat, og tusler til gate 45. Nå kan jeg endelig senke skuldrene, og kjøpe meg noe frokost. Det blir en baggis fra Upper Crust, som jeg akkurat rekker å spise før boarding.

Etter en kaotisk start på fredagen, er jeg nå er jeg omsider på plass på «hytten» i Spania, sammen med den fine mammaen min.. Det er så godt å være her sammen med henne, så nå får vi bare krysse alt vi har for at operasjonen går som smurt, og at Jon kommer seg på beina så fort som mulig. Heldigvis er han på et sykehus med ekstremt flinke leger og spesialister, og ut i fra det vi har hørt og lest, er det ikke helt feil å være på sykehus i Spania.

Nå ser omgivelsene slik ut.. Fin utsikt, og nåkke rødt i glasset. 

Måtte denne fredagen bli hundre ganger finere for alle dere vakre venner, enn det den har vært for meg. Nå blir det kvalitetsfredag med mamsen, og det kommer til å gjøre godt nå, merker jeg.

Nyt kvelden, superstjerner. Dere betyr ALT for meg ♥

57 kommentarer

LJ

27.11.2015 kl.18:45

Huff, for en dag! Følte stresset mens jeg leste dette.

Masse god bedring til Jon og krysser fingra for at alt går veien! :)

Erica

27.11.2015 kl.18:52

stakkars deg - håper helgen blir enda bedre, fordi ingen andre enn deg fortjener det nå!

Sunniva

27.11.2015 kl.18:54

Uff! Tidlig start på dagen, og så stressende? Ble nesten litt stressa over at du ikke rakk det, men du er SuperKristin, som får til alt! Håper alt går bra med din stefar, og ta godt vare på din mor :)

Sofia

27.11.2015 kl.18:59

Dette er ikke gøy! Gi mamman din en stor, god og lang klem. Sender en til deg også, sterke kjære Kristin🍀 Måtte alt gå bra med Jon og dere. Mange varme tanker❤️

Guro

27.11.2015 kl.18:59

Herreguud, ble svett av å bare lese dette :o og jeg som trodde min fredag var full av stress! Å jobbe på lekebutikk på black friday blir ingenting i forhold :p håper det går bra med Jon, sender gode tanker <3 kos deg med mamsen din :-)

Jonas

27.11.2015 kl.19:00

Da hadde jeg klikka får lenge siden,vis en hadde behandlet meg sånn

Hvertfall i den situasjonen du var i,med tanken på tiden,ble nesten litt stressa bare av og lese det,nyt dagen videre fantastiske Kristin 😄

Karoline E.N

27.11.2015 kl.19:02

Skjønner veldig godt at denne fredagen har hvert litt mer hektisk en andre fredager :( nå ble jeg fryktelig lei meg på dine vegne. Masse god bedring til Jon, håper han blir frisk og at operasjonen blir vellykket! Håper det går bra med mammaen din og deg også <3 skal sende mange tanker til Jon. Jeg håper at du og mammaen din får en super fin kveld sammen, selvom omstendighetene er som de er :/ mange varme klemmer til dere begge!

Christina

27.11.2015 kl.19:24

Ikke si noe til min kjære mann, men jeg har stemt på deg i alle kategoriene :-) Håper det ordner seg i Spania - ta godt vare på hverandre! Merker også jeg er enormt imponert over at du har klart å poste innlegg oppi alt kaoset. Kreds!

krist.in

27.11.2015 kl.19:53

åh, hjelpe meg! Så godt du kom deg avgårde! Håper alt går bra med jon og at han kommer seg fort! Nyt dagene sammen med mammaen din da !

Emma Julie

27.11.2015 kl.19:55

Herre, dette er trist å høre! For en ordentlig dritt dag. Jeg ble bare mer og mer stressa etterhvert som jeg leste, så jeg lurer på hvor stressa du var. Jeg håper så inderlig at stefaren din blir bra og at du får en mye bedre dag enn det du har hatt hittil. En diger klem til deg kjære Kristin :)

Trude H

27.11.2015 kl.19:59

Huff, høres helt forferdelig ut. Håper alt går bra! <3 Stor klem.

27.11.2015 kl.20:21

Åånei.. Håper virklig det går bra med Jon, og at du har fått roet ned og har det bra!

Bra moren din fikk tak i deg med tanke på at tlf din ikke funka da!

Sara

27.11.2015 kl.20:26

Så sinnsykt trist å lese :( Masse god bedring til Jon, og jeg er overlykkelig på moren din sine vegne at du faktisk har mulighet til å stille opp for henne! Du er god <3

Benedicte S.H.

27.11.2015 kl.20:28

Å, helledussen for en dag!! God bedring til Jon. Godt du har en stebror som skal komme bort for å hjelpe til. Stå på! Hilsen fra en fast bloggleser.

Caroline

27.11.2015 kl.20:34

Åå, huff, kjente pulsen stige bare av å lese! Fantastisk av deg å slippe alt du har i hendene og dra for å støtte mammen din <3 Masse god bedring til Jon

27.11.2015 kl.20:35

Sender masse kjærlighet til dere! God bedring til Jon <3 Håper virkelig alt går som det skal.

Katrine Aa. Hansen

27.11.2015 kl.20:40

uff, ble nesten litt stressa og sliten bare av pg lese om dette! Så bra du endelig har fått slappet av igjen, og masse lykke til med Stefaren din. Du må prøve og kose deg litt mens du er i spania da :)

Maren elise

27.11.2015 kl.20:49

Sender mange klemmer til deg og dine, og håper at ting ordner seg!❤️ Du er fantastisk, kristin!

27.11.2015 kl.20:49

Bestilt de kule klærene, elsker klærene dine

Camilla.

27.11.2015 kl.20:53

Åh, herregud! For et døgn. Du er virkelig en superdatter som kaster alt og reiser ned til din kjære mor og Jon så fort det går. Sender dere masse varme tanker!

Håper du i det minste får senket pulsen i selskap med din mor :)

Belinda Jakobsen

27.11.2015 kl.21:06

Tenker på deg min skatt, elsker deg!

Siri

27.11.2015 kl.21:13

Uff for et kjipt døgn! Krysser fingrene å håper at Jon kommer seg på beina igjen å at alt går bra med han. Prøv å slappe av å nyte tiden med din mor, å tenk at det kommer en ny dag i morgen som forhåpentligvis blir litt bedre! Sender deg mange gode klemmer. Du er god du!

Rebecca

27.11.2015 kl.21:16

det var litt av en fredag!! Håper virkelig alt går bra med Jon, og at du har fått roet litt ned og trekt pusten! ;)

Ønsker deg en super kveld med moren din og at dere får kost dere selv med alt annet som foregård rundt!!!<3

Alexandra Lillebø

27.11.2015 kl.21:34

Huff!

Jeg vet hvordan dette føles! Bestefar ble lagt inn på sykehuset da han var i Spania for tre år siden, dessverre så døde han der etter to uker... Jeg sender mange gode tanker og klemmer til dere, og håper virkelig at det går bra med dere alle sammen!!

Lene

27.11.2015 kl.22:04

Sender store klemmer til dere alle sammen! Krysser fingrene for at det går bra <3

Må også bare tilføye at det var kjempemoro med Black Friday i nettbutikken din, noen råkule plagg ble klikket hjem!

Miriam

27.11.2015 kl.22:18

Herregud for et døgn du har hatt! Håper alt går bra med Jon og at det ikke er noe alvorlig. Samtidig håper jeg at du får det fint i sammen med mammaen din. Vi får virkelig se den omsorgsfulle siden av deg, Kristin! Jeg synes det er svært rørende, men så blir jeg rørt av det meste... Du hadde passet utmerket i helsevesenet, hehe. Sånne som deg trenger vi! Merket jeg ble provosert av den historien om dama du møtte på Netcom, haha. Makan til kjerring!

Stor klem til deg

Tonje Pettersen

27.11.2015 kl.22:25

Huff :/ Får håpe det ordner seg der nede <3

annelicharlott

27.11.2015 kl.22:46

Uff, så slitsomt :/ Håper alt ordner seg!

Eline Nordli -

27.11.2015 kl.23:11

Alle dager er ikke like gode nei!

Har forøvrig kost meg med Black Friday, men har heldigvis sluppet unna frekke folk! :-)

Sandra Lærum

27.11.2015 kl.23:19

Så utrolig grusomt å lese om! Du er helt fantastisk Kristin, vet du det? Alt du får til på så kort tid! Og så godt å høre at du er der du trengs aller mest akkurat nå, hos mamman din <3 Jeg krysser fingrene for at alt går bra med operasjon! Klem

TJ

28.11.2015 kl.00:04

Wow! For en dag :( God bedring til Jon og håper dere får slappet av og sovet i natt. Satser på at morgendagen blir mye bedre <3

(Bare en liten positiv side note, har bestilt flere klær fra styleconnection siden du startet og i det siste har popcorn tee stått på ønskelisten. Da jeg så du skulle ha black friday salg og at lageret skulle tømmes ble jeg så stressa at jeg kjøpte den for flere dager siden. Kunne ikke risikere å ikke få tak i den ^__^ du er rå Kristin og stilen din er on point!)

Emma Djupevåg

28.11.2015 kl.00:12

Hadde kje så bra dag eg heller i dag.. Bjynna me at drikkeflaskå leke sånn at mobilen streika og berre skifta mellom kvit skjerm med apple-merket på og svart skjerm.. Eg springe te skulen frå busstoppet fø å legga mobilen i ris med ein gong!

Skjermen e heilt stygg og stripete.. Mobilen e våtte noke få hakk bedre når skule e slutt, men virka ikkje...😁

Eg kjeme heim å føne mobilen, ette 20 min, kjem an på! Eg hoppe av glede men skjermen e fortsatt sånne stripe på, bedre enn 0 kvalitet tenke eg. Denna dagen ska eg og feira bursdagen min.. Eg laga pizza deig og alt går alt fø fort.. Tema e barne tv frå me va små og eg gler meg endelig te å ta imot gjestene når eg ser da e fem minutt te start og eg kje har stæsja meg opp ein gong😅

Bursdagsselskap endte i ein suksess og alle sa da va kjekt, så min fredag endte godt ette ein kaotisk og stressande ettemiddag❤️

Da e bra du dele alle sidene med livet ditt, at du kje male alt rosa sånn so andre bliggara kan gjera, eg elske ærligheten din, du rocke Kristin, ingen over og ingen ved siden av😌❤️

Charlotte O.

28.11.2015 kl.00:18

Uff, hørtes ikke kjekt ut! Jeg krysser fingrene og håper at Jon blir raskt bedre <3 mine tanker går til deg og familien ❤️ Også får jeg håpe noen gir deg en god klem, for det er alltid godt i slike situasjoner ❤️

Kamilla Haaland

28.11.2015 kl.00:25

Uff... God bedring til stefar <3

Vilde S

28.11.2015 kl.00:40

Huff og huff!! For en dag! Håper det går bra med Jon! Sender masse masse tanker til dere alle! :)

EB

28.11.2015 kl.00:55

Huff, kjenner desverre så altfor godt den følelsen når noen ringer og forteller at et nært familiemedlem er på sykehus og at det er alvorlig. Sender gode tanker til deg og dine!💕

Ida

28.11.2015 kl.01:03

Huff! Håper at alt går bra med Jon. Sender masse gode tanker og krysser fingrene

Veronica H

28.11.2015 kl.01:21

Uffda, dette var ikke noe kjekt :-( håper alt står bra til med deg! Dere virker alle som noen helt fantastisk sterke personer! Bra det i det minste kom noe godt ut av det hele; du har din mor ved din side nå og hun har deg ved sin! Ønsker din stefar en masse god bedring!

silje ML

28.11.2015 kl.03:53

Huff det var ikke noe kjekt, får håbe det går bra med han! Sender gode tanker og en stor klem <3

Andrea

28.11.2015 kl.06:08

Ble skikkelig lei meg på Jon og den vakre mammaen din sine vegne. Men du er jo en superdatter som slipper alt I hendene for å hjelpe til.

Du er vakker på innsiden og utsiden, og det må du aldri glemme.

VILDE

28.11.2015 kl.07:13

Dette var ikke noe kjekt å høre... Ønsker all god bedring til Jon! Håper virkelig at alt ordner seg. Sender masse varme tanker. Stor klem

LisaLDN

28.11.2015 kl.07:53

Håper virkelig at helga di blir bedre no som du er med familie og at alt går bra med sjukehus og operasjon.. Satser på at dette blir ein morsom historie å sjå tilbake på ein dag! :)

Mari A

28.11.2015 kl.08:38

Huff, for en start på helga.. Varme tanker sendes til deg og dine, så krysser jeg alt som kan krysses for at operasjonen går bra! Ta vare på hverandre i disse vonde tidene <3

Stoooor klem sendnes til deg, gode Kristin! <3

Ingrid

28.11.2015 kl.11:25

Masse masse god bedring til Jon! Ønsker dere alle all lykke å håp❤️

Charlie

28.11.2015 kl.11:50

Oi for en grusom start på dagen! Kjente på frustrasjonen hele veien mens jeg leste, og hun der der innpå netcom! OMG!

Men det var godt at du kom deg frem i tide og nå er det bare å håpe at alt går bra med Jon. Sender masse varme tanker og klemmer deres vei <3

Iselin HL

28.11.2015 kl.15:06

Åh kjære deg... Jeg kan faktisk ikke forestille meg det :s jeg satt i bilen på tur til Tromsø, i 8 timer. 0 stress men når det er så mørkt hele dagen blir man helt ødelagt. Klokka var 6 og jeg trodde den var rundt elleve. Haha.

Håper Jon blir frisk og rask, fort! Lykke til 🌹... Nå sitter jeg på en Café etter mange timer med gåing rundt i senteret. Jeg er på det punktet hvor man er så sliten bak knærne at det svir. Ingenting helper og slik vil det sikkert være hele dagen x) ha en fin lørdag videre ❤️

28.11.2015 kl.16:01

Håper det går bedre med deg nå, Kristin! Og ikke minst Jon.. Det hørtes ikke ut som den beste fredagen nei:(

Viktoria

28.11.2015 kl.16:55

Så sykt bra innlegg! ble kjempe revet med :P haha, håper alt går fint i Spania :)

Emilie

28.11.2015 kl.19:30

hei! Det var triste nyheter! Men synes det er spennende at du er i Spania! Jeg bor like ved Albir faktisk! Jeg flyttet ned i sommer og skal bo her et år! Jeg har vært innom Albir utallige ganger og begynner å kjenne stedet godt etter flere år som feriested og nå et halvt år som "spanjol". Liker bloggen din veldig godt og synes det som sakt er sikkelig trist med Jon! Håper det går bra med deg og alle i familien din! klem<3

Silje Marie A

28.11.2015 kl.20:09

Det høres virkelig ikke ut som om du har hatt det bra, huff. Jeg krysser fingrene på vegne av Jon og resten av dere.... Prøv å finne inspirasjon til bloggen i Spania da! Du får finne lyset i enden av tunellen, slikke litt sol og få litt farger i synet.

Ha en strålende helg <3

Malin

28.11.2015 kl.20:24

Huffa meg, Kristin... Jeg tenker på dere, og håper at alt går den riktige veien. Dette må bare gå bra! Prøv å kos deg masse mens du er der nede, og tenk positivt.

Ha en fin helg videre <3

Karolinw

28.11.2015 kl.20:47

Uffda! For en dårlig start på helgen :(

God bedring til Jon, dere klarer dette!

Håper helgen bedrer seg, du er god!

PS elsker blogger din, den er alltid så

Fresh og positiv, Gjør alltid dagen litt

Lysere!

Veronica

28.11.2015 kl.21:16

Hei! Utrolig trist dette som har skjedd med Jon. Han må ha masse god bedring så håper jeg dere klarer dere fint her i Spania den neste tiden, og at lege er så flinke som du sier! Ikke for å stresse deg, men jeg kan vel egentlig ikke si meg så enig at legene her i Spania er helt supre.. Vært en del inn og ut av et sykehus nede i Benidorm selv den siste tiden, og blitt mye venting både på leger og tolk. De kan jobben sin bra nok, men de vet også å ta utnytte av rike nordmenn! Men kansje vi bare har vært uheldige..

Masse lykke til i tiden fremover til dere alle. Husk å kose deg litt mens du er her også, det fortjener du etter slike hendelser!

karina

28.11.2015 kl.23:00

Masse god bedring til din fine stepappa <3 Det skal nok gå bra! Har selv nær familie med MS så kan se for meg stresset når du får en slik tlf. Håper alt ordner seg, du har en fin familie :-)

Ingunn

29.11.2015 kl.00:05

Føltes nesten ut som en film, "heiaheia"! hahah! Nei altså, stressa nesten med deg i dette innlegget!

Annie

29.11.2015 kl.21:35

Uff FOR EN DAG!!!

Håper virkelig alt går bra med stepappan din, og at mamman din og resten av familien har det bra etter forholdene. For en fantastisk datter og støttespiller du er for din mamma :) Håper det går bra med deg også. Krysser fingrene for at alt ordner seg for alle sammen <3

Renate

29.11.2015 kl.21:49

Huff, det var vondt å lese, godt du får vært der sammen med de og håper alt går godt :)

Skriv en ny kommentar

hits