NÅR ALT GÅR PÅ TVERKE!


Fy fader..

Etter at jeg hadde publisert dette hyggelige julegaveinnlegget mitt i morges, gikk alt på tverke.. Mandagen gikk fra å være ok pluss til langt under minus, og dette skal vi snakke litt om nå..

Det startet bra, som dere vet.. Jeg ble ferdig med dagens første blogginnlegg, og gikk deretter i gang med å få orden i sakene. Alt av regninger har den siste tiden blitt slengt i en ryggsekk sammen med alt slags stasj, magasiner, og annet ræl, og denne sekken ble for lenge siden ryddet inn i boden. Alt man kan gjemme bak lukkede dører ass.. «Jeg tar det i morgen-syndromet» grep fatt i meg for alvor.. Og ingenting ble gjort «i morgen» for å si det sånn..

I dag skulle jeg virkelig bøte for travle dager, evig uorden og manglende struktur.. Midt i organiseringer av regninger som ble lagt i både «skal betales- bunker» og «ikke betal denne, inkasso er på vei din loser- bunker» ble telefonen min sperret. Og da jeg skulle inn på internettet og videre til nettbanken for å betale skyldige beløp, ble jaggu internettet sperret også. Altså?

På toppen av det hele bestemte den ene skuffen på kjøkkenet seg for å ikke la seg åpne, og i denne skuffen lå bl.a kodebrikker til nettbank. Akkurat da ventet jeg bare på at strømmen skulle ryke også.. Dét hadde søren meg vært noe! (Frustrasjonen rundt denne skuffen ser dere forresten på Snapchat: Styleconnection)

Jeg har faktisk ikke følt meg så hjelpeløs på lenge.. Ingen å ringe til.. Heller ikke muligheter for å oppnå kontakt med noen via Facebook, som på en eller annen måte kunne hjelpe meg ut av denne kjedelige knipen, haha! Internettet, ass.. Det går faktisk ikke an å klare seg uten... I hvert fall ikke på dager som dette!

Etter en stund med fundering over hvordan jeg i alle helsikens dager skulle få gang på sakene, så jeg meg nødt til å søke hjelp utenfor husets fire vegger. Jeg kjørte bort til gutta i produksjonsselskapet Who Dares, som filmet Dennis og meg i USA til Det beste vorspielet. Der klarte jeg å sjarmere meg til en telefon, og omsider fikk jeg kontakt med Netcom. Heldigvis kunne de trekke beløpet direkte bankkortet, og jeg kunne fortsette på ringerunden til bl.a internettleverandør. "Hei, det er Kristin Gjelsvik som ringer her. Jeg har glemt å betale alle regninger, men jeg trenger sårt internettilgang for å gjøre nettopp dette. UNNSKYLD! Kan du hjelpe?"

Åhåj.. Jeg fikk god hjelp, jeg har internett på lånt tid, så nå gjenstår det bare å få åpnet den forbanna skuffen, slik at jeg kan få ut kodebrikkene, og deretter betale regninger. Hvordan i alle dager skal jeg få det til, egentlig? Haha!

Heretter skal jeg gjøre mitt beste for å ALDRI utsette betalingen av regninger.. Det er jo så trøblete når alt sperres sånn som i dag, og i dag fikk jeg en skikkelig lærepenge. Vi får satse på at dette ikke gjentar seg - makan til stress da gitt. Haha!

Nå blir det middag.. Nyt kvelden, fininger 

 

28 kommentarer

Silje Marie A

23.11.2015 kl.18:58

Haha, alltid stor frustrasjon å miste sånt! Er det slemt at jeg storkoser meg med underholdningen "Ting som går dårlig for Kristin" ?

Skuffesnappene var i hvert fall hysteriske! Trodde du tullet på starten, men du fikk den jo aldri opp :O

I dag er det ellers en rolig dag på jobb for meg.. som heltidsstudent MED ekstrajobb, blir det fort to fluer i en smekk, så jeg dekoder et program med en pc som er ørtentusen år gammel. MINST!

Nyt middagen og håper resten av uka blir like blå ;)

Mari A

23.11.2015 kl.19:27

Haha, FOR en mandag! Men jeg kan ikke annet enn å le (og synes litt synd på deg) 😂 Hvorfor er det alltid sånn at hvis EN ting går galt, går ALT annet også galt? Det er faktisk sykt frustrerende! Men bra at det neeesten ordnet seg, håper bare du får opp skuffen..

Håper du får en fin kveld da, til tross for en ellers kjip dag <3 klem

Sandra Lærum

23.11.2015 kl.19:29

Hahaha, aiaiai for en stressende start på uka da gitt!

Så bra du fikk ordnet det på en så grei måte!

Håper resten av uken behandler deg litt bedre, klem!

Maiken

23.11.2015 kl.20:02

Fy fader, elska at du e så ærlig!! Befrianes å læs at andre åsså får telefon sperra😂 Takk for at du finnes, og takk for at du dela så masse med oss andre "inkasso-e-på-vei-loosers" 😁

Emma Julie

23.11.2015 kl.20:04

Det hørtes ut som en veldig kjip dag! Bra at det fikser seg litt etter litt da. Stor klem :)

Ingvill

23.11.2015 kl.20:04

Mobilbank og mobilbrikke (heter det d?) er genialt, da slipper du den derre bankbrikken og det blir mye lettere å betale regninger feks når du sitter på trikken 😉

Miriam

23.11.2015 kl.20:16

Oi, det var jo virkelig alvor!! Jeg trodde faktisk den skuffen var tull med en gang, så jeg synes det var kjempe morsomt! Herregud så frustrerende det må ha vært å ikke få gjort ting man gjerne skulle gjort, I feel your pain.

Men Kristin! Jeg bare lurer på noe ang Vixen Blog Awards- nominasjonene dine. Jeg trykker inn og stemmer hver dag, og lurer på om det teller bare en gang eller om det teller for hver dag som går? Slik at ikke jeg tror jeg gir fler stemmer enn jeg gjør f.eks! Haha! Klem til deg

Miriam

23.11.2015 kl.20:20

Jeg tok meg tid til å lese det som stod på nettsiden dems, og fant ut av svaret selv! Er glad jeg ikke har stemt forgjeves ;-)

StyleConnection

23.11.2015 kl.20:28

Miriam: Åh <3 Tusen takk kjære deg! Som du da fant ut, så kan man stemme hver 12. time i alle kategoriene du ønsker :) Stor klem

StyleConnection

23.11.2015 kl.20:29

Ingvill: Ja!! Jeg må få lastet ned en sånn app, men for å aktivere må jeg uansett komme meg inn i skuffen for å finne kodebrikken, haha! Klem klem

StyleConnection

23.11.2015 kl.20:30

Silje Marie A: Hhaah, det er ikke slemt i det hele tatt - det er jo det som er poenget :D Å gi dere en god latter ;) Stor klem

krist.in

23.11.2015 kl.21:10

haha, noe såå stress! Skikkelig typisk når alt skjer på en gang :p

siljepia

23.11.2015 kl.21:10

Kjære deg :) Huff høres ikke særlig ut, må jo være det kjedeligste å oppleve .. Det var jo bra at du fikk tatt den telefonen da :)

Hvordan har det gått med å få åpnet skuffen ?

Håper det har fikset seg med litt hjelp , fra din kjære mannsterke samboer ? :) ? Hehe

God klem og ha en flott kveld videre :) <3

Mari A

23.11.2015 kl.21:11

Funker det å stemme med flere enheter? At hvis jeg for eksempel stemmer på PC, iPad og mobil, så teller det som 3 stemmer? Har brukt å stemme med mobil og PC frem til nå, men jeg mener å huske at jeg registrerte mailen min første gang jeg stemte. Usikker på om det bare var på mobilen, eller pcen også.. :) Lurer altså på om stemmene telles per mailadresse eller per enhet ☺️

23.11.2015 kl.21:25

OG det skrives 'loser', ikke 'looser' (som betyr løsere) - haha, ikke vondt ment, bare en liten ekstra kransekaketopp;) Men forstår veldig godt frustrasjonen og håper dette var siste gangen for deg - er så dritt når slikt skjer!

Tonje

23.11.2015 kl.21:27

Kjære deg Kristin! Du må jo legge alle regningene inn med nettgiro osv så ordner det seg selv 😄

23.11.2015 kl.21:31

Ikke hørt om avtalegiro a? Går jo hvertfall på faste utgifter som mobilabb, internett og strøm....... En ting mindre å tenke på i hverdagen! Men, forutsetter dekning på kto såklart :p

silje

23.11.2015 kl.22:11

Blir det black friday salg i nettbutikken i år?😃👐

StyleConnection

23.11.2015 kl.22:23

silje: Oh yes!! :D :D Har til og med laget event, haha!! Bare til å glede seg https://www.facebook.com/events/516608218499507/ SMASK

StyleConnection

23.11.2015 kl.22:24

Anonym: Hahah! Tusen takk - det er nå endret :D Klem

charlotte o.

23.11.2015 kl.23:07

Kodebrikken min har ikke vært ute av skuffen på lenge. Bank-ID på telefonen funker fett og dermed slipper jeg å dra opp brikken :D Ellers kan du alltid ta deg en tur ned til banken, der skal det finnes en pc til å betale regninger med (om internettet forsvinner). Men jeg krysser fingrene for at det ikke blir flere slike dager for deg :)

Dagens siste oppgave nå, blir vel å gå inn å legge stemmer på vixen ;) Håper kvelden din blir bedre enn dagen :)

Iselin HL

23.11.2015 kl.23:17

Det er noe rart med at hver gang du skriver om noe slikt som dette, blir jeg så sykt stressa selv 😝 (Hoho, nesten litt morsomt å lese om disse "enda" mere stressfylte dagene dine)

Jeg glemmer aldri at for ikke så lenge siden, hadde vi ei innlevering som skulle inn klokka 14:00 på minuttet! Og tror du fader ikke at internettet klikket 2 minutter FØR vi skulle levere. Jeg satt der og trykkte som en tulling for å ikke levere for seint. Når mappa stengte, så var den stengt, men jeg fikk levert på minuttet 😰 Alt ordner seg til slutt (de fleste ganger). Kos deg videre ikveld😘

Hege Kristin

23.11.2015 kl.23:17

uff da.. håper du får en bedre dag i morgen! <3

Karoline E.N

24.11.2015 kl.11:42

Det er så typisk at alt skal skje på en gang!! J har fått låst min tlf en gang før, og det er så stressende. Må jo le litt av denne hendelsen, selvom j syns sikkelig synd på deg! Ble nesten stresset av og lese det du skrev! Haha. Godt det ordnet seg! Klem klem <3

Emma Djupevåg

24.11.2015 kl.15:21

Århh so typisk at alt skjer på ein gong😁

Men da e bra du fekk ordna da te slutt sjøl om du vatt ganske irritert i prosessen😂

Black friday i nettbutikken? Can't wait!😍😍 klem Emma😘

Julie Storlien

24.11.2015 kl.16:48

Haha, uff for en dag!!

M

25.11.2015 kl.12:10

1 ord: efaktura. Visste ikke at folk engang fikk ting sperra om dagen, trodde alle hadde auto trekk på sånne type regninger? På tide nå i allefall ? ;)

StyleConnection

25.11.2015 kl.12:13

M: Hahaha.. Jeg er så gammeldags ass ;) Haha

Skriv en ny kommentar

hits