DENNE UKENS...

Happy søndag, fininger!

Det er på tide å oppsummere uken som snart er over... 

CRAVING:

Jeg har siden vi var i Stavanger for en tid tilbake, cravet den superyummy pizzen fra en eller annen pizzasjappe like bak Scandic Stavanger City. Jeg MÅ faktisk bare finne noe tilsvarende i dag - en sånn pizza slår ALT, dagen derpå. Naaaaaaaam!


WANDERLUST:

Cuba har alltid fascinert meg, og dette spennende reisemålet står høyt oppe på listen over destinasjoner jeg ønsker å besøke. Er det noen av dere som har vært der? Jeg drømmer meg bort.. 


//Bilder fra Tumblr og Stylethatshit

HAPPINESS:

MEST LESTE INNLEGG:

Hahahahahahhahahh! 

Ukens mest leste innlegg er dette, hvor jeg deler frustrasjonen omkring steiner i klementiner, haha. Det er tydelig at flere av dere kjente dere igjen i denne lille historien. Jeg ler!AVSLØRING:

ENDELIG kan jeg avsløre at jeg skal være med i en splitter ny sesong av "Bloggerne!"

Filmingen har pågått i flere måneder, og det har vært så altfor vanskelig å holde kortene tett til brystet. Nå er katten endelig ute av sekken, og programmet skal sendes på TV 2 Livsstil til våren. Til forskjell fra tidligere år skal programmet gå hver dag fra mandag til torsdag over fem uker, og DÈT er noe å rope hurra for.. "Bloggerne" i så mange som FIRE dager i fem hele uker? Juuubiiii!

HØYDEPUNKT: 

Det er ingen tvil om at høydepunket var hele mandagen, som ble tilbragt i Danmark. Det var rett og slett så fantastisk å legge ordre på ny kolleksjon, og jeg gleder meg så innmari til å vise dere hva for noe moro jeg har laget denne gangen, haha. 

LÅT:

Da jeg var med på VGTV's Panelet på torsdag, fikk jeg virkelig øyenene opp for han godgutten her. Kiss me til Olly Murs, er virkelig en godlåt som er lagt til på Spotify. Jeg digger denne, juhuu! Musikkvideoen er derimot ikke like bra, haha.. 

INSTAGRAM: 

Fy fader for en deilig konto!

@randomactsofpastel leverer en solid samling av inspirerende og herlige bilder, og jeg har egentlig mest lyst til å printe ut alle sammen, for så å dekorere en hel vegg med dem. Love it!PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg noen koselige snaps fra koselige Grünerløkka, og siden det er en stund siden jeg har strollet rundt i hooden med kamera på slep, synes jeg det er fint å dele disse snapsene med dere igjen. Hjelpes som tiden flyr.. Snart jul, hurra!

Nå blir der sen frokost her i heimen, før vi skal gå i gang med innspilling av litt søndagsunderholdning. Noen som gleder seg til YouTube-søndag? Haha!

Nyyyt dagen så lenge, så sees vi veldig snart. 

Klem i fleng 

32 kommentarer

Julie

22.11.2015 kl.14:00

Jeg var på Cuba i januar! Helt fantastisk, og det anbefales på det sterkeste! 😍 Dette må være tidenes reisemål ever:)

charlotte o.

22.11.2015 kl.14:02

Gleder meg til youtube-søndag ja :D Skal bli en sjekk lesing i lesingen frem mot eksamen nå :D

Ah, pizza er så digg! Det er så sjukt deilig dagen derpå, eller egentlig uansett når!

Gleder meg til å følge med på bloggerne til våren, blir veldig spennende, uten tvil :)

Mari A

22.11.2015 kl.14:05

Woho! Gleder meg til ny sesong av bloggerne! Hadde en liiiiten anelese om at det var derfor du har blitt filmet ;)

Søndagen blir ikke komplett uten søndags-video :D

Klem <3

Emma Julie

22.11.2015 kl.14:13

Åå, så himla bra at det blir mer bloggerne med deg! Lurer også på når denne herlige kolleksjonen kommer ut? Gleder meg sånn vet! Denne instagramen må jeg også ta en titt på. Ser fram til ny video ja :)

Camilla.

22.11.2015 kl.14:17

Vet du hvor mye tv-tid du får ? :-D Du sto sånn i bakgrunnen på bildet :/

Silje Arntzen

22.11.2015 kl.14:17

Jeg elsker slike innlegg, og jeg ELSKER alle de fine bildene du alltid har på bloggen. Blir så glad av å gå inn på bloggen din. Det blir utrolig gøy å se deg på skjermen igjen på bloggerne! Digger deg! Nyt søndagen <3

Silje

22.11.2015 kl.14:22

Åh guri som jeg gleder meg til bloggerene! Det blir så gøy! Kanskje like gøy som disse innleggende, for de trekker virkelig frem smilet mitt :D Må også bare informere om at jeg spiste en mandarin i dag, og fikk bare en sten! 25 mindre enn deg,HAHAHA da var det en fornøyd frøken skal jeg si deg ;)

Ha en riktig god dag Kristin! :D

Lene

22.11.2015 kl.14:24

Hadde ingen anelse om at john arne rise hadde blogg!!... men gleder meg til å se en ny sesong :) :)

Guro

22.11.2015 kl.15:05

Jeg har alltid drømt om Cuba :D skal vi reise på tur sammen? :D haha

Hurra for ny sesong av bloggerne, det blir fantastisk :D

Emma Djupevåg

22.11.2015 kl.15:06

Fantastisk, alt eg har å sei, du fortjene berre akryt, vette gla tå å sjå alle dei fargerike glade bildene på bloggen😍 Gler meg te å sjå bloggerne, håpa da e masse fokus på deg!

Pizza is love, pizza is life! Gler meg sjukt te videoen, har blitt fast søndagsrutina, håpa da e lika spennande i dag so alltid❤️❤️ Inspirasjon te tusen altså! Gler meg te ny kolleksjon, då ska da shoppast seie eg berre😍😍 klem Emma 😘

Miriam

22.11.2015 kl.16:01

HURRA! Du skal være med i en ny sesong av bloggerne. Hva hadde den serien blitt uten deg? Hadde vært et stoooort savn hvertfall. Elsker disse innleggende! Fikk sykt craving på pizza nå, og vet du hva jeg gjorde med det? Satte Pizza i ovnen. Yes! Namnam

Klem til deg

Karoline E.N

22.11.2015 kl.16:14

Hurra for ukens! Jeg elsker ukens, og j er så happy at dette kommer hver søndag! Cuba ja, dit vil j også! Det har stått på listen min lenge, og det ser fantastisk ut i Cuba :D hihi. Pizza dagenderpå er helt innafor, sammen med en pose med chips og faris&juice med annanas og sitron! Nammis. Hihi! HURRA. Har hatt mine mistanker om at det var bloggerne du hadde med på slep her om dagen, og endelig kan jeg rope høyt hurra for og se deg på tv skjermen igjen. Du har fått mine stemmer i dag, da du fortjener dem ❤️ Ønsker dere begge en fin søndag. Klem klem

Veronica H

22.11.2015 kl.16:27

HURRA for bloggerne, og HURRA for at du skal være med i neste sesong også!! Ukens aller beste nyhet, gleder meg masse!!

Ingrid

22.11.2015 kl.16:31

Elsker slike innlegg, od dine er alltid så herlige å bla igjennom da du bruker så masse farger. Gleder meg såååå til ny sesong av bloggerne💋 Skal definitivt følge med, dette blir gøy❤️

Iselin HL

22.11.2015 kl.16:35

Bloggerne FLERE ganger i uken? :D åh så gøyy! I dag er søndagen min skikkeli slapp. Jeg har sån skikkelig søndagsfølelse, slapp og deilig. Søndag i dag er helt greit!

Gleder meg til youtubesnutten senere <3 kos dere masse;*

Tuva

22.11.2015 kl.16:56

Jeg var på Cuba i sommer og fikk helt klump i magen når jeg så disse bildene.. For er fantastisk spennende sted! Sykt hyggelige mennesker, fargesprakende og nydelige byer, live salsa musikk, dans og mojitos i gatene, og kritthvite strender. Rosa og blå hus og lime grønne veteran bilder, sykt laidback stemning. Hvis du noen gang får muligheten til å dra til Cuba, ville jeg grepet sjansen før landet blir en sikkelig turistfelle. Ville gledelig dratt tilbake anytime!

krist.in

22.11.2015 kl.17:22

så mye spennende denne uken! Gleder meg til å se resultatet av designingen - og så skal det bli såå gøy å se den nye sesongen av bloggerne! Virker som om konseptet vil bli ganske annerledes nå ?

22.11.2015 kl.18:21

Oij ! Skal så mange være med på Bloggerne?!? Håper programet varer i 1time eller no da! Hehe =)

Mari29

22.11.2015 kl.18:45

Ååh vil til Cuba selv. Men får ingen med meg der, kanskje du skulle vært med meg ;) hehe. Hilsen reisegalen jente fra Stavanger :)

Silje Marie A

22.11.2015 kl.19:14

Alltid kjekt med en oppsummering! Cuba er virkelig et fantastisk sted <3 Har aldri vært der, men har en venn som var der mye som barn og alle bildene når jeg leter gjennom weheartit derifra. Jeg har så lyst til å draaaaa

OGSÅ BLOGGERNE IGJEN DA! Spennende. Kanskje jeg endelig får en grunn til å skaffe tv2sumo? :D

Marie Gjernes

22.11.2015 kl.19:15

Cuba er fantastisk! <3 Var der i 2007 med familien og en vennegjeng i 2 uker, og det står absolutt opp til alle forventninger! Gleder meg til å dra tilbake dit i 2016, herregud! <3

Veronica M. Pedersen

22.11.2015 kl.19:28

Cuba er ikke annet en AWSOME! Det er det kuleste landet jeg har vært i. Jeg var i Havanna, og det var som å reise 50 år tilbake i tid. Folk røyket inne i restaurantene og lobbyene, damene som hadde penger viste det veldig tydelig med å ha mange ringer i gull, lange gullsmykker å lange røde negler for å toppe det hele. Internett fantes ikke, de visste faktisk ikke hva wifi var fornoe.

Dra dit Kristin! Helst så fort som mulig om du kan det, for nå som USA og Cuba har blitt "venner", vil det ikke ta lange tiden før Cuba blir modernisert.

silje ml

22.11.2015 kl.19:41

Glede meg til en ny sesong av bloggerne😃 kan du ikke finne ut hva den pizzasjappa heter?😃 Veldig lyst å teste ut!!

22.11.2015 kl.19:49

Var i Cuba for noen måneder siden, og har litt blandede følelser for landet. Det er så absolutt et fantastisk vakkert og fascinerende land. Nydelige bygninger, stilige biler, lange strender og flotte hyggelige mennesker. MEN det er også det hele. Du finner ikke en eneste butikk, og internett er UMULIG å få tak i. Du bruker kanskje to dager på å få sett alt, og deretter blir du liggende på stranda å sove bort ferien. Jeg var der i 8 dager, men to-tre hadde vært nok. Og vær ekstremt kritisk til alt og alle, jeg ble rundlurt og svindlet flere ganger. Vil ikke fraråde deg å reise dit, men ikke dra til den andre siden av jorda KUN for Cuba. Dra innom andre land mens du er i karibien, både Jamaica og Mexico er for eksempel FANTASTISKE destinasjoner :-)

22.11.2015 kl.22:15

Knall bra ❤️Gleder meg masse 😃❤️️Klem Maya

Christine S

23.11.2015 kl.00:24

Den låten har jeg også hørt på i det siste, den er såå fin :) Kjempe fint innlegg, håper du har hatt en fin helg :)

Silje

23.11.2015 kl.09:37

Cuba er et helt fantastisk sted. Det er som å dra tilbake i tid. God mat, fine hoteller og strender. Jeg var der i fjord sommer med familien. Vi fikk et innblikk i kulturen til en familie som bodde der nede. Anbefales sterkt :)

Anita

23.11.2015 kl.19:04

Anbefaler Cuba på det sterkeste, var der på bryllupsreise for noen år siden 👍 minuset er maten, absolutt ikkje noe pluss i boken der 😒 seier berre, ta med eit og annet godt krydder 😂

Ida

25.11.2015 kl.08:15

Hei! Åååå jeg skal til Cuba om bare noen uker! Så gøy at du nevnte det så jeg fikk lese litt om hvordan det er der :) Skal først til Panama og så til Cuba! Gleder meg villt!!!

25.11.2015 kl.22:10

hei! er 15 år og har vært i Cuba 2 ganger. begge gangene jeg var der var det helt fantastisk. jeg ser litt lenger oppover i kommentarfeltet at noen har skrevet at man blir svindlet og rundlurt etc. men selv opplevde jeg ikke det. Cuba er noe helt spesielt, masse utrolig historie, men også fantastisk vakkert. du må selvfølgelig være forberedt, for det er ikke som alle andre feriesteder.

m

26.11.2015 kl.18:16

Cuba er amazing! er som å reise 60 år tilbake i tid, og det er et vandrende museum mtp arkitektur, biler, kunst og mennesker. Anbefaler å dra dit nå! Var der i mai, og de sa selv at ting begynner å forandre seg, og om noen år er Cuba akkurat som Miami :)

KN

02.12.2015 kl.13:46

Akkurat kommet hjem etter 2 uker på Cuba faktisk! Anbefaler å dra snarest mulig for å oppleve det autentiske Cuba. Og bo i casa particulares hvis du vil kjenne ordentlig på opplevelsen. 2-3 dager er absolutt ikke nok... Kanskje hvis du bare skal tusle rundt i Havanna, men det er så mye mere å se rundt om på Cuba. Selvfølgelig vær oppmerksom, men i løpet av 14 dager var det kun én person som lurte oss, og det var egentlig bare våre egen feil, som ikke sikret oss pris på forhånd. Det er et statlig eid wi-fi-nett man kan kjøpe "kontantkort" til, som har baser rundt om. De små byene har gjerne kun én base, men de funket for det meste ok.

Skriv en ny kommentar

hits