IRRITASJONSTOPPEN!

Du slenger deg ned på såffan etter en lang uke...

Det er fredagskveld, du er iført samme slitne joggedress som du har vært iført på kveldstid gjennom hele uken.. Håret er ikke vasket på så lenge du kan huske, og det eneste du har i skapet er noen usle nudler fra Mr. Lee. Du har ikke giddet å gå på butikken, og det får du smekk for nå.. Dvaske nudler på en fredagskveld, liksom. Ikke akkurat noe å rope hurra for!

Fredagsunderholdningen i form av Norske Talenter snurrer på TV'n, og selvom fredagsmiddagen var kjip som fy, koser du deg.. Det er jo fredag, og du ligger tross alt på såffan. Det er en ganske så fin kombinasjon.. 

Du finner til din store glede et par klementiner i kjøleskapet.. Disse hadde du helt glemt, og gleden over noe annet enn nudler er stor. Du skreller etter alle kunstens regler, og i det du tygger den første båten i to, setter du tennene rett i en stein.. BAH!"Please si at det bare er én stein i denne klementinen.. Pleeaaaaseeeee!"

"Glem det, din lille looser! I denne klementinen har vi gjemt 26 steiner, bare sånn for å ødelegge fredagshyggen.. TJUESEKS!

Går det an? Finnes det noe mer irriterende??? Sånn bortsett fra folk som SKAL inn på trikken før du har kommet deg ut, papirsugerør, kaffe quotes og kø?? Fy fader så irriterende.. Såpass irriterende at jeg dedikerer et helt innlegg KUN til steiner i klementiner, hahaha!

Ha en fin fredagskveld, fininger. Nå skal jeg gå løs på klementin nummer to, som sikkert inneholder like mange steiner som den første lille rakkern. Satan! Nå er jeg sur, haha!

22 kommentarer

20.11.2015 kl.21:14

Selvom innlegget handlet om klementiner, så klarer du å gjøre det artig og spennende, du er rå Kristin!

Ida

20.11.2015 kl.21:15

Digger virkelig deg Kristin, du er du og du duger. virkelig!! Nå skal jeg føle meg litt smart her, men visste du at grunnen til at det er det er steiner i noen klementiner, Et at det treet som de. Har vokst på har vert plantet for nært et sitron tre 😁

Andrea Sveinsdottir

20.11.2015 kl.21:28

Hahah, uff det var faktisk veldig mange...

Therese

20.11.2015 kl.21:40

HEIHEI! Jeg fikk bare så lyst til å fortelle deg en funfact om klementiner. Det har seg nemlig slik at steinene i klementinen vokser hele tiden. Det vil si at de/den klementinen(e) du spiste nå, har nok ligget så pass lenge at steinene har vokst seg store, og det har blitt mange av dem. Men jeg er enig, steiner i klementiner, eller druer også for så vidt, er ille!

Ingrid

20.11.2015 kl.22:10

Det er ikke mange andre enn deg som kan få et innlegg om klementiner til å være morsomt! Jeg digger deg, Kristin! Og videoene fra deg og Dennis er alltid et av ukas høydepunkter, dere er jo såå morsomme sammen! Jeg og søstra mi kan sitte og se samme videoen på nytt og på nytt, ler like mye hver gang! Håper du får en fin kveld videre, til tross for 26(!!!!) steiner i klementinen :)

Mari A

20.11.2015 kl.22:19

Haaater når det er steiner i klemtentinene! Det samme med appelsiner og druer også..

Ha en fin kveld <3 klem

Sandra Lærum

20.11.2015 kl.22:25

Hahaha det er så syykt sant! Der noe av det mest irriterende som fins. ARRGH

Ha en strålende helg, Kristin! Måtte de neste klementinene du kjøper være steinfrie og digge! Hehehe

pip

20.11.2015 kl.23:02

Heisann! Ser mange har dette problemet og jeg ler like mye hver gang.

Når du skal velge ut klementinene på butikken, så har alle forskjellig utseende. De du har valgt nå har kanskje litt tykt, ruglete "skall" og en sånn durt som står opp. Disse har steiner. Banna ben asså.

Men om du derimot velger klementinene med tynt skall, og istedn for at "durten" står opp, at den heller går litt innover hvis du skjønner hva jeg mener, så kan jeg nesten garantere at du ikke får steiner i den.

Det har iallefall funket for meg i mange år. Ha en fin jul :-)

Charlotte

20.11.2015 kl.23:15

HAAHHA - EG DØR! Men seriøst, det er helt sinnsykt irriterende! Håper fredagen ble bra likevel ;-)

Miriam

20.11.2015 kl.23:37

Åh! Helt enig. Det er skikkelig irriterende faktisk! Hvertfall når klementiner egentlig ikke skal inneholde steiner engang.. Det er det mandariner som skal ha. Ugh, ødelegger hele smaksopplevelsen. Heldigvis har jeg kun spist deilige klementiner den siste tiden (bank i bordet?) hurra! Enda en koselig detalj med klementinene er lukten. Åååå, gir meg sååå julestemning! Er det rart? Haha! Koselig er det nå:) Ha en fin kveld videre

Hilde

21.11.2015 kl.01:57

Haha! Fantastisk! Jeg elsker bloggen din, den er så morsom og lite høytidelig. :D Jeg hater klementiner med steiner i jeg også, så full medfølelse. ;)

Cathrine

21.11.2015 kl.09:21

Det er sjeldent steiner i klementiner, så det er nok mandariner du har kommet over Kristin :/

Vilde S

21.11.2015 kl.09:24

Hahaha! Ser at flere har skrevet det allerede, men skriver det jeg også. I Norge selges det klementiner, ikke mandariner, mange sier feil og DET irriterer meg. Heldigvis gjør ikke du det, haha! Mandariner har ikke blitt importert til Norge siden 90-tallet og grunnen til at det ikke lenger selges mandariner i Norge er nettopp fordi det er altfor mye steiner i dem! Klementiner er nemlig dyrket til å ikke ha steiner, så de skal egentlig være helt stenfri, men hvis de ikke er det (noe som skjer ganske ofte), så har de vokst for nærme et sitrontre og det har kommet støv fra sitronene på klementinene eller noe. Og de beste klementinene er de med tynt skall :)

Emma Djupevåg

21.11.2015 kl.10:00

Haha, alt du skrive om e so bra, altså eit innlegg om klementiner? Korleis går da an å skriva da på ein morsom måte? Ane kje men du klara alt Kristin, du e heilt fantastisk på da du drive med!❤️

Men fyttikatta so irriterande da e me steina i klementiner!! Fekk ei sånn me mange steina i hin dagen og og da e berre bale og myste dan koselige julastemning så krype innom i sekundet eg tygge i stein! Stemnibgen fordufte liksom berre😓

Men håpa at du hadde ein bra kveld sjøl om du måtte eta klementin med stein i, klem Emma❤️

Kamilla Haaland

21.11.2015 kl.10:19

HAHA, elsker måten du skriver på!

Camilla.

21.11.2015 kl.11:55

Det finnes ikke noe som er mer 'overfladisk' irriterende enn tusen steiner i klementinen! Det er plagsomt å spise dem og pille ut x-antall frø/steiner.

Emma Julie

21.11.2015 kl.16:07

Hahaa, det hørtes ikke ut som en veldig god fredagskveld. Du har rett i at steiner i klementiner er bare irriterenes, men slik får det bare være. Får håpe kvelden ble litt bedre etterhvert :)

Silje Arntzen

21.11.2015 kl.20:28

Haha, så utrolig kjipt! Kjenner meg igjen i frustrasjonen din. Steiner i klementinen suger!

Goood helg, løøv you!

Karoline E.N

21.11.2015 kl.22:45

Hahaha! Uansett hva du skriver om får du det til og bli morsomt! Jeg hater steiner i klementiner og j kan bli GAL av det! Bah. Jeg håper fredagen dun var super, selvom det var nudler og alt for mange steiner. Husk at du er rå! Stemmer på deg hver dag, for er det en som fortjener min stemme, så er det deg. Klem klem <3

Annalene

22.11.2015 kl.00:51

BESTE INNLEGGET hahahahaha

Ingrid

22.11.2015 kl.16:23

Låv å irritere seg over ting i blandt, eller hva? Irriterer meg selv over de steinene, men sånn er det, bare å tenke at det er ingen ting å gjøre med det☺️ Bedre lykke neste gang👌🏼👌🏼

inabellee

24.11.2015 kl.16:59

Jeg dør! Du er så sykt genial!! <3

Skriv en ny kommentar

hits