TIME FOR TIME

Happy Friiidayyyy 

Er dere klar for et nytt time-for-time-innlegg? Jeg har fått masse positiv feedback på disse innleggene, så da synes jeg at en repeat er midt i blinken. 

Leggo.. Dette var min torsdag - time for time!

KLOKKEN 07.00

Alarmen ringer, og selvom jeg er fast bestemt på å stå opp tidlig, klarer jeg ikke unngå å slumre. Jeg slumrer helt til klokken kvart over åtte, og får da litt drahjelp av Fokus. Han vil ut, og jeg må få gang på dagens gjøremål. Jeg slipper han ut i hagen, mens jeg fyrer på kaffemaskinen. Når Fokus er ferdig med sitt, får jeg satt meg ned ved spisebordet for å slenge ut dagens første blogginnlegg. 

KLOKKEN 08.45

Jeg lovet Dennis i går å kjøre han på jobb, og selvom jeg egentlig ikke har tid, blir jeg selvsagt nødt til å holde løftet mitt slik at han ikke kommer for sent. Minusgradene har meldt sin ankomst, og jeg går i gang med å skrape is av bilen. Dette gir blandete følelser.. Det er både altfor kaldt og guffent, samtidig som jeg synes at det er litt koselig. Denne isskrapingen gir meg litt julestemning.. 

KLOKKEN 09.50

Jeg har allerede rukket å skifte fra daffeklær til noe bittelitt mer anstendig, og må haste av sted for å rekke en avtale klokken 10.00 hos VGTV. Jeg har ikke vasket håret på så lenge jeg kan huske, så da blir det hodeplagg som vanlig, for å skjule katastrofen på topplokket. Jeg møter Vegard i sminkerommet, og vi ler og sladrer og ler litt til, mens vi drikker kaffe og koser oss! Vegard er forresten verdens morsomste fyr.. Sjekk han ut på Instagram HER!

KLOKKEN 10.30

Vi samles i studio for en ny innspilling av Panelet, og stiller oss opp for å ta et nerdete bilde som minner om et familieportrett fra 90-tallet. Linni Meister tripper etterhvert inn i studio, og vi går i gang med å snakke om festlige, aktuelle ting. Sånn som f.eks japanernes nye TV-program; runkekaraoke!!! Hahahahah, jeg ler meg ihjel. Runkekaraoke, sarru? Dette programmet MÅ vi få til Norge, haha!

KLOKKEN 12.00

Jeg møter Dennis på Asia til en digg lunsj, mens jeg har et TV-team på slep. Vi er selvfølgelig en halvtime forsinket, som gjør at lunsjen må inntas i hui og hast. På tross av dårlig tid, hygger vi max, og får filmet en god scene til noe spennende som avsløres på søndag, hurra!

Sashimien på Asia er forresten magisk! 

KLOKKEN 13.00

Dennis har dratt tilbake på jobb, og vi blir igjen for å filme litt på Aker Brygge, før vi hopper i bilen og suser hjemover til cribben på Løkka. Når crewet takker for seg, blir jeg sittende å jobbe med både kolleksjonen og andre oppgaver som jeg burde fått gang på for lengst, og jeg prøver å holde stø kurs i noen gode timer. Mens jeg jobber får jeg et lite deilig avbrekk, når min kjære Morten kommer innom på en liten snarvisitt. Jeg har ikke sett han på lenge, så det var nydelig å klemme litt og utveksle gode samtaler over en kopp kaffe. 

KLOKKEN 17.00

Jeg sier meg fornøyd med innsatsen så langt, og hopper i bilen for å handle mat til Fokus. Jeg har selvsagt byttet ut den skinny jeggingsen med den slappe joggisen, og hygger med en kaffe to-go, mens jeg suser oppover til Hundehjørnet. Etter litt shopping, kjører jeg ned til Aker Brygge for å hente Dennis, og når vi kommer hjem, fortsetter jeg med litt mailbox cleenup, før vi går i gang med å lage middag i seksdraget. På menyen står spagetti og kjøttsaus, sånn siden det er sååå enkelt. Og SÅ godt!!

KLOKKEN 19.30

Vi er stappmette etter en digg middag, og jeg har satt meg ned for å gå i gang på dagens andre blogginnlegg. Jeg skriver til det ryker av tastaturet, og når jeg trykker på publiser litt over åtte, er det tid for en liten tur med Fokus. Vi er tilbake like før halv ni, og da er vi alle sammen så trøtt at vi rett og slett hopper til køys. Vi blir liggende å skravle litt før Dennis ser på sine faste ting på YouTube, og jeg går løs på nye brett på Soda Crush. Jeg spiller til jeg sover like før elleve, og stiller vekkerklokken enda en gang på 07.00, med et håp om at jeg skal klare å komme meg tidlig opp i morgen. 


Nå sitter jeg som vanlig på en stol med dagens jobb foran meg, og venter på min kjære bror som skal hjelpe meg litt med det administrative i StyleConnection AS. Jeg har ikke sjans til å klare alt alene, og nå får jeg omsider knallgod hjelp av en med masse skills og erfaring. HURRA!

NYT dagen, fininger. Jeg er så glad i dere 

20 kommentarer

Ingrid

20.11.2015 kl.10:35

Likte dette innlegget veldig godt! Liker å se hva folk styrer med i hverdagen, Hahah. Dette innlegget var litt som en daily vlog, noe jeg elsker å se på! Bra ide Kristin, håper du får en fin dag i dag også❤️

Silje Marie A

20.11.2015 kl.10:37

Så artig med time-for-time-innleggene dine! Haha, ingen tvil om at du har det hektisk, men det virker så fantastisk deilig å bevege seg litt. Her er det lesesalen 8 timer hver dag og kanskje en tur til kiwi om jeg er heldig...

Om du har noen konkrete mål og tips om hvordan man skal finne motivasjon når alt virker kaotisk og man ikke vet hvordan man skal håndtere noe, for eksempel et skolefag eller et prosjekt, kan du gjerne skrive et innlegg om det <3

Ellers savner jeg en liten portfolio om alle du omgås med, for eksempel Morten! Bare et innlegg med navn, bilde, interesser og hvorfor de er din venn. Det kan jo kanskje gi noe tilbake til deg i form av en fin oversikt over hvem du ikke ønsker å miste kontakten med heller... og en påminnelse om fine folk!

Mar A

20.11.2015 kl.10:39

Dette likte jeg! Syns det er gøy å se hvordan en "vanlig" dag for deg er. Gleder meg til å få høre mer om filmingen på søndag, OG til ny kolleksjon i nettbutikken!!

Ha en fin dag, vakre Kristin ❤️ klem

Toppbloggeren

20.11.2015 kl.10:52

Morsomt innlegg! En skikkelig toppblogger-klassiker! Ble inspirert til å skrive et nytt sånt innlegg snart, jeg og. Ha en fin dag, kollega :)

Emma Julie

20.11.2015 kl.11:06

Dette her likte jeg! Synes det er gøy å få et ordentlig innblikk i hverdagen din. Denne filmingen blir gøy å høre hva er for noe! I dag skal jeg på julebord, så nå er det bare å få fortgang på ordning og drikking her. Kos deg med din brors hjelp :)

Nikita <3

20.11.2015 kl.11:10

Morsom innlegg :D

Karoline E.N

20.11.2015 kl.11:26

God fredag, gode du :D elsker disse innleggene, og det er virkelig gøy og se hvordan en dag er for deg. Helt klart at du har det hektisk, husk og ta vare på deg selv også <3 jeg håper fokus blir bedre i magen igjen når du har fått byttet for, utrolig skremmende at folk ikke vet hva dem selger. Blir spennende og høre hva du filmer til nå :D ønsker deg en super deilig fredag! Klem klem

20.11.2015 kl.12:45

Hvorfor selger ikke du produktene dine fra styleconnection i butikkene?

LisaLDN

20.11.2015 kl.13:14

Morro å sjå korleis ein dag er time for time! :) Sliter med å kome meg opp tidleg sjølv, hjelper å melde seg på gruppetimer på Elixia for min del, haha! Då kan eg ikkje trekke meg :)

Aurora Eriksen

20.11.2015 kl.13:14

Disse innleggene er så gøy! Man får virkelig et innblikk i dagen din, og ikke bare 2-3 hendelser gjennom innlegg som omhandler bare dem!

Iselin HL

20.11.2015 kl.13:30

HAPPY FRIDAY Kristin! ❤️ Du må fortsette med disse innleggene i blandt! Jeg digger dem. Ser liksom for meg alt du gjør iløpet av en dag.. Men du! Hærregud. I natt har jeg drømt og drømt om alt mellom himmel og jord. Jeg drømte blandt annet at jeg trykkte meg inn på bloggen for å lese dine nye innlegg som vanlig. Å dær ligger en video og et innlegg der du sa at d var ikke så mange som visste nyheten enda osv. (I dag måtte jeg faktisk inn å se, bare for å få en bekreftelse på at det faktisk bare var en drøm) Anyways! Jeg trykkte meg inn, og du sa du hadde byttet NAVN til AMANDA. Jeg ble så lei meg for at du valgte akkurat dét navnet... Jeg ble helt i fra meg x) hahhaha! Aldri bytt det fine navnet ditt, okei?💋

I dag pusser jeg opp på rommet. Jeg er så sliten.. Finner jo ingenting og selveste mamma tar ikke telefon.. Et ikke det typisk?

Nyt dagen kjære deg!

Henriette Celin

20.11.2015 kl.13:35

Ser ut som en spennende og fin dag du hadde i går! og elsker forresten det mobil dekselet ditt ;3 ellers er jeg enig, han er kjempe morsom han Vegard xD

og har stemt på deg i alle kategoriene du er nominert i. Ha en riktig fin fredag :-D

Kristin Rollstad

20.11.2015 kl.14:39

Hallo :D ser ut som du har hatt en fin dag :)

Ønsker deg en fargerik dag :)

Mvh Kristin :)

Emma Djupevåg

20.11.2015 kl.14:45

Goo helg Kristin!❤️ Tenk no e da snart videosøndag igjen + ei stor nyhet du har å komma med, gler meg so ein unge gler seg te julaftå😍

Detta va eit veldi kjekt og persobleg innlegg, da e liksom sånn at me virkelig får eit innblikk i din kvardag og da e så koselig, visste kje at du hadde fullt so travle daga, da skjer jo noke heila tiå!😁

Gleeeeeda meg te du kjem ut me dan nye kolleksjonen, da so står øvst på ønskelistå i år e gavekort på styleconnection.no👏🏽

Håpa du har hatt ein bra dag i dag og gler meg te å sjå panelet, av ein elle anna merkelig grunn syns eg at da e så kjekt å sjå deg snakka på video, du har so rå stemma, sexy bergensardislekt😅🖖🏽

Go helg, klem Emma😘

Charlotte

20.11.2015 kl.15:16

http://www.ebay.com/itm/111819906881?ul_noapp=true

tenkte du ville like disse. siden du samler på koppene :D

Silje Arntzen

20.11.2015 kl.18:58

Elsker slike innlegg! Så morsomt å få se litt av hva du gjør i hverdagen. løøøv you!

20.11.2015 kl.21:06

trodde du var enebarn. er det stebroren din eller har du en bror?

StyleConnection

20.11.2015 kl.21:09

Anonym: Du har helt rett, stebror er korrekt :) Synes bare det ser så rart ut når man skriver det, haha!

StyleConnection

20.11.2015 kl.21:10

Charlotte: Ååååååh!! <3 Tusen takk for tips :) Dette var jo helt supert :D

Alexandra Flaa

21.11.2015 kl.20:56

Husk og gi deg selv en stor klapp på skulderen før du sovner!

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits