HVA ER EGENTLIG BEST?

God morgen, mine fine!

Haff.. I dag har jeg skikkelig dårlig samvittighet.. Dårlig samvittighet for at jeg ikke tittet innom dere i går ettermiddag, og dårlig samvittighet for at jeg ikke har noe bra å komme med i dagens første blogginnlegg..

Jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke fikk tid til å gå på tur med Fokus i dag - at jeg bare måtte slippe han ut i bakgården, og jeg har dårlig samvittighet for at jeg enda ikke har fått ryddet opp i alle klærene som nå ligger i hauger inne på kontoret mitt, sånn at jeg faktisk kan ta i bruk dette kontoret som jeg har mast om i flere år nå. 

Det er mye som går og gnager på samvittigheten, rett og slett fordi at tiden aldri strekker til. Jeg vet at jeg har sutret over den manglende tiden ved flere anledninger, men det er så dritt når man faktisk innser at man forsømmer mange viktige ledd ved å ikke ha tid. Jeg skulle brukt så mye mer tid på venner og famile, og ikke minst på å være en god kjæreste og samboer.. "Kan vi utsette? Jeg får dessverre ikke tid likevel", eller "vi tar det til uken, ok?", er alltid en gjenganger hos meg.. Jeg hater det!

I går gikk hele dagen med til å lage TV. Mer om dette snart, og da jeg kom hjem i nidraget, var jeg så trøtt og sulten at jeg ikke oket å titte innom dere. Når en hel dag forsvinner til noe annet enn blogg og mails, blir jeg satt så til de grader tilbake, og i dag har jeg dobbelt opp med arbeid som jeg igjen ikke får bukt med, fordi jeg i dag har timeplanen full av avtaler. Det blir mer TV, og det blir også en visitt innom VG for deltagelse i et nytt Panelet, og dette er så kjekke ting som jeg selvfølgelig både ønsker å være med på.

Når dagene er så hektiske som dette, klarer jeg ikke å fokusere så mye som jeg bør på verken blogg eller kleskolleksjon og nettbutikk, og der sniker den dårlige samvittigheten seg innpå meg igjen. Jeg får ikke svart på mails, jeg får ikke oppdatert butikken, og selvom jeg er overlykkelig og takknemlig over å ha så mange baller i luften, føler jeg likevel at jeg forsømmer noen viktige ledd, og det er jeg skikkelig lei meg for. 

Jeg kan tenke meg det føles slik for alle dere studenter der ute - at dere jobber og jobber, men at dere aldri kommer á jour. Dere skal kanskje ha tid til en deltidsjobb oppi det hele, og i tillegg finne tid til å være med venner og kanskje en kjæreste. Jeg har både venninner og søskenbarn som sitter på skolebenken, og herregud så mye tid disse studiene tar. Seks eksamener kommer gjerne oppå hverandre, og dere sitter med skolebøkene oppe 24/7.. I går fikk jeg en snap av min kusine som fremdeles satt på biblioteket klokken halv ti på kvelden, og jeg må bare hylle dere alle som faktisk klarer å gjennomføre dette.

Nå gjør vi langt fra det samme, og min jobb kan kanskje virke veldig lett noen ganger - noe som absolutt ikke er tilfelle, men se på oss da.. Hva gjør vi ikke for å få endene til å møtes, hva? Jeg er så stolt av oss. Jeg er så stolt av dere! Både fordi dere er flinke folk, men også fordi dere holder ut med meg og til tider laber blogging. 

Hva er egentlig best? Ferre innlegg med god kvalitet, eller en haug med innlegg av den litt mer "ubetydelige" varianten?

Haha, for et merkelig innlegg på morgenkvisten.. Jeg aner ikke hva jeg egentlig prøver å få frem, og jeg har heller ikke et bilde til dere, men jeg tenkte i hvert fall å starte dagen med å skrive ned alt som svirret under topplokket på en torsdag. 

Jeg er så glad i dere! 


 

31 kommentarer

Iselin HL

19.11.2015 kl.09:07

Kjære deg! Alle har slike dager der alt bare er en eneste stor overbelastning.. Vet du hva? Akkurat nå sitter jeg på skolen, inne på biblioteket, og jeg nasket akkurat med meg bladet DET NYE. Haha, jeg så deg på forsiden og bare, oi! Nå skal jeg kose meg <3

Dagen blir nok bedre etter hvert som du kommer i gang med ting. Klem <3

Inga

19.11.2015 kl.09:41

Kjære Kristin!

Ikke ha dårlig samvittighet ovenfor meg i alle fall. Jeg følger bloggen din via Bloglovin' og den sier aldri i fra om du har glemt å blogge en dag, evt. kveld ;-)

Stå på videre og takk for oppmuntringen i eksamenstida!

Hilde

19.11.2015 kl.10:15

Synes ikke du trenger å ha dårlig samvittighet for å ikke blogge når tiden ikke strekker til, for jeg synes du skal prioritere å få slappet av litt også innimellom alt som skjer. Lykke til med alle avtaler, stå på videre og ha en fin dag :)

Anneilen

19.11.2015 kl.10:21

hei :D ha en fin dag du står på skjønner at du har mye å gjøre. Pust ut ikke stress med små ting. klærne tar du senere. bloggen vel du oppdaterer når du har tid.

Du skulle hatt deg en sekretær eller medarbeider som kunne hjelp deg med mail, og andre små ting. Slik at du får mindre å gjøre.Kanskje du burde skrive opp noen blogg innlegg som bare kan postes på et bestemt tidspunkt. De dagene du har for mye å gjøre? Så slipper du å føle at bloggen lider.

Ha en fin dag :D

Malene V

19.11.2015 kl.10:35

Kjære fantastiske Kristin! ❤️

Alle har perioder hvor det skjer altfor mye og man virkelig ikke får tiden til å strekke til! Selv har jeg også så mye jobb for tiden og alt annet som skjer, og da blir alt annet utsatt. Det er altfor lenge siden jeg har møtt vennegjengen, rommet mitt ser ut som et bomba horehus og de oppgavene jeg burde vært ferdig med for lengst er ikke påbegynt engang.

For meg spiller innleggene dine ingen rolle, du må ta det som passer best for deg. Uansett gir du meg et lass av motivasjon bare å være deg selv. Så du trenger ikke å ha dårlig samvittighet!

Håper du får en fantastisk dag, Kristin 😘

mimi

19.11.2015 kl.10:36

Du må ikke ha noe som helst dårlig samvittighet. Bare pass på å ta vare på deg selv og kuuuuln helt ned:)

Karoline E.N

19.11.2015 kl.10:44

Kjære gode Kristin <3 vi alle har sånne dager og vi alle skulle ønske at en dag hadde flere timer. Men vi er bare mennesker, og ingen robot! Vi trenger søvn, slappe av, tid til venner, famile, kjæreste og vi trenger og ta vare på oss selv! For meg trenger du aldri ha dårlig samvittighet for at du ikke får blogget flere innlegg iløpet av en dag, for jeg trur at alle vi her vet at du har andre ting i livet ditt som også skal gjøres! For meg vil du alltid være den beste - uansett om du tar en blogg fri dag, 1 eller flere innlegg om dagen! Et bra innlegg er mer en bra nok for meg, og har du tid, så kom gjerne med flere. Du er et forbilde for meg og veldig mange flere! Når du først skriver et innlegg, er det så åpent og ærlig! Du har gjort deg flid med innlegget og det er så gjennomført så til de grader, både med bilder og tekst. Husk at du ikke er en robot, du er et menneske som oss andre, og trenger og slappe litt av du også <3 du vil aldri miste meg forde! Jeg skjønner at en dag ikke har mer en 24 timer, og i mellomtiden der skal du ta vare på deg sel, sove og spise også. You rock Kristin, og det burdde finnes flere av deg <3 håper du får en like fin dag som det du er! Klem klem

Mita

19.11.2015 kl.10:58

Definitivt kvalitet fremfor kvantitet! Det er faktisk irriterende å trykke seg inn på blogger hvor 2 av 3 blogginnlegg er fylt med tomprat. Bloggen din til sammenheng oser alltid av kvalitet! 👍 Dette innlegget inkludert! ☺ Sender deg tusen gode klemmer! 💖

Mari A

19.11.2015 kl.11:00

Kjære, fine Kristin! Du trenger ikke å ha dårlig samvittighet. Vi kan ikke alltid rekke alt vi ønsker, men slik er det med alle, vi er jo bare mennesker. Du gjør en helt utrolig jobb, og om du ikke kommer med 2 innlegg hver dag så gjør det INGEN verdens ting! Vi vet at du har et liv utenom bloggen også, og det er helt greit. DU ER BEST!

you rock my world! Klem ❤️

LisaLDN

19.11.2015 kl.11:40

Er akkurat slik studentlivet kan vera til tider, ja..

Eg foretrekker færre, bedre innlegg - det beste for meg er å ha masse å lese, so feel free å publisere sjeldnere for min del :)

Aurora Eriksen

19.11.2015 kl.11:56

Er student og går rundt og tripper på tå hele tiden for å prøve og få gjort alt, men strekker ikke til.. Men innlegg slik som dette er egentlig en god ting Kristin. Det viser at du er menneske og ikke klarer det som alle andre sliter med. Det betyr at du viser til oss at du er på samme nivå som oss, og det er så mange som setter pris på det, og kanskje puster litt mer når de vet at det er mange som har det helt likkens!

Du er bare rett å slett en inspirasjon og et forbilde du!

Emma Julie

19.11.2015 kl.12:03

Synes det er bra og morsomt at du har så mye i luften på en gang, så lenge du liker det! Vi får jo alltid glede av å se hva du driver med når du ikke oppdaterer bloggen i senere tid. Så det gjør så absolutt ingenting, men jeg skjønner hva du mener når du føler du ikke strekker til. Du skal bare vite at du gjør en super jobb med både blogg og nettbutikk. Ha en super torsdag :)

Caroline

19.11.2015 kl.13:13

Syntes det var flott med et slikt innlegg da jeg faktisk tenkte senest igår at det plutselig har blitt kjedelig å titte innom her men nå forstår jeg jo hvorfor! Følger deg nå uansett jeg da men når man vet det skyldes litt dårlig med tid vet man jo at kvaliteten mest sannsynlig tar seg opp igjen :-) Har fra jeg begynte å følge deg og til nå heiet på deg Kristin og det kommer jeg til å fortsette med! Ha en fin dag fine duu!

Toppbloggeren

19.11.2015 kl.13:38

Hei kollega :) Toppbloggerlivet er travelt!! Men helt klart bedre med færre, gode innlegg enn mange innlegg skrevet i hui og hast og uten noe egentlig innhold. Selv tyr jeg ofte til slike innlegg fordi jeg føler jeg MÅ legge ut noe flere ganger om dagen, men jeg føler meg egentlig ikke noe bedre når jeg vet at det jeg legger ut ikke holder høy kvalitet i det hele tatt. Stå på, og fortsett som du gjør, du strekker så absolutt til på bloggfronten!

Mariakb

19.11.2015 kl.13:53

slappaaaav frøken Kristin, me elske deg uansett kortid du blogge.

Eg skal lese til eksamen i heile dag, men veit du ka eg skal laga til middag? Kristins pølsegrateng, var på butikken i går BERREfor å handla inn til denne middagen. Første gang eg lage den, så håper den blir lika magisk som du beskrive den. <3

Silje Marie A

19.11.2015 kl.14:21

Jeg tittet faktisk innom bloggen din et par ganger i går kveld for å se når det skulle dukke opp noe, men jeg tror alle forstår at om det ikke kommer et innlegg, så har du en god grunn! Du er jo så gjennomført med bloggingen og det føles som om du bryr deg veldig om alle våre lesere. Vi tilgir deg nok uansett om det blir perioder med mindre blogging! <3

Du har veldig rett i det med studier og tid og alt det. Bahh, jeg skulle ønske jeg hadde mer tid! I går satt samboeren og jeg HVER FOR OSS og spiste samme middag, bare fordi vi måtte lese til eksamenen. Jeg kjenner jeg trenger kjærlighet nå snart, haha. Her er jeg helt på underskudd!

Forresten; supert at du har med de bildelinkene til Vixen Awards-titlene. Hadde tidligere oppe de fire fanene for å stemme, men det er mye enklere å bare klikke hver gang jeg leser et nytt innlegg :) Fortsett med det! <3

Ha en fortreffelig dag videre, Kristin. Nå er det jo helg! Bruk litt tid til å være med kjente og kjære, så skal jeg prøve å ha samme mål selv.

Silje Arntzen

19.11.2015 kl.14:39

Jeg synes du er flink, kristin! Bare stå på <3 Det kan bli for mye for alle innemellom, men det er greit. Ha en fantastisk fin dag!

Emma Djupevåg

19.11.2015 kl.14:42

Århh, du e so herlig Kristin, du må kje ha dårle samvittighet! Lesarane e dar fø deg uansett!😊 Alle har daga og perioda dar alt berre e eit stort virrvarr av plana og ting so ska gjerast, spesielt no på den tidå av året med forskjelligt av studia, elle kleskolleksjona so du har fø deg❤️ Kje ha dårle samvittighet ovanfor oss iafall, eg trur eg snakka fø alle når eg seie at me elske innleggene dine om so dei e mange elle få, kvalitet framfø mange 👌🏽 må ha noken innlegg so ikkje har eit bestemt formål av å te, kjekt å lesa da og😉

Alle har perioda dar alt skjer på ein gong, eg har dårle samvittighet fø at eg kje har stemt på deg kvar dag, glømme hailt da vixen awards greiene, darfor e da tipptopp at du legge link onda innleggene dine, men dessverre e da kje alltid at eg har tid te å stemma fø da eg lese bloggen på vei ut dørå te trening elns..

Eg har aldri væ skuffa på grunn av eit blogginnlegg frå di sida og eg har lest rett ette du va med i paradise og no😂🙌🏼 du rule Kristin! Du e eineståande og unik og eg berre skjønne kje at du får tid te alt du gjer! Eg so berre e ein ungdomsskuleelev har kje ein gong tid te alt så ska gjerast: innsamling te klassekassen -klassetur, idrett, skule, eksamen og tentamen alt skjer liksom på ein gong😁😁

Skjønna godt da kan ve vanskle å få te alt heila tiå, men ta deg tid te å slappa av imellom og, HUSK DA!! Veldig vanskle å berre skriva fø å skriva, ta da rolig Kristin, ikkje stress fø å klara alt på ein gong, du e berre BEST😍

Klem Emma med sin rotete kommentar😅❤️

Vilde S

19.11.2015 kl.15:35

Det er fælt å ha det sånn! Men ikke ha dårlig samvittighet! Det er så hyggelig at du tar deg tid til å skrive, selv om du egentlig ikke har tid. Det setter jeg så stor pris på. Og det er HELT greit om du ikke har tid til to innlegg på en dag, og det er faktisk helt greit om du ikke har tid til ett heller. Du er bare et menneske, Kristin, folk kan ikke forvente mer av deg enn du klarer. Jeg personlig syns det er bedre med færre, men bra innlegg når du er i en sånn hektisk periode som nå. Men som jeg sa, jeg setter stor pris på at du allikevel tar deg tid til å si hei :) Ikke ha dårlig samvittighet. Gjør det du har tid til og kom sterkere tilbake når alt det er gjort :) Jeg heier på deg!

Hanna

19.11.2015 kl.15:56

Ikke ha dårlig samvittighet <3 Når man har mye å gjøre er det ikke rart det ikke strekker til, men det er helt i orden. Vi av leserne dine som er studenter er uansett midt i eksamenstiden, så vi har nok av lesestoff. Selv om dine innlegg selvsagt utkonkurrerer medievitenskap og journalistisk etikk for min del. Og heller færre innlegg som gjør inntrykk. Et godt innlegg om dagen er perfekt for min del. Stå på <3

Miriam

19.11.2015 kl.16:20

Åh kjære deg! Jeg kan skjønne at du syns det er fælt, og at du får dårlig samvittighet, men jeg synes ikke du trenger å føle det sånn. Jeg elsker innleggene dine, enten det er mange eller få av dem. Dem er alle av god kvalitet, og jeg synes det er helt greit at du har dager der du må prioritere deg selv litt! Opp i det hele, er det viktig at du tenker på ditt velvære. Om du føler deg helt slått ut på kvelden, ikke føl deg forpliktet til å lage et innlegg nr 2 fordi du føler du må og fordi du føler du svikter oss om du lar være. Det er menneskelig, vi kan ikke gjøre mer enn vi strekker til. Jeg tittet innom bloggen din jevnt og trutt i går, men jeg ble ikke skuffet over at du ikke hadde lagt ut noe av den grunn. Jeg, og mange andre, forstår at du har en del å gjøre.

Ettersom du er så imponert over oss studenter, må jeg si meg imponert over deg og andre bloggere der ute. Dere har jo så mye på agendaen som må bli gjort. Du er kjempeflink, Kristin, og jeg beundrer din arbeidsinnsats og vilje :-) Klem til deg

Lisa

19.11.2015 kl.16:34

Ta deg sammen 😉 jobber selv 100% som sykepleier, tar fulltidsstudie og har en sønnen på 2 år som skal ha masse oppmerksomhet.

thislifeasme

19.11.2015 kl.16:43

ikke ha dårlig samvittighet kjære deg <3 du må ikke slite deg ut, jeg er imponert over alt du får til <3 :-) ha en fin dag <3

Margrethe

19.11.2015 kl.18:54

Blogg når du føler for det :)

Rebecca Oline

19.11.2015 kl.19:34

Tror ikke du finner en person i hele verden som ikke går rundt å har dårlig samvittighet over ting, og noen dager føler man den mer enn andre! ha en fortsatt fin uke kristin! :)

hanne

19.11.2015 kl.19:36

godt å dele tankene sine innimellom. jeg studerer selv for øyeblikket, og det er hardt. og du jobber hardt, ikke alle greier å innse det, men bloggere har det travelt de også. all respekt til deg for det!! blogg når du har tid, men husk å ikke slite deg helt ut<3 vi venter så lenge vi må, hehe.

Nikita <3

19.11.2015 kl.21:21

Det er din blogg, ditt liv! Du gjør som du vil :*

TJ

20.11.2015 kl.00:16

Du gjør en virkelig en kjempe innsats, og det er veldig tydelig! Prøv å ikke ha så mye dårlig samvittighet (lettere sagt enn gjort)for det drainer så mye energi. Det er noe jeg jobber med selv. Jeg går på skole og jobber og har ikke tid til 90% av tingene jeg ønsker å gjøre, og sånn kommer det nok alltid til å være, men dette er mitt liv og jeg prioriterer (for det aller meste) det som gjør meg glad eller det som fører meg dit jeg vil : )

Ingrid

20.11.2015 kl.10:45

Dårlig samvittighet er en del av livet, og det e alltid en god ting å ha dårlig samvittighet, det viser bare at en bryr seg! Du skal være stol over alt du får til å ikke lei deg for det lille som blir feiet bort en gang i blandt❤️

Sandra Lærum

20.11.2015 kl.23:25

Kjære, kjære Kristin!

Jeg vet at både jeg og mange andre blogglesere har sagt det til deg så himla mange ganger, men jeg sier det igjen. Vi bryr oss oppriktig om deg! Hver gang jeg leser et sånt innlegg der du skriver at du er stresset, har mye å gjøre eller noe lignende så tenker jeg faktisk at jeg HÅPER hun tar seg tid til en pust i bakken og rekker å kose seg litt inni mellom også. For er det noen som fortjener akkurat det så er det deg, Kristin! Se på alt du har fått til med denne bloggen og med ditt helt eget AS! Tenk på det! Du har bygget deg et så sinnsynkt solid grunnlag innen både blogg og annen buiseness at det går bra om du ikke svarer på hver eneste mail RETT etter den tikker inn i innboksen din, og det er faktisk HELT okey om du en dag klarer å poste bare et innlegg på bloggen. Vi elsker deg, vi elsker pågangsmotet ditt og vi elsker hvor ærlig og åpen du er mot oss! Du må ikke tro at disse følelsene forsvinner bare fordi du en da ikke klarer å levere to, tre eller fire blogginnlegg. Jeg håper, håper, håper at du klarer å ta deg til deg når jeg sier at Kristin du er helt RÅ! Og du kommer til å være helt forbanna RÅ i mange år fremmover! Og vi kommer alltid til å være her og støtte deg i det du gjør. Så vær så snill å gjør oss en tjeneste og ta en pust i bakken, ta deg en en dag eller en kveld i ny og ne der du bare hygger og gjør akkurat det du har lyst til, og ikke legg deg med en klump i magen fordi du gjør nettopp dette, gi deg selv en klapp på skulderen fordi du klarer å nyte livet til tross for mye på agendane. Tenk at det du ikke fikk gjort i dag, det tar du i morgen, og VIT med stor sikkerhet at vi er her og vi elsker jobben du gjør, uansett! <3

Alexandra Flaa

21.11.2015 kl.20:50

For gudsskyld få innlegg med bra innhold! Jeg virkelig hater når bloggere skal ha viss antall innlegg om dagen også er det kanskje et par setninger og et bilde, men en liten lokkebit sånn at du bare MÅ klikke deg tilbake.. Jeg setter pris på innlegg som dette! Det viser oss igjen at du bare er et menneske og at verken arbeidslivet med eller uten blogg er perfekt. Du har kanskje fordelen med å vise det litt lettere via bloggen enn andre har. Men dette er bare positivt, for du snakker for så mange! Det er så mange som kjenner seg igjen i det du skriver, spesielt når det er om "ekte" ting. Det at du valgte å dele ditt møte med "veggen", krangler med Dennis og at du faktisk får dårlig samvittighet gjør at jeg kan senke skuldrene litt mer for alt jeg faktisk gjør.

Jeg går på skole, jeg har to jobber, jeg har en kjæreste og jeg prøver å blogge. Det er ikke lett, og du er et så sabla godt forbilde for alle! Vær så snill og aldri glem dette! Du er mitt aller største forbilde, og jeg nevner deg støtt og stadig på bloggen. Til og med bildene jeg tar er med inspirasjon til deg! Jeg digger deg! Stå på!!

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits